Destiny 2: Kutuk Osiris – Kabeh sing kita ngerti babagan DLC pisanan | PCGamesn, review: takdir 2: kutuk Osiris – Desructoid

Review: takdir 2: kutuk Osiris

Diwenehi manawa iki Bungie $ 34.99 ndhaptar (nganti dina iki sampeyan kudu tuku menyang pass kanggo entuk ekspansi), tinjauan iki nutupi kabeh “.”Nalika awal banget kanggo ngomong iku sejatine ora ana serangan nyata, dikonfirmasi luwih cendhek tinimbang leviathan sing tepat. Aku bakal teka ing dina ora preduli kanggo nutupi nanging saiki, coba taksiran kanggo versi dhasar Kutuk Osiris DLC.

Destiny 2: Kutuk Osiris – Kabeh sing kita ngerti babagan DLC pisanan

Destiny 2 pisanan DLC, kutukan Osiris, saiki manggon ing PC. Tegese kanggo sapa wae sing duwe pass ekspansi, macem-macem gaman anyar, armours, map sing ora bisa digunakake, misi crita, lan lair sing bakal kasedhiya saiki kanggo diputer. Pengin ngerti luwih akeh? Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti.

Priksa Hub 2 Pandhuan 2 Destiny kanggo tautan menyang kabeh sing bisa sampeyan kudu ngerti babagan penembake epik Bungie.

DESTINY 2: Kutuk tanggal Rilis Osiris

Kutuk Osiris dirilis tanggal 5 Desember, lan tekan PC ing wektu sing padha karo konsol. Muga-muga sing nuduhake manawa ora ana maneh nunggu kita nalika nganyari nganyari. Ekspansi mbutuhake 68GB hardisk sampeyan kanthi total, bebarengan karo game dhasar.

Takdir 2: kutuk crita Osiris

Destiny 2 Curse saka Osiris Area Area Mercury

Ing kutukan Osiris, kita bali menyang Mercury kanggo ndhaptar bantuan Osiris nglawan plot Vex. Warlock Vanguard Ikora Rey sinau manawa mesin malevolent wis mbukak gapura ing planet cilik sajrone perang abang, lan yaiku kumpul tentara abang, lan dadi tentara trans-temporal. Sampeyan lunga kanggo neliti, lan nemokake hantu Osiris, Sagira.

Sagira disuarakake dening Firefly Alumna morena baccarin, lan pandhuan sampeyan liwat akeh crita anyar. Sadulur, kultus saka Duta Besar Osiris ing nasibe asli, uga bali minangka pengunjung ing saindenging jagad kanggo merkuri.

Miturut Listingononon sing durung wayahe Toko Microsoft, Ikora bakal nampilake, kaya kita “mbangun hubungan” ing antarane dheweke lan Osiris, gurune. Pramuka Vanguard sing jenenge Shiro, sing pisanan muncul ing kenaikan ekspansi wesi asli, uga kasebut ing swara kanthi baris saka PC versionof game.

DESTINDY 2 Sedulur Vance

DLC Osiris digoda ing saindenging Destiny 2. Dheweke wis dirujuk ing tab Lore wing the Working Rifle Eksotik Eksotik, sing ketoke sadurunge entuk hadiah saka osiris, lan ing rong petualangan ing nessus. ‘Obrolan jero’ ndeleng dheweke feed sampeyan saka jaringan Vex, dene’hack ‘petunjuk planet sing kepepet, dheweke kudu ngluwari, aku guess). Dheweke akeh kanggo nyritakake babagan cyborg lan rencana kanggo Galaxy.

Sampeyan bisa nyana misi sing akeh ing permukaan merkuri, njelajah jaringan vex: labyrinth gapura glate crissing wektu lan ruang. Sampeyan bakal bisa ndeleng cemlorot jaman emas sing takdir, uga masa depan sing peteng sampeyan kudu nyegah.

DESTINY 2: Kutuk Osiris Cap

Tingkat Tingkat Pengalaman ditimbulake 25 – Mesthine kanggo ngrampungake misi crita anyar – nalika tingkat listrik Gear Gear bakal digedhekake 330. Mods banjur bisa nyurung sampeyan kanthi maksimal 335.

Destiny 2: Kutuk setelan merkuri OSIRIS

Destiny 2 Hutan Tanpa Winates Osiris

Sawise nampilake mung ing peta sing ora kena, Mercury pungkasane ditambahake minangka lokasi lengkap. Mercusuar, hebud sing muncul ing game asli minangka hadiah kanggo conquerors mode Pvp trial, nanging dadi pasamuan ing Edz ing EDZ, nanging sawijining pulo tenang banget saka planet ing njaba. Sadulur sujud ing kene, ing endi dada uji coba, lan duwe reputasi lan sistem engram dhewe.

Ing sakcedhake mercusuar kasebut minangka papan sing bisa dimainake sing diarani dataran kaca. Ing kene sampeyan bakal nemokake jinis acara umum lan sekumpulan Cabal sing mlayu moho kuwoso, nanging uga ana area unik sing diarani alas tanpaite, sing dibangun dening inti ing merkuri. Iku kasunyatan sing simulasi sing digunakake dening Vex kanggo mirsani kabeh wektu, lan kanthi acak sabenere saben sampeyan njelajah. Iki minangka putaran tangle saka spiers – sing diarani wit – sing bisa sampeyan deleng ing Trailer Deveal. Sampeyan ngakses liwat gapura teleportasi, lan sawetara wit-witane ngemot gerbang dhewe sing nyebabake versi merkuri kepungkur, utawa masa depan.

Miturut Grimoire Thedestiny, Mercury biyen taman. Mesthine, kaya kabeh planet jero, kekuwatan lelungan ngaktifake manungsa kanggo terraform lan madhangi sajrone umur emas. Sampeyan entuk mercury merkuri ing wektu idyllic iki kanthi lelungan menyang jaman biyen. Sajrone ambruk, vex ora bisa digunakake ing sawetara dina, ganti dadi salah sawijining jagad mesin – ing ngarep, srengenge wis tiwas, lan ora ana urip ing merkuri, nanging ora ana gaweyan. Kita uga bisa ndeleng babagan iki.

Destiny 2: Kutuk Osiris Raid Lair lan Kegiatan

Destiny 2 Curse of Osiris Leviathan Raid Lair

Kutuk Osiris kalebu kampanye mini sing anyar sing dawane rong nganti telung jam. Ana uga nggoleki jagad anyar, misi anyar, serangan anyar, petualangan anyar, peta sing ora bisa dibahas, lan kegiatan roam gratis anyar, nanging pitakonan sing gedhe banget?

Jawaban Lurus ora. Kutuk Osiris bakal nambah “Lair Raid” – yaiku, bagean anyar kanggo Raid Leviathan sing ana jenenge Eater of the worlds. Pintu gedhe ing ngarep kapal bakal mbukak (ndeleng gambar ing ndhuwur) lan, miturut desainer desainer senior, kita bakal nuntun “pertimbangan anyar, rampasan anyar, papan anyar, anyar sing anyar Jelajahi […] Banjur kita duwe bos pungkasan sing anyar kanggo sampeyan perang.”

Eater Worlds bakal dadi tantangan minangka tantangan minangka serangan Leviathan asli, nanging bakal mbutuhake wektu kanggo ngrampungake. Bakal urip “wektu sing cendhak” sawise kutuk Osiris diluncurake ing 5 Desember, kanthi mode prestise dhewe sawise sawise. Lair Raid kapindho bakal ditambahake menyang Leviathan ing DLC ​​rasputin, sing bisa uga ora ana serangan anyar ing taun pisanan sing takdir.

Menu Setu Raid 2

Kita ora ngerti apa lair sing gropyokan, nanging kita ora duwe serangan anyar sing anyar, mula sebabe stings iki sithik – lan kita ujar iki minangka penggemar Leviathan, sing akeh masyarakat ora. Ana alesan kanggo optimis Sanajan: Alesan utama wanita sing ana ing bungie “pengin nggawe serangan luwih akeh,” bisa uga sampeyan bakal kaget karo konten sing diwenehake.

Ing Warta Liyane, iku kudu dicritakake manawa Destiny 2 bakal nggunakake dhaptar lagu serangan heroik saka game asli – tingkat kesulitan sing luwih apik – lan mirsani lambang sing luwih apik ing layar kasebut ing ndhuwur. Kayane toko microtanstions 2 takdir 2 entuk kegiatan dhewe – apa bisa dadi cara anyar kanggo entuk kosmetik kanggo gametik?

Osiris Livestream kaping pindho Bungi urip kanthi luwih rinci babagan kegiatan anyar, khusus: acara umum anyar ing njaba mercusuar, lan loro serangan anyar. Serangan kasebut bakal diintegrasi karo crita saiki, amarga dheweke bakal dadi misi kampanye sing bakal sampeyan baleni ing dhaptar lagu strike.

Takdir 2: kutuk Osiris Loot anyar

Rifle Trace New

Sing nomer telu lan pungkasan livesce hype amarga fokus ing rampokan anyar Osiris DLC, nanging dibatalake supaya Bungie bisa ngatasi komunitas sing paling anyar karo game kasebut. Dina mengko, kita entuk treler sing ringkes, 50 detik nyapu sawetara rampokan anyar. Coldeart bakal digabung karo rifle trace kapindho kanthi laser abang sing diarani lensa Prometheus (pirsani gambar sing digawe sing diobong), lan ana bedhil sing diobong. Loro-lorone eksotis, kaya helm titan sing anyar kanthi sungu sing cemlorot. Tari anyar lan micit emote bisa katon kanthi jelas, lan ana ringkes saka jubah kultus perang mangsa-putih. Gambar header saka situs web bungi nuduhake merie newhand kanthi bayonet – penggemar takdir asli bisa uga ndeleng sesuatu mati-yo.

Livestream kapindho uga ngungkapake ‘Ramalan Ilang’ – seri 11 pencarian, saben wong bakal menehi senjata anyar sing digawe saka teknologi vex sing wis diowahi. Iki apik banget kanggo menehi kendhali luwih akeh babagan rampok ekspansi – sampeyan bisa milih kanggo mubeng tangan tangan utawa bedhil otomatis miturut pilihan sampeyan. Sampeyan miwiti babagan ramalan wangsit saka mercusuar.

Destiny 2: Kutuk Trailer Osiris lan Cinematics

Iki minangka trailer peluncuran, sing nuduhake sekring saka gear anyar, mungsuh, lan peta kribab ing Titan. Sing paling penting, ana seksi sing ringkes banget saka lair Raid anyar.

Iki trailer rampokan sing kita entuk tinimbang urip katelu. Watch kanggo pratinjau saka Gear sing bakal teka.

Iki minangka sinematik mbukak Osiris DLC, sopan santun saka IGN. Iki nuduhake wong lanang sing ngaso wektu lan ngumbara kanthi cepet liwat apa sing katon kaya kaca, nggunakake piranti kaya teka-teki kanggo ndeleng wahyu. Dheweke ndeleng soko sing ora disenengi, lan kekuwatan wektu sing bisa ngontrol. Dheweke banjur mbuwang hantu, Sagira, liwat gapura liyane menyang permukaan Mercury. Mesthine, kita bakal nemokake dheweke nalika lelungan ing kana kanggo neliti.

Iki minangka trailer sing dibayangake saka Game Game Paris, sopan bungie.

Destiny 2: Sapa Osiris?

Osiris

Kaya sing paling menarik sing paling menarik, backstory Osiris biasane dikubur ing kertu grimoire asli. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti.

Osiris minangka pemasang sing gedhe banget sing perang banget ing perang saka enem ngarep – salah sawijining angkara paling apik lan paling nekat – dheweke “katon ing endi wae.”Ora suwe, Titan Saint-14 sing ditresnani supaya dheweke menyang speaker minangka komandan Vanguard.

Dheweke dadi wektu, lan pamicara malah njupuk dheweke minangka magang. Crita saka estrangement sabanjure yaiku ngandhani kertu Grimoire iki, yaiku conto klasik lore sing paling menarik tinimbang game kasebut dhewe

“Pira kapribaden lan pengeling-eling Guardian? Pira sing digawe saka hantu? Apa para penjaga nuduhake sipat pribadine – kekarepan kanggo ngasilake panguwasa, karep kanggo nindakake apa wae sing dijaluk janji kanggo janji sing ora yakin, mentalitas buta? Apa lelungan kasebut ngasilake kabeh wong sing urip?”

Penjaga ing Osiris

Pitakonan iki – tinimbang pertahanan dhasar kutha – dadi preoccupations Osiris. “Lan banjur dadi luwih elek,” ujare pamicara, kaya aiiris ngoyak xur lan sangang lan nyalonake ing sifat pepeteng. Iki nyebabake dheweke medharake tekane Oryx, lan “cedhak banget kanggo ngerteni vex.”Nalika dheweke miwiti nandur modal sumber kutha sing ora bisa dadi obsesi sing divisive lan mbebayani, pamicara rumangsa wajib campur tangan.

Osiris diasingake saka Menara bebarengan karo para pengikut, sing pamicara nerangake minangka kultus para wali “sing pengin ide sing jelas kenapa dheweke bakal menang, lan kepiye pungkasane menang.”Katon cukup kanggo kita, dene pamicara kasebut luwih disenengi kanggo njupuk luwih akeh babagan iman.

Menara ora ngerti akeh Osiris wiwit diasingake, supaya ora. Muga-muga sampeyan saiki ngerti babagan ngapa penggemar Destiny – utamane nerds lore – bungah yen pungkasane ketemu dheweke.

Destiny 2: Kutuk Spekulasi Osiris

Pungkasane, teori pet ingon,Spoiler kanggo Kampanye Destiny 2(Dadi ora maca yen durung rampung).

Dada ing mercusuar ing takdir 1

Isih karo kita? nggih. Coba: Apa Osiris ngganti speaker? Pungkasan, kita weruh saka sing terakhir, dheweke ora obah ing lantai ing ngisor sikil Ghaul, topeng dheweke dibuwang. Implikasi kasebut misale jek dheweke mati – sanajan ora jelasKepiye,Ora kaya dheweke ditembak utawa ditusuk utawa apa-apa. Oalah, ora ana tandha saka menara sawise kampanye kasebut.

Dadi pamicara wis ilang, lan kutha kasebut butuh pimpinan filosofis kanggo takon babagan sifat pepeteng lan cahya. Saka katrangan dhewe babagan ora setuju karo Osiris, Warlock Rogue mesthi luwih kasengsem ing tugas kasebut tinimbang menehi komandan Vanguard (lan manawa luwih ditemtokake kanggo njaluk wangsulan). Sing luwih apik kanggo nggawe jubah putih?

Osiris jelas tokoh sing divisive, lan kasuksesan bakal ngrusak sawetara wulu. Nanging mbok menawa pramila kita ndandani hubungane karo Ikora Rey. Uga bakal nyetel tahapan kanggo Osiris dadi speaker sing luwih aktif tinimbang sing asli – asline, aktor swarane bakal luwih gampang kanggo ngasilake ekspansi ing mangsa ngarep tinimbang Bill Nighy.

Nganyari, 30 Oktober: Sawise Bukak PC, Garis Voice diluncurake yen Osiris bakal bali menyang menara ing sawetara titik. Teori iki mung dadi kenceng.

Richard Scott-Jones Kaya A A A A A A A A, Dadi Alamiah Game Favorit Dheweke Peteng Jiwane. Dheweke minangka game strategi, total Perang Warna, lan Game Warhammer Nerd. Takon babagan wektu sing takdir 2 wektu dolanan.

Review: takdir 2: kutuk Osiris

Takdir 2 duwe masalah Endgame, lan Bungie duwe masalah gambar.

Kita wis ngliwati tari iki sadurunge kanthi pisanan Takdir. Para penggemar pengin luwih akeh, Bungie ujar manawa dheweke bakal entuk, nanging ora, paling ora, paling ora, lan banjur ing taun-taun, kita entuk versi game sing luwih apik. Karo Kutuk Osiris, Ekspansi pisanan mung sawetara wulan kanggo Takdir 2Lifespan, Bungie ora duwe wektu cukup kanggo ndandani akeh masalah game utama.

Kanthi tembung liyane, iku pantes kanggo skipping nganti kabeh kualitas nganyari urip sing apik banget.

Destiny 2: Kutuk Review Osiris

Destiny 2: Kutuk Osiris (PC, PS4 [Dideleng], Xbox One)
Pangembang: Bungie
Penerbit: Aktivitas
Tanggal Tanggal: 5 Desember 2017
MSRP: $ 19.99 / $ 34.99 (Pass ekspansi kanthi ekspansi II)

[Aku wis ngresiki lair Raid sing kapisan, sing mudhun sawise DLC. Sampeyan bisa nemokake pikirane ing kene.]

Kutuk Osiris Picks Up Nganti Sampeyan Ngalahake, Nuju Sampeyan Mercury lan Mythos saka Vanguard Osiris, Makarya menyang Tataran 25 (Munggah 20) lan Tingkat Daya (saka 305).

Kita wis tau ndeleng sawetara merkuri ing Crucible, mula aku suwek ing ngunjungi kanthi tenanan. Iki duwe hawa kenal saka kenalane, sing bakal entuk sih-rahmat game liyane, nanging ora kanggo Takdir, ing endi Bungie daur ulang akeh konten nauseam. Sawise maneh tim liyane wis gagal departemen seni, amarga ayu Minangka merkuri katon, ana akeh unsur sing dipanggang lan daur ulang.

Aku pengin Bungie wis nylametake setelan iki, lan Osiris dhewe, kanthi migunani Dijupuk King Gaya nambah taun ngarep. Mistik saka kabeh iku mung apik, lan ana kesempatan nyata ing kene kanggo njelajah Ikora lan dheweke Warlock Ilk (aku duwe telung kelas dadi bayi sing sepisanan), nanging mung kanggo paling apik. Miturut token sing padha, kita entuk seksi sing apik banget, durung ringkes saka mercury pra-vex, sing katon kaya versi sing luwih apik saka planet sing diwenehake saka Ora ana langit. Maneh, topi menyang wong sing nyambut gawe TakdirVisuals ‘malah ing konsol tanpa kemampuan HDR katon apik banget. Nanging bagean daur ulang sing rumangsa migunani, kaya misi bali menyang EDZ (Bumi) sing nggawa sampeyan menyang zona sing anyar, yaiku rombok. Kaya rilis inti sampeyan ora bisa muter maneh misi crita kajaba siklus kanthi acak menyang roulette semedi mingguan.

Akeh masalah sing padha, bisa uga paling apik kanthi misi crita sing secara harfiah Cukup serangan maneh saka game dhasar (piramidion), utawa bos pungkasan sing sejatine telung qte lan perang nglawan tambahan Takdir 1. Osiris dhewe, tanpa ngrusak akeh, meh ora kena ing kene, lan sikil sikil luwih migunani ing kertu Grimoire saka game Takdir katimbang tampilan nyata. Osiris ‘Ghost’ Ghost Sagira, Voiced dening Morena Baccarin saka Firefly Fame, lan Paling Anyar, Gotham, Apa bintang nyata – dheweke njupuk hantu kanggo tujuan DLC … banjur godhong. Ana kesempatan sing ora kejawab ing kene, amarga muga-muga sampeyan bisa njaga dheweke tinimbang nolan sing apik banget – sing nulis.

Nanging ayo mlebu ing endi Osiris sejatine gagal pangguna pangguna. Aku kudu ngomong, nyekeli dhaptar swara sing hebat (Hard) (Dungeon). Utamane amarga ora ana modifikasi kanggo diluncurake, lan ora luwih nyata tinimbang serangan biasa. Mungkin dosa paling gedhe yaiku ngunci RAID Prestige (hard) sing ana ing DLC. Aku mung kudu takon – Napa iki kedadeyan?

Bungie duwe kabiasaan saka gerbang wong kanggo nyengkuyung Tuku DLC nanging RAID Prestige Leviathan Raid kerja diisi nganggo paket dhasar – saiki, sampeyan butuh Ekspansi kanggo muter versi sing luwih angel sing bisa dimainake seminggu kepungkur. Minangka perbandingan, iki kaya yen Bungie ngunci wong metu saka mode hard kaca nalika mburi crota mandheg. Kasunyatan manawa diikat karo prestasi sing saiki mbutuhake DLC nanging ora sadurunge, praktik sing murni, minangka ceri sing ora nguntungake. Iku bakal luwih dhuwur kanggo njaluk ragad langganan, utawa alternatif, mbukak prestigasi bali menyang kabeh pemain lan mung dilebokake ing “prestise +” kanggo pamilik DLC. Rampung.

Sing kabeh masalah, nanging kaya sing dakkandhakake, Mercury ora sukses minangka bagean sosial utawa kothak wedhi. Iki bunder tenan cilik, lan aku gampang bisa ndeleng kenapa dheweke mateni Sparrow Gunakake Sparrow kanggo menehi khayalan sing luwih akeh spraw. Jinis acara umum anyar (Sejatine mencet misi kanthi endhek sing beda) Kurang saka alesan kanggo bali menyang dheweke. Sawise sawetara mlayu aku nemokake aku ora bakal bali menyang merkuri kanggo rampokan maneh. Wilayah vendor ruangan cilik-cilik uga ora apik minangka papan sosial – aku bakal njupuk karang ukuran mikro yen bisa (saiki aku mikir babagan iki, tinimbang mbuwang Osiris DLC iki kudu nyusup maneh Farm karo vendor / mekanik anyar, kualitas sing luwih murah kanggo nganyarke urip / njaluk tendhangan Gaiden ing zona anyar ing bumi kanthi mungsuh anyar – aku mikir yen wong-wong mesthi mbayar).

Nanging, konsep “tanpa wates” kanggo eksplorasi prosedur yaiku bagean DLC sing paling nguciwani. Tagihan minangka cara kanggo regane muter maneh lan jinis kegiatan endgame, kasunyatane luwih apik. Ora mung dilatih liwat sirahku ing mode kampanye, nanging “alas” iku sejatine trek ngambang kanthi linear kanthi mungsuh sing wis sadurunge. Pakaryan sampeyan bakal mlayu saben wilayah sing padha karo sing padha, mbukak gapura, pindhah menyang wilayah sing padha ngambang, lan mbaleni nganti 10 menit nganti tekan pungkasan, yaiku salah sawijining sakepel zona sing cilik ngemot tujuane umum.

Destiny 2: Kutuk Review Osiris

Ana akeh janji ing kene edan. Leaderboards Gampang bisa ditambahake uga modifier angel, lan bisa uga, bisa uga, jinis mungsuh anyar kanggo sapisan. Oh, lan apa aku nyebutake sampeyan ora bisa nindakake kegiatan iki kapan sampeyan pengin? Ora, sampeyan butuh pencarian petualangan saka vendor merkuri kanggo mlebu, sing luwih mbatesi “tanpa wates” alas. Kanthi sawetara njiwet (kene sawetara gratis: sistem mata uang kaya Pengadilan Oryx, barang sing dikepengini, item sing unik, siji utawa rong utawa loro-lorone sing wis ana ) bisa uga kudu diulang maneh, lan aku malah ora peduli karo hadiah paltry loot sing diwenehake.

Takdir 2 Mati kanthi janji, kanthi dhasar dhasar lan gunane gedhe, nanging disusupi minangka bolongan lan cacat wiwit metu saka dhasar kasebut. Sistem rampasan berbasis token (sing durung ditetepake sanajan ora bakal teka) isih dadi masalah utama, lan mung semenang manawa Bungie isih ora ngerti carane ndhukung game sawise diluncurake. Iki isih penembake lan aku umume seneng karo kampanye, nanging aku kurang alesan kanggo mulih minggu nganti minggu.

Idea iki bungie ora bisa nganyari gratis gratis mung aneh, lan narasi sing dakkarepake kanggo ndeleng saiki. Katon gratis Warframe (sing akeh kareta raidekku kanggo), loot-centric gratis Dalan diasingake sing ngirim ekspansi sing ora mbayar, lan garis komunikasi sing mbukak saka pangembang kaya game epik kanggo Fortnite. Sampeyan bisa duwe kabeh, saka indie proyek kanggo studio ukuran gedhe kanggo AAA. Bungie duwe masalah dhasar saka ndhuwur, lan wangsulan kasebut yaiku kanggo nambah sistem kothak loot sing Nuli (sing wiwitane dibangun kanggo “ndhukung tim langsung kanthi nganyari” sing asli, yaiku MISI sing isih ditinggalake) lan ora tegese ningkatake game sanajan kanthi tambahan.

Diwenehi manawa iki Bungie $ 34.99 ndhaptar (nganti dina iki sampeyan kudu tuku menyang pass kanggo entuk ekspansi), tinjauan iki nutupi kabeh “.”Nalika awal banget kanggo ngomong iku sejatine ora ana serangan nyata, dikonfirmasi luwih cendhek tinimbang leviathan sing tepat. Aku bakal teka ing dina ora preduli kanggo nutupi nanging saiki, coba taksiran kanggo versi dhasar Kutuk Osiris DLC.

DLC sing kaya, wis ana House of Wolves Minangka paling awon Takdir Tambah-tanggal. Iki minangka solusi mandegake kanggo mbuwang sawetara retakan game, lan jas cat nyata durung cukup. Takdir 2 isih penembak sing hebat ing ati, Bungie mung ora ngerti babagan carane bisa nggabungake kabeh bagean Frankensteed MMO.

[Review iki adhedhasar bangunan eceran game sing diwenehake dening publisher.]

Kutuk Osiris

Acara kutukan Osiris njupuk ing merkuri lan tindakake upaya Guardian kanggo ngluwari Osiris saka vex supaya bisa mbukak masa depan sing peteng. Plancongan ekspansi ing hubungan antara Osiris lan muridé, Ikora Rey.

Isi

Plot []

Tokoh legendaris Osiris bali sawise taun pengasingan, lan kontak karo mantan siswa, Ikora Rey. Osiris nemokake vex saka wektu kepungkur lan mbesuk ing mercury. Sanajan ora sabar IKORA kanggo dipercaya Osiris, dheweke ngirim wali kanggo nemokake dheweke lan nemtokake manawa dheweke bisa dianggep minangka sekutu ing perang.

Vex wis ganti wilayah ing merkuri menyang alas sing tanpa wates, simulasi virtual alam semesta ing endi sing digunakake kanggo menehi rancangane. Hutan kasebut diawasi dening panelupan, tanpa wates pikiran.

Ulasan GamePot Extlert