Destiny 2 Void Titan Mbangun Kanggo PVP lan Pve | Pcgamesn, destiny 2 2 void 3.0 Bangunan kanggo titans, pamburu lan Warlocks

Destiny 2 Destiny 2 Void 3.0 Bangunan kanggo titans, pamburu lan Warlocks

Bangunan iki kabeh babagan babagan kabisan lan karusakan senjata. Kayane, Mods bakal dadi bagean gedhe saka iku. Nanging, kanggo njupuk kauntungan saka karusakan senjata, sampeyan kudu nggunakake gaman sing ora sah. Disaranake le Monarque lan Retrofit Spapade. Pariwisata larang regane bakal njaga lan nambani bakal mulihake tameng ing jiwit.

Destiny 2 Void Titan Mbangun Kanggo PVP lan Pve

Persiyapan kasebut njupuk kauntungan saka kabeh titah, nggawe destiny 2 sing paling apik 2 void titan nggawe pemain bisa kerajinan ing kabeh game.

Destiny 2 void Titan dibangun kanggo PVP lan Pve: Titan swara nuduhake kekuwatane

Diterbitake: Apr 5, 2023

The Destiny 2 Void Titan Builds bakal ngaktifake para wali paling rata-rata dadi tank asli. Nggunakake kekuwatan saka barricades lan overhield, kit Titan Void menehi pemain kabeh sing dibutuhake kanggo nglindhungi awake dhewe lan kanca-kancane saka gawe piala, nalika uga ngrusak mungsuh ing game epik iki.

Apa sampeyan lagi gelut karo kamulyan ing salumet utawa siap digayuh ing gropyokan sing anyar, kita duwe Destiny 2 mbangun sing ngidini sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo kabeh tawaran titan supaya sampeyan bisa nguasai game PC gratis.

Titdiny 2 sing takdir iki nggawe kauntungan saka aspek lan fragmen, fleksibilitas kustomisasi karakter ekstrem. Saiki Bungie kasebut wis ngembangake busur 3.0 lan solar 3.0 subkasses saliyane ora ana 3.0, iku wektu sing apik kanggo mbaleni kebanjiran iki kanggo ndeleng carane dheweke ora duwe beya saka busur busur lan surya. Pitunjuk kita ing Destiny 2 Void Warlock Nggawe lan Mbangun Pamburu duwe sawetara pilihan alternatif kanggo kelas liyane.

Mbangun Titan Pvp Paling Apik – Mbangun Titan Gelembung

Fokus mbangun Bubble yaiku terus-terusan ngawasi oversiplay menyang pamuter lan kancane. Overshield nawakake perlindungan gedhe marang karusakan sing mlebu saka pemain liyane, saengga oversiplid bisa ateges bedane antara menang utawa kelangan 1v1.

Kaya ngono, bangunan kasebut praktis ing pendekatan kasebut. Iki gumantung karo statistik lan taktik sing nambahi kanthi taktik pvp strategis tinimbang nggedhekake gabungan tartamtu sing luwih migunani kanggo mbantu ngewangi konten endgame pve. Sijine cara liya, bangunan iki kurang saka serangan chaining, sing bisa dadi tantangan ing PVP, nanging tinimbang nggedhekake Titan Statistik nalika njamin sawetara lapisan perlindungan liwat oversipields kanggo regenerasi kesehatan.

Destiny 2 void Titan dibangun kanggo PVP lan Pve: Tandha titane sentinel

Kelas: Sentinel

  • Pendhapa Dawn: Nggawe kubah ngayomi pamuter lan sekutu sampeyan. Ngliwati pendhapa-wara-wara-wrah-balan sing ngawasi pemain lan sekutu peningkatan senjata sementara.
    • Nalika Sentinel Shield Ganjaran AGRESION AGRESION, JAWARAN Mbantu Nglindhungi Lan Buff Tim Minangka Kabeh.

    Stats penting

    • 100 Recovery.
    • 100 Resilience.
    • 100 disiplin.

    Kemampuan Kelas

    • Grenade: Jinis pilihan, nanging vorteks utawa spike dianjurake.
    • Kemampuan Kelas: Barricade towering, tembok sing dhuwur sing nglindhungi pamuter lan sekutu.
      • Barricades rical bakal nambah karusakan senjata kanggo sampeyan lan sekutu sampeyan, nanging karusakan ora pati penting kanggo nggawe luwih becik ing pvp.

      Aspek

      • Bastion (1 slot fragmen): cast sampeyan Super kanggo ngatasi oversiplay menyang sekutu sing cedhak. Casting Barricade Wartani Oversiplid ing awake dhewe lan sekutu sing cedhak lan nguatake, mbiseni kanthi alon-alon nyirami para sekutu bunkering, lan ngluwihi durasi.
        • Iki minangka kesempatan liyane kanggo para pemain kanggo nggunakake oversiplay kanggo nglindhungi kancane.

        • Echo Instability: Ngalahake target karo Grenades Menehi Rounds Molat kanggo Mbuwang Senjata. +10 Kekuwatan.
        • Echo Sisa: Efek grenade wis tambah durasi.
        • Echo saka Dilation: Nyelinep luwih cepet lan entuk resolusi radar sing ditingkatake nalika ngetok. +10 Mobilitas, +10 kapinteran
          • Tujuan utama pecahan iki yaiku nambah statistik liyane amarga karakter sampeyan bakal duwe akeh titik ing pemulihan, ketahanan, lan disiplin.

          Wajib Eksotik

          Bangunan iki ora kontingen ing potongan waja sing spesifik, nanging sampeyan pengin nglengkapi sesuatu sing bakal menehi kauntungan sing misuwur ing PVP. Coba ing ngisor iki:

          • Antaeus Wards: Proyekes mumbul nalika ngusapake. Iki kalebu roket lan sawetara supers.
            • Utawa, coba Peacekeepers (Yen nggunakake bedhil submachine): reloads bedhil submachine lan maca langsung. Mbenakake gerakan lan nangani gun bedhil nalika nggunakake siji. Dheweke uga menehi keuntungan moderat kanggo stat sing efektifitas udara saka bedhil submori.

            Mods wawar

            Prioritas PVP mbangun sing maksimal statistik wali kanggo mesthekake yen bisa ngrusak karusakan, bisa regenerasi kesehatan, lan terus dadi granat kanggo nggawe mungsuh lan pungkasane njeblug. Nalika para penjaga lawan njeblug sampeyan, sampeyan lan Sekutu sing cedhak sampeyan uga bakal regenerate kesehatan.

            Ing kasus iki, sampeyan pengin ngetrapake mod sampeyan supaya bisa, sabisa, sampeyan terus menyang statistik maksimal ing pemulihan, tahan, lan disiplin.

            Nanging, kita uga nyaranake mods ing ngisor iki:

            • Cahya sinar: Ngusir super sampeyan nyebabake sekutu dadi regane. +20 Kekuwatan Nalika Soceted karo Mod ARC liyane ing potongan waja iki utawa nalika pamuter duwe busur liyane sing didakwa karo mod sing dilengkapi karo potongan waja.
              • Alesan utama kanggo pilihan iki yaiku panguwasa mundhak, sanajan sekutu sampeyan bakal entuk manfaat, mbantu tim sakabehe.
              • Keuntungan utami Mobilitas iki, nanging kanca-kanca uga bisa entuk manfaat saka sampeyan bakal diisi kanthi entheng, kaya-kaya uga bakal entuk manfaat saka sampeyan nyepetake kanthi cahya sing luwih apik ing ndhuwur.
              • ARC iki sing diisi karo cahya sing entheng gabungke karo cahya sing sumringah kanggo menehi bonus mod kanggo kekuatan.

              Gaman

              • Nalika bangunan iki ora kontingen marang gaman sing spesifik, Meta Senjata kayata ora ana wektu kanggo nerangake, hawkmoon, lan cornelweb yen nggunakake penentreman, dadi pilihan sing kuwat.
              • Sampeyan uga pengin nggunakake bedhil utawa bedhil gabungan (utawa loro) kanggo njupuk kauntungan saka biaya cepet.

              Best Void Pvp Banget Bangunan – Mbangun Lampu Merat

              Cukup kanggo ujar manawa titan paling apik dibangun ing kono ana mupangatake jantung sing paling penting. Dipasangake karo sumur unsur voer, pamuter bakal duwe kabisan sing terus-terusan, sing bisa uga combo lan chain kanggo nggawe kekuwatan sing kuat.

              Sanajan bangunan iki ora ana pengaruhe, pusat kasebut ing sekitar Devour lan Roadsile Roads. Mbangun iki mbutuhake pamuter nggunakake senjata kosong, tegese bisa uga ora cocog kanggo kabeh kegiatan. Isih, iku pilihan sing paling kuat ing kahanan sing paling penting ing endi sing penting kanggo ngrusak lan iklan sing jelas kanthi cepet.

              Destiny 2 void Titan dibangun kanggo PVP lan Pve: Titan gelut karo mungsuh

              Kelas: Sentinel

              • Pendhapa Dawn: Nggawe kubah ngayomi pamuter lan sekutu sampeyan. Ngliwati pendhapa-wara-wara-wrah-balan sing ngawasi pemain lan sekutu peningkatan senjata sementara.
                • Nalika Sentinel Shield Ganjaran AGRESION AGRESION, JAWARAN Mbantu Nglindhungi Lan Buff Tim Minangka Kabeh.

                Stats penting

                • 100 Kekuwatan.
                • 100 Resilience.
                • 100 disiplin.

                Kemampuan Kelas

                • Grenade: Grenex Vorteks.
                • Kemampuan Kelas: Barricade rally, dps buffs dps lan tahan sing ngrusak.
                • Langsung: Pilihan pilihan pamuter.
                • MEEE: Pilihan pilihan pamilih, nanging Shield BH disaranake.

                Aspek

                • Bastion (1 slot fragmen): cast sampeyan Super kanggo ngatasi oversiplay menyang sekutu sing cedhak. Casting Barricade Wartani Oversiplid ing awake dhewe lan sekutu sing cedhak lan nguatake, mbiseni kanthi alon-alon nyirami para sekutu bunkering, lan ngluwihi durasi.
                  • Iki minangka kesempatan liyane kanggo para penjaga kanggo ngatasi oversihid kanggo nglindhungi tamus.

                  Demolisi sing dikontrol (2 slot fragmen): ngengingi target kanthi kemampuan kerja utawa jeblugan sing ora bisa diluncurake ndadekake volatile. Luwih ngrusak target target sing disebabake kanggo njeblug. Iki menehi sampeyan lan kesehatane sekutu sing cedhak karo target sing ora volatile.

                  Fragmen

                  • Echo pengusiran: Kemampuan Voam Final Blows nyebabake target kanggo njeblug. +10 kapinteran.
                  • Echo Instability: Ngalahake target karo Grenades menehi bab sing dibayar ing senjata kosong sampeyan. +10 Kekuwatan.
                  • Echo keluwen: Njupuk lan orb saka daya mènèhi Devour. -10 Recovery.
                    • Kanggo bagean iki kanggo mbangun, sampeyan kudu ngasilake orbs, yaiku yaiku sebabe aboxing mods sing bener bakal dibutuhake.

                    Wajib Eksotik

                    • Jantung cahya paling penting: Kanthi potongan waja eksotis iki, kanthi nggunakake kemampuan kanggo loro kabisan liyane. Ing kasus iki, kabeh duwe regenerasi luwih cepet, melee lan grenade luwih kerusakan, lan barricades maringi titik liyane.

                    Mods wawar

                    Mods sing ngunggahake statistik sampeyan migunani kanggo mbangun iki. Sampeyan uga pengin nggunakake ing ngisor iki kanggo nggedhekake keuntungan saka sumur unsur:

                    • Inggih tenacity: Njupuk unsur unsur unsur nyuda rusak amarga dijupuk saka petugas.
                    • Harmonic Siphon: Gendhakan Akhir Cepet Cepet Kanthi Kerusakan sing cocog karo jinis subclass sampeyan nggawe kekuwatan orb.
                      • Amarga gema keluwen, iki bakal menehi sampeyan Devour.
                      • Alesan utama kanggo pilihan iki yaiku kenaikan kekuwatan.

                      Gaman

                      • Priksa manawa nglengkapi gaman sing ora ana ing slot senjata kinetik lan abot kanggo njupuk kauntungan saka harmonik siphon.
                      • Salajengipun, goleki gaman kanthi sipat brace repulsor, sing nggawe target target debuffed.

                      Destiny 2 void titan dibangun kanggo pvp lan pve: sah Titan nindakake serangan sing kuat kanggo mungsuh

                      Iki minangka Wali Titan 2 Titan Destinys sing paling apik saiki bisa nggawe saiki. Nalika bangunan kasebut nyorot kekuwatan Titan ing PvP lan pve, aja lali ekspeksi, fragmen, eksotis, mods, lan gaman kanggo ngerti apa sing paling apik kanggo sampeyan. Kanggo ide luwih akeh, maca pandhuan kanggo destiny 2 Titan 2, lan Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nggunakake konten sing paling tantangan.

                      Whitney Meers ing taun 2009, Whitney nyepetake karir hukum dheweke dadi wartawan game video, sing fokus ing nasibe lan nasibe 2, utamane, uga dolanan kayata Valheim lan Peradaban 6. Fitur Karya ing Newsweek, USA dina / kanggo menang, TheGamer, Huffpost, lan liya-liyane.

                      Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

                      Destiny 2 Destiny 2 Void 3.

                      Ora mung nggawe revik 3.0 subklasses cahya ngidini sampeyan ngatur wali luwih saka sadurunge, nanging uga luwih kuat tinimbang sadurunge. Apa sampeyan siap njupuk game ing level sabanjure? Iki minangka Void paling apik 3.0 dibangun ing Destiny 2, kalebu mbangun titans, Warlocks, lan Hunters.

                      Lan kanthi cara sing paling apik kanggo kabeh takdir 2 metu ing kono, bangunan kasebut bakal nuntun sampeyan saben langkah, kalebu eksotika penting, mods, lan liya-liyane.

                      Ndhuwur Banget Mbangun

                      Mokal warlock

                      Pamburu bathi

                      Gyrfalcon

                      Gymrfalcon sing nyolong

                      Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

                      Tujuan saka bangunan: Kualitas chain kanggo nahan pusingan lan sinergis sing ora bisa ditindakake kanthi cepet 3.0 kit lan gaman.

                      Gear wajib: Endah endah gyrfalcon minangka bagean penting saka bangunan iki. Senjata kanthi brace repulsor paling apik, kayata unforgiven, vele-x, utawa beban pahlawan; Nanging, senjata tanpa kedher sing bisa ditindakake, uga cornelweb dadi conto sing apik. Kewajiban kolektif uga apik kanggo bangunan iki.

                      Hunter Dada Ratu Penyihir Sektor ilang Musim 18

                      • Aspek: Pelaku sing apik banget perlu. Langkah-langkah sirna paling apik kanggo slot fragmen tambahan, nanging ambuhan trapper bisa mlaku.
                      • Fragmen: Echo keluwen, gema kegigihan, gema sisa, lan gema .
                      • Kabisan: Moebius Quiver kanggo grenade super, lan uga ana dodge bisa mlaku.
                      • Stats: Tundha maksimal lan mobilitas lan disiplin.
                      • Mods: Gampang iki unik ing cara kasebut kanthi nggunakake dhewe-dhewe liwat endah lan mbutuhake ora ana mods.
                        • Helm: Secara siphon, ammo finder, lan ammo ammo sing abot
                        • Lengen: Detha lan Detonasi Minyak Bolstering
                        • Dada: DOPROSIVE DOWPERAN lan MODS RESECHING Cocog Kerusakan Mungsuh
                        • Kaki: Mods mods cocog karo gaman sampeyan
                        • Jubah: Reaper lan Dilasi Wektu

                        Gulung game

                        Hauberk gyrfalcon ora prakteke kabeh. Intine, tujuane yaiku ora katon ing Dodge, metu saka invesile, mateni mungsuh sing ora bisa diluncurake, lan uga mateni siklus sing apik banget lan bisa mateni mungsuh lan mbaleni.

                        Nambahake ing Devour Menehi sampeyan loro halim lan invisibilitas mateni. Banjur, yen sampeyan nambah senjata brace repulsor ing ndhuwur iki (sing nyedhiyakake oversiplay nalika ngalahake target sing ora bisa ditanduri), sampeyan ora bisa dilatih kanthi oversiplet tanky lan kesehatan lengkap.

                        Omnioculous Hunter Armor

                        Jangkar dicelup

                        Unggul ing: Konten Grandmaster

                        Gol saka bangunan: Nglindhungi fireteam kanthi invisibilitas lan resistensi ngrusak, lan dadi ‘jangkar’ tim kasebut.

                        Gear Mandatika: Gaman sing ora bisa dingerteni, cornelweb, utawa penolakan kothong, bakal nindakake trick kasebut. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake omnioculus:

                        Hunter Dada Ngluwihi cahya Sektor ilang Musim 13

                        • Aspek: Amburan trap lan keruwetan (PRO TIP: Efek ‘nyilem’ Efek ‘Dive’ Gurun sing saya tambah sampeyan tambah, mungsuh-mungsuhku kanggo wektu sing luwih suwe dibandhingake karo bom asap asap, supaya bisa nyilem yen bisa).
                        • Fragmen: Echo kegigihan, sercabuhan, lan gema sisa .
                        • Kabisan: Dodge Gambler, Grenade Vortex, bom ambush trapper, lan quiver Moebius .
                        • Stats: Mobil maksimal dianjurake supaya bisa duwe rotasi invisibilitas sing optimal. Ketahanan lan disiplin sing dhuwur uga dianjurake.
                        • Mods:
                          • Helmet: X2 Ammo Heavy Finder lan Pramuka Ammo Heavy
                          • Arms: Transfer Momentum X2 lan Detonasi Bolstering
                          • Dodo: Dambner Concussive lan Rawat Mod sing cocog karo kerusakan mungsuh.
                          • Sikil: Mod Surge sing cocog karo gaman sampeyan
                          • CLEAK: finisher khusus, distribusi lan pengebom

                          Gulung game

                          Pembunuhan Omnioculus minangka salah sawijining bangunan sing paling serba guna ing game kasebut. Iki menehi plethora puteran game lan rotasi pertempuran. Nanging, gelung sing paling penting kanggo sinau yaiku ‘nyilem> Dodge> Baleni’ Combo, minangka Mactics. Supaya bisa mbaleni gelung, sampeyan kudu nyurung invisiilitas sampeyan menyang watesan sing mutlak. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ganti antara bom asap ambegan trap lan langkah-langkah ilang nalika mung duwe kaloro.

                          Sinau kombo dhasar iki ngidini sampeyan nggabungake katrampilan sing luwih maju menyang gamelan sampeyan.

                          Loop gamelan liyane sing kritis kanggo ‘Dhukungan’ OWniOculus yaiku ‘Rez> Dive’ combo. Nguasai combo iki ngidini sampeyan milih sekutu saka ngendi wae ing lapangan, ora ana sing mbebayani. Kanggo narik iki, sampeyan kudu ngaktifake ‘sheaddive’ sampeyan nalika sampeyan sekitar 80% liwat tamu. Iki bakal dadi salah sawijining invisibility nalika ditangkep, ngidini sampeyan mundur menyang safety.

                          Bangunan iki akeh inspirasi dening Pandhuan Mactic. Yen sampeyan pengin sinau carane bisa ngetrapake playstyle Omnioculus kanthi strategi rinci lan rotasi pertempuran, priksa video kasebut.

                          Tip Pro Pro: Sampeyan bisa nemokake luwih akeh babagan Hunter Pembunuh Darmabakti.

                          Warlock Void Bangunan

                          Mokal warlock

                          Panglima saka kekacauan

                          Unggul ing: Konten Grandmaster

                          Tujuan saka bangunan: Bisa nyeliff kabeh sing katon nalika njaga evour kanggo slamet.

                          Gear Mandatika: Kaloro eksotis kita kanggo bangunan iki yaiku kewajiban kolektif lan filamen sekant. Nalika kolektif bisa mbuktekake hard kanggo entuk, kemampuane nyebarake debuff kosong ora cocog.

                          Warlock Kaki Ratu Penyihir Sektor ilang

                          • Aspek: Feed kekarepan lan anak saka dewa lawas.
                          • Fragmen
                          • Kabisan: Kita bakal nggunakake granat suppressor kanggo potensial tambahan, lan filamen sekant sing mbutuhake kekuwatan kanggo nyambut gawe.
                          • Stats: Ketahanan kasebut, kaya biasane, statistik paling penting ing kene, kanthi pemulihan lan disiplin ora adoh.
                          • Mods: MOD sing mung sampeyan butuhake:
                            • Helm: harmonik siphon
                            • Arms: Grenade Kickstart
                            • Dada: Dikisi
                            • Kaki: Tumpukan ing tumpukan tumpukan
                            • Item Kelas: Bomber

                            Gulung game

                            Amarga ana akeh bagean sing obah kanggo mbangun iki, ora ana siji “Loop” sampeyan kudu nglakokake. Sampeyan duwe macem-macem cara kanggo mungsuh-mungsuh kanggo mungsuh debuff: ngremehake lan mateni karo granat, ora molah malih saka melee lan babak sing ora diremehake saka bocah sing lawas. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk Devour kanthi nyepetake kanthi cepet utawa entuk kemampuan.

                            Sawise ndhaptar mungsuh karo sumber kasebut, nembak sepisan kanthi kewajiban kolektif. Nyekel maneh bakal nimbulaké gaman kanggo nglangi mungsuh sing defauff kanthi efek sing sampeyan nembak sadurunge. Sawise chaos subsides, sampeyan kudu duwe kabisan sing diisi ulang lan siap kanggo babak kaping pindho.

                            Kaya dene pembentukan geni, iki kuwat banget nanging bisa ditambahi kanthi macem-macem cara sing cocog karo kegiatan sing diputer.

                            Luwih maju.

                            Tip Pro Pro: Sampeyan bisa nemokake luwih akeh ing HUB sing darmabakti.

                            Titan Void Bangunan

                            Urutane critane critane titan

                            Siji Punch (Bash) Man

                            Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

                            Gol saka bangunan: Titans dikenal kanggo katrampilan sing ditumbuk, lan mbangun iki tujuane kanggo njupuk menyang level anyar. Void 3.0 lan wormgod ngusir ngidini sampeyan siji-apa saka panggedhe mogok kanggo Soloing Boss; Potensial kerusakan mentah saka bangunan iki ora cocog.

                            Gear Mandatika: Caress wormgod minangka syarat hard ing kene. Amarga bangunan iki kabeh babagan nuding barang-barang, senjata sing nambah / ngisi ulang / mupangat saka Melee Excel. Siji-loro bedhil pukulan sing disaranake banget.

                            Titan Lengen Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

                            • Aspek: Bastion lan nyerang.
                            • Fragmen: Nalika ora ana fragmen sing diwajibake, ana sawetara fragmen sing ningkatake bangunan iki, kalebu Echo Undermining, Echo saka lintah, lan gema.
                            • Kabisan: Sembarang Barricade bakal bisa digunakake kanggo bangunan iki. Ing babagan granat, vorteks utawa tembok kosong. Kanggo Melee, Shield Bash minangka pilihan sing dibutuhake.
                            • Stats: Pendhaftaran dhuwur utawa maksimal (nyuda karusakan kerusakan lan kemampuan kelas sing luwih cepet) kanthi dhuwur minangka pemulihan, disiplin, lan kekuwatan sabisa.
                            • Mods: Nalika ora wajib, mod bisa digunakake kanggo nambah bangunan iki. Mods kasebut kalebu tulung sing abot, melee kickstart, tangan-one, lan fokus mogok.

                            Gulung game

                            Aspek sing digunakake ing gaweyan iki bisa digunakake kanggo saben liyane kanggo mbantu nguatake melee ngrusak output. Bastion geran mbukak oversihight nalika nggunakake barricade, ngidini bulwark nyerang. Iki nambah karusakan, kisaran, lan regenerasi. Uga ngidini kanggo ngunekke final final kanggo nambah durasi saka oversipl. Loop saka oversant iki mbantu menehi kabisan liyane kanthi cepet lan mbantu njaga rantai melee.

                            Caress wormgod nambah chain iki kanthi signifikan nambah kerusakan melee karo saben mateni. Yen digabungake karo shotgun 1-2 punch, sampeyan bakal bisa nyegelake dalan sampeyan kanthi cara apa wae sing sampeyan alami. Sampeyan kudu nylametake granat lemah lan Shield bash sampeyan nalika sampeyan nemoni lawan sing luwih angel kayata juara utawa bos mini. Nganti wong-wong mau karo grenade lan gunakake bash 1-2 kanggo mateni cepet (utawa finalis sing gampang). Kanggo nindakake iki, priksa manawa sampeyan njupuk nalika ngusapake amarga sampeyan bakal ngidini sampeyan nglindhungi Bash metu saka slide.

                            Luwih maju.

                            Gamelan eksotik Doom Fang Pauldron Titan

                            Doom Fang Paululdron

                            Unggul ing: Konten sembrono (kegiatan musiman, serangan, lsp.)

                            Gol saka bangunan: Tujuan saka bangunan iki yaiku entuk akeh suplemen kanthi nggunakake Doom Fang Paululdron lan Void 3.0.

                            Gear Mandatika: Doom Fang Pauldron minangka syarat-syarat mung kanggo bangunan iki. Uga, apa gaman sing entuk bathi saka (utawa ningkatake) Melee sampeyan apik. Tuladhane yaiku Monte Carlo Carlo utawa Senjata sing Eksotik saka musim rampokan kanthi “Hook Hook” lan “Pugilist .”

                            Doom Fang Paululdron

                            Titan Lengen Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 1

                            • Aspek: Bastion lan Bulwark nyerang minangka pilihan sing disaranake.
                            • Fragmen: Echo pengusiran bisa nggawe kekurangan demolisi sing dikontrol. Echo saka lintah gedhe amarga bangunan iki wis fokus ing Melee Kills. Echo ijol-ijolan, gema sing najis, utawa gema minangka pilihan sing paling apik kanggo slot akhir.
                            • Kabisan: Gampang iki digawe kanggo konten sing luwih gampang sing mbuwang tameng cukup kanggo njaluk mateni siji-keno. Vorteks minangka grenade paling apik amarga potensial kelompokane.
                            • Stats: Tahan (tambah pengurangan karusakan lan luwih cepet dilebokake lan kekuatan yaiku stats paling penting.
                            • Mods: Mods sing bisa nyuda cooldown kanggo mbuwang tameng luwih apik kanggo bangunan iki. MEEE KICE KICEWART, Jangkauan, Tangan, lan Tangan Heavy Apa Paling Apik.

                            Gulung game

                            Iki mbangun titans kanggo nindakake apa sing paling apik kanggo Titans: Punching Things.

                            Doom Fang Paud Fang Paululdron. Yen digabungake karo mungsuh sing cukup lan persiyapan mod sing tepat, iki ngidini suplemen ridiculously cepet. Doom Fang Paulondron uga Buff Sentinel Sentinel. Melee mateni nalika ing Super Recharge tameng sampeyan, sing banjur dadi durasi super. Sing super ora mesthi digunakake kanggo ngresiki ad-ngresiki. Nanging, njaga menehi sampeyan lan keslametan sekutu lan nambah dps sing signifikan. Duration bisa gampang dilanjutake kanthi cepet mbuwang tameng ing mungsuh.

                            Senjata kaya Monte Carlo bisa digunakake kanggo nyuda sing cooldown lan nggawe panggunaan paling apik kanggo Doom Fang Pauldron. Kajaba iku, echaring dipilih, bisa digunakake kanggo ngrusak mungsuh sing angel kanggo ngidini wong-wong bakal rampung kanthi mbuwang tameng.

                            Tip Pro Pro: Sampeyan bisa nemokake luwih akeh babagan HUB sing darmabakti khusus.

                            Sadurunge lunga ..

                            Nalika umume bangunan kasebut digawa menyang isi endgame, sing paling akeh bakal nyebabake kandungan lan mangsan. Apa kita kantun mbangun barang sing sampeyan pikir kudu ditambahake? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!

                            Titan Best Void Banget ing Destiny 2 Cightfall

                            Titan wis suwe dadi basul pertahanan kanggo fireteams ing Destiny 2. Saka alangan marang gelembung, kabeh babagan ndhukung sekutu lan umume ora bisa ditekan. Nanging, kanthi void 3.0, Titans bisa dadi agresif super lan isih diganjar. Tren iki terus dadi lightfall ing ngendi sanajan inklusi subkelas anyar, ora sah mrentah.

                            Cightfall Foid Titan Buit

                            Bangunan iki kabeh babagan babagan kabisan lan karusakan senjata. Kayane, Mods bakal dadi bagean gedhe saka iku. Nanging, kanggo njupuk kauntungan saka karusakan senjata, sampeyan kudu nggunakake gaman sing ora sah. Disaranake le Monarque lan Retrofit Spapade. Pariwisata larang regane bakal njaga lan nambani bakal mulihake tameng ing jiwit.

                            Kabisan

                            • Sentinel Shield: Nyeluk tameng cahya. Njaga karo Sentinel Shipeld kanggo nggawe tembok pertahanan. Sekutu sing nembak tembok wis nambah karusakan senjata, lan njaga sekutu ndadekake tameng luwih suwe.
                            • Barricade towering: Gawe alangan gedhe sing bisa digunakake kanggo nguatake posisi kanthi tutup saka geni mungsuh.
                            • Shield Bash: Sawise sprinting kanggo wektu sing cendhak, gunakake kemampuan melee iki kanggo ngeculake bash sing ora sopan sing nyuda target. Final ngunek nganggo Shield bash menehi oversiplay.
                            • Grenade Tembok Void: Granat sing nggawe tembok horisontal cahya sing kobong.

                            Aspek kosong

                            • Demolisi sing dikontrol: Ngengingi target kanthi kemampuan bathi utawa jeblugan sing ora lebah ndadekake volatile. Luwih ngrusak target target sing molah malih nyebabake dheweke njeblug. Menehi sampeyan lan kesehatane sekutu sing cedhak karo target sing ora katon ing cedhak sampeyan.
                            • Bastion: Ngawasi super sampeyan kanggo ngatasi oversiplay menyang Sekutu sing cedhak. Casting Barricade Wartani Oversiplid ing awake dhewe lan sekutu sing cedhak lan nguatake, mbiseni kanthi alon-alon nyirami para sekutu bunkering, lan ngluwihi durasi.

                            Fragmen kosong

                            • Echo pengusiran: Kemampuan Voam Final Blows nyebabake target kanggo njeblug (+10 kapinteran).
                            • Echo saka Cessation: Final final nepsu nggawe bledosan kerusakan sing nyebabake petugas rampokan dadi ora molah malih. Ngalahake target sing ora bisa diluncurake.
                            • Echo saka lintah: Melee Final Final Chows Miwiti Regenerasi Kesehatan kanggo sampeyan lan sacedhake sekutu (+10 tahan)

                            Gaman

                            • Ragnhild-d
                              • Pigura agresif, substis, thres, empanis pelaku hakke, spek gedhe
                              • Ukuran panah racun murub kanthi lengkap lan cepet. Kuwat nglawan juara overload
                              • Rapad geni kanthi cepet, Zen Wayahe, Frenzy, Ambush, Boss Spev

                              Armor & MODS

                              Kanggo bagean paling akeh, distribusi stat mung kanggo sampeyan, nanging mung sawise tekan 100 tahan. Kita khusus kanggo kekuatan amarga kita penggemar nggunakake Bash Shield lan jeblugan kanggo ngresiki mobs.

                              • Parut sing larang regane: Final nods saka gaman kanthi jinis karusakan sing cocog karo energi subkelas sampeyan nggawe bledosan kanggo sampeyan. Sawise urip maneh utawa diuripake, sampeyan bisa aura sing nyedhiyakake overshield kanggo sampeyan lan toko cedhak.
                                • Siphon kosong, target pengarep-arep, font kawicaksanan
                                • Void Loader X2, Font Fokus
                                • Ngisi X2
                                • Gendhing Voad Surge X2, tumpukan tumpukan
                                • Sarana kickart x2, jangkauan

                                Kanggo nasibe 2 apik, priksa kabeh lokasi tokoh aksi ing Destiny 2 (dheweke ora dolar menang) ing pandhuan game pro.

                                Tindakake kita ing Twitter lan Facebook kanggo entuk nganyari babagan game favorit!

                                Babagan penulis

                                Kristen wis main game amarga dheweke bisa nyekel pengontrol ing pungkasan taun 80an. Dheweke wis nulis babagan dheweke meh 15 taun kanggo toko pribadi lan profesional. Saiki dheweke nelpon pandhuan game PRO ing ngendi dheweke nutupi telung D’S: Destiny 2, mati ing wayah awan, lan sims pacaran.