DESTINY 2 ROOT pandhuan Night Raid Nights: Kabeh pertemuan, rampasan, lan solusi teka-teki – Takdir 2 Guide 2 ROID wektu, Titik Twit, Tetal Power, Powerpot

Destiny 2 ROID ROOT tanggal release wengi, wiwiti wektu, twitch tetes, tutup daya

Ora ana sing liya kanggo nyathet kanthi mekanik. Pemain Secara Perhatian Nezarec kudu eling nalika para pelari nglakokake mekanik kasebut, nanging. . Sampeyan uga kudu elinga mungsuh. Musuh kolosus bakal ditangkep ing saindenging arena, sing bisa nantang tantangan sing signifikan kanggo para pelari yen ora dicenthang.

DESTINY 2 ROOT Pandhuan Raid Night Night: Kabeh pertemuan, rampokan, lan solusi teka-teki

Ekspanis Testiny 2 Nawakake ora mung kampanye anyar lan ngasilake mode legenda, nanging debut saka RAID sing anyar: ROOT saka ngalamun. Lelungan menyang kapal sing diserang ing papan, lan nemokake gegayutan piala kuna. Ing kaca iki Pandhuan Wiki Destiny 2, Temokake Pandhuan ROB ROID Lengkap Lengkap lan Nglampahi.

Pengin njaluk RAID? Priksa pandhuan kita babagan cara nyiapake root ngipi elek.

  • Cara miwiti ROOT saka Nightmares Raid
  • Mbukak lan Mbukak Border Border
  • Cataclysm
  • Teka-teki mlumpat
  • Macrocosm
  • NEZAREC

Cara miwiti ROOT saka Nightmares Raid

“Feeder saka wektu lan papan sing ora dingerteni, ngarsane sing ora bisa dideteksi. Saiki kita kudu ngadhepi ancaman kuno sing tuwuh ing ngarep lawang.”

Sampeyan bisa nemokake root ngalamun ingkang nyerang ing NEOMUNA Peta. Kanggo ngakses Raid Destiny 2 Clues, sampeyan kudu duwe salah siji edisi standar sing ora diuripake 2 utawa Edisi Pas Destiny 2 Tetep .

Tingkat daya sing disaranake kanggo serangan kasebut yaiku 1770, lan sanajan sampeyan bisa nyoba tanpa fireteam lengkap, iku kegiatan endgame sing tantangan sing ngajak enem wali.

Mbukak lan jero teka-teki resonance

ROOT-of-Nightmares-Opening.jpg

Sawise diluncurake menyang gropyokan, push maju liwat puddle ing ngarep sampeyan lan njupuk dalan ing sisih kiwa sampeyan. Ana sawetara mungsuh Cabal sing ditanduri sadawane dalan maju, nuduhake arah sing bakal ditindakake menyang pertemuan pisanan.

Diwenehi résonansi jero: Sadurunge ngetutake dheweke, jaga kanggo nemokake telung wiji ing mburi bangunan. Résonansi jero Senjata yen sampeyan ngalahake bos pungkasan. Saka kiwa menyang tengen, elinga yen wiji Cahya utawa Peteng lan tatanan kasebut.

ROOT-of-Nightmares-Seeds.jpg

Terusake liwat bit pambukaan RAID, nggunakake mungsuh Cabal minangka pandhuan. Sampeyan bakal muncul ing platform iridescent sing dituju menyang pertemuan pisanan.

Sadurunge ngetutake, muter lan mlumpat ing mburi sampeyan kanggo ngapusi menyang ruangan sing didhelikake. Iki sampeyan bakal nemokake telung teka-teki sing paling dhisik sampeyan kudu ngrampungake kanggo gaman resonance sing dijamin. Tembak simpul sing cocog karo wiji pisanan sing ditemokake ing wiwitan serangan lan sambungake menyang simpul kasebut nuding. Yen rampung kanthi bener, sampeyan bakal bisa ndeleng “Tumindak sampeyan njupuk root” ing sudhut kiwa ngisor. Yen sampeyan nembak simpul sing salah, sing ngunci sampeyan metu saka teka-teki kanggo nyoba gropyokan kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng “Rusak sampeyan ngrusak karusakan sing ora bisa ditrapake.”

Sirah metu lan munggah dalan kanggo nemoni rantai, cataclysm.

Cataclysm

ROOT-of-Nightmares-Encomath-1-orb.jpg

Ketemu akar sing pertama yaiku Catallysm, sing tugas sampeyan karo sambungan sambungan saindhenging peta gedhe. Ing wiwitan pertemuan, sampeyan bakal weruh aura sing mencorong. Ngadeg ing njero lan njupuk bakal menehi sampeyan Bidang cahya buff kanggo 20 detik. Garis bakal metu saka aura, sing kudu sampeyan tindakake simpul liyane lan moto nalika sampeyan duwe buff. Bali menyang simpul asli lan baleni proses kanggo ngrampungake relay.

Root-of-Nightmares-Tormenter-1.jpg

Teror nyapu debuff bakal aktif ing wektu sing padha, sing bakal ngilangke tim sawise 35 detik. Kanggo ngluwihi wektu iki, golek rong scions ing sekitar ruangan ngambang ing gelembung lan ngalahake serangan kasebut. Iki bakal mbuwang a ing sisih kiwa utawa tengen ruangan (iku acak), lan ngalahake tormenter bakal ngluwihi wektu sampeyan. Nalika tormenter tormenter, juara alangan bakal dielaksi ing sisih ngarep ruangan.

Cara paling gampang kanggo ngrampungake pertemuan iki yaiku duwe salah sawijining pemain sing nglakokake simpul nalika limang mungsuh liyane sing jelas, susunan mungsuh nalika ditandur kanthi cepet. Sawise ngrampungake relay, Buff terror sing nyapu bakal lunga, menehi sawetara detik kanggo mbusak mungsuh nalika sampeyan siyap gelombang sabanjure. Ana papat gelombang total, kanthi siksa, scion, lan node poin luwih cepet mudhun ing peta kanthi saben gelombang.

Root-of-Nightmares-scion.jpg

Penting kanggo njupuk tormenter kanthi cepet kanggo ngluwihi wektu sampeyan. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku kanthi ngilangi salah sawijining pundhak ing tormenter lan nggunakake kombinasi Ketuhanan lan Beban IZANAGI kanggo ngrampungake karusakan akeh. Sampeyan uga bisa nggunakake bedhil mesin kayata Retrofit escapade utawa Ukuran CORRECTIF kanggo ngatasi karusakan kritis sing dhuwur kanthi cepet.

Yen ora, pertemuan iki mung dadi mungsuh kanthi cepet lan tetep urip. Sabar apik kanggo ngresiki kelompok mungsuh gedhe, lan warlocks mlaku ing Uga radiasi Super apik kanggo njaga tim kasebut. Roaming supers kaya titan Palu saka sol uga apik kanggo ngresiki mungsuh.

. Angkat rampok lan mlumpat menyang jembatan ing mburi dada supaya terus nemoni pertemuan sabanjure. Ana teka-teki jumpah cendhak ing kene sing ngenalake bantalan Bukak. Ngadeg ing platform lan njupuk simpul pepeteng ing ngarep pad kolam kanggo moto ngarep.

Ana sawetara mungsuh cabal ing dalan, nanging cara liwat bagean platforming kanggo nggayuh pertemuan sabanjure, scission.

Dada rahasia # 1: Ing pungkasan bagean platforming, sampeyan kudu ngetutake jalur iridescent ing sisih kiwa. . . Sampeyan kudu ngalahake klompok cilik mungsuh lan tormenter kanggo nggayuh.

Ron-rahasia-dada-1.jpg

Scisson

Ron-Encounter-2-orb.jpg

Pertemuan kaping pindho tuwuh ing mekanik sing ditepungi ing wiwitan. Nanging, nanging ora ana simpul cahya lan simpul peteng. Simpul cahya isih menehi lapangan cahya, nanging simpul peteng ing 20 wektu kapindho.

Pamisah tim dadi rong klompok telu. Siji pemain ing saben sisih bakal dadi pelari, dene kaloro liyane bakal ngalahake mungsuh. Para pelari bakal crisscross Arena kanthi condhong kanggo nyambung simpenan kanthi relay, nggunakake launchpad kanthi cepet. Saben-saben pelari nyegerake buff, loro liyane anggota tim kudu ngadeg ing aura, uga. Iki bakal diwenehi buff padha, sing ngidini dheweke ngalahake mungsuh iman ing sisih arena.

Ron-Encounter-2-launcher.jpg

Nalika sampeyan terus maju, aura ing ngendi sampeyan nyegerake buff sampeyan bakal maju, uga. . Mundur ing relay bakal nyebabake simpul sampeyan ora bakal dilalekake udakara udakara 20 detik.

. Iki bakal ngasilake pimpinan mini sing sampeyan mung bisa ngrusak yen sampeyan duwe dalan ing sisih masing-masing sampeyan. Ngadeg ing aura lan ngenteni nganti sampeyan ndeleng “Interlopers ngalangi munggah ascent” ing sisih kiwa ngisor. Banjur, loro-lorone kudu njupuk buff ing wektu sing padha kanggo njupuk bos mini. . Sawise sampeyan ndeleng “Energi mbanting sampeyan munggah” Ing sisih kiwa kiwa, gunakake Launchpad ing mburi lantai kanggo nggayuh level sabanjure.

Ana telung tingkat kanthi total, lan loro loro muter kanthi identik kanthi dhisik, kanthi lokasi simpul sing rada beda. . Pelari kudu nglirwakake mungsuh yen bisa lan ngrampungake relay kanthi cepet. . Maneh, gaman kaya apik, uga eksotika kaya Osteo striga lan Wabah wabah sampurna. Para wali ngresiki mungsuh uga kudu duwe pilihan anti-barrier sing dilengkapi; Ing pungkasan saben lantai, sawijining juara juara Barrer.

Sawise pertemuan wis rampung, terus liwat jalur tengah tekan teka-teki sing mlumpat. Ana teka-teki cilik ing kene, ing ngendi sampeyan kudu nyambungake rajin lan rajin sing peteng kanggo mbukak kunci dalan maju. .

Teka-teki mlumpat

Ron-Refuge.jpg

Ora kaya teka-teki sing paling mlumpat ing Destiny 2, ROOT saka ngalamun ‘dudu tantangan platform murni. Nanging, sampeyan kudu eling saka mesin empuk sing terus-terusan kanggo njaga dhewe lan tim sampeyan aman ing pertemuan.

Sawise mecah saka pertemuan kaping pindho, sampeyan bakal nemoni bidang zona cahya liyane. . Nembak nalika sampeyan duwe buff kanggo nggawe a Pengungsi Peteng Kolam renang. Iki bakal nggawe sampeyan kekebalan kanggo ngilangke mekanik, sing bakal mateni lan mateni sapa wae sing ora bisa dilindhungi saben 45 detik.

Ron-Peteng-Refuge.jpg

Jalur maju kene dicathet karo zona cahya lan peteng sing bisa dideleng, lan tujuane mlumpat ing antarane dheweke nalika ngindhari mekanik. Nalika ngadeg ing kolam renang, sampeyan aman nganti ngilangke mekanik Mekanik, ing endi kekebalan sampeyan bakal diwiwiti. Yen sampeyan ninggalake kolam renang awal, kekebalan sampeyan uga bakal diwiwiti, mungkasi sawise 15 detik. Strategi paling apik yaiku dibagi dadi rong klompok telu, kanthi pamuter siji maju saka saben tim kanggo nyekel lan nahan kolam revug sadurunge pemain liyane maju maju.

Teka-teki resonemen jeroan # 2: Udakara kaping tiga saka dalan liwat teka-teki lompat, sampeyan kudu nggunakake launchpad ing ndhuwur bangunan kanggo tekan ruangan gedhe sing diisi cabal. . Iki sampeyan bakal nemokake simpul nomer loro sing kudu disambungake kanggo gaman gegaman sing dijamin ing mburi RAID. Waca pandhuan resonansi jero ing sisih ndhuwur yen sampeyan ngliwati.

Udakara separo liwat teka-teki sing mlumpat, sampeyan bakal tekan ruangan gedhe sing diisi mungsuh Cabal. Jalur maju bisa uga katon kaya diblokir ing kene, nanging sampeyan kudu ngenteni nganti fireteam lengkap sampeyan lagi ngadeg ing njaba lawang sadurunge mbukak. Sampeyan bakal njupuk sampeyan menyang arena gedhe ing ngendi sampeyan bisa nerusake maju. Mengkono ing pungkasan teka-teki sing mlumpat, uga, sampeyan kudu menek tangga dawa kanggo tekan pertemuan sabanjure, makrokosm.

Dada rahasia # 2: Ing arena gedhe iki, gilir lan katon ing sisih kiwa kanggo ndeleng simpul pepeteng langsung ing ngisor sampeyan. Tembak kanggo mbukak kunci lawang ing mburi arena sing nyekel dada rahasia nomer loro lan pungkasan saka serangan.

Ron-rahasia-dada-2.jpg

Macrocosm

Ron-plan.jpg

Macrocosm minangka Peperangan Boss Utama pisanan saka ROOT saka ngalamun. Pisah dadi tim loro. Loro pemain bakal ngadeg ing tengah ruangan lan ngalahake mungsuh, dene tim liyane kudu pisah ing platform ing ruangan (siji set ing platform ngisor lan siji ing ndhuwur). Sawise pertemuan diwiwiti, mungsuh Centurian bakal nyedhaki mburi ruangan. Ngalahake wong-wong mau kanggo mbuwang kolossus ing saben platform.

Mateni kolossus bakal diwenehake , sing nuduhake yen planet yaiku Cahya utawa Peteng ing sisih kamar sampeyan. Kabeh planet cahya kudu ana ing sisih kiwa kamar, lan kabeh planèt sing peteng ing sisih tengen. . . Iki bakal muter planet menyang sisih sing bener.

Ron-Insight.jpg

Sampeyan mung duwe wektu winates kanggo ngalih planet, kaya sing kacathet dening Shift planet Buff ora suwe sawise sesambungan karo planet sampeyan.

Baleni proses ing ndhuwur nganti sampeyan njupuk mungsuh kolosus kaping pindho. Iki bakal mbukak telung planet ing tengah ruangan, sing bakal duwe rong warna siji lan siji liyane. Sampeyan kudu nyekel planet kanthi warna sing cocog lan simpenan ing piring sing bener ing tengah ruangan. Contone, rong planet lan siji peteng tegese loro pemain ing sisih kiwa kiwa kudu nyekel planet lan dipunke ing piring sing bener, dene sing isih peteng ditangani dening pamuter ing sisih tengen. Sawise kabeh telung planet ditarik, njupuk simpul pepeteng ngambang ing tengah ruangan kanggo miwiti phase rusak.

Aja langsung njupuk bos kasebut. Nanging, ngenteni nganti tekan ing tengah arena lan ndeleng warna aura. Sampeyan kudu ngadeg ing piring sing cocog karo aura supaya bisa ngrusak. Sawise phase cendhak, muter menyang piring liyane gumantung saka aura boss. Tetep pungkasan Fase, ing ngendi sampeyan kudu ngompa kerusakan pungkasan kanggo ngilangke.

Kanggo ngrusak, a Uga radiasi utawa loro (utawa telu) luwih becik duwe buff karusakan lan penyembuhan ing piring nalika nindakake karusakan. Roket umume pilihan sing paling apik kanggo karusakan, uga, paling ora Gjallarlarhorn lan suite roket legendaris kaya Hothead lan .

. Terusake liwat bagean platforming cendhak kanggo nggayuh bos pungkasan, .

Cedhak pungkasan bagean platforming sabanjure, sampeyan kudu munggah kubus gedhe ngambang ing midair. . Iki mbukak ruangan sampeyan bisa mlumpat kanggo nemokake potongan puzzle resonun jero.

Waca pandhuan resonansi jero ing sisih ndhuwur yen sampeyan ngliwati.

Ron-DeepSasi-Puzzle-3.jpg

Ron-nodes.jpg

Bosen pungkasan saka ROOT saka ngipi wengi NEZAREC, Gusti Allah sing pungkasan. Tujuane yaiku kanggo ngluwihi simpul ing loro-lorone ruangan kanggo miwiti fase karusakan, nanging ana akeh sing ana ing dalan sampeyan. Nalika rong pemain mlaku simpul, wong liya kudu nglumpukake lan njaga perhatian Nezarec. Gething NezareC debuff, sing pemain liyane sing bisa nyolong kanthi njupuk salah sawijining bedute kritik bos (salah siji saka rong pundhak, utawa dhadhane, sing sumunar).

. Nanging, sampeyan bisa ngindhari mekanik iki kanthi nggawe papan perlindungan. . Sampeyan bisa ngindhari mekanik ngilangke kanthi nggawe a Papan perlindungan peteng utawa Papan perlindungan cahya Kolam renang. Iki ditindakake dening salah sawijining pelari sing nyekel buff lan motret simpul sing wis rampung ing sisih ngarep ruangan. Contone, pelari peteng bisa nggawa buff menyang simpul cahya kanggo nggawe a Papan perlindungan cahya Kolam renang.

Ron-curing.jpg

Sawise loro-lorone wis ngrampungake simpul, klompok munggah ing salah sawijining platform tengah lan ngrusak papan sing isih ana. Balok gedhe bakal njupuk liwat nezarec, sing diwiwiti fase karusakan. Terus ngrusak bos nganti dheweke pindhah menyang imun, lan baleni proses kanggo ngetik phase karusakan liyane. Enroage lan ngilangke tim sampeyan.

Ora ana sing liya kanggo nyathet kanthi mekanik. Pemain Secara Perhatian Nezarec kudu eling nalika para pelari nglakokake mekanik kasebut, nanging. Dheweke bakal mlaku ngubengi arena, lan dheweke bisa mateni sampeyan kanthi swiwi. . Musuh kolosus bakal ditangkep ing saindenging arena, sing bisa nantang tantangan sing signifikan kanggo para pelari yen ora dicenthang.

Kanggo karusakan, roket minangka pilihan sing apik ing kene, uga. Ketuhanan lan klompok Thunderlord Guns Mesin. Kanthi katalis eksotis, bisa uga kanggo njupuk nezarec ing fase karusakan siji kanthi strategi iki. Sawise sampeyan wis nyingkirake kesehatan, final ngadeg phase bakal diwiwiti, dadi njupuk kesehatan sing isih ana sajrone 10 detik kanggo ngilangke ngilangke.

Tabel loot mimpi ngimpi

Ana total gaman senjata ing oyod wengi, kalebu Rintalan Kondisi . .

Cataclysm Scisson Macrocosm NEZAREC
Prajat Mykel Rintalan Kondisi
Koraxis kasusahan Koraxis kasusahan Armor lan gaman saka pertemuan sadurunge
Oblompok Nessa Oblompok Nessa
Penolakan ACASIA Penolakan ACASIA
Waja dada Waja dada Kanca kelas
Armr Armor Lengen waja Waja dada
Helm Kaki Armor Kaki Armor

Mangkene level tenaga sing pengin sampeyan tekan lan nalika sampeyan bisa nyilem menyang serangan sing entheng, ROOT ngalamal.

GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Raid Anyar Destiny 2, oyod wengi, rilis dina Jumuah iki, 10 Maret. Ing babagan perkembangan crita apa sing bisa kalebu utawa mekanika gropyokan sing entheng bakal dadi pusat, kita durung ngerti. Bungie tetep dadi bungkus nganti bungkus nganti diluncurake, sanajan saiki ora bisa ngilangi kapal piramida sing ana ing kampanye lelungan. Apa maneh sing bakal adhedhasar spekulasi utawa bocor, nanging kita ngerti apa sing kita ngerti babagan wektu peluncuran, syarat listrik, rincian mode, lan tetes twitch.

ROOT mimpi wengi bakal kasedhiya ing 9 am pt / 12 pm lan tanggal 10 Maret. Siji-sijine owah-owahan gedhe ing balapan pertama ing donya yaiku extension mode kontes, amarga bakal ditambahi dina ekstra. Bungahe ujar manawa iki ditindakake supaya tim kasebut ngupayakake lambang bisa njupuk luwih akeh, uga ngidini wong sing duwe komitmen kanggo melu. Pembaruan Destiny 2 anyar bakal urip ing dina Kamis, sing ngatasi sawetara masalah potensial sing bisa uga dadi pemain raid.

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Pungkasane:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
Video iki duwe format file sing ora bener.
Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

Saiki muter: Dadi sampeyan wis mutusake kanggo muter Destiny 2 maneh (Edition Lightfall)

Katrangan resmi saka gulat sing nyerang, “feeder saka wektu lan papan sing ora dingerteni, ngarsane sing ora bisa dideteksi. Saiki kita kudu ngadhepi ancaman kuno sing tuwuh ing ngarep lawang.”Dipuntedahaken bocor, Bungie resmi ngonfirmasi jeneng gropyokan minangka root ing wengi, uga nuduhake gambar sing sampeyan deleng ing ngisor iki sing ngenteni warga. Multiple indikasi nuduhake karakter nezarec bakal dadi komponen utama.

DESTINY 2: ROOT Nightmares Raid Times

Root of Nightmares RAID bakal kasedhiya diwiwiti saben dina ing dina Jumuah, 10 Maret:

  • 9 am PT
  • 12 pm lan
  • 6 pm bst
  • 4 am aet (11 Maret)

Tutup POWER KONSES MROSIVITI

Yen sampeyan ora pati ngerti karo mode Kontes, iki ateges duwe lapangan dolanan kanggo kabeh peserta sajrone balapan pertama ing donya. The Tutup daya kanggo kabeh pertemuan ing oyod ngalamun yaiku 1780 sajrone mode kontes, Bungie dikonfirmasi tanggal 3 Maret. Yaiku nomer sing cukup kanggo mencet, utamane yen sampeyan muter kampanye legendaris, sing bakal entuk sampeyan menyang 1770. Leveling munggah luwih saka 1780 bakal nyedhiyani sampeyan ora duwe kauntungan, sanajan gear utawa artefak mods sing dipikolehi bisa digunakake.

Pemain bakal dadi 20 tingkat daya ing ngisor rekomendasi kanggo saben ketemu, nggawe pengalaman sing angel. 1780 bakal dadi tutup paling dhuwur sajrone raid.

Alihan Kontes dipatèni eksotis, waja, lan mod

Sakepel senjata eksotis, ditambah sepotong waja eksotis, fragmen strand, lan mode waja, bakal dipatèni nalika mode kontes. Ora ana sing kasedhiya kanggo digunakake ing serangan kasebut sajrone wektu kasebut:

Gaman

  • Bedhil mesin endah endah
  • Pelancar Grenade Ekstraik Singa
  • Glaive eksotis ing mangsa
  • Bedhil endah endah jötunn
  • Hierarki butuh busur eksotis

Waja lan mod

  • GaunTal Cenan Ramparts Titan Ekotis
  • Thread saka fragmen strand sing asent (sudhut game)
  • Nggawe Rampung Mod wawar

Ganjaran Raid

Secara resmi, kita durung ngerti apa ganjaran sing bakal kasedhiya saka ROOT Nightmares, sanajan senjata eksotis anyar mesthi ana ing campuran. Ngrampungake serangan nalika mode kontes aktif lan nuntut triumph sing cocog sampeyan bakal entuk lambang eksklusif. Sapa wae sing ngrampungake gropyokan sadurunge 21 Maret bakal bisa tuku eksklusif (nyata-nyata) ROOT saka jaket Raidmares-sing diarani. Ngrampungake gropyokan sajrone musim Defiance bakal ngidini sampeyan tuku pin raid khusus.

Takdir 2

Twitch nyelehake

Tetanduran Twitch bakal diaktifake kanggo oyod. Kanthi nonton pesisir twitcit paling ora rong jam, sampeyan bakal bisa entuk lambang eksklusif.

Rids Destiny 2 seneng banget kanggo melu, amarga kegiatan pve nyampur tumindak sing paling dhuwur kanthi puyuh sing paling dhuwur, lan fireteams ing jaman biyen wis diganjar karo jaket siji-sijine sing bakal ditindakake sing pertama mbusak kegiatan kasebut.

Serangan biasane ana tema ing sekitar ekspansi sing diluncurake, nawakake eksklusif anyar lan gear kanggo kegiatan kasebut. Ngluwihi Crygt watu jero cahya mriksa titah bingkai Exo lan kepiye petenge surya, dene sumpah sumpah rahid-solar ing Rhulk, murid pertama ing Saksi.