Dhuwit Cidra ing sims 4 (sing gampang digunakake! ) – let s sims, sims 4 kulawarga dana kanggo ngapusi | TS4 – Setel Dhuwit kanggo 0 (2023)

Sims 4 Fasilance Family Family cheat | TS4 – Setel Dhuwit kanggo 0 (2023)

“Dhuwit x” – Ngganti dana rumah tangga sampeyan kanggo apa wae sing dikarepake kanthi ngganti X kanthi jumlah sing dikarepake (e.g. Kanggo Ngganti Dana Dana Kanggo 25,890 Simoleons ngetik “Dhuwit 25890”)

Dhuwit Cidra ing sims 4 (sing gampang digunakake!)

! Ing ngisor iki aku layake persis cara nggunakake dhuwit sing gegandhengan Cheats ing game: Mothlode, Kaching lan liya-liyane!

Langkah 1 – Ngaktifake Cidra

Gawe bar cheat katon ing pojok kiwa ndhuwur layar kanthi mencet:

  • Komando + Shift + C .
  • Ctrl + Shift + C ing mac.
  • Kabeh papat pemicu ing konsol.

Ketik “testingcheats ing“Banjur pencet Ketik kanggo ngaktifake Cidra.

Langkah 2 – Pilih dhuwit sing digunakake kanggo nggunakake

Saben dhuwit ngapusi ngladeni tujuane dhewe, priksa manawa sampeyan nggunakake sing cocog kanggo gamelan utawa kabutuhan urutane critane:

“Mothlode” – Nambah 50,000 Simolon menyang dana rumah tangga

“Kaching” utawa “Rosebud” – Nambahake 1,000 Simolon menyang dana rumah tangga

“Dhuwit x” – Ngganti dana rumah tangga sampeyan kanggo apa wae sing dikarepake kanthi ngganti X kanthi jumlah sing dikarepake (e.g. Kanggo Ngganti Dana Dana Kanggo 25,890 Simoleons ngetik “Dhuwit 25890”)

Gunakake “Dhuwit x” ngapusi kanggo mbusak dhuwit Saka dana rumah tangga ing sims 4. Njupuk dhuwit adoh saka dana dana sampeyan mung ngganti X ing ngapusi kanthi nilai sing luwih murah tinimbang dana omah saiki Sims.

Langkah 3 – Aktifake ngapusi

Ketik ngapusi menyang garis banjur pencet Ketik.

Pencet printah + SHIFT + C ing PC (utawa printah sing padha karo Mac lan On Console) maneh kanggo nyingkirake bar cheat ing sisih kiwa kiwa layar.

Napa nggunakake salah sawijining cidra dhuwit

Dhuwit Cidra bisa kanthi gampang nalika main sims 4 lan uga bisa nyenengake kanggo nggunakake! Mangkene telung sebab sampeyan pengin nggunakake salah sawijining cidra dhuwit:

  • Sampeyan bisa uga pengin cara cepet kanggo golek dhuwit supaya sampeyan bisa mbangun sims sampeyan sing pantes.
  • Sampeyan bisa uga pengin ngilangi kabeh dhuwit sims kanggo miwiti tantangan rages.
  • Njupuk SIM kanggo nyambut gawe saben dinane bisa uga realistis kanggo sampeyan, dadi ora mung ngapusi dhuwit kasebut banjur sim sampeyan bisa liburan kabeh wektu!

Sims 4 Fasilance Family Family cheat | TS4 – Setel Dhuwit kanggo 0 (2023)

Sims 4 Fasil Family Family cheat

Kulawarga Family cheat ngidini sampeyan ngganti jumlah dhuwit karo kulawarga. Sampeyan bisa milih jumlah dhuwit kanthi dhewe lan bisa ngilangi dana dana sing dibutuhake. Sampeyan bisa mbukak kurang nol.

Sims 4 Fasilance Family Family cheat | TS4 - Setel Dhuwit kanggo 0

Tabel konten

Sims 4 Dana Dana Tresna

Nggunakake ngapusi iki gampang banget. Sampeyan mung kudu ngaktifake Cidra kanthi mbukak kothak cheat banjur klik Ctrl + Shift + C banjur ketik ‘testingcheats bener’. Iki bakal ngidini Cidra kanggo game sampeyan.

Sawise iki, ketik dhuwit x lan isi dhuwit sing sampeyan rencet kanthi cepet ing X. Jumlah iki bisa nganti tanpa wates lan kurang nul. Banjur tekan Enter lan Voila! .

Setel Sims Dhuwit 4

Yen sampeyan pengin ora duwe dhuwit, banjur sims 4 Copot fitur dhuwit menehi kamardikan kanggo nindakake. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mbuwang dhuwit kanthi nggunakake barang sing larang kaya kitnis, terapi pijet, omah anyar lan sampeyan bisa nggunakake cidra kaya sing kasebut ing ndhuwur. .

Sims 3 Funds Family Dana Ngapusi

Sims 3 Uga duwe fitur sing padha karo SIM 4 Fasilance Family Fasil Family cheat, nanging mung menehi dhuwit tartamtu. KACHINGP ANGAT ING SIM 3 sing Nambah 1000 Simola menyang Dana Omah. Ngapusi liyane kasebut yaiku motherlode sing nambah jumlah 50,000 simoleon menyang dana nalika digunakake.

Sims 4 Setel Dhuwit

Sampeyan duwe pilihan kanggo ngowahi utawa ngganti jumlah dana sing saiki nganggo Cidra kanthi nggunakake ‘testingcheats sing bener’ lan ngetik sims.Ngowahi_funds .

Iki bakal nyedhiyani SIM sampeyan kanthi akeh kaya sing dikarepake utawa sithik dhuwit. Nanging, iku wis dirancang kanthi apik kanggo kabeh pemain ing njaba. Yen SIM sampeyan ora duwe dhuwit, dheweke bisa uga dadi ora duwe omah. Dadi, main tantangan iki minangka seneng banget.

Rachel Kaser

Rachel Kaser minangka salah sawijining utama Inggris sing duwe kemampuan sing ora cocog kanggo ngowahi tembung dadi puisi! Dheweke uga minangka penggemar e-olahraga sing gedhe lan ngentekake anake sing ngrayakake katrampilan dolanan. Dheweke nggabungake karep kanggo nulis lan game kanggo nyedhiyani karya sastra sing sampurna.