FAQ | Multifa Multifa, Apa Platform lintas?

?

Contents

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Pitakonan Paling Sering

Videogame Fighter Gratis-kanggo-Play, Platform kanthi karakter lan universal legenda sing terus-terusan, macem-macem mode online kalebu 2-based tim. 2 format lan musim kapenuhan konten sing diisi.

?

Multifikasius kasedhiya kanggo PlayStation 5 lan PlayStation 4 konsol, Xbox Serion X | S, Xbox One Console lan PC.

Platform PC endi sing kasedhiya kanggo multiesus?

Multifikasius kasedhiya ing PC liwat Steam lan Toko Game Epik.

Karakter sing kasedhiya ing MultifaS?

Multifayard nampilake Roster karakter sing apik kanggo nggunakake utawa bersaing nglawan, bebarengan karo bakat bakat kabeh bakat kabeh nyilih swara kasebut. Para pejuang anyar bakal ditambah karo MultifaSing minangka bagean saka nganyari konten musiman. Kanggo informasi luwih lengkap babagan daptar tugas, riko MultiSus.COM / ROST.

Apa jinis mode sing duwe multifa?

MultifikasiSus ngenalake basis basis 2 vs. . Game kasebut uga nawakake 1 vs. 1 pertandhingan, 4-pamuter gratis-kabeh, co-op vs. .. . Mode anyar bakal terus ditambahake ing MultifaSing minangka bagean saka nganyari konten musiman.

Pira regane multiesus?

MultifaSus minangka game gratis kanggo main kanthi tuku game.

Apa multifa duwe play-play lan salib?

Ya. Multifa MultiSus duwe dhukungan cross-play lan cross-kemajuan ing kabeh platform.

Ora MultifaDus duwe netcode rintback?

. .

Sing ngembangake multifing?

Pemain pertama game ngembangake multiesus.

Sing nerbitake multifa?

Warner bros. .

Kepiye emas entuk ing Multifa? Lan apa sing digunakake kanggo?

. Ora bisa dituku kanthi dhuwit nyata. Emas digunakake kanggo mbukak macem-macem jinis konten game, kalebu karakter, Perks lan toasts.

Kepiye gleamium sing dipikolehi ing Multifa? ?

Gleamium minangka jinis mata uang game ing Multifa sing mung bisa dituku kanthi dhuwit nyata liwat PlayStation, Xbox lan PC (Uap lan Epik Game) Toko Online. Gleamium bisa digunakake kanggo mbukak macem-macem jinis konten ing game pilihan, kalebu karakter, varian karakter (kulit) lan barang kosmetik. Tuku Gleamium opsional lan ora dibutuhake kanggo aspek game.

Apa item sing dikunci nganggo Gleamium menehi mitra sing duwe kauntungan ing MultifaSus?

Ora. Kabeh barang sing dikunci nganggo gleamium opsional. .

Apa pemain kudu tuku Gleamium kanggo mbukak kunci karakter ing MultifaSus?

Ora. Kabeh karakter bisa entuk liwat game.

Apa pemain kudu tuku Gleamium kanggo mbukak kunci varian karakter (kulit) ing Multifa?

.

?

Ya. Peperangan MultiSusus Ngidini pemain ngrampungake tantangan lan entuk hadiah ing game. Ana pilihan gratis sing mbukak kanggo kabeh pemain lan pilihan premium sing mbutuhake tuku game kanggo melu. Pasti perang anyar bakal kasedhiya ing wiwitan saben musim konten anyar.

Apa barang sing entuk saka eksklusif Peperangan Peperangan Multifikasi?

Item sing ditampa saka pass multifikasi ora eksklusif. Bisa uga ana kesempatan kanggo entuk sawetara barang kasebut ing game mengko.

Kapan bakal mbukak beta multifikasi?

Beta mbukak terbatastifikasi ditutup tanggal 25 Juni 2023 ing 5 P.m. .m. .

Napa nutup beta mbukak multifikasi?

. . . Kanggo nindakake cara sing bener, kita bakal nutup Beta Open Multifikasi tanggal 25 Juni, 2023. Minangka bagéan saka proses iki, kita bakal bisa ngetrapake nganyari lan njupuk offline game nalika siyap kanggo peluncuran multifid, sing kita target kanggo wiwitan taun 2024.

?

Kita target awal 2024 kanggo peluncuran multifa.

Apa Multidus isih kasedhiya kanggo didownload?

MultifaTly dicopot saka toko digital ing 4 April 2023 lan saiki ora kasedhiya kanggo download nalika kita siyap kanggo miwiti game, sing kita targetake kanggo awal taun 2024.

Bakal gleamium isih kasedhiya kanggo tuku?

Gleamium dicopot saka toko digital tanggal 4 April 2023 lan saiki ora kasedhiya kanggo tuku amarga kita siyap kanggo miwiti game, sing ditargetake awal taun 2024.

Apa Multidus kasedhiya antarane saiki lan 25 Juni 2023?

Kanggo sing wis ndownload game kasebut sadurunge tanggal 4 April, 2023, MultifaLust bakal kasedhiya nganti Beta Open ditutup tanggal 25 Juni 2023.

Bakal Mati-warénti MIsi Musim 2 Pertempuran tanggal 31 Maret 20023?

. Sajrone wektu iki, misi saben dina bakal terus ditambahake pemain kanggo entuk poin pertempuran, nganti game dijupuk offline tanggal 25 Juni. .

Apa Mangsa Multisus 2 Battle Pass kasedhiya sawise 25 Juni 2023?

Musim 2 perang musim 2 bakal mungkasi tanggal 25 Juni 2023, magepokan karo penutupan beta mbukak.

Yen pemain mbusak Multifa, apa bisa nginstal maneh game sawise 4 April, 2023?

Kanggo pemain sing wis ndownload game kasebut sadurunge 4 April, 2023, dheweke bakal bisa ndownload maneh Multifaate saka sistem kasebut sawise game dicopot saka toko digital tanggal 25 April 2023.

Yen pemain duwe macem-macem wis diinstal, apa ana mode game sing kasedhiya sawise 25 Juni 2023?

Sing wis ndownload Multidaus sadurunge 4 April, 2023 bakal duwe akses offline winates menyang ruangan pelatihan (dikenal minangka lab) lan pertandhingan lokal, sawise game dijupuk offline tanggal 25 Juni, 2023. Kajaba iku, kabeh karakter lan barang kosmetik bakal dikunci sementara sawise beta mbukak nutup para pemain kanggo seneng offline. Wigati dimangerteni, kabeh mode lan fitur online ora bakal kasedhiya sajrone awan iki, nganti game bali taun ngarep.

Apa ana update game MultiSusus tambahan sawise tanggal 25 Juni 2023?

ALL nganyari pangguna MultifIdes Daegara tanggal 4 April 2023, lan kita bakal njupuk game ing tanggal 25 Juni 2023, amarga kita siyap kanggo diluncurake, sing kita targetake awal 2024.

?

Kabeh kemajuan lan konten utawa dituku sadurunge 25 Juni 2023 bakal ditindakake nalika multifa bali ing awal 2024. Iki kalebu gleamium sing ora digunakake, token pass perang, tiket karakter lan barang-barang ing game liyane.

Bakal maju lan konten sing ditampa sawise 25 Juni 2023 nindakake menyang diluncurake Multifa?

. Sajrone dina kaping pindho ing tutup beta mbukak tanggal 25 Juni lan diluncurake ing awal taun 2024, game kasebut bakal dadi offline lan fitur online ora kasedhiya. .

Barang-barang kosmetik sing kasedhiya sawise beta mbukak ditutup tanggal 25 Juni 2023?

Kabeh karakter, varian lan rajin karakter bakal dikunci lan kasedhiya kanggo para pemain seneng sajrone wektu offline ing antarane penutupan beta mbukak ing awal 2024. Wigati dimangerteni, lambang lan lencana profil ora kasedhiya sajrone wektu iki.

Bakal mbalekaken maneh kanggo konten sing wis dituku sadurunge?

Pengumuman saka Penutupan Beta Open Beta Multifikasi Ora ngganti kabijakan utawa istilah sing ditawakake ing toko (s) sing ditawakake ing bungkus sing dituku utawa bundel Gleamium dituku. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak kaca Dhukungan Pelanggan kanggo PlayStation, Xbox, uap lan game EPIC. Kajaba iku, Refunds ora kasedhiya minangka asil penutupan beta mbukak. Nanging, kabeh kemajuan lan dituku sadurunge beta mbukak ditutup tanggal 25 Juni 2023 bakal ditindakake nalika multifa bali taun ngarep.

Apa owah-owahan sing bakal ditindakake minangka bagean saka diluncurake Multifa?

Kita rencana fokus ing sawetara wilayah, kalebu cadence konten karakter, peta lan mode anyar; netcode lan perbaikan matchmaking; nganyari sistem kemajuan; lan luwih akeh. Kita bakal duwe rincian tambahan kanggo nuduhake nalika nyedhaki.

Apa karakter lan mode anyar sing ditambahake kanggo multifa minangka bagean saka peluncuran kasebut?

Pemain bisa nyana macem-macem konten, fitur, mode lan nganyari liyane. Kita bakal duwe katrangan lengkap kanggo nuduhake nalika nyedhaki.

Kepiye carane bisa narik kabar babagan nganyari multiesus?

Kanggo nganyari, priksa saluran sosial lan komunitas multifaus, kalebu Twitter (@multiverus), Instagram (Multifultidgame) lan Facebook (Multifaus), uga MultidaSus.. Kanggo pitakon dhukungan pelanggan, bukak WBGAMESPTORT.com.

?

Bali ing awal 2024

Multifa Multifaus Bros. Entertik. Dikembangake dening pamuter pisanan game. Kabeh karakter DC lan unsur sing gegandhengan yaiku merek dagang DC © 2021. Wektu Petualangan, Steven Universe, Rick lan Morty lan kabeh karakter lan unsur sing gegandhengan karo © & ™ Cartoon Network. . Lan Warner Bros. Entertik. Game Thrones lan Kabeh Karakter lan Unsur sing gegandhengan © & ™ HOME Box Office, Inc. Gremlins, Gremlins, Tuning LOONEY, SHIP Space: Warisan anyar, raksasa wesi lan kabeh karakter lan unsur sing gegandhengan karo © & ™ sing gegandhengan Bros. Entertik.

Warner bros. Logo Games, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertik. (S23)

  • Kebijakan Privasi
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Pilihan AD

Minangka platform salib multiesus? Crossplacking & Cross-Progress ing PlayStation, Xbox & PC

Bug bunny ing multiesus

Pemain pertama game

Kepingin weruh apa Multifaus duwe cross-kemajuan lan crosspay? Uga, kita entuk informasi paling anyar babagan game gelut sing nembe dirilis.

Multifa Multifaing Game Fighting Heighting saka Warner Bros. Lan nampilake roster pejuang sing gedhe – kalebu rotasi karakter gratis – menehi pemain akeh pilihan nalika milih pejuang sing paling disenengi. Kanggo nggawe masalah luwih apik, game gratis kanggo muter kasedhiya ing PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Serion X | Sindle, lan PC.

Artikel terus sawise ad

. Amarga Multidesus kasedhiya ing pirang-pirang piranti, para pemain bakal mikir apa game ndhukung crossplay and cross-progress.

Artikel terus sawise ad

Dadi, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan fitur sing dijaluk banget, mula hub kita wis dijamin.

Apa multidus duwe crossplay & cross-progress?

Gamelan Pertempuran Multifikasi

Multifikasius kasedhiya ing macem-macem platform.

Multifa Multifa bakal nampilake dhukungan crossplay lan salib kemajuan lengkap ing kabeh platform bukak. .

.

Artikel terus sawise ad

Kajaba iku, pilihan kanggo nggunakake program sink antarane platform uga diaktifake. Mung mlebu ing akun MultiSIdes lan kabeh kemajuan sampeyan saka sesi pungkasan bakal digawa menyang platform anyar sing sampeyan lebokake.

Duwe fitur iki utamane migunani, utamane amarga mbusak akeh gilingan sing dibutuhake kanggo mbukak kunci karakter anyar.

Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe, kabeh sing sampeyan butuhake babagan crossplay lan salib-kemajuan. Nalika sampeyan lagi mrene kenapa ora mriksa review multifikasi kita, lan priksa pandhuan ing ngisor iki: