D. VA – Pahlawan Wiki Storm, D. VA – Pahlawan badai

D. VA

Tingkat 7

Pahlawan Storm Da

“Aku muter kanggo menang!”

D.VA, Pilot Meka, yaiku pahlawan Bruiser sing ana saka Overwatch Semesta. Tilas pro game pro dadi pilot mech, d.VA Jet-Boosts liwat Nexus, ngandelake meriam sing kuat lan alangan defensial kanggo mungkasi skirir kanthi flair profesional.

Lagu Hana, uga dikenal minangka “D.VA, “minangka tukang gamelan profesional profesional dunia lan lambang global burgeoning. Minangka anggota unit Korea Elite Meka Korea, dheweke gelut kanggo nglindhungi tanah kelairan saka ancaman omnic colossal ing Lurung Laut ing Wétan China.

D.VA minangka Bruiser sing ora bisa mateni sing bisa ngilangi mungsuh saka sekutu dheweke kanthi gangguan sing dhuwur.

Isi

Latar mburi [| ]

Bagean iki ngatasi konten eksklusif kanggo Overwatch .

D.VA minangka mantan gamer profesional sing saiki nggunakake katrampilan kanggo pilot mech negara sing ana ing pertahanan ing tanah kelairan.

Rong puluh taun kepungkur, Korea Kidul diserang dening monstrofa omnik sing kolosal sing munggah saka jerone Laut China wetan. Konstruksi sing gedhe banget, lumbering nyebabake karusakan catastrophic kanggo pesisir ing pesisir sadurunge didorong ing ngisor ombak. Nanggepi, pamrentahan Korea Kidul ngembangake unit drone taruna sing mekarisasi, sing diarani Meka, kanggo nglindhungi lingkungan kutha ing keterlibatan mbesuk.

Peringatan pamrentah kabukten bisa didegaké kanthi becik, minangka pola serangan sing ngganggu muncul. Saben sawetara taun, monstroity bakal munggah saka segara kanggo nyerang Korea Kidul lan tanggane. Omnic sinau saka pertemuan kasebut, asring ngonfigurasi dhewe ing bentuk lan kapabilitas lan kapabilitas anyar. Saben kedadeyan rampung kanthi rame, kanthi montositas sing dikalahake nanging ora dirusak.

Nalika omnik terus adaptasi, mula pungkasane ngganggu jaringan kontrol drone Meka, meksa militer kanggo nyelehake pilot ing mechs. Scrambling kanggo nemokake calon sing cocog, pamrentah dadi pemain profesional negara, sing duwe refleks sing dibutuhake lan naluri sing dibutuhake kanggo ngoperasikake sistem senjata Meksa. Lintang paling dhuwur dikelola, kalebu juara juara Hana lagu, uga dikenal minangka “D.VA.”Misuwur amarga katrampilan elit dheweke, d.VA minangka pesaing sengit sing main kanggo menang, lan dheweke duwe reputasi sing apik kanggo nuduhake welasan marang mungsuh.

Ndeleng misi anyar dheweke minangka game, d.Tuduhan tanpa wicaksana menyang perang ing pinggir unit Meka dheweke, siap musim semi kanggo pertahanan bangsa dheweke kanthi bewara. Bubar, dheweke wis wiwit streamung operasi pertempuran kanggo para penggemar, lan dheweke tuwuh ing ngisor iki wis dadi lambang global.

GAMEPLAY [| ]

Ing Nexus, D.VA minangka bruiser adhedhasar stance. Sipat dheweke yaiku MECH MODE lan Mode pilot. Dheweke nitih mech kanthi gawan, sing duwe sipat tambahan Miring fusion, sing ngidini dheweke nyerang ing wilayah ing ngarepe nalika obah nanging kanthi kecepatan suda, lan karusakan bonus kanggo mungsuh sing cedhak. Wiwitane, dheweke muncul saka mechs dheweke, entuk katrampilan anyar lan pistol ranged, nanging kesehatan sithik banget. Saben wujud mung regane setengah saka mateni.

  • Ing MECH MODE, kabisan dhasar dheweke Boosters, sing menehi rangsangan cepet, ngrusak lan nuthuk mungsuh sing sepisanan nalika dheweke kenek; Pertahanan Matrix, Ngasilake lapangan ing ngarepe dheweke sing nyuda karusakan mungsuh sing bisa dituju ing lokasi anyar kanthi aktifake katrampilan, lan Mandhiri, mlumpat saka mech, sing mbledhosake kanggo kerusakan gedhe sawise sawetara detik. Tinimbang duwe cooldown, Mandhiri biaya munggah nalika d.Va tawaran utawa ngrusak.
  • Ing Mode pilot, dheweke ora nggunakake Nembak gedhe, urusan kerusakan lan mungsuh kalem ing baris sawise wektu tundha, lan Telpon Mech, sing ngidini dheweke ngalih MECH MODE. Yen dheweke mlebu Mode pilot dening mati, Telpon Mech diwiwiti ing cooldown sing dawa sing bisa dikurangi dening mungsuh sing dicelupake Nembak gedhe utawa serangan dhasar, yen ora kasedhiya nalika mech njeblug.

Kaloro heroik dheweke mung bisa digunakake ing MECH MODE. Pahlawan pisanan dheweke yaiku Bunny hop. D.Mech VA wiwit munggah lan mudhun, ngatasi kerusakan ing wilayah kasebut. Saben kenaikan papat marang pahlawan sing padha bakal nyandhang. Dheweke heroik liyane yaiku Mikro Mikro, kemampuan kanthi rong biaya sing ngeculake barrage pluru ing wilayah ing ngarep d.Va, mungsuh kalem sing padha kenek.

Ing MECH MODE, D.VA ora duwe akses menyang kemampuane gunung utawa padha; Nanging, dheweke Boosters duwe cooldown rendah lan bisa digunakake kanggo transportasi. Ing Mode pilot, Dheweke bisa nggunakake dipasang kaya biasane.

Kekuwatan [| ]

  • Mobilitas tamfight sing apik banget karo Boosters
  • Bisa nyuda kerusakan piala saka piala kanggo Pertahanan Matrix
  • Wiwitan Solid
  • Kerusakan lan potensial sing luar biasa karo Mandhiri dhewe

Kelemahane [| ]

  • WALKING KANGGO
  • Gerakan alon nalika Boosters ana ing cooldown
  • Ora ana kontrol akeh-garis basis tanpa saka kalah saka Boosters
  • Gampang meneng-meneng lan kendhali, utamane nalika aktif

Kabisan [| ]

Ndeleng Kaca data Kanggo tabel nilai skal ing tingkat kunci.

Nalika d.VA MECH mati, dheweke wis ejected sawise 0.75 detik lan bisa terus perang. D.VA mung penghargaan 50% saka XP Pahlawan normal nalika mati.

Jinis: Transformasi

  • D.VA MECH isih Anugur Kredit Takedown.
  • Nalika mlebu MECH MODE, D.Gunung VA diganti karo Muncul Walker.
  • Bakal mateni kaping pindho, sajrone 0.75 wektu tundha, yen rusak dening Abathur Galur BombardLocust Serangan, Greymane Serigala Alpha, Johanna Dosa kapapar, Viking sing ilang ‘ Skuad Serangan Nordic, Fury saka badai, lan Raid Longboat, Lunara Spora sing nyegerake, utawa varian

Jinis: Kerusakan fisik
Mengaruhi: Mungsuh
Area efek: Rectangle
Ruang kerusakan bonus: 1.75

  • 1) target utama kudu ana ing 3.75 kisaran nalika target sekunder bisa dipasang nganti 5.0 kisaran.
  • Sawise nerbitake printah serangan babagan unit mungsuh, D.Upaya VA kanggo pindhah menyang macem-macem ing ngendi mungsuh target bisa kena kerusakan bonus.
  • D.Serangan dhasar VA bisa narik target sekunder sanajan target utama wis evading.
  • Tumpukan karusakan bonus karo modifer karusakan sing nyerang liyane sing bisa mengaruhi d.Kerusakan Dasar Asusan Dasar.

Cooldown: 10/0.5 detik

Mundhak d.Kacepetan Gerakan VA kanthi 115% kanggo 1.75 detik. Mungsuh sing kena njupuk 135 karusakan lan dikalahake.

D.VA ora bisa kalem nalika boosters aktif, lan saben mungsuh mung bisa kenek sapisan saben panggunaan.

Pahlawan Storm Da

Juara World Warcraft Arena Donya
Gawe Akun Gratis
Gawe Akun Gratis

Diablo ® II: Dudu Widentrims ™

Warcraft ® III: Reforged ™

StarCraft ®: Remastered

Koleksi Koleksi Blizzard ® Arcade

Juara World Warcraft Arena Donya
Turnamen komunitas

Diablo ® II: Dudu Widentrims ™

Warcraft ® III: Reforged ™

StarCraft ®: Remastered

Koleksi Koleksi Blizzard ® Arcade

Juara World Warcraft Arena Donya
Turnamen komunitas

Meka pilotMeka pilot

Lagu Hana, uga dikenal minangka “D.VA, “minangka tukang gamelan profesional profesional dunia lan lambang global burgeoning. Minangka anggota unit Korea Elite Meka Korea, dheweke gelut kanggo nglindhungi tanah kelairan saka ancaman omnic colossal ing Lurung Laut ing Wétan China.

Bruiser

Kabisan Pahlawan

Bunny hop d.VA MECH dadi ora bisa dibatalake lan mandheg saben 0.5 detik, urusan 52 karusakan ing wilayah sing gedhe. Saben 4 tuntutan berturut-turut 4 ing pahlawan ngasilake 100% kerusakan lan stun kanggo 0.5 detik. Tahan kanggo 4 detik. Mbutuhake mode mech.

Mikro Mikro Sawise .375 detik, saluran kanggo miwiti voli 12 pluru ing arah target. Saben pluru mengaruhi mungsuh pisanan ing dalane, urusan 40 karusakan ing wilayah cilik lan kalem kanthi 35% 2 detik. Toko 2 Tuduhan kanthi 5 kapindho cooldown antarane saben panggunaan. Mbutuhake mode mech.

Kabisan Utami

Boosters mundhak d.Kacepetan Gerakan VA kanthi 115% kanggo 1.75 detik. Mungsuh sing kena njupuk 135 karusakan lan dikalahake. D.VA ora bisa kalem nalika boosters aktif, lan saben mungsuh mung bisa kenek sapisan saben panggunaan.

Proyek pertahanan matriks lapangan pertahanan ing arah target sajrone 3 detik, nyuda karusakan sing ditangani dening pahlawan mungsuh ing 50%. Aktifake maneh kanggo ngganti usul saka ramalan. Kerusakan sing ditangani menyang mech saka mungsuh ing Matrik Pertahanan isih menehi jumlah sing padha karo muatan dhewe.

Mandhiri mandhiri saka mech, nyetel kanggo ngrusak awake dhewe sawise 4 detik. Tawaran 400 nganti 1100 karusakan ing wilayah sing gedhe, gumantung saka jarak saka tengah. Tawaran 50% karusakan ing struktur. Entuk biaya 1% kanggo saben 2 detik kanggo nyerang dasar, lan biaya 25% saben 100% kesehatan mech.

Deal Shot Deal 150 Kerusakan kanggo kabeh mungsuh ing baris. Pahlawan Hitel duwe kacepetan gerakan sing alon-alon 25% kanggo 1.5 detik. Celas Capital Mech dikurangi 5 detik kanggo saben pahlawan mungsuh. Mbusak mode pilot.

Sipat pahlawan

Mode mech nalika d.VA MECH mati, dheweke wis ejected sawise 0.75 detik lan bisa terus perang. D.VA mung penghargaan 50% saka pengalaman pahlawan normal nalika mati. Fusion cannons d.Serangan dhasar dhasar VA deal deal 22 karusakan ing wilayah gedhe saben 0.25 detik. Tawaran 50% kerusakan bonus nglawan mungsuh sing cedhak banget karo mech.

Kabisan Utami

Boosters

Nambah d.Kacepetan Gerakan VA kanthi 115% kanggo 1.75 detik. Mungsuh sing kena njupuk 135 karusakan lan dikalahake. D.VA ora bisa kalem nalika boosters aktif, lan saben mungsuh mung bisa kenek sapisan saben panggunaan.

Pertahanan Matrix

Proyek lapangan pertahanan ing arah target sajrone 3 detik, nyuda karusakan sing ditangani dening pahlawan mungsuh ing 50%. Aktifake maneh kanggo ngganti usul saka ramalan. Kerusakan sing ditangani menyang mech saka mungsuh ing Matrik Pertahanan isih menehi jumlah sing padha karo muatan dhewe.

Mandhiri dhewe

Eject saka mech, nyetel kanggo ngrusak awake dhewe sawise 4 detik. Tawaran 400 nganti 1100 karusakan ing wilayah sing gedhe, gumantung saka jarak saka tengah. Tawaran 50% karusakan ing struktur. Entuk biaya 1% kanggo saben 2 detik kanggo nyerang dasar, lan biaya 25% saben 100% kesehatan mech.

Nembak gedhe

Deal 150 Kerusakan kanggo kabeh mungsuh ing baris. Pahlawan Hitel duwe kacepetan gerakan sing alon-alon 25% kanggo 1.5 detik. Celas Capital Mech dikurangi 5 detik kanggo saben pahlawan mungsuh. Mbusak mode pilot.

Kabisan Pahlawan

Bunny hop

D.VA MECH dadi ora bisa dibatalake lan mandheg saben 0.5 detik, urusan 52 karusakan ing wilayah sing gedhe. Saben 4 tuntutan berturut-turut 4 ing pahlawan ngasilake 100% kerusakan lan stun kanggo 0.5 detik. Tahan kanggo 4 detik. Mbutuhake mode mech.

Mikro Mikro

Sawise .375 detik, saluran kanggo miwiti voli 12 pluru ing arah target. Saben pluru mengaruhi mungsuh pisanan ing dalane, urusan 40 karusakan ing wilayah cilik lan kalem kanthi 35% 2 detik. Toko 2 Tuduhan kanthi 5 kapindho cooldown antarane saben panggunaan. Mbutuhake mode mech.

D.Pandhuan Nggawe VA “Aku muter kanggo menang!”

Sugeng rawuh ing pandhuan kita kanggo D.VA, Bruiser ing pahlawan badai. Ing kaca kasebut, sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo ngerti kepiye cara sing paling apik kanggo main pahlawan iki, ing macem-macem gaya lan komposisi tim.

Tabel konten kaca iki

  • 1. D.Gambaran Umum VA
  • 2. D.Kekuwatan lan kelemahane
  • 3. D.VA ‘bakat Mbangun Cheatsheet
  • 4. D.VA sinergis lan counter
  • 5. D.Peta VA
  • 6. D.Tips lan Trik
  • 7. D.Peran ing Meta saiki

D.Gambaran Umum VA

D.VA minangka Bruiser sing nggabungake sarana unik kanthi karusakan sing dipercaya lan output karusakan sing kuat lan jumlah sing isih ana nalika main ing potensial maksimal.

.Kekuwatan lan kelemahane

  • Survivabilitas sing apik
  • Mobilitas sing apik
  • Mitorasi Mitor
  • Apik njupuk kemah mercenary
  • Potensi Zoning Kuat
  • Gampang kena pengaruh efek efek ing lemah mandheg Ikon BoostersBoosters
  • Posisi sing bisa diramal kanggo d.Pilot VA nalika mech dheweke bakal rusak amarga ngrusak
  • Kurang Gunung Nalika Ing Ikon mode MechNanging mode mech, nanging, Ikon BoostersBoosters mbantu dheweke

D.VA ‘bakat Mbangun Cheatsheet

Nggawe Boosters

Tingkat 1 Ikon logam lengkap Ikon Pro Guna? Lambang pendinginan cair?

Ikon Rush-Down

Tingkat 4

Kenek lambang nitrat

Tingkat 7

Level 10 Ikon Hop Bunny Ikon Mikro Mikro?

Apik kanggo lambang

Tingkat 13

Tingkat 16 Ing lambang Kill Ngindhari lambang daya? Ikon tameng darurat?

Tingkat 20 Mungkasi lan Ikon Pop Ikon Serangan Timing? Ikon waja abuh?

Salin mbangun menyang clipboard sing disalin! Kalkulator bakat »

D.Boosters VA sing dibangun yaiku akeh sing paling serbaguna lan, minangka akibat, bisa dipilih paling ora yen ora kabeh skenario. Kabeh bakat sing melu kanggo nambah d.Survivability lan Kerusakan.

Mbangun Matrix Pertahanan

Tingkat 1 Ikon logam lengkap Ikon Pro Guna? Lambang pendinginan cair?

Tingkat 4 Ikon matrik agresi Ikon pilihan Nuklir?

Ikon Generator Fusion

Tingkat 7

Level 10 Ikon Hop Bunny Ikon Mikro Mikro?

Target Lambang Dikunci

Tingkat 13

Ngindhari lambang daya

Tingkat 16

Tingkat 20 Ikon waja abuh Mungkasi lan Ikon Pop? Ikon Serangan Timing?

Salin mbangun menyang clipboard sing disalin! Kalkulator bakat »

Target Lambang Dikunci

D.Matrix pertahanan VA dibangun utamane kanggo nggabungake tim mungsuh kanthi target sing dikunci ing level 13 digabungake karo daya ngalihake ing level 16 kanggo nambah wilayah kasebut.

Ikon Matrix Defense

Pilih Mbangun Iki Yen Tim Musuh Ora Akeh Kasedhiya Kanggo Matrik Pertahanan, Yen Sampeyan Mbuwang Talenta Multiple.

Mbangun Big Shot

Tingkat 1 Ikon logam lengkap Ikon Pro Guna? ?

Ikon Rush-Down

Tingkat 4

Kenek lambang nitrat

Tingkat 7

Ikon Mikro Mikro

Level 10

Pew! Pew! Pew! Ikon

Tingkat 13

Tingkat 16 Ing lambang Kill Ikon tameng darurat?

Headshot! Ikon

Tingkat 20

Salin mbangun menyang clipboard sing disalin! Kalkulator bakat »

D.Bangunan nembak gedhe vA ngidini dheweke nyembah pahlawan mungsuh nalika mlebu Ikon Mode PilotMode Pilot Thanks kanggo Pew! Pew! Pew! IkonPew! Pew! Pew! ing level 13, bakat sing uga mbantu dheweke supaya cepet ngreset cooldown Ikon Telpon TelponTelpon Mech, lan biasane Headshot! IkonHeadshot! ing level 20 sing luwih ningkatake karusakan sing ditindakake dening Ikon Big ShotNembak gedhe .

Pilih bangunan iki nalika tim mungsuh ora bisa melu sampeyan nalika mlebu Ikon Mode PilotMode pilot, yen sampeyan ora entuk regane saka Pew! Pew! Pew! IkonPew! Pew! Pew! .

Mbangun aram

Tingkat 1 Ikon Pro Guna Ikon logam lengkap? Lambang pendinginan cair?

Tingkat 4 Ikon matrik agresi Ikon pilihan Nuklir?

Ikon Generator Fusion

Tingkat 7

Level 10 Ikon Hop Bunny Ikon Mikro Mikro?

Target Lambang Dikunci

Tingkat 13

Ngindhari lambang daya

Tingkat 16

Tingkat 20 Ikon waja abuh Mungkasi lan Ikon Pop? Ikon Serangan Timing?

Salin mbangun menyang clipboard sing disalin! Kalkulator bakat »

Target Lambang Dikunci

D.Va’s Aram mbangun utamane fokus ing tim mungsuh kanthi target dikunci ing level 13 digabungake karo daya ngalihake ing level 16 kanggo nambah wilayah.

Ikon Matrix Defense

Pilih Mbangun Iki Yen Tim Musuh Ora Akeh Kasedhiya Kanggo Matrik Pertahanan, Yen Sampeyan Mbuwang Talenta Multiple.

D.VA sinergis lan counter

Potret Garrosh

Potret Maiev

Potret Falstad

Deckard Kain Potret

D.VA apik nalika dipasangake karo pahlawan sing bisa muter sing kuat Ikon mandhiri dheweMandhiri kanthi pamindhahan utawa ngunci pahlawan mungsuh ing sawetara efek kontrol sing akeh (umpamane Deckard Cain Tetep Awhile lan ngrungokake lan / utawa Gulung lambang SealingGulung sealing) utawa kanthi mindhah mech njeblug (kayata Menyang lambang frayMenyang fray dening garrosh).

Ikon BoostersBoosters migunani kanggo combo kanthi pahlawan sing unik sing mbutuhake pahlawan sekutu supaya cepet (umpamane Anduin karo Ikon LightbombLightbomb) utawa sing bisa entuk manfaat saka pahlawan mungsuh sing dikalahake kanthi tepat ing wektu sing tepat (kayata maiev nggunakake Ikon iket umatKasarangan Binds).

E.t.C. Mujur

MALTHAEL Potretrait

Potret Raynor

Potret stukov

Kaya akeh pahlawan ing game kasebut, d.VA nandhang kendhali ing ngontrol masarakat kanthi kerusakan bledosan amarga bisa nyuda regane Ikon mode MechMECH MODE DENGAN BURSTING DOWN BEAD sadurunge bisa nggunakake Ikon mandhiri dheweMandhiri kanggo mulihake kesehatan saka mech.

Nalika dheweke nyedhiyakake ing posisi sing bisa diramalake nalika mech dheweke mati, iku uga gampang mbuwang kabisan ing wilayah kasebut kanggo mencet dheweke (kayata Ikon akar EntanglingEntangling Roots dening Malfurion). Kajaba iku, wektu sing wis entek nalika dheweke nyalurake Ikon Telpon Telpon.

Dene solo laning, d.VA duwe wektu sing angel nglawan pahlawan sing gampang bisa ngilangi dheweke ing peta ing peta sing ana ing kontes (kayata holdous braxis) utawa sing bisa muter maneh ing peta liyane.

D.Peta VA

Shrite Infernal Makam saka Ratu Spider Menara siksa Volskaya Foundry

Alterac Pass Blackheart Shire naga Taman Teror Kuil Langit Juncur Warhead

Paprangan saka kalanggengan Kutuk kothong Kuil Hanamura

Ikon mandhiri dhewe

D.VA cenderung nindakake sing paling apik ing peta ukuran cilik kanthi pirang-pirang pojokan sempit ing ngendi dheweke bisa entuk regane saka awake dhewe kanggo ngrusak awake dhewe kanggo para pahlawan mungsuh (umpamane suci infeksi).

Ikon mandhiri dhewe

Minangka ngrusak awake dhewe bakal ngisi kemajuan adhedhasar sepira wektu D.VA mbuwang dhasar karo mech, dheweke luwih seneng main ing peta sing bisa direndhem kaping pindho amarga dheweke bisa nyerang minions mungsuh kaping pindho asring dibandhingake nalika tetep ana ing jalur siji.

Ikon mode Mech

Amarga dheweke kurang saka gunung nalika ing mode mech, dheweke ora seneng peta gedhe sing akeh (kayata karat warhead).

D.Tips lan Trik

  • Ikon BoostersBoosters bisa digunakake kanggo nindakake pahlawan mungsuh utawa pil saka pahlawan sekutu.
  • Nalika nggunakake Ikon Matrix DefenseMatrix pertahanan, sampeyan bisa menet [w] kanggo pangalihan utawa [D] kanggo mbatalake.
  • Sampeyan bisa nggunakake Ikon mandhiri dheweMandhiri dhewe sajrone Ikon BoostersBoosters kanggo miwiti mech njeblug lan pungkasane tekan [Q] maneh kanggo mungkasi kapan sampeyan pengin.
  • Coba hit paling ora siji pahlawan mungsuh karo saben cast saka Ikon Big ShotNembak gedhe supaya bisa nyuda cooldown Ikon Telpon TelponTelpon cepet kanthi cepet, nanging ora metu saka posisi kanggo mencet pirang-pirang pahlawan sekaligus.
  • Gunakake Ikon Hop BunnyBunny Hop melu ing pahlawan mungsuh amarga stun cilik sing diwenehake bakal mbantu tim sampeyan tindakake.
  • Luwih seneng nggunakake Ikon Mikro MikroMikro rasoko minangka pengunjung kanggo ngontrol wong akeh amarga target target ora bakal gampang mencet.
  • Kerusakan dhuwur per detik nalika mlebu Ikon Mode PilotMode pilot bisa digunakake kanggo ngresiki panggedhe utawa monsters gedhe (kayata abadi ing paprangan saka kalanggengan) nalika pahlawan mungsuh ora cedhak.
  • Serangan dhasar nalika mlebu Ikon mode MechMech MECH bisa mencet macem-macem mungsuh lan ngrusak karusakan bonus kanggo mungsuh sing cedhak.

D.Peran ing Meta saiki

Thanks kanggo dheweke slamet, D.VA minangka offlaner sing padhet sing menehi tim kanthi jumlah sarana lan karusakan. Dheweke uga apik ing rendhem kaping pindho nalika dibutuhake.

Ikon mandhiri dhewe

D.VA Execlels ing pertempuran sing dawa sajrone dheweke bisa entuk regane saka awake dhewe utawa kanthi tujuan sing dijupuk kanthi cepet dening zoning adoh tim mungsuh kanthi rusak dhewe .

Changelog

  • 20 Sep. 2023 (Kaca Talents): Mbangun Aram ditambahake.
  • 20 Sep. 2023 (Kaca iki): Mbangun Aram ditambahake.
  • 09 Mei 2022 (Kaca Talents): Mbangun dianyari.
  • 09 Mei 2022 (Halaman iki): Mbangun lan peta dianyari.
  • 17 Mei 2021 (Talents Halaman): Pandhuan sing dideleng kanggo tembelan paling anyar.
  • 17 Mei 2021 (Halaman Kabisan): Pandhuan sing dideleng kanggo tembelan paling anyar.
  • 17 Mei 2021 (Kaca iki): Pandhuan sing dideleng kanggo tembelan paling anyar.
  • 20 Jan. 2021 (Kaca Talent): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 20 Jan. 2021 (Kaca Kabisan): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 20 Jan. 2021 (Kaca iki): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 21 Nov. 2020 (Kaca Talents): Mbangun lan Talents dianyari.
  • 21 Nov. 2020 (Kaca iki): .
  • 05 Nov. 2020 (Kaca Talents): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 05 Nov. 2020 (Kabisan Kaca): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 05 Nov. 2020 (Kaca iki): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 16 Oct. 2020 (Kaca iki): Kontak dianyari.
  • 12 Oct. 2020 (Kaca Talents): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 12 Oct. 2020 (Kabisan Kaca): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 12 Oct. 2020 (Kaca iki): Pandhuan sing diteliti kanggo nganyari imbangan paling anyar.
  • 04 Oct. 2020 (Kaca Talents): Mbangun dianyari.
  • 04 Oct. 2020 (Kaca iki): Mbangun dianyari.
  • 16 Sep. 2020 (Kaca Talents): Fixes cilik.
  • 16 Sep. 2020 (Kabisan Kaca): Fixes cilik.
  • 16 Sep. 2020 (Kaca iki): Fixes cilik.
  • 15 Sep. 2020 (Kaca iki): Page Penerambangan Dianyari.
    • Kekuwatan lan kelemahane tetep.
    • Sinergia lan counter tetep.
    • Pahlawan Raword ditrapake.
    • Tata letak anyar.
    • Pahlawan Raword ditrapake.
    • Tata letak anyar.
    • .
    • Tata letak anyar.
    • Mbangun bakat lan bakat Mbangun Cheatsheet sing diowahi kanggo nggambarake metagame saiki.
    • Deskripsi bakat diowahi supaya luwih jelas bakal njlentrehake nalika milih.
    • Bakat Mbangun Cheatsheet Dianyari kanggo nggambarake metagame saiki.
    • Peran ing Meta saiki sing diowahi kanggo mbusak bagean sing ora perlu babagan globes pengalaman saiki.