Download Sims 2 – Old Games, Gesang: Sims 2 Edisi Ultimate Gratis | Shotgun Kertas Rock

Entuk Urip: Sims 2 Edisi Ultimate Gratis

Aku lunga langkah demi langkah, nanging isih ora pengin miwiti game. Hubungi kula.

Sims 2

Download game lawas

Sims 2 minangka game video simulasi urip strategis 2004 sing dikembangake dening Maxis lan diterbitake dening Seni Elektronik. Iku terusan menyang sims. Game kasebut duwe konsep sing padha karo sadurunge: Pemain ngontrol Sims ing macem-macem kegiatan lan nggawe hubungan kanthi cara sing padha karo urip nyata.

Download Sims 2

Kita bisa uga kasedhiya game kanggo luwih saka siji platform. Sims 2 saiki kasedhiya ing platform kasebut:

Windows (2004)

Cara Main ing Windows

  1. Download lan extract the_sims_2_win_iso_en.zip
  2. Gunung Sims 2.ISO – Yen sampeyan ora ngerti carane dipasang file, waca artikel iki: https: // oldgamesdownload.COM / Wiki / Instal-Game-On-Windows /
  3. .exe “
  4. Nalika dijaluk masang tombol CD, mbukak “tombol serial.txt “ing folder sing diunduh lan gunakake salah sawijining kunci sing ditemokake ing kana
  5. Sawise instalasi wis rampung, bukak folder “NOCD” lan salinan / tempel “Sims2.. . Yen dijaluk, sampeyan kudu konfirmasi sing pengin ngganti file ing tujuan sing dituju
  6. Klik tengen “SIMS2.

PlayStation 2 (2005)

File, patch lan koreksi

Sims 2 Screenshot

Windows

Sims 2Sims 2 Sims 2

Game sing padha

Ninggalake komentar

Iki ora bisa. Pindhah menyang Sims 2 Reddit, akhire aku wis kerja bengi. https: // wwww.reddit.

Aku wis entuk pesen kesalahan sanajan aku nggunakake Mega, apa sing kudu dak lakoni ? Reply
Arsip.. Reply

Yen sampeyan isih duwe masalah lan sampeyan njaluk pesen pesen pls insert disk nomer 1 mung nyalin file peta peta sing ora dibukak menyang folder anyar, mbantu aku entuk balesan

Aku lunga langkah demi langkah, nanging isih ora pengin miwiti game. Hubungi kula.

! Sampeyan bisa menehi tutorial babagan cara nambah paket ekspansi? Reply

.. Apa PC utawa game kasebut dhewe? Lan yen PC, sampeyan duwe solusi kanggo ndandani masalah kasebut? Amarga aku seneng main sims 2 ing PC (biasane kanggo kenangan bocah cilik) Thanks, balesan Jack

Aku wis ngetutake pandhuan menyang t nanging nalika nyoba miwiti game kasebut ujar ‘ora bisa nemokake CD-ROM. Mangga lebokake CD-ROM sing bener, pilih OK lan miwiti maneh ‘. Aku pancen ora yakin apa sing kudu dilakoni? Reply

! Iku gratis! Sims 2 gratis! Aku ora ngerti apa maneh sing kudu dingerteni. Sims 2 gratis. Sampeyan bakal entuk kabeh ekspansi lan tambahan uga. Kanggo FREE. . Iku kabeh gratis.

Maksudku, panjelasan teknis yaiku EA duwe dhukungan kanggo SIMS 2 lan minangka hadiah parting menehi wong sing asale kanggo upgrade Ultimate Edisi, nanging ora duwe cara sing gampang menehi Pamilik disk uga, supaya dheweke mung mbuwang kode gratis menyang Internet. Nanging ing cendhak: Sims 2 Edisi Ultimate gratis.

Sejatine, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku nebus kode produk “i-love-the-SIMS”. Sampeyan bisa nindakake ing situs asal utawa liwat klien asal lan sampeyan bakal entuk akeh. Ya, asal-usul dibutuhake nanging mesthi ora ana sing bisa nimbang yen kabeh kewedoman iki bakal bebas?

Edisi Ultimate kalebu ekspansi Sims 2, nambah kabeh saka pets lan preinan ing cuaca lan ahli sihir, lan 10 bungkus barang-barang cilik, koleksi barang cilik. Sawise iku bakal duwe biaya sing ora bisa didhelikake, lan malah saiki isih ana satus sing anyar.

Ngomong, yen sampeyan durung maca Steve Hogarty babagan H & M Hogarty barang-barang Fesyen lan IKEA kanggo zona PC (lan latar mburi), aku bakal seneng banget.

Ta kanggo maca ross kanggo tip-off.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Seni Elektronik Tindakake
  • Game Gratis Tindakake
  • Game pc gratis tindakake
  • Maxis Tindakake
  • Sims 2 Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Alice wis main game video wiwit skifree lan nulis babagan dheweke wiwit taun 2009, kanthi sangang taun ing RPS. Dheweke Seneng Sims Immersive, Roguelikihikes, Revolvers Chunky, Hindia Aneh Aneh, Mods, Simulator Lumampah, lan Nggoleki Bungah ing Rincian. Alice urip, nglangi, lan siklus ing Skotlandia.