Dhaptar kertu kanthi seni definisi tinggi (legenda ruketerra) | Wiki legenda wiki | Fandom, Art of Legenda Runeterra – 400 Ilustrasi

Art of Legenda Runeterra – 400 Ilustrasi

.

Wiki Liga Legenda

Pengin kontribusi kanggo wiki iki?
Mlebu kanggo akun, lan miwiti!
Sampeyan bisa uga mateni iklan ing pilihan sampeyan.

Teka gabung ing server discord masyarakat komunitas lol!

?

Dhaptar kertu kanthi seni definisi tinggi (legenda ruketerra)

Artikel iki ngemot dhaptar kertu lengkap sing duwe kriya sing nduweni definisi (HD) – Artwork Mung.

Ndeleng liyane []

Sisih navigasi iki wis diselehake ing sisih ndhuwur artikel yen sampeyan wis ora sengaja.

Kertu kanthi nyetel Kertu saka Yayasan (Set) · Kartu Saka Tides Rising (Set) · KAD GOLONGAN (SET) · KUNCI saka Bandlewood (Set) · KAMPUNG Saka kamulyan ing Navori (Set) · KADAN Saka SUKUR FATE (SET)
Kertu miturut wilayah Bandle City · Bilung · Demacia · Freljord · Ionia · Noxus · Piltover & Zaun · Shurima · Shurima · RingTerra
Juara · Follower · Landmark · Equipp · Nulis · Asal · Boon · Trap
Kertu saka ekspedisi (mode) · kertu saka labs (mode) · kertu saka tantangan (mode)
Dhaptar kertu liyane Kertu nganggo Seni Hd · KADS ING LEAGUGE NATE · UNGOUS UUSUS utawa CART

Dhaptar kertu []

Jeneng Ketik Subtipe Ritas
01de001 Vanguard Bannerman Unit Demacia 4 3 3 Arang langka
Tianna Crownguard Unit Demacia 8 8 8 Epik
01de003 Unit Demacia 4 3 Arang langka
01de004 Perak ing vanguard Unit Elit, manuk Demacia 4 1 Umum
01de006 Serja Vanguard Unit Elit Demacia 3 3 3
01de009 Pelindung brightsteel Demacia 2 2 1 Umum
01de012 Garen Demacia 5 5 5
Garen Unit Elit Demacia 5 6
01de015 Guardian Radiant Demacia 5 5 5 Arang langka
01de016 Vanguard Daulsid Unit Elit Demacia 3 3 3
01de020 Vanguard Defender Elit 2
01de022 Lucian Demacia 1 2 1
01de022t1 Lucian Demacia 1 3
01de023 Unit Demacia 3 3 3 Umum
01de024 Konservator Magseker Unit Demacia 1 1 1 Umum
Vanguard Cavalry Unit Elit Demacia 5 5 5
01de029 Tracker fleetfeather Manuk Demacia 1 2 1 Umum
01de030 Pelamar Silverwing Unit Manuk 4 2
01de031 Dawnspeakers Unit Demacia 3 1 4 Epik
01de034 Battlesmith Unit Demacia Arang langka
01de036 Vanguard Squire Elit 3 3 3 Umum
01de038 Unit Demacia 3 4 2 Arang langka
Cithria saka Cloudfield Elit Demacia 1 2 2 Umum
01de042 Lux Unit 5 3
Lux Unit 5 4 6
01de043 Koki perang Unit Demacia 2 2 3 Umum
01de045 Unit Demacia 4 Juara
01de045t1 Fiora Demacia 4 5 5
01de046 Vanguard Lookout Unit Elit Demacia 2 1 4 Umum
01de048 Interer Mageeeker Unit 4 4 Arang langka
01de049 Demacia 1 1 1 Umum
01de051 Cithria wani Elit Demacia 6 6 6 Epik
Unit Demacia 9 9 9 Epik
01de053 Laurent Chevalier Unit Demacia 4 3 Epik
01fr007 Unit Freljord 4 3 4 Umum
01fr008 Sepi poro Unit Poro Freljord 1 1 Umum
01fr009 Unit Freljord 0 6 Juara
Braum Unit Freljord 4 1 7
Icevale Archer Unit Freljord 2 3 1 Umum
01fr013 Unit Freljord 6 3 8 Epik
01fr014 Unit Yeti Freljord 1 1 2 Umum
01fr017 Pasukan elnuks Elnuk Freljord 5 3 3 Umum
01fr022 Omen hawk Unit Manuk Freljord 1 1 1 Umum
Anivia Unit Manuk Freljord 6 Juara
01fr024t3 Anivia Manuk Freljord 6 4 6
01fr025 Poro Herman Unit 2 2 3 Arang langka
01fr028 Enraging Yeti Unit Yeti Freljord 1 5 5
01fr031 Yeti Kuno Unit Yeti Freljord 5 Arang langka
Starlit Seer Unit Freljord 2 2 Arang langka
01fr033 Wyrding Stones Unit 3 0 4 Umum
01fr034 Wong sing sabar Freljord 7 1 1 Arang langka
01fr035 Rezeki sing durung ditemtokake Unit Freljord 1 0 3
01fr036 Marksman Avarasar Unit Freljord 3 3 1 Umum
01fr037 Unit Freljord 4 4 Arang langka
01fr038 4 5 3 Juara
01fr038t2 Ashe Unit Freljord 4 6 4
01fr039 Freljord 8 8 4 Juara
Trydamere Unit Freljord 8 9 9
01fr040 Rimetusk Shaman Unit Freljord 3 4 Arang langka
01fr041 Hearthguard avasilan Unit Freljord 5 5 6 Epik
01fr043 Unit Poro Freljord 6 4 Arang langka
01fr043t1 Unit Poro Freljord 6 4 4
01fr047 Mistik Feral Unit Freljord 2 Umum
01fr050 Unit Freljord 3 3 Umum
01fr052 Dheweke sing ngumbara Unit Freljord 10 10 10 Epik
01fr053 Mighty Poro Unit Poro Freljord 3 3 3 Umum
01fr054 Revering Scarmaiden Unit Freljord 5 6 Arang langka
01io006 Greenglade Duo Unit Ionia 2 2 Arang langka
01io007 Ren shadowblade Unit Ionia 4 4 3 Epik
01io009 Zed Unit Ionia 3 3 2 Juara
01ioM9T1 Shadow Living Ionia 3 3 2
01ioM9T2 Zed Unit Ionia 3 4 3
01io014 Elder Elder Unit 3 3 1
01io015 Yasuo Unit Ionia 4 4 4
Yasuo Unit Ionia 5 5
01io016 Zephyr Sage Manuk Ionia 6 4 4 Arang langka
01io017 Navori Blalesecout Unit Ionia 1 2 1 Umum
01io019 Greenglade Caretaker Ionia 1 1 2 Umum
01io020 Penjaga topeng Unit Ionia 2 2 3 Umum
01io021 Windfarer Hatchling Unit Ionia 7 4 Epik
01io023 Pelindung Jeweled Unit Ionia 5 4 Arang langka
01io026 Mentor inspirasi Unit Ionia 1 2 1 Umum
01io027 Silent Shadowseer Unit Ionia 1 Epik
01io030 Unit Naga Ionia 7 6 5 Epik
01io032 Shen Unit Ionia 4 3 Juara
01io032t1 Unit Ionia 4 6
01io036 Greenglade lookout Unit Ionia 2 2 2 Umum
01iO038 Monk Solititary Unit Ionia 3 3 3 Arang langka
01iO040 Kinkou lifeblade Unit Ionia 4 2 3 Umum
Karma Unit Ionia 4 3 Juara
01io041t1 Karma Unit Ionia 5 4
01io042 Siswa Sparring Unit Ionia 1 1 1
01io044 Konspirator Navoi Unit Ionia 2 2 Umum
01io045 Herald saka musim semi Unit Ionia 2 2 Umum
01io048 Yusari Unit Ionia 5 4 3 Arang langka
01io052 Navori Highwayman Unit Ionia 2 1 Umum
01io052T1 Navori Brigand Unit Ionia 2 1 2
01iO053 Awakener Emerald Unit 3 2 2 Umum
01io056 Yone, kincir angin Unit Ionia 4 4 Arang langka
01nx003 Unit Yordle Noxus 2 2 2 Arang langka
01nx005 Layung Aristocrat Unit Noxus 2 2 2 Umum
01nx006 Vladimir Unit Noxus 5 5 5
01nx006T1 Vladimir Unit Noxus 5 6 6
Arena Battlecaster Unit Noxus 2 2 Arang langka
01nx008 Rider Basilisk Unit Noxus 4 3 Arang langka
01nx009 Akeh favorite Unit 4 2 1 Arang langka
01nx010 Legion Umum Unit Noxus 5 4 4 Umum
01nx012 Rungsuard Legion Unit Noxus 1 3 2 Umum
01nx014 Shiraza Blade Unit Noxus 4 3 3 Epik
01nx016 Trifarian ngarep-arep Unit Noxus 2 3 2 Umum
01nx017 Drummer legion Unit Noxus 2 3 2 Umum
01nx020 Draven Unit Noxus 3 3 3 Juara
01NX020T3 Unit Noxus 3 4 4
01nx021 Marauder Legion Unit Noxus 3 3 2 Umum
01nx023 Host Arachnoid Unit Spider 5 5 3 Arang langka
01nx024 Unit Noxus 5 5 4 Epik
01nx029 Veteran Legion Unit Noxus 4 4 5 Epik
Murid layung Unit Noxus 2 2 3 Arang langka
01nx031 Trifarian Gloryseker Noxus 2 5 1 Arang langka
01nx032 Awakson layung Noxus 4 5 Arang langka
01nx033 Penilaian Trifarian Unit Noxus 4 4 3 Arang langka
01nx034 Poro tresno Unit Poro Noxus 1 1
01nx035 Penggemar paling gedhe sing paling gedhe Unit 1 2 1 Umum
01nx036 Pertandingan Minotaur Unit Noxus 6 6 6 Arang langka
01nx038 Darius Unit Noxus 6 6 6 Juara
01NX038T2 Darius Noxus 10 7
01nx040 Saboteur Legion Unit 1 2 1 Umum
01nx042 Katarina Unit 3 2 2 Juara
01NX042T2 Unit Noxus 4 3 3
01nx044 Bathi RAM Unit 0 12 Epik
01nx045 Retoner savage Unit Noxus 7 7 4 Arang langka
01nx046 Unit Spider 3 3 2 Umum
01nx048 Unit Noxus 3 3 3
01nx051 Kapten Farron Unit Noxus 8 8 8 Epik
01pz002 Mbalik Barkeep Alley Unit Piltover & zaun 4 3 2 Umum
Majelis bot Unit Piltover & zaun 3 1 1
01pz006 Plaza Guardian Unit Piltover & zaun 10 5 5 Arang langka
01pz007 Parade elektror Unit Piltover & zaun 3 2 Umum
Teemo Unit Yordle BANDING Kota
Piltover & zaun
1 1 1 Juara
01pz008t2 Teemo Unit Yordle BANDING Kota
Piltover & zaun
2 2
01pz009 Aeronaut Amatir Unit Piltover & zaun 3 2 3 Umum
01pz012 ! Unit Piltover & zaun 2 0 Umum
Eksperimen nambahi Piltover & zaun 6 3 3 Epik
01pz014t1 Kontrak ilegal Unit Piltover & zaun 6 5 5
01pz015 T-hex Unit Tech Piltover & zaun 8 8 8
01pz017 Salesman Cask Unit Piltover & zaun 3 3 2 Umum
01pz018 Prodigy akademi Unit Piltover & zaun 2 3 2 Umum
01pz019 Eager Cacing Unit Piltover & zaun 2 2 1 Umum
01pz020 Poro Wani Unit Poro Piltover & zaun 1 1 1 Umum
01pz021 Midenstokke henchmen Unit Piltover & zaun 5 5 5 Arang langka
01pz023 Profesor von yipp Unit Kucing Piltover & zaun 3 Arang langka
01pz024 Volictian sing ora stabil Unit Piltover & zaun 5 4 4
01pz025 Puffcap Peddler Unit Piltover & zaun 3 3 3
01pz033t1 Unit Kucing Piltover & zaun 1 30 30
01pz034 Sumpsnipe Scavenger Piltover & zaun 4 3 Arang langka
01pz035 Jae medarda Unit Piltover & zaun 6 5 5 Epik
01pz036 Ezreal Unit Piltover & zaun 3 1 3 Juara
01pz040 Jinx Unit Piltover & zaun 3 Juara
01pz040t1 Jinx Unit Piltover & zaun 4 5 4
01pz042 Unit Piltover & zaun 2 1 3 Arang langka
Shredder chempunk Unit Piltover & zaun 5 5 2 Arang langka
01pz045 Piltover & zaun 1 2 Umum
01pz047 Cahya Caustic Unit Piltover & zaun 0 0 1 Umum
01pz048 Corina Veraza Unit Piltover & zaun 9 8 Epik
01pz051 Funsmith Unit Piltover & zaun 4 2 3 Arang langka
Clump saka rumit Unit Piltover & zaun 2 2
01pz055 Akademisi astute Piltover & zaun 1 1 2 Umum
01pz056 Heimerdinger Unit Yordle BANDING Kota
Piltover & zaun
5 2 4 Juara
01pz056t1 MK0: Angin windup Unit Tech Piltover & zaun 0 0
MK1: Wrenchbot Unit Tech Piltover & zaun 1 1 1
01pz056t10 Heimerdinger Unit Yordle BANDING Kota
Piltover & zaun
5 5
01pz058 Chump whump Unit Piltover & zaun 4 4 4 Arang langka
01si002 Spiderling Unit Spider Pambargo Shadow 1 1 1
01si004 Unit Pambargo Shadow 3 5 5 Umum
01si005 ScuttleGeis Unit Pambargo Shadow 10 5 5
01si009 Unit Pambargo Shadow 2 2 Umum
01si011 Tukang daging ravenous Unit Pambargo Shadow 0 3 2 Umum
01si012 Unit Pambargo Shadow 1 2 1 Umum
01si014 Mistwraith Unit Pambargo Shadow 2 2 Umum
01si016 Wraithcaller Unit Pambargo Shadow 4 4 3 Arang langka
01si018 Pambargo Shadow 3 2 3 Umum
01si020 Rekindler Unit Pambargo Shadow 7 4 4 Arang langka
01si021 Kreta hiu Unit Pambargo Shadow 2 3 1 Arang langka
01si023 Pangon jiwa Unit Pambargo Shadow 2 2 3 Umum
01si024 Rider spektrum Pambargo Shadow 2 2
01si026 Mangsa warden Unit Pambargo Shadow 1 Umum
01si027t1 Vilemaw Unit Spider Pambargo Shadow 3 6 6
01si030t2 Kalista Unit 3 4 5
01si031 Harbinger Iron Unit Pambargo Shadow 3 2 4 Arang langka
01si033 Panglima Pangéran Unit Pambargo Shadow 9 9 6 Epik
Poro Sisister Unit Poro Pambargo Shadow 1 1 Umum
01si039 Arachnoid medeni Unit Spider Pambargo Shadow 3 Umum
01si042 Hecarim Pambargo Shadow 5 6 Juara
01si043 Hapless Aristocrat Unit Pambargo Shadow 1 1 1 Umum
01si048 Penjaga kutuk Unit Pambargo Shadow 2 1 1 Umum
01si048t1 Luput nistha nistha Unit Pambargo Shadow 2 3
01si051 Prodigy disiksa Unit Pambargo Shadow 5 4 4 Arang langka
01si052 Thresh Unit Pambargo Shadow 5 6
01si052T1 Thresh Unit Pambargo Shadow 5 4 7
01si053 Unit Spider Pambargo Shadow 2 2 3
01si053t2 Spider Queen Elise Unit Spider Pambargo Shadow 2 4 3
01si056 Skitterer Frenzied Unit Spider Pambargo Shadow 3 2 Arang langka
02BW002 Dreadway Unit Bileambut 8 4 6 Epik
02BW010 Plunder Poro Unit Poro 1 1 1 Umum
02BW015 Unit Bileambut 7 7 Epik
02BW022T2 Miss Fortune Unit Bileambut 3 4 4
02BW032t3 Gangplank Unit Bileambut 5 6 5
02bw039 Jaull Hunters Unit Bileambut 3 4 1 Arang langka
02BW046T3 Unit Yordle Bileambut 1 3
02BW053 Nautilus Unit Bileambut 7 0 12 Juara
02BW053T1 Nautilus Unit 7 13 13
02de010 Unit Demacia 5 4 Epik
02fr002 Sejuan Unit Freljord 6 6
02fr008 Tuskraider Unit Freljord 8 7 Epik
02io006 Lee Sin Unit Ionia 3 5
Penyidik ​​sing diteliti Unit Piltover & zaun 4 3 4 Arang langka
VI Unit 5 2 4
06fr018t1 Anaakca Unit Darkin Freljord 8 6 8
06IO023T1 Praa The Breachwalker Unit Darkin Ionia 9 5 4
07o011 Sett Unit Ionia 5 5 Juara
07o011t1 Sett Ionia 5 5 6
07Sh018 Unit Shurima 3 2 4 Epik

Ulasan GamePot Extlert

Seni Legenda Runeterra – 400+ ilustrasi

Nyilem seni legenda runeterra, kanthi pilihan ilustrasi sing dianyari gedhe banget dening studio sixmorevodka lan produksi kudos

Kursi ing-wong winates utawa karcis virtual sing kasedhiya saiki!

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda saka reteterrathet seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda saka reteterrathet seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra

Seni legenda runeterra
Seni legenda runeterra

Kiriman sing gegandhengan

Klasik – Mulan: 70 Koleksi Artikel Konsep Asli

Gapura Art of Baldur 3: Koleksi Artis Art lan Karakter Konsep

Seni amer sampeyan

Art of Roberto Gatto

Art Henry Wong

Seni vladimir motsar

Iamag Inc. – 2810 N Gereja St, PMB 99673, Wilmington, DE 19802 – USA – (302) 549-0515

Kita nggunakake cookie ing situs web kita kanggo menehi pengalaman sing paling relevan kanthi ngelingake pilihan lan baleni. Kanthi ngeklik “Ditampa”, sampeyan setuju nggunakake kabeh cookie.

Situs web iki nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika sampeyan navigasi liwat situs web. Saka iki, cookie sing dikategorikaké yen perlu disimpen ing browser sampeyan amarga penting kanggo nggarap fungsi dhasar ing situs web. Kita uga nggunakake cookie pihak katelu sing mbantu nganalisa lan ngerti carane nggunakake situs web iki. Cookies iki bakal disimpen ing browser sampeyan kanthi idin. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih metu saka cookie iki. Nanging milih saka sawetara cookie iki bisa uga mengaruhi pengalaman browsing sampeyan.

Cookies sing dibutuhake pancen penting kanggo situs web supaya bisa mlaku kanthi bener. .

Cookie Duration Katrangan
CookiawIFO-CHEPBOX-ANALYTICS 11 wulan . Cookie digunakake kanggo nyimpen pangguna idin kanggo cookie ing kategori “analytics”.
CookiawIFO-Centine-Centhang Cookie disetel dening idin GDP Cookie kanggo ngrekam panggunaan pangguna kanggo cookie ing kategori “Fungsional”.
Kothak sing cocog karo CookiawInfo-prelu 11 wulan Cookie iki disetel dening plugin persetujuan GDP Cookie. Cookie digunakake kanggo nyimpen pangguna idin kanggo cookie ing kategori “Perlu”.
Kothak cookiawInfo-liyane 11 wulan Cookie iki disetel dening plugin persetujuan GDP Cookie. Cookie digunakake kanggo nyimpen pangguna idin kanggo cookie ing kategori “Liyane.
CookiawIFO-Centok-Kinerja 11 wulan Cookie iki disetel dening plugin persetujuan GDP Cookie. Cookie digunakake kanggo nyimpen pangguna idin kanggo cookie ing kategori “kinerja”.
dideleng_cookie_policy . .

Cookies Fungsional mbantu kanggo nindakake fungsionalitas kaya nuduhake konten situs web ing platform media sosial, ngumpulake feedback, lan fitur pihak katelu liyane.

Cookies kinerja digunakake kanggo ngerti lan nganalisa indeks kinerja situs web sing mbantu ngirim pengalaman pangguna sing luwih apik kanggo pengunjung.

Cookies Analitis digunakake kanggo ngerti kepiye pengunjung sesambungan karo situs web. Cookies iki mbantu nyedhiyakake informasi babagan metrik, jumlah pengunjung, tingkat bouncing, sumber lalu lintas, lsp.

Kue cookie digunakake kanggo nyedhiyakake pengunjung sing duwe iklan lan kampanye pemasaran sing relevan. Cookie iki trek pengunjung ing saindenging situs web lan ngumpulake informasi kanggo menehi iklan sing disesuaikan.

Cookies Uncategorizia liyane yaiku sing dianalisa lan durung diklasifikasikake dadi kategori.

Seni lan inspirasi ing mburi legenda runeterra riot

Bangunan Layung Layung Gang Hanging Out Out

Legenda Runeterra wis diilhami dening macem-macem pengaruh sing beda-beda. Game Inisiatif Gamelan Blake Midstokke, umpamane, nyebutake katresnan kanggo ngempalaken CCGS, nyebutake potter harry lan rodha wektu CCGS ing proses kasebut. .

Ora ana sing bisa nuduhke sevs ing lorong ora kepengin banget babagan sejarah lan medium game perang kertu, mula.

. Bebarengan karo njupuk sawetara wektu game kasebut, kita uga lungguh karo direktur Design Andrew Yip lan Sastration Silver, lan pelajaran sing wis disinaoni Komunitas Ccg.

?

Andrew Yip: Wong loro sing bakal dipikir yaiku MTG lan Hearthstone. Piandel duwe pedigree sing dawa ndhukung muter tingkat dhuwur lan ngrayakake, dadi bisa dadi pengalaman gaya urip kanggo pemain sing dhuwur. Kita bakal menehi perhatian marang kabeh format turnamen lan piwulang sing beda-beda sing wis sinau babagan sejarah 25 taun saka Play Profesional. Hearthstone, mesthi saka titik digital. Digital sing diwenehake kanthi akeh kesempatan unik kanggo eksperimen lan ndeleng apa sing dialami karo pemain. Kita wis ngalami sing main game dhewe. Iku loro sing jelas.

Poro Dadi Cheeky nanging Wani

PCGN: Yen sampeyan kudu nggumerake barang-barang sing wis sampeyan sinaoni saka game liyane, apa sing bakal sampeyan ucapake?

AY: Netrunner saestu ngowahi pangerten babagan game apa sing dadi genre ing sirah. Sadurunge, game kertu banget unit utawa game adhedhasar pertempuran, ing ngendi sampeyan main kertu sing makili karakter tartamtu. Padha perang lan mati, ana kahanan menang sing ana gandhengane karo gelut karakter. Ing netrunner pancen fokus banget kanggo nggawe sampeyan lan mungsuh sampeyan ing fantasi iki, ing ngendi sampeyan peretaan nyoba hack pertahanan korporat lawan. Kertu kasebut nuduhake macem-macem unsur saka hacking sampeyan utawa, minangka perusahaan, pertahanan beda sampeyan.

Sing apik tenan – ora mung amarga rasa game kasebut kuwat banget, nanging nuduhake manawa game kertu ora dadi jinis, sing bisa nggawe macem-macem pengalaman urutane. . Yen sampeyan ndeleng benang apa sing nggawe game kertu, meh entheng – cara sampeyan nampilake informasi, kanthi gampang, kanggo para pemain.

Andrew Silver: Asymmetry Netrunner minangka salah sawijining perkara sing saestu diteliti kanthi awal minangka bagian saka Lor. Malah nggoleki saiki sampeyan isih bisa ndeleng sisa-sisa diskusi nalika nyawang inisiatif minangka bagean saka struktur giliran, kajaba saka nanggepi-struktur giliran saiki. Inisiatif kasebut tenan – aku kudu mbayangno – asale saka pacelathon dhisikan.

PCGN: Sembarang inspirasi saka Pokémon ing kabeh?

AY: Ya pancen! Kita duwe akeh penggemar sing cukup akeh game kertu sing wis ana. Pokemon dhuwur ing dhaptar kasebut sejatine.

Minangka: .

AY: Pokémon Pokémon Tinggi yaiku jinis asing sing dikarepake karo pengalaman dek kasual sing khas. Pokémon, Master Duel, Kaijudo minangka kabeh game sing milih tanggapan sing positif ing antarane kita, sanajan ora dadi game paling gedhe utawa paling populer.

PCNGN: Kita wis ndeleng rilis sing diwiwiti minangka game fisik lan ngatur kanggo entuk urip minangka game online. Apa sampeyan mikir ana kapasitas kanggo mbalikke sing kedadeyan?

AY: . Intuisi usus aku bisa uga minangka salah siji, nanging ora kaya sing kapisah. . Kita ora nggawe akeh perkara kanggo nerjemahake kanthi gampang kanggo pengalaman fisik. Sampeyan bisa uga, nanging kita bakal begja, ora amarga kita pancen sarwa lan arang banget dipikirake babagan pengalaman kasebut kaya ngono.

Minangka: Aku uga nganggep kekuwatan studio saiki, kita ora pati penting kanggo ndhukung game kertu fisik tanpa nindakake pivots sing akeh. Kita pancene pengin nindakake sing paling apik kanggo nggunakake kekuwatan studio lan nggawa pengalaman sing paling apik sing bisa ditindakake. Saiki digital.

Yasuo mlaku menyang perang

PCNGN: Sampeyan lagi pindhah saka 3D model kanggo seni statis – Apa ana tantangan unik kanggo nerjemahake gaya seni liga liga?

Minangka: Akeh perwakilan saka karakter lan jagad asale saka ilustrasi. Kita entuk tim dunia internal sing apik banget sing nggarap wong-wong mau kanggo wong-wong mau kanggo saben sub-klompok ing set. . Dheweke wis kerja ing IP cukup suwe, dheweke ngerti luwih lengkap babagan IP sing ditindakake dening para pemain, sing wis dadi godend kanggo nggawe ambungan kerja sing wis ditampa kanggo nyetel siji.

PCGN: Akeh CCG nggunakake macem-macem seniman lan gaya seni kanggo kertu sing beda. Apa sampeyan duwe rencana kanggo nindakake perkara sing kaya ngono, utawa sampeyan pengin tetep konsisten?

Minangka: Saiki rencana kanggo njaga jendela sing ketat. Nalika nggawe luwih akeh konten sing kita lakoni luwih akeh lan mitra, luwih akeh individu, lan kanthi sawetara sithik. . Nanging saiki, utamane nalika terus tuwuh jumlah konten ing game, kita pengin njaga tampilan konsisten.

Phillips Laurence: Pengungsi saka Azeroth, Laurence mbuwang wektu ing woW News ngalahake, utawa muter lan ngrancang game RPG lan narasi dhewe. Dheweke wis kerja minangka panulis lepas luwih saka setengah dekade. Sing luwih penting, dheweke umur 100% kembar kaping telu, lan ing buruh kaping papat.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. . Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.