Daftar Komando Konsol 4 | Fallout Cheats, Сообщество Steam: Руководство: All guns cheat codes Fallout 4 (DLC included)

Kode cheat 4 Fallout PC

Contents

ModPos [x / y / z] [posisi] target target

Fallout 4 Cidra dhaptar

Cidra Fallout minangka dhaptar sing dianyari kabeh printah console Fallout 4 kanggo Mac (Uap). Cidra ing dhaptar iki kalebu kabeh DLCS: Nuka-World, Autoto, pelabuhan sing adoh.

Ketik jeneng prentah menyang kothak telusuran supaya cepet nyaring 134 Prentah. Hover babagan printah ing meja kanggo ndeleng bantuan argumentasi. Klik “tampilan kertu” kanggo ndeleng printah console kanthi format sing gampang diwaca.

. Tombol paling umum yaiku ~ (tilde), `(kuburan, biasane ing esc) lan ‘(apostrophe). Yen ora ana karya iki, utawa sampeyan duwe masalah nggunakake konsol, mangga deleng pandhuan bantuan konsol.

Target Target printah sing bakal ngetrapake efek kanggo target sing saiki wis dipilih. Kanggo milih target, klik obyek, NPC utawa barang nalika console mbukak (ID referensi banjur bakal katon ing ndhuwur console ing kurungan). Kanggo ngilangi target, klik maneh target. Kabeh printah target dituduhake nganggo lencana printah target ing mburi deskripsi kasebut. Tambah Player. kanggo miwiti printah konsol target kanggo ngetrapake efek kanggo karakter sampeyan (e.g. Pemain.additem tinimbang tambahan).

Tampilan kertu tampilan

Jeneng printah Sintaksis Katrangan
Pemain.Additem Pemain. Prentah iki bakal nambah barang ing ID sing ditemtokake kanggo persediaan sampeyan. Sampeyan uga bisa nemtokake jumlah, sing bakal nggawe prentah kasebut menehi jumlah barang kasebut. Yen sampeyan nemtokake 1 ing pungkasan printah (bisu), ora ana pesen konfirmasi sing bakal dituduhake.
Pemain.mbusakallitem Pemain.mbusakallitem Prentah iki bakal mbusak persediaan karakter (mbusak kabeh barang).
Pemain.Mbusak Pemain. Prentah iki, amarga jeneng kasebut bakal menehi saran, mbusak item sing ditemtokake saka persediaan sampeyan. .
Pemain.mateni Pemain.mateni Prentah iki bakal ngeset kesehatan kanggo 0, mateni sampeyan.
Pemain.adpper Pemain.AddperK [Perk ID] Prentah iki bakal menehi karakter sampeyan karo ID sing wis ditemtokake.
Pemain.Properti Pemain.Copot [Perk ID] Komando kasebut bakal mbusak perk kanthi id sing ditemtokake saka karakter sampeyan.
Pemain.Jinis Pemain.Jinis Prentah iki bakal ngganti jinis karakter sampeyan (ngalih ing antarane lanang lan wadon).
Pemain.setlevel Pemain.Setlevel [level] Iki ngapusi bakal nyetel level karakter sampeyan kanggo level sing ditemtokake.
Pemain.Resethealth Pemain.Resethealth Prentah iki bakal mulihake kesehatan nganti maksimal (100%).
Pemain.Setrace Pemain.Setrace [ID balapan] Iki ngapusi bakal ngganti lomba karakter fallout sampeyan, sing cocog karo balapan sing ditemtokake. Gunakake ‘manungsa’ kanggo bali menyang formulir normal. CATETAN: Sampeyan bisa uga ngalami masalah ngalih balapan yen karakter sampeyan ora duwe setelan tampilan gawan. Gunakake printah ‘showlooksmenu’ kanggo ngganti tampilan karakter sampeyan.
Pemain.njaluk Pemain.Getav [ID Variabel Character] Printah iki bakal nyithak kanggo nglipur nilai variabel pamuter sing ditemtokake. Kanggo dhaptar ID Variabel Player, bukak kaca iki.
Pemain.Setav Pemain.Setav [ID variabel karakter] [nilai] Prentah iki bakal nyetel variabel pamuter sing ditemtokake kanggo nilai sing ditemtokake.
Pemain.modav Pemain.Modav [ID variabel karakter] [nilai] Cheat iki padha karo printah Setav, nanging ora nyetel variabel pamuter kanthi nilai sing ditemtokake, mula bakal nambah nilai kasebut ing Nilai sing ana.
Pemain.Forceav Pemain. Prentah iki bakal ngeset variabel pamuter sing ditemtokake menyang nilai sing ditemtokake. Bentenane antara printah iki lan Setav iki bakal menehi nilai kanggo pamuter sing variabel Variabel kabeh saka kabeh modifer. Contone, yen sampeyan duwe +10 nyelinep saka waja lan digunakake Setav kanggo nyetir maneh kanggo 20, sampeyan bakal duwe 3 sneak, nanging total sampeyan ora nggatekake kabeh faktor lan ngganti mutlak regane, dudu nilai dhasar.
Pemain.Planconganme Pemain.Plancongan [ID item] [jumlah] [Kualitas] Prentah iki bakal ngasilake barang, karakter (NPC), titah utawa obyek ing ngarep pamuter sampeyan.
showlooksmenu Player 1 showlooksmenu Player 1 Prentah iki bakal mbukak menu tampilan supaya sampeyan bisa ngganti tampilan (e.g. Rambut, Mripat, lsp) saka karakter sampeyan.
showpecialMenu showpecialMenu Printah iki mbukak menu khusus. Menu khusus bisa digunakake kanggo ngganti jeneng karakter lan ngowahi s.P.E.C.Aku..L. poin.
Pemain.pindhah menyang Pemain.ngalangi [item / npc / id obyek] Prentah iki bakal telepor karakter menyang NPC, obyek utawa barang kanthi ID sing wis ditemtokake.
Pitulung Tulung [“Telusuri Term”] [Search Type] [Form ID] . Deleng panjelasan argumen kanggo rincian.
Cetha Cetha Prentah iki ngresiki konsol kabeh pesen sing ana.
Showallmaparkers showallpaparkers [Aktifake / Pateni] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake (Temokake) lan mateni panandha peta (undiscover). MARKERS MARLINE KANGGO UNTUK KANGGO.
Togglegodmode Togglegodmode Togol printah iki (mbisakake lan mateni) mode dewa kanggo karakter sampeyan. Ing mode God, karakter sampeyan ora bisa dingerteni, tegese sampeyan ora bisa ngrusak (saka kabeh, kalebu radiasi, oksigen, lsp).
Toggleimmortalmode toggleimmortalmode Togel ngapusi iki (mbisakake lan mateni) Mode IMMortal kanggo karakter sampeyan. Ing mode Abadi, karakter sampeyan isih bakal ngrusak nanging ora bisa mati amarga kesehatan ora bakal tekan 0.
Togglecollision Togglecollision Togol printah iki (mbisakake lan mateni) mode noclip. Ing mode klip karakter sampeyan ora tabrakan karo obyek sing padhet ing saindenging jagad, iki ngidini sampeyan mindhah liwat tembok, lsp. Prentah iki migunani kanggo entuk unsuck saka lokasi lan ngakses lokasi sing biasane metu.
Togglegamepause Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Ngaso Game. Nalika ngaso, game wis beku, sawise nerusake, game terus saka nomer loro sadurunge ngaso.
SETCAMERAFOV SETCAMERAFOV [wong katelu] [wong pisanan FOV] Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel pertunjung pemandangan pisanan lan katelu (FOV). Sawijining lapangan yaiku kepiye karakter sampeyan bisa ndeleng.
ToggleFlycam ToggleFlycam [beku] Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Flycam (Freecam) kanggo karakter sampeyan. Ing mode Flycam, kamera dadi pedhot saka karakter sampeyan – sampeyan bisa mindhah kanggo njelajah jagad ing sekitar karakter sampeyan (sing bakal tetep ana ing ngendi nalika sampeyan aktif mode Cam). Sawise mateni Mode Flycam, kamera bakal bali menyang posisi asline lan ngontrol karakter kasebut maneh.
Setufocamspeedmult setufocamspeedmult [kacepetan] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti kacepetan kamera mode Flycam Mode ing (alon-alon utawa nyepetake).
Togglemenus Togglemenus Prentah iki bakal ndhelikake UI, kalebu konsol. .
Screenshot Screenshot Prentah iki bakal njupuk gambar layar sampeyan saiki
UpdateGodrayettings UpdateGodraySettings [setelan / onggo] [regane] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake lan mateni ray-ray, utawa kanggo ngganti nilai sing ditemtokake sinar dewa sing ditemtokake.
Centeroncell Centeroncell [ID Cell] Prentah iki bakal teleport karakter sampeyan menyang sel kanthi ID sel sing ditemtokake.
SetconsoleOUPILE SetconsoleOUPILE [File Jeneng] Printah iki salah ditulis ing game – ora ana t ing output. Prentah iki bakal log output konsol ing teks menyang file sing wis ditemtokake.
Runconsolebatch runconsolebatch [jeneng file] Iki ngapusi bakal nglakokake dhaptar printah ing file sing wis ditemtokake. Katon file ing direktori game root (folder utama game). Sampeyan ora perlu nemtokake pungkasan file (e.g. ‘.TXT ‘), mung jeneng file.
tfow tfow Cheat iki mbisakake kabut (Togel) perang (FOW) ing peta sing saiki diputer.
Togglegrass Togglegrass Prentah iki bakal milih visibilitas arti suket sawise nglakokake printah iki kanggo pisanan, suket bakal didhelikake (mbukak maneh kanggo nuduhake suket maneh).
ToggletRihuicing ToggletRihuicing Prentah iki bakal ngaktifake lan mateni (Toggle) Trijuicing. Sanajan ora dikepengini, kita percaya trijuicing nuduhake panyaring anisotropik, tegese milih trijuicing kamungkinan kanggo nambah kinerja game.
Togglelodland Togglelodland Printah iki mbisakake lan mateni (togel) Tampilan Lod sing adoh.
Togglesky Togglesky Togol printah iki (mbisakake lan mateni) rendang langit.
Togglewatersystem Togglewatersystem Prentah iki mateni visibilitas banyu sajrone sawetara detik, sawise sampeyan kudu nglakokake prentah kanggo ndhelikake banyu.
Togglewireframe Togglewireframe Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Mode Wireframe. Ing mode Wirframe, WireRame digambar modhèren (karakter, obyek, dll) tinimbang tekstur sing biasane. Iki nggawe efek visual sing unik / spoofy. GUI ora kena pengaruh saka ngapusi iki.
Quitgame quitgame Prentah iki, amarga jeneng kasebut bakal menehi saran, bakal metu game kasebut.
ClearScreenBloood ClearScreenBlood Printah iki ngilangi kabeh efek visual kaya getih, bledug, lsp, saka layar sampeyan.
Savgame savgame [save file file] Prentah iki bakal nylametake game / kemajuan saiki menyang file sing wis ditemtokake.
Loadgame loadgame [mbukak file file] Prentah iki bakal mbukak file nyimpen sing ditemtokake.
Setglobaltimultiplier Setglobaltimenaltiplier [multiplier] Prentah iki bisa digunakake kanggo nyepetake utawa alon-alon ing jangkah ing game kasebut – multiplier 0.5 bakal nggawe game kasebut kanthi alon-alon ing setengah tarif biasane, multiplier 2 bakal nggawe kaping pindho.
CARTRA COMA cARGRAPHARD [ON / OFF / RIM] [Lampu kuki] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake, mateni lan ngowahi lampu rim ing model karakter.
Settage Setsi [Quest ID] [Tahapan #] Ngapusi iki bisa digunakake kanggo advance (utawa ngasilake) menyang tahap sing ditemtokake ing upaya.
Numpak Getrapt [Quest ID] Iki ngapusi bakal nyithak tahapan saiki sampeyan ing nggoleki sing ditemtokake.
sqt sqt SQT Tampilake Tampilake Tampilake Tampilake – Prentah iki bakal nyithak dhaptar target kanggo nggoleki saiki. .
Lengkap Lengkap [Quest ID] Ngapusi iki bakal langsung ngrampungake Quest kanthi ID sing ditemtokake kanggo karakter sampeyan.
Resetquest Resetquest [ID Quest] Prentah iki bisa digunakake kanggo bali menyang titik wiwitan lan miwiti maneh (utawa wis rampung). CATETAN: Kadhangkala printah iki bisa nyebabake bug sing nyegah sampeyan ora bisa maju ing upaya ngreset maneh.
Showquestobectectived showqueststobectecty [Quest ID] Prentah iki nyithak dhaptar kabeh tujuan kanggo nggoleki karo ID sing wis ditemtokake. Yen sampeyan ora nemtokake ID Quest, dhaptar tujuan kanggo kabeh pencarian ing game kasebut bakal dicithak kanggo konsol.
Lengkehlobjektivewa CertraLobjective [ID Quest ID] Prentah iki bakal ngrampungake kabeh tujuan sing ana kanggo nggoleki karo ID sing wis ditemtokake.
caq caq Iki ngapusi bakal ngrampungake saben nggoleki ing Fallout 4. Kabeh barang nggoleki lan prestasi sing gegandhengan karo nggoleki uga bakal diwenehake ing wektu iki. Amarga jumlah barang lan prestasi, iki asring nyebabake game kasebut bakal nabrak nalika nabrak.
Movetoquesttarget MovetoquestTarget [ID Quest] Prentah iki bakal teleport karakter sampeyan menyang target sing saiki.
ShowquestsTages Showquestage [ID Quest] Printah iki bakal nyithak dhaptar kabeh tahap (rampung lan ora rampung) saka nggoleki karo ID sing wis ditemtokake – migunani kanggo nemokake nomer panggung upaya.
Showquestvars Showquestvars [ID Quest] Prentah iki bakal nyithak dhaptar variabel sing digunakake dening upaya sing ditemtokake.
Additem Additem [ID item] [jumlah] [meneng] Prentah iki bisa digunakake kanggo nambah jumlah sing ditemtokake kanggo persediaan NPC, pamuter utawa target liyane kanthi persediaan. Target Target
cf “objektif.Additem “ cf “objektif.Additem “[ID Rujukan] [jumlah] [meneng] Prentah iki padha karo printah tambahan, nanging bisa digunakake kanggo nambah item menyang inventaris sing ditemtokake dening ID referensi, ora mung ID item. ID referensi minangka ID unik sing ditugasake kanggo item / obyek / etc nalika ditanduri ing jagad iki. Sampeyan bisa ngerteni ID referensi kanggo item / obyek kanthi ngeklik ing game sampeyan nalika console mbukak. Target Target
cf “objektif.CoasthodTointmenttoryitem “ cf “objektif. Printah iki nambahake mod menyang item sing ditemtokake. Barang kasebut kudu ing persediaan target sing wis ditemtokake. Target Target
cf “objektif.Copot kacaPilih “ cf “objektif.Busak Copot “[ID ID] [ID Modifikasi] Printah iki ngilangi modifikasi saka barang sing ditemtokake ing persediaan target. Target Target
Mbusak Copot [ID item] [jumlah] Prentah iki bisa digunakake kanggo mbusak item saka persediaan pamuter, NPC utawa target liyane karo persediaan. Target Target
nyelehake nyelehake [ID item] [jumlah] Printah iki ngilangi barang sing ditemtokake (lan opsional, jumlah) saka persediaan target lan nyemprotake barang ing lantai cedhak target. Target Target
mbusakallitem Copot [ID RECIPIENT] Prentah iki bakal ngilangi kabeh barang saka persediaan target. Yen sampeyan milih nemtokake ID panampa minangka argumentasi, barang bakal dipindhah saka target menyang persediaan panampa. Target Target
showinventori showinventory [modifikasi nuduhake] Prentah iki nyithak dhaptar kabeh barang ing persediaan target kanggo konsol. Target Target
Fipling Lengkap [ID ID] Prentah iki padha karo target kanthi item sing ditemtokake. Barang kasebut kudu ana ing persediaan target. Target Target
unipipitem unipipitem [ID item] Prentah iki ora cocog karo barang sing ditemtokake saka target lan target ing persediaan target.
unipipall unipipall Prentah iki ora cocog Kabeh barang sing saiki dilengkapi target lan dipasang ing persediaan target. Target Target
OpenCordContainer 1 OpenCordContainer 1 . Sampeyan bisa mindhah konten menyang persediaan pamuter kanthi nyeret dheweke menyang sampeyan dhewe. Sawetara barang sandhangan kaya klambi ora bakal ditampilake ing antarmuka iki nanging waja, lsp. Target Target
mateni mateni Prentah iki, minangka jeneng kasebut bisa uga menehi saran, mateni target (nyetel kesehatane nganti 0). Target Target
Wungus Wungus Prentah iki bakal nggawa NPC sing wis mati maneh sawise urip wis mati. Target Target
tai tai Prentah iki bakal ngaktifake utawa mateni (Togol) AI kanggo target. Biasane, target apa wae sing cacat bakal beku nganti AI diaktifake maneh. Target Target
Togglecombatai Togglecombatai Prentah iki bakal milih (ngaktifake utawa mateni) tempur AI kanggo target. Nalika pertempuran AI dipatèni, NPC bakal duwe prilaku kanggo apa wae sing ora ana hubungane. Dheweke ora bakal bisa nyerang sampeyan (utawa nindakake apa wae sing ana gandhengane karo tempur AI). Target Target
Jinis Jinis Prentah iki bakal ngganti jinis target. Yen target iku wanita, dheweke bakal dadi pria, yen target iku lanang, dheweke bakal dadi wanita. Ora dianjurake sampeyan nggunakake printah iki sing dibutuhake kanggo nggoleki lan ora bisa ditrapake maneh amarga bisa nyebabake masalah. Target Target
Isestren Isestren Printah iki bakal nyithak 1 ing konsol yen target penting, lan 0 ing konsol yen target ora penting. Target penting (biasane NPC) ora bisa dipateni kanthi permanen. Target Target
njaluk Getav [ID variabel] . Target Target
Setav Setav [ID variabel] [regane] Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel nilai variabel sing ditemtokake. Target Target
modav Modav [ID variabel] [nilai] Prentah iki bakal ngowahi nilai variabel sing ditemtokake. Target Target
Forceav Forceav [ID variabel] [regane] Prentah iki bakal ngeset nilai variabel sing ditemtokake. Prentah iki nyetel variabel kanggo nilai sing ditemtokake lan ora nggatekake kabeh modifer liyane. Yen sampeyan nyetel nyelinep nganti 5 nggunakake prentah iki lan sampeyan duwe +15 nyolong saka sandhangan, sampeyan isih bakal duwe 5 sneak. Yen sampeyan nyetel nyelinep kanggo 5 nggunakake printah Setav, sampeyan bakal duwe 20 nyolong nganggo sandhangan sing ditawakake +15. Target Target
pindhah menyang Pindhah [ID Rujukan] . Target Target
Togglecontrolsdriven togglecontrolsdriven Prentah iki bakal ngontrol sampeyan kanggo ngontrol karakter target. Nglakokake printah sing padha maneh kanggo mungkasi ngontrol karakter. Amarga iki ora njupuk sampeyan ngontrol karakter pamuter, sampeyan kudu nglakokake pamuter.TC utawa ora mlebu sampeyan bakal ditrapake kanggo pamuter lan target sing sampeyan ngontrol. Target Target
AddTofaction AddTofaction [Faksi ID] [kanca / ally] Printah iki nambah target ing fraksi karo ID sing wis ditemtokake minangka salah sawijining sekutu utawa kanca. Target Target
Mbusak Mbusak [Faksi ID] Printah iki ngilangi target saka fraksi karo ID sing wis ditemtokake. Target Target
Copot Copot Prentah iki ngilangi target saka kabeh fraksi sing saiki dadi anggota. Target Target
Setel Seksi [Id Faction 1] [Id Faction 2] [kanca / Ally] [kanca / ally] Prentah iki bakal nggawe rong fraksi dadi sekutu utawa kanca sing duwe saben liyane.
Setemy Setel [Faksi ID 1] [Faksi ID 2] [Neutral / mungsuh] [netral / mungsuh] Prentah iki bakal nggawe rong fraksi loro utawa mungsuh saben liyane.
Showbartermenu showbartermenu [diskon%] Printah iki mbukak menu barter, sing ngidini sampeyan barter karo NPC sing cedhak. Target Target
daur ulang daur ulang Prentah iki ngreset target (kapilih) sampeyan kanggo cara nalika dheweke pisanan (uga bakal nyegerake NPC). Yen digunakake ing wadhah, konten konten kasebut bakal diilangi. . Target Target
Killall Killall Prentah iki bakal mateni kabeh NPC sing ora penting ing jarak (sel peta sing saiki dimuat). Elinga yen NPCs lan kanca sing penting ora bakal dipateni nalika nggunakake prentah iki.
Kah Prentah iki mateni kabeh NPC sing musuhan ing jarak sampeyan (sel-sel peta sing saiki dimuat).
SETCommandAmDate SETCommandandate [Command State] Prentah iki ngidini sampeyan ngganti negara printah NPC sampeyan. Negara printah 1 ngidini sampeyan ngontrol NPC kanthi cara sing padha karo kanca, sanajan ana ing njaba pemukiman sampeyan. Target Target
TDetect TDetect Prentah iki bisa ditindakake minangka komando sing ditargetake – yen sampeyan milih target sadurunge nglakokake prentah iki, efek saka printah iki bakal ditrapake kanggo target sampeyan, yen ora bisa ditrapake kanggo kabeh aktor. Togol printah iki (mbisakake lan mateni) deteteksi ai. Kanthi deteksi AI dipatèni, aktor / npcs bakal ora ngerti yen tumindak sampeyan (mula dheweke ora bakal menehi reaksi marang perkara sing sampeyan lakoni).
Setessensial Setel [NPC ID] [Status penting] Prentah iki ngganti ‘status penting’ NPC kanthi ID sing wis ditemtokake. Nalika NPC penting, ora bisa dipateni.
Forsepath Forsepath Yen NPC sing diangkah saiki lagi ana path, utawa ngitung dalan, prentah iki bakal meksa manawa dalan kasebut bakal diitip maneh. Migunani kanggo njupuk NPCS unstruck / nemokake cara anyar menyang lokasi yen lagi njupuk rute sing ora bener.
forcepathfailure Yen NPC sing diangkah saiki wis ngetutake dalan, prentah iki bakal nggawe path NPCs gagal. Dalan kasebut nyoba kanggo ngetutake bakal diwilang maneh, lan ora bakal nyoba ngetutake dalan sing padha karo sadurunge. Target Target
Reseti Reseti Prentah iki bakal ngreset ai saka NPC sing target – migunani kanggo ndandani NPC sing rusak / ora bisa digunakake kaya sing dikarepake. Target Target
Game Cfg “Game.AddperKoints “ Game Cfg “Game.AddperKPoints “[jumlah] Printah iki nambah jumlah wadhah perke.
Getgs Getgs [setelan game] Printah iki nyithak nilai setelan game sing ditemtokake kanggo konsol.
SETGS SETGS [setelan game] [nilai] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti (set) Nilai saka setelan game sing ditemtokake.
Pickbyrefid Pickbyrefid [ID Rujukan] Prentah iki milih item / obyek / NPC kanthi ID referensi sing ditemtokake.
GetplayerGribbedref Printah iki nyithak ID referensi saka barang sing saiki sampeyan lakoni.
GetSelectedRef GetSelectedRef Prentah iki obyek / item referensi / NPC sing saiki dipilih kanggo konsol.
Picklastref picklastref Prentah iki bakal milih obyek / item pungkasan / NPC sing sampeyan pilih. .g. item), iki bakal dipilih, tinimbang sing dipilih sadurunge wis digawe.
PlancHere Plancethere [ID BASA] [Jumlah] [Dracelling] [arah] Prentah iki bakal nyelehake obyek kasebut kanthi ID Dasar sing ditemtokake ing lokasi kursor. Sampeyan bisa milih menehi luwih akeh argumen kanggo ngganti ing ngendi bakal dipanggonke.
Pateni Prentah iki bakal ndhelikake obyek sing ditargetake, item utawa NPC. Target Target
ngaktifake ngaktifake Prentah iki bakal nuduhake obyek target, item utawa NPC (yen ora aktif sadurunge). Target Target
Spawnupe Spawnupe Prentah iki nyedhiyakake duplikat saka barang / obyek / NPC sing ditargetake. Target Target
Attoumpmod Dilengkap [ID Modifikasi] Prentah iki bakal nempelake mod sing wis ditemtokake dening ID dhasar ing item sing diangkah. Target Target
Mbusak Mbusak [ID Modifikasi] Prentah iki bakal mbusak mod sing ditemtokake dening ID dhasar saka item sing diangkah.
Setscale Setscale [multiplier] Prentah iki bakal nyetel skala obyek / item / NPC target sampeyan. Iki bisa digunakake kanggo nggawe target luwih gedhe lan luwih cilik. Sampeyan bisa uga kudu ngaktifake lan mateni target kanggo ngganti (deleng . .Pateni printah). Target Target
nemu nemu Prentah iki bakal nyithak skala sing paling anyar babagan obyek / NPC.
Getpos Getpos [x / y / z] Prentah iki bakal nyithak koordinat saiki saka target target ing sadawane sumbu sing ditemtokake. Target Target
setpos Setpos [x / y / z] [posisi] . Target Target
ModPos Prentah iki bisa digunakake kanggo nambah lan nyuda nomer saka posisi obyek, NPC utawa barang ing sadawane X, Y utawa Z Axis. Target Target
Kunci Kunci [syarat tingkat] Prentah iki bakal ngunci lawang, safes, kontaner lan terminal. Syarat kunci bisa disesuaikan kanthi nggunakake pitakonan syarat. Target Target
Mbukak kunci Mbukak kunci Prentah iki bakal mbukak kunci lawang, aman, wadhah utawa terminal. Target Target
Aktifake Aktifake Prentah iki bakal ngaktifake barang sing biasane mbutuhake aktifitas liwat obrolan utawa tombol utawa tombol. Target Target
MarkfordELETE MarkfordELETE Prentah iki bakal mbusak target saka game (kanthi permanen, ora mung ndhelikake). Target Target
Setingkat Setopentiate [0/2] Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel kahanan sing mbukak barang kaya lawang. Kahanan 0 wis ditutup, negara 2 mbukak.
setularis setularis Prentah iki bakal nggawe sampeyan pemilik item / obyek sing ditargetake.
Setangle Setangle [x / y / z] [derajat] .
modangle Modangle [x / y / z] [derajat] Prentah iki bakal ngowahi sudut target kanthi jumlah sing ditemtokake.
getangle Getangle [x / y / z] Prentah iki bakal nyithak sudut sudut sing ditemtokake sumbu target menyang konsol.
Setel Timcale menyang Setel Timcale nganti [Detik] Prentah iki ngganti pirang-pirang detik saben detik kanggo kaping pindho ing urip nyata. Default yaiku 20, tegese saben detik kanthi nyata, 20 detik ing pass fallout.
Setel Gamehour menyang Setel GameHour TO [jam] Prentah iki ngganti wektu dina (0-24 jam).
Setel game game kanggo Setel game game nganti [dina] Prentah iki ngganti dina ing game ing game (1-31).
Setel gameyear menyang Setel gameyear nganti [taun] Printah iki ngganti taun-game taun saiki.
fdiffmultlegendarychance_ FdiffmultlegendaryChance_ [legendary Chance] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti kasempatan kanggo spawning mungsuh legendaris. Elinga yen sampeyan ora butuh papan ing antarane kasempatan lan prentah, kanggo nggawe kasempatan kanggo gampang sampeyan bakal nggunakake printah fdiffmultlegendarychance_ve.
forceweather Iki ngapusi kanthi pas kanthi cepet kanthi cepet.
Setweather Setweather [Cuaca ID] Iki ngapusi owah-owahan cuaca kanthi bertahap – Kaya Nganti Aman.
Setfv SETPV [jeneng properti papyrus] [regane] Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti nilai properti papyrus.
scrapall scrapall Prentah iki bakal mbungkus kabeh barang / obyek sing bisa dipotong ing sel peta sing saiki dimuat.

Pemain.Komando Additem

Pemain.Additem [kode item] [jumlah] [meneng]

Prentah iki bakal nambah barang ing ID sing ditemtokake kanggo persediaan sampeyan. Sampeyan uga bisa nemtokake jumlah, sing bakal nggawe prentah kasebut menehi jumlah barang kasebut. Yen sampeyan nemtokake 1 ing pungkasan printah (bisu), ora ana pesen konfirmasi sing bakal dituduhake.

Kode item Kode item item sing pengin ditandur. Deleng dhaptar kode item kanggo dhaptar kode.
Jumlah Opsional (gawan 1). Jumlah item sing sampeyan pengin ditambahake menyang persediaan.
Meneng Opsional. Yen sampeyan nemtokake 1 (utawa bener) ing kene, sampeyan ora bakal dijaluk karo menu konfirmasi sawise nglakokake prentah.

Pitulung liyane

.Printah Copot Mbusak

Prentah iki bakal mbusak persediaan karakter (mbusak kabeh barang).

.Komando mbusak Copot

Pemain.

Prentah iki, amarga jeneng kasebut bakal menehi saran, mbusak item sing ditemtokake saka persediaan sampeyan. Yen jumlah sing ditemtokake, bakal mbusak jumlah kasebut.

Kode item Kode item sing pengin dicopot saka persediaan sampeyan.
Jumlah Jumlah item sing wis ditemtokake sing pengin dicopot saka persediaan.

Pitulung liyane

Pemain.mateni printah

Prentah iki bakal ngeset kesehatan kanggo 0, mateni sampeyan.

Pemain.AddperK Command

Pemain.

Prentah iki bakal menehi karakter sampeyan karo ID sing wis ditemtokake.

ID Perk ID saka perk sampeyan pengin menehi karakter sampeyan.

Pitulung liyane

Pemain.Komando Properti

Pemain.Copot [Perk ID]

Komando kasebut bakal mbusak perk kanthi id sing ditemtokake saka karakter sampeyan.

ID Perk ID saka perk sampeyan pengin mbusak saka karakter sampeyan.

Pitulung liyane

Pemain.Printah sexchange

.

Pemain.printah setlevel

Iki ngapusi bakal nyetel level karakter sampeyan kanggo level sing ditemtokake.

Tingkat Tingkat sing pengin sampeyan pilih pamuter.

Pitulung liyane

Pemain.Prentah Reset

Prentah iki bakal mulihake kesehatan nganti maksimal (100%).

Pemain.printah setan

Pemain.Setrace [ID balapan]

Iki ngapusi bakal ngganti lomba karakter fallout sampeyan, sing cocog karo balapan sing ditemtokake. Gunakake ‘manungsa’ kanggo bali menyang formulir normal. CATETAN: Sampeyan bisa uga ngalami masalah ngalih balapan yen karakter sampeyan ora duwe setelan tampilan gawan. Gunakake printah ‘showlooksmenu’ kanggo ngganti tampilan karakter sampeyan.

ID balapan sing pengin sampeyan ganti. Gunakake ‘manungsa’ kanggo bali menyang formulir normal sampeyan.

Pitulung liyane

Pemain.printah njaluk

Pemain.Getav [ID Variabel Character]

Printah iki bakal nyithak kanggo nglipur nilai variabel pamuter sing ditemtokake. Kanggo dhaptar ID Variabel Player, bukak kaca iki.

ID variabel karakter ID saka variabel karakter sing pengin sampeyan ngerteni nilai.

Pitulung liyane

Pemain.printah setav

Pemain.Setav [ID variabel karakter] [nilai]

Prentah iki bakal nyetel variabel pamuter sing ditemtokake kanggo nilai sing ditemtokake.

ID variabel karakter ID saka variabel karakter sing pengin sampeyan nyetel nilai.
Regane Nilai sing pengin sampeyan nyetel variabel karakter menyang.

Pitulung liyane

Pemain.printah modav

Pemain.Modav [ID variabel karakter] [nilai]

Cheat iki padha karo printah Setav, nanging ora nyetel variabel pamuter kanthi nilai sing ditemtokake, mula bakal nambah nilai kasebut ing Nilai sing ana.

ID variabel karakter ID saka variabel karakter sing pengin ngganti regane.
Regane Nilai sing pengin ditambahake menyang variabel karakter sing ditemtokake. Gunakake nomer negatif kanggo mbusak nilai.

Pitulung liyane

Pemain.printah forceav

Pemain.Forceav [ID variabel karakter] [regane]

Prentah iki bakal ngeset variabel pamuter sing ditemtokake menyang nilai sing ditemtokake. Bentenane antara printah iki lan Setav iki bakal menehi nilai kanggo pamuter sing variabel Variabel kabeh saka kabeh modifer. .

ID variabel karakter ID saka variabel karakter sing pengin sampeyan ganti regane.
Regane Nilai sing pengin sampeyan nyetel variabel karakter menyang.

Pitulung liyane

Pemain.Prentah Plancongan

Pemain.Plancongan [ID item] [jumlah] [Kualitas]

Prentah iki bakal ngasilake barang, karakter (NPC), titah utawa obyek ing ngarep pamuter sampeyan.

ID item ID / kode barang, makhluk, karakter utawa obyek sing dikarepake ing ngarepe sampeyan.
Jumlah Opsional – Iki bakal gawan kanggo 1. Jumlah item sing sampeyan pengin diselehake ing ngarep karakter sampeyan.
Kualitas Opsional – Kualitas obyek / item sing wis ditemtokake sampeyan pengin ditandur.

Pitulung liyane

Pamuter pamuter 1

showlooksmenu Player 1

Prentah iki bakal mbukak menu tampilan supaya sampeyan bisa ngganti tampilan (e.g. Rambut, Mripat, lsp) saka karakter sampeyan.

showpecialmenu

Printah iki mbukak menu khusus. Menu khusus bisa digunakake kanggo ngganti jeneng karakter lan ngowahi s.P.E.C.Aku.A.L. poin.

Pemain.Komando mindhah

Pemain.ngalangi [item / npc / id obyek]

Prentah iki bakal telepor karakter menyang NPC, obyek utawa barang kanthi ID sing wis ditemtokake.

Item / NPC / Objek Objek ID barang kasebut, NPC utawa obyek sing pengin ditemelake karakter sampeyan menyang.

Pitulung liyane

Prentah bantuan

Tulung [“Telusuri Term”] [Search Type] [Form ID]

Prentah iki bisa digunakake kanggo nggoleki fungsi, kode item, ID kanggo NPCS / Objek, Setelan lan liya-liyane. Deleng panjelasan argumen kanggo rincian.

  • 0 – Telusuri kabeh
  • 1 – Telusuri fungsi
  • 2 – Telusuri setelan
  • 3 – goleki global
  • 4 – Telusuri formulir (bantahan sabanjure)
  • Ammo (amunisi)
  • Armo (Armor)
  • Alch (panganan, ngombe, lsp)
  • Buku (majalah, cathetan)
  • Sel (sel MAP)
  • Kasunyatan (fraksi)
  • Kawasan (Perabot)
  • Misc (macem-macem)
  • NPC_ (NPC)
  • OMOD (Modifikasi Item)
  • Perk (Perks)
  • Spel (kahanan karakter)
  • Stat (obyek)
  • Weap (Senjata)

Printah sing jelas

Prentah iki ngresiki konsol kabeh pesen sing ana.

Printah showallmaparkers

showallpaparkers [Aktifake / Pateni]

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake (Temokake) lan mateni panandha peta (undiscover). MARKERS MARLINE KANGGO UNTUK KANGGO.

Murup mati Ketik 1 kanggo nuduhake kabeh tandha peta, ketik 2 kanggo mateni kabeh panandha peta.

Pitulung liyane

Togglegodmode printah

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) mode dewa kanggo karakter sampeyan. Ing mode God, karakter sampeyan ora bisa dingerteni, tegese sampeyan ora bisa ngrusak (saka kabeh, kalebu radiasi, oksigen, lsp).

Printah toggleimmortalmode

Togel ngapusi iki (mbisakake lan mateni) Mode IMMortal kanggo karakter sampeyan. Ing mode Abadi, karakter sampeyan isih bakal ngrusak nanging ora bisa mati amarga kesehatan ora bakal tekan 0.

Komando Togglecollision

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) mode noclip. Ing mode klip karakter sampeyan ora tabrakan karo obyek sing padhet ing saindenging jagad, iki ngidini sampeyan mindhah liwat tembok, lsp. Prentah iki migunani kanggo entuk unsuck saka lokasi lan ngakses lokasi sing biasane metu.

Togglegamepause printah

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Ngaso Game. Nalika ngaso, game wis beku, sawise nerusake, game terus saka nomer loro sadurunge ngaso.

Printah setcamerafov

SETCAMERAFOV [wong katelu] [wong pisanan FOV]

Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel pertunjung pemandangan pisanan lan katelu (FOV). Sawijining lapangan yaiku kepiye karakter sampeyan bisa ndeleng.

Wong katelu fov FOV sampeyan pengin nyetel fov karakter sampeyan ing mode katelu. 70 gawan.
Wong pisanan fov . 70 gawan.

Pitulung liyane

Komando ToggleFlycam

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Flycam (Freecam) kanggo karakter sampeyan. . Sawise mateni Mode Flycam, kamera bakal bali menyang posisi asline lan ngontrol karakter kasebut maneh.

Beku Opsional – Yen sampeyan nemtokake 1 ing kene, kabeh animasi game bakal beku nalika mode Fly Cam.

Pitulung liyane

Printah setufocamspeedmult

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti kacepetan kamera mode Flycam Mode ing (alon-alon utawa nyepetake).

Kacepetan Kacepetan sing pengin disetel kanggo mode kamera fly. Kacepetan standar yaiku 20.

Pitulung liyane

Komando Togglemenus

Prentah iki bakal ndhelikake UI, kalebu konsol. Kanggo ngaktifake UI maneh, ketik prentah kasebut menyang konsol maneh – elinga yen konsol Hotkey isih bakal mbukak konsol kasebut, sanajan sampeyan ora bisa ndeleng (nalika UI didhelikake).

Printah Screenshot

Prentah iki bakal njupuk gambar layar sampeyan saiki

Printah UpdateGramstettings

UpdateGodraySettings [setelan / onggo] [regane]

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake lan mateni ray-ray, utawa kanggo ngganti nilai sing ditemtokake sinar dewa sing ditemtokake.

Setting / On / Off Jeneng setelan sing pengin diowahi, utawa ‘On’ kanggo ngaktifake dewa-ray, utawa ‘mati’ kanggo mateni ray-ray.
Regane Nilai sing sampeyan pengin nyetel setelan sing ditemtokake.

Pitulung liyane

Komando Centeroncell

Centeroncell [ID Cell]

Prentah iki bakal teleport karakter sampeyan menyang sel kanthi ID sel sing ditemtokake.

ID Cell .

Pitulung liyane

Prentah SetconsoleOUputfile

SetconsoleOUPILE [File Jeneng]

Printah iki salah ditulis ing game – ora ana t ing output. Prentah iki bakal log output konsol ing teks menyang file sing wis ditemtokake.

Jeneng berkas

Pitulung liyane

Printah runconsolebatch

runconsolebatch [jeneng file]

Iki ngapusi bakal nglakokake dhaptar printah ing file sing wis ditemtokake. Katon file ing direktori game root (folder utama game). Sampeyan ora perlu nemtokake pungkasan file (e.g. ‘.TXT ‘), mung jeneng file.

Jeneng berkas Jeneng file, tanpa jinis file pungkasan (e.g. ‘.txt ‘), sing pengin nglakokake dhaptar printah saka. Kanggo file sing diarani ‘conto.TXT ‘, sampeyan mung ngetik’ conto ‘.

Pitulung liyane

Komando TFow

Cheat iki mbisakake kabut (Togel) perang (FOW) ing peta sing saiki diputer.

Printah Togglegrass

Prentah iki bakal milih visibilitas arti suket sawise nglakokake printah iki kanggo pisanan, suket bakal didhelikake (mbukak maneh kanggo nuduhake suket maneh).

Printah Toggletlatrijuicing

Prentah iki bakal ngaktifake lan mateni (Toggle) Trijuicing. Sanajan ora dikepengini, kita percaya trijuicing nuduhake panyaring anisotropik, tegese milih trijuicing kamungkinan kanggo nambah kinerja game.

Printah Togglelodland

Printah iki mbisakake lan mateni (togel) Tampilan Lod sing adoh.

Komando Togglesky

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) rendang langit.

TogglewaterSystem printah

Prentah iki mateni visibilitas banyu sajrone sawetara detik, sawise sampeyan kudu nglakokake prentah kanggo ndhelikake banyu.

Togglewireframe Command

Togol printah iki (mbisakake lan mateni) Mode Wireframe. Ing mode Wirframe, WireRame digambar modhèren (karakter, obyek, dll) tinimbang tekstur sing biasane. Iki nggawe efek visual sing unik / spoofy. GUI ora kena pengaruh saka ngapusi iki.

Komando Quitgame

Prentah iki, amarga jeneng kasebut bakal menehi saran, bakal metu game kasebut.

Printah clearcreenBloood

Printah iki ngilangi kabeh efek visual kaya getih, bledug, lsp, saka layar sampeyan.

Printah savegame

savgame [save file file]

Prentah iki bakal nylametake game / kemajuan saiki menyang file sing wis ditemtokake.

Simpen Jeneng File Jeneng file sing pengin sampeyan simpen game menyang.

Loantgame printah

loadgame [mbukak file file]

Prentah iki bakal mbukak file nyimpen sing ditemtokake.

Jeneng file mbukak Jeneng file nyimpen sing pengin dimuat.

Pitulung liyane

Prentah SetglobaltTastemultiplier

Prentah iki bisa digunakake kanggo nyepetake utawa alon-alon ing jangkah ing game kasebut – multiplier 0.5 bakal nggawe game kasebut kanthi alon-alon ing setengah tarif biasane, multiplier 2 bakal nggawe kaping pindho.

Multiplier Wektu Game Multiplier sing pengin disetel, minangka desimal. Multiplier saka 0.5 bakal nggawe game kanthi cepet 50% (gerakan alon sing setengah cepet), multiplier 2 bakal nggawe game kanthi cepet ing 200% (kaping pindho minangka cepet).

Pitulung liyane

Printah ciri

COMA cARGRAPHARD [ON / OFF / RIM] [Lampu kuki]

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngaktifake, mateni lan ngowahi lampu rim ing model karakter.

ON / OFF / RIM Nemtokake ‘On’ kanggo mateni lampu karakter, pilih ‘Off’ kanggo mateni lampu karakter, pilih ‘Rim’ kanggo ngowahi jumlah lampu karakter (sampeyan kudu menehi argumentasi ‘ngambang’ sawise).
Kekuwatan lampu Opsional – Mung dibutuhake yen nggunakake argumentasi ‘rim’. Nemtokake perpuluhan (e.g. 0.01) Ing kene kanggo nyetel kekuwatan rim sing anyar. Nilai kekuatan standar yaiku 0.02.

Pitulung liyane

Printah settage

Setsi [Quest ID] [Tahapan #]

Ngapusi iki bisa digunakake kanggo advance (utawa ngasilake) menyang tahap sing ditemtokake ing upaya.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin ngganti tahap sampeyan.
Tahap # Jumlah panggung sing pengin sampeyan obah.

Pitulung liyane

Printah entuk

Getrapt [Quest ID]

Iki ngapusi bakal nyithak tahapan saiki sampeyan ing nggoleki sing ditemtokake.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin ngerteni tahap sampeyan saiki.

Pitulung liyane

SQT Prentah

SQT Tampilake Tampilake Tampilake Tampilake – Prentah iki bakal nyithak dhaptar target kanggo nggoleki saiki. ID Pencarian Pencarian kasebut uga bakal dicithak menyang konsol, minangka asil, printah iki umume digunakake kanggo nemokake ID Quest.

Printah lengkap

Lengkap [Quest ID]

Ngapusi iki bakal langsung ngrampungake Quest kanthi ID sing ditemtokake kanggo karakter sampeyan.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin ngrampungake.

Pitulung liyane

Ngreset printah

Resetquest [ID Quest]

Prentah iki bisa digunakake kanggo bali menyang titik wiwitan lan miwiti maneh (utawa wis rampung). CATETAN: Kadhangkala printah iki bisa nyebabake bug sing nyegah sampeyan ora bisa maju ing upaya ngreset maneh.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin ora kompet lan bali menyang tahap wiwitan.

Pitulung liyane

Showpeststobecty

showqueststobectecty [Quest ID]

Prentah iki nyithak dhaptar kabeh tujuan kanggo nggoleki karo ID sing wis ditemtokake. Yen sampeyan ora nemtokake ID Quest, dhaptar tujuan kanggo kabeh pencarian ing game kasebut bakal dicithak kanggo konsol.

ID Quest Opsional – ID saka Quest sing pengin dhaptar kanggo dhaptar. Yen ora ditemtokake, dhaptar tujuan kanggo kabeh pencarian ing game kasebut bakal dicithak.

Pitulung liyane

Printah lengkap

CertraLobjective [ID Quest ID]

Prentah iki bakal ngrampungake kabeh tujuan sing ana kanggo nggoleki karo ID sing wis ditemtokake.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin ngrampungake kabeh tujuan kanggo.

Pitulung liyane

printah caq

Iki ngapusi bakal ngrampungake saben nggoleki ing Fallout 4. Kabeh barang nggoleki lan prestasi sing gegandhengan karo nggoleki uga bakal diwenehake ing wektu iki. Amarga jumlah barang lan prestasi, iki asring nyebabake game kasebut bakal nabrak nalika nabrak.

Komando MovetoquestTarget

MovetoquestTarget [ID Quest]

Prentah iki bakal teleport karakter sampeyan menyang target sing saiki.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin teleport karakter sampeyan menyang target saiki.

Pitulung liyane

Showquesttort printah

Showquestage [ID Quest]

Printah iki bakal nyithak dhaptar kabeh tahap (rampung lan ora rampung) saka nggoleki karo ID sing wis ditemtokake – migunani kanggo nemokake nomer panggung upaya.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin nyithak dhaptar kabeh tahap kanggo.

Pitulung liyane

ShowquestVars printah

Showquestvars [ID Quest]

Prentah iki bakal nyithak dhaptar variabel sing digunakake dening upaya sing ditemtokake.

ID Quest ID saka nggoleki sampeyan pengin nyithak dhaptar variabel kanggo.

Pitulung liyane

Komando Additem

Additem [ID item] [Jumlah] [Silent]

Prentah iki bisa digunakake kanggo nambah jumlah sing ditemtokake kanggo persediaan NPC, pamuter utawa target liyane kanthi persediaan.

ID item ID saka item sing pengin ditambahake menyang persediaan target.
Jumlah Opsional (gawan 1). Jumlah item sing sampeyan pengin ditambahake menyang persediaan target.
Meneng Opsional – Mung duwe pengaruh yen target ID yaiku pamuter. Nemtokake 0 kanggo nuduhake pesen konfirmasi sadurunge nambah barang menyang persediaan target.

Pitulung liyane

cf “objektif.”Komando”

cf “objektif.Cathetan “[ID Rujukan] [Jumlah] [Silent]

Prentah iki padha karo printah tambahan, nanging bisa digunakake kanggo nambah item menyang inventaris sing ditemtokake dening ID referensi, ora mung ID item. ID referensi minangka ID unik sing ditugasake kanggo item / obyek / etc nalika ditanduri ing jagad iki. Sampeyan bisa ngerteni ID referensi kanggo item / obyek kanthi ngeklik ing game sampeyan nalika console mbukak.

ID referensi ID referensi (dudu ID item / ID Dasar) saka item sing pengin ditambahake menyang persediaan target.
Jumlah Opsional, default yaiku 1. Jumlah item sing sampeyan pengin ditambahake menyang persediaan target.
Meneng Opsional, mung bisa digunakake nalika nambah barang menyang persediaan pamuter. Nemtokake 0 ing kene kanggo njaluk pamuter kanthi pesen konfirmasi sadurunge nambah barang kanggo persediaan.

Pitulung liyane

cf “objektif.HARTMODTOINVENTROINEM “

cf “objektif.PastekchodTointentoryitem “[ID item] [ID modifikasi] Target Prentah

Printah iki nambahake mod menyang item sing ditemtokake. Barang kasebut kudu ing persediaan target sing wis ditemtokake.

ID item ID saka item sing pengin dilampirake mod menyang.
ID Modifikasi Id saka mod sing pengin dilampirake menyang item sing wis ditemtokake sadurunge.

Pitulung liyane

cf “objektif.”Printah

cf “objektif.Busak Copot “[ID item] [ID modifikasi] Target Prentah

Printah iki ngilangi modifikasi saka barang sing ditemtokake ing persediaan target.

ID item ID saka item sing pengin mbusak mod saka.
ID Modifikasi KTP saka mod sing pengin dicopot saka item sing wis ditemtokake.

Pitulung liyane

Komando mbusak Copot

Copot [ID item] [jumlah] target

Prentah iki bisa digunakake kanggo mbusak item saka persediaan pamuter, NPC utawa target liyane karo persediaan.

ID item ID saka item sing pengin mbusak saka persediaan target.
Jumlah Opsional, default yaiku 1. Jumlah item sing wis ditemtokake sing pengin mbusak saka persediaan target.

Pitulung liyane

Selehake printah

nyelehake [item item] [jumlah] target target

Printah iki ngilangi barang sing ditemtokake (lan opsional, jumlah) saka persediaan target lan nyemprotake barang ing lantai cedhak target.

ID item ID saka item sing pengin dipindhah saka persediaan target menyang lantai.
Jumlah Jumlah item sing sampeyan pengin pindhah saka persediaan target menyang lantai.

Pitulung liyane

Printah Copot Mbusak

Copot [ID REPIPIENT] Printah Target

Prentah iki bakal ngilangi kabeh barang saka persediaan target. Yen sampeyan milih nemtokake ID panampa minangka argumentasi, barang bakal dipindhah saka target menyang persediaan panampa.

ID panampa Opsional – Yen iki ora ditemtokake, barang persediaan bakal dibusak. KTP saka karakter / persediaan sing pengin sampeyan mindhah barang menyang – e.g. ‘Pamuter’ kanggo mindhah barang saka persediaan target kanggo sampeyan dhewe.

Pitulung liyane

printah showinventori

showinventory [pertunjukan modifikasi] target target

Prentah iki nyithak dhaptar kabeh barang ing persediaan target kanggo konsol.

Tampilake modifikasi Opsional – Nemtokake 1 ing kene uga nuduhake kabeh modifikasi sing dipasang ing item.

Pitulung liyane

Komando lengkap

Lengkap [ID item] Prentah Target

Prentah iki padha karo target kanthi item sing ditemtokake. Barang kasebut kudu ana ing persediaan target.

ID item ID barang sing kudu dilengkapi target.

Pitulung liyane

printah unepequipitem

unipipitem [ID item]

Prentah iki ora cocog karo barang sing ditemtokake saka target lan target ing persediaan target.

ID item Id saka barang sing kudu ditindakake Target.

Pitulung liyane

printah unude

Printah target unipe

Prentah iki ora cocog Kabeh barang sing saiki dilengkapi target lan dipasang ing persediaan target.

OPENOKCOMENTCONTARINER 1

OpenCatorcontainer 1 Target Target

Prentah iki bakal mbukak antarmuka sing nuduhake target persediaan target lan barang sing dilengkapi. Sampeyan bisa mindhah konten menyang persediaan pamuter kanthi nyeret dheweke menyang sampeyan dhewe. Sawetara barang sandhangan kaya klambi ora bakal ditampilake ing antarmuka iki nanging waja, lsp.

mateni printah

mateni printah target

Prentah iki, minangka jeneng kasebut bisa uga menehi saran, mateni target (nyetel kesehatane nganti 0).

Dudu ganti

Mbukak pesenan target

Prentah iki bakal nggawa NPC sing wis mati maneh sawise urip wis mati.

printah tai

printah target tai

Prentah iki bakal ngaktifake utawa mateni (Togol) AI kanggo target. Biasane, target apa wae sing cacat bakal beku nganti AI diaktifake maneh.

Togglecombatai printah

Togglecombatai Target Prentah

Prentah iki bakal milih (ngaktifake utawa mateni) tempur AI kanggo target. Nalika pertempuran AI dipatèni, NPC bakal duwe prilaku kanggo apa wae sing ora ana hubungane. Dheweke ora bakal bisa nyerang sampeyan (utawa nindakake apa wae sing ana gandhengane karo tempur AI).

Printah sexchange

Printah target sexs

Prentah iki bakal ngganti jinis target. Yen target iku wanita, dheweke bakal dadi pria, yen target iku lanang, dheweke bakal dadi wanita. Ora dianjurake sampeyan nggunakake printah iki sing dibutuhake kanggo nggoleki lan ora bisa ditrapake maneh amarga bisa nyebabake masalah.

Komando Isesensial

Printah target isestred

Printah iki bakal nyithak 1 ing konsol yen target penting, lan 0 ing konsol yen target ora penting. Target penting (biasane NPC) ora bisa dipateni kanthi permanen.

printah njaluk

Getav [dari variabel ID]

Prentah iki bakal nyetak nilai variabel sing saiki kanggo target kanggo konsol.

ID variabel ID variabel sing pengin dicithak nilai – e.g. Ca_affinity.

Pitulung liyane

printah setav

Setav [ID variabel] [Nilai] Target

Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel nilai variabel sing ditemtokake.

ID variabel ID variabel sing pengin sampeyan nyetel nilai – e.g. Ca_trait_mean.
Regane Nilai sing sampeyan pengin nyetel variabel kanggo.

Pitulung liyane

Modav [ID variabel] [Nilai] Target

Prentah iki bakal ngowahi nilai variabel sing ditemtokake.

ID variabel ID variabel sing pengin sampeyan nyetel nilai – e.g. Ca_trait_mean.
Regane Nilai sing pengin sampeyan ngowahi varifikasi kanthi. Nemtokake 10 bakal nambah 10 menyang Nilai Saiki Variabel, Nemtokake -5 bakal nyuda 5 saka nilai saiki.

Pitulung liyane

printah forceav

Forceav [ID variabel] [nilai] target target

Prentah iki bakal ngeset nilai variabel sing ditemtokake. Prentah iki nyetel variabel kanggo nilai sing ditemtokake lan ora nggatekake kabeh modifer liyane. Yen sampeyan nyetel nyelinep nganti 5 nggunakake prentah iki lan sampeyan duwe +15 nyolong saka sandhangan, sampeyan isih bakal duwe 5 sneak. Yen sampeyan nyetel nyelinep kanggo 5 nggunakake printah Setav, sampeyan bakal duwe 20 nyolong nganggo sandhangan sing ditawakake +15.

ID variabel ID variabel sing pengin sampeyan nyetel nilai – e.g. .
Regane Nilai sing sampeyan pengin nyetel variabel – Elinga yen nilai kasebut bakal disetel kanthi bener lan ora nggatekake kabeh modifer saiki (e.g. Yen sampeyan nggunakake printah iki nyetel nilai nyelinep nganti 5, lan sampeyan duwe sandhangan sing ditawakake +15 nyelinep, nilai sneak sampeyan isih ana 5).

Pitulung liyane

Komando mindhah

Printah iki bakal teleport target menyang pamuter / NPC / Objek kanthi ID sing wis ditemtokake.

ID referensi ID pamuter / NPC / Objek sing pengin sampeyan teleport target.

Pitulung liyane

Togglecontrolsrolsrols

Prentah iki bakal ngontrol sampeyan kanggo ngontrol karakter target. . Amarga iki ora njupuk sampeyan ngontrol karakter pamuter, sampeyan kudu nglakokake pamuter.TC utawa ora mlebu sampeyan bakal ditrapake kanggo pamuter lan target sing sampeyan ngontrol.

Printah addtofaction

AddTofaction [Faksi ID] [kanca / ally] target target

Printah iki nambah target ing fraksi karo ID sing wis ditemtokake minangka salah sawijining sekutu utawa kanca.

ID Faksi ID saka fraksi sing pengin ditambahake target.
Kanca / sekutu Nemtokake 0 kanggo nambah minangka kanca, nemtokake 1 kanggo nambah minangka sekutu.

Pitulung liyane

Prentah Copot

ID Copot [ID FACTIF] Printah Target

Printah iki ngilangi target saka fraksi karo ID sing wis ditemtokake.

ID Faksi ID saka fraksi sing pengin mbusak target saka.

Pitulung liyane

Prentah Copot

Printah target mbusak

Prentah iki ngilangi target saka kabeh fraksi sing saiki dadi anggota.

setya printah

Seksi [Id Faction 1] [Id Faction 2] [kanca / Ally] [kanca / ally]

Prentah iki bakal nggawe rong fraksi dadi sekutu utawa kanca sing duwe saben liyane.

Faksi ID 1 ID fraksi sing pengin sampeyan nggawe kanca / sekutu karo fraksi sing ditemtokake nomer loro.
Faksi ID 2 ID saka fraksi sing pengin sampeyan nggawe kanca / sekutu kanthi fraksi sing wis ditemtokake pisanan.
Kanca / sekutu Nemtokake 0 kanggo nggawe fraksi 1 kanca Faction 2, tulisake 1 kanggo nggawe fraksi 1 sekutu fraksi 2.
Kanca / sekutu Nemtokake 0 kanggo nggawe fraksi 2 kanca Faction 1, Nemtokake 1 kanggo nggawe fraksi 2 sekutu fraksi 1.

Pitulung liyane

printah setel

Setemy Setel [Faksi ID 1] [Faksi ID 2] [Neutral / mungsuh] [netral / mungsuh]

Prentah iki bakal nggawe rong fraksi loro utawa mungsuh saben liyane.

Faksi ID 1 ID fraksi sing pengin sampeyan nggawe mungsuh / netral saka fraksi sing wis ditemtokake kapindho.
Faksi ID 2 ID saka fraksi sing pengin sampeyan nggawe mungsuh / netral saka fraksi sing wis ditemtokake pisanan.
/ Mungsuh Nemtokake 0 kanggo nggawe fraksi 1 netral kanthi fraksi 2, tulisake 1 kanggo nggawe fraksi 1 mungsuh saka mungsuh 2.
/ Mungsuh Nemtokake 0 kanggo nggawe fraksi 2 netral karo fraksi 1, tentukan 1 kanggo nggawe fraksi 2 mungsuh mungsuh 1.

Pitulung liyane

Prentah Showbartremen

showbartermenu [diskon%]

Printah iki mbukak menu barter, sing ngidini sampeyan barter karo NPC sing cedhak.

Diskon% .

Pitulung liyane

printah daur ulang

Printah target daur ulang

Prentah iki ngreset target (kapilih) sampeyan kanggo cara nalika dheweke pisanan (uga bakal nyegerake NPC). Yen digunakake ing wadhah, konten konten kasebut bakal diilangi. Yen digunakake ing obyek, bakal mindhah obyek kasebut kanggo posisi sing ana.

Komando Killall

Prentah iki bakal mateni kabeh NPC sing ora penting ing jarak (sel peta sing saiki dimuat). Elinga yen NPCs lan kanca sing penting ora bakal dipateni nalika nggunakake prentah iki.

Komando Kah

Prentah iki mateni kabeh NPC sing musuhan ing jarak sampeyan (sel-sel peta sing saiki dimuat).

Printah Seskommandate

Setel Komando [Command State]

Prentah iki ngidini sampeyan ngganti negara printah NPC sampeyan. Negara printah 1 ngidini sampeyan ngontrol NPC kanthi cara sing padha karo kanca, sanajan ana ing njaba pemukiman sampeyan.

Negara Komando Negara Komando kanggo nyetel target NPC kanggo. 0 kanggo nyetel negara printah standar. Tekan 1 ing kene bakal ngidini dheweke dikontrol kanthi cara sing padha kanggo kanca sanajan ana ing njaba pemukiman sampeyan.

Pitulung liyane

Komando Tdetect

Prentah iki bisa ditindakake minangka komando sing ditargetake – yen sampeyan milih target sadurunge nglakokake prentah iki, efek saka printah iki bakal ditrapake kanggo target sampeyan, yen ora bisa ditrapake kanggo kabeh aktor. Togol printah iki (mbisakake lan mateni) deteteksi ai. Kanthi deteksi AI dipatèni, aktor / npcs bakal ora ngerti yen tumindak sampeyan (mula dheweke ora bakal menehi reaksi marang perkara sing sampeyan lakoni).

printah kelessen

Setel [NPC ID] [Status penting]

Prentah iki ngganti ‘status penting’ NPC kanthi ID sing wis ditemtokake. Nalika NPC penting, ora bisa dipateni.

ID NPC ID NPC sing pengin sampeyan ganti negara penting. Elinga iki kudu dadi ID dhasar saka NPC, tinimbang ID referensi NPC.
Nemtokake 0 ing kene kanggo nyetel NPC minangka ora penting, nemtokake 1 ing kene kanggo nyetel NPC penting.

Pitulung liyane

Printah forcerepath

Target Target Target

Yen NPC sing diangkah saiki lagi ana path, utawa ngitung dalan, prentah iki bakal meksa manawa dalan kasebut bakal diitip maneh. Migunani kanggo njupuk NPCS unstruck / nemokake cara anyar menyang lokasi yen lagi njupuk rute sing ora bener.

Printah forpathfailure

Printah target Forspathfailure

Yen NPC sing diangkah saiki wis ngetutake dalan, prentah iki bakal nggawe path NPCs gagal. Dalan kasebut nyoba kanggo ngetutake bakal diwilang maneh, lan ora bakal nyoba ngetutake dalan sing padha karo sadurunge.

Prointah

Printah target

Prentah iki bakal ngreset ai saka NPC sing target – migunani kanggo ndandani NPC sing rusak / ora bisa digunakake kaya sing dikarepake.

Game Cfg “Game.AddperKPoints “printah

.AddperKPoints “[jumlah]

Printah iki nambah jumlah wadhah perke.

jumlah

Pitulung liyane

printah getgs

Getgs [setelan game]

Printah iki nyithak nilai setelan game sing ditemtokake kanggo konsol.

Setelan Game .

Pitulung liyane

Printah persiyapan

SETGS [setelan game] [nilai]

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti (set) Nilai saka setelan game sing ditemtokake.

Setelan Game Jeneng setelan game sing pengin sampeyan nyetel nilai.
Regane Nilai sing sampeyan pengin nyetel setelan game.

Pitulung liyane

Printah pickbyrefid

Pickbyrefid [ID Rujukan]

Prentah iki milih item / obyek / NPC kanthi ID referensi sing ditemtokake.

ID referensi ID referensi saka barang / NPC / Objek / etc sing pengin dipilih.

Pitulung liyane

Prentah GetPlayerGrobbedref

Printah iki nyithak ID referensi saka barang sing saiki sampeyan lakoni.

GetSelectedRef printah

Prentah iki obyek / item referensi / NPC sing saiki dipilih kanggo konsol.

Komando picklastref

Prentah iki bakal milih obyek / item pungkasan / NPC sing sampeyan pilih. Yen sampeyan wis luntur soko (e.g. item), iki bakal dipilih, tinimbang sing dipilih sadurunge wis digawe.

Printah

Plancethere [ID BASA] [Jumlah] [Dracelling] [arah]

Prentah iki bakal nyelehake obyek kasebut kanthi ID Dasar sing ditemtokake ing lokasi kursor. Sampeyan bisa milih menehi luwih akeh argumen kanggo ngganti ing ngendi bakal dipanggonke.

ID dhasar ID saka barang / obyek / etc sing pengin sampeyan enteni.
Jumlah item / obyek / etc sing pengin sampeyan angkasa.
Jarak Jarak, ing meter, sampeyan pengin mbuwang barang kasebut adoh saka kursor sampeyan.
Arah Arah sing pengin ditandur kanggo ngadhepi barang.

Pitulung liyane

Pateni printah

Pateni Komando Target

Prentah iki bakal ndhelikake obyek sing ditargetake, item utawa NPC.

ngaktifake printah

Ngaktifake Target Target

Prentah iki bakal nuduhake obyek target, item utawa NPC (yen ora aktif sadurunge).

Komando Spawnupe

Komando Target Spawnepe

Prentah iki nyedhiyakake duplikat saka barang / obyek / NPC sing ditargetake.

printah

Dilebokake [ID modifikasi] Prentah target

Prentah iki bakal nempelake mod sing wis ditemtokake dening ID dhasar ing item sing diangkah.

ID Modifikasi ID dhasar saka mod sing pengin dilampirake menyang item sing diangkah.

Pitulung liyane

Printah Copot

Mbusak [ID Modifikasi]

Prentah iki bakal mbusak mod sing ditemtokake dening ID dhasar saka item sing diangkah.

ID Modifikasi ID dhasar mod sing pengin mbusak saka item sing diangkah.

Pitulung liyane

Prentah Setscale

Setscale [Multiplay] Printah Target

Prentah iki bakal nyetel skala obyek / item / NPC target sampeyan. Iki bisa digunakake kanggo nggawe target luwih gedhe lan luwih cilik. Sampeyan bisa uga kudu ngaktifake lan mateni target kanggo ngganti (deleng .ngaktifake lan .Pateni printah).

Multiplier Nomer sing pengin sampeyan tambah akeh target target. Gunakake 1 kanggo standar. 0.5 bakal setengah (x0.5) Ukuran, 2 bakal dobel (x2) ukuran.

Pitulung liyane

Printah Gencet

Printah target getah

Prentah iki bakal nyithak skala sing paling anyar babagan obyek / NPC.

Komando Getpos

Getpos [x / y / z]

Prentah iki bakal nyithak koordinat saiki saka target target ing sadawane sumbu sing ditemtokake.

X / y / z Axis sing pengin sampeyan entuk posisi.

Pitulung liyane

printah setpos

Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel posisi obyek, NPC utawa barang ing sadawane X, Y utawa Z Axis.

X / y / z Axis sing pengin sampeyan nyetel posisi obyek kasebut.
Posisi Koordinasi ing sadawane sumbu sing diwenehake kanggo mindhah target.

Pitulung liyane

Komando Mod

ModPos [x / y / z] [posisi] target target

Prentah iki bisa digunakake kanggo nambah lan nyuda nomer saka posisi obyek, NPC utawa barang ing sadawane X, Y utawa Z Axis.

X / y / z Sumbu sing pengin sampeyan ngowahi posisi obyek kasebut.
Posisi Jumlah sing pengin ditambahake menyang lokasi sumbu sing ditemtokake. .

Pitulung liyane

pangunci kunci

Kunci [syarat tingkat] Target

Prentah iki bakal ngunci lawang, safes, kontaner lan terminal. Syarat kunci bisa disesuaikan kanthi nggunakake pitakonan syarat.

  • 0 – Iki bakal ngunci target kanthi kunci sadurunge, utawa kunci wong anyar yen ora duwe kunci
  • -1 – Iki bakal nggawe kunci mbutuhake kunci mbukak
  • -2 – Iki bakal nggawe kunci ora bisa diakses
  • -4 – Iki bakal nggawe kunci kunci sing dipasang
  • -5 – Iki bakal nggawe kunci kunci sing dialangi

Bukak kunci

Mbukak kunci target

Prentah iki bakal mbukak kunci lawang, aman, wadhah utawa terminal.

Aktifake printah

Aktifake Komando Target

.

Prentah MarkfordeLele

Komando Target MarkiffordleLE

.

printah setopentiate

Setopentiate [0/2]

Prentah iki bisa digunakake kanggo nyetel kahanan sing mbukak barang kaya lawang. Kahanan 0 wis ditutup, negara 2 mbukak.

Ketik 0 kanggo nutup target, ketik 2 kanggo mbukak target.

Pitulung liyane

Komando Setownership

Prentah iki bakal nggawe sampeyan pemilik item / obyek sing ditargetake.

printah setangle

Setangle [x / y / z] [derajat]

Prentah iki bakal ngganti sudut target.

X / y / z Axis sing pengin sampeyan ganti sudut.
Derajat Gelar (0-360), sampeyan pengin nyetel sudut kanggo.

Pitulung liyane

Komando Modang

Modangle [x / y / z] [derajat]

Prentah iki bakal ngowahi sudut target kanthi jumlah sing ditemtokake.

X / y / z Sumbu sing pengin sampeyan ngowahi sudut.
Derajat Gelar (0-360), sampeyan pengin ngowahi sudut kanthi – 10 bakal nambah 10 derajat, -10 bakal nyuda 10 derajat.

Pitulung liyane

printah getangle

Getangle [x / y / z]

Prentah iki bakal nyithak sudut sudut sing ditemtokake sumbu target menyang konsol.

X / y / z Sumbu sing pengin sampeyan ngerteni sudut.

Pitulung liyane

Setel wektu kanggo printah

Setel Timcale nganti [Detik]

Prentah iki ngganti pirang-pirang detik saben detik kanggo kaping pindho ing urip nyata. Default yaiku 20, tegese saben detik kanthi nyata, 20 detik ing pass fallout.

Detik Jumlah detik sing kudu ngliwati game saben detik kanthi nyata. Default yaiku 20.

Pitulung liyane

Setel gamehour kanggo printah

Setel GameHour TO [jam]

Prentah iki ngganti wektu dina (0-24 jam).

Jam Jam dina kanggo nyetel game – 23 bakal nyetel game dadi 11pm, 13 bakal nggawe game kasebut menyang 1:00.

Pitulung liyane

Setel Game kanggo mrentah

Setel game game nganti [dina]

.

Dina Dina wulan sampeyan pengin nyetel dina – 11 bakal nemtokake tanggal 11 wulan saiki. CATETAN: Iki bakal ngilangi simpen yen sampeyan netepake nomer sing ora ana (e.g. 31 ing wulan Februari).

Pitulung liyane

Setel Gameyear kanggo printah

Setel gameyear nganti [taun]

Printah iki ngganti taun-game taun saiki.

Taun Taun sing pengin sampeyan nyetel taun game kanggo – e.g. 2018.

Pitulung liyane

printah fdiffmultlegendarychance_

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti kasempatan kanggo spawning mungsuh legendaris. Elinga yen sampeyan ora butuh papan ing antarane kasempatan lan prentah, kanggo nggawe kasempatan kanggo gampang sampeyan bakal nggunakake printah fdiffmultlegendarychance_ve.

  • Ve – gampang banget
  • E – Gampang
  • N – Normal
  • H – Hard
  • Vh – angel banget
  • Sv – kasempatan slamet

printah forceweather

Forsesweather [Cuaca ID]

Iki ngapusi kanthi pas kanthi cepet kanthi cepet.

ID Cuaca ID cuaca sing sampeyan pengin ngganti cuaca saiki.

Pitulung liyane

printah setweather

Setweather [Cuaca ID]

Iki ngapusi owah-owahan cuaca kanthi bertahap – Kaya Nganti Aman.

ID Cuaca ID cuaca sing sampeyan pengin ngganti cuaca saiki.

Pitulung liyane

printah setpv

Prentah iki bisa digunakake kanggo ngganti nilai properti papyrus.

Jeneng Properti Papyrus Jeneng properti papyrus, e.G: bcommandable, ballowmove, Ballowcaravan.
Regane Nilai sing pengin sampeyan nyetel properti papyrus, biasane 0 kanggo palsu, 1 kanggo bener.

Pitulung liyane

printah skrapall

Prentah iki bakal mbungkus kabeh barang / obyek sing bisa dipotong ing sel peta sing saiki dimuat.

Kode cheat 4 Fallout PC

Pandhuan iki bakal menehi sampeyan kabeh gaman Cidra ing game, aku ora nemu pandhuan kaya aku supaya aku ora ngerti apa ora ana utawa ora

10

1

1

1

Этот предмет в избраннное.

butuh_pizza
В игре
Yakuza Kiwami 2

10,878 уникосетителелелейей
499 добави в в в в взбранное

Огггавление рукровододства

?? . Bukak Konsol banjur klik ing NPC DLC, deleng nomer loro lan Nubers iki sampeyan kudu sijine . Entuk?
Yen sampeyan ora ngerti sawetara bagean, komentar

Sadurunge kode gaman sing kudu sampeyan nulis pamuter.Additem,

Pamuter.Additem 0000000F (menehi sampeyan 1 tutup)

Pemain.Additem 0000000F 999 (Menehi Sampeyan Caps 999)

BIG BOY (wong lemu unik): 0021A53E

Ashmaker (minigun unik sing mbakar mungsuh): 001f252e

Pelancong pluru: 0003f6f8

Partissatarter (peluncuran pluru unik): 001f61E5

Pati saka ndhuwur (peluncuran pluru unik): 00225969

Broadsider (Cannon Tangan): 000fd11b

Junk Jet (shoots sampah): 000e9422222222222

Flamer (Flamume Thrower): 000e5881

Laser Gatling: 000e27BC

Pengadilan Akhir (Laser Gatling Unik): 00225EBE

??031702

Sergant Awu (Flamer Unik): ??051599

Harpoon Gun: ??010b81

Adhang kanca (bedhil unik harpoon): ??05158b

??04E752

Bekalan Gun (HG HG): ??32507

Pelancar Nuka-Nuke (Lemak Lemak unik sing nembak nuka nukes): ??05178F

AEELDUS (laser gatling unik): ??04ec35

10mm Pistol: 00004822

.44 pistol (revolver): 000ce97d

Damai Eddie (unik .44 pistol): 00225AE9

Pistol Kellogg (Unik .44 pistol): 00225AAC1

Terus Gainer (Unik .

Kanca paling apik (pistol 10mm unik): 001f61E6

Ngirim (pistol unik): 000dc8e7

Gun Flare: 001025AC

Tumindak Bolt: 0014831A

Gun pipa: 00024F55

Revolver Pipa: 0014831b

Pistol Laser Institut: 001633cC

Bedhil laser: 0009983b

Setya lawas (bedhil laser unik): 001f61E2

Gun Plasma: 00100AE9

Alien Blaster: 000FF995

GAMMA GUN: 000ddb7c

Lorenzo’s Artefact Gun (Gun Gamma Unik): 002266F7

Zeta Gun (Gun Gamma Unik): 002266FC

Revolver Kulon: ??0415b3

Blaster Alien hub (bledosan asing unik): ??043416

Zapper Thirst: ??

Asam soaker (bedhil): ??007BC6

Rifle Serangan: 0000463F

Rifle Pertempuran: 000df42e

Guardian Pengawas (bedhil tempur unik): 000df42e

Gauss bedhil: 000d1EB0

Minumnya pungkasan (bedhil Gauss unik): 0022B603

Reba (bedhil sing unik): 001abc92

Reba II (bedhil hunting unik): 001abc93

Tinker Tom Khusus (bedhil sing unik): 001f2675

Senapan Railway (pucuk rute spike): 000FE268

Rifle Railway Prototype: 00221235

SMG (Thompson SMG): 0015b043

SMG SMG Silver Shroud (Silver SMG) 001B28F7

Semprot n ‘Ndedonga (smg unik): 0015b043

Siringer (tunas jarum suntik): 0014d09e

Bedhil Virgil (bedhil Institut unik): 00225EBA

Survivors Khusus (Gun Laser Unik): 00225ABC

Niat Apik (Rifle Laser Unik): 0022537B

Kekuwatan unik

WAZER WIFLE (ejaan sing bener, rifle laser unik): 00225965

Plasmacaster Sentinel (bedhil plasma unik): 00225967

Anak Desember (bedhil tempur unik): ??014459

??02c8B0

Eddy Eddy (tumindak lever unik): ??045675

Dhuwur lawas (tumindak lever unik): ??05158F

Radium bedhil: ??

Belon Radium Kilo (Unik): ??

Bedhil handmade: ??033B60

Masalah Solver (bedhil handmade unik): ??036C24

Splattercannon (bedhil handmade unik): ??04e424

Shotgun Pertempuran: 0014831c

Kaadilan (Shotgun Gabungan Unik): 001F61E4

LE Fusil Terribles (Shotgun Pertempuran Unik): 00225771

Ora ana bedhil DLC

CRYOLATOR (Tunas Ice): 00171B2B

Tesla bedhil: ??003E07

Kepala Assaultron Kepala: ??0100B7

Kaya sing dijaluk aku nggawe Ammo extension menyang pandhuan, lan ya: ana DLC ammo

.44 babak (revolvers): 0009221c

Babak 10mm (Pistol): 0001f276

Flare (Flare Gun): 001025AE

.50 Kaliber (.50 Cal mod menyang Sniper): 0001F279

5.56mm Round (Ar ammo): 0001f278

.45 babak (pertempuran bedhil): 0001f66A

2mm EC (bedhil Gauss): 0018ABDF

.308 babak (sniper): 0001f66b

Railway Spike (Railway Batu): 000FE269

Stinger ammo: Beda gumantung karo projectile

Shotgun Shell: 0001F673

.38 babak: 0004ce87

Mini Nuke: 000e6b2e

Fasil bakar Flamer: 000cac78

5mm (Minigun): 0001f66c

Cell Fusion (kabeh senjata listrik): 000c1897

Core Fusion (Listrik Bagus): 00075FE4

Cartridge Plasma: 0001dbb7

Putaran Alien Blaster: 001025AA

.45-70 babak (bedhil tumindak): ??02c8B1

Bola sing diowahi (ya, ammo nyata): ??02740e

7.62 babak (bedhil gawenan tangan): ??037897

Banyu banyu: ??

Deleng bagean pisanan kanggo info babagan DLC bedhil lan kabeh kode

Aku bakal bisa nggawe siji kanggo granat nanging bisa uga ora