Desain menara minecraft paling apik | PCGAMESN, Gagasan menara minecraft: 7 menara kanggo mbangun ing 1.18 | Shotgun Kertas Rock

Gagasan menara minecraft: Menara Avenger, Big Ben, lan liyane ide kanggo 1.18

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Desain menara minecraft paling apik

Mangkene sawetara desain menara minecraft paling apik kanggo mbangun barang sing beda, nalika bisa ndelok ing tanah lan mobs ngubengi sampeyan.

desain-tower-desain

Diterbitake: Jul 12, 2023

Apa desain menara minecraft paling apik? Dene omah-omah kaya cara sing cocog kanggo nampilake keterampilan minecraft, lan treehouse Minecraft minangka prestasi sing apik yaiku prestasi sing apik, ana sing kudu diomongake babagan sing dadi menara sing tekan swarga sing tekan langit. Iki bakal butuh akeh wektu lan energi, nanging bocah, minangka asil yen sampeyan secara harfiah kanthi harfiah ing saindenging jagad.

Kebebasan kanggo nggawe apa wae sing dikarepake nggawe Minecraft Salah Game PC paling apik. Juggernauts iki kanthi rapi, lan manawa supaya sampeyan ora aman saka MOB MOBRAFT MINECRAFT – kajaba, mesthine, mula, mula, mula dheweke miwiti chipping adoh ing pangkalan. Antarane spier gotik gedhe, serbet fantasi, lan kabeh sing ana ing antarane, kita wis nggawe dhaptar sawetara menara minecraft sing paling disenengi – sing kudu cukup kanggo ngirim langit-langit sing slamet.

Kita wis nyakup desain paling apik, saka khayalan abad pertengahan dadi mercusuar tunggal kanggo sing pengin urip sing sepi ing segara. Apa sampeyan nantang anyar utawa golek tantangan sing seger sawise mbangun maneh Chapel Brick dening Brick, iki sawetara ide desain menara sing hebat.

Desain menara minecraft paling apik yaiku:

Miniatur YouTube

Menara Wisaya

Campuran Telers Dongeng Dongeng menara fantasi kanthi sihir. Menara Wizard Wizard Minecraft dening Pixlriffs paket teaps pesona lan pirang-pirang turret. Bangunan iki uga praktis, kanthi dada lan cabungan Minecraft kanggo mbantu sampeyan nyopot bidam ajaib sampeyan. Priksa luwih akeh Pixlriffs mbangun saluran YouTube.

Menara fantasi

Yen sampeyan pengin negesake dominasi ing jagad Minecraft kanthi struktur nusuk langit, mula ora bisa luwih saka menara fantasi iki saka jerakak.

Rincian sing rinci banget lan kanthi dhasar watu sing gampang, bisa uga ora bisa digunakake (utamane kanggo wong sing nandhang vertigo), nanging manawa sampeyan tetep sibuk nganti pirang-pirang jam lan ngadeg tes wektu. Sawise rampung, sampeyan bisa nikmati tampilan server kabeh.

Miniatur YouTube

Bengi ing Minecraft dadi peteng, nanging bangunan iki saka Minecraft A1Mostadict mesthi dadi beach anget (utawa sampeyan bisa nyoba belang minecraft sing nyata), lan sampeyan bisa uga bisa ndeleng ruangan.

Diwiwiti kanthi tugu watu sadurunge mbangun omah sing apik ing ndhuwur, sadurunge rumit lan rinci lan rinci luwih dhuwur. Malah luwih apik, nalika peteng, lampu ing jendhela lan ing kolom tambah dosis suasana tambahan.

Miniatur YouTube

Menara rustic

Menara rustic iki saka altomasi iki minangka monolitik amarga apik banget, tundhuk ing ndhuwur bukit sing ndeleng desa port.

Pas karo liyane ing jagad iki, titah iki dibungkus nganggo greenery lan dibangun kanthi kayu lan watu sing padha. Mbok menawa paling nggumunake, struktur iki dibangun Freehand – i.e. Tanpa template.

Miniatur YouTube

Menara paling dhuwur ing donya

Bali menyang JerakRaft ing kene, lan saiki nitahake mung nuduhake. Menara wungu watu iki gedhe banget lan arsitekturly mokal – paling ora, kita mikir.

Menara watu Gothic sing bakal menehi sauron kanggo dhuwit kasebut disambung karo spire kanthi spiral spiral. Tutret ekstra protrude saka menara dhasar uga, lan kabeh mung dicopot dening jamur sing gedhe ing wilayah sekitar.

Miniatur YouTube

Mercusuar abad pertengahan

Soko sing beda, mercusuar abad tengah iki saka master Majesy ora mateni “beacon of gondor” vibes.

Dibangun ing segara (amarga ing endi sampeyan bakal nemokake mercusuar), struktur gedhe iki kebak tangga lan tangga kanggo mbantu sampeyan menyang ndhuwur, bebarengan karo platform sing bisa mbantu mbantu menehi pitulung kanthi cepet. Sawise wengi tiba, dibukak saka ndhuwur menyang ngisor, uga – karo lantern sing digantung saka saben level.

Miniatur YouTube

Pencakar Skyscraftor Minecraft

Yen sampeyan tresna desain menara iki, sampeyan bisa ngetrapake bangunan anyar kanggo nggawe kutha sampeyan dhewe ing Minecraft. Saiki sampeyan wis nguwasani desain grand kasebut, deleng ing garis langit sing paling nggumunake ing Minecrafis, Matupolis. Yen sampeyan butuh titik lompat sing luwih gampang, kita wis nggawe salah sawijining pencakar langit favorit ing Minecraft, Sandstone lan Gedung Oak sing ora katon ing taun 1920-an New York.

Miniatur YouTube

Minecraft Watchower

Latihan abad pertengahan iki minangka papan sing cocog kanggo nyandhang mripatmu lan gumun ing gaweyan blocky liyane. Interior kaya sing apik banget, bakal urip ing wayah wengi karo lanterns ngagem tembok nalika sampeyan tekan tangga-tangga nalika sampeyan ndeleng tangga spiral kanggo njaga phantoms Minecraft.

Iki minangka desain menara minecraft paling apik sing kita temokake, nanging yen sampeyan pengin miwiti luwih cilik, ing ngisor iki ana sawetara ide Gedung Minecraft sing adhem. Luwih cilik tinimbang sing? Priksa ide pawon minecraft sing apik banget kanggo menehi pimp metu pad blocky sampeyan. Kita uga duwe dhaptar game kerajinan paling apik yen sampeyan wis kesel karo kabeh Minecraft.

Entitas tambahan saka Lloyd Coombes lan Danielle Rose.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Gagasan menara minecraft: Menara Avenger, Big Ben, lan liyane ide kanggo 1.

Menara Wisaya ngubur wit ing Minecraft

Pengin sawetara menara menara kanggo minecraft 1.18? Menara mesthi nyenengake kanggo mbangun, kanthi tulung spialisasi sing nyebabake rahasia misterius, lawang sworo cangkem sing mudhun menyang jerone sungai piala, lan kamar sing nyemprotake langit. Ana akeh sing tresna, mula ora kaget sampeyan wis mutusake kanggo mbangun siji. Mesthi wae, bagean paling angel yaiku bangunan Minecraft yaiku ngerti ngendi kanggo miwiti. Untunge, kita entuk dhaptar ide menara sing kudu ngisi inspirasi lan luwih gampang tinimbang mbangun spire sampeyan dhewe.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake 7 ide menengan sing bisa ditemokake kanthi apik tenan, kanthi kabeh saka tlaga sing setya ing landmark sing kondhang kanggo rekreasi saka fiksi sing misuwur saka MCU. Sampeyan bisa nggunakake tautan ing ngisor iki kanggo mlumpat ing kaca kasebut yen menara tartamtu njupuk kepenak sampeyan, utawa goleki kabeh kanggo njaluk energi sing mili.

Menara abad pertengahan dibangun ing Minecraft

Menara abad pertengahan

Siji kanggo necromran brooding, menara abad pertengahan iki dening sampeyan “MythicalSausage” nggunakake Watu Batu lan Blackstone kanggo nggawe tampilan sing apik banget. Sampeyan meh bisa ngrungokake penyihir saka kene. Yen sampeyan butuh turu ing endi wae nalika sampeyan masak skema sing nggegirisi kanggo pemain liyane ing server sampeyan, iki minangka bangunan kanggo sampeyan. Sekeliling karo sawetara wedhus kanggo adol tema setan.

Landmark Terkenal Ben Dibangun ing Minecraft

Big Ben

Yen luwih becik duwe arsitektur apik kanggo nggawe jagad sampeyan rumangsa khusus, Big Ben minangka bangunan sing tantangan sing bakal katon apik banget yen wis rampung. YOUTUBER “N11ck” Nduwe video kanggo nuduhake persis sampeyan ngrampungake dhewe. Yen sampeyan wis sawise luwih akeh, dheweke uga duwe video babagan cara nggawe jembatan menara, dadi sampeyan bisa nggawe London dhewe ing Minecraft.

Menara sing gampang dibangun nganggo nggunakake watu lan kayu ing alas ing Minecraft

Menara Sederhana

Yen sampeyan nggoleki soko sing luwih gampang, mula menara sing gampang iki dening YouTuber “Geminitay” minangka titik wiwitan sing apik. Dibangun nggunakake bahan sing gampang klumpukne, menara iki kudu gampang dibangun ing mode kreatif utawa slamet. Coba mundur yen sampeyan ngrampungake bangunan lan sampeyan bakal weruh manawa isih katon apik banget! Coba deleng dhaptar kita sing paling apik ing Minecraft kanggo nggawe bangunan iki bisa urip.

Menara Avengers dibangun ing Minecraft

Menara Avengers

Oke, aku ora bisa nolak. Aku kudu remet sawetara sing nggumunake ing endi wae, lan ora ana sing luwih apik tinimbang menara Avenger. Yen iki rumangsa seneng, sampeyan “TSMC – Minecraft” wis nggawe tutorial sing bakal mlaku sampeyan liwat kabeh langkah, ninggalake sampeyan kanthi menehi rendisi saka menara tony sing nggumunake. Apa sampeyan pengin nggawe ulang adegan favorit, utawa sampeyan pengin golek ruangane nggumunake ing sawetara kulit marvel sing apik tenan, iki minangka barang sing sampurna kanggo penggemar MCU. . Apa kita kudu ngyakinake luwih sampeyan?

Mesthi wae teknis ora dadi menara malih ing MCU. Wiwit Spider-Man Homecoming, kita wis ngerti manawa Menara Avenger didol nalika Tony pindhah tim menyang fasilitas kasebut ing NewState New York. Pitakon gedhe: Sapa sing tuku Menara Avengers ing MCU? Apa Fitra Fitra? Aku ragu. Apa ana sing kudu dilakoni kanthi bencana anyar sing gedhe ing seri hawkeye? Mesthi bakal adhem, nanging pemilike penghargaan penghargaan sing saiki bakal katon saiki. Preduli, kenapa ora mbuwang wektu kabeh teori sing apik? Sampeyan bisa duwe atusan varian Stars Tower sadurunge bener dicethakake.

Menara Bèntèng Sejarah dibangun ing Minecraft

Menara Kastil

Yen sampeyan nggoleki klasik sing sejati, Menara Bèntèng Bèntèng iki Youtuber “GAMING WELLSBER” Kudu ing sisih ndhuwur dhaptar sampeyan kanggo nyoba. Kanthi lumut nyiram ing antarane watu lan wesi bar ing jendhela, menara iki rumangsa wis disuwek metu saka buku sejarah. Kepala menyang ndhuwur kanggo nemokake platform sing sampurna kanggo nembak panah lan nglindhungi desa sampeyan. Sampeyan bisa uga nambah stabil ing njaba supaya sampeyan ana ing endi wae kanggo njaga jaran.

Menara Wisaya ngubur wit ing Minecraft

Menara Wisaya

Yen sampeyan rumangsa seneng perang pasukan ala, menara tuntunan iki YouDuber dening YouDuber “Zaypixel” bakal dadi dhasar sing cocog. Saka njaba, kembang lan sayuran liyane nggawe suasana sing tenang, sing narik kawigaten sing bakal ngapusi sembarang sumur sing ora bisa mikir yen sampeyan ora ancaman. Nanging, sirah ing njero lan sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo nggedhekake senjata lan nggawe sawetara potion. Mobsone mungsuh kasebut ora bakal bisa ndeleng!

Masarakat Paw Patrol sing dibangun ing Minecraft

Markas Paw Patrol

Rungokake kene – Paw patroli, lan aku ora bakal krungu. Yen sampeyan pengin nggawe Markas Paw Patrol Lookout ing jagad sampeyan dhewe, “TSMC – Minecraft” ndadekake gampang banget karo tutorial. Tambah ing sawetara omah sing adhem lan sampeyan bisa uga nggawe teluk petualangan sampeyan dhewe.

Sanajan sampeyan ora dadi penggemar patroli paw, selokan logo sing luwih gedhe tinimbang bangunan iki, mula gunakake kanggo nggawe jagad iki.

Kanthi mangkono, sampeyan kudu duwe kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe menara ikonik ing minecraft. Apa sampeyan pengin nggawe maneh wektu apik saka Film Favorit, kartun bocah-bocah, utawa kenangan liburan, Pandhuan iki sampeyan wis dijamin. Yen sampeyan pengin lanskap epik kanggo pujian menara sampeyan, deleng dhaptar wiji sing paling apik ing Minecraft. Mesthi wae, sing ora ana sing dibandhingake karo sawetara Vistas sing hebat sing alamiah kanthi alami ing Minecraft 1.18. Yen sampeyan seneng karo sing anyar, priksa kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Minecraft 1.19, sing bakal nggawa kodok, petugas bakar, lan warden menyang minecraft.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Mojang Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Hayden minangka panulis panulis kanggo RPS, sawise gabung karo tim ing wulan September 2021 sawise sawetara freelancing kanggo TheGamer. Dheweke dadi penggemar game slamet, utamane sing fokus ing undead. Zombi. Walkers. Shambler. Apa wae sing diarani, Hayden mesthi dadi penggemar.