Dhaptar artefak lan stats | Dampak Genshin | Artifak Genshin Impak | Taktik Kanthong

Artefak dampak genshin

Contents

Implo sing Disaranake:

Dhaptar artefak lan stats

Iki minangka dhaptar kabeh artifak set ing pengaruh genshin! Kita duwe dhaptar kabeh efek artefak, panjelasan artifact mainstats lan subur, lan panjelasan apa artefak ing game!

Dhaptar konten

  • Artefak anyar ing versi 4.0
  • Dhaptar Artifact Set bonus
  • Dhaptar artefak maksimal 5-bintang
  • Dhaptar artefak maksimal 3-bintang
  • Apa artefak
  • Pandhuan Artefact Stats
  • Pandhuan sing gegandhengan

Artefak anyar ing versi 4.0

Marechaussee Hunter lan Troupe Emas

Emas Troupe lan Marechaussee Hunter minangka artifact artifact paling anyar ing Versi 4.0. Ringan artefak iki bisa dipikolehi ing domain berkah ing wilayah Billeine – denouement saka dosa!

Dhaptar Artifact Set bonus

Dhaptar artefak maksimal 5-bintang

Setel Bonus Set
Petra Archaic 2-potongan: . 4-potongan: Sawise entuk pamaruan unsur digawe liwat reaksi kristal, kabeh anggota partai entuk bonus DMG 35% entuk bonus DMG 35% kanggo unsur tartamtu kanggo 10s. Mung siji bentuk bonus DMG unsur bisa dipikolehi kanthi cara iki ing siji wektu.
2-potongan: Bonus +% 4-potongan: Yen karakter nyerang mungsuh sing kena pengaruh Cryo, tarif critane tambah 20%. Yen mungsuh wis beku, tarif kromit tambah 20%.
Chivalry getih 2-potongan: DMG fisik + 25% 4-potongan: Sawise ngalahake mungsuh, mundhak serangan DMG kanthi 50% lan nyuda biaya stamina nganti 0 kanggo 10s.
Penyihir layung 2-potongan: Pyro DMG Bonus +%. 4-potongan: Mundhak kakehan, kobong, lan burgeon dmg kanthi 40%. Mundhak cepet-cepet lan nyawiji dmg kanthi 15%. Nggunakake Skills Elemental Ningkatake Efek Seting 2-Piece kanthi 50% kanggo 10s. Tumpukan maksimal 3.
Kenangan Deepwood 2-potongan: Bonus +% Dendro DMG 4-potongan: Sawise katrampilan unsur utawa bledosan mungsuh mungsuh, target ‘dendro res bakal dirampungake 30% kanggo 8s. Efek iki bisa dipicu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan.
Pesisir Pavilion Gurun 2-potongan: Bonus +% DMG +% 4-potongan: Nalika serangan sing dituntut mungsuh, kecepatan serangan normal karakter bakal mundhak 10% nalika normal, diisi, lan plunging serangan DMG bakal mundhak 40% kanggo 15%
Gema saka pisungsung 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Nalika serangan normal tekan mungsuh, ana kemungkinan 36% manawa bakal nyebabake ritus ing Lembah, sing bakal nambah DMG serangan normal kanthi 70% ATK. Efek iki bakal dibuwang 0.05s sawise serangan normal Deals DMG. Yen serangan normal gagal micu ritus lembah, kemungkinan kanggo micu mbesuk bakal mundhak 20%. Pemicu iki bisa kedadeyan saben 0.2s.
Lambang nasib sing abot 2-potongan: Energi Recharge + 20%. 4-potongan: Ningkatake bledosan DMG Elemental dening 25% saka Recharge Energi. Maksimal 75% DMG bonus bisa dipikolehi kanthi cara iki.
Kembang saka swarga ilang 2-potongan: Penguasa Unsur +80 4-potongan: Bloom karakter sing dilengkapi, reaksi hiperbloom, lan burgeon ditambah karo 40%. Kajaba iku, sawise trigger karakter sing nglengkapi mekar mekar, hiperbloom, utawa burgeon, dheweke bakal entuk 25% bonus liyane kanggo efek sing kasebut sadurunge. Saben tumpukan iki nganti 10s. Tumpukan maksimal 4 bebarengan. Efek iki mung bisa dipicu sapisan saben detik. Karakter sing padha karo iki isih bisa micu efek nalika ora ing lapangan.
Ngimpi ngimpi 2-potongan: Penguasa Unsur +80 4-potongan: Sajrone 8-anan micu reaksi unsur, karakter kasebut nglengkapi buff adhedhasar jinis unsur anggota partai liyane. ATK tambah 14% kanggo saben anggota sing jinis unsur padha karo karakter sing dilengkapi, lan em tambah 50 kanggo saben anggota kanthi jinis unsur. Saben buff bakal ngitung nganti 3 karakter. Efek iki bisa dipicu sapisan saben 8s lan sanajan ora ing lapangan.
Finale Gladiator 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Yen WiDer saka pesawat artefak iki nggunakake pedhang, Claymore utawa Polarm, nambah dmg sing normal 35%.
Troupe Emas 2-potongan: Skill Elemental DMG + 20% 4-potongan: Nambah Skill Ekstra Elemental DMG dening 25%. Kajaba iku yen ora ing lapangan, DMG Skill Elemental bakal tambah akeh 25%. Efek iki bakal diresiki 2us sawise njupuk lapangan.
Jantung ambane 2-potongan: Bonus hydro dm + 15% 4-potongan: Sawise nggunakake katrampilan unsur, nambah serangan normal lan nyerang DMG DMG dening 30% kanggo 15s.
Husk impen opulent 2-potongan: Def + 30% 4-potongan: Watak sing dilengkapi karo Sirah Artifact iki bakal entuk efek penasaran ing kahanan ing ngisor iki: Nalika ing lapangan, karakter entuk 1 mungsuh karo serangan geo, micu maksimal.3s. Yen mateni, karakter kasebut entuk 1 tumpukan saben 3s. Penasaran bisa tumpukan nganti kaping 4, saben nyedhiyakake bonus 6% def lan 6% DMG bonus. Nalika 6 detik liwat tanpa entuk tumpukan penasaran, 1 tumpukan ilang.
Lavalker 2-potongan: Pyro Res tambah 40%. 4-potongan: Tambah DMG nglawan sing kena pengaruh pyro kanthi 35%.
Maiden Kekasihku 2-potongan: Efektif Penyembuhan karakter + 15%. 4-potongan: Nggunakake katrampilan unsur utawa bledosan nambah penyembuhan sing ditampa dening kabeh anggota partai kanthi 20% kanggo 10s.
Marechaussee Hunter 2-potongan: Serangan normal lan diisi DMG + 15% 4-potongan: Yen HP saiki mundhak utawa nyuda, tarif kromen bakal tambah 12% kanggo 5S. Tumpukan maksimal 3.
Nobleste Objole 2-potongan: Unsur Burst DMG + 20%. 4-potongan: Nggunakake bledosan unsur mundhak kabeh atk anggota partai kanthi 20% kanggo 12s. Efek iki ora bisa tumpukan.
2-potongan: Bonus hydro dm + 15% 4-potongan: Sawise normal, diisi, lan plunging serangan, katrampilan unsur, lan bledosan unsur hit lawan, 1 tumpukan Nymph mirrored bakal dipicu, langgeng 8s. Yen ana ing efek 1, 2, utawa 3 utawa luwih tumpukan nymph mirrored, atk bakal ditambah karo 7% / 16% / 25%, lan bonus hydro dm bakal tambah 4% / 9% / 15%. Tumpukan nymph mirrorred digawe kanthi normal, diisi, lan plunging serangan, katrampilan unsur, lan bledosan unsur sing ana ing ndhuwur.
Segara Hued Clam 2-potongan: Gegayuhan Bonus + 15% 4-potongan: Nalika karakter karo nambani artefak iki minangka anggota partai, 1 busa bakal katon. Iki nglumpukake HP sing ditambani sajrone 3 detik, banjur njeblug lan menehi 90% saka hp sing ditambani minangka DMG kanggo mungsuh sing cedhak. Penyembuhan sing diklumpukake maksimal 30.000 hp, kalebu Over-Heal. Mung bisa dadi 1 foam aktif, nanging tetep sanajan sampeyan ngganti. FOAM CD yaiku 3.5s.
Gelang pucet 2-potongan: DMG fisik + 25% 4-potongan: Nalika katrampilan unsur cocog karo mungsuh, atk tambah 9% kanggo 7s. Efek efek tumpukan nganti kaping 2 lan bisa dipicu saben 0.3s. Sawise 2 tumpukan tekan, efek 2 set tikel tikel.
Retracing Bolide 2-potongan: Nambah kekuatan tameng kanthi 35% 4-potongan: Nalika dilindhungi tameng, entuk tambahan 40% normal lan DMG serangan DMG.
Pangeling-eling Shimenawa 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Nalika ngrebut katrampilan unsur, yen karakter duwe 15 utawa luwih energi, ilang 15 energi lan normal / ngisi DMG DMG 50%. Efek iki ora bakal micu maneh sajrone durasi kasebut.
Tenacity saka millelith 2-potongan: HP + 20% 4-potongan: Nalika katrampilan unsur cocog karo mungsuh, ATK kabeh anggota partai sing cedhak ditambah 20% lan kekuatan tameng tambah 30% kanggo 3S. Efek iki bisa dipicu sapisan 0.. Efek iki isih bisa dipicu sanajan karakter sing nggunakake pesawat artefak iki ora ana ing lapangan.
Gedhung Fury 2-potongan: Bonus +% 4-potongan: Nambah karusakan sing disebabake dening kakehan, superconduct, superconduct, lan hiperbloom kanthi 40%, lan bonus DMG sing diwenehake kanthi luwih gedhe tinimbang 20%. Nalika quud, utawa reaksi unel sing ora ana gandhengane, keterampilan unsur wis dirampungake 1s. Mung bisa kedadeyan sapisan saben 0.8s
ThundersoPher . 4-potongan: Nambah DMG nglawan mungsuh sing kena pengaruh elektro kanthi 35%.
Vermillion wingi 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Sawise nggunakake bledosan unsur, karakter iki bakal entuk efek cahya nascent, nambah ateng kanthi 8% kanggo 16s. Nalika hp karakter suda, atk dheweke bakal nambah 10%. Tambah luwih akeh bisa kedadeyan kanthi maksimal 4 kaping. Efek iki bisa dipicu sapisan 0.8s. Lampu nascent bakal dibuwang nalika karakter kasebut ninggalake lapangan. Yen bledosan unsur digunakake maneh sajrone cahya nascent, lampu nascent asli bakal dibuwang.
Viride Venerer 2-potongan: Bonus +% DMG +% 4-potongan: Nambah Swirl DMG kanthi 60%. Nyuda unsur unsur lawan menyang unsur infus ing swirl kanthi 40% kanggo 10s.
Cemlorot vourukasha 2-potongan: HP + 20% 4-potongan: Skill Elektronik DMG DMG bakal tambah 10%. Sawise karakter sing dilengkapi njupuk DMG, bonus DMG sing kasebut kanthi 80% kanggo 5S. Efek efek bisa duwe 5 tumpukan. . Efek iki bisa dipicu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan.
Troupe Wanderer 2-potongan: Nambah kepuasa unsur dening 80. 4-potongan: Ningkatake serangan DMG kanthi 35% yen karakter nggunakake katalis utawa busur.

Dhaptar artefak 4-bintang 4-bintang

Setel
Berserker 2-potongan: Cithakan Cithakan + 12% 4-potongan: Nalika HP ing ngisor 70%, tarif kromit mundhak kanthi tambahan 24%.
Ati Heart 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Nambah DMG kanthi 30% nglawan mungsuh kanthi luwih saka 50% HP.
Will Defender 2-potongan: Def + 30% 4-potongan: Nambah res heritis saka 30% kanggo saben unsur saiki ana ing antarane karakter sampeyan ing pesta kasebut.
Gambler 2-potongan: Ningkatake DMG Skill Elemental kanthi 20%. 4-potongan: Ngalahake mungsuh duwe kasempatan 100% kanggo mbusak CD Skill Elemental. Mung bisa kedadeyan sepisan saben 15s.
Instruktur 2-potongan: Nambah kepuasa unsur dening 80. Sawise micu reaksi unsur, nambah kabeh keprigelan unsur partai ing 120 kanggo 8s.
Artis martial 2-potongan: Nambah serangan normal lan nyerang DMG DMG kanthi 15%. 4-potongan: Sawise nggunakake katrampilan unsur, nambah serangan normal lan nyerang DMG DMG dening 25% kanggo 8s.
Pandonga kanggo takdir 1-potongan: Kena pengaruh hydro kanggo 40% wektu sing kurang.
Pandonga kanggo katerangan Kena pengaruh pyro sajrone 40% wektu sing kurang.
Pandonga kanggo kawicaksanan 1-potongan: Kena pengaruh elektro kanggo 40% wektu sing kurang.
Pandonga kanggo musim semi 1-potongan: Kena pengaruh cryo kanggo 40% wektu sing kurang.
Resolusi Sojourner 2-potongan: Atk + 18%. 4-potongan: Mundhak undakan crita serangan serangan dening 30%.
Scholar 2-potongan: Energi Recharge + 20% 4-potongan: Entuk energi menehi 3 energi kanggo kabeh anggota pihak sing duwe busur utawa katalis sing dilengkapi. Mung bisa kedadeyan sapisan saben 3s.
Pangasingan 2-potongan: Energi Recharge + 20% 4-potongan: Nggunakake Burst Burst Regenerasi 2 Energi kanggo kabeh anggota Partai (ora kalebu sing luwih apik) saben 2s kanggo 6S. Efek iki ora bisa tumpukan.
Mukjijat cilik 2-potongan: Resor unsur tambah 20%. 4-potongan: DMG Elemental sing mlebu Ningkatake unsur unsur sing luwih saka 30% kanggo 10s. Mung bisa kedadeyan sepisan saben 10s.

Dhaptar artefak maksimal 3-bintang

Setel Bonus Set
Petualang 2-potongan: Max Hp mundhak 1000. 4-potongan: Mbukak dada regenerasi 30% Max HP luwih saka 5S.
Asu begja 2-potongan: Def tambah 100. 4-potongan: Milih Mora mulihake 300 HP.
Dokter Wisata Nambah penyembuhan sing mlebu 20%. 4-potongan: Nggunakake bledosan unsur mangga 20% hp.

Apa artefak

Efek Genshin - artefak sing wis digawe

Artifacts ngladeni minangka cara utama ningkatake statistik karakter sampeyan ing dampak Genshin.

.

Entuk saka panggedhe, dada, lan domain

Genshin - Entuk saka Domain Artifact

Artefak minangka bagean penting saka stats lan kinerja karakter sampeyan ing paprangan. Dheweke paling apik saka Domain Artifact

Kanggo entuk artefak sing paling apik, coba mundhakaken pangkat petualangan kanthi cepet mburu panggedhe Elit lan tantangan domain kanggo entuk artefak paling apik!

Pandhuan Artefact Stats

Dipérang dadi utama lan sub stat

Stats artefak

Artefak duwe 3 bagean sing mengaruhi statistik saka Wielder. .

Stat utama nambah bonus

Exile 1

Nilai saka nilai stats utama tetep nanging stat sing entuk bathi artefak minangka stat utama kanthi acak (regane ATK padha kanggo kabeh artefak saka pangkat sing padha Nanging artefact sampeyan bisa ngemot hp, atk, def, lsp). Stats Sub rampung kanthi acak lan minangka breaker deal ing artefak pungkasan.

Setel bonus tetep saben set supaya bisa fokus kanggo entuk statistik sing cocog kanggo artifact’s utama minangka kunci sampeyan minangka kunci kanggo entuk artefak gedhe.

Stats Main Artifact

Boosted stats Stats utama
Kembang urip Hp (warata)
Plum pati Atk (warata)
Sands Eon Atk (%), def (%), hp (%), penguasa unsur, energi energi
Gollet Eonothem Atk (%), def (%), hp (%), bonus dmg unsur (%)
Lingkaran logo

Kajaba saka penguasa unsur, kabeh Status Stat saka stat artefak yaiku persentase. Dadi statistik dhasar sing luwih dhuwur, luwih dhuwur statistik sing bisa diwenehake.

Dhaptar Artifak Sub Stats

Atk Def
Hp Tingkat kritik
Crit dmg Penguasa Unsur
Recharge Energi

. Serangan, HP, lan Pertahanan bisa uga ana regane regane lan%.

Artifact Set bonus

Artifact Set bonus

Saben artefak digandhengake karo a Setel. Iki set kasebut digandhengake karo bonus gumantung saka pirang-pirang potongan sing dilengkapi karo karakter.

Umume set duwe bonus sing diwenehake kanggo nglengkapi 2 potongan utawa 4 potongan set. Minangka karakter mung bisa nglengkapi limang artefak sekaligus, sampeyan bakal kepeksa milih antarane rong pasangan set 2-potongan utawa siji set 4-potongan.

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Pandhuan wiki Wiki Genshin

Efek Genshin - Wiki lan Pandhuan Ndhuwur

Pandhuan miturut kategori

Kabeh Kategori
Genshin - Kisah StoryWalkthrough crita Info News & Game
Genshin - Dhaptar karakterKarakter Genshin - Kabeh Gacha lan WishesGacha (pengin)
Genshin - Pandhuan mundurRerolling Genshin - Kabeh dhaptar TierDhaptar Tier
Tips & Trik Genshin - Dhaptar kabeh walkthroughPencarian
Genshin - Dhaptar SenjataGaman Genshin - Dhaptar artefakArtefak
Bosses Genshin - Dhaptar MungMungsuh
Genshin - Dhaptar DomainDomain Genshin - Dhaptar barang lan bahanBarang & Bahan
Genshin - Dhaptar acara lan pandhuan acaraAcara Genshin - Dhaptar PrestasiPrestasi
Genshin - Papan pesenPapan pesen Genshin - Pandhuan Abyss SpiralSpiral abyss
Lokasi & Lore Genshin - PerumahanOmah
Genshin - ArsipArsip Impak Genshin - Sistem Fishing Slim BannerMancing

Artefak dampak genshin

.

Artifak Genshin Impak - Wisatawan sing diubengi potongan artefak

Diterbitake: Sep 20, 2023

Efek Genshin nawakake level kebebasan sing apik nalika muter playstyle, nanging ana sing akeh pemain sing ora bisa dingerteni karo pemain anyar (lan pemain jangka panjang loro tresna lan sengit), lan iku pentinge sing Maha Kuwasa Artefak dampak genshin. Milih artefak paling apik kanggo karakter favorit sampeyan bisa nggawe jagad bedane kanggo sampeyan ing paprangan, dadi ayo goleki Artifak Impak Genshin Paling apik, Kepiye cara nggawe statistik sing paling akeh, lan kanggo njaluk, mula sampeyan bakal dadi grooving karo Archons ora ana wektu.

Kanggo njaluk pitulung kanggo njaluk kepala ing game, priksa Pandhuan Senjata Impak Genshin kita. Sawise iku, priksa manawa Priksa Tier Depan Genshin, Genshin Impact Next Banner, lan pandhuan acara Genshin Impact. Kita uga duwe dhaptar kode pangaruh Genshin paling anyar kanggo sawetara freemo sing enak, lan pengaruh Genshin memes kanggo menehi giggle.

Dadi ayo nyilem menyang pandhuan kita menyang Artefak dampak genshin.

Miniatur YouTube

?

Artefak minangka cara utama kanggo ningkatake stats sampeyan ing dampak Genshin, nawakake macem-macem bonus lan nyetel bonus sing kudu dipilih kanthi cocog karo jinis karakter sing sampeyan lakoni. Sampeyan bisa nglengkapi maksimal limang artefak ing karakter siji, lan akeh sing menehi mupangat kanggo nggunakake set rong utawa papat jinis sing padha.

Ana limang jinis artifak. Saben potongan duwe stat utama, sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Potongan Artifact Statistik potensial
Hp
Flume pati Serangan
Sands Eon Serangan%, pertahanan%, hp%, keprigelan unsur, utawa recharge energi
Gollet Eonothem Serangan%, mbela%, HP%, utawa kerusakan bonus
Lingkaran logo Serangan%, mbela%, HP%, Penguasa Unsur, Recharge Energi, Kritik Tingkat, Kritik ngrusak, Bonus Penyembuhan

Sawise iku, artefak duwe set subur, sing ditemtokake dening RG. Nalika sampeyan nambah artifak, subat acak bakal ditambahake utawa nganyari ing interval tartamtu. Mangkene substasi potensial, saben sing bisa teka minangka tingkat rata utawa peningkatan persentase:

  • Serangan
  • Hp
  • Tingkat kritik
  • Ngrusak crit
  • Recharge Energi
  • Penguasa Unsur

Banjur, ana set set, unik kanggo saben pesawat artefak. Sampeyan mung nggunakake iki – sampeyan bisa nyampur lan cocog, nggunakake rong set loro kanggo nggabungake mupangat, supaya bisa ditrapake kanggo nyetel papat, kanggo njupuk kauntungan saka bonus sing kuwat. Sampeyan bisa ndeleng saben efek bonus ing dhaptar artefak dampak sing paling apik.

Kaca Artifak Artifak Genshin

Apa artefak Efek Genshin sing paling apik?

. . . Nanging, kadang-kadang rhang Archons ora ana ing sisih sampeyan, lan bisa uga nemokake artefak papat lintang duwe subtsats sing luwih apik kanggo sampeyan, mula kudu eling nalika milih sing ana.

Klik ing jeneng karakter sing disaranake kanggo saben set kanggo ndeleng pandhuan lengkap.

Husk impen opulent

Rong bêsik sing dilengkapi: Pertahanan + 30%
Entuk Efek Penasaran ing kahanan ing ngisor iki: Nalika karakter sing dilengkapi ing lapangan, entuk tumpukan sawise ngepit mungsuh karo serangan geo, micu maksimal geo, micu maksimal.3 detik. Yen mateni lapangan, karakter entuk siji tumpukan saben telung detik. Penasaran bisa tumpukan nganti kaping papat, saben nyedhiyakake pertahanan 6% lan bonus karusakan geo 6%. Nalika nem detik ora entuk tumpukan penasaran, siji tumpukan kadaluwarsa

Entuk saka Domain Pengadilan Slumbering ing Benteng Hiraumi, ing Pulo Seirai.

Husk impen opulent sing disaranake karakter:

  • Albedo impak genshin
  • Genshin Impak Itto
  • Gorou Impak Genshin
  • Yun Jin Impak Genshin

Petra Archaic

Rong bêsik sing dilengkapi: GEO ngrusak + 15%
Patang bêsik: Sawise entuk pameran unsur digawe liwat reaksi kristal, kabeh anggota partai entuk bonus karusakan 35% kanggo unsur tartamtu sajrone sepuluh detik. Karakter mung bisa entuk siji wujud bonus karusakan unsur kanthi cara iki ing siji wektu

.

Karra Disaranake Artchic Petra:

  • Zhongli Impak Genshin

Blizzard Strayer

Rong bêsik sing dilengkapi: cryo ngrusak + 15%
Patang bêsik: Nambah tarif kromit karakter kanthi 20% nalika nyerang mungsuh sing kena pengaruh Cryo. Tarif kromine mundhak 20% yen mungsuh beku

Dijupuk saka puncak domain vindagnyr ing dragonspine, ing mondstadt.

Blizzard Strayer Disaranake:

  • Kaeya Impak Genshin
  • GENSHIN EMALL ‘GENSHU
  • Chongyun Genshin Impak
  • Rosaria Impak Genshin
  • Ayaka Impak Genshin
  • Pandhita Genshin

Chivalry getih

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan fisik + 25%
Patang bêsik: Nambah karakter peralatan sing dituntut karakter saka 50% sawise ngalahake mungsuh, lan nyuda biaya stamina serangan saka nol nganti sepuluh detik

Dijupuk saka domain gabungan kolam renang sing jelas ing Minlin, MT. Aozang, utawa saka kothak chivalry artifact bloodact.

Karakter Disaranake Blovalry Disaranake:

Penyihir layung

Rong bêsik sing dilengkapi: Pyro ngrusak + 15%
Patang bêsik: mundhak kakehan kerusakan lan ngobong kerusakan kanthi 40%, lan nguap lan nyawiji nganti 15%. Nggunakake Skills Elemental Ningkatake Efek Set Loro kanthi 50% sajrone sepuluh detik. Tiga maksimal tumpukan

Entuk saka Istana Hidden Domain Zhou ing Plancongan Bashui, Wulu Hill.

Penyayang Crimson karakter sing disaranake:

  • Genshin Impact Xiangling
  • Klee Impak Genshin
  • Diluc Impak Genshin
  • Bennett Impak Genshin
  • HU HE HU HU TAO TAO
  • Yanfei Impak Genshin
  • Genshin Impak’s Yoimiya

Artifak Genshin Impak - Nahiida dilengkapi kenangan Deepwood

Kenangan Deepwood

Rong bêsik sing dilengkapi: Bonus Dendro ngrusak + 15%
Patang bêsik: Sawise katrampilan unsur utawa bledosan kenek mungsuh, resistensi Dendro Dendro mudhun 30% sajrone wolung detik. Efek iki bisa micu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan (team buff, ora tumpukan yen luwih saka siji anggota saka partai sampeyan)

Dijupuk saka domain gamblang sepi ing alas Avidya, Sumeru.

  • Tighnari Impak Genshin
  • Genshin Impact Collei
  • Traveller Genshin Impak (Dendro)
  • Genshin Impak Nahiida
  • Yoyao impak genshin

Pesisir Pavilion Gurun

Rong bêsik sing dilengkapi: Bonus Rusak Anemo + 15%
Patang bêsik: Nalika serangan sing dituntut mungsuh, kacepetan serangan serangan karakter normal mundhak 10% nalika normal, diisi, lan ngrebut karusakan serangan 40% kanggo 15 detik

Dijupuk saka kutha Domain Emas ing mripat sands, wedhi sing ijo, sumeru.

Alin Pavilion Chronicle Disaranake:

  • Wanderer Impak Genshin
  • Genshin Impak Xiao
  • Heizou Impak Genshin

Gema saka pisungsung

Rong bêsik sing dilengkapi: Serangan + 18%
Patang bêsik: Nalika serangan normal tekan mungsuh, ana kemungkinan 36% kanggo micu valley ritus, sing nambah karusakan serangan normal kanthi 70% serangan. Efek iki dispels 0.05 detik sawise serangan serangan normal. Yen serangan normal gagal micu ritus lembah, kemungkinan serangan normal mbesuk mundhak 20%. Sampeyan bisa nrigger ritus valley sapisan saben 0.2 detik

Entuk saka Domain Lembah Lembah ing Fuoo Vale, Chasm.

Gempa karakter sing disaranake:

  • Ayato Impak Genshin (angger sampeyan terus-terusan duwe 100 / / /) ping / ms)
  • Genshin Impak’s Yoimiya
  • Kanak-anak Impak Genshin
  • Rambut Genshin Impor

Lambang nasib sing abot

Rong bêsik sing dilengkapi: Energi Recharge + 20%
Patang bêsik: Nambah Kerusakan Burst Unsur Dening 25% Recharge Energi. Sampeyan bisa entuk maksimal 75% karusakan bonus kanthi cara iki

Dijupuk saka Domain Pengadilan Momiasi-Dyed ing Pulo Yashiori ing Inazuma.

Lambang karakter sing disaranake Fate karakter sing disaranake:

  • Genshin Impact Xiangling
  • Amber Eft Genshin
  • Thoma Impak Genshin
  • Traveller Genshin Impak (Electro)
  • Shogun Raiden Impact Genshin
  • Genshin Impak ‘Xingqiu
  • Gorou Impak Genshin

Kembang saka swarga ilang

Rong bêsik sing dilengkapi: Penguasa Unsur +80
Patang bêsik: Watak sing dilengkapi ‘mekar, hyperbloom, lan kerusakan reaksi reaksi sing burgon nganti 40%. Nalika karakter sing nglengkapi pemicu mekar mekar, hiperbloom, utawa burgon, dheweke entuk karusakan reaksi tambahan 25%. Saben tumpukan luwih suwene sepuluh detik. Tumpukan maksimal. Efek iki bisa micu sapisan per detik, sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan

Dijupuk saka kutha Domain Emas ing mripat sands, wedhi sing ijo, sumeru.

Kembang swarga ilang karakter sing disaranake:

  • Kuki Shinobu Impak Genshin
  • Yae Miko Miko Miko Genshin
  • Raiden Genshin Impak
  • Genshin Impak Nahiida
  • Thoma Impak Genshin

Ngimpi ngimpi

Rong bêsik sing dilengkapi: Penguasa Unsur +80
Patang bêsik: Sajrone wolung detik micu reaksi unsur, karakter sing dilengkapi entuk buff adhedhasar jinis unsur anggota partai liyane. Nambah serangan kanthi 14% kanggo saben anggota partai kanthi jinis unsur sing padha minangka karakter sing dilengkapi, lan nambah kepuasa hitis kanthi 50 kanggo saben anggota pihak sing beda-beda. Saben buff sing disingkirake nganti telung karakter. Efek iki bisa micu sapisan saben wolung detik, sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan

Dijupuk saka domain gamblang sepi ing alas Avidya, Sumeru.

Implo sing Disaranake:

  • Alhaitham Impak Genshin
  • Kuki Shinobu Impak Genshin
  • Cyno Impak Genshin
  • Thoma Impak Genshin
  • Yae Miko Miko Miko Genshin
  • Fischl Impak Genshin
  • Genshin Impak Nahiida
  • Yoyao impak genshin

Artifak Genshin Impak - Ayaka kanthi set Lengkap Strayer Blizzard

Finale Gladiator

Rong bêsik sing dilengkapi: Serangan + 18%
Patang bêsik: Nambah kerusakan serangan serangan normal kanthi normal 35% yen nggunakake pedhang, Claymore, utawa polearm

Dipikolehi saka bos lan minggon, finate finansial finate artefak cedut, lan petualangan pangkat lan ganjaran jurnal.

Karakter sing dianjurake Gladiator:

  • Diluc Impak Genshin
  • Rambut Genshin Impor
  • Keqing Genshin Impact
  • Fischl Impak Genshin
  • Beidou Impak Genshin
  • Chongyun Genshin Impak
  • Ayaka Impak Genshin
  • Pandhita Genshin
  • Shenhe dampak genshin
  • Genshin Impak Xiao
  • Jean Genshin Impak
  • Nom-Impak Genshin

Troupe Emas

Rong bêsik: Kerusakan Skill Elemental mundhak 20%
Patang bêsik sing dilengkapi: Nambah Kerusakan Skill Element kanthi 25%, lan Kajaba iku, nalika karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan, Kerusakan Skill Elektruksi mundhak 25%. Iki ngresiki rong detik sawise njupuk lapangan.

Dijupuk saka denouement saka Domain Sin ing Wilayah Billeau Fontaine.

:

  • Albedo impak genshin
  • Fischl Impak Genshin
  • Yae Miko Miko Miko Genshin

Jantung ambane

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan Hidro + 15%
Patang bêsik: Nambah normal lan kerusakan serangan sing diisi sawise nggunakake katrampilan unsur 30% sajrone 15 detik.

Dijupuk saka puncak domain vindagnyr ing dragonspine, ing mondstadt.

Atine karakter sing Disaranake Ambane:

Lavalker

Rong bêsik sing dilengkapi: Rintangan Pyro + 40%
Patang bêsik: Nambah karusakan marang mungsuh sing kena pengaruh pyro kanthi 35%

Entuk saka Istana Hidden Domain Zhou ing Plancongan Bashui, Wulu Hill.

Karakter Disaranake Lavalker:

  • Klee Impak Genshin
  • Diluc Impak Genshin
  • HU HE HU HU TAO TAO

Maiden Kekasihku

Rong bêsik sing dilengkapi: Efektif Penyembuhan karakter + 15%
Patang bêsik: Nambah penyembuhan sing ditampa dening kabeh anggota partai kanthi 20% sajrone sepuluh detik sawise sampeyan nggunakake katrampilan utawa bledosan unsur

Dipikolehi saka lembah eling ing angin gedhe, ing cedhak wineryer esuk. Sampeyan uga nampa sawetara potongan saka pangkat petualangan lan ganjaran jurnal.

Karakter Disaranake Belis

  • Qiqi Impak Genshin
  • Diona Impak Genshin
  • Genshin Impak saka Barbara

Marechaussee Hunter

Rong bêsik: Kerusakan Serangan Normal lan Dhuwit Tambah 15%
Patang bêsik sing dilengkapi: Nalika HP karakter sing dilengkapi mundhak utawa nyuda, tarif critane mundhak 12% sajrone limang detik.

Dipikolehi saka denouement saka dosa dosa ing wilayah Fontaine Fontaine.

Karakter sing Disaranake Marechaussee Hunter Disaranake:

  • Genshin Impact Lyney
  • Genshin Impak Xiao
  • HU HE HU HU TAO TAO

Nobleste Objole

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan bledosan unsur + 20%
Patang bêsik: Nambah kabeh serangan anggota pihak dening 20% ​​sajrone 12 detik sawise nggunakake bledosan unsur. Efek iki ora bisa tumpukan

Dijupuk saka domain gabungan kolam renang sing jelas ing Minlin, MT. Aozang, utawa saka cuwilan sing novesse oblige.

Nobleresse Obligige karakter sing disaranake:

  • Genshin Impak’s Xinyan
  • Bennett Impak Genshin
  • Amber Eft Genshin
  • Lisa Impak Genshin
  • Wisatawan Eft Genshin (Electro, Anemo, Geo)
  • Shogun Raiden Impact Genshin
  • Sara Genshin Impak
  • Kaeya Impak Genshin
  • Diona Impak Genshin
  • Rosaria Impak Genshin
  • Venifik Genshin Impak
  • Kazuha Impak Genshin
  • Genshin Impak ‘Xingqiu
  • Kanak-anak Impak Genshin
  • Mona Eft Genshin
  • Ningguang Impak Genshin

Ngimpi Nymph

Rong potongan sing dilengkapi: bonus hydro karusakan + 15%
Papat dilengkapi: Nalika serangan karakter normal, serangan sing dituntut, serangan helum, utawa mungsuh bledosan unsur, entuk siji tumpukan nymph mirrored, sing suwene wolung detik. Yen ana ing efek siji, loro, telu, utawa luwih tumpukan nymph mirrored, serangan karakter mundhak 7% / 25%, lan bonus hidro karusakan 4% / 9% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15% / 15%. Tumpukan nymph mirrored sing digawe dening macem-macem jinis serangan sing ana ing ndhuwur

Dijupuk saka Domain Wesi Minus Molten ing sabuk Sandle, Sumeru.

Impian Nymph Disaranake:

Kita durung duwe kasempatan kanggo nyoba ngimpi Nymph metu, nanging katon apik kanggo Hydro DPS lan sub-dps kaya Anak Genshin Impak, yaiku Genshin Impact’s Ayato, lan Yelan Genshin Impak. Kita bakal bisa nganyari bagean iki sanalika ngerti luwih akeh.

Gelang pucet

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan fisik + 25%
Patang bêsik: Nambah serangan 9% sajrone pitung detik nalika katrampilan unsur cocog karo mungsuh. Efek efek tumpukan nganti kaping pindho, lan sampeyan bisa micu sapisan 0.3 detik. Sawise rong tumpukan wis tekan, efek rong set kasebut tikel tikel

Dijupuk saka domain jam tangan Ridge babagan Bishui Plain, Liyue.

Karakter sing Disaranake Pale:

Retracing Bolide

Rong bêsik sing dilengkapi: Kekuwatan Shield + 35%
Patang bêsik: Nalika dilindhungi tameng, entuk tambahan 40% normal lan ngrusak karusakan

Entuk saka domain Guyun ing segara awan, alas watu guyun.

Serat retracing sing disaranake:

Pangeling-eling Shimenawa

Rong bêsik sing dilengkapi: Serangan + 18%
Patang bêsik: Nalika nggunakake katrampilan unsur kanthi 15 utawa luwih tenaga, sampeyan kelangan 15 energi lan entuk karusakan sing normal / ngisi / ngisi karusakan / ngisi / ngatasi serangan sajrone sepuluh detik. Efek iki ora bakal micu maneh sajrone durasi kasebut

Dijupuk saka Domain Pengadilan Momiasi-Dyed ing Pulo Yashiori ing Inazuma.

ReminisaCence Shimenawa Disaranake karakter:

  • HU HE HU HU TAO TAO
  • Yanfei Impak Genshin
  • Genshin Impak’s Yoimiya
  • Shenhe dampak genshin

Tenacity saka milelith

Rong bêsik sing dilengkapi: HP + 20%
Patang bêsik: Sawise ngepit mungsuh karo katrampilan unsur, kabeh anggota partai sing cedhak entuk serangan 20% lan tameng tameng 30% sajrone telung detik. Sampeyan bisa micu efek iki saben 0.5 detik, sanajan karakter sing dilengkapi artefak ora ana ing lapangan

Dijupuk saka domain jam tangan Ridge babagan Bishui Plain, Liyue.

Tenacity karakter sing disaranake Milelith:

  • Thoma Impak Genshin
  • Zhongli Impak Genshin
  • Albedo impak genshin

Segara Hued Clam

Rong bêsik sing dilengkapi: Gegayuhan Bonus + 15%
Patang bêsik: Sawise marasake anggota partai, umpluk katon, nglumpukake hp sajrone telung detik. Umpluk banjur njeblug lan menehi 90% saka hp lara amarga karusakan ing mungsuh sing cedhak. Penyembuhan sing diklumpukake maksimal 30.000 hp, kalebu Over-Heal. . Busa Cooldown 3.

Entuk saka Domain Pengadilan Slumbering ing Benteng Hiraumi, ing Pulo Seirai.

CLAM Ocean-Hued Disaranake:

  • Qiqi Impak Genshin
  • Sayu Impak Genshin
  • Genshin Impak saka Barbara
  • Kokomi Impak Genshin

Gedhung Fury

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan elektro + 15%
Patang bêsik: Nambah karusakan sing disebabake dening kakehan, elektro-oleh, lan superconduct kanthi 40%. Micu efek kasebut nyuda katrampilan unsur sampeyan Cooldown kanthi siji detik. Mung bisa kedadeyan sapisan saben 0.8 detik

Entuk saka Domain Courtyard Midsummer ing Lembah Starfell, Starnatch Cliff.

Watesan Fury Disaranake:

  • Lisa Impak Genshin
  • Keqing Genshin Impact
  • Fischl Impak Genshin
  • Beidou Impak Genshin
  • Sara Genshin Impak

ThundersoPher

Rong bêsik sing dilengkapi: Rintangan Electro + 40%
Patang bêsik: Nambah karusakan sing ditangani marang mungsuh sing kena pengaruh elektro kanthi 35%

Entuk saka Domain Courtyard Midsummer ing Lembah Starfell, Starnatch Cliff.

Bunder sing Disaranake Watak:

  • Beidou Impak Genshin
  • Rambut Genshin Impor
  • Fischl Impak Genshin

Artifak Genshin Impak - Xiao dilengkapi vermilion sawise

Vermillion wingi

Rong bêsik sing dilengkapi: Serangan + 18%
Patang bêsik: Sawise nggunakake bledosan unsur, karakter sing dilengkapi entuk efek cahya nascent, nambah serangan kanthi 8% sajrone 16 detik. Nalika hp nyelehake, serangan luwih mundhak luwih saka 10%. Efek iki bisa micu maksimal kaping papat, lan bisa micu sapisan saben 0.8 detik. Dispels Lampu Nascent nalika karakter kasebut ninggalake lapangan. Yen karakter nggunakake bledosan unsur maneh sajrone cahya nascent, campuran cahya nascent asli

Entuk saka Domain Lembah Lembah ing Fuoo Vale, Chasm.

Vermillion derah sing disaranake karakter:

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan Anemo + 15%
Rong bêsik sing dilengkapi:

Dipikolehi saka lembah eling ing angin gedhe, ing cedhak wineryer esuk.

  • Venifik Genshin Impak
  • Traveller Genshin Impak (Anemo)
  • Sucrosa Impak Genshin
  • Genshin Impak Xiao
  • Jean Genshin Impak
  • Kazuha Impak Genshin
  • Sayu Impak Genshin

Cemlorot vourukasha

Rong bêsik sing dilengkapi: HP + 20%
Patang bêsik: Nambah katrampilan unsur lan karusakan bledosan unsur kanthi 10%. Nalika karakter sing dilengkapi njupuk karusakan, bonus karusakan sing disengaja kanthi 80% sajrone limang detik. Efek iki bisa entuk maksimal limang tumpukan, kanthi durasi saben tumpukan diitung kanthi mandiri. Efek bisa micu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan

Dijupuk saka Domain Wesi Minus Molten ing sabuk Sandle, Sumeru.

Karakter sing disaranake Vourukasha:

Kita durung duwe kasempatan kanggo njelajah pesawat iki, nanging kita bakal nganyarake bagean iki kanthi rekomendasi enggal.

Troupe Wanderer

Rong bêsik sing dilengkapi: Penguasa Unsur +80
Patang bêsik: Nambah Kerusakan Serangan ATTA 35% yen karakter sing dilengkapi nggunakake katalis utawa busur.

Dipikolehi saka bos dunia lan bos saben minggu, uga kothak calek artefak artefak artefak troupe Wanderer.

Troupe sing disaranake Troupe:

  • Klee Impak Genshin
  • GENSHIN EMALL ‘GENSHU
  • Sucrosa Impak Genshin
  • Mona Eft Genshin

Artefak impak papat lintang

. Dheweke bisa teka ing kelas telu utawa papat bintang. Nalika ora kuwat kaya set sing kapacak ing ndhuwur, bisa tumindak minangka artefak sulih nganti sampeyan entuk tangan sampeyan.

Rong bêsik dilengkapi: crit tarif + 12%

Puluh potongan sing dilengkapi: Nalika HP ana ing ngisor 70%, tarif kromit tambah kanthi tambahan 24%

Rong bêsik dilengkapi: Serangan + 18%

Patang bêsik sing dilengkapi: nambah karusakan 30% nglawan mungsuh kanthi luwih saka 50% hp

Rong bêsik dilengkapi: pertahanan + 30%

Patang bêsik sing dilengkapi: nambah resistance unsur 30% kanggo saben unsur saiki ana karakter sampeyan ing pesta sampeyan

Rong bêsik sing dilengkapi: Kerusakan Skill Elemental + 20%

Puluh potongan sing dilengkapi: Ngalahake mungsuh duwe kasempatan 100% kanggo mbusak katrampilan unsur cooldown. Mung bisa kedadeyan sapisan saben 15 detik

Rong bêsik sing dilengkapi: Mastery Elements +80

Rong bêsik dilengkapi: Serangan + 18%

Patang bêsik sing dilengkapi: Kraton serangan serangan Tingkat + 30%

Rong bêsik sing dilengkapi: Energi Recharge + 20%

Patang bêsik sing dilengkapi: entuk energi menehi telung energi kanggo kabeh anggota partai sing dilengkapi busur utawa katalis. Mung bisa kedadeyan sapisan saben telung detik

Rong bêsik sing dilengkapi: Energi Recharge + 20%

Papat Potong: Nggunakake Burst Unsur Regenerasi Loro Energi kanggo kabeh anggota Partai (ora kalebu sing nganggo sandhangan) saben rong detik. Efek iki ora bisa tumpukan

Rong bêsik sing dilengkapi: Rintangan unsur mundhak 20%

Puluh potongan sing dilengkapi: Kerusakan unsur sing mlebu nambah resistensi unsur sing cocog 30% sajrone sepuluh detik. Mung bisa kedadeyan sapisan saben sepuluh detik

Kepiye carane entuk artefak Genshin Impak?

Sampeyan bakal ngumpulake artefak dihirf genshin ing lelungan sampeyan ing Toyvat ing Toyvat, apa dheweke mbukak dada utawa ngalahake mungsuh, nanging biasane potongan kualitas sing luwih murah. SHRINESE ABTH, PANJENENGAN PANTER, ACARA, ACTRECLING ARIFACT ARIFACT ARIFACT, lan liya-liyane uga pengin sampeyan duwe papan sing apik, nanging yen sampeyan pengin ngemper-acak domain utawa boss nganti sampeyan entuk sing dikarepake.

Sawise sampeyan wis nyusun pesawat kanthi statistik tengen kanggo sampeyan, sampeyan pengin nambah. Iki bisa ditindakake liwat menu karakter, kanthi cara sing padha, sampeyan level gaman, nanging mung siji-sijine bahan sing bisa digunakake yaiku artefak liyane (bebarengan karo jumlah mora sing akeh, mesthi). Dadi, malah kabeh potongan asu sing ora nate ditemokake kanthi nggunakake sawise sawetara.

GENSHIN Efek Efek Artifact Artifact

Apa sing dadi stres kothak gempa Genshin Impak?

Genshin Impak Efek Artifakter Kothak Kothak Kebudara Sejatine Cara Nindakake Reloll Arifact Impak Genshin – Ngidini sampeyan gabungke telung artefak bintang anyar. Sampeyan entuk akses menyang fitur iki nalika sampeyan kenek ar 45, sing mbukak tab tawaran mistik ing meja kerajinan.

  • Finale Gladiator
  • Troupe Wanderer
  • Chivalry getih
  • Gedhung Fury
  • ThundersoPher
  • Viride Venerer
  • Maiden Kekasihku
  • Petra Archaic
  • Retracing Bolide
  • Penyihir layung
  • Blizzard Strayer

Nalika mekanik iki ngidini sampeyan nggunakake artefak kanthi suburat sing ora disenengi kanthi ngarep-arep entuk luwih apik, iku cara sing larang. Statistik lan subtats barang sing digawe ing Cepot Ceperbox Artifact padha karo sing adhedhasar RNG minangka sing sampeyan entuk ing domain, mula ora ana garansi sing dikarepake. Mula, kadang luwih becik nggunakake artefak limang bintang sing ora dikarepake kanggo nambah potongan sing luwih migunani. Nanging, iku cara sing apik kanggo nyoba nasifikasi kanthi artefak anyar yen sampeyan ora pengin mbuwang resin maneh.

Lan iku kanggo Pandhuan Artifak Genshin Khusus Kita. Kita bakal yakin nambah artefak anyar menyang dhaptar nalika metu, priksa maneh saka wektu. Saiki, kenapa ora mlebu ing dhaptar game seluler paling apik ing taun 2022 kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nemokake sing anyar kanggo diputer.

Tilly Lawton tilly duwe gelar sastra Inggris lan pengalaman nggarap omah publikasi lan minangka panulis lepas. Dheweke gabung taktik kanthong minangka penulis staf ing 2021, lan entuk tuntunan editor habor sing mengilap ing 2023. Dheweke mbuwang wektu sing gratis njelajah dampak Genshin lan kerajinan star honkai, luwih akeh dolanan indie, utawa nggambarake babagan game medeni kaya FNAF, Penduduk, lan Plancongan Poppy. Dheweke dadi ibu sing bangga menyang kucing sing jenenge Genshin Impak Xiao, mikirake Axel Kraton ‘minangka karakter fiksi paling apik ing kabeh wektu, lan luwih ngerti babagan Roblox tinimbang sing disenengi.