Efek Genshin: Noelle Hangout Hantung – Cara njaluk kabeh – IGN, Genshin Impact Noelle Guiten Hangout – Cara njaluk kabeh, pilihan sing bener

Geshin Impact Noelle Hangout Pandhuan – Cara njaluk kabeh, pilihan sing bener

  • Apa amarga sampeyan kurang pengalaman gelut nyata-donya?
  • Noelle, sampeyan arang ninggalake mondstadt kanggo latihan, bener?
  • Langsing minangka titik wiwitan sing apik.

Efek Genshin: Noelle Hangout Hangout – Cara njaluk kabeh

Efek Genshin: Noelle Hangout Pandhuan - Cara njaluk kabeh Endings - IGN image

Ing dampak Genshin, Noelle minangka pembantu rumah tangga kanggo dadi bagean saka favonius. Dheweke njaluk sampeyan saran babagan carane nduweni kualifikasi minangka ksatria lan ing ngendi acara hangout wiwit. Pandhuan iki nggawe apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo mbukak kunci pelatihan chivalric (acara Hangout pisanan) lan kepiye carane entuk kabeh.

Cara Mbukak kunci Acara Hangout Noelle

Kanggo mbukak kunci acara hangout ing dampak Genshin, sampeyan kudu ketemu rong prasyarat:

  • Nyambung Prologue: ACT III
  • 2 tombol crita

Tombol crita bisa dituntut kanthi nindakake 8 komisi saben dina. Kangge, Prolog III bisa digayuh kanthi maju crita game. Priksa manawa Priksa Walkthrough Genshin Impact yen sampeyan macet.

Sawise ketemu prasyarat ing ndhuwur, navigasi menyang menu Pencarian lan Kepala Tumrap Kisah / Acara Hangout. Klik tab kapindho ing sisih ndhuwur lan sampeyan bakal nemokake macem-macem karakter kanthi Acara Hangout sing kasedhiya.

Sadurunge pindhah, kita pengin nuduhake manawa ana macem-macem cara kanggo nggayuh. Opsi dialog sing digunakake ing pandhuan iki yaiku sing dipilih kanggo nggayuh pungkasan kasebut.

Pandhuan Impak Genshin liyane

  • Bagean Noelle Hangout Bagean 2 – Kabeh Pandhuan Akhir
  • Acara Diona Hangout – Kabeh Guide Endings
  • Acara Hangout Barbara – Kabeh Pandhuan Endings

Cara Entuk Pungkasan Chivalric Olotrik ing Efek Genshin

Sajrone acara, Noelle lan sekumpulan opsi dialog bakal katon ing ngarepe sampeyan. Milih tanggapan tartamtu bakal maju acara kasebut nalika wong liya bisa nyebabake dheweke sengit. Yen atimu tetes sithik, ana kemungkinan bakal ninggalake sampeyan lan acara bakal mandheg. Pandhuan iki bakal mbantu sampeyan nyegah kasebut! Saiki, tanpa luwih ado, kene kepiye carane entuk kabeh pelatihan chivalric Noelle.

Bisik-bisik saka kertas mawar mburi

Bisik-bisik Kertas Mawar Mungkasi duwe sampeyan lan Noelle ngewangi teh ngerti apa sing kudu dilakoni babagan tanggal nalika mulang babagan cara istirahat.

  • Iki. “MAID-Knight” Klambi?
  • Mesthi wae, sampeyan pengin miwiti?
  • Tugas Maidly?
  • Apa sing sampeyan kurang istirahat.
  • Yen sampeyan sibuk banget, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo nggambarake kemajuan lan tujuan sampeyan.
  • Ing kasus Lisa, aku wedi yen bisa uga mung ngaso kanggo istirahat.
  • Aku mesthi bakal nindakake sing paling apik.
  • Mungkin ngobrol cilik.
  • Hadiah ngirim maksud kita, kita kudu milih kanthi ati-ati.
  • .
  • Sejatine, aku kene kanggo tuku hadiah kanggo noelle.
  • .

Sawise iku, sampeyan bakal ngubengi mondstadt njupuk gambar bintik sing apik kanggo mbantu Bea milih ngendi arep menyang tanggal dheweke.

  • Cape Sumpah.
  • Apa sampeyan pengin lunga karo aku?
  • Dadi iki tanggung jawab sing sampeyan lebokake dhewe?
  • Sampeyan wis duwe kuwalitas paling gedhe saka ksatria.

Conundrum sing diarani katresnan pungkasan

Padha karo pungkasan ing ndhuwur, conundrum sing diarani katresnan bakal duwe sampeyan lan Noelle ngewangi bea, nanging wektu iki, kawruh Noelle babagan romance kurang.

  • Iki. “MAID-Knight” Klambi?
  • Mesthi wae, sampeyan pengin miwiti?
  • Tugas Maidly?
  • Apa sing sampeyan kurang istirahat.
  • Yen sampeyan sibuk banget, sampeyan ora bakal duwe wektu kanggo nggambarake kemajuan lan tujuan sampeyan.
  • Ing kasus Lisa, aku wedi yen bisa uga mung ngaso kanggo istirahat.
  • Aku mesthi bakal nindakake sing paling apik.
  • Mungkin ngobrol cilik.
  • Sampeyan ora masalah, iku pikirane sing dianggep.
  • Nanging saiki dudu wektu sing paling apik kanggo ngganggu dheweke.
  • Sampeyan lagi istirahat, elinga?
  • . NOELLE.
  • Aku bisa ndelok?

Sawise ijol-ijolan iki, priksa tabel ing ngarep sampeyan kanggo maca cathetan sinau NOELLE. .

Persuwung bakal dadi kekuatan

  • Ksatria Favonius duwe. Mbantu?
  • Mesthi wae, sampeyan pengin miwiti?
  • Knightly Olahraga?
  • Apa sing sampeyan kurang kekuatan!

Iki njaluk pameran kekuwatan Nesu ing Ksatria Latar Latihan Favonius. Sampeyan bakal diubengi dening Dummies Pelatihan. Kepala menyang tengah lan buldoze kabeh nggunakake serangan nomer ora.

  • Apa amarga sampeyan kurang pengalaman gelut nyata-donya?
  • Noelle, sampeyan arang ninggalake mondstadt kanggo latihan, bener?
  • Langsing minangka titik wiwitan sing apik.

Panemon sabanjure padha karo sing duwe Dummies Pelatihan, nanging sampeyan kudu mateni monsters wektu iki.

  • Kesatuan lan kerja tim ngidini saben ksatria kanggo nggunakake kekuwatane.
  • Kita cukup adoh.
  • Sampeyan wis kuwat.
  • Iki ora nglatih. sampeyan nyoba nglindhungi wong liya.
  • Ing ngarep, aja ninggalake kabeh nganti ora ana.

Wong lanang ing ndhuwur pungkasane lemah

Pungkasan iki bakal duwe lelungan njaluk Noelle kanggo entuk luwih akeh kekuatan.

  • Ksatria Favonius duwe. Mbantu?
  • Mesthi wae, sampeyan pengin miwiti?
  • Knightly Olahraga?
  • Apa sing sampeyan kurang kekuatan!
  • (Latihan Bagean Dummy)
  • Amarga. sampeyan isih butuh kekuwatan luwih akeh!

Sajrone pungkasan sadurunge, sampeyan terus nglawan langsing lan monsters liyane. Wektu iki, sampeyan kudu duwe mine lan gelut sawetara monsters.

  • Ora kabeh.
  • Saengga target latihan mung mung outcrops pertambangan.
  • !

Pungkasan resepsi kadhemen

Ing resepsi kadhemen, sampeyan lan ora ana wong sing curiga karo mondstadt sing ngaku dadi pedagang.

  • Ksatria Favonius duwe. ?
  • Kowe ngerti. Ora apa-apa ora dadi ksatria.
  • Ora preduli apa tugas, dheweke isih butuh wong sing kudu diurus. Aku nindakake tugas cilik ing kabeh wektu.
  • Kejabi, sampeyan ora persis mikirake tugas kasebut, bener?
  • Pikirake saben tugas cilik minangka jenis latihan.
  • Dudu tilak.
  • Dheweke ora persis kaping pindho sampeyan.
  • Ninggalake menyang noelle. Dheweke bisa ngurus kahanan kasebut.
  • . Cara Noelle kanggo nuduhake Hospitality.
  • Luwih gampang entuk?
  • Iki digawe utamane kanggo sampeyan.
  • Noelle, apa ana liyane ing jadwal?
  • .
  • Iki digawe utamane kanggo sampeyan.
  • Ayo kula.
  • Yen sampeyan ngerti, mula ora ana sing kudu dingerteni.
  • Dheweke kudu bali maneh, ora ana gandhengane karo sampeyan.

Sugeng rawuh, Miss Maid Ending

Kaya pungkasan, pamit, miss prawan bakal duwe sampeyan lan Noelle ketemu pedagang sing curiga, nanging wektu iki, ana kesimpulan sing luwih positif.

  • Ksatria Favonius duwe. Mbantu?
  • Kowe ngerti. Ora apa-apa ora dadi ksatria.
  • . Aku nindakake tugas cilik ing kabeh wektu.
  • Kejabi, sampeyan ora persis mikirake tugas kasebut, bener?
  • Pikirake saben tugas cilik minangka jenis latihan.
  • Dudu tilak.
  • Dheweke ora persis kaping pindho sampeyan.
  • Aku bakal njaga mripat. Ora ana sing ala.
  • Kakehan dhuwur sampeyan, tanpa mlumpat.
  • . Cara Noelle kanggo nuduhake Hospitality.
  • Proses Brewing?
  • Iku mung cara NOELLE kanggo nuduhake Hospitality.
  • Ngendi kita arep mangan?
  • Dheweke dadi ksatria favonius mbesuk
  • Iku mung cara NOELLE kanggo nuduhake Hospitality.
  • Sampeyan loro kanthi jelas ora ngomong babagan perkara sing padha.

Cedric Pabriga minangka penulis lepas kanggo IGN. Dheweke mbuwang paling akeh dina ngrungokake musik utawa main game video. Dheweke uga nulis crita cekak ing wektu luangane. Sampeyan bisa ngetutake dheweke ing Twitter @ichikarika.

Geshin Impact Noelle Hangout Pandhuan – Cara njaluk kabeh, pilihan sing bener

Iku seneng-seneng kanggo mbukak karo favorit sampeyan Efek Genshin karakter, nanging apa sing sampeyan lakoni sawise rampung? Umume karakter ora nampilake ing kampanye utama luwih saka sapisan. Karakter langka sing paling dhuwur entuk babagan crita dhewe sing bisa ditindakake, nanging karakter 4-bintang wis garing nganti garing. Paling ora, nganti saiki. Kanthi tembelan 1.4, Mihoyo wis ngenalake acara Hangout anyar sing nampilake sawetara karakter 4-bintang favorit. Ing pandhuan iki, kita priksa babagan acara hangout Noelle lan nuduhake sampeyan mbukak kunci saben pungkasan.

Syarat acara Hangout Noelle

Kanggo mbukak kunci acara Hangout Noelle sampeyan bakal mbutuhake rong crita. Sampeyan uga kudu paling ora petualangan petualangan 26 utawa ndhuwur lan cukup kanggo nggoleki usaha utama kanggo ngrampungake Archon Quest “Prolog III – Lagu Naga lan Merdika.”

Kepiye Kasedhiya Ending Hangout Noelle

Ing acara hangout Noelle Ana enem total total. Ora ana sing alangan sing ora jelas. Sawetara wong ora netral utawa ninggalake noelle rada sedhih, nanging ora ana kegagalan mutlak (cendhak ora ana sing entek) kaya barbara. Sanajan sampeyan bisa mlumpat menyang sembarang titik ing questline hangout, bisa uga kaget kanggo milih pilihan dialog sing bener supaya kita kene karo jawaban!

Perlu ditemokake yen mung ana sawetara opsi dialog sing bener-bener mbentuk kepiye acara mbukak. Kabeh sing ana ing antarane mung bakal mengaruhi apa ora ana sing ilang. . .

Ayo nyepak barang-barang kanthi pungkasan sing cocog, sing paling rampung karo sampeyan kanthi cara sing ora ana.

Noelle Hangout Ending 1 – sing paling cedhak karo tanggal

  1. Nalika Non-Noelle takon kanggo tuntunan babagan latihan chivalrik, tawaran kanggo mbantu.
  2. Dakkandhani yen dheweke ora ngaso.
  3. Nalika Beatrice njaluk pitulung yen sampeyan bakal nindakake sing paling apik.
  4. Ngomong yen hadiah kasebut ngucapake niat kita.
  5. Pilih botol minangka hadiah.
  6. .

Noelle Hangout Ending 2 – Apik

  1. Nalika Non-Noelle takon kanggo tuntunan babagan latihan chivalrik, tawaran kanggo mbantu.
  2. Dakkandhani yen dheweke ora ngaso.
  3. Nalika Beatrice njaluk pitulung yen sampeyan bakal nindakake sing paling apik.
  4. Ngomong iku pikirane sing ngetung lan muter liyane saka hangout.

Noelle Hangout Ending 3 – Apik

  1. Nalika Non-Noelle takon kanggo tuntunan babagan latihan chivalrik, tawaran kanggo mbantu.
  2. Dakkandhani yen dheweke ora kekuatan.
  3. Dakkandhani yen dheweke ora duwe pengalaman gelut nyata-donya.
    1. Iku ora kaya apa sing sampeyan lakoni. Aku gagal 2/3 tantangan lan isih tetep.

    Noelle Hangout Ending 4 – Apik

    1. Nalika Non-Noelle takon kanggo tuntunan babagan latihan chivalrik, tawaran kanggo mbantu.
    2. Dakkandhani yen dheweke ora kekuatan.
    3. Dakkandhani yen dheweke butuh kekuwatan luwih akeh.

    Noelle Hangout Ending 5 – Neutral

    1. Nalika Non-Noelle takon kanggo tuntunan babagan latihan chivalrik, ujar dheweke ora kudu dadi ksatria.
    2. .”

    1. .
    2. Yen sampeyan tekan Mondstadt lan miwiti ngunjungi alois sekitar, tetep milih “digawe utamane kanggo sampeyan.

    Noelle lan lelungan lay ing suket

    Apa Acara Hangout?

    Mihoyo nggambarake Hangout Acara minangka “crita crita sing didorong pilihan. Pilih petualangan sampeyan dhewe .

    Saben Acara Hangout mbutuhake rong tombol crita kanggo mbukak kunci. .

    Sajrone hangout, sampeyan kudu nggawe pilihan antarane pilihan dialog sing beda amarga acara kasebut maju. Saben karakter duwe nilai deg-degan sing kudu dilacak. Supaya limang ati nyelehake menyang nol, lan hangout sampeyan bisa uga gagal.

    Kabeh kemungkinan crita sing bisa sampeyan alami sing dilacak ing peta progression nggoleki supaya sampeyan bisa ndeleng keputusan sampeyan wis ganti. Sampeyan bisa milih simpul khusus lan mlumpat ing titik kasebut ing crita kasebut. Ora ana sebab sampeyan kudu miwiti kabeh hang-hang maneh saben-saben. Game kasebut uga nyedhiyakake panjelasan ringkes babagan titik kasebut supaya sampeyan bisa memori sampeyan.

    Iki sistem romantis iki?

    Ora ing pangerten tradisional, ora. Iki “tanggal,” Nanging, lan bisa mlaku kanthi becik utawa bisa uga bisa mubeng.

    ?

    Iku ora! Sawetara pemain kuwatir yen Mihoyo bisa ngganti utawa ngunci acara hangout tartamtu adhedhasar lelungan sing sampeyan pilih ing wiwitan, nanging iki wis debut. Kita yakin crita kasebut bakal bisa main kanthi cara sing padha karo sing lelungan sing diputer.

    Kepiye carane njaluk kunci crita?

    Sawise tekan rangking petualangan 26, sampeyan bakal entuk akses menyang tombol crita. Ing wektu kasebut, sampeyan bakal entuk siji crita kanggo saben wolung komisi saben dina sing sampeyan luhur. Tegese sampeyan bisa, paling akeh, entuk tombol siji saben dina. Mung priksa manawa sampeyan milih saka tab komisi sampeyan lan elinga yen sampeyan mung bisa nyekel telung tombol sekaligus.

    Barang-barang kasebut ngidini sampeyan mbukak kunci siji crita sing dianggep sampeyan bisa nyukupi syarat pangkat petualangan sing cocog. . Acara Hangout minangka cara anyar kanggo nggunakake tombol crita, sanajan bakal mbutuhake rong kunci kanggo mbukak kunci.

    Babagan penulis

    Dillon minangka editor pandhuan game senior ing Fanbyte. Dheweke ngenteni udakara 2.000 jam muter bocah lanang ing Fantasi Fantasy XIV lan 800 jam main warlock ing Destiny 2.