Elden Ring: 1.05 patch saiki, ndandani puluhan kewan omo – IGN, Elden Dering nganyari 1.05 ngrampungake misteri babagan JAAR Village | Pcgamesn

Nganyari Dering Elden 1.05 ngrampungake misteri babagan desa jar

Elden Ring Elden Ring $ 59 Fanatical.99 $ 50.39 Buy Now Network Network N Entuk Komisi Afiliasi Saka Penjualan sing Qualifying.

Elden Ring: 1.05 patch saiki, ndandani puluhan kewan omo

Frenstware wis ngeculake patch 1.05 kanggo cincin elden sing ndandani puluhan kewan omo lan nambah sakepel fitur cilik.

Nganyari, sing kasedhiya ing kabeh platform (kanthi nggunakake fitur PC-mung), ora kalebu fix sing ora ana ing saindenging wilayah kanggo nambah macem-macem wilayah kanggo muter Elden Cincin.

Iki kalebu fix kanggo kewan omo sing ana sawetara serangan saka tilak es sing ora dienggo, sing nyebabake Malenia, Dewi rot duwe kesehatan sing kurang ing kahanan tartamtu sing katon ing kahanan tartamtu.

Ana luwih saka 50 pangowahan sakabehe, kanthi sawetara tambahan cilik kayata efek swara mlebu sing ditambahake. Mbok menawa sing paling gedhe yaiku, ing transaksi karo Kembar Maiden Husk, Bell Bell Bell, saiki bakal njaga status sing dibebasake ing game anyar Plus.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, versi PC uga nampa sawetara tambahan cilik. Titik “penet apa wae” ing layar Judul saiki bisa diaktifake liwat tombol luwih akeh, bali menyang menu desktop wis ditambahake ing menu utama, lan bug wis diselehake nalika ngganti mode layar lan resolusi.

Cathetan patch lengkap kasedhiya ing ngisor iki.

Elden Ring 1.05 Update – Cathetan Patch lengkap

Unsur tambahan

  • Ing transaksi karo NPC “Kembar Maiden Hus”, barang-barang sing ana ing ngisor iki wis diganti supaya status sing dibebasake bakal digawa menyang PLAY.
    • Boneka Bongging Lonceng Bone

    Mbecike bug

    • Ndandani bug endi peralatan sing bisa diganti saka menu peralatan sajrone nggunakake katrampilan ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani gug ing katrampilan “perang mewek” ing endi efek kasebut ditrapake kanggo gegaman sing dudu target katrampilan kasebut.
    • Ndandani bug ing endi tumindak “barbaric roar”, “perang perang”, lan “roar troll’s Roar”, wektu pemulihan troll luwih dawa tinimbang sing diarepake.
    • Ndandani bug ing endi efek saka “tekad” lan “Skill Knight Standle” ora mesthi nganggo senjata tartamtu.
    • Ndandani bug sing ana sawetara serangan saka skill “Spear” es!.
    • Ndandani bug sing nyebabake kekuwatan serangan sawetara katrampilan kanggo suda nalika nggunakake katrampilan “Emas Vojo”.
    • Ndandani bug sing gelombang cahya saka “Kadadeyan Moonlight” ora tujuane ora target ing target sing dikunci.
    • Ndandani bug sing nyebabake karusakan ing sekutu nalika nggunakake katrampilan “SPPUKU” ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing nyebabake peningkatan daya serangan saka “Seppuku” katrampilan dadi luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake kanggo sawetara serangan serangan.
    • Ndandani bug ing endi efek status ditrapake nalika nggunakake katrampilan “Hoarah Louxshaker”.
    • Ndandani katrampilan “gelombang peteng” Skills ora bakal kena mungsuh kanthi cleave sing muter.
    • Ndandani bug sing nyebabake gerakan sing ora disengaja diputer nalika ngalih menyang irah-irahan utawa incantasi sing beda-beda nalika nggunakake Sorcery utawa Incantation.
    • Ndandani bug sing dikonsumsi FP tambah nalika nggunakake Sorceries “Magma Shot” lan “Roiling Magma” nalika nunggang jaran.
    • Ndandani bug ing endi efek “Claw Talisman” ora ditrapake nalika mlumpat karo “Starscourge Greatsword” ing tangan loro.
    • Ndandani bug sing kekuwatan serangan tangan loro kajaba serangan lompat senjata “Golem’s Halberd” beda karo sing diarep-arep.
    • Ndandani bug sing nggunakake senjata “Cornbow Tangan.
    • Ndandani bug ing endi panah lan bolt sing ora cocog karo jinis senjata jangka panjang bisa dirilis ing prosedur tartamtu.
    • Ndandani bug sing entuk pengawal bakal dikurangi nalika ana senjata dikuatake kanthi maksimal.
    • Ndandani bug ing endi sifat senjata senjata bisa diganti nalika persediaan wis entuk kapasitas maksimal lan awu perang ora bisa diganti.
    • Ndandani bug sing nyebabake bos “Malenia, Dewi rot” duwe HP rendah ing kahanan tartamtu.
    • Telpon bug sing ngidini mungsuh bisa diserang saka njaba kabut ing wilayah tartamtu.
    • Ndandani bug ing Multiplayer online ing ngendi, nalika Boss dikalahake ing jagad host minangka pemain koperasi, bos sing padha bisa uga ora katon ing jagad sampeyan.
    • Ndandani kewan omo sing nyegah perang karo bos “ula-sheuring dewa” saka maju ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing nyegah NPC musuhan saka muncul ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing nyegah acara NPC “Alexander, JAR JARIOR” saka terus ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani masalah ing endi barang “flask suci” ora dibalekake sawise ngrusak klompok mungsuh ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing ana ing kahanan tartamtu, sawise ngalahake bos “StarsCourge Radahn”, pangguna ora bisa pindhah saka peta menyang sih-rahmat, sampeyan bisa pindhah menyang sih-rahmat kanthi ndemek sih-rahmat “Starscourge Radahn”).
    • Ndandani bug sing dicegah ing situs sih-rahmat sing ditemokake ing peta ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing nyegah sawetara grau ora bisa kena nalika nyedhaki kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing ngidini tamu sing musuhan kanggo mlebu ing wilayah bos ing kahanan tartamtu.
    • Ndandani bug sing nyegah hit kritis saka konco saka Multiplayer musuhan.
    • Ndandani bug sing nyebabake kinerja kanggo alon-alon nalika senjata “sentry” dilengkapi ing kahanan tartamtu.
    • Stabilitas sing luwih apik kanggo Multiplayer online antara PS4 lan PS5
    • Mbukak kaping loading kanggo versi Xbox Series X | S
    • Ndandani bug sing Setting Jilid Master ora dibayangke ing sawetara potongan
    • Stabilitas luwih apik saka Multiplayer online.
    • Ndandani bug sing nyebabake swara muter kanthi beda tinimbang sing diarepake ing sawetara kahanan.
    • Ndandani bug sing nyebabake pamuter dadi ora bisa digunakake lan mati ing lokasi tartamtu.
    • Ndandani bug sing nggambar deteksi lan deteksi sing beda-beda tinimbang sing diarepake ing sawetara peta.
    • Ndandani bug ing sawetara peta sing ngidini para pemain tekan lokasi sing ora dikarepake kanthi prosedur tartamtu.
    • Ndandani sawetara teks.
    • Sawetara dandan kinerja liyane lan mbecike bug

    Tambahan lan modifikasi kanggo versi PC mung

    • Ditambahake keyboard / mouse operasi sing bisa dadi input ing “Pencet tombol apa wae” ing layar Judhul.
    • Ditambahake “bali menyang desktop” menyang item sistem ing menu utama kanggo metu game.
    • Diganti supaya input klik mouse ora dibayangke nalika ngalih windows kanggo aktif.
    • Ndandani bug sing kinerja sing kinerja nalika ngganti “mode layar” lan “Resolusi” ing prosedur khusus.

    Ryan Dinsdale minangka freelancer IGN sing sok-sokatober kanggo tweet @thelastdinsdale. Dheweke bakal ngomong babagan witcher sedina.

    Nganyari Dering Elden 1.05 ngrampungake misteri babagan desa jar

    Padha saosa puji sain! Pembaruan nganyari 1.05 ngrampungake misteri Jarburg aneh

    Update Dering Elden anyar 1.05 pungkasane ana ing kene, rong wulan sing pungkasan ing wulan April, lan tembelan kasebut nyathet sawetara fitur welcome – kayata bantalan bal sing obah kanggo game anyar lan bali menyang pilihan desktop (pungkasane) – nanging 1.05 uga ngrampungake misteri aneh babagan jarburg.

    Cincin Elden 1.05 cathetan patch kebak koreksi anyar lan fitur anyar kanggo game RPG sing diakoni. Kanggo pemain PC sing paling apik yaiku pilihan “bali menyang” bali menyang Desktop “saka game, dadi sampeyan ora kudu bali menyang menu utama sadurunge sampeyan bisa mandheg. Salajengipun, umume bantalan bal – mbukak pilihan toko anyar karo Husk Kembar – saiki bakal pindhah menyang game plus anyar sampeyan, dadi sampeyan ora kudu ngumpulake maneh.

    Ana macem-macem koreksi lan tambahan, nanging kanthi patch sadurunge, ana owah-owahan sing didhelikake. Pemain wis ndudhuk salah sawijining iki, lan pungkasane nempatake misteri ing dalan ing Jarburg ing peta.

    Jarburg, yen sampeyan ora ngerti, yaiku desa sing didhelikake saka jar-bahasa ing sisih w├ętan Litnia saka tlaga, sing kudu mudhun saka tebing dening balai sinau Carsian kanthi. Sadurunge elden cincin malah metu, peta kasebut kanthi jelas nanging bingung nuduhake dalan sing ora ana ing Jarburg sing mlayu bebarengan karo bale sinau. Dalan iki saiki wis dicopot saka peta ing tembelan 1.05.

    Pemain duwe macem-macem teori lore babagan dalan misterius, nanging misteri saiki wis rampung – dadi kesalahan utawa sisa-sisa saka peta lawas ing endi Jarburg luwih gampang digayuh. Banjur maneh, kepiye jarene ana ing wiwitan ..

    Elden Ring

    Elden Ring $ 59 Fanatical.99 $ 50.39 Buy Now Network Network N Entuk Komisi Afiliasi Saka Penjualan sing Qualifying.

    Mysteries iki minangka salah sawijining sebab kenapa Cincin Elden minangka salah sawijining game fantasi sing paling apik ing PC, lan salah sawijining game paling apik 2022 nganti saiki.

    Chris J Capel: Tilas panulis Warta PessGamesn, Chris nulis babagan game FPS, RPG, Star Wars, lan Buku Komik.