Diwenehi ing saindenging jagad: Ngumumake panggilan telpon: Warfare Modern III, Telpon saka Perang Modern 3 Tanggal Tanggal lan Detail Beta | Pcgamesn

Telpon saka Perang Warfare Modern 3 Tanggal Rilis lan Rincian Beta Beta

Mesthekake sampeyan tetep langkah ing ngarep karo kabeh informasi resmi modern iii kanthi mriksa telpon blog tugas ing dina-dina lan pirang-pirang misi pertempuran ing kampanye, malah luwih rinci babagan bebarengan pengalaman, utawa ngembangake lan kritis kawruh babagan pengalaman zombi sing anyar-anyar.

Worldwide Worldwide: Ngumumake telpon saka tugas: perang modern III

Perang kasebut wis ganti: Telpon saka tugas: Warfare Modern III Rilis tanggal Jumuah, 10 November.

  • Warta

Worldwide Worldwide: Ngumumake telpon saka tugas: perang modern III

Perang kasebut wis ganti: Telpon saka tugas: Warfare Modern III Rilis tanggal Jumuah, 10 November.

  • Warta
  • Pengumuman

dening Telpon Staff tugas

  • Perang wis diganti
  • Kampanye: adaptasi utawa mati sajrone perang nglawan ancaman pokok
  • Multiplayer: Wayahe kanggo ngrampungake skor lawas lan miwiti sing anyar
  • Fitur Multiplayer: Mekanik anyar lan kustomisasi sing kuat
  • Fitur Multiplayer: Owah-owahan kanggo mekanika inti
  • Fitur Multiplayer: Nindakake
  • Zombi: All-New World, Open World
  • Intel mlebu tambahan – Preonders saiki kasedhiya

Perang wis diganti

Kanggo sepisanan ing pirang-pirang taun bali, hubungi tugas bali kanthi urutan langsung minangka telpon saka tugas: perang modern ing tugas saka tugas sing luar biasa ing taun pungkasan: perang perang modern. Pengalaman anyar iki dijadwalake dibebasake ing saindenging jagad, tanggal 10 Nopember ngidini para pemain kanggo nerusake perjalanan, lan crita kanthi lancar kanggo taun anyar sing bakal teka.

Ketik tanggal lair sampeyan

Mangga ketik tanggal sing bener.
Nyuwun sewu, sampeyan ora cocog karo syarat minimal

Miniatur Video

Siapke kanggo kampanye kabeh anyar sing terus crita langsung sawise kedadeyan perang modern II. Game Sledhaton Pimpinan, kanthi kemitraan karo Tanpa wates pendhapa disetel kanggo ngirim kampanye Operasi sing dibungkus saka tandha-tandha saka tandha-tandha, nyebabake pilihan pemainan bukak gratis, mula luwih dhisik.

Nyana pengalaman bebarengan kelas donya sing ngrameke leges paling gedhe ing perang perang modern; Kabeh 16 Peta Peluncuran 16 Saka Telpon saka tugas: perang modern 2 (2009) wis modern kanthi mode anyar lan bakal kasedhiya kanggo Bukak supaya kabeh wong bisa mbukak kunci Musim. Kanggo sepisanan, tim munggah karo squad liyane kanggo urip lan nglawan gerombolan undai sing gedhe ing peta zombi tugas paling gedhe. Perang perang modern modern (MWZ) nyritakake crita zombi anyar saka pangembang Treyearch, kanthi misi, inti nir fitur, lan host saka rahasia sing bisa ditemokake. Kampanye: adaptasi utawa mati sajrone perang nglawan ancaman pokok Ing urutan langsung menyang perang modern rekam ii, Harga Kapten, lan Tugas Pasukan 141 ngadhepi ancaman pokok. Ulaten Vladimir Makarov nglampahi genggamane ing saindenging jagad, nyebabake tenaga tugas 141 kanggo perang kaya sadurunge.

Pertempuran tegese njupuk keputusan; Nggunakake macem-macem loinout lan ngrencanakake dalan sing beda-beda liwat saben operasi ing kampanye sing melu lan ngagem. Saliyane teken, sinematic Call of Duty misi, perang modekat III ngenalake kabuka misi pertempuran, kanthi penekanan sing luwih gedhe kanggo pamilih pamuter. Alamiah, sampeyan bakal duwe panggunaan kabeh gaman, peralatan, lan taktik sing ana ing pengalaman model modern, nanging kanggo sawetara keterlibatan sampeyan, mula sampeyan kudu milih kursus sing cocog tumindak. Bukak Misi Pertempuran (OCMS) minangka inovasi sing nyenengake kanggo kampanye kampanye tugas. . Contone, yen sampeyan luwih seneng nggunakake teknik siluman, sampeyan bisa uga pengin ngupayakake ocm kanthi pendhapat wengi lan nggunakake senjata sing ditindhes lan ngrampungake tujuan sampeyan ngerti yen sampeyan wis ana. Nanging, yen jeblugan banter lan mbatalake ora ana bagean saka repertoire, tali lengen waja ekstra menyang torso lan kenek target sing target!

Bebas wae kanggo njupuk kauntungan saka kendharaan sing ana ing wilayah sampeyan. Sampeyan bisa eksprimen lan peralatan taktis lan leah. . Sampeyan bisa muter tenan babagan cara sampeyan pengin muter, lan mbukak misi pertempuran bakal ndhukung. Perang Modern III mengeti ulang tahun kaping 20 saka tugas sing paling gedhe kanthi salah sawijining koleksi paling gedhe ing peta Multiplayer Modern Maps sing tau dilumpukak. Peta inti legenda. Gamelan modern. Afghan. Derail. Estate. Favela. Karachi. . Invasi. . Rundown. Karat. Scrappyard. SKIDROWROW. Basis sub. Terminal. Underpass. Wasana.

Kabeh 16 peta peluncuran saka telpon saka tugas: perang modern 2 (2009) wis modernisasi, kanthi grafis lan perhatian sing diwenehake kanggo keaslian lan aspek peta sing nggawe dheweke populer banget. Pemain Veteran Tresna peta 6v6 inti iki, lan ora ana wektu sing luwih apik kanggo ngenalake generasi pemain anyar kanggo ngalami konten perang modern komunitas. Siapke desain seminal kanggo nyukupi gamelan modern. Moderisasi peta sing setya iki njaga keaslian sing utuh nalika ngalami teknologi paling anyar, gamelan, mode, konten, lan liya-liyane. Sanajan sampeyan bisa ngerteni unsur terminal lan Highrise sajrone wektu sampeyan ing Al Mazrah, Perang perang modern saka peta iki dibangun saka desain asli 2009. Saliyane mode anyar-anyar kaya pemotong ora dadi bagian saka penawaran peta asli, nyedhiyakake pengalaman bebarengan sing nyegerake ing lingkungan sing wis kenal iki. Menyang gedhe karo peta merek anyar. Perang Perang lan Moder Perang bali! Peta 16 diluncurake inti luwih lengkap karo tambahan papat lingkungan sing paling gedhe siap ing Bukak lan ngemot papan playan anyar. Iki dumadi saka telung peta merek anyar – lokasi gedhe ing perang modern perang Modern perang lan invasiun Mod modern, minangka perang perang modern, minangka perang perang modern, minangka perang perang sing ditandhani lan evolusi perang legendaris Mode sing pisanan debut ing taun 2017 Telpon saka tugas: WWII. Konten peta inti-anyar kasedhiya konten musim urip Kanthi dina kaping pirang-pirang konten bebarengan peta favorit Warfare Modern, luwih saka 12 peta 6V6 inti 6v6 bakal bahan bakar-musim langsung. Fitur Multiplayer: Mekanik anyar lan kustomisasi sing kuat Nyana akeh kemajuan kustomisasi lan mekanik gamelan anyar kanggo luwih mekar ulang game quintessential, cepet. Mangkene telung inovasi, kanthi luwih bisa dicethakake ing minggu sing bakal teka:

.

  • Operator Unthoulder senjata lan nahan ing posisi sing nembak.
  • Sampeyan bisa milih lan metu saka TAC-Stiance kanthi dinamis nalika ngarahake pemandangan.
  • Tac-stance Trades tepat akurasi kanggo mobilitas lan penanganan sing apik.
  • Sawetara nyebarake ing tembak sampeyan bakal kedadeyan, sing paling apik diterangake minangka lemah ing antarane iklan lan hipfire lengkap.
  • Iki dirancang kanggo digunakake ing kahanan pertempuran sing agresif, cedhak.
  • Kanthi gawan, sampeyan murub ing tac-stance nalika ngusapake.

Inovasi gamelan anyar: mekaten loading loading

Perang modern III nggawa kustomisasi sing anyar kanggo nggawe-a-kelas. Kasedhiya kanggo mbangun loading adhedhasar peralatan militer sing nglereni, kayata sarung tangan, rompi taktik, boots, lan liya-liyane; Ngidini sampeyan kanthi becik nada pirang-pirang game.

Inovasi gamelan anyar: Bagéan pasar sawise pasar

Évolusi saka Gunmith terus karo tambahan bagean sawise pasar. Iki minangka pilihan khusus kanggo pangaturan khusus sing ngidini sampeyan fokus ing PlayStyle sing paling disenengi lan spesifik. Sawise pasar, sampeyan kudu mbangun konfigurasi senjata sing unik kayata nggawe bedhil mesin menyang konfigurasi bullpup (kanthi genggeman nembak (kanthi nangani maneh), saéngga nambahi mobilek ngrusak.

Sasampunipun pasar uga bakal nawakake dalan kemajuan anyar, lan tantangan kanggo mbukak kunci. Kita bakal nuduhake informasi luwih lengkap babagan inovasi iki ing minggu sing bakal teka.

Fitur Multiplayer: Owah-owahan kanggo mekanika inti

Mekanika inti Warfare III ngirim kursitas fitur klasik sing nggawe kabebasan pilihan, gerakan, lan kustomisasi kanggo game game.

Screenshot Campaiign ditampilake.

Wangsulane gamelan klasik

Mangkene Fitur Multiplayer sing dikonfirmasi kanggo perang perang modern III Multiplayer, sing bakal teka:

  • Map Voting Wangsul, ngidini pemain luwih otonomy luwih saka pertandhingan bebarengan.
  • Prilaku Minimap Klasik, kanthi titik abang sing nuduhake yen mungsuh lagi nyembah senjata sing ora bisa dilindhungi.
  • Kabeh Perks sing dipilih kasedhiya ing wiwitan saben pertandhingan.
  • Covert PerK ngidini gerakan bisu (assuming sampeyan wis milih alas kaki sing bener).
  • Kesehatan Multiplayer Core tambah nganti 150, luwih dawa wektu-kanggo mateni (TTK). Mode hardcore ora kena pengaruh.

Gerakan ing Perang Modern III: responsif

Nalika maneuver ing perang perang modern III Multiplayer, ngarepake kabisan gerakan ing ngisor iki babagan responsif umum operator:

  • Sampeyan bisa mbatalake animasi slide (i.e., Geser Batal “), nanging slide Catheling ora ngreset taktik Sprint.
  • Sampeyan bisa mbatalake reloads sebagean sajrone animasi (i.e., .
  • Mantel luwih cepet, lan sampeyan bisa mantel nalika nyiram.
  • Sampeyan bisa murub nalika lan sanalika sawise ngusapake.
  • Durasi Sprint Taktikal tambah (Durasi sing tepat gumantung ing senjata sing digunakake).
  • Recharges Sprint Taktikal Nalika Sprinting.

Fitur Multiplayer: Nindakake

Screenshot Campaiign ditampilake.

Kaya sing dibahas ing blog sing ditindakake kanthi apik lan apik, jumlah konten lan gegaman gegaman saka perang modern II bakal teka karo sampeyan perang modern III. Tegese saben senjata bebarengan sing saiki ana ing Mwii Arsenal, bebarengan karo kabeh gaman anyar sing kasedhiya ing perang modern III, bakal bisa digunakake ing dina.

  • Ambane pilihan ing kene saestu investasi pamuter dadi Warfare Modern II.
  • Kabeh gaman Mwii, lampiran, lan mbukak kunci bakal maju. Ana fungsi lancar ing antarane lampiran anyar lan platform senjata global.
  • Sembarang lampiran MWI sing dianggep “universal” (kayata sawetara mumpuni) bakal kasedhiya kanggo gaman MWii, sing cocog.
  • Ing kasus tartamtu, gaman Mwii digawa menyang MWIII, bakal bisa nggunakake lampiran MWIII sing sampeyan mbukak kunci, ing ngendi bisa ditrapake.
  • Cacahe platform senjata (aka “)).

Zombi: All-New World, Open World

Kanggo sepisanan, tim munggah karo squad liyane kanggo urip lan nglawan gerombolan undai sing gedhe ing peta zombi tugas paling gedhe. Zombi perang modern modern (MWZ) sing melu lan sing ora ana gandhengane karo heether crita sing dipasang ing jagad perang modern. Nyana misi misi ing macem-macem wilayah sing meh angel, kanthi fitur nir inti lan cavalcade of Cavalcade of Discover. Siap kanggo pamuter mbukak-world tinimbang mungsuh ekstraksi ekstraksi mungsuh marang sawetara mungsuh paling gedhe ing sejarah tugas.

Intel mlebu tambahan – Preonders saiki kasedhiya

Mesthekake sampeyan tetep langkah ing ngarep karo kabeh informasi resmi modern iii kanthi mriksa telpon blog tugas ing dina-dina lan pirang-pirang misi pertempuran ing kampanye, malah luwih rinci babagan bebarengan pengalaman, utawa ngembangake lan kritis kawruh babagan pengalaman zombi sing anyar-anyar.

PreoDers kasedhiya saiki ing pengecer partisipasi, ing game, liwat toko platform, utawa ing Callofduty.com. Entuk rincian kabeh ganjaran sing bisa sampeyan lakoni, kalebu akses awal kampanye, akses beta mbukak * lan edisi vault, kanthi maca Blog prester (waca “Artikel sing gegandhengan”.

Telpon saka tugas: perang modern III diterbitake dening aktifitas. Pangembangan game dipimpin nganggo game sledgehammer, kanthi kemitraan kanthi tanpa wates pendhapa. Pangembangan kanggo Zombi Perang Modern dipimpin dening Treyarch, Makarya kanthi Sledgehammer Game. Dhukungan pembangunan tambahan sing diwenehake (kanthi urutan alfabet) dening Desain Pusat Aktifake, Teknologi Pusat Aktivitas, Activision QA, Aktivisi Shanghai, Bulan, Piranti Lunak, Software Raven, lan Dolanan Kanggo Bob.

* Kasedhiyan platform nyata lan peluncuran tanggal (s) MP beta. Ndeleng www.Callofduty.com / beta . Beta Beta minimal mbukak 2 dina. Wektu winates, dene kode beta akses awal, ing pengecer sing melu. Langganan Multiplayer online bisa dibutuhake.

Fitur game sing diterangake ing ndhuwur adhedhasar fitur pembangunan saiki sing kena owah-owahan adhedhasar owah-owahan pembangunan lan / utawa nyetel game utawa nganyari game sing bisa ngilangi utawa ngowahi fitur ing ndhuwur.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiban, Telpon Perang Perang, Perang Modern, lan Warzone minangka merek dagang aktivasan, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Telpon saka tugas: perang perang modern diterbitake dening aktifitas. Pangembangan game dipimpin nganggo game sledgehammer, kanthi kemitraan kanthi tanpa wates pendhapa. Pangembangan kanggo nir perang modern dipimpin dening Treyearch, makarya kanthi slededly game lan pendhapa tanpa wates. Dhukungan tambahan ing judhul sing diwenehake (kanthi urutan alfabet) dening Rancang Pusat Aktivitas, Aktivisi QA, Aktivitas Shanghai, Nampilake, Demomat, Software Raven, lan dolanan kanggo Bob.

Telpon saka Perang Warfare Modern 3 Tanggal Rilis lan Rincian Beta Beta

Ana peluncuran telpon total tugas sawise kabeh, mula iki sampeyan kudu ngerti babagan tanggal rilis MW3 mengko ing taun iki.

Tanggal Rilis MW3: Harga Kapten saka perang modern 3, katon ing jarak, latar abang sing ngancam

Diterbitake: Sep 7, 2023

Nalika perang perang modern 3 tanggal release? Ana gosip taun kepungkur kanggo ngaktifake bisa uga istirahat saka siklus telpon taunan game, menehi game sledgedhammer wektu kanggo nggawe urutan.

Perang modern 2 wiwitane nganti rong taun suwene, kanthi game sledgenghahmer sing digunakake kanggo ekspansi ‘premium rilis’ kanggo nerusake kampanye pamuter tunggal pamuter fps. Rencana iki picett menyang rilis sing wis ditiup, lan saiki kita ngerti yen sampeyan bakal ngertosake perang perang modern 3 diluncurake mengko taun iki. MW3 disetel dadi salah sawijining game mbesuk paling gedhe, mula iki kabeh ngerti babagan Tanggal Rilis MW3, kalebu gosip paling anyar lan bocor.

Nalika perang perang modern 3 tanggal release?

Aktivitas wis ngonfirmasi manawa Telpon Peringatan Modern 3 Mode tanggal Jumuah, 10 November 2023 ing PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X lan S, lan Xbox One.

Miniatur YouTube

Perang modern 3 beta multiplayer

Sithik dikenal babagan Multiplayer sing bakal teka nganti saiki, liyane sing bakal ditindakake wiwit dina Jumuah, 6 Oktober 2023.

Ora jelas apa akuisisi Microsoft Invision Blizzard bakal mengaruhi kesepakatan Sony karo Publisher Call of Duty. Amarga kesepakatan isih durung bisa dirampungake, kita bakal nganggep pangguna Playstation bakal entuk akses menyang MW3 beta dhisik.

Miniatur YouTube

Treler perang modern 3

MW3 MAKAROV mbukak trailer nyatakake yen Makarov bali nalika wong jahat nalika mbukak tanggal release FPS. Yen sampeyan ora bisa eling Makarov saka trilogi asli, dheweke dadi wong sing ujar, “elinga, ora ana Rusia” ing misi kondhang MW2.

Trailer nyampur cuplikan urip kanthi cuplikan game kanggo mbukak Makalov sing mlaku menyang sel kunjara minangka rega Kapten (Barry Sloane) nyritakake. Klip gamelan sing diisi tumindak nuduhake sawetara apa sing bisa diarepake saka kampanye anyar, kalebu tingkat ing jero banyu lan klip saka pakunjaran, amarga bisa uga milih target, saiki banjur dimainake Julian Kostov.

Miniatur YouTube

Trailer gamelan mengko tuwuh ing pemandangan sing ditampilake ing Trailer Makarov, diiringi versi tutup biru saka kultus kerang biru ora wedi karo reaper. Rai sing wis kenal saka game sadurunge banjur dibukak, kalebu farah, sinetron, lan hint sing kuwat yen ora ana misi Rusia sing bakal dibalik ing sawetara teks kanggo wong liya Telpon.

Telpon saka tugas sabanjure

Rincian liyane bakal dicethakake sajrone telpon sing bakal teka sabanjure, sing pertama kalebu MW3, njupuk dina Kamis, 5 Oktober, 2023. Showcase uga bakal mbukak Warzone, COD mobile, lan rincian bebarengan MW3 Multiplayer.

Miniatur YouTube

Kampanye perang modern 3

Sajrone game buktus Gamscom urip tanggal 22 Agustus, 2023, cuplikan urutane critane game Kampanye pisanan diturunake, sing negesake manawa misi pertama kita ditindakake ing Segara Kostovia kanthi ukuran lan nyusupake Makarav ing Operasi 627.

Bukak Misi Pertempuran

Operasi 627, misi pisanan ing MW3, minangka nggoleki sinematik klasik ing ngendi gerakan lan keputusan sampeyan cukup linear, kaya sing dikarepake saka panggilan game kanggo sawetara wektu. Nanging, sajrone Gamescom ONL, Dave Sledghammer ngumumake kabeh misi pertempuran anyar, sing bakal nggawe bagean saka gaya perang modern, dicampur karo gaya gamelan cod tradisional.

Ing mbukak misi pertempuran, sampeyan luwih ngontrol tinimbang sadurunge, bisa milih carane sampeyan pengin tumindak, lan nempatake sampeyan ing sepatu tenaga tugas 141 luwih dhisik. Tinimbang ora ngandhani babagan cara tumindak game, sampeyan bisa milih kanthi stealthily lan ngrampungake misi tanpa nate melu, utawa sampeyan bisa mbukak kabeh bedhil – secara harfiah. Gunakake kendaraan, laruhan, taktik, lan liya-liyane kaya sing sampeyan temokake. Pangowahan paling gedhe ing misi pertempuran mbukak iki, bisa uga bisa digunakake kanggo nggunakake pembunuh pembunuh multiplayer sing paling disenengi.

Perang perang modern 3 MODER MULTIPLAYER

Kajaba saka kampanye kasebut, ana sawetara kursit bebarengan. Kita bakal ndemek ing nir kanthi sethithik amarga ana sawetara informasi jus tambahan, nanging uga ana sawetara mode Multiplayer sing wis dikonfirmasi:

  • Cutthroat – mode anyar kanggo perang modern 3.
  • Perang Ground – Pertandhingan 20v20 ing ngendi pemain perang kanggo njupuk dalan kanggo entuk skor cukup kanggo menang.
  • Invasi – campuran pemain pamuter lan AI perang ing pertandhingan 20v20 kanggo nggayuh skor target, kanthi mateni mateni luwih akeh nilai tinimbang sing mateni ai.
  • Mode Perang – Tim penyerang kudu ngatasi tim pertahanan ing urutane critane game sing adhedhasar objektif,.

Sanadyan kita ora duwe konfirmasi mode liyane sing katon ing MW3 nganti saiki, biasane entuk trailer nuduhake kabeh penawaran bebarengan.

Mode Zombi Favorale-Favorite ditindakake ing jagad perang modern kanggo pisanan, kanthi pengalaman zombie sing anyar kanggo merek. Ing mode Multiplayer anyar iki, tim kanthi macem-macem regu kanggo ngalahake ombak Zombi ing peta zombi paling gedhe. Muga-muga bakal ana sawetara endhog Paskah sing adhem kanggo mbukak kunci, amarga sing wis kita deleng ing mode Zombi sadurunge.

Perang modern 3 nyimpen barang sing ditindakake

Telpon saka akun Twitter referensi minangka gosip sing arep dituku babagan tuku MW2. Kanggo ngrampungake bocor, sevs mutusake kanggo ngirim babagan tuku toko saka MW2 sing maju menyang game sabanjure. Iki tegese sampeyan bisa terus tuku barang ing game ing perang modern 2 tanpa kuwatir yen dheweke bakal diusir nalika wong mutusake nyelehake MW2 kanthi lengkap.

Perang modern 3 akses awal

Yen sampeyan wis mrentahake perang modern 2 Edition Vault taun kepungkur, pemain diwenehi akses menyang kampanye siji minggu sadurunge. Diwenehi jumlah penekanan sing diselehake ing kampanye perang modern, kita ora bakal kaget ndeleng MW3 nampa perawatan awal sing padha.

Sing kabeh ngerti babagan tanggal perang modern 3 tanggal release nganti saiki. Nganti pungkasane sampeyan bisa entuk tangan ing 2 Trotoan Modern Modern, kenapa ora priksa sawetara game PC paling apik kanggo golek judhul sing digawe dening Indie lan AAA Pengembang? Kita uga duwe dhaptar game Royale perang paling apik yen sampeyan nggoleki kaya telpon tugas: warzone kanggo muter.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.