Fortnite | 60 Lokasi 60 Lokasi – Happy Oink Restaurant – GameAwith, Fortnite Fortbyte # 60 Lokasi – Diakses kanthi tandha Spinner Petrik

Fortnite Fortbyte # 60 Lokasi – Aksesable karo Sign Spinner Jotosan ing Happy Oink Restaurant

Iki katon kaya restoran.

Seneng oink

Temokake carane ngrampungake Fortbyte # 60 “Bisa diakses kanthi tandha Spinner Petunjuk ing ngarepe restoran oink sing seneng” ing Fortnite Pertempuran Royale Musim 9! Iki kalebu kahanan, ing endi lokasi oink sing seneng, lan liya-liyane!!

Tabel konten

  • Ringkesan # 60 – Tantangan
  • Fortbyte # 60 Lokasi
  • Forbyte tantangan lokasi Peta

Pandhuan & lokasi Fortbyte

Pandhuan tantangan Fortbyte
02 03 04 05 06 07 08 11
12 13 14 16 17 18 19 20
21 22 23 24 26 27 28 29
30 31 32 33 34 36 37 38
40 41 43 47 49 50 51
52 53 55 58 59 60 61 62
63 64 65 67 68 69 70 72
74 75 76 77 78 79 80 81
82 83 88 89 91 92 94 95
97 98 100

Ringkesan # 60 – Tantangan

Fortbyte # 60 – Ringkesan

Fortbyte # 60 - Ringkesan

Tantangan Diakses karo tandha Spinner Petrik ing ngarepe restoran oink sing seneng
Fortbyte no. 60
Kasedhiya 26 Juni –
Pungkasane tantangan Fortbyte

Entuk Isi produk daging lan malah dadi benteng kanthi ngunjungi restoran oink sing seneng banget ing Happy Damlet!

Ngayuh Tier 63 Kanggo Mbukak kunci Signer Finner

Ngayuh Tier 63 Kanggo Mbukak kunci Signer Finner

Tandha Spinner Fine minangka hadiah kanggo nggayuh tingkat 63 saka Peperangan Pass. Tanpa kasebut, sampeyan ora bakal bisa ngrampungake kahanan kanggo tantangan kasebut.

Kepiye carane nindakake emote

Kepiye carane nindakake emote

Hotot bisa ditindakake kanthi milih saka rodha emote. Elinga, sampeyan kudu pindhah menyang lemari lan nemtokake emote menyang dhaptar sampeyan supaya bisa digunakake!

Lokasi – Fortbyte # 60

Lokasi Peta

Lokasi Peta

Ana 2 restoran OINK sing seneng banget supaya priksa manawa sampeyan langsung menyang sisih tengen. Fortbyte # 60 ing siji hamlet haplet!

Tampilan Mripat

Manuk

Restaurant bisa ditemokake ing mburi sisih lor Happy Happy Daylet. Iku ing tengah-tengah baris bangunan.

Nutup

Nutup

Fortbyte bisa ditemokake ing mburi counter. Iku ing tengah 2 lawang abu-abu.

Tantangan Lokasi Fortbyte

Season 9 Lokasi Peta Nantang Fortbyte

Tantangan Fortbyte anyar dibebasake saben dina ing saindenging 9! Mbukak rahasia saka pulo kasebut kanthi ngempalaken kabeh lan ngrampungake teka-teki ing mburi Fortbyte.

Artikel Fortnite sing Disaranake

Tantangan Fortbyte

Ora. Jeneng Tantangan
02 Ditemokake ing sawijining lokasi ing Nangni No. Nomer layar 6
03 Diakses nggunakake trooper trooper Emoji ing paling titik ing sisih kulon
04 Diakses dening Skydiving liwat dering ing ndhuwur tlaga lotot
05 Diakses kanthi nggunakake Jupuk Gelang Punggung ing Klub Tari
06 YAY FOTE ING ACE ACE ACS
07 Gunakake cuddle munggah emoticon ing payung rocky
08 Ditemokake ing Junk Junktion
11 Ditemokake ing ngisor parrot jungle
12 Diakses kanthi nggunakake Spray Nana Nana ing trowongan sing molten
13 Ditemokake ing layar layar 2
14 Ditemokake ing taman rv
16 Ditemokake ing omah gurun kanthi akeh kursi
17 Ditemokake ing njero bangunan iwak kayu
18 Ketemu nang endi wae ing antarane Mega Mall & Dusty Divot
19 Diakses nganggo klambi Vega ing njero ruangan kapal angkasa
20 Ditemokake ing tengah-tengah bunderan badai kaping telu
21 Ditemokake ing njero bangunan llama
22 Diakses kanthi nggunakake semprotan Rox ing underpass
23 Ditemokake ing antarane situs rv, stasiun gas, lan sikil sing angel
24 Ditemokake ing lapangan fatal
26 Diakses karo klambi bunker Jonesy cedhak karo bunker salju salju
27 Ditemokake ing endi wae ing lokasi peta A4
28 Ora bisa diakses kanthi ngrampungake teka-teki pola pertandhingan ing njaba ara-ara samun
29 Ditemokake ing ngisor wit ing kabin retak
30 Ditemokake ing endi wae ing antarane bukit Haunting lan taman sing nyenengake
31 Ditemokake ing pengertian kawah meteor
32 Accesible kanthi nganggo bling bing Kyo
33 Ditemokake ing layar layar 10
34 Ditemokake ing antarane garpu lan piso
36 Diakses dening sentinel ing pulo beku
37 Ditemokake ing njero ruang paling ngisor bencana ing taman sing apik
38 Diakses nganggo klambi vendetta ing sisih lor platform langit
40 Diakses nganggo klambi demi ing sundal ing ara-ara samun
41 Diakses kanthi nggunakake tomatohead Emoticon ing restoran durrrburger
43 Bisa diakses kanthi ngagem Cape bali maneh ing njero gedhang
47 Urip maneh Van, Pirate Camp & Battlebus
48 Bisa diakses kanthi nggunakake Vox Pickaxe kanggo mbanting GNOME ing jejere tahta gunung gedhe
49 Ditemokake ing guwa es Trog
50 Akilakan ing jero ruangan Mountain Runtangan ndhuwur
51 Bisa diakses kanthi nggunakake strut cluck kanggo nyabrang dalan ing ngarep gedhang peely
52 Diakses karo bot semprotan ing pabrik robot
53 Diakses kanthi ngewangi kanggo ngunggahake bola disk ing gunung sing ditinggalake villain
55 Ditemokake ing bukit Haunted
58 Diakses kanthi nggunakake trombone sing trombone sedih ing sisih lor sisih lor pesisir Snobby
59 Diakses karo Durrr! Emoji nang restoran pizza
60 Diakses karo tandha Spinner Petrik ing ngarepe restoran oink sing seneng
61 Diakses kanthi nggunakake semprotan sunbird ing curug beku
62 Diakses karo klambi stratus ing omah gedhong sing ditinggalake
63 Ditemokake ing antarane lapangan fatal & kebangkrutan
64 Diakses dening roks ing ndhuwur gunung stunt
65 Ditemokake ing pesawat film anggaran ruang paling ngisor
67 Diakses kanthi mabur glider retaliator liwat cincin ing ngisor platform langit sisih kidul
68 Ditemokake ing toko buku salju salju salju
69 Ditemokake ing njero bangunan babi watu
70 Diakses dening Skydiving liwat cincin ing ndhuwur Lagoon puguh kanthi kontra sing sregep
72 Ditemokake ing sumber salty
74 Ditemokake ing kabinèt saringan ing ruang paling ngisor Assasin ing pesisir pasamunan
75 Ditemokake ing bandara bandara
76 Ditemokake ing mburi diorama sejarah
77 Ditemokake ing toko taco trek
78 Ditemokake ing menara ranger sing nyingkirake tlaga sing disaring
79 Ditemokake ing arcade
80 Nggunakake Bunker Basher Pickaxe ing Rim Volcano
81 Bisa diakses ing cedhak gunung ndhuwur kaktus
82 Bisa diakses kanthi ngrampungake teka-teki plate tekanan
83 Ditemokake ing taman rock cedhak pesisir
88 Ditemokake ing endi wae ing lokasi peta J3
89 Diakses kanthi mabur Glider Strike Scarlet liwat dering sisih wétan ing sisih wétan Snobby Shores
91 Ditemokake ing sawijining lokasi ing Nelpon layar 4
92 Semprotan katresnan rock cedhak karo LavAlike
94 Diakses kanthi nggunakake Scarlet scythe pickaxe kanggo mbanting prau biru ing tlaga beku
95 Ditemokake ing panel solar ing alas
97 Ditemokake ing sawijining lokasi sajrone mbukak nomer layar 8
98 Ditemokake ing Viking Longhouse
100 Ditemokake ing lantai paling dhuwur ing bangunan paling dhuwur ing Neo miring

Lokasi ‘Fortnite’ Fortbyte # 60 Lokasi – Aksesable karo tandha Spinner Petrik ing Happy Oink Restaurant

Fortnite Nduwe tantangan Fortbyte anyar nalika tanggal 26 Juni, lan kita pengin nggawe manawa sampeyan minangka anggota pisanan saka regu pisanan kanggo ngrampungake. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake lokasi Fortbyte # 60 kanthi tandha tandha tandha ing ngarepe restoran oink sing seneng.

Untbyte # 60 Lokasi – diakses kanthi tandha tandha tandha ing ngarepe restoran oink sing seneng

Kanggo ngumpulake # 60 Sampeyan kudu mbukak kunci tandha tandha tandha tandha tandha ing Tier 63 musim 9 perang perang. Sawise sampeyan duwe, sirah menyang restoran ink sing seneng banget menyang pusat happy happy.

Fortnite Fortbyte 60 Peta Lokasi

Iki katon kaya restoran.

Fortnite Fortbyte 60 Lokasi Seneng Oink Oink

Mung gulung saka counter utawa ngadeg ing njaba lan nindakake emote. Fortbyte # 60 kudu katon.

Fortnite 60 Lokasi Game

Tantangan Fortbyte saiki terus rutinitas hunts scaver saben dina sing nggawe debut ing jejere musim perang 9 perang. Liwat sawetara dina kepungkur, Fortnite Para penggemar wis dumunung ing ngisor bunderan ing Bunder Storm, Banana Stands lan ing ngisor parrot bingkungan. Boten kados benteng sadurunge, Nanging, Fortbyte # 60 mbutuhake undakan pasang minimal sing disambung karo kosmetik sing unik. Nalika diklumpukake, saben 100 Fortbyte ngumumake bagean cilik layar loading khusus sing bakal ditemokake kanthi pungkasan ing pungkasan musim 9.

Fortnite kasedhiya saiki ing PS4, Xbox One, Ngalih, PC lan Mobile. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Fortbytes lan kepiye cara kerja, priksa pandhuan lokasi Fortbyte kita.

Apa sampeyan bisa nemokake lokasi Fortbyte # 60? Tantangan Fortbyte sing paling disenengi? Dakkandhani ing bagean komentar!