Fortnite – All Lokasi sarang banyu – Game Prima, Endhog Banyak Fortnite: Ngendi Nggoleki Waterside Banyak Banyak | Pcgamesn

Endhog Banyak Benteng: Ngendi Nggoleki Banyak Banyak Banyak

Amarga iku bocor, kita wis bisa nemokake sawetara sarang banyunyo banyu sing kanggo sampeyan goleki dhewe. Tantangan iki mung mung urip kanggo ndeleng babagan tantangan bisa digunakake lan mriksa kaping pindho dhaptar lokasi endhog goose lan lengkap.

Fortnite – Kabeh lokasi sarang banyu

Mangkene Nemokake Sarang Banyak Banyak Banyak kanggo 14 dina tantangan Fortnite.

Jan 8, 2019 2019-01-08T21: 58: 11-05: 00

Tantangan benteng 14 dina iki wis suwe, tegese pemain duwe wektu ekstra kanggo ngrampungake tantangan liburan sing bisa uga wis ora kejawab. Salah sawijining tantangan mbutuhake para pemain kanggo nggoleki sarang banyu soyo sing ditemokake ing saindenging peta Fortnite. Kita bakal nerangake ngendi golek gangguan banyu sante lan apa sing kudu digoleki supaya sampeyan bisa ngrampungake tantangan iki lan bakal mlaku.

Kabeh lokasi sarang banyu

Sarang Bagean Benteng

Minangka jeneng kasebut, Waterside Banyak sarang biasane ditemokake ing jejere awak banyu kayata blumbang, tlaga, utawa kali. Sampeyan kudu nggoleki enem banyu sambel santen kanggo ngrampungake tantangan. Sampeyan bisa uga kesandhung ing sarang iki dhewe, nanging yen sampeyan pengin ngrampungake tantangan iki kanthi cepet, mula sampeyan pengin sinau babagan lokasi banyu Banyak Banyak Sinest sing wis ditandhani ing gambar peta ing ngisor iki.

Peta Lokasi Bengkel Banyak SAWASAN

Cara sing paling efisien kanggo ngrampungake tantangan iki yaiku kanggo nyiram banyu lan telusuran ing sadawane perimeter kanggo sarang banyune angat. Dusty Divot minangka papan sing paling apik kanggo diwiwiti, amarga sampeyan bisa nemokake paling ora telung tiga banyu sante sarang sing cedhak karo siji-sijine kolam cilik ing kawah.

Sisih sisih kulon ara-ara samun uga dadi papan sing apik kanggo nggoleki Waterside Baose sarang ing Fortnite. Ana siji ing oasis sing nyambung menyang curug, lan siji liyane ing kolam cilik liyane. Tindakake stream kasebut saka curug kidul kanggo golek sarang banyune banyu liya ing lembah.

Ana sawetara garang Banyak Banyak Loot ing tlaga Loot lan ing sadawane kali sing nuntun kidul saka tlaga, nanging sarang iki cukup adoh lan bisa uga nemoni saben wong. Sampeyan bisa uga mung nggoleki lokasi liya yen sampeyan bakal ana ing wilayah kasebut.

Sawise sampeyan nggoleki sarang tanyisan tanyane enem, sampeyan bisa pindhah menyang sawetara liyane 14 dina tantangan benteng sampeyan bisa uga wis ora kejawab, kayata ngunjungi dekorasi snowflake, utawa matur nuwun karo driver bis.

Babagan penulis

Larryn lonceng

Larryn minangka Pencipta Konten ing YouTube lan Penulis full-Time sing wis nitahake fitur lan fitur editorial kanggo macem-macem situs web game. Dheweke asring bisa ditemokake ing kumpul cilik sing martakake Injil Witcher 3.

Endhog Banyak Benteng: Ngendi Nggoleki Banyak Banyak Banyak

Benteng Banyak Banyak Banyak

Berjuang kanggo mburu sawetara endhog bantal sing angel? Natal dikenal minangka wektu kanggo gluttony lan over-consumstation lan game epik kanthi jelas ing Roh sing prayoga, ngladeni tantangan 14 dina saka 14 dina pertukaran 24 dina ing tantangan. Tantangan musiman saiki kanggo nggoleki liwat Waterside Banyak Banyak kanggo ngumpulake endhog angsa.

Ngatur kanggo nglacak kabeh endhog bantalan Fortnite sing mudhun lan sampeyan bakal entuk hadiah, sanajan saiki ora ngerti apa sing bakal ana hadiah – kita wis bisa ndeleng sawetara ganjaran sing apik kanggo acara iki, kayata layar, lan ruang semprotan.

Tantangan iki pisanan ora diwarisake kanthi prolik Drafic prolik, sing nyawang file kasebut ing saben tantangan sadurunge diturunake kanthi lengkap.

Amarga iku bocor, kita wis bisa nemokake sawetara sarang banyunyo banyu sing kanggo sampeyan goleki dhewe. Tantangan iki mung mung urip kanggo ndeleng babagan tantangan bisa digunakake lan mriksa kaping pindho dhaptar lokasi endhog goose lan lengkap.

Lokasi endhog Benteng Fortnite

Umume sarang kasebut bisa ditemokake ing bagean kidul peta lan kabeh padha cedhak banyu, nggawe endhog bantal kasebut kanthi gampang ditemokake. Sampeyan bakal nemokake rong sarang ing lapangan fatal lan telu ing ara-ara samun ing ara-ara samun, saengga bagean sisih kidul-w├ętan donya utamane luwih lumayan. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake Peta Endhog Custom Fortnite Custom, Mung Klik kanggo nggedhekake Iku.

Benteng-Goose-endhog-peta-peta

Ing ngisor iki lokasi sarang benteng benteng Benteng Benteng:

Sawise sampeyan nemokake salah sawijining sarang angsa sampeyan mung kudu ngarahake lan terus tombol e kanggo nggoleki. Sugeng apik karo omelette kasebut!

Waca liyane: Mangkene kanggo golek tebu permen buta buta

Kanggo bantuan saka sawetara tantangan liyane sing anyar, sampeyan bisa ndeleng dhaptar kabeh 14 dina pertukaran benteng 14 dina, utawa entuk tiar pass pass sing gampang, sampeyan kudu nggoleki ing antarane telung lodges ski sing gampang. Kita bakal nganyari situs kanthi kabeh tantangan Fortnite paling anyar ing preinan, supaya mriksa maneh yen sampeyan butuh bantuan.

Jordan Terusake mantan editor PCGamesn Wakil, Yordania wiwit isih tinggal. Nalika dheweke ora main pelangi enem pengepungan, sampeyan bakal nemokake wong sing nggegirisi ing game FPS utawa muter maneh 4.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.