Foes sing apik banget ing warisan Hogwarts, Foes Hogwarts Infamous | Kabeh 21 lokasi sing dicethakake | Kaping radio

Hogwarts Warisan Apik Apik: Kabeh 21 Lokasi sing dicethakake

Musuh sing ora nyenengake yaiku mungsuh sing kuwat lan uga sing paling lemah ing nantang serius. Ngilangake mungsuh sing ala bakal dadi tugas sing bisa dirampungake ing separo kaping pindho game, sawise LVL 20.

Musuh kondhang ing warisan hogwarts

Peta karo lokasi lan deskripsi kabeh 21 mungsuh sing apik banget ing warisan Hogwarts, mungsuh sing apik banget lan mungsuh sing kudu ditemoni lan ngalahake, Walkthrough & Pandhuan & Pandhuan.

Peta Warisan Hogwarts Infamous Foes Lokasi

Peta Warisan Hogwarts Infamous Foes Lokasi

Peta Warisan Hogwarts Infamous Foes Lokasi

Peta karo lokasi kabeh musuh sing apik ing warisan Hogwarts. Foes Infamous minangka mungsuh sing apik lan entheng. Ana 21 Musuh kondhang ing warisan hogwarts. Sawetara wong-wong mau ditandhani ing peta ing game lan sawetara mung bisa ditemokake sajrone nggoleki tartamtu.

Musuh sing ora nyenengake yaiku mungsuh sing kuwat lan uga sing paling lemah ing nantang serius. Ngilangake mungsuh sing ala bakal dadi tugas sing bisa dirampungake ing separo kaping pindho game, sawise LVL 20.

Ganjaran kanggo ngalahake kabeh mungsuh sing kondhang lan ngrampungake tantangan: kekalahan musuh sing apik yaiku salah sawijining topeng pasuryan ing ekspansi gear.

Musuh kondhang ing warisan hogwarts

Kabeh 21 mungsuh sing apik banget ing warisan Hogwarts: Spider singhum, Tempit Dugbog, Gwendri, Belgronder, Belgrond, Belgrond, Belgrani Haggarty, Ogbert Ganjil, Iona Morgan, Grodbik, Trinitas Dunstan, Manor, Alyssa Travers, Silvanus Selwyn.

Spider sing ora bisa dingerteni

Foe konfigurasi

Hogwarts Warisan Apik Apik: Kabeh 21 Lokasi sing dicethakake

Troll saka film harry potter

Game Hit Hit Hit Hit Hold wis ngeculake PS4 lan Xbox One, lan para konsol kasebut duwe akeh ing toko. Dipercaya, iku game sing dawa. Kanthi 65 jam konten (kanggo rampung 100%, miturut howongtobeat.com) Sampeyan ora bakal entek ora bisa ditindakake.

Salah sawijining perkara sing paling nyenengake lan tantangan sing kudu ditindakake yaiku golek lan ngalahake kabeh 21 saka musuh sing ala. Yen sampeyan mung pengin ngliwati crita lan ngempalaken sawetara perkara, mula adhem. Nanging iki minangka kegiatan kanggo sing pengin nyoba awake dhewe.

Ana alasan liyane kanggo ngalahake makhluk iki, uga pangerten pribadi prestasi, kayata ngrebut topeng raven raven yen sampeyan wis ngalahake kabeh 21.

Mikir sampeyan munggah kanggo tugas? Kita bakal mbukak kabeh lokasi ing ngisor iki, nanging sampeyan bakal ngerti musuh sing kondhang wis cedhak nalika lambang tengkorak katon ing peta sampeyan.

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Ing endi lokasi alangan hogwarts sing ngganggu?

Priksa video YouTube Youtube ZafRospet ing ngisor iki kanggo kabeh lokasi ing bentuk video yen kepiye carane nindakake perkara kasebut:

Yen sampeyan luwih akeh saka pandhuan pandhuan sing ditulis, dhaptar lengkap babagan lokasi Hogwarts Warisan sing ngganggu, yaiku 21 kanthi total kanggo nemokake lan kalah ing Peperangan:

  • Troll Alexandra – Kudu nemokake sajrone ‘troll kontrol’ ing sisih kidul Brocburrow Floo
  • Alisa trega – Kepala sisih wétan sisih wétan saka kulon cape floo geni lan mudhun ing undhak-undhakan omah manor sing rusak
  • Cayur Bardolph Beaumont – Kudu nemokake sajrone ‘sisih sadulur’ Side’s Keeper (sirah sisih wetan sisih wetan saka sisih lor Ford Bog Entrance Floo Flam)
  • Belgruff Bludgeoner – Sirah menyang benteng mung sisih lor ing rookwood Castle Floo
  • Catrin Haggarty – Kudu nemokake sajrone ‘Sisih Sisih Sisih Anak sing Ilang Ing Tenda Ashwinder
  • Trinitas Dunstan
  • Grodbik – Kudu nemokake sajrone upaya utama ‘lodgok’
  • Gwendolyn Zhou – Kudu ditemokake sajrone hubungan natin ‘dhasar kanggo blackmail’ (ing njero handsut Ashwinder ing Hogsmeade)
  • Iona Morgan – Ing Kastil Poidsear
  • Gurune manor – Ditemokake ing lokasi sing padha karo Alisa Travers ing ndhuwur
  • Ogbert ganjil – Sirah menyang guwa pesisir ing sisih kidul North Poidsear Coast Floog Flames
  • Pergit – Mung bisa ditemokake sajrone ‘dongeng ing sisih Rowland Oakes’ (bakal ing reruntuhan korrow)
  • Troll Quagmire
  • Rampant Dugbog – Kepala sisih kidul sisih lor Ford Bog Floo
  • Troll Riparian – Bisa ditemokake ing kuburan kulawarga Dale, Kepala sisih wétan saka brocburrow Floo
  • Silvanus Selwyn – Ing njero Claggmar Castle
  • Tempeste thorne – Kepala Wétan saka The Falbarton Castle Flam
  • Absconder – Kudu golek sajrone ‘sapan quest’ absconder (ing njero guwa absconder)
  • Grim – Kepala sisih kidul saka kulon hogwarts flam lan menyang guwa sisih kidul curug
  • Spider sing ora bisa dingerteni – Mung bisa ditemokake sajrone ‘sisih web web’
  • Serigala putih – Sampeyan bakal nemokake serigala putih ing lokasi sing padha karo Grim ing ndhuwur

Waca liyane babagan Warisan Hogwarts:

  • Review Warisan Hogwarts – putusan lengkap
  • Potion Warisan Hogwarts – Kabeh resep kanggo ngerti
  • Tanduran warisan hogwarts – apa sing ditindakake?
  • Tingkat Luhasi Hogwarts – carane nggunakake titik bakat
  • Tropi Warisan Hogwarts – prestasi sing dibutuhake
  • Tanggal Rilis Hogwarts – Bukak Bukak Diterangake
  • Cast Hogwarts Warisan – Simon Pegg lan Liyane
  • Hogwarts legacy house sorting – njupuk tes
  • Pencipta karakter warisan Hogwarts – Kustomisasi sing dicethakake
  • Kamar Umum Hogwarts Umum – wisata kabeh papat
  • Sapa sing dadi Fineas Nigellus Ireng? Sirius leluhur nerangake
  • Hogwarts Warisan Year – Yen wis disetel?
  • Multiplayer legasi Hogwarts – apa co-op?
  • Switch Warisan Hogwarts – Versi tangan sing diterangno
  • Syarat PC Warisan Hogwarts – spek sing sampeyan butuhake
  • Edisi Warisan Hogwarts Warisan – Kabeh Perks

Lengganan saka buletin game gratis kanggo wawasan saben minggu, lan ngunjungi kita Hub game kanggo kabeh warta paling anyar.

Nggolek soko kanggo nonton? Priksa pandhuan TV utawa pandhuan streaming kita.

Coba Majalah Times Radio Dina iki lan entuk 12 masalah mung £ 1 kanthi kiriman menyang omah sampeyan – Lengganan saiki. Kanggo luwih saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast.