DLC | Ati wiki wesi | Fandom, страница доП. Контента в Steam: ati iv

Ekspansi hoi4

Contents

Waking the Tiger minangka DLC Utama kaping 3 dibebasake kanggo ati Iron IV, dirilis ing tanggal 8 Maret 2018, lan biaya $ 19.99 ing uap.

Ekspansi hoi4

DLC, utawa Konten sing bisa didownload, Ekstra intensial ing Dasar, “Vanili” Game. Dheweke bisa kalebu apa-apa saka kulit pek kanggo ngrampungake ulang maneh saka negara kabeh. Rega rata-rata kanggo DLC Major saka $ 10- $ 20, nalika DLC cilik bisa kalebu $ 10 gratis.

Isi

  • 1 hoi4 dlc
    • 1.1 dlc cilik
      • 1.1.1 Dhaptar lengkap DLC
      • 2.1 Fokus Wit
      • 2.2 sistem otonomy
      • 2.3 usaha perang
      • 2.4 Nuduhake Teknologi
      • 3.1 Fokus Wit
      • 3.2 peralatan nyetak
      • 3.3 audio
      • 3.4 interaksi diplomatik / wayang
      • 4.1 Fokus Wit
      • 4.2 rantai printah
      • 4.3 Keputusan Nasional
      • 5.1 Fokus Wit
      • 5.2 Overhaul Angkatan Lengkap Lengkap
      • 5.3 audio
      • 5.4 Pamrentah diasingake
      • 6.1 Fokus Wit
      • 6.2spionage
      • 6.3 unit recon
      • 7.1 Fokus Wit

      Hoi4 DLC’S []

      DLC cilik []

      Ati saka Iron IV duwe akeh DLC cilik, sing paling kalebu bungkus kulit lan trek swara.

      Dhaptar lengkap dlc (]

      1. Atine Iron IV: Paket waja Axis ($ 5.99)
      2. Ati saka Iron IV: Paket ulang taun (Gratis)
      3. Ati saka Iron iv: Paket upgrade Kolonel Edition ($ 10.00)
      4. Atine Iron IV: Paket Radio ($ 6.99)
      5. Ati saka Iron iv: Sabaton Swara Trek ($ 2.99)
      6. Atine Iron iv: Sabtu Sound Track Vol. 2 ($ 5.99)
      7. Atine Iron IV: Speed ​​Speed ​​Allied ($ 4.99)
      8. Ati saka Iron IV: Paket waja sekutu ($ 6.99)

      DLC Major []

      Ati Iron IV duwe 8 DLC utama; Pati utawa ora sopan, wong bedhil, bebarengan kanggo kamenangan, tangi tiger, la résistance, peperangan saka usus, ora mundur, lan kanthi getih dhewe.

      Bebarengan kanggo kamenangan []

      Bebarengan kanggo kamenangan yaiku DLC utama 1 kanggo ati Iron IV, dirilis tanggal 15 Desember, 2016, lan regane $ 14.99 ing uap .

      Fokus wit []

      DLC iki nambahake wit-witan fokus unik kanggo Dominion Kanada, Australia, New Zealand, Inggris Raj, lan sistem otonomi []

      DLC iki ngidini sistem otonomi anyar, saéngga ngontrol luwih akeh minangka boneka utawa master.

      Usaha Wartime []

      Sampeyan saiki bisa ngirim lensa kanggo negara liya.

      Komando “Spearhead” anyar ngidini kanggo serangan waja sing fokus.

      Battle Log saiki digunakake kanggo sinau babagan sejarah pertempuran pamuter, lan nuduhake kerugian peralatan.

      Teknologi Sharing []

      Bangsa Komanwur Inggris Raya bakal cepet-cepet ngrewangi, kanthi pitulung Inggris.

      Pati utawa ora sopan []

      Pati utawa ora sopan minangka DLC Utama kaping 2 dibebasake kanggo ati Iron IV, dirilis ing tanggal 14, 2017, lan regane $ 9.99 ing uap.

      Fokus wit []

      DLC iki nggawe wit-witan fokus unik kanggo Czechoslovakia, Hongaria, Romania, lan Yugoslavia.

      Peralatan RECHINGING []

      DLC iki ngidini re-nggunakake peralatan.

      Audio []

      DLC iki nambah swara anyar kanggo czechoslovakia, Hongaria, Romania, lan Yugoslavia, uga 3 trek musik anyar.

      Kesehatan Diplomatik / Wayang []

      Waking the Tiger minangka DLC Utama kaping 3 dibebasake kanggo ati Iron IV, dirilis ing tanggal 8 Maret 2018, lan biaya $ 19.99 ing uap.

      Fokus wit []

      DLC iki nambah wit fokus anyar kanggo Warlord (Sininkiang, Xibei San Ma, lan Mancukui, Republik China lan Republik Rakyat China. Uga ngasilake sawetara wit fokus sing ana, kalebu Jepang lan Jerman.

      Rantai printah []

      Sampeyan saiki bisa nambah sipat kanggo jendral sampeyan. Lapangan Marshals bisa digawe kanggo mindhah bagean gedhe. Ana watesan kanggo 24 divisi peri umum, lan 5 general maksimal ing perintah Marsal Field.

      Keputusan nasional []

      DLC iki nambah keputusan nasional, sing penting kanggo ngganti pamrentah, mbantu usaha perang, lan njaga pamrentah kanthi lancar.

      Wong bedhil []

      Manungsa bedhil minangka DLC Major kaping 4 dibebasake kanggo ati Iron IV, dirilis ing tanggal 28 Februari 2019, lan regane $ 19.99 ing uap.

      Fokus wit []

      DLC iki nambah wit fokus anyar kanggo Meksiko lan Walanda, uga uga nyebar wit-witan liyane, kayata Amerika Serikat lan Inggris.

      Lengkap Overhaul Angkatan Lengkap []

      DLC iki rampung nglumpukake sisih angkatan laut. Ngidini kanggo nggawe desain angkatan angkatan laut khusus, nambah katrampilan lan sipat anyar, nambahake tambang laut, ngidini nggawe rute pengiriman, lan nambah template divisi sing anyar kanggo kendaraan landing sing anyar.

      Audio []

      DLC iki nambah soundtrack “wong bedhil”.

      Pamrentahan diasingake []

      Sampeyan saiki wis dadi host pamrentah ing negara sampeyan. Iki nampilake sampeyan kanthi divisi ekspedisi lan pesawat saka negara-negara sing duwe capitulated.

      La Résistance []

      La résistance minangka DLC Major 5 sing dibebasake kanggo ati IEV IV, dirilis tanggal 25 Februari, 2020, lan regane $ 19.99 ing uap.

      Fokus wit []

      DLC iki nambah wit fokus anyar kanggo Spanyol (Spanyol Spanyol lan nasionalis Spanyol) lan Portugal. Iki tuwuh wit fokus Prancis kanthi nambah fokus anyar kanggo Prancis Prancis lan Vichy Prancis, uga pilihan kanggo mulihake monarki Prancis lawas.

      Espionage []

      Negara-negara saiki bisa nggawe agensi intelijen kanggo nglatih telik lan masang ing negara target. Agen ndelok uga bisa ngewangi gerakan resistansi sing paling lengkap ing negara-negara kasebut, nalika ndhelikake kode mungsuh kanggo entuk intelijen sing larang regane. Pamrentah kolaborasi uga bisa diadegake ing negara-negara target iki.

      Unit maneh []

      Unit Rekons kalebu loro pesawat pramuka lan mobil armored. Plaring Pramuka nyedhiyakake kapinteran sing migunani ing wilayah sing cedhak nalika mobil tandhing kanthi ndeteksi lan nyegah kegiatan resistansi.

      Peperangan kanggo Bormorus []

      Peperangan kanggo Borporus yaiku DLC Major 6 sing dibebasake kanggo ati IEV IV, dirilis tanggal 15 Oktober, 2020, lan regane $ 19.99 ing uap.

      Fokus wit []

      DLC iki nambah wit fokus anyar kanggo Turki, uga Yunani, lan Bulgaria.

      Ora langkah maneh []

      Ora mundur yaiku DLC utama sing kaping 7 dirilis kanggo ati Iron IV, dirilis tanggal 23 Nopember 2021 lan regane $ 19.99 ing uap.

      Dening getih mung []

      Dening getih mung minangka DLC Mayor 8 sing dibebasake kanggo ati IEV IV, dirilis tanggal 27 September, 2022 lan regane $ 19.99 ing uap.

      DLC iki nambah wit fokus anyar kanggo Swiss, Ethiopia. Ngembangake wit fokus Italia, ngidini revolusi komunis utawa ngarahake ide kanggo mussolini.

      Ekspansi hoi4

      В подписках подисаться

      Скрыто

      Выпуска: 10 Окт. 2023

      «Севевеверная Европа в дополнии Arms marang kejem Tyranny ing ati Iron IV. Гойтесь Койне попытайтесь Соанитесь Соанитесь Нейталитететететететететететететететететететететететететететететететететететететететете.»

      Выпуска: 27 сен. 2022

      «Sampeyan bakal nggunakake, klik Nganti Nganti Nganggo IV: Miturut Getih Dhewe. Расширение для гля гля глябальной пойегии пйне добаветияնобавет наьтеаты трех трия трех нсакаций, а ТТЕх, истехив Вносит другие Существенные.»

      Tuku Langganan Ekspansi IV IV IV – 1 wulan

      Bandhingake rega kanthi GG.tawaran kanggo golek Kunci CD murah kanggo Langganan Ekspansi IV IV IV – 1 wulan. Tumuju menyang salah sawijining toko tombol sing dipercaya saka perbandingan rega lan tuku langganan ing Rega paling murah. Gunakake klien sing dituduhake kanggo ngaktifake kode sampeyan.

      Bandhingake harga ing toko resmi

      Simpen 88% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

      Bandhingake harga ing Keyshops

      Ora ana tawaran sing kasedhiya saiki.

      Edisi

      Ati seri wesi

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Platform

      Ketik

      Babagan Ati Langganan Ekspansi IV IV – 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Langganan Ekspansi IV IV IV - 1 wulan

      Katrangan langganan

      Supaya bisa nyenengake konten sing kalebu ing langganan ekspansi, sampeyan kudu duwe Ati Game Base Iron IV.


      Yen sampeyan wis ilang sawetara utawa kabeh Ati IV IV ekspansi utawa konten tambahan liyane kanggo game iki, rencana lengganan iki kasedhiya kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ngalami perjuanganitanik saka ideologi abad kaping-20 kanggo paling lengkap.

      Ati IV IV, Wargame Grand Strategi Strategi Paradoks Interaktif. Prentah mesin perang paling kuat ing sejarah, nulis ulang acara Perang Dunia II minangka kakar saka konflik swirl ing sekitar sampeyan. Kanthi langganan iki, sampeyan bakal entuk akses menyang kabeh pitung ekspansi lan paket negara, telung paket kulit, lan telung paket audio kanggo ngrampungake koleksi sampeyan.

      Dening getih mung:

      Ekspansi iki nambah opsi anyar sing apik lan riwayat sulih kanggo Italia, Ethiopia lan Swiss, uga desainer pesawat, supaya sampeyan cocog karo tujuan udara kanggo ngajokake target strategis.

      Bebarengan kanggo kamenangan:

      Ekspansi iki kanggo Ati IV IV ngenalake dalan sejarah sing utama – Kanada, Australia, New Zealand lan Afrika Kidul, uga sistem otonomi anyar kanggo ngatur tuntutan.

      Pati utawa ora sopan:

      Paket negara iki nambahi ati IV IV lan acara sejarah sing unik, kalebu sejarah sulet sing unik, kanggo sejarah alternatif dramatis, kanggo czechoslovakia, Hongaria, Romania lan Yugoslavia.

      Waking Tiger:

      Perang ing Asia Nawakake Tahap Pusat karo Wit Fokus Nasional Nasional anyar kanggo fraksi China lan Jepang, uga wit german sing ditambahi. Sistem Command Ranté ngidini organisasi militer sing luwih kompleks, lan sistem sipat kanggo jenderal wis rampung diowahi.

      Wong bedhil:

      Ekspansi Tema Angkatan Laut Anyar ngidini sampeyan ngrancang kapal sampeyan dhewe lan ngisi model lawas. Ngowahi rute konvoi sampeyan kanggo ngindhari bungkus serigala. Ngrangkul utawa ngindhari perjanjian lan sambutan laut lan ngatasi konsekuensi diplomatik.

      Peperangan kanggo Bosporus:

      .

      La résistance:

      Ngenalake Espionage lan Code Bejat menyang game, kanthi macem-macem cara kanggo nyuda utawa sinau babagan rencana mungsuh sampeyan. Uga sistem pendhudhukan lan resistensi anyar.

      Ora Mbalik maneh:

      Pengembangan ngarep wétan utama duwe fitur anyar kanggo Uni Soviet, Polandia lan negara-negara Baltik, uga desainer tank lan owah-owahan sistem lan sistem logistik lan logistik.

      Paket radio:

      35 Lagu nyebar ing kabeh telung fraksi, uga bisa ngasilake musik saka game sadurunge ing ati Seri.

      Paket Armor Axis:

      Luwih saka 60 Model Kendaraan Armored kanggo tentara Jerman, Jepang lan Italia, kalebu tangki III, tangki hawa Jepang eksperimen lan tank lampu L-6.

      Paket waja sekutu:

      Swara 50 Model Kendaraan Armored kanggo tentara Amerika, Soviet, Inggris, lan Prancis, kalebu tangki M7, tangki Renault tank Prancis lan tukang ngrusak tank anyar.

      Paket Speed ​​Allied:

      Swara 70 menit pidato saka sawetara wektu sing paling inspirasi saka kampanye paling gedhe, kalebu Macarthur sing dirayakake “Aku bakal bali” lan janji Churchill kanggo “perang ing pesisir”.

      Paket Plancongan Wétan:

      Swara 50 Model pesawat Anyar kanggo Bangsa-Bangsa Pertempuran ing Eropa Tengah lan Wétan, kalebu Jerman, Uni Soviet, Polandia, Romania, Yugoslavia lan Hongaria.

      Paket musik sisih wétan:

      13 trek musik anyar kalebu lagu nasional Soviet, Lili Marlene lan My, Pierwsza Brrygada.

      Rong Paket Musik Sabaton:

      Link sing gegandhengan

      • Dolan maring situs web
      • Paradoksinteraktif ing Twitch
      • Ati saka wesi ing Twitter