Efek Massa 3 Orde DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3 – GameRevolusi, urutan Mass off Efek sing disaranake kanggo pengalaman sing paling apik! Vamers

Prentah DLC DLC DLC sing Disaranake kanggo pengalaman sing paling apik

Nalika kabeh konten bisa kanthi teknis bisa disenengi ing pamain game sing cocog, ana sawetara kasus ing endi Biowa scripted potongan tartamtu gumantung nalika para pemain ngepung konten sing bisa didownload! Kanthi ngandika, kayane kaya cara sing paling optimal kanggo nggunakake konten, khusus kanthi cara sing luwih akeh kanggo crita (ing pendapatku). Kayata, pandhuan iki bakal menehi saran kanggo kabeh pemain babagan Efek Massa DLC Orde paling apik kanggo nikmati narasi epik.

Affice Effect 3 DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3

Affice Effect 3 DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3

Efek Massa 3 order DLC ora padha kanggo kabeh wong sing main mlebu katelu ing trilogi iki. Nanging, ana wektu tartamtu sing kudu main sawetara DLC supaya bisa entuk pengalaman sing luwih apik, utamane kanggo sing main Edisi Siswa Legenda ing endi kabeh kalebu. Nalika ana mung saran, iki minangka pesenan sing paling apik kanggo main DLC ME3 ing.

Apa sing arep diputer DLC ME3

Saka awu

Affice Effect 3 DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3

Kabeh pemain kudu muter saka awu sanalika bisa. Misi iki kudu ditampilake ing peta Galaxy ing “Prioritas: Eden Perdana” Kanan minangka Shepard Boards The Normandy. Ekspansi kontroversi iki nambah Anggota Skuad, Javik, lan menehi konteks sing meh penting kanggo game liyane. Javik ngasilake perspektif sing beda babagan crita lan entuk manfaat sing nindakake misi iki kanthi cepet. Priksa manawa sampeyan kudu mbukak polong sawise uga.

DLC iki kontroversial amarga udakara $ 10 lan metu bebarengan karo dolanan. Lan ora mung iku, rumangsa penting kanggo plot lan menehi kesan kanggo akeh sing kudu dilebokake ing game inti. Intine, pemain krasa kaya ngejar game kanggo adol pemain minangka bagean saka proyek $ 10 kanggo perusahaan ing siklus konsol kasebut. Bioware nyatakake ing forums sing wis rampung game kaya lan saka awu durung rampung nganti sawise game kasebut disertifikasi.

Omega

Affice Effect 3 DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3

Dene Leviathan lan Omega cukup beda plot-wicaksana, dheweke rada bisa diowahi nalika nimbang apa. Omega nindakake sawetara wulan sawise Leviathan supaya sawetara bisa uga pengin main kanthi kronologis kanthi ngeculake. Sanajan kudu nimbang apa sing dikarepake saben pemain lan nalika pengin. Omega minangka petualangan sing meh kapisah minangka tim Shepard karo Aria kanggo njupuk omega. Ora ana gandhengane karo reapers utawa plot game kanthi gedhe lan misale jek cara kanggo menehi pemilik bekas Omega sing luwih tepat. Minangka owah-owahan lengkap lan ora malah para pemain ninggalake nganti rampung dlc. Diwenehi pamisahan kasebut, bisa uga nggawe pangerten kanggo main DLC iki kanthi awal ing kampanye sadurunge totoan luwih akeh. Mangkat ing petualangan sisih iki ing bagean game mengko bisa ngalangi momentum narasi sakabehe. Pemain iki kudu nyoba ngrampungake misi iki sawise tekan Tuchancka. Nanging, sawetara bisa uga pengin nyimpen mengko kanggo ngganti munggah saka misi sing diisi Reaper REPART OF MENTER.

Leviathan

Owah-owahan sing paling apik (lan paling ala) ing edition massa legendaris

Leviathan wis fokus ing panenane saengga bisa nggawe pangerten kanggo nyimpen DLC iki mengko ing game kasebut. Akeh sing ngungkapake ing ekspansi iki, kaya-kaya bakal cedhak karo arc narasi supaya nindakake rannoch bisa uga cukup buildup sing tepat. Temokake misteri iki ing awal bisa uga durung prelu. Nanging, kaya sing diandharake ing bagean Omega, Leviathan nindakake sadurunge Omega Yen pemain pengin nimbang manawa ing proses nggawe keputusan. Sanajan kasunyatane, isih bisa digunakake luwih apik kaya sing bakal ditindakake Shepard mengko.

CATTAL

Affice Effect 3 DLC: Cara paling apik kanggo muter DLC ME3

Citadel kudu mesthekake minangka salah sawijining pemain pungkasan sing kudu ditindakake sadurunge njupuk misi pungkasan. Ora mung iki minangka potongan akhir massa 3 DLC, kanthi efektif dadi pamit kanggo kabeh trilogi. Ekspansi iki mengeti seri kasebut lan mbuwang pesta kanggo Shepard lan ora masang pesta yen isih ana sing kudu ditindakake ing jadwal jadwal. Uga nggawe rasa natally amarga dadi salah sawijining misi kesetiaan kanggo pamuter. Ing Efek Massa 2, karakter kudu ngresiki sirahe lan ngilangi stres mental sadurunge mlebu misi bunuh diri. Citadel DLC kaya kanggo pamuter amarga menehi hurray lan kasempatan pungkasan kanggo nyingkirake sadurunge pungkasane njupuk panen.

Michael Leri yaiku editor game senior senior. Dheweke preduli dhewe muter lan ngrampungake akeh game video kaya sing bisa ditindakake ing kabeh genre saka penembak menyang platformer kanggo eksperimen indie aneh. Mesthi ana sing kudu sinau saka kridit gulung lan ngelak amarga pengalaman lan kawruh biasane ana sing nyopir. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing Twitter, backloggd, Bluesky, lan EXTORXD minangka @ORANGEFLAVORED.

Prentah DLC DLC DLC sing Disaranake kanggo pengalaman sing paling apik!

Ora ana sing nolak kepiye carane Efek Massa trilogi minangka salah sawijining game video epika paling gedhe wis tau weruh. Nglampahi telung judhul, Efek Massa wis menang ati lan pikiran akeh tukang game lan bakal terus nglakoni kanthi edition sing dibagi maneh. Kanthi nerbitake sing cidra Edisi Siswa Legenda Ing atine, akeh tukang game sing anyar lan bali bakal dikenalake lan atusan jam konten. Kaya ngono, para pemain sing luwih anyar utamane) bisa gampang banget karo dhaptar konten sing ora bisa ditawakake paket. Kayane, kita bisa nggawe pandhuan sing rinci lan nggambarake sing paling apik Efek Massa DLC Order Game kudu diputer.

Nalika kabeh konten bisa kanthi teknis bisa disenengi ing pamain game sing cocog, ana sawetara kasus ing endi Biowa scripted potongan tartamtu gumantung nalika para pemain ngepung konten sing bisa didownload! Kanthi ngandika, kayane kaya cara sing paling optimal kanggo nggunakake konten, khusus kanthi cara sing luwih akeh kanggo crita (ing pendapatku). Kayata, pandhuan iki bakal menehi saran kanggo kabeh pemain babagan Efek Massa DLC Orde paling apik kanggo nikmati narasi epik.

Pesenan DLC DLC Mass kanggo Efek Massa

Nggawa langit

Minangka konten sing bisa didownload mung kanggo game pisanan, mula tanpa ujar manawa kudu ditindakake. The Nggawa langit Konten nambah telung tugas lan lokasi anyar kanggo log misi Shepard; lan pungkasane wis rampung karo acara sing akeh banget sing duwe repercussions. Iki minangka DLC sing bisa diputer kapan, nanging paling apik ditanduri ing antarane misi utama. Sifat kasebut uga dadi grapyak pamuter, ing pamuter kasebut bakal ngerti dheweke bisa nindakake lan ora nandhang akibat saka konten sensitif wektu. Kemungkinan akeh pemain sing bakal ditindakake tanpa ngerti yen DLC. Preduli, iki acara sing bakal entuk Shepard ing Bumi Efek Massa 3, kasedhiya pemain ora main dlc terakhir ing Efek Massa 2.

Pesenan DLC DLC Mass kanggo Efek Massa 2

Situs Crash Normandia Normandia

Sanajan jenenge, Situs Crash Normandia Normandia Isi sing bisa didownload yaiku cilik. Ing wiwitan Efek Massa 2, Ing Normandia diserang dening kapal kolektor lan mudhun. Sanalika Shepard diwenehake kontrol kapal anyar, situs kacilakan SSV Normandy bisa dibukak. Kabeh DLC minangka lokasi cilik kanthi kabin mbukak kunci, lan sawetara kotak kumebar ing peta. Wicaksana-wicaksana, mula rumangsa bisa main dhisik lan sanalika bisa. Nanging, ora ana sing nahan sampeyan kanthi nyenengake konten nalika swasana ati ing tahap mengko.

Zaeed – rega dendam

Asli mung bisa diakses liwat program pra-rilis lan liwat kode sing gegandhengan karo properti Biowa Account Forum, Zaeed lan Misi Kesetiaan dheweke ora luput dening akeh pemain sing luwih anyar. Untunge, Biowa nggawe DLC playable mengko, lan saiki wis ditambahake menyang Edisi Siswa Legenda. Ing babagan sing paling apik Efek Massa DLC supaya bisa main potongan DLC iki, Apike kanggo ngrampungake kabeh misi sing menehi karakter anyar. Yen ora dikunci kanthi cara iki, misi kesetiaan ora bakal dirasakake; Minangka pemain bakal diwenehi wektu kanggo ngerteni dheweke luwih apik. Misi kesetiaan bisa ditindakake kanthi teknis nalika, nanging nyoba entuk Sadurunge nyerang kapal kolektor. Nindakake luwih saka rong misi sawise kapal kolektor bakal menehi pengaruh kanthi negatif sawetara anggota kru.

Paket Firewalker

The Paket Firewalker ana hit lan luput antarane penggemar. Iki nggawa eksplorasi kendaraan, nanging diganti mako Revered. Paket kasebut ngenalake pitung lokasi lan limang tugas anyar; kabeh mbukak kunci ing interval sing beda yen paket aktif nalika wiwitan Efek Massa 2. Kaya ngono, paling apik Efek Massa DLC Order for Firewalker cukup kanggo muter minangka misi kasedhiya. Nindakake kabeh mau bakal nyebabake kabin kunci liyane kanggo Shepard, lan akeh lore ekstra lan backstory.

Kasumi – Memori sing dicolong

Ah ya, konten “premium” sing paling pisanan Efek Massa ditampa teka ing wangun anggota partai anyar. Nalika Kasumi Goto dudu anggota partai pertama sing gabung karo skuad sawise diluncurake (sing pertama dadi ZaEed), dheweke dadi anggota partai kanthi katrampilan siluman sing apik. Misi Kesetiaan Dheweke Uga Scenario Heist sing luar biasa, sing bisa diputer kapan wae … coba aja lali lali nganti sawise misi kapal kolektor. DLC iki mbukak misi anyar, Anggota Partai Anyar, Senjata anyar, lan klambi sing ora apik kanggo Shepard.

Overlord

Minangka adoh Overlord proyek Dadi, ora akeh pemain sing asale. Nanging, iki menehi tandha kumpulan pertama konten crita tambahan. Overlord proyek Menehi PELANGGAN TUGAN Anyar, lokasi anyar sing gedhe, lan upgrade kanggo waja Shepard. Pemain sing duwe Firewalker Paket uga entuk upgrade kanggo hammerhead, lan pemain sing ora nampa pusun sementara kanggo nggunakake. Konten crita iki njupuk pihak kanggo basis Cerberus sing adoh ing endi moralitas peteng kelompok manungsa dadi pitakon maneh. DLC umume dianggep minangka sawetara isi sing paling peteng Biowa wis dirilis. Ngelingi materi subjek, sing disaranake Efek Massa DLC Orde kanggo iku Ora Ing wiwitan game. Luwih, Paling apik dimainake sawise misi kolom colonizon.

Lair saka broker bayangan

Liar saka broker bayangan minangka rilis crita tambahan liyane sing paling gedhe Efek Massa 2, Nanging iku pemain DLC sing paling penting sing paling penting bisa luput. Ing pak crita iki, para pemain bisa pungkasane rekindle hubungan sing kepungkur karo Liara, sing menehi perjalanan sing penting kanggo nemokake Broker Shadow’s markas mitos. Alesan DLC iki penting banget amarga duwe canggih karo ngalahake crita sing bakal ditindakake menyang game sabanjure, preduli apa pemain muter utawa ora. Kayane, iki kudu muter ing Edisi Siswa Legenda. Ing babagan nalika paling apik diputer, Disaranake Efek Massa DLC Orde kanggo supaya bisa dimainake sawise misi kampanye pungkasan saka game kasebut, Diwenehi Shepard bisa. Main sadurunge sadurunge iki uga sregep, nanging duwe pengaruh sing kurang.

Rawuh

Rawuh uga minangka potongan crita crita sing penting sing kudu diputer pemain. Prastawa Rawuh Jembatan Efek Massa 2 lan Efek Massa 3. Nerangake kenapa Shepard ing bumi ing wiwitan judhul katelu, lan nyiyapake pemain sing ora ana kanggo para pemain mikir yen ngenteni release game – sing bakal dadi masalah sing ora ana gandhengane Efek Massa Efek edition legendaris inklusi kabeh judhul. Biowa Skrip DLC sing bakal dimainake nalika pemain rumangsa, nanging kabeh potongan bakal ganti gumantung nalika ditangani. Kaya ngono, Iki paling apik dimainake sawise kridit wis mbalek. Alesan kanggo iki yaiku amarga setya setya lan Shepard Dialog sing ora waras ing pungkasan – iku ora duwe jeblugan sing padha yen karakter sulih [sulih] nerangake.

Pesenan DLC DLC Mass kanggo Efek Massa 3

Nada urgent saka Efek Massa 3 Kadhangkala bisa nggawe saben misi ngrasakake sensitif wektu, utamane nalika saben misi utama diwenehi label “prioritas”. Ora perlu ujar, sawetara misi ing Efek Massa 3 banget sensitif wektu, karo pemain ngadhepi konsekuensi serius amarga gagal ngrampungake ing watesan wektu. Matur nuwun kanthi sanget, ora kabeh lan para pemain duwe wektu kanggo mabur lan nindakake konten sisih ing wektu sing saiki. Iki sajrone wektu alas cilik iki, ing ngendi pemain bakal nemokake dhewe mikir babagan konten sing bisa didownload, bisa uga bisa tackle. Kaya ngono, sing disaranake Efek Massa DLC Order minangka nderek:

Saka awu

Saka awu nggawa anggota regu anyar menyang game kanthi cara misi prioritas anyar. Apike kanggo nindakake misi iki sanalika bisa uga. Skuadmate anyar minangka bagean integral saka crita lan bakal duwe input sing migunani ing saindenging perjalanan Shepard kanggo nyimpen Galaxy. Watak anyar uga duwe pengaruh langsung ing perjalanan Liara, loro-lorone pra-lan-kirim Efek Massa.

Omega

Nalika pemain ngunjungi CATTAL Ing Efek Massa 3, dheweke bakal nemoni Aria T’Loak. Dheweke bakal ngelingake carane dheweke ngrencanakake stasiun sawise Cerberus pindhah ing sawetara wektu Efek Massa 2 lan 3. Dheweke bakal duwe sawetara perkara sing apik kanggo ngomong, apa pemain duwe akses menyang Omega DLC utawa ora. Yen dheweke nindakake, nanging kabeh upaya kasebut dadi sadar, lan Shepard terus ing petualangan gedhe kanggo mbantu dheweke njupuk Omega Mbalik. Iki minangka paket konten sing gedhe nambah akeh jam kanggo dawa game. Sampeyan bisa uga ora ana anggota regu anyar (sanajan kita pengin salah sawijining karakter sing gabung karo kru kanthi permanen), nanging ora apik game lan dialog sing luar biasa. Iki uga cukup nggawa aria bali menyang lipatan minangka badass sing dheweke. Apike kanggo nindakake iki sawise kumpulan citad kanggo efek narasi ditambahake.

Leviathan

Nalika Omega Konten sing bisa didownload disaranake supaya bisa ditindakake nalika kudeta kasebut kedadeyan, ing Leviathan DLC nambah akeh konten sing bisa dibuwang. Briting iku muter kaya futuristik Sherlock Holmes, Kanthi sekelompok investigasi ing siji ruang apartemen cilik ing CATTADEL, lan akeh misi ing situs kanggo ngiringi saben penyelidikan. DLC teka ing sirah nalika pamuter ngerti yen pungkasane entuk jawaban DLC sing mimpin. Ing babagan Efek Massa DLC Orde, Siji iki paling apik diwiwiti nalika kasedhiya, nanging rampung sawise pemain ngunjungi Tessia sepisanan.

CATTAL

The CATTAL DLC minangka konten sing bisa didownload pungkasan sing ditambahake ing game sadurunge Biowa pindhah menyang suketan ijo (lan properti intelektual anyar). Iku Horora pungkasan tim ing Efek Massa alam semesta sadurunge ngerti babagan anane Andromeda. Kaya ngono, ana pirang-pirang ati sing ana ing siji iki kanthi kandungan akeh kanggo sift liwat.

DLC njupuk ing CATTAL lan ndeleng Shepard terus-terusan. Shenanigans ensue, lan pemain dituntun liwat macem-macem ngguyu lan sawetara tangis amarga tim pungkasane ngucapake pamit (liwat potongan sing luar biasa ing pungkasan). DLC iki paling apik dimainake minangka pungkasan ing gamembok menawa sadurunge stasiun Croon (yaiku titik ora bali) amarga iki kudu nalika para pemain wis disimpen lan ora dikunci karakter paling akeh nalika bisa nggrundel kanggo push final maneh menyang Bumi.

TL: dr

Efek Massa:

  • Nggawa langit = Paling apik metu ing antarane misi utama

Efek Massa 2:

  • Situs Crash Normandia = Main sanalika bisa
  • Zaeed – rega dendam = Rampungake kabeh misi sing menehi karakter anyarlanSadurunge nyerang kapal kolektor
  • Paket Firewalker = Muter minangka misi kasedhiya
  • Kasumi – Memori sing dicolong = Bisa diputer kapan wae, nanging nglakoni sadurunge misi kapal kolektor
  • Overlord = Ora diwiwiti game, nanging sawise misi kolom Horizon
  • Lair saka broker bayangan = Sawise misi kampanye pungkasan saka game kasebut (yen bisa)
  • Rawuh = Paling apik diputer sawise kridit wis mbalek

Efek Massa 3

  • Saka awu = Disaranake kanggo nindakake misi iki sanalika bisa uga
  • Omega = Disaranake kanggo nindakake iki sawise kumpulan citad kanggo efek narasi ditambahake
  • Leviathan = Diwiwiti nalika kasedhiya, nanging rampung sawise pemain ngunjungi Tessia sepisanan
  • CITADEL = Paling apik diputer sadurunge stasiun Croon

Sawise pandhuan iki paling apik Efek Massa DLC Order kanggo muter, bakal menehi pengalaman pengalaman narasi paling apik. Kaya kabeh game video, Nanging, kudu dicathet kepiye bab sing paling apik babagan game yaiku para pemain bisa nindakake apa wae sing dikarepake, pangembang ngidini. Mungkin pemain mung pengin njaluk r & r lan entuk CATTAL DLC liwat sanalika bisa ing game. Aku mesthi ora bakal ngadili … akeh.

Preduli kepiye carane pemain ngrampungake kabeh DLC ing Edisi Siswa Legenda, Tukang game bisa yakin manawa ana sing luwih nunggu dheweke. The Edisi Legenda Kalebu saben siji saka DLC Trilogi wis tau weruh (ora kalebu Stasiun Pinnacle kanggo Efek Massa 1). Kaya ngono, para pemain bisa nyana setelan waja anyar, senjata, lan liya-liyane, kanggo muncul ing tata krama kanthi tepat pas wektune.