Dianyari * Bahan-bahan Genshin Nilu: Munggah & Pandhuan Materi Bahan Bahan, Dampak Genshin Nilou Best Best Best, Talent, Bahan, Bahan Munggah, Konsultasi, Tim, lan Senjata |

Efek Genshin Nilou Banget Banget, Bahan Talent, Konstensi, Tim, lan Senjata

Nilu yaiku karakter hidr 5-bintang sing ditambahake Efek Genshin Sajrone phase 2 saka 3.1 nganyari.

Bahan-bahan Genshin Nilu: Ascension & Pandhuan Pertanian Pertanian

Siapke kanggo penari teratai, pemain pertahanan tradhisi lan budaya ing Sumeru.

Kita mung dina adoh saka kedatangan dampak Genshin 3.1 lan debut saka Nilou, karakter hydr sing paling anyar 5-bintang.

Klamben nganggo klambi saka penari iran iRanian, Nilu minangka pengacara kanggo tradhisi lan seni ing Sumeru, panyengkuyung Dendro Archon, lan dheweke ngadeg ing Nilai Akademiya saiki.

Nilu bakal nggunakake pedhang lan njupuk keuntungan saka reaksi dendro anyar, nggawe dheweke DPS sing kuwat kanggo konten ing mangsa ngarep.

Tanggal Rilis Nilu & Rincian Banner
Bahan memenke nilu
Bahan bakat Nilu

.

Nilu bakal debut ing tahap kaping pindho Genshin Impact 3.1, sing bakal urip 14 Oktober 2022, lan bakal kasedhiya nganti 31 Oktober 2022.

  • The Twirling lotus Banner bakal nampilake Nilu, karakter pedhang 5-bintang 5-bintang.

Karakter 4-bintang ing ngisor iki ngrampungake spanduk kasebut.

  • Xiangling – Pyro, Panganggo Polro, Pangguna Polarm
  • Beidou – Electro 4-bintang, Panganggo Claymore
  • Barbara – Hydro 4-star, pangguna Claymore.

Pandhuan Pertanian Nilu

Nilu wis mutusake kanggo ngupayakake dalan sing beda ing tanah kawicaksanan. Dheweke tresna seni lan praktik tari sing meh padha karo kembang teratai. . Kajaba iku, Nilu bakal dadi spesialis ing reaksi hiberblom (Dendro + Hydro).

Bahan memenke nilu

Iki minangka pemain bahan durhis sing dibutuhake kanggo Nilou, ora bakal kasedhiya nganti Genshin Impact 3.1, nanging kita bisa miwiti tani liyane.

Kaliber perpetual

Komponen kasebut minangka bahan minggon sing diturunake dening aeonblightdrake, boss donya anyar sing teka ing Genshin Impact 3.1.

  • Automaton paling anyar dumunung ing guwa lemah ing alas udan Sumeru.
  • Pemain kudu x46 Kaliber perpetual kanggo lv. .
  • AeonBlightdrake nyelehake 2-3 potongan bahan kasebut yen dikalahake kanthi biaya 40 resin.

Padisarah

Spesialisasi Sumeru. .

  • Ana 64 Padisarah ing alam bébas sing nyegerake saben 4 jam.
  • Pemain mbutuhake X168 Padisarah kanggo lv. 90 Nilou.
  • .

Bahan Fungai

. Mungsuh bisa ditemokake ing cedhak tebing, wit, lan badan banyu ing wilayah hujan.

Mungsuh iki nyelehake rong jinis bahan umum nalika ngalahake. Nanging, sayangé, sing perlu kanggo Nilu dipikolehi asring.

  • Kanggo nggayuh lv. 90 Kanthi Wisatawan Nilu dibutuhake:
    • 18 spora fungai
    • 30 Serbuk sari luminescent

    Bahan bakat Nilu

    Populasi jamur sumeru dhuwur, nanging yen sampeyan nggoleki bahan jamur tambahan, ana sawetara jamur ngambang ing tambang ing njero lemah saka chasm.

    • Talents Nilu mbutuhake bahan ing ngisor iki:
      • 18 spora Fungai
      • 66 serbuk sari luminescent
      • 93 bledug kista kristal

      Kanggo tuku bakat kaping pindho, dampak Genshin ngenalake domain keprigelan sing diarani ora nggatekke.

      Ing domain, para wisatawan bakal nampa tabel watu tinimbang buku tradisional, nanging padha bisa digunakake.

      Seri Praxis minangka bahan level bakat sing bisa dipikolehi ing Domain Ora Ngelingi Dina Rebo, Setu, lan Minggu.

      Kanggo Talenta Max Nilu, Pemain kudu ngumpulake ing ngisor iki:

      • 9 ajaran Praxis
      • 63 Pandhuan kanggo Praxis
      • 114 filsafat praxis

      Trobu domain: Mburi euthymia oneiric

      Magatsu Mitake Narukami Ora Mokoto yaiku jeneng boss minggu paling anyar. Pemain kudu nempuh shogun raiden, wayang digawe Archon Electro.

      Shogun Raiden bakal nyelehake Nangis saka dewa casamous .

      • Nilu butuh 18 saka tangis iki kanggo bakat Max.

      .

      Pemain bakal nemokake potongan potongan iki kanthi ngalahake:

      • Hydro hypostasis
      • Rhodeia saka Loch
      • Bocah tartaglia
      • Geishap Prigo

      Ores uga bisa dipikolehi kanthi acak ing dada, hadiah komisi saben dina, lan acara.

      Senjata & Artif Paling Apik kanggo Nilou

      Kunci Nisut Khay. Pedhang 5-bintang yaiku emas lan dirancang minangka senjata Mesir, kaya cynno minangka cynno’s.

      Yen sampeyan nyimpen primogems kanggo karakter, Kunci Nisut Khay iku rada ceruk kanthi subur hp. .

      • Sanajan pedhang 5-bintang, kebebasan sumpah ora duwe stats hp. Nanging, Masteryal Elemental lan Buff bakal nambah output karusakan Nilu. Dheweke bisa entuk tambahan HP ing artefak.

      Blue Skyward Blade

      • Pilihan sing luwih murah yaiku Pedhang 5-Star Pedhang 5-Star. Blade Skyward bakal nambah kranjang lan kacepetan serangan dheweke.
      • Nilu dibutuhake akeh wektu ing lapangan. Pramila paling cepet dheweke nyerang, luwih dmg.

      Amanoma Kageuchi

      • Kanggo F2P, kita mikir pedhang pembersihan Asazuma bakal menehi serangan tambahan lan partikel energi supaya bledosan unsur siap ing saben rotasi.

      Artefak paling apik

      Kemampuan Nilu lan ngrusak output bakal skala adhedhasar HP sing maksimal, amarga karakter hidro liyane. Mulane pemain kudu fokus kanggo entuk artefak kanthi HP sing dhuwur.

      Nanging, penting kanggo ngimbangi pembekayaan karo sawetara keprigelan unsur duwe sinergis sing apik karo tim reaksi dendro.

      Rong potongan saka Tenacity saka milellith minangka cara paling gampang kanggo nambah hp Nilu. Pemain bisa ngrampungake pesawat kasebut kanthi rong potongan Ngimpi ngimpi utawa Lambang nasib sing abot.

      Iki minangka statistik artefak disaranake:

      Sands: HP – Goblet: Hydro DMG – Conceth: Crita. Tarif utawa crit. Dmg

      Yen pemain duwe statistik HP sing apik banget kanggo ngimpi ngimpi, bisa nggunakake potongan papat lan entuk kauntungan saka paningkatan DMG saka pasif kasebut.

      Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa pengaruh Genshin lan kaca liyane.

      Realsport101 didhukung dening para pamirsa. . Sinau luwih lengkap. Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan.com.

      Efek Genshin Nilou Banget Banget, Bahan Talent, Konstensi, Tim, lan Senjata

      Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Nilu ing dampak Genshin.

      Pandhuan dening Jessica Orr Pandhuan Senior Senior
      Dianyari ing 31 Maret 2023
      Tindakake dampak Genshin

      Nilu yaiku karakter hidr 5-bintang sing ditambahake Efek Genshin Sajrone phase 2 saka 3.1 nganyari.

      Nilu ditampilake minangka karakter 5-bintang sing ditingkat ing banner lotus twirling ing versi 3..

      Apa sampeyan duwe, utawa pengin nyiapake yen sampeyan pengin dheweke kanthi sukses, luwih becik ngerti ing dampak Genshin, kalebu dheweke artefak paling apik lan tim paling apik. Uga migunani kanggo sinau apa dheweke Konstelasi Perks, lan apa lan Bahan ascension perlu kanggo level munggah nilu kanggo potensial dheweke.

      Priksa manawa kanggo mriksa kaca kode pengaruh Genshin kita kanggo entuk Primogems gratis sing bisa digunakake kanggo mbukak kunci Nilou lan karakter liyane.

      Bahan lan stats nilu:

      • Bahan bakat Nilu
      • Bahan memenke nilu
      • Konstelasi Nilu

      • Cara Main Nilu ing Impact Genshin
      • Tim nilu paling apik komp
      • Artefak nilu paling apik
      • Senjata Nilu Paling apik
      • Banget Nilu Paling Apik

      Mangkene ringkesan kabisan lan stats ing Genshin Impact:

      • Unsur: Hidro.
      • Ritas: 5-bintang.
      • Gegaman: Pedhang.
      • Banner: Twirling lotus.
      • Mbangun paling apik: Hybrid utama lan sub dps.
      • Serangan normal: Tari SAMSER.
      • Skills Elemental: Tari saka haftkarsvar.
      • Bledosan unsur: Tari saka Abzendegi – Impen adoh, Ngrungokake Musim semi.
      • : Pengadilan kelopak nari (nalika partai sampeyan dendro lan hydro, nilou gun kabeh karakter sing paling gedhe saka 30 detik sawise tari tarian katelu 30 detik sawise tarian tarian katelu 30 detik sawise tarian tarian katelu 30 detik sawise tarian tarian katelu 30 detik sawise tarian tarian katelu 30 detik sawise tarian katelu Serangan dendro, lan nyebabake reaksi bloom bakal nggawe intine sing apik banget kanggo tulis dendro sing duwe pengaruh sing luwih gedhe – nanging intine sing ora bisa nyebabake hiperbloom utawa burgeon).
      • Pasif loro: Tari Denam Aeons (saben 1.000 HP sawise 30.000 bakal nyebabake karusakan ing teras sing bakal ditambani 9%, kanthi maksimal 400%).
      • Bonus masak: Lotus jade putih (ana 12% kasempatan kanggo entuk panganan kaping pindho nalika masak sing sampurna ditindakake).

      Iku serangan pedhang standar kanggo Nilu karo serangan normal, amarga dheweke bisa nindakake nganti telung stiks berturut-turut, utawa ngisi daya lan ngonsumsi stamina kanggo nindakake slash twirling. Plunging saka udhara, nanging ngrusak mungsuh dheweke mudhun lan nyebabake kerusakan AOE (wilayah) ngrusak pengaruh.

      Skill Elektronik Nilu – Tari Haftkarsvar

      Nilu mlebu ing pirouette negara, pabrik Hidro karusakan ing mungsuh sing cedhak adhedhasar HP maksimal. Yen Nilu banjur nggunakake serangan normal ing ‘Tari Tari Tari’, dheweke bakal mlebu kanthi stance tarian pedhang, dene yen nggunakake katrampilan unsur dheweke ing langkah tari katelu, dheweke mlebu ing sikile tarian.

      Nalika ing posisi tarian pedhang, Nilu ngeculake ilusi luminous, nganakake karusakan hydro kanggo mungsuh lan menehi serangan pandonga lunar, sing ngowahi serangan normal dadi teknik tari pedhang.

      Déné ing siklus sing nggegirisi, Nilu nggawe rodha banyu sing nggegirisi sing ngrebut karusakan Aoe Hidro lan nggawe aura tenang sing ngetrenake karakter aktif, nglamar mungsuh ing Aoe.

      . Sawise interval ringkes, mungsuh sing kena pengaruh kanthi tingering Aeon bakal njupuk karusakan hidro.

      .

      Kanggo Nilou, sampeyan kudu nganiaya akeh praxis lan bahan bledug cyst cystry (yen sampeyan durung duwe) kanggo nganyarke kapabilitas kanthi lengkap.

      Minangka Nilu duwe telung bakat, Sampeyan kudu nglampahi kaping telu Bahan bakat sing kapacak ing ngisor iki kanggo nganyarke kabeh kemampuan dheweke, sing wis kita uga rinci ing ngisor meja.

      Mangkene apa bahan bakat Nilu lan Mora sampeyan kudu nambah salah sawijining kabisan:

      Tingkat bakat Nilu Bahan bakat Nilu Biaya mora
      Tingkat 2 Ajaran X3 Praxis, SPORY jamur x6
      Pandhuan X2 menyang Praxis, X3 Luminescent serbuk sari 17,500
      Tingkat 4 Pandhuan X4 menyang Praxis, X4 Luminescent serbuk sari
      Tingkat 5 Pandhuan X6 menyang Praxis, X6 Luminescent serbuk sari 30.000
      Tingkat 6 Pandhuan X9 menyang Praxis, X9 Luminescent serbuk sari 37,500
      Tingkat 7 X4 filsafat Praxis, X4 bledug kista kristal, x1 nangis Gusti Allah sing casamous 120.000
      Tingkat 8 X6 filsafat Praxis, x6 bledug kista kristal, x1 nangis Gusti Allah sing casamous
      X12 filsafat Praxis, X9 lebu cyst cyst cyst, X2 luh saka Gusti Allah Camamous 450.000
      X16 Filsafat Praxis, X12 Bumi Cyist Smastalline, X2 nangis Gusti Allah Calamous, X1 Makutha Wawasan 700.000

      Mangkene bahan bakat sing kudu sampeyan upgrade kanthi lengkap siji Skills Nilou:

      • x1 makutha saka wawasan
      • SPES FUNGAL X6
      • X6 nangis dewa casamous
      • Pandhuan X21 menyang Praxis
      • X22 Luminescent serbuk sari
      • X38 Filsafal menyang Praxis
      • 1,652,500 Mora

      Kanggo nganyarke kabeh telu Katrampilan Nilou, iki kabeh bahan bakat sing sampeyan butuhake:

      • Pengajaran X9 Praxis
      • SPES FUNGAL X18
      • Pandhuan X63 menyang Praxis
      • X66 Luminescent serbuk sari
      • x93 bledug cystalline kristal
      • X114 Filosofi menyang Praxis
      • 4,957,500 Mora

      Kahanan Genshin Munggah Nilu Nilu

      .

      Sampeyan kudu nganiaya bahan kaliber padisarah lan abadi kanggo nilu (yen sampeyan durung duwe) kanggo nganyarke kapabilitas kanthi lengkap.

      . Ana uga kenangan nasib diganjar kanggo nggayuh tingkat panemu tartamtu. Sampeyan bisa nggunakake nasib ing spanduk standar lan pamula sing pengin kanggo karakter lan gaman.

      Mangkene apa bahan sing diunggahake Nilu lan sampeyan kudu nganyarke kanggo saben tingkat panemu:

      Tingkat munggah nilou Biaya mora Ganjaran Ascension
      Tingkat 20 X1 varunada lazurite sliver, x3 Padisarah, x3 spora jamur x3 20.000 X1 Nasib
      Tingkat 40 X3 Varunada Lazurite Fragmen, X2 Kaliber Persainal, X10 Padisarah, X15 Spora Jamur X1 40.000 Ora ana
      Tingkat 50 X6 varunada lazurite fragmen, X4 perpetual perpetual, X20 Padisarah, X12 Luminescent serbet 60.000 X1 Nasib
      Tingkat 60 x3 varunada lazurite chunk, x8 kaliber perpetual, X30 Padisarah, X18 Luminescent serblen 80.000 Ora ana
      Tingkat 70 X1 Nasib
      x6 varunada lazurite gemsstone, x20 kaliber perpetual, x60 Padisarah, x24 bledug kista kristal 120.000 Ora ana

      Gunggunge, iki kabeh bahan munggah kanggo Nilou ing dampak Genshin:

      • X1 varunada lazurite sliver
      • x6 varunada lazurite gemstone
      • X9 varunada tungkup
      • X9 varunada lazurite chunk
      • SPES FUNGAL X18
      • X30 Luminescent serbuk sari
      • x36 bledug cystalline kristal
      • X168 Padisarah

      Konstelasi Genshin Nilu Nilu

      Kanthi njupuk duplikat saka Nilu saka pengarepan ing spanduk, sampeyan bakal nampa Fortuna Stella dheweke. Bahan iki ngidini sampeyan mbukak kunci rasi lintang, kanthi upgrade saben bakat utawa kemampuan pasif sing ana.

      Ing ngisor iki kabeh paningkatan tingkat konstelasi Nilu ing dampak Genshin:

      • Tari saka Waning Moon (C1): Sajrone Skills Elektronik Nilu, Tari haftkarsvar, Kerusakan Ilusi Luminous ditambah kanthi 65%, lan durasi Aura tenang ditambah karo enem detik.
      • The Starry langit udan kembang (C2): Resistensi hidro utawa dendro utawa dendro yaiku 35% sajrone 10 detik gumantung yen karakter sing ana ing dhuwure Golden Chalice Shamdy Hydro utawa Dendro ngrusak mungsuh kasebut.
      • : Nambah level tari abzendegi: impen sing adoh, ngrungokake musim semi dening telu, kanthi level upgrade maksimal 15.
      • Pulsa Fricatif (C4): Nilu entuk 15 energi unsur lan karusakan saka bledosan unsur dheweke ditambah karo 50% sajrone wolung detik nalika langkah tari katelu nalika langkah tari katelu, pirouette haftkarsvar,.
      • Rite Funerary: Lampu twirling (C5): Nambah level tari haftkarsvar dening telu.
      • Melodi Frostbreaker (C6).6% kanthi mundhak maksimal 30%, lan karusakan crit kasebut ditambah 1.2% kanthi mundhak maksimal 60%.

      Cara Main Nilu ing Impact Genshin

      Nilu duwe banget Playstyle spesifik sing mbutuhake sampeyan duwe Mung karakter hidro lan dendro ing pesta sampeyan Supaya bisa njupuk kauntungan saka bakat. Nalika sampeyan bisa masang dheweke menyang jinis partai liyane, mula mung bisa dadi karakter sing durung ditarik, lan mula kita ora bakal menehi rekomendasi kajaba sampeyan ora mung nggawe Nilou kanggo serangan tarian sing unik ing lapangan tari sing unik lan ora ngrusak potensial karo partai sing pas.

      Cara paling apik kanggo mbangun Nilou minangka jinis DPS utama Sato lan sub DPS. Iki amarga sampeyan kudu paling ora siji tim dendro kanggo ngetrapake swara kanggo mungsuh, banjur sampeyan bakal nggunakake Nilu kanggo ngetrapake hydro Gawe reaksi mekar lan ngasilake intine dendro. Kanthi pengadilan Nilu babagan petal petal pasif, dheweke bakal nggawe intine sing apik banget, sing duwe aoe dendro, sing luwih akeh wektu kanggo njeblug – nggawe potensial dps.

      Efek hadiah chalice emas iki saka pengadilan kelopak nari luwih 30 detik lan nambah penguasa unsur kabeh kanca ing telung puluh detik. Sampeyan bakal pengin ngetrapake efek iki asring bisa, tegese sampeyan mbutuhake hidro utawa dendro Healer ing tim sampeyan kanggo ndhukung karusakan sing bakal ditarik. Kerusakan iki ora bisa diendhani ing tim Nilu sing apik, amarga sampeyan kudu ngrusak resistensi mungsuh kanggo nyuda resistensi mungsuh hydro utawa dendro supaya bisa nambah dps sampeyan.

      Kanggo njamin sampeyan nyuda resistensi hidrem utawa dendro mungsuh, terus mencet tombol katrampilan unsur sawise diaktifake Nganti sampeyan ndeleng aura biru sekitar Nilu, kaya sampeyan nggunakake serangan normal minangka input katelu sawise ngaktifake katrampilane, Nilu bakal mlebu gaya iki sing beda.

      Kita uga ora nyaranake nggunakake tim Nilu kanggo pertemuan siji mungsuh, amarga tim sampeyan kudu ngasilake rong intine dendro kanggo nggedhekake potensial karusakan, lan mung siji bisa digayuh kanthi target tunggal.

      Ing cendhak, Skills unsur spam nilu asring ing rotasi sampeyan, banjur gawe reaksi mekar kanthi paling ora siji tim dendro kanggo ngasilake intine, amarga penawaran, amarga sampeyan lagi muter kanthi bener.

      Tim Nilu paling apik komp ing dampak Genshin

      Penting banget kanggo mbangun tim sing apik karo Nilu utawa sampeyan bakal ngasilake kerusakan sing ora bisa direncanakake.

      Wangsulan: Bab ingkang utama sampeyan kudu eling yen sampeyan kudu butuh tim mung hidro lan dendro Nalika Nilu ana ing tim sampeyan kanggo entuk paling akeh saka bakat. Tammate Dendro Paling Apik Kanggo Nilu Is Nahida, Nanging Wisatawan Dendro utawa Alhaitham bisa ngganti yen perlu. Dheweke bakal digunakake kanggo nggawe intine dendro.

      Nalika tim sampeyan bakal ngrusak saka intine Dendro lan sing paling akeh, sampeyan uga bakal mbutuhake Dendro utawa Hydro Healer. Pilihan sing paling apik kanggo iki Kokomi, Nanging Dendro 4-Star Yaoyao apik banget. Minangka pilihan gratis kanggo muter, sampeyan uga bisa slot menyang peran healer iki, nanging Kokomi paling unggul, supaya sampeyan kudu nggunakake dheweke ing tim Nilu yen sampeyan duwe dheweke.

      Slot kaping papat ing umume tim biasane cukup fleksibel, nanging sampeyan mung duwe karakter hidro utawa dendro ing tim Nilu sing apik, slot kaping papat sampeyan duwe. Pilih karakter hidro utawa dendro sing paling apik ing kene, kaya Wisatawan Dendro, Xingqiu, Yelan, utawa malah Ayato.

      Artifak Nilou Paling apik ing Efek Genshin

      Kanthi paling ora siji karakter dendro sing dibutuhake kanggo mbangun lan tim sing paling apik kanggo Nilou, sampeyan kudu duwe wong ing tim sampeyan karo Kenangan Deepwood Deepwood Potongan. Saenipun, iki kudu ana ing karakter dendro kanggo ningkatake karusakan dendro, nanging anggota partai bisa nglengkapi pengeling-eling Deepwood kanggo mbantu nyuda resistensi dendro mungsuh lan ngunggahake potensial DPS.

      tenacity rong potongan millelith kanggo nambah 20%. Loro potongan liyane adhedhasar kabutuhan tim komplotan. Lambang nasib sing dipisah yaiku sampeyan wis entuk biaya tambahan energi 20% nambah kerusakan hidro sampeyan kanthi 15%, Uttuges NBLIGE nambah kerusakan bledosan unsur kanthi 20% – ana akeh pilihan sing sampeyan duwe lan pilih apa sing paling apik kanggo pesta sampeyan.

      Pungkasan, kanggo kabeh artefak, sampeyan kudu duwe HP minangka prioritas utama lan sub-stat sampeyan.

      Senjata Nilu paling apik ing dampak Genshin

      Kaya sing paling akeh tandatangan, yaiku Kunci 5-star saka Pedhang Khaj-Nisut Pedhang yaiku gaman paling apik Nilu ing dampak Genshin. Senjata Tandha Minangka Khusus Dibangun kanggo karakter, kaya ngono karo kunci pedhang Khaj-Nisut lan Nilu.

      Tombol saka pedhang Khaj-Nisut nambah hp Nilu kanthi 66 sing gedhe banget.2%, lan nambah HP kanthi luwih saka 20% ing rangking refinement 1 (R1), nambah 40% ing R5. Uga tambah akeh peningkatan kesehatan (sing sawetara serangan Nilu skala saka), penguasa unsur dheweke mundhak dening 0.12% HP maksimal ing R1 nalika Nilu ngaktifake katrampilan unsur dheweke. Nalika tekan telung tumpukan, utawa tumpukan tumpukan katelu, anggota partai liyane bakal nampa 0.2% Peningkatan Elemental 2 detik ing 20 detik ing R1, menehi kesehatan maksimal Nilou.

      Yen sampeyan ora pengin nglampahi nasib sampeyan pengin tulisan lan spanduk gaman, Nanging, sampeyan bisa nolak pedhang 5-bintang 5-bintang liyane, sing paling penting Primordial Jade Cutter Kanggo Tambah HP. Nanging, sampeyan bisa uga pengin nimbang pedhang sing menehi crit utawa penguasa unsur, kaya Misterspitter Rorged, Minangka sub-stats artefak sampeyan kudu prioritas hp.

      Minangka Kanggo Pilihan Senjata 4-Star, Pedhang Favonius lan Xiphos Moon Shembulan koyone pilihan apik kanggo Nilu yen sampeyan butuh partikel energi kanggo bledosan, utawa bledosan tim liyane.

      Versi 4.1 wis teka! Kanthi nerangake debut neuvillette lan watuothesley, nanging ing wektu kasebut ing versi 4.0 Pandhuan Fontaine kita bisa mbantu reputasi fontaine lan sumbering lucine, lan sampeyan uga bisa ngijolake kode anyar kanggo primogems yen sampeyan pengin Lyney. Kanggo Ngapikake Lyney, sampeyan kudu akeh pelangi mawar, lan Lynette mbutuhake lonceng lumidouce. Sampeyan uga butuh kabegjan saka sayang lan 50/50 sistem sing dikarepake karo nasib kanggo dheweke lan spanduk, lan sampeyan mesthi butuh pangkat petualangan sing pas kanggo acara. Ing papan liya, kita duwe tips lan trik kanggo pamula, lokasi dendroculus, lokasi pancing, lan lokasi kertu TCG.

      Dampak Nilu paling apik ing dampak Genshin

      Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka kapabilitas Satrid lan DPS utama, kita wis nyusun apa sing kita pikir saiki saiki wis digawe ing dampak Genshin:

      • Gaman paling apik nilu: Kunci 5-star saka Pedhang Khaj-Nisut.
      • Artefak paling apik nilu: 2-potongan tenacity saka millelithith lan 2-potongan wajib.
      • : Nahida, Dendro Wisatawan, Kokomi.

      Sampeyan mung kanggo sampeyan apa wektu sing dibutuhake kanggo bahan-bahan Nilu kanggo ngunggahake statistik dheweke migunani, amarga dheweke duwe gaya PlayStyle sing spesifik, kanthi talents sing dibutuhake kanggo nggawe bakat bisa uga. Nanging, dheweke dadi karakter utama hibrida lan sub dps sing luar biasa, saengga sampeyan luwih seneng main gaya utawa ora.

      Sugeng lega leveling munggah Nilu ing dampak Genshin!

      Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

      Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

      Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

      Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
      Topik ing artikel iki

      Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

      • Aksi ngulandara tindakake
      • Tindakake Android
      • Gratis-kanggo-Play Tindakake
      • GENSHIN EFCHT FRLEED
      • Tindakake Tindakake
      • iOS Tindakake
      • Mihoyo Limited Tindakake
      • Tindakake World Tindakake
      • PC Tindakake
      • PS4 Tindakake
      • PS5 Tindakake
      • RPG Tindakake

      Tindakake kabeh topik ndeleng 7 liyane

      Sugeng rawuh ing tindakake!

      Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

      Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

      Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

      Penulis Guides Senior

      Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.