Emote – Wars Wars Wiki (GWW), Komando Khusus – Wars Wars Wiki (GWW)

Printah khusus

Game kasebut kadhangkala mbutuhake sampeyan nggunakake eksote kanggo ngrampungake tugas. Tuladhane:

Emote

Emotes minangka subset khusus kanggo ngobrol sifat khusus sing nyebabake karakter pamuter nindakake tumindak sosial, muter animasi sing gegandhengan lan mlebu katrangan babagan tumindak kasebut ing jendela ngobrol. Kanggo printah sing ora nyebabake animasi karakter, deleng printah khusus.

Sawetara emote duwe animasi sing unik kanggo macem-macem profesi. Conto sing paling nggumunake iki yaiku emote tarian, sing miwiti macem-macem tarian kanggo saben profesi lan jender. Nggunakake Formulir Avatar sing Dervish Nyetel profesi sampeyan / jender spesies sampeyan minangka akeh nyamar ing game kasebut.

Kajaba iku, ngganti tampilan karakter sampeyan kanthi nyamar kanthi nggunakake tonic utawa nempelake makhluk, kayata junundu (entuk pengaruhe ara-ara samun (bisa ngganti efek saka animasi utawa menehi akses menyang animasi ekstra. Contone, tonics asring bakal mati utawa ngalahake animasi sing kasedhiya kanthi nggunakake emote / selehake dening tombol ESC utawa emote / ngadeg.

Isi

Dhaptar Emot [sunting]

Dhaptar ing ngisor iki nampilake hadiah kasebut, lan teks sing cocog sing ditampilake ing jendela ngobrol.

  • / Setuju: [Karakter] sarujuk.
  • / Aion utawa / Wings: Nyelukke swiwi aion ing karakter. (Kudu duwe kode swiwi Aion kanggo bisa mlaku.)
  • / perhatian: [Karakter] rawuh manungsa waĆ©!
  • Tetep ing pose nganti karakter utawa luwih akeh emote diwenehake
  • / beckon: [Karakter] Beckons.
  • / nyuwun: [Karakter] njaluk.
  • / Boo utawa / ajrih: [Karakter] wedi sampeyan!
  • / Bosen: [Karakter] bosen.
  • / gandhewo: [Karakter] busur.
  • / bowhead utawa / Kepala: [Karakter] busur [sirah]. 1
  • Tetep ing pose nganti karakter utawa luwih akeh emote diwenehake
  • / THATCHBREAT utawa / Nafas: [Karakter] mandheg kanggo nyekel ambegan. 1
  • / surak: [Watak] Cheers.
  • / clap: [Karakter] claps.
  • / congrats: [Karakter] nawakake ucapan selamat.
  • / watuk: [Karakter] watuk.
  • / tari: [Karakter] wiwit nari.
  • Karakter Wanita lan lanang saben profesi duwe tarian dhewe. Profesi primer karakter nemtokake.
  • / tari *: Watak wiwit nari nalika kabeh tarian pesta.
  • Nyelarasake anggota partai nalika saben wong ing pesta kasebut wiwit nari, utawa sawise sawetara wektu.
  • / Dancenew: Karakter miwiti nari edisi kolektor.
  • Yen sampeyan ora duwe edition edisi pendhudhuk, karakter bakal nindakake tari standar tinimbang.
  • / doh: [Karakter] sirahe [sirah]. Doh! 1
  • / douletake: [Karakter] nindakake kaping pindho.
  • / drum utawa / drum: [Karakter] muter drum.
  • Terus nggawe emote iki nganti gerakan karakter utawa emote liyane diwenehake
  • / bungah: [Karakter] bungah!
  • Terus nggawe emote iki nganti gerakan karakter utawa emote liyane diwenehake
  • / fame utawa /Urutan: Watak nganakake emote animasi lambang khusus. Kudu rangking 3 pahlawan utawa luwih.
    • Pemain bisa micu judhul pahlawan pahlawan sadurunge ngetik “/ pangkat #” utawa “/ fame #” ing obrolan (# 1-5).
    • Terus nggawe emote iki nganti gerakan karakter utawa emote liyane diwenehake
    • Assassins lanang, Elemalists, Paragons, Rangers, lan ritualis niru gaya sulap sulap legat ing Ian Anderson.
    • / goteam utawa /menehi dorongan: [Karakter] Cheers wildly, “Go Tim!”
    • / Guild, / tangga, utawa / juara: Watak nganakake emote animasi khusus adhedhasar peringkat ladder greild.
      • Pemain bisa micu sadurunge entuk hadiah kanthi ngetik “/ Guild #,” / tangga #, “utawa” / Juara # “ing obrolan.
      • Terus nggawe emote iki nganti gerakan karakter utawa emote liyane diwenehake
      • / HELPME: [Karakter] njaluk pitulung!
      • / Highfive utawa / lima: [Karakter] ujar, “Lima Lima!”
      • / mlumpat: [Karakter] mlumpat.
      • / kneel: [Karakter] kneels.
      • / ngguyu: [Karakter] Ngguyu kanthi ati-ati.
      • / moan: [Watak] moans.
      • / ora: [Karakter] ujar, “Ora.”
      • / Kertas: [Karakter] muter rock, kertas, gunting. (Tanah karakter ing kertas.)
      • Tetep ing pose nganti karakter utawa luwih akeh emote diwenehake
      • / pickme: [Karakter] ujar, “pilih aku!”
      • / titik: [Karakter] nilai.
      • / Pikir: [Karakter] Pondoken kahanan kasebut.
      • / pout: [Karakter] put.
      • / Siap: [Karakter] siap kanggo tumindak!
      • / gobong: [Watak] Roars.
      • / rock: [Karakter] muter rock, kertas, gunting. (Tanah karakter ing rock.)
      • Tetep ing pose nganti karakter utawa luwih akeh emote diwenehake
      • / muter: [Karakter] gulung (#) ing sisi mati (#). (Emote iki ora bisa ing kutha, outpost utawa pvp wilayah pertempuran.)
      • / salut: [Karakter] salam.
      • / gunting utawa / scis: [Karakter] muter rock, kertas, gunting. (Tanah karakter ing gunting.)
      • Tetep ing pose nganti karakter utawa luwih akeh emote diwenehake
      • / Ngeruk: [Karakter] goresan.
      • / beh: [Watak] Shoos sampeyan adoh.
      • / sigh: [Karakter] sighs.
      • / lenggah utawa / AFK: Karakter lenggah saka posisi sing ngadeg.
      • Ora ana pesen obrolan sing ana gandhengane karo prentah iki. Gerakan pituduh, kabeh liyane, utawa tombol tumindak Batal (Default ‘ESC’) bakal mbatalake.
      • / nuwun sewu: [Watak] njaluk ngapura.
      • / ngadeg: Watak ngadeg saka posisi lungguh.
      • Ora ana pesen obrolan sing ana gandhengane karo prentah iki, lan ora ana apa-apa kajaba karakter lungguh (deleng / lenggah).
      • / ora tair utawa / ora sopan: [Karakter] nyesel sampeyan.
      • / biola: [Karakter] muter viololl sedhih.
      • Terus nggawe emote iki nganti karakter gerakan utawa emote liyane diwenehake
      • / gelombang: [Karakter] Gelombang.
      • / Yawn: [Karakter] yawns.
      • / ya: [Karakter] ujar, “Ya.”
      • / zaishen utawa / zrank: Watak nindakake emote animasi sing khas. Iki dihubungake karo pangkat Zaishen. Sampeyan kudu rangking 1 utawa luwih akeh nggunakake.
        • Pemain bisa micu sadurunge entuk rangking Zaishen kanthi ngetik “/ Zaishen #” utawa “/ zrank #” ing obrolan.

        1. Ora kaya animasi, teks sing ditampilake ing jendhela chatting cocog karo karakter pamuter lan nindakake ora Ngganti nalika ana ing efek saka wujud utawa nyamar.

        Panggunaan canggih [sunting]

        Rahasia bisa diselarasake karo pemain liyane kanthi nggunakake asterisk (*) kanggo prentah emote, kayata “/ tari *”. Hotot sing diselarasake kanthi cara iki diwiwiti kanthi interval kaping pindho tinimbang diwiwiti langsung. Mangkono, sapa sing ngrampungake prentah emote sajrone limang interval nomer loro bakal miwiti animasi emot kasebut kanthi cepet.

        Game kasebut kadhangkala mbutuhake sampeyan nggunakake eksote kanggo ngrampungake tugas. Tuladhane:

        • Gunakake / kneel Kanggo ngundang avatar ing patung dewa, ujar kanggo nyithak, kebon Droknar, utawa tempur kebon, lan temokake suling gwen nalika saiki lan saiki, kene uga ana.
        • / tari Kanggo ngganggu sepuh nalika kepinginan sing kobong, main karo Wintersay Moa, minangka salah sawijining kegiatan ing Tihark Orchard, utawa ndeleng endhog Paskah sajrone gapura abaddon.
        • / beh Away Flamingos ing Flamingo-Ing. arep. musna.
        • Sampeyan kudu niru 10 HOTAT kanggo ngalahake LUMO MIME sajrone Tihark Orchard lan sawetara yen sampeyan pengin muter karo raja mad ing Halloween.

        Sawise nindakake emote, sampeyan kudu ndeleng reaksi; Nanging, ora kabeh reaksi sing apik. Contone, nalika muter rock, kertas, gunting karo raja mad, yen sampeyan entuk sikep tangan sing salah, karakter sampeyan bakal mati (tiwas apa wae sing dipanggoni (sembarang tiwas sing diprodhuksi dening patang pejah ing track judhul sing slamet).

        Trivia [sunting]

        • Emotes njaluk jeneng saka kriyo “kanggo emote”, tegese “kanggo nuduhake utawa ndalang emosi.”

        Deleng uga [sunting]

        • Aura Ilahi
        • Printah khusus
        • Prentah lan Rintangan lokal

        Printah khusus

        Deleng kaca emote kanggo dhaptar lengkap.

        Informasi karakter [sunting]

        • / Umur Nampilake pesen ing ngisor iki ing jendela chatting sampeyan: “Sampeyan wis main karakter iki sajrone jam [menit] sajrone kepungkur utawa Wulan [s]>.
          Tengen kabeh karakter, sampeyan wis main kanggo jam [s] sajrone masa lalu utawa Wulan [s]>.
          Sampeyan wis ing peta iki kanggo [menit s]
          utawa jam [s]].”

        Bug.The / Umur Trek Trek Lengkap Menit Menit Saben Peta, lan bakal truncis sawetara detik nganti menit sadurunge nalika zoning utawa log metu. Iki uga ngetung kanggo server server ing kutha-kutha nalika sampeyan gabung, tegese sampeyan bisa entuk umur 1 menit, mung ana sawetara detik.

        • / Pati Nampilake pesen ing ngisor iki ing jendela chatting sampeyan: “Sampeyan wis mati wektu lan entuk pengalaman wiwit mati.”
        • / Kesehatan Nampilake pesen ing ngisor iki ing jendela chatting sampeyan: “Kesehatan /, Energi /”.
        • / hp padha karo / kesehatan.

        Sekalaisten [sunting]

        • / bonus Nggawe barang bonus sing dikunci tanpa dikunci kanggo akun ing persediaan karakter sampeyan. Mung bisa digunakake ing outpost utawa kutha.
        • / bonusitem Nampilake dhaptar lengkap item bonus dikunci kanggo akun ing jendela chatting sampeyan.
        • / Cokeplay yaiku kanggo pemain korea mung. Deleng Item Coke. Kanggo pemain liyane, kerjane kaya / bonus.
        • / Favorit Nampilake dawa wektu kiwa sadurunge disenengi para dewa sing diwartakake, utawa nampilake jumlah luwih akeh judhul kanggo rangking maksimal sadurunge jagad iki maneh.
        • / Bantuan Mbukak panel bantuan. Fungsionalitas sing padha karo F10 Key.
        • / Undangan ngajak karakter sing jenenge partai sampeyan. Mung bisa digunakake ing outpost utawa kutha.
        • / ip Nampilake alamat IP server sing sampeyan sambungake.
        • / Kick nendhang karakter sing jenenge saka pesta sampeyan. Mung bisa digunakake ing outpost utawa kutha.
        • / ninggalake nyebabake sampeyan ninggalake pesta sampeyan. Mung bisa digunakake ing outpost utawa kutha.
        • / Namet ngganti jeneng pet sampeyan. Yen digunakake tanpa parameter, iki bakal mulihake jeneng standar kewan.
        • / petname padha karo / nutalika.
        • / preorder padha karo / bonusitem.
        • / laporan ngirim laporan babagan karakter sing jenenge.
        • / Laporan Ngirim laporan babagan karakter sing saiki target.
        • / mundur maneh Nimbulake pesta kanggo mati lan ora bakal bisa nggunakake prentah iki ing PVP. Yen kabeh anggota pesta nggunakake printah iki ing Pve, partai kasebut mati lan pimpinan partai nampa Bali menyang Outpost Tombol ing layar. Nindakake iki ora bakal nambah count pati ditampilake / tiwas.
        • / gulung nggulung dadu (2-100). Mung bisa digunakake ing aula gud lan ing njaba njaba lan kutha.
        • / khusus Nggawe barang khusus (dolanan sing rusak, hadiah FOCT FOUNDE Edition Hadiah, Nightfall Collector Edition Hadiah, lan / utawa Miniatur Promosi) Dikunci kanggo akun ing persediaan karakter sampeyan.
        • / macet mbebasake karakter sampeyan yen dadi macet. Iki ora mung mbebasake sampeyan ora macet ing lemah, nanging uga bisa nuduhake sampeyan ing ngendi sampeyan wis ngadeg yen sampeyan mikir bisa uga karet. Kajaba iku, skills apa sing saiki diaktifake dibatalake. Nanging, prentah iki ora mesthi bisa, E.g. Yen sampeyan macet ing gapura sajrone perang aliansi utawa ing beacon ing borlis pass.
        • / wiki Mbukak kaca utama ing browser web sampeyan.
        • / wiki nggoleki ruang utama wiki iki kanggo .

        Komando Chat [sunting]

        • / a Ngirim pesen menyang saluran lokal.
        • / g Ngirim pesen menyang saluran guild.
        • / p Ngirim pesen menyang saluran tim.
        • / Perdagangan utawa / tr Ngirim pesen menyang saluran perdagangan.
        • / t, ngirim bisik-bisik.
        • / Dakkandhani, padha karo / t.
        • / w, padha karo / t.
        • / bisik, padha karo / t.

        Pangembang lan Komando Master Master [sunting]

        Pengembang lan master game (GM) duwe printah khusus sing bisa digunakake kanggo debugging, dhukungan, lan kanggo hosting acara langsung.

        Kajaba iku, pangembang duwe printah khusus sing bisa digunakake ing pangembangan pribadi lan server kanggo nguji fungsi anyar. Prentah iki ora kasedhiya, sanajan kanggo pangembang, ing server Live. Pangembang kanthi sengaja mbatesi kemampuan ngapusi utawa kanggo mengaruhi ekonomi ing server Live sing padha, lan dheweke ora pengin duwe polisi kanggo pangembang lan GM.

        Kanggo dhaptar pangembang sing dikenal lan game Master printah jinis iki, deleng Master Game.

        Deprecated [sunting]

        Prentah ing ngisor iki ora duwe panggunaan sing ora dingerteni utawa ora aktif, nanging ditampa dening klien lan ora bakal nyebabake “Printah sing ora dingerteni.” Tanggepan.

        • / Bug Diwenehi kemampuan kanggo ngirim dhukungan pedagang guild “Data Game Penting” Nalika ngirim panjaluk dhukungan ing situs web dhukungan. [1] pisanan digunakake ing beta kanggo nglaporake kewan omo.
        • /.sih durung duwe panggunaan sing dingerteni.
        • / Tindakake Digunakake kanggo ngetutake target sing dipilih, umume digunakake kanggo level leveling tenaga.
        • / Nglirwakake Mesthine digunakake kanggo nambah karakter sing saiki target lan karakter liyane ing akun sing padha karo dhaptar sampeyan ing dhaptar sampeyan (yen ruang sing diidin).
        • / Nglirwakake mesthine digunakake kanggo nambah karakter sing jenenge lan karakter liyane ing akun sing padha karo dhaptar sampeyan ing dhaptar sampeyan (yen papan diidin).
        • / ngajak mesthine digunakake kanggo ngundang karakter sing saiki target kanggo pesta sampeyan. Mung makarya ing outpost utawa kutha.
        • / mundur durung duwe panggunaan sing dingerteni.
        • / wing2 durung duwe panggunaan sing dingerteni.

        Deleng uga [sunting]

        Referensi [sunting]

        1. ^Versi perusahaan sing kepungkur saka situs web dhukungan guild pejabat (karo kategori sing dipilih): “Kanggo ngirim laporan bug, mangga ketik” / bug “ing game kanggo ngirim data game penting kita bebarengan karo laporan sampeyan.”

        Printah chatting

        Printah obrolan yaiku tumindak khusus lan fitur sing diakses liwat panel chatting. Kanggo nggunakake printah chatting, ketik printah slash sing cocog menyang panel chat. (Tuladhane, / ngajak Rytlock). Waca emote kanggo dhaptar pangobatan obrolan sing nyebabake karakter sampeyan nindakake animasi.

        Isi

        Dhaptar Komando Chat [sunting]

        Basic Chat [sunting]

        Prentah iki ngaktifake saluran chatting tartamtu:

        Klompok / Pesta [sunting]

        • / ngajak [jeneng] – Ajak pamuter kanggo nggabungake pesta sampeyan.
        • / Gabung [Jeneng] – Nyuwun gabung karo pesta pamuter.
        • / ninggalake – Ninggalake pesta saiki.
        • / kick [Jeneng] – Pilih kanggo anggota kick partai (mbutuhake swara mayoritas).
        • / mundur maneh – Mateni dhewe. Mung bisa digunakake ing serangan, strik, fraktal, lan kothak petualangan super. Ngidini squad utawa pesta kanggo ngetrapake kekalahan luwih cepet. (Uga kasedhiya / ff, / gg, / qq lan liyane.)
        • / squadjoin [commander_name] – Gabung regifikasi komandan. (Uga kasedhiya / sqjoin).
        • / squadleave – Ninggalake skuad saiki. (Uga kasedhiya / sqleave).
        • / squadinvite – Ngundang menyang Squad. (Uga kasedhiya / Sqinvite).
        • / mentor – Ngaktifake utawa mateni tag mentor.

        Sosial [sunting]

        • / kanca [Jeneng] – Tambah pamuter ing dhaptar kontak sampeyan.
        • / gangguan [Jeneng] – Copot pamuter saka dhaptar kontak sampeyan.
        • / Blok utawa / Nglirwakake – nyegah pamuter ora ngubungi sampeyan kanthi cara apa wae.
        • / mbukak blokir utawa / unignore – Copot pamuter saka dhaptar blok sampeyan.
        • / lfg – Status Presensi Toggle Antarane “Nggoleki Grup” lan “online”, lan mbukak panel klompok.
        • / ginvite – ngajak Pemilik Pemilike kanggo saiki makili guild.

        Pitakon [sunting]

        • / Umur – Nampilake jumlah wektu sing wis dimainake Perang Guild 2, Ing format ing ngisor iki:
          • Sampeyan wis main karakter iki sajrone sawetara jam sajrone dina kepungkur.
          • Tengen kabeh karakter, sampeyan wis main nganti pirang-pirang jam sajrone dina kepungkur.

          Sampeyan bisa langsung ngakses kaca telusuran wiki saka ing game kanthi nggunakake printah ing ngisor iki: / wiki [syarat telusuran] . Bakal ngirim sampeyan menyang kaca utama wiki yen ora ana istilah telusuran sing ditemtokake.

          • / wiki – Mbukak browser web gawan menyang kaca ngarep Wiki.
          • / wiki– Mbukak browser menyang artikel wiki sing dijenengi “tembung kunci”; Yen ora ana artikel sing ana, nggoleki wiki kanggo “tembung kunci” lan nampilake artikel sing relevan.
          • / wiki [Link Chat] – Mbukak browser menyang telusuran nganti 10 Link obrolan (Sembarang tautan sing bakal dilalekake). Link obrolan sing duwe kaca wiki sing gegandhengan bakal ana hubungane karo asil telusuran kasebut.
            • Link obrolan bisa ditambahake ing kothak obrolan kanthi shift + ngeklik obyek sing cocog, iki ngidini nyunting baris sadurunge dikirim. Beda, Ctrl + Klik kanthi cepet ngirim ing chatting ing obrolan minangka pesen, supaya cara kasebut ora bakal bisa digunakake ing komando / wiki.
            • Ing wektu iki, bisa uga nyambungake dalan, nilai, keterampilan, sipat, sipat, efek, entri lemari lemari, klambi lan resep sing disinaoni.
            • Iki bakal nggoleki wikis basa liyane kanggo tembung kunci sing cocog. Link obrolan uga bisa digunakake.
            • Iki bakal nggoleki ing wiki perang guild kanggo tembung kunci sing cocog.
            • / squadinfo – Nampilake pasokan sing digawa dening saben anggota regu sampeyan.
            • / Supplyinfo – Nampilake pasokan sing digawa dening para pemain cedhak sampeyan.

            Trivia [sunting]

            • Ing Kertu Rujukan Edisi Toko Eceran Ana rong printah obrolan tambahan sing kadhaptar yen ora ana ing game: “/ AFK [On AbAn / Off]” lan “/ Off]”. Dheweke ditujokake kanggo ngganti status ngarsane kanggo adoh lan ora katon.
            • / Bantuan utawa /? – sadurunge mbukak panel hints.
            • Dadi Idle ing layar pilihan karakter ora dianggep ing PlayTime sing ditampilake nalika nggunakake / Umur printah.