Destiny 2 pamburu paling apik kanggo pight lan pvp, destiny 2 pamburu 2 pamburu buah kanggo pvp lan pve | Pcgamesn

Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo pvp lan pve

Contents

Hunters teka karo entuk manfaat kanggo bisa nglirwakake kekuwatan stat, kayata nggunakake Dodge Gambler ngidini sampeyan mbalekaken kemampuan Melee nalika nyembah mungsuh. Iki ngidini sampeyan mbuwang sisa stat sampeyan menyang disiplin lan tahan tahan. Secara pribadi, aku milih mbukak mobilitas, pemulihan, lan disiplin; Nanging, aja lali adaptasi sawetara stats kanggo pilihan sampeyan dhewe.

Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo pve lan pvp

Apa sampeyan pamburu utama lan pengin njupuk game sampeyan menyang level sabanjure? Iki minangka pamburu sing paling apik ing Destiny 2, kalebu mbangun pude lan pvp. Apa sampeyan dadi solar 3.0, void 3.0, utawa isih tetep stasis, bangunan kasebut sampeyan wis dijamin.

Lan kanthi cara sing paling dhuwur, minangka bangunan sing paling apik kanggo tujuan iki bakal nuntun sampeyan saben langkah, kalebu eksotika penting, mods, lan liya-liyane.

10 Pamburu Mbangun

Hunter Arc 3.0 ditampilake

Liyane Destiny 2 mbangun:

Pamburu Peves Peve Best

Dianyari minangka musim penyihir (S22). Deleng nganyari.

Hunter Arc 3.0 ditampilake

Hantu kilat

Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

Gol saka bangunan: Tumpukan jotosan gabungan lan mateni karo kabisan busur nalika nembak bayangan.

Gear wajib: Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake sapi Assassin. Ora ana gaman “prelu” kanggo bangunan iki. Nanging, a 1-2 shotgun ningkatake efektifitas bangunan iki.

Hunter Helm Shadowkeep THE INGGRIS EXOTIC Musim 8

  • Aspek: Negara saiki lan aliran sing bakal ditindakake kanggo iki.
  • Fragmen: Spark tahan yaiku pilihan sing cocog kanggo persiyapan iki; Spark umpan balik lan narik kawigaten kejut uga pilihan sing cocog.
  • Kabisan: Kombinasi jotosan lan dodge gambler loro-lorone dibutuhake. Sembarang granat kerja. Nanging, badai lan grenades nari loro sing kuwat.
  • Stats: Ukara lan Disiplin Paling Apik.
  • Mods:
    • Helm: Tangan ing, Ammo Finder Heavy, Scout Ammo abot.
    • Lengen: x2 induksi sing abot lan pengaruh.
    • Dada: Mods tahan.
    • Kaki: Mods mods cocog karo gaman sampeyan.
    • Jubah: Distribusi X2 lan Bomber X1.

    Gulung game

    Gendhakan gamelan iki cukup gampang ing permukaan. Nanging, nalika sampeyan nggunakake teknik lan kabisan ing Melee> Dodge> Melee Combo, dadi luwih rumit.

    Tumpukan kombinasi jotosan kanggo x3 minangka tujuan utama sampeyan. Sawise sampeyan nindakake iki, sampeyan bakal bisa 1–kabeh mungsuh squishy lan bisa 1-2 biggun kabeh mungsuh liyane liyane.

    Amarga jumlah kekuwatan sing bakal ditindakake, nglengkapi tangan ing mod bakal mbantu sampeyan ngasilake super-sampeyan kanthi cepet, ngidini sampeyan nyuwek liwat mungsuh cilik lan milik.

    Bangunan iki cukup angel digunakake, utamane kanggo pamuter sing kurang berpengalaman ing konten sing luwih dhuwur. Nanging, mastering bakal ngidini sampeyan nindakake kabeh jinis konten, preduli saka kangelan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan PlayStyLY iki, priksa busur iki 3 iki.0 Video pamburu playbook saka Mactik.

    Gyrfalcon

    Gymrfalcon sing nyolong

    Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

    Tujuan saka bangunan: Kualitas chain kanggo nahan pusingan lan sinergis sing ora bisa ditindakake kanthi cepet 3.0 kit lan gaman.

    Gear wajib: Endah endah gyrfalcon minangka bagean penting saka bangunan iki. Senjata kanthi brace repulsor paling apik, kayata unforgiven, vele-x, utawa beban pahlawan; Nanging, senjata tanpa kedher sing bisa ditindakake, uga cornelweb dadi conto sing apik. Kewajiban kolektif uga apik kanggo bangunan iki.

    Hunter Dada Ratu Penyihir Sektor ilang Musim 18

    • Aspek. Langkah-langkah sirna paling apik kanggo slot fragmen tambahan, nanging ambuhan trapper bisa mlaku.
    • Fragmen: Echo keluwen, gema kegigihan, gema sisa, lan gema .
    • Kabisan: Moebius Quiver kanggo grenade super, lan uga ana dodge bisa mlaku.
    • Stats: Tundha maksimal lan mobilitas lan disiplin.
    • Mods: Gampang iki unik ing cara kasebut kanthi nggunakake dhewe-dhewe liwat endah lan mbutuhake ora ana mods.
      • Helm: Secara siphon, ammo finder, lan ammo ammo sing abot
      • Lengen: Detha lan Detonasi Minyak Bolstering
      • Dada: DOPROSIVE DOWPERAN lan MODS RESECHING Cocog Kerusakan Mungsuh
      • Kaki: Mods mods cocog karo gaman sampeyan
      • Jubah: Reaper lan Dilasi Wektu

      Gulung game

      Hauberk gyrfalcon ora prakteke kabeh. Intine, tujuane yaiku ora katon ing Dodge, metu saka invesile, mateni mungsuh sing ora bisa diluncurake, lan uga mateni siklus sing apik banget lan bisa mateni mungsuh lan mbaleni.

      Nambahake ing Devour Menehi sampeyan loro halim lan invisibilitas mateni. Banjur, yen sampeyan nambah senjata brace repulsor ing ndhuwur iki (sing nyedhiyakake oversiplay nalika ngalahake target sing ora bisa ditanduri), sampeyan ora bisa dilatih kanthi oversiplet tanky lan kesehatan lengkap.

      Omnioculous Hunter Armor

      Jangkar dicelup

      Unggul ing: Konten Grandmaster

      Gol saka bangunan: Nglindhungi fireteam kanthi invisibilitas lan resistensi ngrusak, lan dadi ‘jangkar’ tim kasebut.

      Gear Mandatika: Gaman sing ora bisa dingerteni, cornelweb, utawa penolakan kothong, bakal nindakake trick kasebut. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake omnioculus:

      Hunter Dada Ngluwihi cahya Musim 13

      • Aspek: Amburan trap lan keruwetan (PRO TIP.
      • Fragmen: Echo kegigihan, sercabuhan, lan gema sisa .
      • Kabisan: Dodge Gambler, Grenade Vortex, bom ambush trapper, lan quiver Moebius .
      • Stats: Mobil maksimal dianjurake supaya bisa duwe rotasi invisibilitas sing optimal. .
      • Mods:
        • Helmet: X2 Ammo Heavy Finder lan Pramuka Ammo Heavy
        • Arms: Transfer Momentum X2 lan Detonasi Bolstering
        • Dodo: Dambner Concussive lan Rawat Mod sing cocog karo kerusakan mungsuh.
        • Sikil: Mod Surge sing cocog karo gaman sampeyan
        • CLEAK: finisher khusus, distribusi lan pengebom

        Gulung game

        Pembunuhan Omnioculus minangka salah sawijining bangunan sing paling serba guna ing game kasebut. Iki menehi plethora puteran game lan rotasi pertempuran. Nanging, gelung sing paling penting kanggo sinau yaiku ‘nyilem> Dodge> Baleni’ Combo, minangka Mactics. Supaya bisa mbaleni gelung, sampeyan kudu nyurung invisiilitas sampeyan menyang watesan sing mutlak. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ganti antara bom asap ambegan trap lan langkah-langkah ilang nalika mung duwe kaloro.

        Sinau kombo dhasar iki ngidini sampeyan nggabungake katrampilan sing luwih maju menyang gamelan sampeyan.

        Loop gamelan liyane sing kritis kanggo ‘Dhukungan’ OWniOculus yaiku ‘Rez> Dive’ combo. Nguasai combo iki ngidini sampeyan milih sekutu saka ngendi wae ing lapangan, ora ana sing mbebayani. Kanggo narik iki, sampeyan kudu ngaktifake ‘sheaddive’ sampeyan nalika sampeyan sekitar 80% liwat tamu. Iki bakal dadi salah sawijining invisibility nalika ditangkep, ngidini sampeyan mundur menyang safety.

        Bangunan iki akeh inspirasi dening Pandhuan Mactic. Yen sampeyan pengin sinau carane bisa ngetrapake playstyle Omnioculus kanthi strategi rinci lan rotasi pertempuran, priksa video kasebut.

        Caliban

        Nglumpukake Knifeslinger

        Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

        Tujuan saka bangunan: Chain jarak rantai bali maneh kanthi sumringah sing terus-terusan nalika nyebabake tarian kanggo ngresiki ombil mungsuh.

        Gear Mandatika: Ora ana senjata sing dibutuhake. Nanging, bedhil sing muter karo Swashbuckler bisa sinergis kanthi apik karo Melee Kills Sampeyan bakal entuk. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake tangan Caliban:

        Hunter Lengen Ratu Penyihir Sektor ilang Mangsa 17

        • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Aspek nomer loro yaiku sampeyan. GUNPOWDER GUNPOWDER bisa nyedhiyakake cetha sing padhet, nalika Mark sampeyan menehi slot fragmen liyane.
        • Fragmen: Ember obor dibutuhake, lan ember ofgyrean apik banget. .
        • Kabisan: Piso jarak dibutuhake. Penyembuhan Grenade paling apik kanggo pemugaran tetep liwat Ember of Empyrean .
        • Stats: Mobilitas maksimal lan tahan dianjurake, lan disiplin dhuwur uga migunani.
        • Mods:
          • Helm: Tangan tangan, ammo finder sing abot, ammo ammo sing abot.
          • Lengen: Tangan Heavy, Injil Induksi, lan Fokus Serat.
          • Dada: DOPROSIVE DOWPERAN lan MODS RESECHING Cocog Kerusakan Mungsuh.
          • Kaki: Mods mods cocog karo gaman sampeyan.
          • Jubah: Dilat wektu lan jangkauan x2.

          Gulung game

          Gendhing gamelan kanggo bangunan iki gampang banget. Siji-sijine kahanan sing kudu sampeyan tansah ketemu supaya mesin mlaku yaiku mateni karo piso jarak sampeyan . Iku iku. Bangunan kasebut gumantung karo pisau, mula sampeyan pengin duwe Dodge Gambler sampeyan mesthi siap minangka pilihan serep.

          Kanthi pilihan pecahan, sampeyan bakal bisa nggawe OBERS sing terus-terusan liwat Ember Wonder, lan kanthi empan blistering, sampeyan bisa urip kanthi granat penyembuhan utawa luwih akeh granit karo granat solar .

          Entuk jotosan akhir kanthi piso minangka kunci kunci. Kerusakan tambahan Scorch saka piso jarak ora dianggep minangka péso sing mateni, saengga ora nyebabake kontak kasebut.

          Super Solar Super

          Tripiner Trik

          Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

          Tujuan saka bangunan: Combo kabisan kanggo njaga grenat tripmine sampeyan kanthi dhuwur.

          Gear wajib: Senjata kanthi pijit kasebut bisa nambah bangunan kasebut. Opsi meta khas uga bisa uga. Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake balung mburi Ahamkara enom:

          Utomo enom Ahamkara

          Hunter Lengen Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 1

          • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Nanging, sampeyan bisa milih ing antarane gambeng gunpowder lan tandha sampeyan.
          • Fragmen . Pilihan liyane sing kalebu Ember of Eruption lan Ember of Char .
          • Kabisan: Blade Barrage, granat tripmine, trafik piso, lan Dodge Gambler .
          • Stats: Mobilitas lan disiplin dhuwur kudu katon menyang. Ketahanan uga pilihan sing apik.
          • Mods:
            • Helmet: Harmonik Siphon, Ashes Kanggo Aset, lan Heavy Ammo Finder.
            • Arms: X2 Firepower lan Induksi Efek.
            • Dada: MOD RESECH.
            • Sikil: Mod Surge.
            • CLOAAK: dilat wektu, distribusi, lan pengebom.

            Gulung game

            Gendhing gamelan kanggo bangunan iki cukup sederhana: Tripmine> Knife Trick> Baleni. Mbuwang granat tripmine menyang klompok mungsuh utawa target sing apik kanggo wektu grenade sampeyan. Sawise sampeyan wis nggunakake tripmine, entuk mateni karo lading sing ora ana wates yaiku cara kanggo pindhah. Pising lempitan kills, lan bledosan tripmine ngidini sampeyan ngilangi gelombang mungsuh tanpa nembak peluru.

            Yen rampung kanthi bener, sampeyan bisa paling ora 4 tripmines sing digunakake kanthi mung muter granat, melee lan dodges kanthi bener. Saben karusakan kemampuan (kalebu ignitions) bakal menehi energi granat, saengga nglacak rotasi sampeyan, lan sampeyan bakal bisa mbuwang granat sing terus-terusan.

            Hunter Strand

            Unggul ing: Konten Grandmaster

            Gol saka bangunan: Nggunakake tembung kunci strand, utamane nundha, kanggo njupuk klompok mungsuh lan ngontrol kabeh.

            Gear wajib: Endah coyote enem wajib. Babagan senjata, senjata sing akal kayata Fury Rufus utawa Abadi bisa mlaku kanthi apik, nanging apa wae gaman.

            Coyote kaping enem

            Hunter Dada Paket Kordak THE INGGRIS EXOTIC Musim 4

            • Aspek: Sutra sutra lan ensning sing dibutuhake kanggo bangunan iki.
            • Fragmen: Benang kelanjutan, benang generasi, lan benang warding . Fragmen pungkasan minangka pilihan pribadi. Utas pamisahan padhet kanggo kaslametan umum, nanging benang kawicaksanan mundhak orb generasi tenaga.
            • Kabisan: Spike shackle lan spike benang . Loro-lorone Dodge Markman lan Gambler bisa ditindakake, nanging Marksman luwih apik amarga cooldown ngisor.
            • Stats: Ukara maksude, disiplin, lan mobilitas paling apik kanggo bangunan iki. Mbuwang statistik sisa-sisa kanggo mulihake apik kanggo slamet.
            • Mods:
              • Helm: Siphon harmonik, ammo finder, ammo ammo abot.
              • Lengen: Efek induksi, Grenade Kickstart, FastBall.
              • Dada
              • Kaki: Mods tahan.
              • Jubah: Dilation Wektu lan Bomber 2x.

              Gulung game

              Gamelan urutane critane game bangunan iki wis fokus kanggo muter grenade lan Dodge Cooldowns kanggo mesthi duwe metode kanggo nundha target sing kasedhiya. Nggunakake Tumpukan Charge Armor Kanthi Grenide Kickstart, ing samping generasi, bakal ngidini sampeyan grenade gonjang ing cooldown sing sithik.

              Orbs kekuwatan uga penting amarga minangka sumber berman sing ditenun, menehi tahan resistensi 58% kanggo kabeh serangan. Pemain bisa nggunakake bangunan iki kanggo ngontrol klompok mungsuh sing luwih lemah utawa terus nundhung mungsuh tankier, kaya juara ing wayah wengi. Duwe papat cara sing beda kanggo nundha target ngidini fleksibilitas sing luar biasa ing kemampuan sampeyan.

              Sakabèhé, sampeyan kudu nglacak cooldowns lan penyalahgunaan durasi kanggo mesthekake yen rotasi cooldown bisa rampung kanthi lengkap.

              Mbangun solar

              Pembunuh Radiant

              Unggul ing: Konten solo

              Gol saka bangunan: Duwe liburan tanpa wates liwat invisiibilitas lan sumber penyembuhan kanthi duwe akses menyang lading mbuwang tanpa wates.

              Gear wajib:Utama solar kayata alat mini calus lan gaman khusus cedhak kaya warisan disaranake.

              Pve Presage

              Pve + pvp Watu kreta kreta

              Kanggo endah, sampeyan bakal mbutuhake sapi Assassin:

              Hunter Helm Shadowkeep THE INGGRIS EXOTIC Musim 8

              • Aspek: Ngalahake ‘mudhun. Aspek liyane yaiku nganti sampeyan. Nanging, kita menehi saran babagan tandha kanggo kemampuan kanggo nglengkapi 5 fragmen.
              • Fragmen: Ember of obor wajib. Kanggo liyane, Ember of Mercy, Ember of Morks, Ember of Equyrean, Ember of theeering, lan Ember of Seares kabeh cocog.
              • Kabisan: Dodge Gambler, BLADLER Barrage, Grenade Penyembuhan, lan Trik Knife .
              • Stats: Mobilitas lan ketahanan dhuwur dianjurake kanggo uppa sing optimal ing Dodge Gambler lan tingkat tahan karusakan sing saya tambah akeh.
              • Mods:
                • Helmet: Tangan tangan, siphon harmonik, lan kanca kuat
                • Arms: x2 tulung lan fokus mogok
                • Dada: Dambner Concussive lan MODs Tahan gumantung saka karusakan mungsuh
                • Sikil: Mod Surge sing cocog karo gaman sampeyan
                • CLOAAK: Dilation Wektu lan X2 Outreach

                Gulung game

                Gendhing gamelan kasebut cukup sederhana kanthi cowl Assassin. Tujuane yaiku kanggo rantai tlis trik mateni kanggo njamin wektu maksimal ing invisibilitas lan duwe akeh penyembuhan. Yen sampeyan ora kejawab, Dodge Gambler ana kanggo njupuk slack lan menehi sampeyan karo melee liyane. Dodge Gambler lan Melee sampeyan uga bakal mbayar ulang kanthi swara mungsuh nganggo tliti piso .

                Sampeyan uga duwe pilihan kaya Grenade penyembuhan yen sampeyan nemokake dhewe saka papan doda lan kemampuan melee. Iki bisa mbantu ngisi kesenjangan ing ngendi sampeyan bisa uga ora kejawab kemampuan sampeyan ing target lan butuh slamet.

                Sampeyan mesthi pengin ndharat jotosan akhir kanthi lading, dadi yen sampeyan ora bisa nembak mungsuh, Perdana dhisik kanthi gaman lan rampung nganggo piso. Terus-terusan mateni karo lading sampeyan bakal nggawe pekerjaan kanggo awake dhewe lan kanggo tim sampeyan.

                Stasis pamburu mbangun

                Frostbringer

                Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

                Tujuan saka bangunan: Gunakake fr0st-EE5 kanggo njaga kemampuan munggah, beku kabeh mungsuh ing paprangan saka safety.

                Gear Mandatika: Amarga kekurangan karusakan saka subclass stasis, senjata sing ora cocog. Pengarep-owahan minangka pilihan sing apik kanggo wong sing luwih seneng gaman ammo primer. Utawa, nggunakake arbalest lan sabar sing nggawe loading sing apik.

                Pve Questic Exotic

                Pve Questic Exotic

                Pve Sumpah saka serangan murid

                Kanggo potongan waja eksotis, sampeyan bakal pengin fr0st-ee5:

                Hunter Kaki Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

                • Aspek: Tutul saka mangsa lan musim panas .
                • Fragmen: Bisik-bisik babagan konduksi, bisik-bisik saka rime, bisik-bisik shards, bisik-bisik babagan cara, lan bisik-bisik rantai .
                • Kabisan: Dodge gambler paling apik. Duskfield Grenade dibutuhake.
                • Stats: Ukara maksude, disiplin, lan mobilitas paling apik.
                • Mods:
                  • Helm: Mod siphon cocog karo gaman lan ammo finder sing abot.
                  • Lengen: Efek induksi, fokus serangan, lan Grenade Kickstart.
                  • : Mods resistansi ngrusak.
                  • Kaki: Recupasi, innervation, lan invigorasi.
                  • Jubah: Atraksi, pengebom, lan distribusi.

                  Gulung game

                  Tujuan sakabehe bangunan iki yaiku kanggo grenade Duskfield sing asring kasedhiya. Iki gampang liwat fragmen regenerasi grenade kita, pilihan eksotis, lan mod.

                  Nggunakake grenade lan melee sampeyan asring ora perlu, kaya duskfield mung bakal beku target. Nanging, simpen melees sampeyan kanggo darurat ing ngendi sampeyan ora duwe granat, utawa gunakake cooldown kanggo regenerasi granat sampeyan liwat induksi induk.

                  Nggunakake sipat endah cooldown kanthi cepet ing frustees uga penting. Perk bakal kaping pindho grenade dhasar lan bahan regenerasi dhasar, nggawe luwih cepet.

                  Sakabèhé, gunakake bagean-bagean kit sing grenade kanggo mesthekake sampeyan mesthi wis siap duskfield kanggo klompok tambahan.

                  Stasis pamburu mbangun

                  Tutul Duskfield

                  Unggul ing: Konten Grandmaster

                  Tujuan saka bangunan: Jaga wilayah dikunci lan nglindhungi fireteam kanthi garis-grenfield Duskfield tanpa wates .

                  Gear Mandatika: Senjata headstone kayata ora ana perselisihan utawa eyasluna Pilihan padhet kanggo luwih akeh sinergi lan tambah akeh ing granat Duskfield sampeyan . Senjata demolitionis uga pilihan sing apik. Pilihan kaya OGMA PR6 kanthi demitalisis lan sumperspring bisa migunani banget.

                  Pve Operasi: Seraph Shield

                  Pve + pvp Gangkulane dungeon avarice

                  Pve Blumbang Loot World

                  Kanggo potongan waja eksotis, sampeyan kudu mbutuhake gandum pembaruan:

                  Hunter Lengen Ratu Penyihir Sektor ilang Season 16

                  • Aspek: Tutul musim dingin lan musim panas minangka pilihan aspek sing paling apik. Sentuhan musim semi nyedhiyakake granat Duskfield, lan gread snergizes kanthi fragmen tartamtu.
                  • Fragmen: Bisik-bisik nyiksa, bisik-bisik babagan konduksi, bisik-bisik saka rantai, bisik-bisik chain, lan bisik-bisik shards . Iki uga bakal ngidini luwih akeh slamet lan luwih akeh granat Duskfield .
                  • Kabisan: Grenades Duskfield lan Gambler’s Dodge minangka pilihan paling apik kanggo potensial pembekuan maksimal.
                  • Stats. Mobilitas dhuwur uga apik.
                  • Mods:
                    • Helm: Siphon harmonik, ammo finder, lan ammo ammo sing abot
                    • Lengen: x2 grenade kickstart
                    • Dada: Ngisi lan cocog karo mods kanggo ngrusak mungsuh
                    • Kaki: Tumpukan ing tumpukan lan x2 innervation
                    • Jubah: Bomber X2 lan Dilasi Wektu

                    Gulung game

                    Gendhing gamelan kanggo pembentukan gandum pembaruan bisa diowahi lan diganti gumantung karo kabutuhan lan PlayStyle. Nanging, sanajan ana keahlian, kabutuhan inti ” bangunan tetep padha.

                    Bisik-bisik shards yaiku mesin sing terus sepur, menehi energi granat nalika mbedakake kristal stasis. Mbentuk kristal gampang karo senjata headstone utawa liwat sentuhan grenades mangsa. Priksa manawa sampeyan ngrusak saben kristal stasis sing sampeyan deleng yaiku Paramount supaya njaga spam Duskfield.

                    Sanajan ujar iki, bisik-bisik rantai uga menehi resistensi karusakan nalika cedhak kristal stasis, mulane wektu penting. Coba ngrusak kristal stasis nalika sampeyan wis nggunakake barang sing apik amarga ora mung bisa menehi resistensi karusakan nanging uga ngrusak karusakan Aoe sing padhet.

                    Sakabèhé, tujuane yaiku kanggo ngunci klompok mungsuh sing gedhe lan nggawe dheweke kurang kerusakan nalika spamfields spam. .

                    Hunter Strand nampilake

                    Maelstrom benang

                    Unggul ing: Endgame (Dungeon, Raids, Konten Katrangan)

                    Gol saka bangunan: Gunakake senjata lan kemampuan sing kuat kanggo ngasilake tangles lan senjata maelstrom kanggo nambah dps utawa pitulung sing jelas.

                    Gear wajib: Senjata sing ora disenengi. Badai QuickSilver (kanthi katalis), nepsu Rufus, utawa malah uji coba, utawa uga uji coba,.

                    Coyote kaping enem

                    Hunter Dada Paket Kordak THE INGGRIS EXOTIC Musim 4

                    • Aspek: Spercter benang lan maelstrom sing whirling.
                    • Fragmen: Thread of warding apik kanggo slamet lan benang transmutasi pasangan kanthi apik. Thread generasi apik kanggo grenade Umum, lan fragmen pungkasan yaiku pilihan sampeyan.
                    • Kabisan: Shackle utawa grenade grenades paling apik. Shackle luwih apik ing konten sing luwih dhuwur, nanging grape luwih nyenengake. Dodge Gambler minangka pilihan paling apik kanggo kemampuan Dodge sampeyan.
                    • Stats: Ketahanan, Mobilitas, lan Disiplin.
                    • Mods:
                      • Helm: Mod siphon cocog karo gaman lan ammo finder abot
                      • Lengen: Efek induksi, fokus serangan, lan firpowe
                      • Dada: Mod resistansi
                      • Kaki: 2x mundhak cocog karo gaman lan recuperasi
                      • Jubah: Atraksi lan pengebom sing kuat

                      Sing paling penting kanggo ngerti babagan bangunan iki yaiku carane nggawe tangles. Yen mungsuh ditetepake kanthi efek strand (nundha, ora bisa diremehake), dheweke dadi tangle nalika mati. Nggunakake Melee, Grunkple Melee, utawa Shackle Grenade kabeh bakal mengaruhi mungsuh kanthi debuff. Miwiti perang, utawa ngamanake mateni, kanthi salah sawijining kemampuan kasebut minangka langkah utama kanggo njupuk iki. Njupuk utawa njupuk lan mbuwang tangle bakal ngaktifake maelstrom maelstrom

                      Nggunakake tangle ing bos nalika sampeyan ngrusak karo gegaman abot bisa nambah kanthi rusak, utawa sampeyan bisa mbuwang mungsuh lan kudu ngurus klompok liyane.

                      Nggunakake Dodge minangka alat slamet sing penting minangka spekter sing benang sampeyan bakal nggambar saka mungsuh saben mungsuh sampeyan, nanging uga priksa manawa sampeyan bisa mbayar ulang kanthi rempah-rempah-rempah-rempah lan minangka metode utama.

                      Cacahe tampil

                      Pamburu Pvp Paling Anyar

                      Kepinterane Pvp

                      Langkah siji kanggo muter pamburu ing PVP yaiku ngerteni manawa Dodge sampeyan minangka kemampuan paling kuat ing kit sampeyan. Amarga iki, maksimal Mekepan Mobilitas minangka pilihan standar kanggo cooldown paling cendhak ing dodge sampeyan. Priksa manawa sampeyan duwe pemulihan maksimal uga dianjurake.

                      Hunters teka karo entuk manfaat kanggo bisa nglirwakake kekuwatan stat, kayata nggunakake Dodge Gambler ngidini sampeyan mbalekaken kemampuan Melee nalika nyembah mungsuh. Iki ngidini sampeyan mbuwang sisa stat sampeyan menyang disiplin lan tahan tahan. Secara pribadi, aku milih mbukak mobilitas, pemulihan, lan disiplin; Nanging, aja lali adaptasi sawetara stats kanggo pilihan sampeyan dhewe.

                      Subkines Hunter: Ranked

                      Ana mesthi dadi pilihan ‘meta’ kanggo PVP, nanging saben subklass sing diburu wis sregep kanthi cara dhewe, kanthi ur lan kontra dhewe.

                      Mbangun solar

                      Gunslinger

                      Gunslinger bisa disiyapake ing macem-macem cara. Sampeyan bisa fokus kanggo nggawe sekutu sampeyan sumunar karo Dodge Acrobat, sampeyan bisa mbukak kanthi jeblugan sing maksimal kanthi lading jarak lan nggunakake grenades kanggo urip kanthi granat penyembuhan . Pilihan kasebut kabeh sampeyan.

                      Pros:

                      • Macem-macem macem-macem pilihan
                      • Duwe Teamplay sing apik banget karo tandha lan acrobat Dodge
                      • Supers sing kuat ing Emas Gun lan Blade Barrage

                      Cons:

                      • Mung duwe rong aspek sing sregep. GUNPOWDER GADBLE apik banget kanggo panggunaan konsisten.
                      • Aspek ora ngowahi urutane critane game kanthi cara sing luar biasa sing dibandhingake karo invisibilitas ing wengi wengi.
                      • Kurang kapabilitas ngontrol peta / wilayah sing ngrokok bom lan stasis loro-lorone nggawa.

                      Hunter Arc 3.0 ditampilake

                      Arcstrider

                      Arcstrider duwe sawetara bagean sing unik saka kit kasebut, resistensi karusakan sing dibangun, blink, lan sawetara potensial buta kanthi nyasar; Iku ndadekake arcstrider cukup kabeh rounder.

                      • Super banget. Luwih dawa lan bisa ngilangi supers liyane kanthi skill lan wektu.
                      • Potensial Jolt sing dhuwur kanthi jotosan sing ora disengiti.
                      • Game netral padhet kanthi mobilitas dhuwur.

                      Cons:

                      • Ora ana kuwalitas game sing ana 3 subkelas liyane (pembekuan, invisibility, sumilir, utawa mulihake)
                      • .
                      • Kit all-rounder nggawe sekedhik ‘jack kabeh master master ora ana.’

                      Mbangun pamburu

                      Nightstrik

                      Nightstalker tetep dadi salah sawijining kit paling kuat ing game kasebut, sanajan ora ana buruh sing ditampa. Invisibility isih luar biasa, lan peta kontrol lan manipulasi radar bisa uga ora ana sing nggatekake.

                      Pros

                      • Invisibility lan kumelun bom ngidini sampeyan ngapusi mungsuh lan nyekel wong-wong mau.
                      • Iki sinergis kanthi apik karo meta-pilihan tartamtu kayata omnioculus utawa makutha wormhusk.
                      • Invisiilitas ndadekake sampeyan angel banget kanggo ndeleng kanthi owah-owahan ‘Visibilitas’ Visibilitas sing teka karo Void 3.0.

                      :

                      • Pilihan Super. Blades spektrum asring metu lan njupuk tanggung jawab banget, lan tether ora konsisten kanggo nggunakake jaminan.
                      • Kit kasebut gumantung banget babagan kakehan kaku kit sing diselehake ing invisibility.
                      • Pilihan fragmen siji-dimensi. Kabeh undhangan lan nyedhiyakake barang liya, bisa uga nggawe subclass rada boring kanggo muter.

                      Stasis pamburu mbangun

                      Revenant

                      Sanajan Mudhunake, Dekaya isih dadi pilihan sing apik kanggo kabeh pemburu, amarga bisa duwe pengaruh ing game kanthi mung mbuwang kabisan sampeyan ing arah utama mungsuh sampeyan.

                      Pros:

                      • Utilitas Dhuwur. Bisa digunakake kanggo mbantu menang Win Gunfights Solo utawa milih target karo kanca-kanca.
                      • Sloping mungsuh bisa mbantu ngatasi perang, nanging mungsuh pembekuan menehi pembunuhan gratis.
                      • Aspek sing kuwat ing papan lan fragmen sing kuwat sing ngidini sawetara bangunan sing kuat.

                      Cons:

                      • Apik banget. Wektu Cast pancen dawa, lan ana pilihan sing luwih apik yen sampeyan nggoleki super ‘shutdown’.
                      • Kit sing winates, mung siji pilihan siji melee lan 3 pilihan granat.
                      • Kurang potensial beku sing kuat yen dibandhingake karo Shadebinder Warlock lan kekurangan gerakan dhuwur dibandhingake karo titan behemot.

                      Strand Subcland Subcland

                      Strand

                      Subclass merek anyar dibebasake nganggo Lightfall, Strand menehi mobilitas sing durung bisa dipercaya, sing bisa mbebayani nalika digunakake. Sampeyan bisa main kanthi tangan siji-siji karo combo grap -dif kaya ora ana kelas liyane lan ora ana ing ngarep ing kabeh mode game.

                      Pros:

                      • Mobilitas Super Tinggi.
                      • Langit-langit katrampilan dhuwur.
                      • Grappling menyang nyilem slamat minangka combo sing, nalika dikuasai, angel ditangani.

                      Cons:

                      • Long Cooldowns.
                      • Lantai sing dhuwur (hard kanggo nggunakake kanthi efektif lan gampang mati karo).
                      • Wulu Super.

                      Eksotika pvp hunter paling apik

                      Eksotika umum

                      Hunter Kaki Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

                      Hunter Kaki Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 1

                      Hunter Helm Gratis-kanggo-Play THE INGGRIS EXOTIC Musim 3

                      Amarga kekurangan prasyarat, eksotik pasif netral lan luwih asring disenengi ing pvp. Mula, polimhusk, wormhusk, lan frustees tansah golek papan ing meta kanggo para pemburu amarga menehi keuntungan nalika mbutuhake apa-apa / sithik kanggo nampa keuntungan saka.

                      StOMHEES isih salah sawijining eksotis pamburu sing paling nyenengake kanggo pvp. .

                      Makutha wormhusk wis ana ing meta amarga dibebasake maneh ing DLC ​​sing anget. Wormhusk nyedhiyakake nilai instan sing ora cocog amarga menehi sekitar sabenere kesehatan sampeyan kanthi gampang. Iki ngidini sampeyan njupuk keterlibatan kanthi riseter lan metu kanthi gampang. Dodging wis ana ‘Metu Kertu Gratis Kunjian’, lan Wormhusk Njupuk Iki Kanggo Tingkat Liyane.

                      Frusttees Apa sing milih pemain sing pengin munggah wektu dhuwur, nanging ora pengin nindakake kanthi lengkap. Kanthi mung nyiram, sampeyan bisa nambah tingkat ulang ukuran kemampuan 100% lan tambah kacepetan sprint sampeyan kanthi 6.25% kanthi mung ngajak. Frustees mesthi bakal ngladeni para pemain kanthi apik nalika pengin Mungkin munggah saka alas, nanging pengin njaga kacepetan gerakan lan duwe wektu sing akeh.

                      Eksotika khusus subclass

                      Helm Cahya Sektor ilang Musim 20

                      Hunter Helm Ngluwihi cahya Sektor ilang Musim 12

                      Ekstra-eksotis khusus subkelas biasane ndeleng kurang nggunakake sakabèhé amarga duwe syarat liyane kanggo nyukupi potensial. Nanging, kekuatan mentah asring nggawe.

                      Facade Cyrtatachne minangka pilihan sing kuat kanggo breakingrunners. Mail Woven minangka resistensi karusakan sing padhet. Master the PlayStyle Threadrunner karo Cyrtatachne bisa nggawe sampeyan Hyper-Mobile lan Tanky.

                      Topeng Bakris bisa dadi salah sawijining eksotika sing paling nyenengake ing game. Ngganti Dodge sampeyan kanthi ‘Shift’ lengkap ngidini sampeyan entuk tetes ing mungsuh lan rampung tungkak. Nguasaake endah iki bisa mbantu sampeyan ndeleng sukses sing luar biasa amarga sampeyan bisa nenun lan ora ana kahanan sing mbebayani kaya bisnis.

                      gampang banget ing kertas. Nanging, kesederhanaan iki ora bisa katon minangka kelemahane. Spine Ahamkara nambah kerusakan granat tripmine kanthi gedhe ing papan sing bakal ninggalake mungsuh ing lawang pati, sing mbutuhake nembak siji saka gaman ing game kanggo ngrampungake. Salajengipun, balung mburi Ahamkara uga menehi energi tripmine ing kerusakan kemampuan, ngidini sampeyan bisa nyiksa kekuwatan sing njeblug.

                      .

                      Sadurunge lunga ..

                      Eksotik pamburu anyar mesthi bisa ngoyak musim iki. Kita nutupi carane njaluk bungkus mothkeeper ing Destiny 2 ing kene.

                      Deleng nganyari paling anyar

                      • 11 September 2023: Nganyari adhedhasar Meta Musim, Kajaba saka “mbangun Maelstrom”, lan mbusak “Dinilai Widah”.
                      • 28 Juni 2023: Nganyari adhedhasar meta musim 21
                      • 8 Agustus 2022: Pandhuan diterbitake kaping pisanan.

                      Tetep dirungokake, lan aja lali tetenger kaca iki kanggo musim sabanjure!

                      Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo pvp lan pve

                      Destiny 2 pamburu sing paling apik bakal menehi kauntungan ing pvp utawa pve, apa sampeyan ngoyak uji coba sing sampurna utawa nggiling serangan sing entheng.

                      Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo PVP lan Pve ing ARC 3.0: The Hunter Casts A Super ing PVP

                      Diterbitake: Jul 12, 2023

                      Apa sing paling apik 2 pamburu buahan? Hunters bisa ngulungake sampeyan saka wali biasa menyang gun emas-bedhil, kilat-staf-staf-wiferd, Menace Firing-Firing-Firing Shadow. Pamburu minangka salah sawijining paling sumunar – lan paling apik – kelas sampeyan bisa mlebu ing DESTINY 2, lan ing kene minangka sing paling apik kanggo kerajinan.

                      Pandhuan mbangun Destiny 2 Nuju Kita Sing Paling Apike ing Jagad Jagad bisa Nggawe Karakter, Culminating ing Bangunan Paling Kuat bisa ing Game PC Gratis. Kita wis mbangun bangunan sing paling kuat adhedhasar alat sing kita lakoni ing musim iki, sampurna yen sampeyan bakal njupuk tantangan Banner Wesi. Sampeyan uga ora bisa nandhang sangsara kanggo ndeleng gaman PVP paling apik sing bisa sampeyan lakoni saiki.

                      Mbangun Pvp Paling apik: Renegade Radiant

                      Mbangun 2 Hunter Destiny iki nggawe paling rumah tanggungan senjata rahasia: Radibasi. Nalika pamuter sumringah, dheweke ngatasi kerusakan gaman kanggo mungsuh. Nalika iki mung karusakan ing 10% luwih saka PVP, bakal nggawe prabédan gedhe ing kahanan apa wae lan mungsuh sampeyan dicocogake.

                      Salajengipun, ing bangunan iki, kita pasangan radibasi kanthi gaman gaman saka sumur unsur, nambah output karusakan kanggo nomer luwih akeh.

                      Destiny 2 pamburu paling apik kanggo PVP lan Pve ing Arc 3.0: pamburu mateni mungsuh sing ora waras karo bedhil emas

                      Kelas: Gunlinger – Gun Emas – Diwshot

                      • MatiShot: Nyemprotake target lampu solar. Nyebabake kontak solar kanthi rajin emas bedhil super aktif. Uga entuk manfaat saka radi.
                        • Kontak nyebabake jeblugan solar gedhe sing ngrusak ing wilayah sing ana target.
                        • Sumringah Tawaran Gaman sing Ningkatake kanggo Foes.

                        Stats penting

                        • 100+ pemulihan
                        • 80+ Mobilitas
                        • 80+ intelektual

                        Gain iki kanthi waja masterworking kanggo nggedhekake statistik, kanthi nggunakake mods wawar sing nambah luwih akeh, lan nggunakake fragmen sing nambah stats.

                        Kemampuan Kelas

                        • Penyembuhan Grenade: Ngobati sekutu ing dampak lan nggawe orb lampu solar sing gedhe, sing menehi restorasi kanggo sekutu nalika ngangkat.
                        • Dodge Acrobat: Kemampuan Dodge-Dedge nyedhiyakake sumringah kanggo awake dhewe lan sekutu sing cedhak.
                        • Langsung Triple: Langsung udara mlumpat kanthi mlumpat nomer loro utawa katelu.
                        • Pisah sing entheng: Knife ngrawat kerusakan moderat, lan hits tliti nggawe sampeyan sumunar.

                        Aspek

                        • Ngalahake mudhun: Supers solar sing ditingkatake. Hatishot wis nambah durasi. Nalika sumringah, pungkasane jotosan karo piso sing dilengkapi kanthi lengkap energi.
                        • Ing tandha sampeyan: Tliti final final ngunekke sampeyan lan toko cedhak nambah gaman sing nangani lan nambah kecepatan. Tumpukan kaping telu. Ngaktifake Kemampuan Kelas Menehi Tumpukan Maksimum.

                        Fragmen

                        • Ember of Equyrean: Senjata solar utawa kemampuan final final ngluwihi durasi pemulihan lan efek sumringah ing sampeyan. (-10 tahan)
                        • Ember of Torches: Attack Melee Powered Milih Sampeyan Lan Sampeyan Sekutu.
                        • Ember benevolence: Nglamar pemugaran, ngobati, utawa sumringah kanggo sekutu sing tambah grenade, melee, lan kemampuan kemampuan kelas lan kelas. (-10 disiplin)
                        • Ember solace: Efek Radiant lan Pemugaran sing ditrapake kanggo sampeyan wis tambah durasi.
                        • Ember balok: . (+10 intelektual)

                        Wajib Eksotik

                        • St0mp-ees: Nambah kacepetan sprint lan geser geser lan nambah mlumpat, nanging suda kabeh statistik suplemen seniman.
                          • Utawa, sampeyan bisa nggunakake Celestial Nighwawk . Tumpukan iki kanthi radiun lan font bisa, luwih ningkatake karusakan senjata (diterangno ing ngisor iki).
                          • Sampeyan uga bisa nggunakake Sisik lintang-eater Kanggo entuk energi super tambahan saka orbs kekuwatan sing sampeyan pilih. Salajengipun, dene energi super kebak, njupuk orb kekuwatan sing luwih akeh, nyebabake sampeyan bisa nyembur nalika ngrusak lan dadi bonus kanthi kerusakan. Lan, kanthi overcharge maksimal, sampeyan entuk oversiplay.

                          Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo pvp lan pve ing ARC 3.0: Hunter

                          Mods wawar

                          Gunakake mods sing ndhukung jinis senjata sing digunakake ing pvp. Kanggo pemain sing dialami, iki asring tegese prioritas cannons tangan, bedhil, lan peluncur roket. Sampeyan uga pengin nggunakake ing ngisor iki:

                          • Cahya sinar: Ngusir super sampeyan nyebabake sekutu dadi regane. (+20 Kekuwatan yen sacedhik karo mod liyane
                          • Kanca Kuat: Yen didakwa karo lampu, sing cedhak uga dadi regane. +20 Mobilitas.
                          • Heavy tangan: Nalika dikenani kanthi cahya, ngrampungake setengah energi energi nalika nggunakake kemampuan melee sing mbayar, nggunakake siji tumpukan sing diisi kanthi entheng. Nalika dikubengi macem-macem mungsuh, ngalahake mungsuh kanthi bedhil gabungan, bedhil, sidearm, utawa bedhil negara kanggo nambah gaman.
                          • Ngisi daya cepet: Dadi dikenani kanthi entheng kanthi cepet amarga ana macem-macem mungsuh utawa bedhil gabungan utawa bedhil. Banget nambah kacepetan gatel gaburan, bedhil, bedhil submachine, lan pedhang.
                            • Utawa, gunakake Geni energi dhuwur, sing nambah bonus kanggo ngrusak senjata yen diisi cahya.

                            Gaman

                            Nglengkapi gaman karo perke vorpal kanggo ningkatake output karusakan kanggo nomer sing luwih gedhe.

                            Mbangun Pve Pve: Invisibilitas Tanpa wates

                            Mbangun 2 pamburu iki njupuk kauntungan saka sawetara mekanika kosong kanggo menehi pamuter meh ora ana paskon. Tujuane yaiku kanggo nyuda, ngrusak utawa ngetrapake volatilitas kanggo dheweke. Ngalahake target iki kanthi eksekutif sing apik banget bakal menehi invisibility lan truesight. Modifikasi cilik kalebu nggunakake bledosan trapper, gumantung karo prioritas sampeyan dhewe utawa kanca-kanca.

                            Sampeyan uga bakal entuk invisibility liwat undhak-undhakan kanthi langkah sing ilang. Kanthi potongan dada eksotis, sampeyan bakal ngrusak resistensi kanggo sampeyan lan kanca-kanca nalika ora katon. Nanging, yen sampeyan luwih seneng ringkes sing terus-terusan, sampeyan bisa nggunakake enem serigala, sing menehi doda kapindho sing uga njupuk kauntungan saka langkah sing ilang. Kajaba iku, mode unsur voer bakal menehi perlindungan ekstra lan menehi bonus kanggo ngrusak gaman.

                            Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo PVP lan Pve ing Arc 3.0: Senen mati menyang Moebius Quiver kemampuan Super

                            Kelas: Nightstalker – Bayangan – Moebius Quiver

                            Quiver Moebius: Mungsuh Tether menyang jangkar, lemah lan nyuda lan nyuda dheweke. Geni loro volidah panah sing golek target sing cedhak. Bayangan nggawe target sing gampang molah malih lan nambah karusakan ing target tether. Ngalahake Target Tether Menehi Orbs Kekuwatan.

                            Stats penting

                            Gain iki kanthi waja masterworking kanggo nggedhekake statistik, kanthi nggunakake mods wawar sing nambah luwih akeh, lan nggunakake fragmen sing nambah stats.

                            Kemampuan Kelas

                            • Grenade Suppressor: Granade njeblugake mungsuh lan ngalangi supaya bisa nggunakake kabisan kanggo wektu sing cendhak.
                            • Dodge Gambler: Nglakokake tumble supaya nyegah mungsuh. Dodging Cedhak Musuh kanthi Recharges Melee.
                            • Langsung Triple: Langsung udara mlumpat kanthi mlumpat nomer loro utawa katelu.
                            • Bom Snare: Uncalan bom asap, sing nempel ing permukaan mungsuh lan pings mungsuh radar. Target meneh ing detonasi.

                            Aspek

                            • Langkah-langkah sirna: Dodging nggawe pemain ora katon.
                            • Pelaksanaan sing apik banget: Ngalahake kekurangan sing rusak, utawa target sing ora ana gandhengane karo invisibility lan truesight. Nyerang Melee sabanjure nalika ora katon target.
                              • Karo TRUESIGHT, mungsuh dadi shaded lan nenek abang liwat tembok.

                              Fragmen

                              • Echo saka Domineering: Sawise mateni target, sampeyan nambah mobilitas, lan senjata sing dilengkapi dibalekake saka cadangan.
                              • Echo saka Reprisal: Final Blows diubengi dening pertanian menehi energi super energi.
                              • Echo saka kekaburan: Finisher final bledosan ngulungake invisibility. +10 Recovery

                              Wajib Eksotik

                              • Onnioculus: Pengeboman ngrokok Ekstra ngisi lan nambah resistensi (50%) nalika ora katon lan kanggo para sekutu sing cedhak nalika sampeyan ora katon. Uga, entuk energi Melee nalika nggawe ora katon.
                                • Coyote kaping enem, sing menehi biaya dodo sing kapindho.

                                Destiny 2 pamburu paling apik kanggo PVP lan Pve ing Arc 3.0: pamburu ora katon nalika nglawan mungsuh

                                Mods wawar

                                Gunakake mods sing ndhukung jinis senjata sing digunakake kanggo kegiatan pve sing dipilih. Kajaba iku, gunakake ing ngisor iki:

                                • Sawise ngaktifake kemampuan kelas, jotosan pungkasan senjata sabanjure minangka unsur unsur voad.
                                • Inggih tenacity: Njupuk unsur void kanthi becik nyuda karusakan sing dijupuk saka mungsuh kanggo wektu sing cendhak.
                                • Font saka Mungkin: Njupuk kanthi becik “energi subkelas sampeyan menehi bonus kanggo nyamanke karusakan.

                                Gaman

                                Traktor meriam (Bedhil daya endah): nyurung mungsuh, nyuda kabisan, lan banjur gampang rawan.

                                Pemain kudu ngatur Destiny 2 pamburu mbangun kanthi gaya dolanan. Contone, sampeyan bisa uga pengin eksprimen karo gaya jambul sing beda, jinis granade, utawa fragmen sing bisa digunakake kanggo nyorot kekuwatan sampeyan. Yen sampeyan nggoleki ide liyane, priksa pandhuan kita menyang Destiny 2 Titan 2 Builds lan Tasion Paling Apik 2 Warlock Builds. Kita uga duwe pandhuan kanggo ngembangake destiny 2 sing paling apik. Tanggal Rilis Lightffall pungkasane ana ing kene, priksa manawa mbangun sampeyan terus nalika miwiti perjalanan anyar.

                                Whitney Meers ing taun 2009, Whitney nyepetake karir hukum dheweke dadi wartawan game video, sing fokus ing nasibe lan nasibe 2, utamane, uga dolanan kayata Valheim lan Peradaban 6. Fitur Karya ing Newsweek, USA dina / kanggo menang, TheGamer, Huffpost, lan liya-liyane.

                                Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

                                Austin Ford

                                Pandhuan EA FC24

                                Destiny 2 minangka pengalaman sing ora apik, dadi apa sing dadi Meta saiki? Ayo ngilangi pamburu solar sing paling apik kanggo loro lan pvp.

                                Destiny 2 Destiny Shunter Solar Destiny kanggo Pve lan Pvp (Musim 22)

                                Bledug wis diselehake sethithik sawise ngeculake lightfall, Takdir 2Ekspansi paling anyar. Saiki yen wis suwe, kita bisa ndeleng sistem mod sing wis diowahi lan nyandhang apa sing dianggep Meta Buil-Tier.

                                Apa sing nggawe sing apik? Kabeh mau gumantung saka apa sing arep ditindakake. Yen sampeyan fanatik pve. Pemain PVP bisa uga mbutuhake pilihan pemulihan lan gerakan gerakan sing luwih cepet. Prekara-prekara sing ora kudu lara, nanging mesthi cepet. Ayo mudhun menyang tacking tembaga lan dipikirake Pve Pve lan PvP sing paling apik kanggo para pemburu solar ing Destiny 2.

                                Tabel konten

                                • Best Hunter Pve Damel: Spawner saka Throgram
                                  • Gear sing dibutuhake
                                  • Persiyapan Kelas
                                  • Aspek
                                  • Fragmen
                                  • Mods wawar
                                  • Gaman
                                  • Distribusi St
                                  • Kesimpulan
                                  • Gear sing dibutuhake
                                  • Persiyapan Kelas
                                  • Aspek
                                  • Fragmen
                                  • Mods wawar
                                  • Gaman
                                  • Distribusi St
                                  • Kesimpulan

                                  Damaran pamburu solar paling apik: radi radiant

                                  Nalika pamburu surya iki bisa uga ora cukup kanggo nightfall Grandmaster sampeyan, mesthi cukup kanggo a Sektor Kayu Master utawa loro. Bangunan iki minangka ton nyenengake lan Thanks kanggo sarung tangan eksotis, balung mburi Ahamkara, sampeyan bakal entuk sawetara spam kemampuan serius Yen sampeyan lagi rotasi. Elinga supaya ora nyuwek, terus nggunakake melee, lan mbuwang tripmines nganti sampeyan trippin ‘dhewe.

                                  tiger_release_final_20230821_173400.png

                                  Gear sing dibutuhake

                                  • Armor eksotis: Spine Ahamkara enom (Gauntlets)

                                  Utomo enom Ahamkara minangka pasangan sarung tangan sing menehi granat tripmine superfarged sing luwih suwe lan radius blast. Minangka bonus tambahan, nindakake kerusakan kemampuan bakal menehi energi tripmine tambahan, menehi luwih cepet luwih cepet. Menang, menang!

                                  Super pancene nganti sampeyan, nanging agul-agul Barrage cocog karo khayalan iki bakal ditindakake kanthi apik. Potensial tambahan sing ora sopan lan nggawe wektu sing nyenengake ing konten pertengahan.

                                  Aspek

                                  • Ngalahake mudhun: SUPER SUPER KENE PENTING APA ING ING ING ING NGANGGO! Blade Barrage kanggo mbangun iki, umpamane, entuk proyek. Uga ngawèhaké sampeyan Energi Melee Energi nalika entuk Melee Powered Melee nalika sumringah.
                                  • Ing tandha sampeyan: Kita bakal pindhah karo tandha sampeyan kanggo aspek nomer loro ing kene mung amarga slot fragmen ekstra. Iki minangka aspek sing pasif lan dene kacepetan reload sing dhuwur luwih apik, gunpowder gamble dadi luwih nyenengake IMO.

                                  Fragmen

                                  • Ember of Singeing Ndadekake recharge kelas sampeyan luwih cepet nalika sampeyan target scorch
                                  • Ember Ashes
                                  • Ember of Searing nggawe firesprite lan menehi energi mutee nalika ngalahake target sing disengiti
                                  • Ember of Mercy Menehi restorasi nalika mbaleni sekutu lan nalika milih firesprite
                                  • Ember obor Ndadekake sampeyan sumunar nalika sampeyan manggonake serangan sing kuat

                                  Mods wawar

                                  Ing njaba saka STATIS, sampeyan pengin MIN / maksimal kanggo luwih akeh kanggo luwih jero menyang grenade, melee, lan kelas kemampuan kanggo bangunan iki kabeh.

                                  • Kepala Mods: Aku menehi saran Kanggo luwih akeh orbs, energi sing luwih akeh, lan ammo abot
                                  • ARM Mods: Aku menehi saran Grenade Kickstart lan Detonasi Bolstering Kanggo energi grenade lan energi kelas liyane
                                  • Mods dada: Aku menehi saran Peneguhan darurat lan / utawa apa wae mods pengurangan mods milih. Peneguhan darurat darurat edan saiki lan syarat kanggo konten sing dhuwur banget
                                  • Kaki mods: Aku menehi saran Surge Senjata Solar, Recuperation, lan Orbs Mulihake. Iki bakal menehi karusakan senjata tambahan tambahan uga kesehatan lan kemampuan kemampuan tambahan.
                                  • Cloaks Mods: Aku menehi saran Dilation wektu, pengebom, lan jangkauan Kanggo luwih dawa Armor ngisi lan tambah cooldown ing granat lan Melee biaya.

                                  Gaman

                                  tiger_release_final_20230820_192100.png

                                  • Slot kinetik: witherhoard (disaranake) Nalika ora dibutuhake, witherhoard minangka grenade grenade slot kinetik sing menehi tawaran Dot (ngrusak wektu). Iki minangka cara sing apik kanggo ngetrapake DPS sing terus-terusan kanggo mungsuh, terus greget sampeyan terus-terusan, lan mung gegaman sing nyenengake.
                                  • Slot Energi: Pilihan ing kene sampeyan, nanging aku menehi saran kanggo favoritku, Alat mini calus kanthi incandescent. Yen sampeyan ora duwe alat mini calus, sampeyan bisa mbukak senjata solar sing disenengi ing kene, nanging amarga kita condong menyang scorch, Aku nyaranake duwe gaman kanthi pijit.
                                  • Heavy Slot: Maneh, iki wis rampung kanggo sampeyan. Saiki, Pelancar lan roket grenade wis dadi sarujuk, Nanging bedhil gabungan linear isih dadi pilihan sing apik. Preduli saka apa iku, Aku menehi saran gegaman abot solar .

                                  Distribusi St

                                  Kanggo iki, sampeyan bakal pengin fokus ing Minangka tahan lan pemulihan sabisa Kanggo Survivability. Sabanjure bakal dadi a Paling ora 60 Mobilitas Kanggo mbayar ulang, nanging apa wae sing luwih dhuwur. Sisane statistik kasebut tanggung jawab kanggo sampeyan, nanging disiplin minangka jinis fokus entheng mesthi apike.

                                  Kesimpulan

                                  Pembunuh solar iki minangka tambahan njeblug kanggo barisan wali. Nalika bisa uga ora beracun nalika bangunan warlock solar sing wis mumbul sawetara wektu, isih kudu mriksa lan mlaku ing sawetara Legenda utawa master ilang sektor!

                                  Bangunan pamburu solar PvP: nyala shaxx

                                  Sugeng rawuh ing pvp mbangun, pemburu solar! Bangunan iki bakal katon banget kanggo ngerti babagan mbangun Hunter Solar ing ndhuwur amarga meh padha karo perkara sing padha! Siji-sijine sing bakal diganti yaiku MEEE, nanging Utomo enom Ahamkara Apa isih dadi kanggo nutup dalan kanthi tripmines lan uga bakal dadi kemampuan melee kita. Ayo goleki!

                                  tiger_release_final_20230821_181137.png

                                  Gear sing dibutuhake

                                  • Armor eksotis: Spine Ahamkara enom (Gauntlets)

                                  Utomo enom Ahamkara minangka pasangan sarung tangan sing menehi granat tripmine superfarged sing luwih suwe lan radius blast. Minangka bonus tambahan, nindakake kerusakan kemampuan bakal menehi energi tripmine tambahan, menehi luwih cepet luwih cepet. !

                                  Persiyapan Kelas

                                  Super pancene nganti sampeyan, nanging agul-agul Barrage cocog karo khayalan iki bakal ditindakake kanthi apik. Iki bisa mateni tim ing mode apa wae, mula priksa manawa sampeyan bisa nggunakake!

                                  Aspek

                                  • Ngalahake mudhun: SUPER SUPER KENE PENTING APA ING ING ING ING NGANGGO! Blade Barrage kanggo mbangun iki, umpamane, entuk proyek. Uga ngawèhaké sampeyan Energi Melee Energi nalika entuk Melee Powered Melee nalika sumringah.
                                  • Ing tandha sampeyan: Kita bakal pindhah karo tandha sampeyan kanggo aspek nomer loro ing kene mung amarga slot fragmen ekstra. Iki minangka aspek sing pasif lan dene kacepetan reload sing dhuwur banget, gunpowder gamble luwih angel kanggo proc ing pvp, utamane uji coba.

                                  Fragmen

                                  • Ember of Singeing
                                  • Ember Ashes ndadekake sampeyan ngetrapake tumpukan sing luwih apik kanggo target
                                  • Ember of Searing nggawe firesprite lan menehi energi mutee nalika ngalahake target sing disengiti
                                  • Ember of Mercy Menehi restorasi nalika mbaleni sekutu lan nalika milih firesprite
                                  • Ember obor Ndadekake sampeyan sumunar nalika sampeyan manggonake serangan sing kuat

                                  Mods wawar

                                  Ing njaba saka status, sampeyan pengin min / max kanggo Stabil lan Penanganan Senjata. Iki kabeh apik lan menehi statistik senjata lan kemampuan bonus.

                                  • Kepala Mods: Aku menehi saran Target kinetik utawa energi (lan mod siphon kanggo nyenengake!)
                                  • ARM Mods: Aku menehi saran Reloader saka pilihan sampeyan.
                                  • Mods dada: Aku menehi saran Mods sing ora bisa dingerteni saka pilihan sampeyan.
                                  • Kaki mods: Aku menehi saran Innervation and Invigoration X2 Kanggo granat lan Melee Regenerasi.
                                  • Cloaks Mods: Aku menehi saran Distribusi, pengebom, lan jangkauan Kanggo energi kemampuan sing luwih kapinteran.

                                  Gaman

                                  • Slot kinetik: Aku menehi saran babagan sawetara Ora ana wektu kanggo nerangake, dongeng wong mati, utawa sing padha karo pilihan sampeyan. Senapan pulsa terus dadi dominan ing pvp lan DMT mung seneng digunakake. You bisa nyoba pertukaran kanggo meriam tangan uga yen sampeyan nemokake dhewe ing sawetara jarak, kaya sing sampeyan lakoni ing bangunan iki!
                                  • Slot Energi: Kabeh Shotgun, kabeh wektu. Aku nggunakake a Imbisi Mindbender . Otomatis loading Holster bakal nggawe sampeyan seneng banget nalika sampeyan lagi nyemprot lan ngayun ing ammo khusus lan sampeyan kudu ngalih senjata CQB ing jiwit.
                                  • Heavy Slot: Iki rampung kanggo sampeyan. Secara, Roket mesthi dadi pvp Amarga radius jembaré, dadi angel banget lawan, nanging aku wis rada sebagian Guns Mesin Heavy bubar uga!

                                  Distribusi St

                                  Kanggo iki, sampeyan bakal pengin fokus ing tundha, mobilitas, lan pulih Kanggo loro-lorone slamet lan kemampuan mbayar maneh kelas recharge kelas. Sabanjure bakal Disiplin kanggo biaya grumbulan sing luwih cepet.

                                  Kesimpulan

                                  Bangunan iki ing PVP cukup nyenengake, nanging mesthi ana sing luwih nyenengake sing dibangun kanthi ora sah utawa luntur ing omah saiki. Duwe sethithik-spam-spam ing endgame pvp cukup nyenengake, sanajan! Wenehi tembakan ing pacoban utawa spanduk wesi!

                                  Iki Pamburu solar sing paling apik kanggo pight lan pvp ing Destiny 2. Priksa manawa sampeyan nyimpen ing sampeyan slot loadout anyar Sadurunge miwiti pindhah menyang bangunan sabanjure!

                                  Kanggo warta sing luwih destiny 2, priksa manawa sampeyan kudu mriksa bagean darmabakti utawa ndeleng sawetara pandhuan & tutorial ing ngisor iki:

                                  Pamburu sing paling apik –

                                  Titan Basters Best –

                                  Warlock mbangun paling apik –