Destiny 2 Rilis seni anyar festival ing waja ing waja sing ilang – GameSpot, kepiye carane entuk waja sing apik ing Destiny 2 Festival The Lost – Dot Espival

Kepiye cara waja sing apik ing Festival Destiny 2 sing ilang

Konsep Mech Armor menang saka set desain tema monster, sanajan pemilihan cedhak, kanthi pilihan sing menang entuk mayoritas 52%.

Destiny 2 Rilis seni anyar saka festival taun iki yaiku Lengan Mayam sing Ilang

Iki minangka desain inspirasi inspirasi pungkasan pamuter sing milih sadurunge ing taun.

Dening Hayley Williams tanggal 12 Oktober 2022 ing 10:11 pm PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Kanthi musim spooky creeping munggah, Destiny 2 wiwit nyelehake rincian liyane babagan festival taun iki, kalebu set waja sing milih penggemar anyar. .

Nalika pemain duwe seni konsep kanggo ngrujuk nalika milih ing polling awal, iki minangka tampilan waja wiwitan sing bakal ditampilake ing game kasebut – sanajan bungie paling katon cedhak karo konsep sing cedhak karo konsep.

Konsep Mech Armor menang saka set desain tema monster, sanajan pemilihan cedhak, kanthi pilihan sing menang entuk mayoritas 52%.

Festival taunan Takdir saka sing ilang bakal diwiwiti taun iki tanggal 18 Oktober minangka bagean saka musim rampokan – sithik mengko saka tanggal wiwitan taun kepungkur. Bungie durung bisa mbukak konten liyane sing bakal teka karo acara taun iki, kanthi kegiatan tema ing taun iki lan senjata eksklusif acara isih ana misteri.

Bungie paling anyar News Post wis ngonfirmasi topeng kasebut isih bakal main bagean ing festival taun iki sing ilang. Rincian liyane sing bisa dicethakake ing minggu sabanjure ing Bungie.

Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. GameSpot bisa uga entuk bagean saka pendapatan yen sampeyan tuku apa-apa sing ditampilake ing situs iki.

Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

Kepiye cara waja sing apik ing Festival Destiny 2 sing ilang

Festival taunan saka festival sing ilang ditindakake ing Takdir 2, Lan acara taun iki nduweni rasa waja sing b├ęda karo set waja sing begja lan senapan sniper sing cocog karo legendaris kanggo nguber. Barang-barang kasebut bakal kasedhiya sajrone wektu, sing mlaku nganti Nov. 8, saengga penting kanggo njaluk nalika panas.

Armor sing ana gandhengane minangka atur hiasan sing diputus dening komunitas ing taun April, ing tembak karo konsep liyane kanggo telung waja ing film monster. Kanthi inspirasi lan flair sing digambar saka sing disenengi Gundam Gundam Mobile, segoro Pasifik, Neon Genesis Evangelion, Saben setelan mobile ukuran wali duwe rasa muncab sing beda lan skema warna. Potongan kasebut uga bisa digunakake kanthi kapisah lan bisa digabung dadi pirang-pirang tampilan unik kanggo pemain sing luwih maju.

Kepiye cara waspada mech-tema ing Takdir 2Festival festival sing ilang

Kanggo njaluk tangan ing waja tema mech-nyetel acara iki, sampeyan kudu tuku saben wong saka festival tab sing ilang ing toko. Kabeh set bisa dituku nganggo salaka mata uang premium utawa bledug sing cerah, sing bisa entuk liwati musim lan tantangan musiman. Saben set bakal nyelehake sampeyan 1500 salaka utawa 6000 bledug sing cerah, dadi sampeyan kudu duwe akeh disimpen yen sampeyan pengin ngisi lemari klambi kanthi cocog karo gratis.

Kajaba iku, priksa manawa sampeyan ngakses toko ing kelas sing pengin sampeyan tuku waja sing apik kanggo, amarga sampeyan mung bakal pratinjau lan tuku barang sing gegandhengan karo kelas sing dilengkapi. Saben set wawar duwe rasa unik, dadi yen sampeyan lagi ringkes ing bledug sing cerah kanggo kabeh telu utawa ngencengi senar, priksa kabeh telung pilihan sadurunge nggawe keputusan sing apik.

Kabeh waja sing apik banget Takdir 2Festival festival sing ilang

Set Meacherized Protector (Titan)

Set EXOSKELETON SET (Warlock)

Setel Skirir Machined (Hunter)

Alexis minangka wartawan lepas Hailing saka Inggris. Sawise pirang-pirang taun saingan ing tahap Internasional, dheweke pindhah menyang nulis babagan industri ing 2021 lan cepet nemokake omah kanggo nelpon dhewe ing genre penembak penembak looter. Saiki dheweke menehi jangkoan kanggo game kayata Destiny 2, Halo tanpa legenda lan Apex.