Destiny 2: Cara Mbukak kunci Peluncur Rocket Gjallarhorn | Pc Gamer, Kepiye Entuk katalis eksotis GJallarlarhn – Destiny 2 | Shacknews

Kepiye cara katalis eksotis GJallarlarhn – Destiny 2

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Destiny 2: Cara Mbukak kunci rocket rocket endah GJallarhorn endah lan katalis

Pelancar roket kanthi ora cetha DPS bali bayi, anooooooo!

Raja wis bali. Gaman eksotis sing paling ala, peluncur roket gjallarhorn, wis digawa bali menyang acara ulang taun kaping 30 Bungi. Tindakake pandhuan kita lan sampeyan bakal bisa ngilangi pusunan puteran Warga Gjallarhorn sing lengkap ing mungsuh sing dipengeti. Lan warta sing apik, sampeyan bisa mbukak kunci gaman kasebut ing sesi siji. Mangkene carane.

Apa sing sampeyan butuhake

Supaya bisa ndarbeni Gjallarhorn, sampeyan kudu duwe Destiny 2: Bire 30th Bungie 30th. Sawise diinstal, mbukak menu Direktur, klik Tujuan Kalanggengan Anyar, banjur pilih Hoard Tuntunan Xur. Ndarbeni nggoleki sing diarani lan metu saka asu ajag. Ana wolung langkah total, nanging sing paling cepet lan langsung.

Langkah 1: Nyelidiki guwa Loot kanggo Shaw Han

Dolan maring Vendor sing diarani Shaw Han ing Cosomdrome. Dheweke dumunung ing jejere mung siji zona landing, dadi sampeyan ora bisa kantun. Dheweke bakal ngandhani sampeyan ngrampungake genggaman anyar saka dungeon avarice-sampeyan entuk testiny 2 eyasluna. Dungeon uga diluncurake saka tujuan Eropa ing peta direktur. Lan kajaba sampeyan wis dadi chad mutlak, sampeyan pengin apometeam.

Yen sampeyan ora duwe kanca sing gelem kanthi online, aku nyaranake nggunakake PC LFG Discord kanggo golek pasangan pemain. Priksa manawa sampeyan ngirim kode gabung ing saluran ‘Dungeon’. Minangka kanggo gubernur dhewe, pandhuan video saka playal lain sing dipasang ing ngisor iki bakal mbantu nyambut gawe. Sampeyan mung kudu ngrampungake gurupan normal kanggo ndarbeni Gjallarhorn, sing uga tegese sampeyan ora kudu ngadhepi juara sing katon ing mode Master.

Langkah 2: Nggawa babak Wolfpack menyang Shaw Han

Tumuju menyang kosmodrome kanggo nyerahake barang sing sampeyan tampa saka ngrampungake genggaman avarice.

Langkah 3: Nglumpukake Round Wolfpack kanthi ngalahake kuat kuat ing kosmodrome

Shaw Han saiki bakal njaluk sampeyan mateni kuat sing kuat. Kanthi seneng, iki bisa ditindakake kanthi roto siji saka sektor eksodisi 2A sing ilang, sing ana ing wilayah sing dibagi. Maneh, mode normal bakal cukup kanggo rampung supaya ora milih milih master utawa legenda yen sing kedadeyan kasebut kasedhiya ing dina kasebut.

Langkah 4: Bali menyang Shaw Han karo Round Wolfpack Langkah 5: Ngunjungi Banshee-44 ing Menara

Sabanjure, mbayar kunjungan liyane kanggo Shaw Han ing kosmodrome, banjur lelungan kanggo ndeleng The Gunsmith ing menara kanggo ngobrol liyane. Sawise iku, ana siji tugas liyane sing nglibatake sawetara motret cahya.

Langkah 6: Mbusak salah sawijining pesisir sing lawas

Banshee ngandhani komponen pungkasan sing sampeyan butuhake kanggo mbangun gjallarhorn bisa ditemokake ing sektor kosmodrome. Lan sampeyan ora ngerti, iki kanca lawas eksodus Taman 2A. Tumuju bali menyang bagean, ngrampungake sektor sing ilang, lan meh rampung.

Langkah 7: Bali menyang kemah Camp Han lan nggunakake dada kanggo ngumpul gjallarhorn

Kanggo ngrampungake usaha, mabur bali menyang Shaw Han nanging wektu iki sampeyan kudu mlebu ing kamar ing lantai ing ngisor iki. Ing njero sampeyan bakal nemokake pituduh sing bakal bisa digunakake kanggo nglebokake peluncur roket bebarengan. Kajaba mesthi ana wektu kanggo ngobrol maneh karo Han sadurunge mbungkus.

Langkah 8: Bali menyang Shaw Han kanggo nampa Gjallarhorn anyar sampeyan

Eksotis 2 takdir

Pakaryan rampung! Kajaba ora cukup. Han bakal menehi sampeyan Gjallarhorn, nanging supaya sadhar potensial sing rusak kebak, sampeyan uga pengin ngrampungake katalis endah. Iku rada angel, nanging kanthi jujur ‚Äč‚Äčisih bisa ditindakake. Nganyarke katalis bakal nambah ukuran majalah menyang rong pusingan, ngasilake orbs cahya kanggo multikills, lan final blows kanthi rubah sing luwih cepet bakal ngasilake pluru sing luwih cepet ing lokasi target. Dadi, apa sing ditindakake kanthi becik.

Cara Mbukak kunci lan Nganyarke Katalis Etotik Gjallarlarhn

Supaya bisa ndarbeni katalis, sampeyan kudu nindakake jangka liya sing diganggu wong liya. Nanging, wektu iki ana corak. Ana telung mungsuh vandal Rever nyebar liwat penjara, sing rusak yen rusak bakal ngeculake engram eksotik sing dadi beban sementara sampeyan kanthi bandha. Saben sampeyan nemoni salah sawijining vandal reaver sing dibutuhake kanggo entuk beban batal debu lan banjur mbusak kanthi mbukak dada sing cedhak karo rangkepake timer lan sampeyan mati.

.

Elinga yen kanggo dada pungkasan, sing diselehake ing ndhuwur gedhung sing tiba, wektu kasebut pancen kenceng banget, sampeyan kudu menehi buku kasebut. Dunk beban ing kabeh telung dada lan sampeyan bakal diganjar karo katalis. Kaya biasane karo katalis, saiki kudu rampung, sing mbutuhake sekumpulan katuk (400, kanthi rekaman) nggunakake gjallarlarhn. Spots petani sing biasa bakal bisa digunakake, kayata area tlaga tlutuh Shateded, nggiling wiwitan pertemuan Shuro Chi ing Raid Pengarepan Shuro Chi ing Raid Pengarepan Shuro Chi ing Raid Pengarepan Shuro, utawa ngrampungake ombak altar ing rembulan ing rembulan.

Kita isih ora cukup Rampung. Yen sampeyan pengin pimp sampeyan Gjallarhorn metu karo hiasan manis, sampeyan uga bisa nyekel.

Cara ndarbeni hiasan Hraesveglur kanggo Gjallarhorn

Hiasan kasebut dikunci kanthi ngrampungake wong mati sing paling sugeh. Iki uga melu mbukak genggeman avarice puasa, dadi sampeyan bisa nindakake kanthi tepat nalika sampeyan entuk katalis. Ing kene sampeyan nggolek sawetara entri lore sing didhelikake ing botol (Selaman karo Tema / Pirate). Video ing ngisor iki saka Skarrow9 bakal mlaku sampeyan liwat persis kanggo nemokake saben wong. Ora ana sing angel banget, lan mesthi minangka hiasan pancen kosmetik sampeyan ora apik kanggo ngliwati yen estetika ora tas sampeyan.

Kepiye gjallarhorn?

Wangsulan Short: Banget. Bungie ngerti luwih ngerti tinimbang nggawa launcher roket sing apik. Inkarnasi 2021 apik banget ing loro bledosan DPS lan karusakan sing terus-terusan, nempelake saben ewu swara lan simulasi simulasi minangka salah sawijining senjata abot sing paling eksotis sing saiki kasedhiya. Utamane yen sampeyan ora katalis, sing menehi roket tambahan ing mag. Ehroar mlayu sawetara nomer kerusakan awal, sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Sapuan clanmate uga salah sawijining phason, pimpinan peti saka gelas nganggo tim kabeh nggunakake gjallarlarhn. Saengga mesthi dadi prekara.

  • Pundi xur: Temokake Dealer Ekstra Destiny 2 minggu iki.
  • Destiny 2: Review Ratu Penyihir: Ekspansi paling apik.
  • DESTINY 2 computerner: Entuk eksotik inspirasi halo

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Tim Clark

Kanthi luwih saka rong dekade sing nutupi videogament, Tim wis wiwit wiwitan. Ing kasus kasebut, tegese main elit ing ‘Co-op’ ing bbc mikro (siji pamuter nggunakake tombol gerakan, tunas liyane) nganti wong tuwane pungkasane nyuwek lan tuku CPC 6128 Amstrad. Dina iki, yen ora nyetir tukang gamer kapal kapal sing apik, wektu mbuwang wektu ngeluh manawa kabeh pemandangan ing jantung ing ati-ati diombe lan nyerang restiny 2. Dheweke meh mesthi nindakake salah sawijining perkara kasebut saiki.

Kepiye cara katalis eksotis GJallarlarhn – Destiny 2

Kepiye cara katalis eksotis GJallarlarhn - Destiny 2

Mbukak kunci katalis Gjallarlarhorn kanggo nggawe peluncur roket eksotik sing wis kuat luwih apik ing Destiny 2.

11 Desember 2021 11:59 PM

Katalis endah Gjallarhorn endah ing Destiny 2 nggawe peluncur sing kuwat luwih gedhe. Pemain sing pengin angkat potensial sampah lan potong-boss-pembunuhan sing luwih dhuwur bakal nyilem maneh menyang garansi Avarice Dungeon lan mbukak katalis gjallarlarhorn. Iku gampang gampang entuk, amarga sampeyan mung kudu golek lan mbukak kunci telung dada anyar.

Katalis endah gjallarhorn – bukak kunci avarice

Kanggo mbukak kunci katalis eksotis Gjalllahorn, sampeyan kudu mbukak kunci gajalarhen dhisik lan banjur bali menyang genggeman avarice Dungeon. Sawise sampeyan duwe peluncur roket, mungsuh anyar bakal ditangkep ing lokasi tartamtu bebarengan karo telung dada anyar. Dodo iki mung bakal mbukak yen sampeyan wis dibebani debuff, sing diturunake vandal sing saiki wis cedhak karo saben dada. Video ing ngisor iki dening VoteforShifu nindakake proyek sing apik kanggo nggarap lokasi saben dada. Ndelok.

Dada 1

katalis gballarhorn takinlarhorn

Dada pisanan sawise mbukak kunci penjara ing skywatch. Nyelehake lan tindakake dalan kasebut nganti sampeyan nemokake balok beri nganggo platform sadurunge area guwa kristal. Ing ndhuwur platform bakal dadi dada. Tengen guwa kristal bakal dadi vandal. Ngrusak vandal nganti dheweke nyelehake engram, njupuk, lan mlayu menyang chesst.

Dada 2

Dada kapindho munggah tangga ing endi laras nggulung lan ngrusak sampeyan sawise ruangan bunderan gedhe. Kamar iki ing endi meriam meriam lan mekanik generator pisanan dikenalake. Cedhak kontaner server minangka undhak-undhakan bakal dadi vandal. Ngrusak vandal, munggah tangga lan ora mlumpat ing banyu menyang sisih ngelawan, langsung nemoni dada ing lawang jeblugan. Iki pas sadurunge perang nglawan Phry’zhia.

Dada 3

Dada pungkasan katon sawise sampeyan ngrusak tameng kanthi nggunakake meriam gravitasi sadurunge perang pungkasan. Pindhah menyang Pulo Tengah lan ngarahake mubeng-mubeng ing dada gedhe. Ing ngendi sampeyan manggon ing ngendi sampeyan bakal nemokake vandal kasebut. Tangkep bengok-bengok dening bandha debuff lan bali menyang wilayah tengah. Dada ing ndhuwur bangunan.

Mbukak dada nomer telu lan pungkasan bakal menehi hadiah karo katalis gjallarlarhorn. Kabeh sing kudu ditindakake saiki yaiku ngisi. Sampeyan bisa nggunakake wiwitan genggaman genggaman avarice utawa nggunakake pengin Shuro Chi ing Raid pengin pungkasan. Sampeyan bisa uga seneng nggunakake wani acara kalanggengan, sing uga bakal mbantu sampeyan nambahi rangking favorit Xur.

Efek katalis gjallarhorn

Katalis gjallarhorn nambah perke sing diarani liyane srgores. Iki bakal nggawe GJallarhorn luwih kuat tinimbang sing wis ana:

  • Wolves liyane – Nambah ukuran majalah. Final ngunekke karo pusingan Wolfpack mbuwang pluru sing luwih cepet lan luwih kuat ing lokasi target.

Priksa manawa katalis Gjallarhorn didakwa, sing sampeyan lebokake menyang peluncur roket. Kanthi kabeh sing diurutake, mandheg dening Shacknews Destiny 2 kanggo pandhuan senjata sing luwih eksotis. Sampeyan uga bisa mriksa pandhuan ing kabeh katalis endah supaya sampeyan bisa ngumpulake sapa wae sing ilang.

Ngalahake saka tanah ing ngisor, Sam Chandler nggawa sawetara hemisfera kidul sing nyambut gawe. Sawise mumbul sawetara universitas, entuk gelar sarjana, lan ngetik industri game video, dheweke nemokake kulawarga anyar ing kene ing Shacknews minangka editor tuntunan. Ora ana sing seneng banget tinimbang ngrancang pandhuan sing bakal nulungi wong liya. Yen sampeyan butuh pitulung karo pandhuan, utawa sok dong mirsani apa wae sing cukup, sampeyan bisa tweet: @samuelchandler

  • Pandhuan
  • Takdir 2
  • Destiny 2: Bire 30th Bungie 30th