Donya wiwitan anyar donya anyar: Kabeh sing kudu sampeyan ngerti., Server Start World Anyar Kanggo Tindakake Rilis Sands Brimstone | Thesixthaxis

Server Start World Anyar Kanggo Tindakake Rilis Sands Brimstone

Contents

A: Ora bakal ana transfer karakter sing ana ing jagad iki wiwitan. Kita rencana kanggo ngidini transfer saka jagad wiwitan anyar menyang jagad warisan ing wektu liya.

Donya wiwitan anyar donya anyar: Kabeh sing kudu sampeyan ngerti

Donya Anyar ngluncurake jagad wiwitan sing pertama ing Novemeber 2. Pandhuan iki ngilangi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan jagad iki ing sak panggonan.

Mung rong minggu cendhak sawise 1.7 “Pembaruan Sands Brimstone Sands”, Donya Anyar sing bakal diluncurake ing jagad wiwitan seger. Iki dimaksudake kanggo menehi wiwitan sing anyar kanggo kabeh wong sing pengin.

Bukak Donya Anyar Bukak tanggal 2 November, 2022. Iki tegese acara wengi wengi sing saiki terus-terusan ora bakal kasedhiya maneh. Nanging, acara sing bakal teka lan bali kayata Festival Konvergensi Musim Panas bakal, bebarengan karo wong liya sing ngetutake. Iki minangka keputusan sing disengaja banget amarga ora ngidini pemain hardcore kanggo nganiaya acara kasebut nalika ora ana wong liya.

Apa jagad wiwitan anyar

Mung sijine, Donya wiwitan seger minangka cara kanggo miwiti kanthi lengkap. Ora ana wilayah sing dikontrol dening perusahaan scummy lan perusahaan cangkang. Kabeh wong wiwit saka nol. Kabeh cara ing level 1, saka pesisir sepisan maneh.

Donya iki ora bakal duwe pengaruh ing njaba, ora ana sing bisa mindhah, metu saka wiwitan, utawa ing antarane dheweke. Tegese kabeh emas lan digawe digawe ing jagad iki ora bisa dipengaruhi dening transfer.

Ekonomi diwiwiti saka nol, lan kabeh wong sing kurang, bakal dadi sawetara cara sing menarik kanggo nggawe dhuwit awal.

Iki tegese kaya rumput, saka macem-macem. Jagad iki minangka slate kosong, lan kabeh wong bakal duwe kemungkinan sing padha kanggo njupuk wilayah maneh. Dadi pancen bakal kaya dina peluncuran maneh, mung muga-muga ora ana masalah antrian. Sanajan bisa uga gumantung saka pirang-pirang pemain pengin wiwitan anyar iki.

Nalika jagad anyar sing bakal teka

Donya wiwitan seger wiwit dibukak ing awal Nopember 2, 2022. Matur nuwun, dheweke wis nyedhiyakake infografis sing dienggo ing jagad iki lan nalika.

Kabeh server iki muter ing wektu 4 jam, diwiwiti ing 4pm UTC. Yen Infografis ing ndhuwur ora katon / cukup cetha, ing ngisor iki dhaptar cepet saka server apa sing bakal metu lan kapan, kanggo sampeyan rencana.

  • 4 pm UTC – 12.00 est, 9am pst, 1pm Brt, 5pm cet, 3am AEDT
    • Eropah Tengah – Artemis
    • Amerika Kidul – Artorius
    • US-East – Medea
    • US-West – Yonas
    • Eropah Tengah – Gawain
    • US-East – Myrddin
    • Eropah Tengah – Apophis
    • US-East – Devourer
    • Eropah Tengah – Cleopatra
    • Amerika Kidul – Gaea
    • US-East – Amahah
    • US-West – Ennead
    • Australia – Sutekh

    Bali menyang acara AEERERUM

    Akeh kaya perang kanggo acara World Baru sing kedadeyan nalika diluncurake, kita bakal entuk acara sing padha kanggo server wiwitan anyar. Nanging, tinimbang sing nuduhake bareng lan ngenggoni server wiwitan anyar sing terbuka, bakal entuk pribadi, sing duwe server dhewe-dhewe kanggo acara iki.

    Sakabèhé iki bakal mbantu karo populasi jagad umum, amarga wong ora bakal dadi server banjir kanggo main nganggo streamer favorit. Dheweke kudu diajak utawa melu server sing beda.

    Iki uga nggawe patang jagad wiwitan anyar tambahan, sing bakal kasedhiya ing 18 Nopember, sawise acara kasebut nyimpulake. Diwenehi, isih ana streamer lan anggota sing diundang kanggo main utawa saingan.

    Ing kene vulkk.com kita duwe ton pandhuan anyar sing migunani lan luwih akeh digarap. Kita uga duwe kabeh warta lan nganyari sing ditutupi supaya sampeyan bisa urip karo kabeh perkara anyar!

    FAQ wiwitan World FAQ

    Ing ngisor iki FAQ resmi minangka kadhaptar dening AGS.

    P: Suwene bakal server bakal dikunci saka transfer saka server sing ana? Bakal pemain ing jagad iki wiwitan sing anyar iki bisa nransfer metu?

    A: Ora bakal ana transfer karakter sing ana ing jagad iki wiwitan. Kita rencana kanggo ngidini transfer saka jagad wiwitan anyar menyang jagad warisan ing wektu liya.

    P: Apa pemain bisa miwiti wiwitan jagad anyar menyang jagad wiwitan liyane?
    A: Ora ing wektu iki.

    P: Apa ana slot titah karakter kaping 3 utawa aku kudu mbusak karakter kanggo ngakses jagad iki wiwitan?
    A: Pemain bakal duwe slot karakter katelu ditambahake tanggal 2 Nopember. Sembarang lan kabeh slot karakter bisa digunakake menyang server wiwitan utawa server warisan anyar nanging sampeyan ora bisa luwih saka 1 karakter saben donya.

    P: Yen seger anyar tetes dunar, apa tegese bakal digabung ing server warisan utawa bakal digabung karo server seger liyane?
    A: Kita ora bakal nggabungake jagad wiwitan anyar ing jagad warisan.

    P: Pira jagad wiwitan anyar sing bakal ana?
    A: Kabeh wilayah bakal paling ora siji server wiwitan anyar. .

    P: Yen aku dilarang ing server warisan, bisa miwiti karakter anyar ing jagad wiwitan sing anyar?
    A: Larangan minangka akeh akun.

    P: Apa ana jagad kanggo segara / soyo?
    A: Ing wektu iki, kita ora rencana mbukak wilayah tambahan.

    P: Apa pengalaman level leveling anyar kasedhiya ing server wiwitan anyar?
    A: Kabeh konten anyar, kalebu Sands Brimstone lan pengalaman wiwitan sing direncanakake, bakal kasedhiya ing jagad iki.

    ?
    A: Ora, nanging kabeh acara mbesuk bakal kasedhiya.

    P: Bakal Donya Pedunung luwih dhuwur ing donya wiwitan sing anyar?
    A: Ora, donya wiwitan lan Warisan Warisan bakal duwe topi populasi maksimal sing padha.

    P: Bakal Donya Start sing seger duwe kabijakan bangunan utawa moderat saka server warisan
    A: Ora.

    P: Apa bakal ana PVP sing darmabakti mung utawa RP mung jagad ing mangsa ngarep?
    A: Kita ora duwe rencana kanggo nggawe PVP mung utawa RP mung jagad ing wektu iki.

    P: Bakal World Start Bumi diwenehi tag?
    A: Ora, dheweke ora diwenehi tag.

    P: Bakal karakter donya wiwitan bisa ngakses barang sing wis dituku?
    A: Ya, barang-barang akun kaya barang promosi lan toko bakal diakses.

    P: Kepiye cara mbedakake jagad wiwitan saka jagad warisan?
    A: Donya wiwitan seger bakal diwenehi tandha ing layar pilihan donya.

    P: Apa ana forum Game Amazon utawa Discord resmi khusus kanggo wong sing pengin melu ing jagad wiwitan anyar?
    A: Ora.

    P: Apa ana antrian kanggo jagad anyar?
    A: Kita duwe mitigations antrian, nanging sampeyan kudu ngrancang kanggo nemu antrian ing donya wiwitan.

    P: Apa yen kabeh jagad wiwitan sing wis siyap?
    A: Pelayanan bisa uga dikunci antarane ombak amarga kapasitas donya lan kita bakal ngawasi jagad kanthi rapet, utamane nalika ana pemain sing bisa gabung karo pemain sing disenengi.

    P: Apa seger anyar sing padha karo Bali menyang Donya Aernum?
    A: Kita bakal ngeculake jagad wiwitan sing seger ing wektu sing padha karo bali menyang jagad aelerm. Bali menyang server AEELHERUM bakal dilestarekake kanggo para peserta acara. Sawise acara rampung, dheweke uga bakal bisa diakses masyarakat.

    Server Start World Anyar Kanggo Tindakake Rilis Sands Brimstone

    Nganyari Game Dunia Anyar

    Studi Game Amazon wis ngumumake server wiwitan anyar kanggo Donya Anyar, salah sawijining fitur sing paling dijaluk komunitas. Donya wiwitan anyar iki bakal urip ing wulan ngarep 2 November 2022, Menehi Pemain Kesempatan kanggo njelajah versi aerernum sing durung dicenthang.

    Diwiwiti seger wis tambah populer ing antarane MMORPG, utamane sing nduwe ekonomi pamuter lan kasempatan kanggo pangguna sing nuntut landmass sing terakhir minangka bagean saka wilayah kasebut. Ing ngisor iki ing langkah-langkah Archeage lan MMO liyane, Donya Anyar bakal ngidini para pengajaran mlumpat menyang server sing main playane isih akeh. Iki ora mangu-mangu nanggepi tuntutan sing anyar ora ngundang para pemain sing luwih anyar, kanthi veteran sing katon “rusak” kanggo server sing ana.

    “Kabeh dhuwit recehan, rampokan, lan karakter kudu asale ing server iki,” wacan anyar sing paling anyar maca. “Tegese ora ana petualang sing kuat utawa sugih bisa mindhah menyang jagad anyar. Kanvas kosong lengkap kanthi pengalaman wiwitan sing direncanakake ngenteni.”

    Kita uga duwe tanggal rilis kanggo Sands Brimstone, ekspansi donya anyar sing ngenalake konten, fitur, lan rework. Ekspansi bakal resmi diluncurake tanggal 18 Oktober 2022.

    New World Brimstone Sands

    Brimstone Sands minangka zona anyar sing ora kaya apa wae ing aelernum. Ngarepake mungsuh anyar kanggo nglawan, wilayah anyar kanggo ngontrol, lan crita anyar kanggo nemokake.

    Ekspedisi Ennead

    Pemain kudu nantang sirah legion sing rusak lan delve menyang reruntuhan kuna ing ngendi dheweke bakal ngadhepi wali anubian waspada lan ngrampungake teka-teki hieroglip kanggo entuk kekuwatan anyar.

    Kabisan Heartgem

    Petualang saiki bisa nggawe playstyle kasebut liwat kabisan Heartrune.

    Pengalaman diwiwiti dirombak

    Kita wis ngrampungake desain tingkat awal ing jagad anyar, dadi pemain sing miwiti game utawa muter karakter anyar bakal ngalami crita anyar lan pencarian. Umpan balik pamuter babagan macem-macem gaweyan, macem-macem aii, luwih lengkap babagan pengiriman kanthi cepet lan luwih apik, lan luwih apik crito ing tahap awal game.

    Senjata Keatsword

    Siapke gegaman anyar – The Greatsword. Blade tangan loro iki nggunakake stances kanggo adaptasi karo kahanan sing beda. Sinau risik lan hadiah kanggo saben pilihan kanggo urip ing paprangan.

    Wis bubar ngrayakake ulang tahun pertama, bakal menarik kanggo ndeleng apa pemain anyar sing anyar sing nggawe jagad wiwitan lan brimstone sands ekspansi. ?

    Tanggal anyar wiwitan anyar anyar

    Ora kejawab kesempatan kanggo ngakoni wilayah sing ora cocog? Kasengsem netepake lengen sampeyan minangka juara sing bisa ditampa? Entuk langkah pisanan ing slate sing seger, kothong nalika jagad anyar teka ing Sewarum tanggal 2 November!

    .

    Temokake nalika saben jagad bakal diluncurake ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa ndeleng kiriman Forum kanggo ndeleng saben gelombang ing wektu lokal sampeyan:

    Wave 1 – 2 Nopember, 4:00 PM UTC

    • Eropah Tengah | Artemis
    • Amerika Selatan | Artorius
    • US-East | Medea
    • US-West | Yonas

    Wave 2 – 2 Nopember, 5:00 PM UTC

    • US-East | Myrddin

    Wave 3 – 2 November, 6:00 PM UTC

    • US-East | Paradhikan

    • Eropah Tengah | Cleopatra
    • Amerika Selatan | Gaea
    • US-East | Amarah
    • US-West | Ennead

    FAQ wiwitan World FAQ

    P: Suwene bakal server bakal dikunci saka transfer saka server sing ana? Bakal pemain ing jagad iki wiwitan sing anyar iki bisa nransfer metu?

    A: Ora bakal ana transfer karakter sing ana ing jagad iki wiwitan. Kita rencana kanggo ngidini transfer saka jagad wiwitan anyar menyang jagad warisan ing wektu liya.

    P: Apa pemain bisa miwiti wiwitan jagad anyar menyang jagad wiwitan liyane?

    A: Ora ing wektu iki.

    ?

    A: Pemain bakal duwe slot karakter katelu ditambahake tanggal 2 Nopember. Sembarang lan kabeh slot karakter bisa digunakake menyang server wiwitan utawa server warisan anyar nanging sampeyan ora bisa luwih saka 1 karakter saben donya.

    P: Yen seger anyar tetes dunar, apa tegese bakal digabung ing server warisan utawa bakal digabung karo server seger liyane?

    A: Kita ora bakal nggabungake jagad wiwitan anyar ing jagad warisan.

    P: Pira jagad wiwitan anyar sing bakal ana?

    A: Kabeh wilayah bakal paling ora siji server wiwitan anyar. Mangga deleng ing ndhuwur kanggo rencana rollout.

    P: Yen aku dilarang ing server warisan, bisa miwiti karakter anyar ing jagad wiwitan sing anyar?

    A: Larangan minangka akeh akun.

    P: Apa ana jagad kanggo segara / soyo?

    A: Ing wektu iki, kita ora rencana mbukak wilayah tambahan.

    P: Apa pengalaman level leveling anyar kasedhiya ing server wiwitan anyar?

    A: Kabeh konten anyar, kalebu Sands Brimstone lan pengalaman wiwitan sing direncanakake, bakal kasedhiya ing jagad iki.

    P: Bakal Nightveil Hallow kasedhiya ing donya wiwitan sing anyar?

    A: Ora, nanging kabeh acara mbesuk bakal kasedhiya.

    P: Apa pedunung donya luwih dhuwur ing jagad wiwitan anyar?

    A: Ora, donya wiwitan lan Warisan Warisan bakal duwe topi populasi maksimal sing padha.

    P: Bakal Donya Start sing seger duwe kabijakan bangunan utawa moderat saka server warisan

    P: Apa bakal ana PVP sing darmabakti mung utawa RP mung jagad ing mangsa ngarep?

    A: Kita ora duwe rencana kanggo nggawe PVP mung utawa RP mung jagad ing wektu iki.

    P: Bakal World Start Bumi diwenehi tag?

    A: Ora, dheweke ora diwenehi tag.

    P: Bakal karakter donya wiwitan bisa ngakses barang sing wis dituku?

    A: Ya, barang-barang akun kaya barang promosi lan toko bakal diakses.

    P: Kepiye cara mbedakake jagad wiwitan saka jagad warisan?

    A: Donya wiwitan seger bakal diwenehi tandha ing layar pilihan donya.

    P: Apa ana forum Game Amazon utawa Discord resmi khusus kanggo wong sing pengin melu ing jagad wiwitan anyar?

    P: Apa ana antrian kanggo jagad anyar?

    A: Kita duwe mitigations antrian, nanging sampeyan kudu ngrancang kanggo nemu antrian ing donya wiwitan.

    P: Apa yen kabeh jagad wiwitan sing wis siyap?

    A: Pelayanan bisa uga dikunci antarane ombak amarga kapasitas donya lan kita bakal ngawasi jagad kanthi rapet, utamane nalika ana pemain sing bisa gabung karo pemain sing disenengi.

    P: Apa seger anyar sing padha karo Bali menyang Donya Aernum?

    A: Kita bakal ngeculake jagad wiwitan sing seger ing wektu sing padha karo bali menyang jagad aelerm. Bali menyang server AEELHERUM bakal dilestarekake kanggo para peserta acara. Sawise acara rampung, dheweke uga bakal bisa diakses masyarakat.

    Matur nuwun kangge dukunganipun! Kita bakal ketemu sampeyan ing Aernum.