Ditanggulangi: Kepiye Freesync – Komunitas Dhukungan HP – 5334394, Cara Ngaktifake AMD Freesync ing Windows 10 | Tren Digital

Langkah 5: Ngganti AMD Freesync nyetel menyang utawa Mati, Gumantung saka apa sing dikarepake.

Cara Nguripake Freesync

Priksa dokumen babagan kompatibilitas, FAQ, informasi upgrade lan ndandani sing kasedhiya.Pusat Dhukungan Windows 11.

Kudu bantuan Windows 11?

Priksa dokumen babagan kompatibilitas, FAQ, informasi upgrade lan ndandani sing kasedhiya..

  • Komunitas HP
  • Topik Arsip
  • Desktop (diarsip)
  • Cara Ngaktifake Freesync

Cara Ngaktifake Freesync

  • Tandhani Topik minangka anyar
  • Tandhani topik minangka diwaca
  • Ngawang topik iki kanggo pangguna saiki
  • Bookmark
  • Halaman Mesra Printer

Auto-Saran mbantu sampeyan cepet nyemprotake asil telusuran kanthi menehi saran sing cocog nalika sampeyan ngetik.

Komunitas HP yaiku pamilik produk HP, kaya sampeyan, Sukarelawan kanggo mbantu saben liyane golek solusi.

Mlebu

Gawe akun ing komunitas HP kanggo nggawe profil sampeyan lan takon pitakon

.

Topik iki wis diarsip. Informasi lan link ing benang iki bisa uga ora kasedhiya utawa relevan. Yen sampeyan duwe pitakon nggawe topik anyar kanthi ngeklik ing kene banjur pilih papan sing cocog.

11-01-2015 02:01

Product: meri2 tampilan media N9C43A

Kepiye cara ngaktifake Freesync ing tampilan media HP iki. .2 lan Aktif lan Opening Overdrive ing Overdrive lan Off. . . .

Aku ngerti, mbales komentar supaya wong-wong ing ngarep bakal ngerti carane ngaktifake.

Ing sisih tengen ana 3 tombol, pencet tombol “+” ing tengah kaping pindho banjur pilih Game, Simpen setelan sampeyan lan sampeyan kudu entuk kabar kanggo ngaktifake Freesync.

Iki balesan sampeyan mbiyantu?

Tingkat 20

11-01-2015 02:38

Apa sumber sampeyan ? Saka komputer utawa saka liyane ? Yen saka komputer, apa komputer lan sistem operasi ? Sampeyan uga butuh DP 1.2 a, ora 1..

Bh
***

Nggawe luwih gampang wong liya golek solusi kanthi menehi wangsulan ‘ditampa minangka solusi’ yen ngrampungake masalah sampeyan.

Iki balesan sampeyan mbiyantu? Ya Ora

.2A..2. Aku Windows 10 64 bit karo Amd Radeon R9 390 mlaku

Iki balesan sampeyan mbiyantu? Ya Ora

Banhien

. Sampeyan bisa uga mbutuhake bit pungkasan:

Sawise kabeh rampung, bukak program Pusat Kontrol Amd Katalis ing komputer sampeyan. Klik “Digital Flat-Panel” ing kolom kiwa, banjur “Properties.”Pilihan pungkasan ing kolom sing bener yaiku” teknologi AMD Freesync (utawa DP adaptasi-sync.”) Klik” Ngaktifake, “banjur klik tombol” Aplikasi “ing sisih ngisor jendela. Saiki miwiti game lan nikmati grafis Smoother.

Bh
***
** Klik jempol kudos ing sisih kiwa kanggo ngomong ‘Thanks’ **
.

Cara Ngaktifake Freesync ing PC

Yakub Roach

Akeh mitra game sing paling apik ndhukung AMD Freesync, nanging sampeyan kudu ngerti carane ngaktifake Freesync kanggo nggunakake. Freesync minangka teknologi Rata-refresh-adaptif sing mbantu nyegah gagap, nyuwek layar, lan input lar, sing bisa nggawe prab├ędan sing akeh nalika main game.

Sanajan Freesync dirancang kanggo nggarap kertu grafis AMD, bisa nggunakake fitur kasebut kanthi kertu grafis Nvidia uga. .

Sampeyan butuh sawetara perkara sing kudu digunakake Freesync. Pisanan, sampeyan butuh monitor Freesync. AMD duwe telung klasifikasi freesync sing beda: freesync, freesync premium, lan paling umum. Ana sawetara beda antarane versi, nanging sampeyan kudu ngawasi karo salah sawijine kanggo nggunakake fitur kasebut.

  • Cara Nggawe PC kanggo Starfield
  • Harga GPU lan kasedhiyan (Q3 2023): Pira GPU saiki?
  • Kepiye memori GDDr7 bisa ngatasi Vram Moes Gaming

Setelan nampilake setelan Amd Radeon Software

Kajaba iku, sampeyan butuh kertu grafis Radeon utawa AMD A-seri seri. Sampeyan bisa nggunakake Freesync karo Nvidia GPU – kita bakal nuduhake sampeyan babagan bagean sabanjure – nanging ora didhukung teknis.

. Nggunakake tampilan layar Monitor, priksa manawa sampeyan bisa ngaktifake Freesync lan mateni setelan anti-blur. Sampeyan uga pengin nggawe manawa monitor sampeyan wis nyambung liwat kabel tampilan, dudu HDMI. HDMI didhukung, nanging AMD isih nyaranake nggunakake sambungan tampilan.

Sawise sampeyan mriksa kabeh, pasang Amd Radeon driver lan piranti lunak paling anyar lan tindakake langkah-langkah iki:

Langkah 1: Mbukak .

Langkah 2: Pilih Setelan Ikon.

Langkah 3: Pilih Tampilan . Yen sampeyan duwe macem-macem tampilan, pilih tampilan sing pengin ditrapake.

Giliran AMD Freesync menyang Ing.

Sing bakal ngaktifake Freesync universal kanggo monitor sampeyan. Sampeyan bisa mateni fitur kanggo game tartamtu yen sampeyan pengin, sanajan. Kanggo nindakake, mbukak Setelan Radeon maneh lan tindakake langkah-langkah iki:

Langkah 1: Pilih tab.

Langkah 2: Klik Tambah ing pojok sisih ndhuwur yen sampeyan ora ndeleng game sing pengin sampeyan ganti.

Langkah 3: Navigasi menyang Instalasi Game lan tambahake menyang perpustakaan sampeyan.

Langkah 4: Pilih game kanggo mbukak menu Setelan.

Langkah 5: AMD Freesync utawa Mati, Gumantung saka apa sing dikarepake.

Sanajan AMD menehi pilihan kanggo ngowahi freesync on utawa mati, sampeyan mung bisa mateni fitur kanggo game individu. . Sawise rampung, game sampeyan bakal mbukak kanthi tingkat refresh variabel.

Cara Ngaktifake Freesync kanthi kertu grafis Nvidia

Secara teknis, Freesync mung didhukung ing kertu grafis AMD. Nanging, Nvidia duwe dhaptar Freesync nampilake sing dibantah bisa digunakake karo Nvidia GPU. Monitor iki teka karo merek kompatibel G-Sync, tegese padha ndhukung Freesync kanthi kertu grafis Nvidia.

. Cara paling apik kanggo ndeleng apa karya monitor sampeyan yaiku supaya setelan liwat panel kontrol Nvidia. .

G-Sync Setelan ing Panel Kontrol Nvidia

Maneh, nginstal driver paling anyar kanggo kertu grafis lan panel kontrol Nvidia, banjur tututi langkah-langkah iki:

Langkah 1: Mbukak Panel Kontrol Nvidia.

Langkah 2: Nggedhekake Tampilan Setelan banjur pilih .

Priksa kothak.

Langkah 4: Pilih tampilan sampeyan lan priksa Aktifake setelan kanggo model tampilan sing dipilih kothak.

Langkah 5: Klik Ndhaptar.

Layar sampeyan bakal kerlip kaping pirang-pirang, mula monitor sampeyan bakal miwiti maneh. Ing ngisor kothak kapindho kapindho, sampeyan bakal bisa ndeleng kabar sing ujar “Tampilan sing dipilih ora validasi minangka G-sink” yen sampeyan ora duwe sertifikasi. Iku ok. .

. Iku gumantung ing tampilan sampeyan. Cara paling apik kanggo ngerteni yaiku kanggo ngetutake proses ing ndhuwur, mbukak game sing nggunakake DirectX 9 utawa luwih anyar, lan validasi sing digunakake. Yen ora, sampeyan bisa busak setelan ing Panel Kontrol Nvidia.

Rekomendasi Penyunting

  • Mangkene carane sampeyan bisa menang iki edan, pc Starfield
  • Apa PC sampeyan tumindak? Mangkene carane ndandani
  • Cara Nguji Komponen lan Hardware PC
  • Piranti lunak kontrol parental paling apik kanggo PC, Mac, iOS, lan Android
  • ChatGP saiki bisa ngasilake tombol Windows 11 gratis