Dhaptar Kelas Tinina Tina Snondlands Tier: Kelas paling apik., Tinin Tina Some Wonderlands: Saben kelas peringkat paling gedhe paling apik | Den geek

Wonder Tinina Tinina: Saben kelas peringkat paling apik kanggo paling apik

Contents

Clawbringer duwe salah sawijining wit keahlian sing paling kompleks ing game lan sampeyan bisa nandur modal luwih akeh babagan karusakan geni utawa listrik gumantung saka bangunan sampeyan. ‘Sumpah ketrampilan geni’ bisa ngrusak karusakan geni ing antarane ‘katrampilan sumpah gludhug bakal nambah serangan listrik kanthi sanget. Sampeyan uga bisa nganyarke katrampilan ‘naga aura’ kanggo tambah kerusakan unsur.

Dhaptar Kelas Tina Tina’s Wonder Tier: Kelas Paling Anyar

Dhaptar Tier Kelas Tina Kategori kanggo njaga kabeh kelas dadi macem-macem tingkat gumantung saka kekuwatane lan kelemahane.

Dening Mina Anwar Mei 1, 2022 Dianyari: 24 Januari, 2023

Kaya kabeh dolanan borderland liyane, Tinine Tina’s Tina duwe macem-macem kelas kanggo para pemain sing dipilih lan nggawe sawetara kombinasi kelas sing paling apik uga. Ora ana kelas iki sing ala, lan saben duwe kekuwatane lan kelemahane sing bisa digunakake kanggo nggawe sing luwih gedhe utawa mbangun sing paling apik. Kanthi pilihan sing apik banget, para pemain asring mikir babagan kelas sing paling apik kanggo sinau lan sing duwe kurva belajar sing nantang. Dadi, ing dhaptar kelas Tina’s Tina’s Jinis iki, kita wis ngerti kabeh kelas lan dikategorikake menyang macem-macem tingkat gumantung saka kekuwatane lan kelemahane.

  • Koleksi kelas Tina Tina’s Wonder nampilake enem pilihan ing game dhasar lan dlc ekstra.
  • Peringkat kelas game dhasar adhedhasar gampang panggunaan, potensial karusakan, lan mbangun kerumitan.
  • Kelas Tinina Tina sing paling murah yaiku Graveborn, Spellshshot, lan Spore Warden. Dheweke duwe potensial ngrusak lan luwih ora ana cacat.
  • BRR-Zerker lan Clawbringer kalebu kelas sing luwih lemah ing game, nanging isih bisa narik kesalahan sing apik yen dibangun kanthi bener.
  • Sanajan ora ana kelas sing paling awon, milih pilihan sing luwih efisien bakal mbantu sampeyan ngupayakake Tina Wonderland luwih cepet.
Tambang Peringkat Tinina Tinina Tina Chines
Tiers Kelas
S-enier Spollshot lan Spore Warden
A-enier Stabbancer lan Graveborn
B-enier Clawbringer lan Brr-Zerker

Kelas S-enier

TINY TINA

Kelas kasebut paling apik ing Tinin Wonderlands – nalika nerangake kerusakan gedhe, dheweke duwe cacat sing luwih murah, lan kelas kasebut luwih cekap. Yen sampeyan pamuter rookie milih kelas kasebut ora bakal nguciwani sampeyan.

Spore Warden

Spore Warden minangka kelas sing apik yen sampeyan luwih seneng serangan gumantung ing PlayStyle sampeyan. Asring dianggep minangka salah sawijining kelas sing paling apik kanggo pamula amarga playstyle sing gampang lan kecepatan sing luwih murah. Kajaba iku, kelas iki bisa nggawe karakter sampeyan cekap, utamane yen sampeyan ora duwe co-op karo kanca-kanca. PlayStyle saka pertempuran iki luwih gampang kanggo para pemain anyar amarga iki minangka kelas sing apik kanggo mbangun kanca, lan kanca sampeyan mung bisa ngrusak akeh nalika sampeyan tetep ing sidel.

Kelas iki duwe katrampilan tumindak sing apik, “Barrage,” sing bisa ngundang busur ethereal sing bisa nembak 7 panah sekaligus kanggo ngrusak karusakan. Kajaba iku, keterampilan iki uga nambah kerusakan bedhil kanthi 40% ing mungsuh. Kerusakan sing tambah kemampuan iki penting, lan bisa ngremehake mungsuh sampeyan. Kanthi katrampilan kaping pindho, “Blizzard,” sampeyan bisa nimbali telung siklon Frost sing nyebabake karusakan ing Frost ing mungsuh.

Kelas Kelas Warden yaiku dheweke duwe jamur minangka kanca sing bisa ngracun kabeh mungsuh sing cedhak nyebabake karusakan. Kanca Jamur uga bisa nguber mungsuh yen sampeyan nyoba pinging mungsuh. Jamur iki uga bakal ngganggu mungsuh nalika sampeyan nyerang. Kanca Jamur duwe telung katrampilan pasif; salah sawijine bakal nambah karusakan saka jamur lan nambah kesehatan. Skill kapindho bakal ngidini sampeyan ngeculake serangan awan sing ngrusak durasi; Skills katelu bisa urip maneh karakter sampeyan yen tiba ing perang, yaiku kemampuan sing trep, utamane sajrone pertempuran brutal.

Skills paling apik Warden

Kelas Warden spore kondhang amarga serangan sing ana, mula sampeyan bakal nemokake akeh katrampilan ing wit keterampilan Warden sing bisa nambah kapabilitas serangan. Fokus ing katrampilan kaya ‘Eagle Mripat’ lan ‘Bullseye’ kanggo nambah karusakan kanthi sanget. Sampeyan uga bisa nambah kapabilitas kanca jamur sampeyan, supaya bisa fokus ing katrampilan kaya ‘jamur obat’ lan ‘Spore Cloud’. Skill Jamur Medis uga bakal menehi penyembuhan gedhe.

Kombinasi paling apik spa

Kelas Warden spore bakal paling apik karo kelas Brrecker lan Clawbringer. Spore Warden Warden lan Clawbringer bisa dadi salah sawijining kombinasi, loro duwe kanca sing kuat sing bisa ngrusak geni sing kuwat lan sampeyan bakal bisa ngganggu karusakan ing serangan tornado Spore sing digawa. Sampeyan uga bisa nggunakake Kelas Warden Spore karo Brrecker. Kombo iki ngidini sampeyan ngusir macem-macem serangan tornado cryo-infus sing bisa ngrusak mungsuh. Coba combos sing ngrusak iki lan sampeyan ora bakal kuciwa karo potensial.

Kekuwatan

  • Kanca gedhe sing bisa mbantu sampeyan nalika pertempuran.
  • Apik kanggo pemain lan pemain wong sing ora seneng duwe co-op amarga awake dhewe kanggo kelas iki.
  • Skill Tindakan “Barrage” bisa nyebabake kerusakan gedhe karo 7 panah.
  • Skill Tindakan “Blizzard” bisa nyapu mungsuh.
  • Rendah ing katrampilan tumindak.
  • Kerusakan racun sing kuat dening kanca jamur kanggo nyuda hp lawan.
  • Kanca Jamur bisa urip maneh karakter sampeyan yen tiba ing paprangan.

Kelemahane

  • Sampeyan kudu mbukak kunci skor spore kanca kanggo nggawe kelas iki luwih sregep.
  • Kerusakan sing luwih ringkih sajrone game awal nganti sampeyan mbukak katrampilan luwih akeh.
  • Gumantung saka kanca sampeyan akeh

Spellshot

Spellshot minangka kelas mage sing fokus ing mantra casting kanggo ngatasi karusakan ajaib. Kelas iki duwe kapabilitas sing cocog banget lan gaya PlaySty sing unik nggunakake mantra. Tree Skill duwe macem-macem pilihan sing bisa nambah karusakan ejaan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngrusak karusakan sing signifikan nganggo bedhil kanthi peluru sihir. Potensial karusakan ejaan sing apik banget ndadekake kelas S-enier ing dhaptar kelas Tina’s Tina’s Tier Wonder.

Skill Tindakan “AMBI-HIXTOMER” bisa ngidini sampeyan nglengkapi rong jampi ing wektu. Pemain bisa nggawe macem-macem macem-macem kreatif nalika diijini nggunakake rong mantra sekaligus. Skills tumindak kapindho, “poliMorph,” bisa ngowahi mungsuh dadi wedhus kanggo durasi tartamtu. Sampeyan bisa ngrusak kerusakan bedhil kanggo mungsuh sing wis ganti kanggo nuroni kanthi gampang. Yen sampeyan nggunakake mantra gratis sajrone polymorph, sampeyan bakal entuk tumpukan tumpukan jampi.

Kelas spellshhhing feat iku jampi; Kelas iki feat bakal nambah karusakan sing ditangani dening mantra nalika nggunakake mantra gratis. Sanadyan, priksa manawa nggunakake tumpukan tontonan kanthi cepet amarga depelete wektu. Casting Ejaan Bola-bali bisa menehi penghargaan sampeyan tambahan tumpukan tumpukan. Spellsh Shells Tinina.

Katrampilan paling apik

Kelas spellshot minangka paling apik yen sampeyan pengin ngrusak karusakan. Kelas spellshot duwe macem-macem katrampilan ing wit katrampilan sing bisa nambah kerusakan mantra. Fokus ing katrampilan kaya ‘meriam kaca’ lan ‘senjata sing ditumpuk’ kanggo ngunggahake potensial karusakan jadwal. Sampeyan uga bisa nambah serangan kritis kanthi katrampilan kaya ‘mantra sniper’ lan ‘parah’. Kelas spellshhot gumantung saka tenun ejaan kanggo akeh karusakan, saengga fokus ing katrampilan ‘mung pemanasan’ kanggo nambah serangan tenun ejaan.

Kombinasi paling apik kelas

Kelas spellshot bisa mlaku kanthi kelas Brrzerker, Brrkerker bakal tumindak minangka sub dps sing bisa ndhukung kelas spellshot kanthi tenaga cryo. Sampeyan bisa Pasangan Skills Frost Brriser kanthi mantra cryo spells. Sampeyan uga bisa pasangan kelas Brrzerker kanthi stabbancher. Stabbancan dikenal amarga nyerang serangan kritis sing keras. Yen sampeyan ngrampungake loro kelas, sampeyan bakal bisa ngrusak mungsuh kanthi serangan jampi kritis sing bisa ngrusak kerusakan sing luar biasa. Sakabèhé, Stabbancher lan Spellshot Combo minangka salah sawijining kombinasi kelas sing paling mbebayani sing bisa nemtokake mungsuh lan bos kanthi gampang.

Kekuwatan

  • Kelas darmabakti kanggo ngrusak jampi.
  • Bisa ngrusak karusakan gaib karo gunshot.
  • Pemain bisa nggunakake polymerph kanggo ngowahi karakter dadi wedhus kanggo ngrusak kanthi gampang.
  • Everweaving nambah kerusakan ejaan akeh banget.

Kelemahane

  • Katrampilan tumindak luwih ringkih dibandhingake karo akeh kelas liyane.
  • Bisa uga kudu masangake karo kelas tank kanggo daya tahan luwih.

Kelas A-erier

TINY TINA

Nalika ora apik kaya S-enier, kelas kasebut ora bakal diremehake. Dheweke ngemas kekuwatan sing gedhe banget lan dadi pilihan sing hebat banget gumantung ing PlayStyle sampeyan.

Graveborn

Graveborn minangka kelas ejaan sing apik sing bisa nyebabake kerusakan sihir peteng. Graveborn cocog karo meh kabeh kelas liyane ing game kasebut lan bakal bisa digunakake yen sampeyan pasang kelas. Skills wit bakal ngidini sampeyan nggawe kanca rekomo sing hebat nalika nambah karusakan sihir sing peteng. Potensi karusakan sing luar biasa ndadekake kelas A-erier ing dhaptar kelas Tina’s Tina’s Tier Wonderlands.

Skill Tindakan Graveborn “Kurban Jahku” bisa ngatasi kerusakan kemampuan gelap sing luar biasa. Kajaba iku, uga bakal nimbulake efek status peteng ing mungsuh. Nanging katrampilan tumindak iki, nanging duwe bagean hp sampeyan. Skill kapindho, “Reaper saka balung,” bakal mulihake HP ilang. Kajaba iku, keterampilan iki uga nambah sihir sing dhuwur sanajan sampeyan bakal kelangan kesehatan sajrone durasi gagang kari kerusakan sihir. Nanging, nalika karakter wis cedhak pati, keterampilan bakal nggawe karakter ora bisa ditampa lan mulihake bagean HP mungkasi keterampilan mengko.

Graveborn duwe salah sawijining kanca sing paling apik sing diarani kanca demi-lich. Kanca iki bisa nyerang mungsuh saka sawetara spesial lan undung sihir peteng. Kajaba iku, saben karakter sampeyan bakal nggunakake mantra, Graveborn bakal mbuwang jeblugan hellish. Iki bisa nyebabake karusakan ing kabeh mungsuh sing cedhak. Jeblugan Hellish bakal ngluncurake proyek ing mungsuh gumantung saka jinis unsur mantra. Mbangun Graveborn Game Paling Dhuwur Bakal Dadi Solusi sing Sampurna kanggo Pemain sing Tresna Ngalahake lan Ngalahake Kerusakan Magic ing Foes.

Katrampilan paling apik Graveborn

Sampeyan bisa uga pengin fokus ing sawetara katrampilan kesehatan kaya ‘kapal mortel’ ing wit keahlian Graverborn. Nglampahi efisiensi kesehatan lan lech sing ngidini sampeyan nanggung karusakan luwih peteng. Sampeyan uga bisa fokus ing katrampilan regenerasi kesehatan kaya ‘sanguine Sakramen’, katrampilan iki uga bakal nambah output karusakan sampeyan. ‘Pact peteng’ uga minangka katrampilan gedhe yen sampeyan pengin ngrusak karusakan sing luwih peteng.

Kombinasi paling apik ing Graveborn

Kelas Graveborn dikenal amarga dheweke ngrusak serangan peteng, serangan kasebut kuat lan diwenehi kurban hp. Yen sampeyan mateni Graveborn karo Stabbancher, sampeyan bakal bisa nindakake serangan sing luwih kritis. Dadi, nalika loro kelas dipasangake bareng, sampeyan bisa ngrusak kerusakan peteng nalika diuripake kanthi serangan kritis kanthi stabbancher. Sampeyan uga bisa masangake kelas iki karo Clawbringer kanggo nambah output karusakan sampeyan. Graveborn bisa ngrusak karusakan gelap gedhe nalika clawbringers bisa nindakake serangan kilat lan geni. Kaloro kelas kasebut uga duwe kanca sing apik kanggo mbantu sampeyan ing paprangan.

Kekuwatan

  • Bisa nyebabake jumlah karusakan sihir peteng.
  • Kanca sing apik banget kanggo mbantu sampeyan ing pertempuran kanthi urusan.
  • Katrampilan tumindak bisa nyebabake kerusakan peteng.

Kelemahane

  • Skills Tindakan Deplete Hp.
  • Watak kudu leveled kanthi level kanggo panggunaan HP sing luwih apik; Kajaba iku, gear sing luwih apik uga dibutuhake.

Stabbancher

Stabbancer minangka kelas sing apik kanggo milih yen sampeyan pengin akeh serangan kritis. Potensial ngrusak sing luar biasa bisa ngidini sampeyan njupuk akeh boss kanthi gampang. Kajaba iku, kelas iki bakal ngrusak buff gedhe amarga katrampilan pasif awal ing game kasebut. Stabilnar ora nuduhake welasan kanthi serangan sing murka ing pertempuran.

Kelas Feat Stabbancher bisa nambah kasempatan hit kritis, tegese sampeyan bakal bisa nanggung serangan kritis sing luwih akeh. Iki feat bakal mbiyantu nglawan pirang-pirang panggedhe lan mungsuh minangka kekuwatan serangan kritis kasebut ora ana guyon.

Skill Tindakan “Blade Ghost” bisa ngidini karakter sampeyan mbuwang agul-agul sing bakal terus-terusan ing papan supaya katrampilan iki bisa ngrusak karusakan Melee sing terus-terusan. Sampeyan uga bisa teleport Blade menyang lokasi sing dikarepake. Skills tumindak kapindho, “saka bayangan,” bisa ngidini sampeyan ngetik mode siluman sing bakal nggawe kanca sing ora bisa dingerteni, kabeh serangan bakal dadi hits kritis. Isih, hits kritis kasebut bakal nyebabake kerusakan. Mbangun stabancom yaiku kanggo para pemain sing gumantung banget kanggo nindakake langsung, melee, lan kritis cocog kanggo mungsuh lan pengin ngalahake luwih cepet ing game kasebut.

Katrampilan Stabbancher

Kanggo nggunakake Stabbancori kanthi becik, Fokus katrampilan sing bakal nambah potensial serangan kritis amarga kelas stabbancher kabeh babagan ngrusak karusakan kritis sing apik. Atubah ‘Sneak Atub’ lan ‘Agen Alkent’ minangka keterampilan sing apik sing bisa nambah serangan kritis. Sampeyan uga bisa nambah output karusakan kanthi macem-macem katrampilan kaya ‘agul-agul implutioner’ lan ‘sewu potongan’.

Kombinasi stabbancher paling apik

Katrampilan Stabbancar pasif bakal ngidini sampeyan nindakake serangan akeh kritis, mula bisa dadi pasangan sampeyan, bakal bisa nanggung serangan kritis sing kritis banget. Yen sampeyan nyingkirake stabbancar karo Clawbringer sampeyan bakal bisa nindakake geni lan serangan kilat. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake kelas stabbancher kanthi mantra, sampeyan bakal bisa mbuwang mantra sing ngrusak. Sampeyan bakal bisa nggunakake tenun tenun kanthi luwih efisien karo kelas stabancher amarga sampeyan bakal bisa nindakake serangan sing luwih kritis.

Kekuwatan

  • Stabilnas bisa nanggung serangan kritis murka
  • Skills Tindakan “Ghost Blade” bisa ngidini sampeyan ngontrol akeh lan ngrusak karusakan ing kabeh mungsuh sing cedhak
  • Skills tumindak “saka bayangan” bisa nggawe sampeyan ora katon, ngidini sampeyan ngatasi kerusakan kanthi efisien.

Kelemahane

  • Blada Blusi ora bisa digunakake kanthi apik marang target sing adoh saka saben liyane.
  • Crita kritis ing “saka bayangan” skill amarga kurang karusakan.

Kelas b-enier

TINY TINA

Nalika ora ala, kelas kasebut ora kanggo rookies minangka sawetara upaya kudu dilebokake ing bangunan kelas kasebut kanggo nggawe wong-kelas kasebut luwih apik, saengga kelas kasebut ditingkatake ing dhaptar kelas cilik Tina’s Wonder. Kelas kasebut dianjurake kanggo para veteran para pemain sing wis kenal karo mekanika game kasebut.

Brr-zerker

Brr-zerker minangka kelas cryo melee utawa pangguna bedhil ing Wonderland Tinin’s Wonder, saengga sampeyan bisa ngrusak cryo kerusakan yen sampeyan nganyarke wit skill. Yen mungsuh kena pengaruh Frost, dheweke bakal kalem lan rusak sajrone wektu. Kajaba iku, BrR-Zerkers uga bisa mbebasake target, nggawe ora aktif. Dadi, kelas iki bisa uga mbiyantu sajrone pertempuran, utamane kanggo pamula, amarga sampeyan bisa nyerang kanthi efisien nalika mungsuh-mungsuh wis surem utawa beku.

Skill Tindakan “Dreadwind” bakal nggawe karakter sampeyan muter kaya siklon ngidini sampeyan ngrusak karusakan Melee sing terus-terusan. Skill Tindakan iki ngidini sampeyan nyerang macem-macem mungsuh, nggawe kelas efisien ing kontrol akeh. Sampeyan uga bakal entuk nambah momentum lan kekebalan alon kanggo durasi tartamtu. Skill tumindak kapindho, “bimbing feral,” bakal ngidini karakter sampeyan kanggo ngrusak kemampuan kemampuan Frost sing signifikan kanggo mungsuh sampeyan. Skills iki ngisi maneh yen sampeyan mateni mungsuh.

Kelas Kelas Brr-Zerkers ‘yaiku supaya bisa ditahan sajrone pertempuran, nalika ing negara iki, dheweke bisa ngatasi karusakan Frost sing luwih penting kanggo mungsuh. Brr-zerker bakal nesu yen sampeyan miwiti katrampilan tumindak, lan durasi sing enak ora bakal rampung nganti skill tumindak rampung. Waca Usaha Pungkasan Tina Artlands Brr-Zerker Pandhuan lan miwiti udan macem-macem efek status karusakan ing mungsuh ing game.

Katrampilan Bagean Brrkerker

Kelas Brrzerker kondhang amarga kabisan ngrusak kraton sing apik, saengga fokus ing katrampilan sing bakal nambah potensial fring kudu dadi prioritas sampeyan. Ana macem-macem katrampilan sing apik kayata ‘leliper Frost’ lan ‘icebreaker’ sing kasedhiya kanggo kelas Brrzerker sing bisa ningkatake kerusakan cryo kanthi signifikan. Sampeyan uga bisa nggunakake nesu Brrecker kanggo kauntungan sampeyan yen sampeyan nganyarke katrampilan ‘Savagery’ sing bakal nambah kaluputan lan durasi saka mode sing ora enak.

Kombinasi Best Brrkerker

Sampeyan bisa ngatasi Brreckerker kanthi Clawbringer, sampeyan bisa ngrusak mbebayani yen sampeyan nggunakake serangan siklon kanggo mungsuh entrop, banjur nggunakake geni lan serangan kilat Clawbringer. Kanthi kombinasi kelas iki, sampeyan bakal bisa nggunakake macem-macem serangan unsur kalebu Frost, geni, lan kilat. Yen pasangan sampeyan BRRKERKER lan stabwancher Kelas, sampeyan bakal bisa nindakake serangan Frost Frost kritis kanggo kerusakan gedhe.

Kekuwatan

  • Akeh kerusakan cryo uga bisa alon utawa beku mungsuh.
  • Skill Tindakan “Dreadwind” bisa ngrusak karusakan Melee sing terus-terusan.
  • Surge feral bisa salah sawijining nembak mungsuh nalika HP ing ngisor persentase tartamtu.
  • Bisa nyebabake kerusakan sing luar biasa nalika ditegesi.

Kelemahane

  • Skill Tindakan cocog kanggo karusakan Melee lan ora bisa digunakake kanthi serangan, lan bisa uga sampeyan gampang ngrugekke karo sawetara panggedhe amarga sampeyan kudu nyedhaki.
  • Yen sampeyan ora kejawab serangan kanthi besar feral, sampeyan kudu ngenteni suwe supaya adhem.
  • Kanggo nggunakake kanthi becik, sampeyan kudu masangake karo kelas liyane amarga utamane tumindak minangka tank utawa kelas dhukungan.

Clawbringer

Clawbringer minangka kelas melee sing apik sing bisa ngrusak geni lan ngrusak mungsuh sampeyan; Kanthi palu, dheweke bisa ngremehake lan ngrusak mungsuh akeh. Sanajan wit keahliane bisa rumit lan koyone nggegirisi akeh pemain anyar, kelas iki, bisa dadi salah sawijining sing paling apik kanggo para pemain veteran sing wis kenal karo mekanika game.

Sampeyan duwe loro katrampilan tumindak kanggo kelas iki, loro-lorone melu palu. Skill “ngresiki geni” bisa ngidini sampeyan ngundang palu lan mbanting ing lemah; Iki bakal ngrusak melee kanggo mungsuh nalika uga nggawe nova geni sing bakal ngrusak kemampuan geni ing mungsuh. Skill Tindakan “Pengadilan Basah Naga” bisa ngidini sampeyan mbuwang palu lan karusakan ing Kilat-Ku kanggo mungsuh nalika kontak. Palu bakal dumunung ing endi wae bakal ngalami karusakan kilat ing interval cilik.

Kelas Feat Clawbringer ndadekake kanca dadi kanca sing bisa ngrusak geni sing akeh banget. Kanca iki mabur ing ndhuwur wilayah sing sampeyan perang lan bakal nyerang kanthi cakar lan Dr DragonBreath. Kajaba iku, apa wae peningkatan karusakan Fatemaker uga bakal nambah karusakan ing Wyvern Companion.

Katrampilan paling apik Clawbringer

Clawbringer duwe salah sawijining wit keahlian sing paling kompleks ing game lan sampeyan bisa nandur modal luwih akeh babagan karusakan geni utawa listrik gumantung saka bangunan sampeyan. ‘Sumpah ketrampilan geni’ bisa ngrusak karusakan geni ing antarane ‘katrampilan sumpah gludhug bakal nambah serangan listrik kanthi sanget. Sampeyan uga bisa nganyarke katrampilan ‘naga aura’ kanggo tambah kerusakan unsur.

Kombinasi paling apik clawbringer

Sampeyan bisa masangake Clawbringer kanthi kelas spellshot, loro kelas kasebut pancen apik banget kanggo ngrusak lan sampeyan bisa ngrusak mungsuh kanthi kombinasi nganggo mantra lan serangan unsur. Sampeyan bisa masangake kelas iki karo sporeward sampeyan kanggo nanggung karusakan unsur kanthi ngombe geni lan guntur serangan kanthi tornado sporewarden. Kelas Clawbringer uga bisa digunakake karo stabwancher kanggo nyerang serangan kritis.

Kekuwatan

  • Bisa ngrusak geni lan karusakan ing kilat.
  • Kaloro katrampilan tumindak bisa nyebabake kerusakan gedhe karo palu.
  • Kanca Wyvern bisa ngrusak geni geni sing signifikan kanggo mungsuh sing cedhak.

Kelemahane

  • Perjuangan saka macem-macem kabisan, saengga bisa uga teknis lan luwih angel kanggo pemain sing luwih anyar kanggo nganyarke wit keahliane.
  • Luwih dawa cooldown kanggo katrampilan tumindak

Iki kabeh babagan dhaptar kelas Tina’s Wonderlands Tinina kita; Ora ana kelas sing ala yen dibangun kanthi bener. Apa kelas favorit sampeyan? Sapa sing arep milih? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!

Kritéria Dhaptar Tin Tina Wonder Kelas Tinina

Kanggo nggawe dhaptar tier iki, katrampilan tumindak, kabisan, lan ngrusak potensial macem-macem karakter dianggep kanggo nggabungake menyang pirang-pirang tiar. Kelas sing luwih gampang digunakake lan bisa ngrusak karusakan sing luwih dhuwur tinimbang sing luwih dhuwur tinimbang kelas sing mbutuhake bangunan rumit.

Kepiye kita pangkat saben kelas?

Peringkat ing kabeh kelas TINA TINA TINIs menyang accoba sing didaftar ing ndhuwur asale saka pirang-pirang jam gamelan lan nguji potensial kelas ing lapangan.

Napa dipercaya?

Ing exputer, kita nyoba nggawe dhaptar undakan sing ora cocog yen bisa uga gumantung karo fakta lan tokoh. Isih, undhak-undhakan ora subyektif, lan panemu kita beda karo sampeyan.

Apa artikel iki mbiyantu?

Matur nuwun! Nuduhake tanggapan karo kita. ⚡

Kepiye kita bisa nambah kiriman iki? Tulung kita. ✍

Wonder Tinina Tinina: Saben kelas peringkat paling apik kanggo paling apik

Tiny Tina ‘enem kelas playerbable sing dimainake kabeh, nanging sawetara kelas luwih kuwat tinimbang liyane.

Dening Matthew Byrd | 25 Maret 2022 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Kèndêl ingsun | Komentar Count: 0

Titik Tina's Wonderlands

Titik Tina’s Wonderlands minangka sing paling seneng Borderlands game, tegese milih kelas karakter sing dimainake kaya ing penembake looter mung sethithik (lan luwih penting) tinimbang sadurunge.

Nalika mesthi bisa nyenengake lan ngalahake Titik Tina’s Wonderlands Ora preduli kelas sing sampeyan pilih ing wiwitan game, jelas manawa pangembang sing dimaksud kanggo saben kelas kanggo menehi pengalaman sing cukup unik. Sing jelas keputusan sing apik babagan macem-macem jinis game lan regane muter maneh, nanging uga tegese sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni sadurunge milih kelas sampeyan. Akeh sing dirancang kanggo main kanthi cara sing luwih spesifik, lan sawetara kelas kanthi jelas tinimbang liyane.

Dadi nalika aku ngajak sampeyan tindakake atimu lan pilih Titik Tina’s Wonderlands Kelas sing sampeyan pikirake sampeyan bakal seneng-seneng, ing kene saben kelas ing game saiki wis ana ing tingkat listrik sakabehe.

Wonder Tinina Tinina: Saben kelas peringkat paling apik kanggo paling apik

6. Clawbringer – kanca multipliker sing luar biasa sing kadang-kadang padha berjuang

Clawbringers minangka kelas sing aneh. Tanduran basis Melee sing nggunakake palu gedhe kanggo ngatasi kilat lan kerusakan geni, nanging uga teka karo kanca (Wyvern) sing nggawa karusakan / katrampilan ing meja. Clawbring malah nawakake kemampuan buff sing luar biasa.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Masalah karo Clawbringers yaiku dheweke pungkasane nyoba nindakake sethithik banget. Luwih becik dheweke nawakake sethithik saka sawetara kelas sing beda, nanging kombinasi kemampuan sing aneh ora nate dadi perasaan sampeyan kaya pahlawan unsur sing dituju. Ana pilihan sing luwih apik, ana pilihan mantra sing luwih apik, lan ana pilihan kanca sing luwih apik.

Nanging, pancene kudu negesake manawa clawbringers ‘clawbringers’ clawbringers lan buffs kuwat nggawe kanca kanca co-op. Yen sampeyan pengin muter liwat paling game karo kanca, Clawbringers mesthi bisa nggawa akeh ing pesta kasebut. Yen sampeyan muter solo utawa pengin nindakake kerusakan akeh, mula, sampeyan bisa uga pengin katon ing papan liya.

5. Graveborn – kelas slinging jampi sing kuat sing bisa angel sinau lan nguwasani

Minangka jeneng kasebut, Kelas Graveborn asring nari-nari ing antarane urip lan pati. Akeh kabisan sing dibutuhake kanggo ngurbanake kesehatan lan ngowahi yen HP dadi mantra sing kuat, lan malah padha teka karo kanca sing rusak banget lan sinergis karusakan lan sumber sinergis.

“Masalah” paling gedhe karo Kelas Graveborn yaiku gaya gaya sing alami sing bisa ditindakake supaya bisa ilang kesehatan. Sampeyan bakal pungkasane mbukak kabisan leech urip sing kuat lan katrampilan pemulihan liyane sing negate yen risiko alami rada, nanging kelas iki dirancang kanggo rawan. Saben kelas ngalami keputusan sing ala, nanging ora ana kelas liyane sing bisa ditindakake kanthi jelas utawa asring ana graveborn.

Nanging, macem-macem jinis sinergasi lan kemampuan pungkasan sing kuat nggawe salah sawijining kelas paling kuat ing game … akhire. Yen sampeyan bisa nyandhang kurva belajar sing tajem lan aja ngindhari kanca saka wektu, sampeyan bakal bisa nresnani apa sing ditawakake kelas iki.

4. Stabbancer – kelas siluman sing ngemas pukulan kaget

Yen sampeyan lagi ndeleng Titik Tina’s Wonderlands kaya iku D & D Game, mula luwih becik mikir stabbanchers minangka rogues. Dheweke wis siluman, dheweke ngasilake akeh kritis, lan bisa kanthi gampang serangan cepet kanthi cepet ing jiwit. Dheweke uga cepet banget lan entuk manfaat saka macem-macem kemampuan sing apik.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Stabbancer mung minangka kelas sakabehe. Dheweke cukup cepet kanggo ngilangi masalah, lan bisa kanthi efektif kanggo macem-macem jinis gegaman / serangan thanks kanggo katrampilan sing nambah efektifitas arsenal sampeyan. Sawise sampeyan rumangsa nggunakake kemampuan siluman kanggo nambah kemungkinan serangan kritis sampeyan, sampeyan bakal nemokake dhewe nyusoni karusakan lan rutin ngindhari serangan sing paling angel.

Yen ana salah siji sing bisa ditemokake ing kelas stabancher, mula dheweke ora menehi kabisan sing luar biasa banget. Dheweke luwih gumantung karo kualitas gear lan kualitas katrampilan penembake dhewe tinimbang sawetara kelas liyane yaiku. Nanging, kuwalitas kasebut nggawe dheweke dadi pilihan kanggo para pemain solo veteran.

3. Brr-zerker – Kelas Melee Keuntungan Melee saka sawetara kemampuan unsur paling kuat ing game kasebut

Kaya sampeyan wis ngira, Brr-zerkers kabeh babagan serangan gedhe lan karusakan Frost. Ora ana tambang kelas liyane sing luwih apik ing tengah-tengah fray tinimbang sing ditindakake, lan ora ana kelas liyane sing luwih apik kanggo ngatasi karusakan cryo. Amarga mungsuh-mungsuh sing kena pengaruh cryo luwih rawan karo serangan melee … uga, sinergis ngomong kanggo awake dhewe.

Sing pungkasane paling apik babagan kelas Brr-zerker. Dheweke nawakake gaya dolanan sing cukup lurus sing bisa ditindakake kanthi kuat ing paling kahanan. Nalika aku ngerti yen ide saka pertempuran melee ing a Borderlands game mung ora ngajak sampeyan, elinga yen bisa dadi brr-zerker dadi kelas sing diurmati liwat kombinasi katrampilan lan peralatan sing bener.

Aku bakal lunga kaya-kaya ngomong yen slamet, versatility, lan potensial pungkasan nggawe dheweke dadi pilihan kanggo pemain sing anyar utawa luwih gampang kanggo nggawe awake dhewe. Dheweke mung pilihan sakabehe sing kuat.

2. Spore Warden – Kelas sing nggumunake sing uga teka karo salah sawijining kanca sing paling apik ing game

Spore Warden minangka kelas ranging khusus sing dilengkapi gandhewo ethereal sing luar biasa. Nalika dheweke ngrampungake karusakan ing kadohan, kanca jamur sing beracun luwih saka kabel saka ngukum musuh sing entuk cedhak banget.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Cukup, Spore Wardens bisa nyiksa karusakan sing luar biasa ing saben kahanan. Kabisané kuwat, kanca minangka tank alus, lan uga padha menehi sawetara buffs sing bisa cepet dibuwang sajrone sesi co-op. Kajaba sampeyan nggoleki karakter Melee, sampeyan bakal ngerti manawa ora ana warden spore sing ora bisa ditindakake.

Apike banget kanggo menehi saran saka spore Warden kanggo pemain solo anyar, pemain Co-Op, lan sapa sing golek salah sawijining kelas sing paling kuat ing game kasebut. Kajaba sampeyan pengin nggawe barang luwih tantangan kanggo awake dhewe (utawa luwih seneng karo apa kelas liyane), angel banget kanggo salah karo spa Warden.

1. Spellshot – Mage sing kuat sing bisa nyuwek gelut paling angel ing wektu rekor

Spellshots intine Tiny Wonderlands‘Mages Residen. Dheweke mesthi pangguna sihir sing paling penting ing game kasebut, nanging perkara sing bener-bener misahake saka bungkus kasebut yaiku kasunyatan manawa bisa nggunakake kemampuan gaib kanggo nambah efektifitas bedhil.

Kelas iki kuat banget amarga dheweke nggawe aku rumangsa rada ala amarga meh kabeh kelas liyane ing Titik Tina’s Wonderlands. Kasunyatan manawa chellhots mung siji-sijine kelas sing bisa nglengkapi rong mantra kanthi alesan cukup kanggo milih, nanging sejatine cara ngrusak karusakan sihir menyang gun tangan sing ndadekake dheweke angel ngalahake. Dheweke uga dilengkapi kemampuan kanggo ngowahi mungsuh dadi wedhus sing ora mbebayani, tegese arang banget kuwatir yen ana kisaran ing game liyane sing isih ana.

Maneh, alesan sing paling apik kanggo ora milih spellshot yaiku sampeyan pengin muter minangka kelas sing luwih maju lan tantangan. Yen ora, sampeyan bakal seneng-seneng banget storming kasar.

Pandhuan kelas paling cilik Tina’s WONESS

Ing game Tina Bunkers lan Badasses, sampeyan bisa milih sawetara kelas anyar. Mangkene pandhuan kita sing ngrusak saben kelas supaya sampeyan ngerti sing cocog karo PlayStyle.

, Jean-Luc Seipke, lan Mark Dananey

tanggal 26 Maret 2022 ing 1:50 pm PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Tinin Tina Wonderlands wis teka, lan karo, penggemar Borderlands duwe kelas anyar kanggo ngerti ing petualangan kotak warna-warni sing paling anyar, sanajan ana skelontan, lan arch-nemes menyang peri lan wong jamur. Iki kanggo Formula Gear -box kanthi dawa tegese sistem kelas game wis tweaked, diresmik, lan asring mung ditarik kanthi apik ing D & D-D-inspirasi Donya. Butuh pitulung kanggo milih kelas sing bener kanggo sampeyan? Aja fret. Mangkene pandhuan lengkap kanggo kelas paling apik Wonderlands.

Kelas sing Wonderlands paling apik?

Ana enem kelas karakter ing Wonder Tinina ing Bukak, lan sanajan ana sing padha karo kelas Borderlands sampeyan bisa uga kelingan saka game kepungkur, ora ana sing padha karo sing padha. Kelas yaiku:

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Pungkasane:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Saiki muter: Kelas Tinina Tinina’s Wonderlands sing cocog kanggo sampeyan?

  • Stabbancher
  • Graveborn
  • Spellshot
  • Spore Warden
  • Brr-zerker
  • Clawbringer

Multiclassing nerangake

Sadurunge nyilem menyang saben kelas kanthi tliti, uga priksa manawa sampeyan entuk sawetara misi jero menyang game, sampeyan bakal diwenehi kesempatan kanggo nemtokake multiclass. Iki ngidini sampeyan masang wit keterampilan liyane kanggo karakter sampeyan, menehi papat katrampilan aksi total kanggo narik, saliyane kanggo kabeh keuntungan sing sampeyan bisa mbukak wit keterampilan anyar. Penting kanggo mikir babagan kelas apa sing dipasang kanthi becik, mula kita kalebu bagean ing ngisor iki kanggo saben kelas ing ngendi kita uga menehi saran sawetara pilihan multiklass sing bisa digunakake.

Stabbancher

Stabbancer minangka kelas pertama sing katon nalika sampeyan ndeleng menu kelas, lan ora ana kebetulan. Minangka kelas solo utawa wiwitan solo lan apik kanggo pamula utawa wong sing durung main Borderlands ing wektu sing suwe. Dibangun kanggo ngatasi kerusakan bonus asring, muter minangka stabbancher meh bisa ngrasakake mitra co-op karo sampeyan.

Kemampuan awal Mbukak Fokus ing serangan Melee, Buff Speed ​​Gerakan, lan Kerusakan Hit Kritikal. Sacara kolektif, sing menehi peralatan skill wonder lan agawe sing nggawe kunjara-nyusup ing lonesome sing luwih apik tinimbang kelas liyane.

Kelas Feat

Kelas stabil saka gelut reged, sing menehi kasempatan hit kritis sing luwih dhuwur tinimbang liyane. Iku sawijining perkara sing bisa cepet banget, thanks kanggo sawetara crit buffs sing kasedhiya ing pangkalan wit keterampilan.

Katrampilan tumindak

Kaya kelas liyane, loro katrampilan stabwancher Miwiti stabancher dibangun karo kahanan sing beda. Nggunakake Blade Ghost, Stabbancher bakal ngeculake agul-agul sing gedhe banget (digawe saka … sihir, aku kira-kira?) sing nindakake sawetara kerusakan efek wilayah kanthi tingkat sing ditemtokake kanthi senjata melee sing dilengkapi. Yen sampeyan luwih seneng golek sneaky tinimbang Stabby, sampeyan kudu nimbang katrampilan tumindak Stabbancher liyane: saka bayangan. Kanthi iki, Stabbanchar bakal ora katon sawetara detik, sajrone wektu kabeh ngrusak sampeyan Dealts Dealts minangka hit kritis, sanajan ana kritis sing kurang kuat tinimbang sampeyan nalika ora nyolong. Isih, karusakan bonus bisa dadi salah sawijining pemeriksaan faktor kanggo ngalahake bungkus sengit utawa nyepetake bos sing angel. Sampeyan bisa uga mung nggunakake kanggo uwal saka kahanan sing dicey lan entuk fatemaker saka cara sing mbebayani.

Pasif

Katrampilan pasif Stabancher umume fokus ing karusakan hawa kritis kritis, kemungkinan hit kritis, lan keruwetan lan umure efek status

Cara Nggawe

Nalika milih corak nasib sampeyan, wiwitan wiwitan game, nimbang apa sampeyan pengin nggawe kekuwatan luwih kuwat utawa nangkep kelemahane. Yen sampeyan lagi muter solo, sampeyan kudu ngrancang latar mburi karakter sing ora ngganggu konstitusi sampeyan. Nanging, prasetel paling apik ing kasus iki yaiku biksu gagal, sing dibangun utamane kanggo casters sihir. Rute kasebut aku milih sing wis diangkat dening elves, sing menehi kerusakan ing rata-rata (lan kanthi mangkono, malah ngrusak kritik) kanthi biaya konstitusi, nanging banjur dicelupake kanthi temenan 10 Konstitusi lan Kekuwatan. Pungkasane, iki nggawe kritis aku sing kuwat banget sing luwih kuat tanpa ngorbanake kolam renang kesehatan dhewe minangka pemain solo.

Multiclass

Nalika milih multiclass kanggo Wonderlands, aku isih sawetara jam ing game lan perasaan gameku sing ora khas saka bedhil, nanging senjata cenderung kaya bedhil bedhil ing kupluk, mula ngomong. Dadi aku lunga karo prekara sing bakal menehi perspektif anyar babagan pertempuran game: Spellshshot. Nalika bangunanku durung cocog kanggo dadi conjurer part-time, aku miwiti nunjukake pojok pahlawan dadi intelijen, sing nambah semangat kanggo fling sihir.

Kanggo aku, iki nggawe jagad bedane. Ora ana maneh, aku mung mbuwang segara bedhil sing ora krasa ing omah ing game fantasi. Dumadakan karo multiclassing, aku nembak kritis kritis saka tangan siji lan, uga, geni literal saka liyane. Yen sampeyan lagi penggemar Borderland sing dicoba sing nyoba kanggo nyampurake ing spinoff, nambahi sihir kanggo repertoire sampeyan nggawe buruh (nanging isih cukup secara harfiah) fatemaker.

Mbangun sampeyan, nanging elinga sapa sampeyan

Graveborn

Graveborn minangka kelas sing menarik sing bisa uga ora paling apik ing kertas, nanging ora pati ngerti yen ora efektif. Siphoning Awal Kesehatan Mungsuh liwat Energi Peteng yaiku roti lan butter the graveborn lan luwih gampang dingerteni tinimbang rampung. Tombol yaiku kanggo metu kabeh. Kanthi ngirimake karakter sampeyan menyang perang, meh ora njaga keseimbangan antara kesehatan lan mbalekake maneh, minangka cara sing paling efektif lan nyenengake kanggo main Graveborn.

Ing atine, Graveborn minangka kelas sing apik kanggo para toker resiko – Pemain sing ora pengin kelas sing apik banget ing mantra cairan cairan kaya spellshsh kaya brfr-zerker. Sampeyan mikir manawa Graveborn cocog kanggo pamuter rata-rata sing pengin paling apik kaloro donya, nanging kasunyatane luwih cocog kanggo para veteran sing ora kuwatir karo bar kesehatan, lan bisa ngilangi awake dhewe sato sato utawa loro ing perang yen wis mudhun.

Kelas Feat

Kanca sing ngambang iki bakal ngetutake sampeyan lan mencet mungsuh ing sawetara sihir sing peteng, yaiku unsur anyar ing game sing nyemplungake kesehatan saka mungsuh lan menehi sampeyan. Nalika sampeyan ngasta mantra, Demi-lich sampeyan bakal ngiris jeblugan, sing nganyarke mungsuh lan numpak serangan ing wilayah sing digunakake.

Awal, Demi-Lich biasane mung apik kanggo lelucon kreta, nanging mengko sampeyan bisa tumpukan upgrade tartamtu kanggo nambah khasiat. Sawetara katrampilan malah bakal menehi kanca luwih akeh karo tunjangan sing spesifik kanggo output karusakan dhewe adhedhasar kepiye kanca sing wis entuk sampeyan ing wektu tartamtu. Iki kacau, nanging sampeyan bisa nggunakake Demi-lich minangka jinis umpan ing ngendi karusakan sing biasane sampeyan bakal dialihake menyang bar kesehatan kanca.

Katrampilan tumindak

Yen sampeyan nemokake Graveborn dadi jenis lan garing kanthi kemampuan, pengorbanan minangka skills tumindak sing katon rad sing apik. Nggunakake iki, sampeyan ngurbanake sawetara kesehatan kanggo ngatasi karusakan sihir sing peteng lan penyakit kesehatan saka mungsuh. Kesehatan liyane sing sampeyan ngurbanake karusakan sing luwih akeh. Skill iki sampurna nalika sampeyan diubengi dening mungsuh-mungsuh cilik utawa duwe bos gedhe menyang kesehatan lan pengin mlebu kanggo mateni.

Kosok baline yen sampeyan pengin serangan pambuka sing kuwat, sampeyan bisa nggunakake minangka wiwitan banjur cepet nggabungake mantra tartamtu utawa malah senjata leeming cepet-cepet entuk kesehatan sing ilang. Reaper balung umume minangka game kanggo ngluwihi wektu sampeyan sajrone sampeyan bisa. Nalika iki cast sampeyan nambah bonus kanggo kerusakan sihir sing peteng sing bisa nambani sampeyan lan ngluwihi serangan iki yen sampeyan bakal mateni mateni. Sing nyekel sampeyan terus-terusan kelangan kesehatan kanthi ora ana mburi.

Sawise sampeyan ora bisa ngupayakake kesehatan, sampeyan bakal ora bisa dilalekake sawetara detik, banjur bali kanthi kesehatan sithik. Yen mungsuh isih urip kanthi wektu sampeyan wis ilang kesehatan, mula aku dadi kanca, amarga sampeyan bakal mudhun. Nggabungake Piandel lan Bedhil Kesehatan lan Bedhil Kesehatan yaiku yen sampeyan ngatasi mungsuh Tankier tinimbang Archer Biasa.

Katrampilan pasif

Wit keterampilan pasif Graveborn biasane fokus kesehatan luwih akeh lan mbentuk karusakan luwih akeh supaya sampeyan urip ing wektu sing lengkap. Ana sawetara perkara sing nyenengake sampeyan bisa mbukak kunci mengko ing wit sing duwe kasempatan kanggo nimbali Hydra sing peteng, nanging mayoritas upgrade tuntutan, nyuda cooldowns, utawa Nambah output karusakan saka kanca-wong sing ngrusak sampeyan.

Cara Nggawe

Yen sampeyan milih kelas sampeyan bisa milih crita asal sing menehi buff lan debuff tartamtu kanggo sifat-sifat tartamtu. Pemain Graveborn kudu melu “Gagal Monk” sing nyuda kekuatan lan kekurangan kanthi dexteritas, nanging kanthi dramatis nambah kapinteran lan kawicaksanan.

Ing segi upgrade saka path, katrampilan tartamtu sing kudu sampeyan lakoni ing awal yaiku thralls sing setya sing ngrusak karusakan sampeyan adhedhasar akeh kanca sing aktif sampeyan wis berjuang kanggo sampeyan. Umume katrampilan kasebut ana dandan ing-hood sing bisa ngaktifake kills, utawa aktif ing latar mburi. Graveborn gunane sakabehe sakabehe sanadyan sumelang karo kanca-kancane kanthi prioritas sing luwih akeh tinimbang sing luwih akeh kanca ing sisih sampeyan.

Sampeyan uga pengin nganggep apa sing sampeyan seneng. Apa sampeyan judi ing reaper balung? Yen mangkono, temtunipun sijine loeling loething loading kesehatan. Iki tegese fokus ing gaman, mantra, lan gear apa wae sing menehi rezenerasi kesehatan sing luwih efisien. Iki bisa ngetrapake pengorbanan, nanging aku ora bakal menehi saran kanggo nyingkirake kesehatan utawa gear saka arsenal sampeyan.

Multiclass

Nggabungake Graveborn karo warden spore nggawe multiclass hortikulturis lan loro karya kasebut bebarengan. Luwih akeh kanca sing duwe Graveborn, luwih apik sampeyan bakal bisa, amarga dheweke terus-terusan nyebabake kekacauan, mungsuh sing ngganggu, lan kesehatan lintah sing cocog. Tegese graveborn bisa nggunakake kanca … akeh.

Iki nggawe Spore Warden minangka pilihan sing apik banget amarga entuk kanca jamur sethithik ing bat. Yen aku nemokake manawa tumindak keterampilan babagan balung utawa pengorbanan sing isih ana beboyo, utamane ing dalan sing angel, nanging utamane kanggo ngangkat jamur sing apik banget.

Sampeyan bisa uga digodha kanggo nyoba stabbancher minangka kelas sekunder kanggo gabung karo Graveborn, nanging penting kanggo nimbang statistik utama sing mlebu ing saben kelas. Stabbancer bisa entuk manfaat saka dexterity lan kekuatan sing luwih gedhe, sing dudu fokus utama Graveborn. Pemain Graveborn luwih apik kanggo leveling, kawicaksanan lan kapinteran kanggo cooldbowns sing luwih cepet. Sing gabungke kanthi apik karo mantra yen sampeyan kudu milih spore Warden dudu forte sampeyan.

Spellshot

Spellshshot, minangka bedhil bedhil sing bisa nggunakake sulap utawa sregep dadi skeep. Sampeyan uga bisa nggawe sawetara wit pertengahan kaya kelas iki kanggo para pemain sing luwih maju sing ora mikir karo stats sing fokus. Sing amarga partway liwat spellshh sampeyan dadi cannon gelas ing tumpukan karusakan bangunan lan nembak mantra kanggo ngisi tameng sampeyan, saiki diarani wadhah. Bab liyane sing kudu dicathet yaiku yen sampeyan muter karo pengontrol, kelas iki nuntut sacara fisik amarga sampeyan bakal nggawe pemicu mashing lan loro-lorone meh saben serangan. Kabeh sing diomongake, mantra sing dibangun kanthi apik minangka jeblugan kanggo muter.

Kelas Feat

Kelas spellshhing yaiku tegesake mantra utawa nyipta sambungan utawa nggunakake senjata mbangun tumpukan karusakan ejaan tambah. Ngerti tumpukan Maju dadi Tree Mid-Tree Vital.

Skill Tindakan

Skills tumindak spellshot digunakake kanggo salah siji mungsuh sing paling gedhe ing wektu utawa golek kombinasi sing kuat kanggo nyirami mungsuh sing kuat kanggo nyirami mungsuh sadurunge entuk kasempatan kanggo nglawan maneh. Ora kaya kelas liyane, skills AMBI-HIXTROCT ngidini para mantra kanggo nglengkapi rong mantra ing wektu sing padha lan iki bisa digunakake kanggo sawetara kahanan geni sing apik. Skill polymorph ngidini sampeyan mungsuh siji menyang layang sing kalebu wedhus asing sing ngambang. Sampeyan bisa nyerang nalika padha diterusake, nanging yen ora, dheweke bakal normal maneh sawise sawetara wektu. Yen sampeyan mbuwang polymorph ing mungsuh sing dhuwur banget kanggo ndandani, sampeyan mung nggawe tulisan liyane sing dilengkapi.

Katrampilan pasif

Skills Pasif Spellshot Kabeh fokus ing casting lan nambah senjata kanthi luwih cepet nalika ngeculake output ngrusak liwat tumpukan motret. Yen sampeyan seneng nggedhekake karusakan liwat statistik lan ora kuwatir banget kanggo mbukak kunci kabisan anyar sing flashy banjur iki senggol sampeyan. Yen sampeyan dadi pemain sing luwih anyar utawa mung eksprimen, aja pilih kaca mid-cannon kaca, sing bakal ngrusak karusakan ejaan nanging mandhegake tameng kanthi otomatis. Priksa manawa sampeyan ngerti tumpukan tumpukan kanthi lengkap – utawa ngliwati katrampilan kanggo sawetara wektu – utawa sampeyan bakal mati akeh.

Cara Nggawe

Iku nyenengake kanggo mbakar mantra kanthi cepet lan nutupi area lapangan ing kerusakan unsur supaya kene aku nindakake. Sampeyan bisa uga pengin fokus ing mantra sing luwih kuat sing kurang asring – kaya biasane, mutusake apa sing paling apik kanggo sampeyan. Kanggo tingkat sing paling cepet nyipta nasib, aku lunga Monk kanggo ningkatake intelijen lan kawicaksanan sing nyuda coldown kanthi biaya kritis. Aku banjur mbuwang kabeh poin menyang intelijen kanggo bagean pisanan saka game nganti aku bisa murub nganggo mantra kanthi wektu sing paling cilik ing antarane. Siji-sijine negatif sing dakkandhakake karo bangunan iki yaiku serangan melee saya kuwat. Katon ora jelas nyatakake, nanging iki bisa uga diikat kekuatan.

Multiclass

Multiclassing The Spellshsh gumantung saka apa sing pengin ditindakake, nanging nimbang rong ide kanthi cannon kaca nyerang sing dikembangake utawa luwih kuat sing bisa nyedhaki. Aku seneng nglakoni perkara sing nyenengake nanging akeh sing seneng nggedhekake statistik. Kanggo spellete fluensial sing ranged, go clambringer, biasane kanggo kanca wyvern sing bisa nyedhaki lan nyetel barang-barang ing geni, nanging amarga sampeyan lagi nglawan tim kelas iki uga metu saka buffs tim. Minangka kasunyatan, meriam gelas dibangun ing sawetara kanca bisa dadi kuat sing kuat. Spells Defensif sing apik bisa pindhah menyang kanca warden kanggo entuk kanca jamur tankan kanggo menehi ruang kanggo mundur lan nggunakake sihir sampeyan kanthi jangkah sing luwih kasual. Pancen ora ana jawaban sing tepat, aku ora nyoba iki, nanging ora bakal ningkatake karusakan kritis bisa banget. Malah reviewer malah ngusulake condong luwih akeh menyang bangunan meriam gelas kanthi Graveborn, nanging terusake kanthi ati-ati yen sampeyan lunga menyang rute kasebut.

Spore Warden

Saka pratinjau lan trailer, spore Warden katon kaya kelas druid / ranger liyane, nanging kaya ternyata, dadi cepet banget. Watak iki apik kanggo pamula lan sapa wae sing pengin seneng-seneng. Para kanca yaiku Tanky lan menehi akeh ruang kanggo nyoba macem-macem PlayStyles. Sampeyan bakal cepet-cepet bakal nyemprotake siklon lan mbanting ing sateng mungsuh dadi kanca jamur sing paling apik sing uga duwe kabiasaan kanggo mateni.

Kelas Feat

Kelas Spore Warden minangka kanca jamur, lan jujur ​​yen Spore Warden ora yakin apa bisa uga. (Klip saka Spore Warden takon yen bakal kena infeksi). Sampeyan bisa nggunakake mungsuh kanggo kanca jamur kanggo lungse lan padha ngatasi kerusakan racun kanggo lebur.

Skill Tindakan

Nalika nerangake katrampilan tumindak iki duwe Barrage lan Blizzard. Barrage nyeluk-nyasar sing gandhewo sing murub pitung karusakan pitu. Panah bisa dipecat kaping pirang-pirang lan lumahing ricochet. Dheweke uga njupuk bedhil ngrusak bedhil sampeyan bisa uga bakal ditindakake.

Awal ing game, busur ora nyengsemaken. Ing sawetara, nyiram panah ing panyebaran sing amba lan sithik panah kena target. Iku mung efektif minangka finisher, sing kelas anyar gaman melee wis apik. Sampeyan bisa uga mengko ing game tartamtu bisa uga gandhewo dadi luwih kaya bedhil emas saka takdir nanging katrampilan tindakan, blizzard, luwih efektif kanggo game. Blizzard Spawns telung siklon Frost sing terus sedhih lan mungsuh beku. Siklon bisa ngoyak makhluk mabur. Minangka kasunyatan, yen sampeyan njaluk siklon banjur mundhak kanca jamur sampeyan bisa ngeset perang lan mung lenggah maneh. Ana akeh efek status sing ditindakake kabeh sing akeh mati sanajan bisa angel kanggo ndeleng apa sing kedadeyan – yaiku banget Borderlands.

Skill Pasif

Wit keterampilan pasif kanggo spore Warden tliti, biasane nambah karusakan lan kesehatan sampeyan lan kanca jamur sampeyan nanging uga ana loro katrampilan sampeyan kudu. Awal, Awan Spore ngidini kanca sampeyan nindakake serangan sing adoh banjur mung sawetara jamur obat bakal nggawe kanca jamur sampeyan bakal urip maneh. Iki apik kanggo para pemain solo.

Cara Nggawe

Ora ana cara sing tepat kanggo nindakake iki amarga iki minangka kelas singapura. Aku lunga kanggo mbangun jarak sing cedhak lan milih corak nasib sing diarani bodho desa sing nyepelake kekuatan lan karusakan kritis nanging luwih penting kanggo unggangan efek gaman meale. Banjur aku mbuwang poin ekstra dadi kekurangan kritis lan intelijen sing luwih dhuwur kanggo nyuda statistik negatif saka bodho desa lan entuk tingkat cooldown sing luwih netral. Ing wiwitan game, iki nggawe builake hardting sing bakal beku mungsuh, tank karo kanca jamur, banjur rampung kanthi hits sing nggegirisi utawa hits bedhil kritis. Bangunan iki ora butuh akeh konstitusi kanggo ngundhakake kesehatan lan tameng amarga mungsuh sing asring diluncurake karo kanca. Sing ujar, hits kritis luwih digandhengake karo stabbancher supaya sampeyan bisa uga pengin nggedhekake warden spore kanthi cara liya utawa mbangun kelas liyane kanggo njupuk kauntungan saka Barrage.

Multiclass

Multiclassing uga bisa mlebu pirang-pirang cara, nanging kanggo mbangun Frost Brr-Zerken saka siklon Frost Brr-Zerken menehi pilihan kanggo target macem-macem tumindak kanthi skills struktur.

Akeh mantra sing mbutuhake sampeyan mung nggawe driji, gaya thanos, lan kita

Brr-zerker

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Brr-Zerker asale saka tembung play sing nggawe jenenge. Iku, ing atine, riff ing versi berserker, borderlands ‘kelas tank abot, kanthi corak sihir Frost sing fokus.

Salah sawijining fitur anyar Wonderlands minangka senjata sing darmabakti, lan yen sampeyan kepengin nggunakake asring, Brr-Zerker minangka pas sampurna kanggo sampeyan. Gabungke karo mekanik sing enraging kanggo menehi hasil Frost bonus lan sampeyan duwe pejuang sing ditutup kuat sing kabeh mlumpat menyang tengah tumindak. Yen sampeyan seneng duwe kolam renang kesehatan sing akeh, ngandhani mungsuh sampeyan “hawa anyep,” lan gaman sing cedhak, brr-zerker kanggo sampeyan.

Kelas Feat

Kelas Brr-Zerker feat Nesu saka Andhien, sing ngaktifake saben sampeyan nggunakake katrampilan tumindak. Apa sing ditahan? Iki nambah kerusakan Frost bonus kanggo kabeh serangan sampeyan. Duration Dururat Dasar luwih 15 detik, nanging ora nyuda nalika katrampilan tumindak aktif. Dadi, yen sampeyan nggunakake DreadWind, sing 6 detik pungkasan, ora bisa dirasakake bakal diwiwiti kanthi wiwitan, menehi umur 21 detik. Sampeyan uga bisa nambah durasi sing disegelake 35% yen sampeyan ngaktifake katrampilan, apa sing bisa ditrapake kanthi mundhak fereral, rinci ing ngisor iki.

Katrampilan tumindak

Skills tumindak wiwitan sampeyan yaiku Dreadwind, ing ngendi fatemaker sampeyan bakal muter sajrone 6 detik, ngrusak karusakan adhedhasar statistik senjata melee sing dilengkapi. Nalika efek, sampeyan wis nambah kacepetan gerakan lan kekebalan kanggo efek status sing alon, supaya sampeyan bisa tetep dadi mungsuh lan isih mencet dheweke. Sampeyan bisa uga weruh ing wiwitan game, Dreadwind … ora kaya sing efektif. Kerusakan ora kethek kaya sing dikarepake lan mungsuh isih bisa nyerang sampeyan, nalika arep nylametake negara sampeyan wis mungkasi durerbwind sampeyan. Amarga Dreadwind diikat menyang karusakan senjata sing dilengkapi, iki minangka katrampilan sing luwih apik menyang dhaptar kanthi apik, lan sampeyan pengin nggawe karusakan ing pasif sing ningkatake melee lan mesin vending scavenge sing cedhak, uga mesin vending scendenge Kanggo senjata sing luwih apik.

Skills tumindak kapindho sampeyan yaiku Surge Feral, Serangan lunging gunakake sing bakal ngatasi kerusakan Frost menyang mungsuh. Surge Feral minangka cara sing apik kanggo mlebu saklompok mungsuh kanthi cepet, aplikasi karusakan Frost kanggo dheweke, banjur tindakake nganggo senjata sing cedhak kaya bedhil. Nanging sampeyan uga bisa nyantai mundhak feral, kaya ceoldown bakal ngreset yen sampeyan mateni mungsuh. Nyatane bimbing feral bakal enggal mateni mungsuh yen kesehatane ana 20%. Yen sampeyan muter iki sing sampeyan tetep bisa nyantai, ngliwati 32 cooldown kapindho 32. Pasangan iki kanthi apik, sing kaya sadurunge, bisa duwe durasi sing berpanjangan saben sampeyan ngaktifake katrampilan. Kanggo saestu njupuk kauntungan saka feral sing luwih akeh mikir lan ngrencanakake banjur wedi, nanging yen sorta kemampuan nyenengake sampeyan, iku katrampilan sing nyenengake.

Katrampilan pasif

Kaya sing sampeyan bisa ngira, katrampilan pasif Brr-Zerker babagan nambah kekuwatan karusakan Frost lan karusakan Melee, nambahi negara sing ningkatake, lan ningkatake pengurangan kesehatan lan bisa tetep cedhak lan pribadi. Darah Frenzy mulihake kesehatan lan nambah wektu sing enak kanggo saben mateni. Cara lawas minangka ngrusak karusakan bonus nalika cedhak karo mungsuh

Cara Nggawe

Core menyang Brr-Zerker sing efektif yaiku karusakan Melee sing kuwat, akeh kesehatan supaya sampeyan tetep urip, lan nggunakake katrampilan tumindak sampeyan bisa. Tegese pojok kanthi kekuwatan, konstitusi, lan batang. Kanggo corak nasib sampeyan, bodho desa sampurna kanggo menehi sampeyan sing ngrusak output output mentah nalika njaga kabeh sing dibutuhake netral. Mbalekake Hoarder Inventory uga dadi pilihan potensial amarga menehi konsumen cooldown Boost nanging sampeyan bakal ngurbanake sawetara hp Max lan pengin nggawe titik ekstra sampeyan.

Multiclass

Yen sampeyan arep mateni karo brr-zerker karo katrampilan tumindak kelas liyane, pilih salah sawijining sing duwe katrampilan sing bisa digunakake kanggo sampeyan isih ngaktifake kabeh wektu. Contone, Spore Warden minangka pilihan sing apik karo Barrage sing bisa dipecat kaping pirang-pirang. Utawa sampeyan bisa njupuk kauntungan saka blizzard lan gunakake frost pasif sampeyan kanggo nambah kekuwatan siklon luwih.

Clawbringer

Clawbringer minangka powerhouse unsur lan bisa uga paling apik ing kelas. Kanthi fistful geni ing tangan siji lan kilat ing sisih liya, Clawbringer bisa nggawa kabeh ing meja, kalebu kanca sing dipercaya Wyvern.

Pancen ora ana trik kanggo Clawbringer, sing bisa uga ora pati rame yen sampeyan pengin dadi luwih aneh utawa aktif karo kelas sampeyan. Nanging, yen sampeyan luwih fokus ing motret lan nglaporake sihir unsur kelakon, yen Clawbringer minangka pilihan sing apik kanggo milih wong liya lan pasangan liyane.

Kelas Feat

Kancing Clawbringer, kanca sing apik banget, kanca sing apik banget sing bakal nyandhak mripatmu lan jabatan tanpa mrentah. Sembarang paningkatan sampeyan uga nambah karusakan kanca, sing nggawe ngrusak geni sing penting banget yen sampeyan pengin WYvern sampeyan bisa uga efektif. Sampeyan ora bisa ngontrol WYvern, lan minangka asil bisa gampang lali yen ana. Yen sampeyan pengin sing luwih aktif tinimbang pasif, sampeyan bisa uga ora seneng karo WYvern, nanging yen luwih seneng duwe kanca sing menehi karusakan ing bagean, Wyvern minangka pilihan sing apik.

Katrampilan tumindak

Skills Tindakan Miwiti yaiku ngresiki geni, mogok palu sing gedhe banget sing mateni bumi utawa tengkorak mungsuh sing cedhak karo karusakan mure, nggawe serangan efek geni. Malah ing rampokan ngresiki minangka katrampilan sing kuat lan bisa ngatasi kerusakan sing abot, saengga nyenengake lan marem banget lan kepenak metu saka gapura.

Skill Tindakan Kapindho yaiku Pengadilan Naga Naga, sing menehi fatemaker apa sing dadi palu Thor. Iki minangka keterampilan sing dienggo sampeyan kanggo ngatasi efek kilat kanggo 8 detik ing endi wae. Sampeyan uga bisa kelingan maneh, mbalek maneh sawetara cooldown, lan ya apa-apa mungsuh ing dalan sing bali menyang sampeyan. Lanang!

Katrampilan pasif

Nalika katrampilan pasif, fokus Clawbringer ana ing telung atribut inti. Kerusakan geni. Kerusakan Lightning, lan kanca Wyvern. Tinimbang ngetokake poin menyang loro geni lan kilat, sampeyan luwih apik milih siji unsur lan fokus kanggo nggedhekake potensial. Fire bisa uga kaya pilihan sing luwih apik amarga sampeyan bakal ngrusak geni, nanging ana katrampilan pasif sing menehi karusakan peti Wyvern. Pungkasane, sampeyan kudu milih unsur adhedhasar skill tumindak sing sampeyan pilih.

Cara Nggawe

Skills tumindak sing sampeyan pilih luwih disenengi uga bakal mengaruhi bangunan sampeyan menyang sawetara gelar, sing rada bummer amarga sampeyan milih katrampilan kasebut dhisik. Nanging, sampeyan bisa ngawasi kanthi padhang yen sampeyan ngowahi pikiran mengko. Nalika ora cukup kaya Melee Heavy minangka Brr-Zerker, MEEE lan karusakan kritis isih duwe peran utama ing katrampilan tumindak Clawbringer lan kekuatan kasebut apik kanggo nandur modal. Kelas kasebut uga bisa dadi tanky, ora nganggo HP nanging kanthi wedok thanks kanggo sawetara katrampilan pasif, saengga sampeyan nggunakake geni, utamane yen sampeyan nggunakake Flame, sing mbutuhake sampeyan bakal cedhak lan pribadi. Kawicaksanan minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin mlebu ing sisih unsur. Kanggo corak nasib, sampeyan bisa milih bodho desa yen sampeyan pengin gedhe ing kerusakan lan kanggo pilihan sing luwih risiko, alchemist ningkatake kanggo ngrusak status, kanthi biaya konstitusi. Iki bisa mlaku kanthi becik sanajan sampeyan milih senjata jangka panjang lan pangadilan Naga Storm.

Multiclass

Amarga kepiye Clawbringer langsung, lan amarga umume keterampilan ora mbutuhake karya tambahan kanggo ngaktifake, bisa nggawe pilihan multiclass sing apik. Luwih becik yen ngrusak unsur serangan ing serangan sampeyan lan kelas apa wae sing bisa entuk manfaat kanggo nduwe Wyvern ngetutake sampeyan, nyetel geni. Aku golek kanca sing solid menyang brr-zerker, sing aku main kelas utama. Aku bakal fokus ing mundhak feral sing ngegegake, dene wyvern saya mung bakal padha wae.

Kanggo luwih akeh ing looper Gearbox anyar-, uh, Spellcaster, priksa review Tinina’s Wonderlands Tinina’s Wonderlands.