Destiny 2 Tanggal Rilis Raid Raid, Mulai Wayahe, Bisa Gaman Ekstra, lan Topi Eksotis – GameSpot Eksotis – Tanggal 2 CLEARGT 2 CLEARGAL 2 CLEARGE FILTE, Kunci Wektu, Kunci Wektu, POGASI >> Wektu, Daya Kunci | Gamerradar

Tanggal Rilis Destiny 2, Mbukak kunci Wektu, lan Detail Daya

Bungie ujar manawa uga wis nggawe owah-owahan ing ngisor iki kanggo mode Kondisi, supaya bisa njaga tantangan bar sing dhuwur kanggo prestasi acara peluncuran:

Tanggal Rilis Raid Raid 2 Crota, Mulai Wayahe, Bisa Senjata Eksot, lan Cap Power

RAID AT RAID RAID RAID REXIZED SEKOLAH LUNITED ing DESTINY 2 dina iki. Musim penyihir mung wiwit minggu kepungkur, nanging dina iki, 1 September, ndeleng bali saka gropyokan saka ekspansi destiny pisanan sing peteng. Saiki urip.

CROTa, pangeran hive sing mateni atusan wali sajrone rembulan ing rembulan sing teka dikenal minangka bencana gedhe, mawar sepisan maneh ing deanguard kanggo menehi wewenang operasi anyar kanggo mungkasi dheweke sapisan lan kanggo Kabeh. Serangan ditetepake minangka wektu ing wektu sing nasibe 2 pemain bakal bisa revisit, lan gropyokan iki bakal ndeleng para penjaga bali menyang perang pivotal.

Klik kanggo unmute

  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Destiny 2: Musim penyihir | Trailer End Crota

Sepisan maneh, bakal dadi balapan rampung kanggo Fireteam kanggo entuk hak bragging, kamulyan, lan sabuk gulat manis isih ana ing garis-garis ing ngisor iki ing ngisor iki, kalebu peluncuran kasebut wektu, syarat daya, lan rincian mode KONTEN.

  • Rincian mode kontes
  • Mode kontes diganti
  • Syarat tingkat daya
  • Twitch nyelehake
  • Barang sing dipatèni kanggo mode kontes

Wektu wiwitan Crota

Sampeyan bakal bisa nyilem ing pungkasan crota wiwit tanggal 1 September ing 10 am pt / 1 pm lan saiki urip saiki.

  • 10 am PT
  • 6 pm bst
  • 7 pm cet
  • 3 AM AAest (September 2)

Mode kontes bakal diaktifake kanggo 48 jam pisanan, lan ngresiki gropyokan minangka langkah pertama kanggo entuk akses menyang mode tantangan saka serangan iki. Iki uga bakal ngaktifake Fireteams kanggo miwiti nggarap kamenangan pedhang sing unggul, sing duwe tantangan kanggo saben ketemu. .

Fireteam pisanan kanggo ngrampungake pertemuan pungkasan Crona lan rampok dada terakhir bakal diumumake kanthi dhisik lan menang sing ora bisa dicegah karo sabuk Raid pisanan Croca.

Mode kontes diganti

Bungie ujar manawa uga wis nggawe owah-owahan ing ngisor iki kanggo mode Kondisi, supaya bisa njaga tantangan bar sing dhuwur kanggo prestasi acara peluncuran:

  • Tambah tutup pamuter metu karusakan vs. Kombatar. Elinga yen tutup karusakan sing mlebu ora owah.
  • Sawetara mungsuh bakal entuk tameng unsur.
  • Kabeh mungsuh bakal luwih agresif tinimbang ing mode kontes sadurunge.

Bungie nambahake manawa mungsuh bakal luwih becik ing mburi Croca, amarga bakal nambah tameng, kesehatan, lan agresi nalika ditemoni.

Sampeyan kudu ing 1790 kekuwatan supaya bisa ing tutup mode KONTEK kanggo serangan. Yen sampeyan wis main DESTINY 2 ACTHER Lightfall, sampeyan wis bisa ngrambah lan ngluwihi syarat iki, minangka Bungie durung ngangkat banyu rong musim.

Yaiku sawetara lambang sing apik

Destiny 2 pemain bakal bisa entuk EXLEM sing anyar liwat Twitch Drops kanthi tempel sajrone rong jam ing saluran rivals Twitch utawa kanthi ndeleng salah sawijining plancongan sing melu ing kaca iki.

Barang sing dipatèni kanggo mode kontes

Kaya sing asring kedadeyan, bakal ana sawetara perkara, amarga ana sing ngeksploitasi, bug, utawa liyane, bakal dipatèni nalika mode kontes minangka balapan kanggo jagad iki. Sampeyan ora bakal bisa njupuk kauntungan saka sipat utawa bonus saka gropyokan kasebut, lan tingkat kekuwatan sampeyan bisa nandhang manawa sampeyan duwe dilengkapi:

  • Bedhil eksotik endah tessellasi
  • Aspek Warlock Weavewalk (saiki dipatèni ing kabeh kegiatan serangan lan pvp)
  • Titan Banner Aspek Perang
  • Helm Herter Hakter Foetracer
  • Mod Munitions Unsur
  • Overload Mod Cannon Mod
  • Filamen sekant eksotis
  • Nguatake modern Finisher

Barang-barang ing ngisor iki uga cacat game-gaib (ora mung ing gropyokan) sajrone balapan pertama jagad:

  • Mod Artifact Mod Artifact Mod
  • Kabeh mods Ammo
  • Kabeh Mods Charge Armor Font

Ammo cadangan dipatèni bisa duwe pengaruh gedhe, amarga bakal meksa pemain sajrone mriksa DPS nglawan panggedhe amarga kasedhiyan ammo sing luwih winates.

Ganjaran mburi Croota lan senjata eksotis

Necrochasm

Bungie wis ngonfirmasi manawa bedhusan bedhil otomatis klasik bakal bali ing serangan sing dirancang maneh iki. Pemain bisa ndarbeni gaweyan gantung ngisor saka vendor RAID sajrone wektu Kontes 48-jam ing mburi Croca, lan pencernaan bakal ditandhani kanthi lengkap ing persediaan kanthi sukses sawise rampung. Pemain sing ndarbeni nggoleki jurang ngisor sawise jendhela mode kontes 48-jam kudu ngrampungake nggoleki wiwitan wiwit wiwitan entuk hadiah nyipta.

Ganjaran bakal kalebu husk jugangan, eidon sekutu, lan necrochasm kanthi lengkap, lan esensial sing penting kanggo oversoul bisa dipikolehi kanthi ngrampungake pertemuan lan triumph sing bakal. Sawise pemain duwe materi sing langka, Pencarian jurang ngisor bakal rampung lan bisa miwiti makarya kanthi objektif katalis kanggo nekrokasm.

Ing Destiny, Kemampuan Necrochasm’s Signature yaiku Cursebringer, sing ngidini mateni karo gaman kanggo micu jeblugan padha karo detonasi sing dikutuk. Yen gegaman kasebut nggawe mbalek maneh ing Destiny 2, bakal menarik kanggo ndeleng carane wis dirungokake kanggo game kasebut.

Tanggal Rilis Destiny 2, Mbukak kunci Wektu, lan Detail Daya

Ngalahake Raid Destiny 2 Saiki, kanthi RAID Pisanan Pengembangan-jaman Era disetel menyang Tanah. The CATETAN DESTINDS 2 Tanggal Rilis Raid yaiku 10 Maret, lan ROOT mimpi ngimpi Wektu yaiku 9am pst / 12pm Est / 5pm GMT.

Konten Endgame anyar bakal ndeleng tim enem pemain bisa ngadhepi ancaman kuno, supaya gear paling apik (lan wali) kanggo perang. Sing ora kabeh, amarga Bungie wis nggawe owah-owahan ing balapan pertama ing donya – kanthi peluncuran gropum bebarengan karo mode kontes 48 jam, sing menehi tutup daya sing angel kanggo serangan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki lan luwih terus diwaca ing ngisor iki supaya sampeyan siyap kanggo mbebasake rilis 2 Destiny.

Apa wektu sing nasibe 2 tilar anyar?

Destiny 2 Cightfall: ROOT saka Mimpi Malam Start Times wiwit rampung saben dina ing dina Jumuah 10 Maret.

  • 9 am PT
  • 4 am aet (11 Maret)

TARDY 2 CLEAD RAID RAID CAP CAPS CAP

Mode kontes – sing nyetel tutup tingkat daya sing akeh kanggo gropyokan – bakal diaktifake kanggo 48 jam pisanan. Sevs wis ngonfirmasi manawa mode kontes Tutup daya kanggo ROOT saka ngalamun bakal disetel ing taun 1780 kanggo “kabeh pertemuan.”

.Sampeyan duwe seminggu kanggo nyiyapake. https: // t.co / hb2u1wsjmarch 3, 2023

Ngluwihi, kita durung entuk detail konkrit babagan apa sing bakal diarepake saka serangan kasebut, amarga Bungie durung menehi informasi babagan isine konten, sanajan katon dadi root mimpi ngipi elek, dadi Ati-ati ing media sosial yen sampeyan ora pengin kejutan.

Wis dadi peluncuran goyangake kanggo terjangka, minangka tanggapan awal kampanye kasebut durung apik. Ing nasib 2 ciring nasibe, Kantor Nasib Austin mbantah manawa “ora ana nawulake kampanye iki,” lan gropyokan sing bakal dibukak “luwih apik dadi banger” kanggo ngijolake ekspansi. Kita bakal ngerti enggal-enggal apa Bungie wis ngirim ing ngarepe.

Saiki, yen sampeyan nggoleki kanggo nyiyapake konten anyar, priksa pandhuan kita kanggo tumindak nasibe 2 kanggo nyiyapake dhewe kanthi subklock, ora preduli apa sampeyan dadi Warlock, Titan, utawa Hunter.

Nggolek ? Kita bisa mbantu sampeyan nggunakake gaman gegaman eksotis paling anyar kanggo nyekel Glaive anyar.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.