? Dot avports, apa mw2 duwe nir?

Apa mw2 duwe nir

Padha karo Perang modern modern, perang perang modern 2 ora bakal nampilake nir ing game sing kamungkinan amarga game ora nempatake penekanan babagan undead.

Bakal nelpon tugas: perang modern 2 duwe nir?

Kasenengan kasebut terus tuwuh Perang modern 2, Telpon saka tugas mode, Zombi?

The Perang modern 2 Telpon saka tugas penggemar ngenteni urutan kanggo Perang modern Ing taun 2019 lan kanthi alesan sing apik. Kampanye bakal nggawe kekuwatan tugas 141 kanggo perang bareng karo tokoh sing populer kayata sinetron lan hantu, dene mode bebarengan disetel kanggo nggawa gaman klasik kayata intervensi lan ACR.

Kanthi pirang-pirang tambahan tambahan lan mode game eksperimen sing disetel kanggo mlebu Perang modern 2, Akeh sing duwe pitakon ing sekitar mode game sing paling populer ing game, lan yen bakal dilebokake ing game anyar.

Bakal Perang modern 2 duwe mode nir?

Perang modern modern, perang perang modern 2 ora bakal nampilake nir ing game sing kamungkinan amarga game ora nempatake penekanan babagan undead.

Preduli, isih kudu mbuktekake minangka wektu sing nyenengake lan karo kanca-kanca, amarga game bakal duwe macem-macem pilihan sing beda-beda kampanye kasebut. Game kasebut bakal milih kanggo mbukak Gunfight minangka mode katelu kanggo game kasebut, sanajan, ora bakal diluncurake nganti sawise game wis dirilis.

Isih, ngarepake game bisa bali maneh sawise telung taun nunggu telung taun.

Perang modern 2 wis ngumumake pirang-pirang blok akses awal sing beda kanggo main game sadurunge tanggal rilis, diwiwiti sept. 16 kanggo sept. 20 kanggo wong ing PlayStation. Banjur bakal dadi beta kabeh platform sing diluncurake kanggo ngilangake akses awal ing sept. . 24 nganti 26 kanggo beta mbukak. Banjur, tunggu sing diantisipasi kanthi resmi bakal maju ing Oct. 28 Nalika Perang modern 2 Rilis.

Kangge, Warzone Mobile dibebasake kanggo rilis arang-arang ing 2023.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Telpon saka tugas lan judhul mbesuk Perang modern 2, Priksa manawa Priksa Bagean Kita khusus kanggo penembake wong pisanan, ing ngendi sampeyan bakal entuk akses menyang informasi anyar ing sekitar senjata, live live, lan liya-liyane.

Sage minangka freelancer kanggo Dot ESPORTS, lan urip MOTTO yaiku, “livin ‘kaya Larry”. sampeyan ngerti, kaya lobster calon saka spongebob? Iku dheweke.

Apa mw2 duwe nir?

Apa MW2 duwe nir?

Ditulis dening Hritwik Raj

Dikirim ing 3rd Nov 2022 16:28

Zombi minangka salah sawijining mode pokok ing Telpon saka tugas Game sing wis muncul ing judhul kaya Donya ing perang, The Ops ireng tetralogy, WWII, Advance warfare, lan sing paling anyar Cod Vanguard. Saiki, kanthi rilis Cod mw2, pemain padha ngiwa apa Mw2 duwe mode nir utawa ora. Minangka pemain ora bisa nemokake mode game kasebut. Nanging sawetara bocor ngusulake orane. Terusake maca pandhuan kanggo sinau yen duwe mode nir.

  • Pengin ngertiApa bedhil sniper paling apik ing MW2? .

Apa mw2 duwe nir?

. Sajrone Q & A, nalika Devs takon, “Apa kita bakal weruh fitur sing padha karo nir?”Wangsulan kasebut,”ora bakal ana nir.

  • Nalika sampeyan lagi ing kene, kenapa ora katon ingloadout mw2 m4 paling apik?

Mw2 Usaha pertambangan data, mesin miner codsploitzimgz ditemokake lan dituduhake gambar saka rong mode, “wabah basis basis” lan “wabah.”Nanging, gambar kasebut enggal ditolak dening aktivis.

Malah sawise entuk seksi rong mode sing menehi saran bisa uga Mw2 Mode Zombi ana ing karya, kita ora bisa ngonfirmasi yen game bakal entuk mode. Amarga sepotong pernyataan resmi babagan mode Zombi sing kita lakoni yaiku ora ana nir ing MW2.

  • Pengin ngerti luwih lengkap babaganperang modern modern 2 serangan serang? Priksa pandhuan kita ing kene

Saiki, Mw2 Multiplayer nawakake sewelas mode game sing beda-beda, yaiku:

  • Dominasi – Saingan kanggo ngontrol telung zona sing ditandhani nganggo panji A, B, lan C. Titik accrues sing dijupuk ing siji babak. Tim pertama nganti 200 poin menang pertandingan kasebut.
  • Perang Ground – Loro tim, sing dumadi saka 32 pemain, alun-alun kanggo njupuk target sing paling gedhe ing peta gedhe. Iki minangka versi dominasi dominasi, kalebu kendaraan kanggo brawl epik. Tim pertama kanggo entuk 250 poin menang pertandingan kasebut.
  • Hardpoint – Jupuk hackpoint lan terus nglawan serangan. Lokasi Hardpoint muter saben menit, kanthi posisi sabanjure Hackpoint sing dituduhake ing 10 detik pungkasan zona sadurunge. Tim pertama kanggo entuk 250 poin menang pertandingan kasebut.
  • Makarya kanggo njupuk markas, banjur dig lan defend. . Sawise HQ dijupuk offline, zona anyar ditetepake kanggo sabanjure. Tim pertama kanggo entuk 200 poin menang pertandhingan kasebut.
  • Kontrol – Giliran nyerang lan mbela rong tujuan. Saben tim nuduhake kolam renang 30 urip. Yen tim nyerang sukses njupuk siji objektif, dheweke bakal entuk luwih akeh wektu kanggo ngrampungake nomer loro. Tim mbela bisa menang kanthi bunder kanthi ngeculke wektu sadurunge objektif dijupuk. Salah siji tim bisa uga bisa menang kanthi ngilangi kabeh 30 urip saka tim liyane. Tim pisanan kanggo menang telung putaran menang pertandhingan.
  • Invasi perang lemah – Peperangan semrawut sing gedhe karo campuran pemain lan AI gelut karo saben liyane. Gunakake kendaraan, peti Killstreak, lan agen armored kanggo entuk bathi kanggo mungsuh sampeyan. Tim pertama nganti 2,000 poin menang pertandhingan kasebut.
  • Ngalahake – Loro-lorone tim nglawan tas awis sing ana ing tengah peta. Ora ana maneh. . Mlaku dhuwit kanggo nyekel. Tim sing nyekel kantong ing mburi bunder utawa ngilangi kabeh tim mungsuh menang bunder. Tim pisanan kanggo njupuk limang babak menang pertandingan kasebut.
  • Tunjangan ngluwari – Goleki hostages lan supaya metu utawa nyegah ekstraksi kanthi biaya kabeh. Ora ana maneh. Revisi tim wis diaktifake. . Defenders kudu nyegah ekstraksi kabeh biaya lan terus bareng ing wilayah sing dienggo nganti wektu puteran – saben hosting ora nggawa utawa dijupuk para panyerang. Tim pisanan kanggo entuk 500 poin menang pertandhingan kasebut.
  • Telusuri lan ngrusak – Tim giliran mbela lan ngrusak objektif. Ora bakal lali. Penyerang menang kanthi ngilangi kabeh pembela sadurunge utawa sawise bom kasebut ditanam, utawa bisa nandur bom lan bisa njeblug. Defenders menang kanthi ngilangi kabeh panyerang sadurunge bom ditanam, kanthi ora ngidini bom ditanam ing watesan wektu, utawa kanthi netepake bom kasebut nalika ditandur. Tim pisanan kanggo njupuk enem babak menang pertandhingan kasebut.
  • Gratis kanggo kabeh – Ngilangake kabeh wong. Pamuter pisanan nganti 30 penghapusan mungkasi pertandhingan kasebut, kanthi telung pelaku paling dhuwur sing nuntut kamenangan.
  • Team Deathmatch – Telpon tugas ing wangun murni. Gunakake kerja sama kanggo ngilangi pemain mungsuh lan tekan watesan skor. Tim pertama entuk 75 penghapusan menang pertandhingan kasebut.

Siji bab sing kudu dicithanakake yaiku infeksi minangka mode game kaya zombia sing bisa uga kita bisa ndeleng update sing bakal ditindakake yen sampeyan duwe penggemar mode klasik, sampeyan bisa njaluk nir sampeyan.

Sing nyimpulake artikel kita Mw2 duwe nir. Ing ngarep, yen kita entuk rincian resmi babagan mode nir sing bisa Mw2, Kita bakal nganyari artikel iki.

Kanggo liyane Perang modern 2 Pandhuan, priksa manawa sampeyan bakal maca GGRECON.