Dhaptar Fitur Anyar sing ngeculake ing Minecraft 1.17 guwa & cliffs nganyari bagean 1, minecraft 1.17 Fitur: Apa sing kalebu ing guwa & cliffs part 1 | Pc Gamer

Minecraft 1.17 Fitur: Apa sing anyar ing guwa & cliffs part 1

Mangkene dhaptar kabeh Minecraft anyar 1.17 Fitur, uga apa sing bakal diarepake saka 1.18.

Dhaptar Fitur Anyar sing ngeculake ing Minecraft 1.17 guwa & cliffs nganyari bagean 1

Mojang pungkasane ngungkapake tanggal rilis kanggo guwa minecraft and cliffs part 1. Pembaruan sing paling ditunggu-ngenteni siap digulung tanggal 8 Juni.

Minggu kepungkur, pangembang ngeculake pre-release pisanan saka Minecraft 1.17 nganyari. .17 pungkasane. Saiki, pangembang wis ngeculake limang pra-rilis lan calon pembebasan. Kabeh kewan omo lan kacilakan utama saiki wis disetel.

Ora bisa ngeculake kabeh kanthi cara siji? Lan kepiye carane versi versi anyar? Ing guwa katelu & tebing khusus, kita mangsuli sawetara pitakon sing paling kobong sampeyan – lan ngarepake bagean II!↣ HTTPS: // t.co / dq93def4mj ↢ pic.Twitter.com / 4PwPalju7

– Minecraft (@mineCraft) 4 Juni 2021

Sanajan ora ana owah-owahan generasi jagad anyar, penggemar isih bungah babagan update mbesuk. 1.17 Update ngenalake mobs anyar, barang, blok, lan liya-liyane.

Priksa fitur utama Minecraft 1..

Minecraft 1.17 guwa & cliffs nganyari bagean 1: Dhaptar fitur

1.17 guwa lan cliffs update ngenalake telung mobs anyar menyang Minecraft. Susah kanggo pemain, warden ora bakal dilebokake ing nganyari iki. Pengembang bakal nambah warden ing 1.18 Nganyari teka ing pungkasan taun iki.

Mangkene mobs anyar sing teka ing guwa lan tebing bagean 1:

Kambing bisa ditemokake ing biomes gunung. Saka wedhus, pemain bisa susu farm, tanduk, lan liya-liyane. Nanging, nalika nggawe peternakan wedhus, pemain kudu eling yen bisa mlumpat nganti 10 blokir kurungan sing dhuwur lan uwal. Kambing bisa dikembangke nganggo gandum.

Glow cumi yaiku sing menang saka Mob Vot sing dianakake ing MINECON 2020. Dheweke meh padha karo lipid biasa nanging duwe kahanan sing beda lan nyelehake loot. Tinimbang tinta, dheweke nyelehake sacs ink glow nalika mati.

Apa sampeyan tetep minangka salah sawijining pet, para pengawal pribadi, utawa kanca sampeyan liwat tebal lan tipis: ora ana gesang sing luwih apik karo axolotl ing sisih sampeyan!Siapke petualangan ing jero banyu kanthi dongeng axolotlot sing narik ati: ↣ HTTPS: // t.co / eaxxb1bqiv ↢ pic.Twitter.com / hx96bsm5sg

– Minecraft (@mineCraft) tanggal 2 Juni 2021

Axolotll minangka kanca anyar sing teka ing Minecraft karo nganyari iki. Kaya serigala, axolotls cukup mbiyantu ing perang nanging mung nalika banyu jero banyu. Salah sawijining perkara sing paling apik babagan yaiku para pemain bisa milih ing ember.

Geodes amethyst

Geodes amethyst minangka struktur anyar sing ngasilake bawah tanah. Ing struktur kasebut, para pemain bisa nemokake blok langka sing anyar sing diarani amethyst. Geodes amethyst digawe saka telung lapisan:

  • Lapisan njaba: Basalt lancar
  • Lapisan Tidur: Kalkulator
  • Lapisan Inner: Reguler lan Budding Amethyst

Nggunakake Amethyst, Pemain bisa nganiaya shaders amethyst, pemain sing bisa digunakake kanggo nggawe blok amethyst, gelas tinted, lan liya-liyane.

Tembaga

Tembaga minangka mineral anyar sing teka ing Lingkungan Minecraft. Vena tembaga umum ing y 48-49. Pemain bisa nggunakake tembaga kanggo nggawe blok tembaga, spyglasses, rod lightning, lan liya-liyane.

Blok Tembaga uga duwe properti khusus sing diarani oksidasi. Suwe-suwe, blok tembaga bakal ngganti warna amarga oksidasi. Pemain bisa nyegah oksidasi kanthi nglewati blok tembaga nganggo honeycombs.

RAW Ore

Pemain saiki bisa nggunakake enchantment fortune ing wesi, tembaga, lan ores emas. Blok Ore Miner saiki nyelehake ores mentah tinimbang blok dhewe. Pemain bisa ngebot bijih mentah kanggo njaluk ingot.

Liyane saka Ores mentah, akeh blok lan barang anyar sing bakal ana, kayata deepslate, kalbul, bundle, bundle, town, gelas, lan liya-liyane. Centhang Tanggalan amarga nganyari wis siyap diluncurake tanggal 8 Juni.

Pemain bisa ndownload calon calon 1 kanggo nyoba fitur anyar guwa minecraft and cliffs part 1.

Minecraft 1.17 Fitur: Apa anyar ing guwa & cliffs part 1?

Mangkene dhaptar makhluk anyar, blok, lan barang sing bisa ditindakake ing 1.17.

Minecraft 1.17 Fitur - Axolotls nglangi ing kali

(Gambar Kredit: Mojang Studios)

  • 1.17: Makhluk
  • 1.17: Tanduran
  • 1.17: Misc. Blok
  • 1.17: Barang digawe
  • Minecraft 1.18 nganyari

Isih entuk gantung kabeh makhluk lan fitur anyar ing Minecraft 1.17? Ana akeh tambahan anyar kanggo nglacak. Nganyari guwa lan tebing pisanan diumumake ing 2020 karo rencana GRAND menyang Overhaul Generation ing jagad iki kanthi nambah blok, barang, lan makhluk anyar. Mula, Mojang nggawe keputusan kanggo mbagi nganyari dadi rong bagean sing kapisah. 1.17 nganyari (bagean pisanan guwa & tebing) urip saiki lan ngenalake makhluk, blok anyar, lan macem-macem bit lan potongan liyane. 1.18 (Bagean 2) bakal teka mengko ing taun 2021 lan bakal menehi generasi terrain sing anyar lan generasi.

Misale jek cukup, pas? Lan bakal, kajaba blok utawa kewan tartamtu sing mung bakal ditetepake ing biome anyar sing ana ing 1.18 wis ditambahake ing game. Wis cukup angel kanggo njaga kabeh perkara anyar ing guwa & cliffs bagean 1 nganyari lan ngerti apa dudu klebu, dadi aku nggabungake pandhuan iki.

Mangkene dhaptar kabeh Minecraft anyar 1.17 Fitur, uga apa sing bakal diarepake saka 1.18.

Minecraft 1.17 Fitur: Mangkene Apa sing kalebu ing guwa & tebing Bagean 1

. Nalika sacara teknis luwih cilik saka rong nganyari, nambah blok, kewan, tanduran, lan barang sing bisa ditindakake. Nanging sawetara prekara kasebut mung kudu ditrapake ing biomes anyar, sampeyan bisa uga bingung babagan apa sing bisa diarepake kanggo ndeleng nalika sampeyan murub versi Minecraft.

Perlu dicathet yen sawetara blok utawa makhluk sing diikat ing biome mbesuk bisa uga ora alami. Nanging katon ana cara liya kanggo njupuk, nanging kanthi mode kreatif utawa saka golek bejo ing dada utawa saka sudagar sing ngumbara.

1.17: Makhluk

Makhluk

  • Axolotl: Makhluk amfibid sing ora musuhan iki ing jero banyu ing jero peteng.
  • Glow cumi: Makhluk iki diuncalake ing sumber banyu lemah ing pepeteng, sanajan cemlorot sing padhang menehi.
  • Kambing: !

1.17: Tanduran

Tanduran

  • Azalea Bushes: Iki uga bisa ngembang bushes azalea. Nggunakake bonemeal kanggo tuwuh menyang wit azalea.
  • Woh-wohan guwa / Glow beri: Vine guwa tuwuh saka langit-langit lan duwe kasempatan ngasilake woh wohan beri, sing bisa digunakake minangka panganan utawa sumber cahya.
  • DRIPLEAF: Ditemokake tuwuh ing lempung utawa ing banyu. Bonemeal bisa digunakake kanggo nggawe dheweke luwih dhuwur.
  • GLOW LIGHEN: Sumber cahya sing kurang ditemokake ing guwa. Bisa dipanen nganggo shears.
  • Blok / Karpet Moss / Karpet Moss: . Karpet lumut bisa digawe saka blokir moss.
  • Root rereget / Gantung: Blok hiasan sing alami ing gandum sing subum. Nggunakake rereget bonemeal ing rereget ngasilake reresik.
  • Blok Dekorasi. Kembang gedhe iki bisa diselehake ing langit-langit.

1.17: Misc. Blok

Blok macem-macem:

  • AMETHYST Geodes / Clusters / Shards: Iki bisa ditemokake ing njero lemah lan bisa ditambang nganggo pickaxe.
  • Lilin: Iki bisa diselehake ing permukaan sing padhet. Dheweke uga mlebu 16 warna!
  • Ore Capper: Iki bisa ambune kanggo ngasilake ingot tembaga. 9x Ingot tembaga bakal nggawe blok tembaga.
  • THEEPSLEAL: Sithik luwih angel tinimbang watu, iki bisa ditemokake ing jero lemah. Yen ditambang, nyelehake cobbled deepslate.
  • Titik Titik: Tuwuh mudhun menyang stalactite yen diselehake ing langit-langit. Tuwuh munggah menyang stalagmite yen diselehake ing lantai.
  • Wadon Salju: Blok ‘trap’ anyar. Apa wae entitas sing mlaku ing kono bakal klelep.
  • Tuff: Jinis watu sing ditemokake ing blobs ing njero ruangan Y0 lan Y16.

1.17: Barang digawe

Barang digawe:

  • Lightning ROD (3x Copper Ingot): Bisa nglindhungi bangunan saka serangan kilat.
  • Spyglass (2x tembaga ingot, 1x amethyst shard): Delengen kanggo ndeleng barang-barang sing adoh banget.

Apa sing bakal teka ing Minecraft 1.18 nganyari

Minecraft 1.18: Sing dikarepake ing guwa & tebing part 2

Ora ana sing disetel kanggo bagean 2 saka guwa & cliffs nganyari, sanajan samesthine bakal teka mengko ing taun 2021. . Mangkene apa sing kita ngerti nganti saiki.

Biomes:

  • Guwa subur: Biome iki nambah akeh warna menyang wilayah lemah lan kebak blok sing ditutupi ijo lan woh wohan bunga. Sampeyan bakal bisa nemokake guwa sing subur kanthi nggoleki wit azalea sing tuwuh ing ndhuwur ing overworld.
  • Guwa Dripone: Biome kapindho kurang warni tinimbang guwa sing subur lan nambah stalagmum lan stalaktardes tinimbang dadi dumadi saka blok biasa minecraft. Mung ati-ati supaya ora tiba ing sumur stalagmitit!
  • Jero peteng: Biome iki ora kanggo ati-ati. Yen ana lampu ing guwa wiwit mudhun, sampeyan bisa uga pengin mundur kaya tandha yen Warden Mob sing medeni. Sensor Skulk Generate Uga.

Makhluk:

  • Warden: Mobs anyar sing nggegirisi ing jero ruangan lan nanggapi gerakan lan geter. Sampeyan bakal pengin ngindhari dheweke amarga ngatasi kerusakan lan duwe kolam renang kesehatan sing dhuwur.

Blok:

  • Blok / Sensor Skulk: Iki ditemokake ing njero lemah ing terrain Warden. Dheweke ditetepake kanthi swara lan geter lan bakal ngetokake sinyal redstone nalika micu.

Pisanan 1.18 Snapshot wis teka

Versi Minecraft 1.18 Ora duwe tanggal rilis pungkasan, nanging Mojang nglaporake pamuter kanggo ndeleng generasi donya anyar ing bangunan eksperimen sing arang banget. Boten kados rilis gambar Minecraft, gambar eksperimen iki mbutuhake sampeyan download versi game kanthi manual saka situs Mojang.

“Jinis iki eksperimen, lan kabeh tundhuk,” ujare Mojang. “Sawetara fitur bisa uga diganti utawa malah dicopot yen perlu kanggo nambah kinerja.”

Senadyan alam eksperimen, gambar awal awal bakal ngidini sampeyan nggawe jagad anyar karo gunung Minecraft sing luwih gedhe lan luwih akeh guwa.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.