Destiny 2: Musim musim haunted – Pandhuan Kontra Nightmare | VG247, Ganjaran Konfigurasi Nightmare 2, Kepiye ngrampungake, lan liyane | Loadout

Ganjaran Konfigurasi Nightmare 2, carane ngrampungake, lan liya-liyane

Dadi sampeyan lunga, iku kabeh sampeyan kudu ngerti ngrampungake acara anyar. Kanthi kabeh info ing Pandhuan Nightmare 2 Nightmare iki – lan telung gaman sing paling apik ing tangan – sampeyan bakal njupuk wengi lan entuk hadiah ing wektu ora ana wektu.

Destiny 2: Musim musim angker – Pandhuan Kontra

Guardian nganggo scythe ing Destiny 2: Musim angkasa

KONSEP minangka aspek anyar sing penting kanggo Destiny 2: Mangsa The Haunted. Acara umum nyetel ing Leviathan, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu ngrampungake iki nalika sampeyan nggunakake macem-macem konten anyar ing musim iki – kalebu nggoleki musiman utama. Nanging, kepiye acara umum bisa uga ora gampang dingerteni.

Kanggo mbantu sampeyan ngupayakake, kita wis nulis iki Pandhuan ngemot Night. Kalebet carane acara kasebut bisa digunakake, kepiye carane entuk vestiges wedi, kepiye binds wengi, lan ganjaran.

Penghasilan ngalamun ing acara sing ngalamun ing ngimpi - Destiny 2

Kontainan ngalamun dumadi saka telung fase: Loro fokus ing gelombang pertempuran pight, lan nomer telu sing dadi perang nglawan bos sing kuat. Loro fase pisanan mbutuhake bar kemajuan sing bakal diisi sampeyan lan wali liyane, sing ditindakake kanthi mateni mungsuh sing luwih cilik kanggo nyandhang rasa wedi lan nyandhang intine. Cores iki mudhun saka mungsuh mini-boss sing ditandhani nganggo berlian abang ing HUD sampeyan, lan kudu disimpen maneh ing pemanen ngentok wengi sing mencorong kanggo kemajuan sing apik banget kanggo kemajuan gedhe.

Sawise sampeyan awis ing a Inti saka wedi, Senjata relik khusus bakal diusir ing ngarep panen. Iki Scythe sing trampil ing kabeh bahan promosi musiman, lan kanthi alesan sing apik! Iki minangka senjata sing kuat sing bisa digunakake kanggo mbusak mungsuh kanthi cepet kanggo kemajuan acara terus.

Scythe ing acara ngipi umum acara - Destiny 2

Siji bab sing sampeyan pengin ditonton Para pendhukung, kang dadi mungsuh sing katon sing katon spythe. Iki nindakake karusakan akeh lan bisa ngrusak kemajuan yen cedhak karo panen ngalang-alangi sampeyan supaya bisa fokus ing ASAP!

Ing fase kaping telune, bos bakal mbuwang sing kudu mudhun. Nindakake supaya bakal ngrampungake acara umum, menehi hadiah lan lProtokol safety yen castellum. Iki ngidini sampeyan mbukak kunci lawang tartamtu sing didhelikake ing wilayah kasebut, sing ngemot dada sing bisa sampeyan lotot kanggo loot ekstra!

Cara entuk vestiges wedi

Vestiges wedi yaiku mata uang musiman kanggo ngrampungake kegiatan, mateni mungsuh ing macem-macem zona 2. .

Sampeyan bisa nemokake materi iki ing persediaan lan tumpukan nganti maksimal 2,500. Kaya ngono, yen sampeyan sok dong mirsani sampeyan wis nglumpukake tutup, mula bakal bali menyang Leviathan kanggo awis iki.

Sampeyan nglakoni Ngaktifake pemanen ngimpi elek Ing pungkasan acara sing ngalamun. Sampeyan butuh paling ora 500 kanggo nindakake, lan ngaktifake iku nyedhiyakake macem-macem ganjaran musiman kalebu Energi opulent (digunakake kanggo fokus kawigur andhurasi), Ngarsane kaiket digunakake ing nggoleki nggoleki, lan Tombol Opul.

Cara ngiket ngipi elek

Nuli ngipi elek nuduhake ngaktifake pemanen ngimpi elek sawise tahap 3 tahap acara ngalamun. Ngaktifake sapisan ngimpi siji ngipi elek, dadi yen sampeyan pengin binds Multiple, sampeyan kudu bali menyang Leviathan lan terus ngrampungake acara sing ngalamun ngalamun.

Ganjaran saka obligasi ngalamun - Destiny 2

Ganjaran Konflik Ngirit

Ganjaran Konferensi Lengkap Lengkap Tansah Ganti Sampeyan Gimmer lan Mahkota Reputasi Sorrow. Kadhangkala bisa nyelehake senjata legendaris utawa sepotong waja, kanthi tilas duwe kemungkinan restoran sing jero ditrapake kanggo dheweke.

Acara publik kasebut dadi tengah musim saka pengalaman angker, lan main peran utama ing sawetara pitakon kalebu Leviathan bali lan kaiket ing kasusahan.

Sing nyimpulake pandhuan kanggo ngalamun ngalamun! Kanggo panuntun liyane ing musim mriksa potongan kita babagan cara katalis jotunn, lan saben fragmen solar lan cara njaluk dheweke.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Bungie Tindakake
  • Takdir 2 tindakake
  • Gratis-kanggo-Play Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Fiksi Ilmu Tindakake
  • Penembake tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Connor minangka panulis staf layanan Live VG247. Dheweke nulis artikel ing sawetara game paling gedhe sing ana saiki. Dheweke uga dadi penggemar game gelut sing hasrat, dipasang menyang genre lan komunitas. Dheweke traguler pemain grappler.

Ganjaran Konfigurasi Nightmare 2, carane ngrampungake, lan liya-liyane

Obat Nasib Nights minangka acara umum sing anyar ing musim angkatan. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kegiatan paling anyar Destiny 2.

TARI NATE 2: Telung Guardians nglumpukake staf mencorong oranye

Diterbitake: 26 May 2622

Destiny 2 mangsa 17 wis ditindakake, lan kanthi aktifitas musiman anyar kanggo entuk ganjaran, gaman lan jus XP kanggo tlatah tenaga sing penting. Ing musim saka angker, kegiatan kasebut minangka oblatif, acara umum anyar sing kedadeyan ing wilayah Derelict Leviathan Patroli. Nduwe struktur sing kurang jelas tinimbang kegiatan musiman sing biyasa, nanging kita wis entuk sampeyan karo nilar 2 ngalamun 2 ngalamun.

Acara iku padha karo misbyah ing rembulan ing rembulan, sing nggawe akal minangka Derelict Leviathan sing ana ing ndhuwur wilayah patroli lunar. Umpan kapal sing calus wis bali menyang sistem tata surya dening Egregore, Vine creeping sadurunge katon ing misi prewangan ing sisih glikon ing musim sing dipilih.

Tikaman kegiatan kasebut yaiku nggambar wengi kanggo narik kawigaten para leviathan kanggo sampeyan, lan banjur entuk intine, naleni menyang pemotong ngipi elek Eris Morn’s Eris Moon. Ing kita Obat Nasib Nuju 2 Nightmare Pandhuan, kita bakal ngandhani persis kanthi cara nindakake.

Cara miwiti nemen nightment 2 Nightmare

Nalika sampeyan mikir miwiti acara umum kaya sing ora ngalamun 2 wong sing ngalamun 2 bakal langsung, entuk pemain anyar lan bali loro.

Ora kaya kegiatan musiman sing paling anyar sing sampeyan ora cocog karo acara iki. Nanging, sampeyan kudu navigasi menyang layar Tujuane lan mbukak rembulan. Sampeyan bakal weruh lambang gedhe ing castellum kanthi rong pilihan.

Pilihan paling dhuwur, Castellum, mbukak sampeyan menyang Leviathan kanggo njelajah macem-macem wilayah kanggo rahasia. Pilihan kapindho, ngemot pitunjuk, yaiku sampeyan bakal nemokake pemain sing wis ana ing ngalamun. Bingung, sampeyan bisa njelajah utawa melu ing acara kanthi milih pilihan, lan loro bakal nyetel level daya menyang endi sing kudu ditindakake.

3000 (+500 bonus) Destiny 2 Silver - PS4 / PS5

3000 (+500 bonus) Destiny 2 Silver – PS4 / PS5 3000 (+500 bonus) Destiny 2 Silver – PS4 / PS5 Amazon $ 29.99 Tuku Now Network N Network N, Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. 3000 (+500 bonus) Destiny 2 Silver – Xbox 3000 (+500 bonus) Destiny 2 Silver – Xbox Microsoft $ 29.99 Tuku Now Network N Network N entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Microsoft lan program liyane.

Sawise sampeyan mbukak menyang derelict Leviathan nggoleki lambang abang sing padha karo spidol ing misbyah acara. Iki minangka titik panen, ing ngendi sampeyan bisa nandur tanduran ngipi elek lan micu acara kasebut.

Cara ngrampungake Tier Nightmare 2 Tier Nightmare 1 lan 2

Konferensi Nightmare Destiny minangka tantangan sing padha karo acara protokol eskalasi ing Mars utawa altar kasebut sadurunge. Nyelehake panen kasebut bakal nggambar mungsuh kanggo sampeyan ing skor, lan kabeh sing kudu ditindakake yaiku mow. Tujuan sampeyan ing kene yaiku ngacoake shards saka wedi kanthi mateni mungsuh.

. Kaya dene mburu ngipi elek, mungsuh-mungsuh iki nyelehake intine sing ora stabil, sing ngrusak karusakan ing ngalamun. Saben pengaser Dread uga bakal nyelehake inti sing nggegirisi nalika mati, sing kudu dibayar ing panen. Saben dunk bakal menehi hadiah tambahan, lan uga bakal ngasilake scythe reaper.

Iki minangka gegaman sing kuat kanthi timer sing cukup cendhak sing ngidini sampeyan mbukak ham ing klompok-klompok sing akeh banget, nyolong karusakan geni sing abot, nyambut gawe kobongan geni lan entuk bathi.

TARLY 2 KONTAK NAMPI: Sawijining boss perang ing Destiny 2. A Guardian nggunakake scythe ing ndhuwur boss, sing diobong

Sawise sampeyan nggawe bangkit sing cukup, loro mungsuh egragore Egregore bakal ngubengi wilayah kasebut. Tameng kasebut ora kena kekebalan kanggo ngrusak, nanging ora kanggo njaga, supaya sampeyan bisa mlumpat lan jam ing chops kanggo nyingkirake. Dheweke nyembelake platoon saka Cabal kanggo nglindhungi, nanging ora ana sing nyebabake ancaman. Yen wis rampung, minaboss sing diarani kapal ngalamun bakal mlebu fray. Diobong menyang garing kanggo ngrampungake undakan 1.

Sampeyan banjur kudu nemokake lokasi The Tier 2 Harvester, nanging yen sampeyan nindakake proses kasebut luwih sithik. Bentenane utama yaiku Boss ing Tier 2 yaiku harbinger ngalamun, lan bakal ana kekebalan imun kaping pindho sajrone perang. Kanggo ngilangi, goleki splinters reson sing wis dijupuk ing tahta tahta kanggo sawetara wulan kepungkur lan ngrusak dheweke.

Cara ngrampungake Tier Nightmare 2 Tier 3

Sawise Tiers 1 lan 2 wis liwat, Tier 3 bakal diwiwiti ing wilayah sing luwih tengah peta. Minggu iki minangka ngalamun Elypris (salah sawijining panggedhe saka kampanye nilar). Halaman Triumph nampilake telung bos, saengga bakal muter mingguan.

TARLY 2 KONTERMARE: Potret layar saka pesta perang ing Destiny 2. Pamuter kasebut ngarahake micran tangan tangan lan karusakan ing pimpinan

Pertarungan kasebut langsung: mung lay menyang elykris nalika milih nambah. Boss kasebut bakal nyepetake tameng ing rong pertiga lan kesehatan siji-katelu, lan sepisan sampeyan kudu ngrusak splinters. Sisih paling angel saka perang iki yaiku jumlah layar sing ditetepake, dadi waspada maneh kanggo njeblugake gunk biru.

Bearers Dread sing mateni nalika babak iki bakal nyelehake intine wedi, sing nate ngidini sampeyan nyekel scythe reaper kanggo nambah output karusakan ing boss.

Ganjaran Konflik Nuju 2 Nightmare

Nalika Elykris tiba sampeyan bakal nampa tetes jagad kanthi acak, nanging ganjaran sing paling apik kanggo mbuwang vestiges sing nggegirisi ing panen mburi rampokan. Regane 500 saben-saben, nanging kudu ditindakake kanthi menehi rampokan musim level tingkat sing luwih dhuwur.

Sampeyan uga bakal udakara udakara setengah menit kanggo njelajah wilayah tartamtu saka kapal sing digunakake. Nalika protokol kunci ngangkat ing antarane acara sing ana, sampeyan bisa nemokake switch sing didhelikake sing ndhelikake rapat rampokan tambahan. Goleki lampu ijo lan ngrungokake suara beeping kanggo nemokake dheweke.

Dadi sampeyan lunga, iku kabeh sampeyan kudu ngerti ngrampungake acara anyar. Kanthi kabeh info ing Pandhuan Nightmare 2 Nightmare iki – lan telung gaman sing paling apik ing tangan – sampeyan bakal njupuk wengi lan entuk hadiah ing wektu ora ana wektu.

Luwih saka loadout

Mick Fraser Mick minangka penembak lan RPG lan minangka ahli Torday 2 – kaya sing bisa dingerteni saka pandhuan kaya sing paling apik. Dheweke uga dadi penggemar soulslikes lan metridania, amarga kadang dheweke seneng nandhang semangat.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.