Endi Fortbyte 13 ditemokake ing sawijining lokasi sing didhelikake layar layar # 2? Kèndêl ingsun | Gamesradar, Fortnite | Lokasi 02 (2) Fortbyte – layar layar # 6 – GameWith

Fortnite Fortbyte 02 (2) – layar Loading # 6

EA Sports FC 24 Review: “Nyepak Kantor Pos-FIFA kanthi presisi, daya, lan panache”

Endi Fortbyte 13 ditemokake ing sawijining lokasi sing didhelikake layar layar # 2?

Saiki ana 100 tantangan Fortnite Fortbyte kanggo nemokake, sing bakal mbukak kunci saben dina liwat Musim 9. Siji sing wis ditemokake yaiku nomer 13 Fortbyte sing ditemokake ing sawijining lokasi sing didhelikake layar layar # 2. Nalika kita durung entuk minggu 2 layar sing isih ana, lokasi sing wis ditemokake.

Kanggo nemokake layar loading Fortbyte 13 Sampeyan kudu pindhah menyang paradise palem lan golek dinosaurus sing kasebut.

Yen sampeyan tekan telapak tangan kanggo golek bangunan kasebut ing pinggir dalan. Sampeyan kudu kepala babagan sing ana ing mburi lan katon metu saka portaloo lone sing didhelikake. Nalika sampeyan nyedhaki sampeyan kudu ndeleng pituduh kanggo ngumpulake tanggal 13 Mumpuni. Ora kaya 36 sing bisa diakses dening Sentinel ing pulo beku sing ora kudu nganggo apa-apa sing khusus kanggo njaluk.

Yen sampeyan pengin sampeyan mung bisa ngumpulake barang kasebut banjur lan ana. Sanajan yen sampeyan pengin ndeleng, mung wenehi portalo sawetara tegas karo piksara sampeyan kanggo mbukak fortbyte ing ngisor. Banjur Nglumpukake, kanggo narik tantangan tartamtu.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Leon Hurley

Pedoman Senior Co-Ordinator

Aku Gamesradar’s Senior Guide Co-Ordinator, tegese aku mbukak pandhuan lan konten dolanan Gamersradar. Aku uga nulis ulasan, pratinjau lan fitur, umume babagan medeni, petualangan tumindak, FPS lan mbukak game donya. Aku sadurunge nggarap Kotaku, lan majalah PlayStation resmi lan situs web.

EA Sports FC 24 Review: “Nyepak Kantor Pos-FIFA kanthi presisi, daya, lan panache”

Minangka Phantom Liberty Sements Cyberpunk 2077, CDPR nemu calon babagan peluncuran sing nggegirisi: “Kita bola-bali salah saka kesalahan sing kita lakokake ing Witcher 3”

Speedrunner Super Mario 64 Temokake wektu paling gedhe sing disimpen ing 20 taun kanthi trick trick paling apik kanggo dadi meme

Loading layar 2 Fortbyte

Temokake carane ngrampungake Fortbyte # 02 “ditemokake ing sawijining lokasi kanthi nggunakake nomer layar 6” tantangan ing Fortnite Battle Royale musim 9! Iki kalebu kahanan, lokasi Fortbyte, & liyane!!

Tabel konten

  • Fortbyte # 02 – ringkesan tantangan
  • Fortbyte # 02 Lokasi
  • Forbyte tantangan lokasi Peta

Pandhuan & lokasi Fortbyte

Pandhuan tantangan Fortbyte
02 03 04 05 06 07 08 11
12 13 14 16 17 18 20
21 22 23 24 26 27 28 29
30 31 32 33 34 36 37 38
40 41 43 47 48 49 50 51
52 53 55 58 59 60 61 62
63 64 65 67 68 69 70 72
74 75 76 77 78 79 80 81
82 83 88 89 91 92 94 95
97 98 100

Fortbyte # 02 – layar Loading # 6

Fortbyte # 02 – Ringkesan

Tantangan Ditemokake ing sawijining lokasi ing Nangni No. Nomer layar 6
Fortbyte no. 02
Kasedhiya 16 Juni 2019 –
Mburi tantangan fortbyte

Fortbyte liyane sing didhelikake wis dicethakake liwat layar kaping 6 minggu 6! Tumuju menyang lokasi sing dituduhake ing layar kanggo ngumpulake benteng iki.

Season 9 Minggu 6 Sing Ilmiah

Season 9 Minggu 6 Sing Ilmiah

Pitunjuk kanggo lokasi Fortbyte iki dicethakake ing gambaran musim 6 minggu 6 6 minggu 6 layar 6. Elingi, sampeyan ora kudu nindakake kabeh tantangan kanggo ngumpulake fortbyte! Sampeyan mung bisa langsung menyang.

Fortbyte # 02 Lokasi

Lokasi Peta

Neo miring

Neo miring bisa ditemokake sisih kulon sisih kulon peta. Kidul yaiku Loot Lake, lan sisih lor Shafts Shifty.

Tampilan Mripat

# 02 Burung

Goleki menara sing paling ndhuwur karo Holo-jam! Bangunan kasebut ana ing sisih kidul sisih kidul Neo miring.

Nutup

# 02 cedhak

Fortbyte # 02 bisa ditemokake mung ing jam Holo! Luwih gampang yen sampeyan langsung langsung saka Battle Bus.

Tantangan Lokasi Fortbyte

Season 9 Lokasi Peta Nantang Fortbyte

Tantangan Fortbyte anyar dibebasake saben dina ing saindenging 9! Mbukak rahasia saka pulo kasebut kanthi ngempalaken kabeh lan ngrampungake teka-teki ing mburi Fortbyte.

Artikel Fortnite sing Disaranake

Tantangan Fortbyte

Ora. Jeneng Tantangan
02 Ditemokake ing sawijining lokasi ing Nangni No. Nomer layar 6
03 Diakses nggunakake trooper trooper Emoji ing paling titik ing sisih kulon
04 Diakses dening Skydiving liwat dering ing ndhuwur tlaga lotot
05 Diakses kanthi nggunakake Jupuk Gelang Punggung ing Klub Tari
06 YAY FOTE ING ACE ACE ACS
07 Gunakake cuddle munggah emoticon ing payung rocky
08 Ditemokake ing Junk Junktion
11 Ditemokake ing ngisor parrot jungle
12 Diakses kanthi nggunakake Spray Nana Nana ing trowongan sing molten
13 Ditemokake ing layar layar 2
14 Ditemokake ing taman rv
16 Ditemokake ing omah gurun kanthi akeh kursi
17 Ditemokake ing njero bangunan iwak kayu
18 Ketemu nang endi wae ing antarane Mega Mall & Dusty Divot
19 Diakses nganggo klambi Vega ing njero ruangan kapal angkasa
20 Ditemokake ing tengah-tengah bunderan badai kaping telu
21 Ditemokake ing njero bangunan llama
22 Diakses kanthi nggunakake semprotan Rox ing underpass
23 Ditemokake ing antarane situs rv, stasiun gas, lan sikil sing angel
24 Ditemokake ing lapangan fatal
26 Diakses karo klambi bunker Jonesy cedhak karo bunker salju salju
27 Ditemokake ing endi wae ing lokasi peta A4
28 Ora bisa diakses kanthi ngrampungake teka-teki pola pertandhingan ing njaba ara-ara samun
29 Ditemokake ing ngisor wit ing kabin retak
30 Ditemokake ing endi wae ing antarane bukit Haunting lan taman sing nyenengake
31 Ditemokake ing pengertian kawah meteor
32 Accesible kanthi nganggo bling bing Kyo
33 Ditemokake ing layar layar 10
34 Ditemokake ing antarane garpu lan piso
36 Diakses dening sentinel ing pulo beku
37 Ditemokake ing njero ruang paling ngisor bencana ing taman sing apik
38 Diakses nganggo klambi vendetta ing sisih lor platform langit
40 Diakses nganggo klambi demi ing sundal ing ara-ara samun
41 Diakses kanthi nggunakake tomatohead Emoticon ing restoran durrrburger
43 Bisa diakses kanthi ngagem Cape bali maneh ing njero gedhang
47 Urip maneh Van, Pirate Camp & Battlebus
48 Bisa diakses kanthi nggunakake Vox Pickaxe kanggo mbanting GNOME ing jejere tahta gunung gedhe
49 Ditemokake ing guwa es Trog
50 Akilakan ing jero ruangan Mountain Runtangan ndhuwur
51 Bisa diakses kanthi nggunakake strut cluck kanggo nyabrang dalan ing ngarep gedhang peely
52 Diakses karo bot semprotan ing pabrik robot
53
55 Ditemokake ing bukit Haunted
58 Diakses kanthi nggunakake trombone sing trombone sedih ing sisih lor sisih lor pesisir Snobby
59 Diakses karo Durrr! Emoji nang restoran pizza
60 Diakses karo tandha Spinner Petrik ing ngarepe restoran oink sing seneng
61 Diakses kanthi nggunakake semprotan sunbird ing curug beku
62 Diakses karo klambi stratus ing omah gedhong sing ditinggalake
63 Ditemokake ing antarane lapangan fatal & kebangkrutan
64 Diakses dening roks ing ndhuwur gunung stunt
65 Ditemokake ing pesawat film anggaran ruang paling ngisor
67 Diakses kanthi mabur glider retaliator liwat cincin ing ngisor platform langit sisih kidul
68 Ditemokake ing toko buku salju salju salju
69 Ditemokake ing njero bangunan babi watu
70 Diakses dening Skydiving liwat cincin ing ndhuwur Lagoon puguh kanthi kontra sing sregep
72 Ditemokake ing sumber salty
74 Ditemokake ing kabinèt saringan ing ruang paling ngisor Assasin ing pesisir pasamunan
75 Ditemokake ing bandara bandara
76 Ditemokake ing mburi diorama sejarah
77 Ditemokake ing toko taco trek
78 Ditemokake ing menara ranger sing nyingkirake tlaga sing disaring
79 Ditemokake ing arcade
80 Nggunakake Bunker Basher Pickaxe ing Rim Volcano
81 Bisa diakses ing cedhak gunung ndhuwur kaktus
82 Bisa diakses kanthi ngrampungake teka-teki plate tekanan
83 Ditemokake ing taman rock cedhak pesisir
88 Ditemokake ing endi wae ing lokasi peta J3
89 Diakses kanthi mabur Glider Strike Scarlet liwat dering sisih wétan ing sisih wétan Snobby Shores
91 Ditemokake ing sawijining lokasi ing Nelpon layar 4
92 Semprotan katresnan rock cedhak karo LavAlike
94 Diakses kanthi nggunakake Scarlet scythe pickaxe kanggo mbanting prau biru ing tlaga beku
95 Ditemokake ing panel solar ing alas
97 Ditemokake ing sawijining lokasi sajrone mbukak nomer layar 8
98 Ditemokake ing Viking Longhouse
100 Ditemokake ing lantai paling dhuwur ing bangunan paling dhuwur ing Neo miring