Divisi 2 Pandhuan Nemesis: Kepiye Entuk Sniper Eksotik | Gamersadar, Divisi 2 Nemesis Rifle Sniper Eksotis Ekotis: Cara njaluk Rifle Tusk Marksman ireng | Pcgamesn

Divisi 2 Nemesis Rifle Sniper Eksotis: Cara njaluk bedhil tusk marksman ireng ireng

Pengin ngerti carane njaluk Divisi 2 Nemesis Marksman bedhil? Sawise sawetara minggu ngenteni undhangan sing tepat kanggo kedadeyan, para pemain bisa pungkasane nggawe bedhil Sniper pisanan 2 endah eksotis.

Divisi 2 Pandhuan Nemesis: Cara njaluk sniper endah lan golek kabeh bagean nemesis

The Divisi 2 Nemesis

Divisi 2 Nemesis minangka bedhil sniper eksotis sing menehi tandha minangka salah sawijining senjata paling apik ing divisi 2, lan mesthi salah sawijining eksotis sing paling apik. Sawise kabeh, sing ora seneng sniping? Kabeh petugas pemadam kebakaran saka bedhil normal, nanging sampeyan tetep adoh banget kanggo sapa wae sing kena sampeyan. Ditambahake minangka bagean saka nganyari Tidal Basin, entuk bedhil sniper eksotis iki mbutuhake teknik khusus lan proses sing wis kita gandhengake ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin njaluk tangan ing Divisi 2 Snipisi Nemesis Nemesis Ekotis – Uga dikenal minangka Rifle Marksman Ekotis – Maca kanggo Pandhuan Divisi 2 Nemesis.

Divisi 2 Talents Sniper Eksotis Eksotis

Akeh pemain sing diarani nemesis dikuasai, nanging kita nganggep iki kabeh eksotis kudu. Nanging, iki talents nemesis:

  • Counter-Sniper: Nembak kesepakane 0-100% Gaman gaman adhedhasar suwene pemicu diadegake sadurunge ngeculake. Wektu kanggo nggayuh karusakan senjata Max dikurangi nalika nembak ora mateni mungsuh.
  • Nemesis: Ngarahake mungsuh sing menehi tandha minangka nemsa sampeyan sajrone 15 detik, supaya sampeyan ndeleng tembok. Nembak nembak sampeyan entuk karusakan kanggo nemsa kanggo saben detik, dheweke ditandhani, nganti maksimal 50%.
  • Preparation: Nalika berheruk, gain + 25% karusakan sirah 25% nalika nyetop nganggo senjata saiki.

Gabungke rong talent sing aktif karo 100k + 100k + kerusakan sing ora apik, lan Nemesis minangka monster mutlak. Nanging kepiye sampeyan entuk?

Cara Entuk Sniper Eksotis Nemesis – Kabeh Divisi 2 Bagian Nemesis

Entuk Sniper Eksot Divisi 2 Minangka Proses Multi-Stage. Kaping pisanan, sampeyan kudu maju game menyang World Tier 4, banjur njupuk benteng pasang pasang surut. Muter kabeh cara ing mode crita nganti tekan pungkasan, lan sampeyan kudu maju menyang Tier Donya 5.

Sabanjure, njupuk telung misi sing nyerang anyar sing mbukak kunci Capitol Benteng Gedung maneh, lan muter liwat. Iki bakal menehi akses menyang Basin Tidal maneh, nanging wektu iki sampeyan bisa milih kangelan sing sampeyan lakoni. Pilih kesulitan sing disenengi – kita bakal nyaranake normal supaya sampeyan bisa luwih cepet – banjur main nganti bagean kasebut sawise sampeyan ngrusak set pertahanan pertama. Manny Orde bakal pitutur marang kowe menyang Patch Isac dadi laptop. Go ing ndhuwur ing bangunan kasebut lan ing salah sawijining bunkbeds, kudu dadi kunci kurungan ireng kanggo njupuk.

Terusake misi nganti tekan Teluk Cargo Hovercraft. Perang menyang mburi hovercraft lan nalika sampeyan pitunjuk kanggo njupuk giliran sing tepat lan liwat lawang, langsung lunga lan sampeyan bakal bisa nemokake lawang dikunci nganggo keypad. Berinteraksi karo lan keykup Tusu ireng bakal dikonsumsi.

Mlebu lan sampeyan bakal nemokake krate gaman sing ngemot adrestia sr-1 markus sing dhuwur banget. Sampeyan bisa uga rumangsa salah kanggo mbedakake gaman sing dijenengi, nanging sampeyan kudu dekonstruksi adrestia sr-1 kanggo entuk komponen eksotis: rifle marks: scope – tally. Yen sampeyan ndeleng prasasti ing komponen, nyebutake telung jeneng liyane; Klutz, Shorty, lan Perdana.

Kanggo entuk bagean liya kanggo Nemesis, sampeyan kudu mateni wong telu iki. Saben wong minangka bos ireng sing dijenengi ing mburi telung telu sing nyerang. Apa sampeyan ndeleng ngendi iki kedadeyan? Tumuju bali menyang pusat bangunan Capitol sing wis ditemtokake lan muter liwat maneh. Pungkasane, sampeyan bakal gelut Perdana. Dheweke kudu nyelehake bedhil Marksman: laras – scourge. Ora dikonfirmasi apa iki minangka tetes acak utawa ora, apa-apa yen sampeyan kudu mbukak liwat versi benteng sing nyerang nganti mudhun.

Kanggo entuk bedhil Marksman: Bolt, sampeyan kudu mateni Shorty ing mburi benteng island Roosevelt sing nyerang. Kanggo Rifle Marksman: Simpenan – Pengantin, sampeyan kudu mateni klutz ing kecamatan arena uni terdampeyan. Mula muni gampang, nanging guwa yaiku benteng sing nyerang muter saben minggu supaya sampeyan mung bisa entuk bagean sing kasedhiya ing rotasi saiki.

Sampeyan uga kudu entuk Blueprint Nemesis sawise sampeyan entuk telung bagean, sing bisa ditemokake sajrone misi hotel Grand Washington sing wis ditemtokake. Sampeyan kudu mateni puck sing dadi bos sing jenenge misi lan ana kasempatan dheweke bakal ngeculake blueprint Nemesis. Yen ora, sampeyan kudu nyoba maneh nganti sampeyan entuk.

Aja lali yen sampeyan kudu ngumumake Adrestia SR-1 sadurunge bisa entuk bagean kasebut, lan sampeyan butuh kabeh bagean sadurunge bisa entuk blueprint. Yen sampeyan wis entuk Nemesis, seneng salah sawijining bedhil sing paling apik ing game kasebut!

Perlu luwih akeh divisi 2 ing urip sampeyan? Priksa paling anyar Divisi 2 cathetan patch.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Divisi 2 Nemesis Rifle Sniper Eksotis: Cara njaluk bedhil tusk marksman ireng ireng

Divisi 2 Sniper Nemesis Ekotis

Pengin ngerti carane njaluk Divisi 2 Nemesis Marksman bedhil? Sawise sawetara minggu ngenteni undhangan sing tepat kanggo kedadeyan, para pemain bisa pungkasane nggawe bedhil Sniper pisanan 2 endah eksotis.

Nemesis mbutuhake bagean eksotis papat bespoke lan blueprint Puck’s Nemesis supaya sampeyan bisa nyusun, lan entuk saben komponen yaiku karya sing ora bisa digunakake. Iki pancen angel banget amarga saben bagean dikunci ing mburi misi utawa butter sing beda-beda, sing muter saben minggu. Tegese sampeyan ora mung bisa nggiling senjata sing lara iki ing sesi siji.

Kanggo ngimbangi, Nemesis ngramut karusakan paling dhuwur saben bedhil ing game kasebut lan duwe bakat sing rapi, kayata nembak sing dilacak.

Tembung kanggo wong wicaksana: sampeyan kudu ing mburi luwih dhuwur saka World Tier 4 sadurunge bisa miwiti mbukak kunci kanggo penembak jitu iki amarga sampeyan kudu entuk akses menyang basin pasang tidal ireng. Mangkene carane njaluk Divisi 2 nemesis endah endah endah endah.

Miniatur YouTube

Divisi 2 Talents Nemesis

Bakat kanggo bedhil sniper endah banget janji, lan kaya sing bakal digulung karo sawetara bedhil sniper sing dhuwur banget kudu ndeleng luwih akeh tinimbang pestilen. Mangkene bakat kanggo eksotis Divisi 2 Nemesis.

Nembak nembak saka senjata iki mbutuhake pemicu sing bakal ditindakake kanggo ngisi daya. Sawise diisi, nembak nembak sing tambah akeh rusak. Yen nembak sing dikembangake ora mateni target, banjur tikel sing ditembak sabanjure.

Sawise ngarahake target, ditandhani supaya bisa dilacak ing jagad iki. Saya suwe tandha ing target, luwih ngrusak nembak nganggo gaman iki bakal ngatasi target.

Nemesis

Ngarahake mungsuh sing menehi tandha minangka nemsa sampeyan sajrone 15 detik, supaya sampeyan ndeleng tembok. Nembak sampeyan entuk karusakan 5% kanggo Nemesis kanggo saben detik, dheweke ditandhani, nganti maksimal 50%.

Preparation

Nalika bermot, entuk karusakan sirah 25% nalika nyetop gegaman saiki.

Talent kasebut muni luar biasa, utamane sawise talents sing kurang ajar sing nghias pestilep. Bakat, persiapan, uga bakal ngidini luwih akeh 2 pvp mbangun pemain bhin bisa stack houshsot bisa nggawe senjata liyane kanthi gampang, bedhil serang, utawa lmg mbangun.

Kemampuan nelusuri uga muni banget kuat ing PVP, lan ngrusak buff bakal mbantu ing kabeh bidang game.

Cara Entuk Divisi 2 nemesis endah Sniper Eksotis Eksotis

Langkah siji: Tidal Basin Benteng

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu mbukak benteng basin pasang surut, sing kasedhiya ing Skor Gear 425 ing World Tier 4. Sampeyan kudu ngrampungake iki supaya bisa menyang World Tier 5 – Untunge, kita duwe Walkthrough Basin Tidal Sampeyan bisa mriksa yen sampeyan macet. Sawise sampeyan wis rampung, sampeyan kudu mbukak kunci basin pasang surut maneh kanthi nggunakake sawetara misi sing nyerang lan sabanjure benteng sing nyerang. Nindakake iki bakal nggawe benteng basin pasang surut maneh, mula miwiti kaping pindho liwat.

Yen sampeyan tekan senyawa cilik kanthi bangunan komms lan laptop sing kudu sesambungan karo ndhuwur, kepala ing ndhuwur lan nyelidiki cot ing ngendi sampeyan bisa nemokake kunci kuning sing bisa sampeyan pilih. Terusake nganti tekan sampeyan tekan hovercraft tusk ireng raksasa dhewe, perang liwat hangtar utama, lan banjur ngaso nalika tekan gantry ing njeblugake. Misi kasebut bakal ngirim sampeyan metu saka lawang tangan tengen, nanging yen sampeyan ndeleng ing sisih kiwa sampeyan bisa nemokake lawang sing ditutup kanthi keypad kanthi. Sesambungan karo lan mbukak kasus gaman ing njero ruangan, sing nyelehake bedhil sniper dhuwur sing diarani Adrestia sr1.

Divisi 2 Nemesis Pandhuan 2

Iki muni, nanging sampeyan pengin ngumumake langsung, sing kudu diwenehake komponen eksotis: Rifle Marksman: Scope – Tally.

Waca katrangan babagan komponen iki lan sisa langkah-langkah kudu jelas minangka klutz, cekak, lan Perdana minangka jeneng panggedhe ing benteng ing benteng sing ana ing benteng.

Divisi 2 Pandhuan Nemesis

Langkah Loro: Capitol Bangunan Benteng

Tudhuh kursor sampeyan liwat beteng iki ing peta ing game lan sampeyan bakal ngerti Boss Final yaiku David “Perdana” Perdana “Maxwell, saengga sampeyan kudu mateni supaya bisa entuk bagean sabanjure. Rampungake benteng bangunan Capitol (sampeyan bisa milih kanthi mencet gagang nalika nempatake benteng ing peta) lan sampeyan kudu entuk komponen sniper kaping 2 nemesis: tong – cukur.

Langkah Telu: Benteng Pulo Roosevelt

Sampeyan kudu ngrampungake iki ing bentuk sing nyerang kanggo entuk komponen senjata sniper eksotis sing ringkes.

Langkah Papat: Benteng Asena Kabupaten

. Yen sampeyan duwe kabeh potongan, sampeyan mung kudu nyekel blueprint Nemesis (deleng ing ngisor iki) lan sampeyan kudu nggawe endah endah ing bangku kerajinan ing pangkalan operasi.

Langkah Lima: Grand Washington Hotel

Saengga potongan pungkasan yaiku Blueprint Nemesis, sing bisa dipateni kanthi mateni puck ing versi sing nyerang Misi Grand Washington. Sampeyan ora perlu ngrampungake misi, sampeyan mung kudu mateni puck. Tingkat gulung ora katon 100%, mung coba maneh yen ora nyelehake.

Jordan Terusake mantan editor PCGamesn Wakil, Yordania wiwit isih tinggal. Nalika dheweke ora main pelangi enem pengepungan, sampeyan bakal nemokake wong sing nggegirisi ing game FPS utawa muter maneh 4.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. . Harga sing bener nalika diterbitake.