Cukup Fantasi Abadari RPG wis – Escapist, 11 Game Refg Medieval Realistic – Nyata Medieval Urip Role-Play

Game RPG Medieval Realistic

Realistis Game RPG Medieval Nawakake Pengalaman Game sing unik lan immersive. Sampeyan bisa mlebu ing jagad sing beda-beda sing diisi ksatria, istyatan, pedhang, duels, kesusahan, lan liya-liyane.

Cukup rpget fantasi abad pertengahan

Cukup Rpg Fantasi Abang-Medieval sing wis entuk Gerbang Rpg Baldur 3

Iki minangka dhaptar lengkap francais game game aktif: Gapura Baldur, Diablo, Ketuhanan, Umur naga, Gulung Sepuh, Rukun ing salawas-lawase, Witcher, lan World of Warcraft. Kabeh padha duwe paling ora siji perkara sing umum: kabeh kabeh rpg fantasi abad pertengahan.

Fantasi Abad Pertengahan minangka sekses escapisme sing nyenengake, kapenuhan karo elves, kerdil, goblok, naga, lan pedhang, alas, lan pedhang, lan dungeon. Iki diopularasi liwat pengaruh legenda Arthurian, mitologi Norse, c.S. Lewis, lan j.R.R. Tolkien (sing awake dhewe dipengaruhi dening mitos norse). RPG Fantasi Abang-Medieval, sauntara, wungu dadi prominence liwat sing seneng Ultima, Wizardry, Mungkin lan Piandel, lan Dungeons & Dragons lan dipinjam banget saka Tolkien lan genre genre liyane.

Patang puluh taun sawise Ultima I, RPG Fantasi Abang-Medieval terus dominasi Genre RPG. Lan yen mbesuk Gerbang Baldur III, Naga Age 4, Diablo iv, lan The Elder Scrolls VI Apa ana sing bakal ditindakake, dheweke bakal terus nguasai paling ora sajrone pirang-pirang taun.

Aku mbayangno siji alesan iki yaiku RPG Fantasi abad pertengahan gampang didol. Gulung Sepuh Seri wis adol luwih saka 50 yuta unit. Swara 30 Yuta dodolan kena The Elder Scrolls V: Skyrim, sing nyandhet menyang tropes norse lan abad pertengahan luwih akeh tinimbang game liyane ing waralaba (sanajan penjualan dhuwur uga didorong dening port game).

Cukup Fantasi Abadari RPG Wis Western Rpg Dragon Age 4

Nanging, potensial penjualan ora bisa dadi sebab. Sawetara RPG sing paling eling lan lesthelled wis nyurung wates genre khayalan ngluwihi tropes abad pertengahan nganti pirang-pirang dekade. 1995 Pemicu Chrono Gabungan Fantasi Abad Abang-Sawah Gabungan kanthi fiksi fantasi lan ilmiah prasejarah. 1997 Fantasi Akhir VII dipuji amarga setting steampunk sing ora biasa. Sing dawa Pokémon Seri, sing nduwe rekaman jagad guinness kanggo RPG paling laris ing kabeh wektu, sijine monsters fantastik ing setelan modern fiksi. Kanggo jeneng mung sawetara conto.

Aku curiga panyebab root saka dominasi RPG abad pertengahan luwih akeh ditindakake kanthi kenal. Tampilake aku pesawat game ing jagad sing ditanggapi dening elves lan kerdil, mbuwang sawetara goblok lan naga, lan sampeyan ora kudu pasar apa sing kedadeyan. Aku ndeleng sawetara gambar lan aku entuk.

Nanging, diwenehi tokoh penjualan kanggo RPG Non-abad sing ora medieval, ora ana konsumen yaiku masalah kasebut. Kita tuku lan muter akeh rpg non-abad non-abad. Nanging, misale jek luwih akeh babagan pangembang lan penerbit: Apa sing nyaman lan nerbitake?

Game sing didaptar ing paragraf pisanan kabeh duwe prekara liyane: kabeh iku RPG Kulon, sing dikembangake dening Western Studios lan Disebar dening Pariwara Kulon. Ing kabecikan ing werna ing budaya Kulon, kaya mitologi Arthurian lan Norse sing dicathet ing ndhuwur, fantasi abad pertengahan utamane minangka fenomena Kulon. Beda, sing seneng Pokémon lan Fantasi Akhir yaiku RPG Jepang.

Cukup Fantasy RPG RPG Suara Wisat Rpg Chrono

Ana pengecualian, mesthi. Salah sawijining seri RPG Fantasy Fantasy Fantasy, , dikembangake dening studio Jepang. Kangge, klasik kultus sing umur tuwa nanging tresnani Anachronox dipengaruhi dening RPG Jepang nanging dikembangake dening studio Kulon. Malah kaya ngono, Anachronox Apa crita fiksi ilmiah sing dianggep akeh fiksi spekulatif Kulon ing antarane pengaruhe.

Intine yaiku, diskon sawetara pengecualian, fantasi abad pertengahan yaiku zona comfort kanggo RPG Kulon. Iku masuk akal: yen aku wis maca maca tolkien lan muter Dungeons & Dragons, Aku alami bakal luwih gampang nggawe barang sing niru fiksi kanthi cara sing asli utawa unik. Kajaba iku, aku bakal rumangsa luwih kepenak lan marketing tinimbang sing durung tau weruh sadurunge.

Alangan kasebut yaiku wis luwih saka 60 taun wiwit Gusti dering lan 40 taun wiwit pisanan Ultima, lan tropes genre nganggo tipis. Nalika game kaya Ketuhanan Omah gamelan sing apik banget lan inovatif, setelan kasebut wis thukul, yen ora boring. Kanggo nyelehake kanthi negesake kanthi akeh: kepiye usaha kanggo nyimpen farmsteads sing diancam dening ork utawa dhemit akeh banget?

Fiksi spekulatif wiwit ngerteni watesan critane fantasi abad pertengahan minangka awal taun 1960-an lan mboko sithik kanggo nyurung fantasi sing ora duwe setir abad pertengahan utawa cast putih putih). Akibaté, fiction fantasi modern asring dicampur abad pertengahan karo setelan lan budaya liyane, kaya Steven Erikson Buku Malazan saka The Fallen Seri, sing nggambar cast gedhe saka macem-macem budaya. Trope trope fantasi, kaya Addison’s Katherine Kaisar Goblin, sing dikandhani saka perspektif goblin. Utawa nolak trafik kasebut, kaya gerakan aneh sing anyar. Iku dudu fantasi abad pertengahan wis dicopot saka fiksi spekulatif, nanging wis mboko sithik diwiwiti kanggo njupuk taposane sing sugih maneh.

Cukup Fantasi Abadari RPG sing wis Western Rpg Planances: Tegese

Iku dhuwur wektu tren iki Translated to Rpg Fantasi. Ana sadurunge iki malah ana ing antarane RPG Western. Planescape: nyiksa isih dianggep minangka salah sawijining game video sing paling apik kanggo kabeh wektu. Iki ora ana bagean cilik amarga ana Dungeons & Dragons Setting Kampanye, Multies Biasa Planescape tinimbang Realms Lali sing Luwih Apik. Arcanum: saka steamworks lan magick obscura njupuk setelan fantasi abad pertengahan minangka titik wiwitan nanging nyepetake menyang umur industri, sijine elves, kerdil, lan orcs ing engine. Jade Kakaisaran Sensibitas desain barat kanggo jagad fantasi adhedhasar mitologi Cina. Disco Elysium Defied kencatorium Genre Gampang kabeh kanthi njupuk ing kahanan gaya fiksi-soviet.

Pangaturan kaya ngono kanggo macem-macem karakter lan crita sing luwih beda tinimbang fantasi abad pertengahan. Akibaté, ana kamar kanggo crita sing bisa ngomong karo pamirsa sing luwih amba lan duwe lingkungan kanggo ujar babagan sing menarik, relevan, utawa lucu babagan jagad sing kita urip. Sing ora ateges Fantasi RPG kudu mandheg dadi salah sawijining escapisme sing nyenengake. Nanging tegese ora perlu akeh farmsteads sing diancam dening orc.

Babagan penulis

Andrei Pechalin

Andrei Pecharin main game video sing sepisanan nalika umur enem ing klon famiker digawe kanggo Rusia sing seger pasca Soviet. Wiwit dheweke pindhah menyang Inggris, ngenteni suwe ing universitas, lan duwe sawetara proyek sing diwakili ing simulator kerja. Dheweke sebagean kanggo sims immersive lan RPG, nanging seneng-seneng sing ora melu sinau olahraga.

Game RPG Medieval Realistic

Paling ndhuwur 11 game RPG REVEVAL REALISTIVE LENGKAP.

Game RPG Medieval

  • Dening Lucrorpg

Realistis Game RPG Medieval Nawakake Pengalaman Game sing unik lan immersive. Sampeyan bisa mlebu ing jagad sing beda-beda sing diisi ksatria, istyatan, pedhang, duels, kesusahan, lan liya-liyane.

Ana akeh Game RPG Medieval metu, utamane ing uap. Nanging, umume game RPG abad pertengahan kebak sihir, lan naga. Mula, dheweke ora realistis. Dadi, pramila aku nggawe 11 dhaptar iki minangka dhaptar ing dhaptar RPGS Abad sing paling nyata.

11 Game main peran realistis paling apik sing disetel ing abad pertengahan:

1. Kerajaan teka pengiriman

Ayo miwiti karo paling rpg medieval rpg game kabeh kaping.

Kerajaan teka: Ngilangi minangka peran game peran Medieval Medieval Medieval sing nyata ing kerajaan Bohemia ing taun 1403. Game nampilake eksplorasi dunia, pangembangan karakter sing rumit, lan fokus ing akurasi sejarah.

Pamuter njupuk peran Henry, putrane tukang cokot, amarga dheweke navigasi intrigue politik, perang, lan tantangan pribadi ing nggoleki dendam. Jujur, aku seneng karo crita dendam sing apik.

2. Dinasti Medieval

Dinasti abad pertengahan yaiku Simulasi tema abad pertengahan lan game strategi ing ngendi sampeyan main minangka pimpinan nyoba mbangun lan nggedhekake dinasti.

Ing game iki, sampeyan kudu ngatur sumber daya lan nggawe keputusan babagan prekara kayata perdagangan, konstruksi, lan diplomasi kanggo netepake dhasar. Dhasar sing bakal diwarisake nalika sampeyan mati ing pewaris.

Game kasebut nyata nyata Unsur Abad Pertengahan, kalebu pamburu, peternakan, lan katrampilan kaslametane. Sampeyan uga bisa melu pertempuran lan mbela pemukiman saka Raider lan Bandits.

3. Seri Mount & Blade

Gunung & Blade minangka franchise game abad pertengahan sing kedadeyan ing jagad fantasi sing nyata. Ing game iki, sampeyan bisa melu perang nganggo pedhang lan tameng, lan nunggang jaran, uga ngrampungake pencarian lan bangunan hubungan karo karakter ing jagad iki. Kajaba iku, pemain uga bisa nggawe kerajaan dhewe lan ngontrol tentara dhewe, nggawe sejatine Pengalaman Immersive lan Engaging.

Gunung & Blade nawakake Open-World, pertempuran abad pertengahan, pangembangan karakter, peran sing diputer, lan komunitas mod sumunar gedhe.

Aku wis main lan seneng-seneng kabeh game Gunung & Blade kalebu m & b pisanan, mulane aku kepengin banget sampeyan lakoni!

4. Crusader Kings III

Crusader Kings III minangka strategi strategi strategi abad pertengahan ing ngendi pemain Ngontrol Dinasti lan nggawe keputusan kanggo nggedhekake dunyo, entuk kekuwatan, lan ngamanake warisane. Game kasebut nampilake narasi karakter sing didorong, politik sing jero, lan manajemen dinamastic.

Tujuan utama pamuter yaiku kanggo njamin lampahane dinasti liwat licik, diplomasi, lan prowess militer.

Crusader Kings III minangka versi game video secara harfiah saka Game of Thrones. Amarga loro Cradader Kings III lan Game of Thrones nampilake setelan abad pertengahan kanthi intrik politik, perjuangan listrik, lan bangunan dinasti.

5. Wartales

Abad pertengahan mercenary rpg yaiku Wartales, Tanpa mangu. Amarga sampeyan bisa ngrasakake urip kanthi senjata ing setting abad pertengahan sejarah.

Game kasebut nampilake sistem pertempuran jero lan immerive sing negesake strategi lan taktik, uga jagad sing sugih lan dinamis sing diisi intrik politik lan pirang-pirang dalan kanggo kamenangan.

Kabeh ing kabeh, unsur kasebut digabungake nggawe Wartaes: Pengalaman RPG sing unik lan nyenengake sing nawakake tingkat realisme sing ora asring katon ing game liyane ing genre.

6. Segel Survival: Gloria

Survival Siege: Gloria Valicis minangka game strategi sing slamet ing kutha abad pertengahan sing Ngentot. Sampeyan main minangka klompok sing slamet nyoba kanggo nahan kahanan sing atos lan mbela nglawan serangan mungsuh nalika scavenging sumber lan persediaan.

Sampeyan kudu ngatur panganan, obat, senjata, lan sumber daya liyane nalika nguatake benteng lan rekrut anyar kanggo sabab sampeyan.

Mesthi, bagean paling apik ing game iki yaiku Dilemmas Acara. Sampeyan bisa nggawe pilihan moral sing tepat ing stres? Kita bakal weruh.

7. Urip lan penderitaan SIR CRANTE

Ayo terus karo game peran medieval abad sing paling unik. Aku ngomong iku sing paling unik amarga urip lan penderitaan sir cabang yaiku basis teks game video. Uga dikenal minangka novel visual.

Game kasebut dhewe minangka RPG hardcore ing setelan abad pertengahan fantasi. Sejatine, sampeyan bisa dadi hakim utawa penyelidikan rezim saiki kanggo nggawe urip. Kangge, pilihan liyane yaiku konspirasi marang tatanan lawas.

8. Ekspedisi: Viking

Ekspedisi: Viking minangka strategi RPG adhedhasar strategi ing jagad iki Mitologi Norse lan Folklore. Isih, iku jaman abad pertengahan, mung sisih lor Eropa.

Rids Viking duwe pengaruh gedhe ing sejarah Eropa abad pertengahan.

Pemain ngontrol klompok Viking babagan serangan lan misi nalika navigasi jagad sing diisi intrik politik lan ancaman loro-lorone wong manca lan domestik. Game kasebut nampilake pertempuran taktik, manajemen sumber, lan pilihan sing mengaruhi asil crita.

9. Urip iku Feudal: Dhewe

Ayo terus karo liyane kothak sandar sandaya abad pertengahan game. Ing game iki, Pemain kudu ngumpulake sumber lan mbangun kerajaan dhewe nalika navigasi ing jagad kasar lan ora bisa dingerteni.

Game kasebut duwe sistem kerajinan kompleks, ekonomi mbukak pamuter, perang PVP gedhe-gedhe, lan sistem cuaca dinamis.

Kanthi fokus ing crita sing didorong pamuter lan gamelan immersive, urip yaiku Feudal nawakake pengalaman Survival sing unik lan tantangan.

10. Empires lan Suku

Empires lan Suku minangka hibrida sing unik saka a Pembangun kutha abad pertengahan lan dolanan peran. Dadi, iku rpg abad pertengahan sing sampurna.

Nindakake tugas saka walikota ing Abad kaping 13 lan ngatur ekspansi kutha sampeyan. Temenan, iku tugas sing paling angel ana. Amarga urip abad pertengahan wis sregep, dadi tanggung jawab atusan atusan wong minangka perjuangan sing ora bisa dingerteni.

11. 1428: Bayangan liwat Silesia

Game pungkasan ing kita Game peran-muter abad pertengahan Dhaptar minangka pesawat strategi nyata-wektu sing nyata-nyata ing Silesia sajrone taun 1428.

Ing Shadow liwat Silesia, sampeyan ngontrol fraksi nalika navigasi jagad sing diisi intrigue politik, konflik agama, lan manajemen sumber.

Game kasebut nduwe pertempuran gedhe, bangunan kutha, lan pilihan sing mengaruhi asil saka crita. Kanthi penekanan ing akurasi sejarah lan gamelan sing tantangan, 1428: Bayangan ing Silesia nawakake pengalaman sing unik lan immersive kanggo para penggemar game strategi abad pertengahan.

Pengin main game strategi abad pertengahan sing nyata? Pindhah Aeo2 RTS game. Pengin kontribusi? Ninggalake komentar ing ngisor iki.

  • Kategori: Game RPG
  • Tags: peran abad pertengahan main game daftar medieval rpgrealistic abad pertengahan rpgrealistic abad pertengahan rpgsrealistic rpgs set ing jaman abad pertengahan

Umur Empires II: Umur raja

Ikuen

Umur Empires II: Umur raja minangka game strategi nyata-wektu sing digawe dening ensemble Studios. Diterbitake dening Microsoft ing taun 1999 kanggo Windows lan Macintosh. Minangka sampeyan bisa.

Heretic

Heretic

Heretic minangka penembak wong pisanan sing dikembangake dening raven software lan diterbitake dening piranti lunak id ing taun 1994 kanggo PC lan Mac. Game kasebut diterbitake dening Perusahaan Amérika sing adiluhung I.

Hexen II

Hexen II

Hexen II minangka penembake wong pertama sing dikembangake dening RAVEN SOFTWARE lan diterbitake dening piranti ID ing taun 1997 kanggo Windows lan 2002 kanggo Mac. Perusahaan Pembangunan diadeg ing WI.

Lords of the Realm II

Lords of the Realm II

Lords of the Realm II minangka strategi golek game komputer manajemen sing dikembangake dening kesan game lan diterbitake dening Sierra on-line ing taun 1996. Iku game kapindho ing seri kasebut diwiwiti karo Lords of the Realm.

Gulung Sepuh: Arena

Gulung Sepuh: Arena

Gulung sepuh: Arena minangka game pertama ing seri Gulung Elder, dikembangake lan diterbitake dening Bethesda Softworks. Iki minangka game playing open-world peran sing diterbitake ing taun 1994 kanggo MS-DOS.

Ultima VII: Gapura ireng

Ultima VII: Gapura ireng

Ultima VII: Gapura ireng minangka game peran lan kaping pitu ing baris game Ultima sing dirancang dening Richard Garriott, dikembangake lan diterbitake dening Asal SISTEM, lan DISKELI DOS SISTEM, lan DIPANGGO UNTUK DOS SISTEM, lan DIPANGGO UNTUK SISTEM INIGH.

The Elder Scrolls II: Dagggall

The Elder Scrolls II: Dagggall

Elder Scrolls II – Daggerfall minangka RPG Tampilan Tunggal-Dunia-Pamuter RPG dening Solwesda Softways. Iki dirilis ing taun 1996 ing PC. .

Ultima VIII: Pagan

Ultima VIII: Pagan

Ultima viii: pagan minangka bab wolung saka seri game video peran sing digawe dening Richard Garriott lan diterbitake dening Asal Sindy. Iki dirilis ing taun 1994 kanggo mung. Ul.

Befender Mahkota

Befender Mahkota

Pertahanan Mahkota minangka game strategi sing dirancang dening KellyN Beck lan minangka salah sawijining game Amiga pisanan lan paling pengaruh. Iku game pertama cinemeware, lan mula rele rele.

Hexen II: Misi Pack - Portal saka Praevus

Hexen II: Misi Pack – Portal saka Praevus

Paket Misi Hexen II: Portal Praevus minangka paket ekspansi Hexen II dikembangake dening piranti lunak raven lan diterbitake dening Aktifake ing taun 1998 kanggo Windows. Software Raven, Amerika.

Lord saka dununge

Lord saka dununge

Lord of the Review minangka game strategi adhedhasar giliran sing dikembangake lan diterbitake dening kesan ing 1994. Kaping pisanan dirilis kanggo Amiga lan MS-DOS, ditarik menyang Windows telung taun sabanjure.

Ultima VII: Nindakake kabecikan

Ultima VII: Nawan kabecikan yaiku ekspansi / DLC kanggo Ultima VII, Bab kapitu sing misuwur saka RPG Siri RPG Ultima RPG dening Richard Garriott. Forge of Virtue dibebasake ing Sep.

Petualangan

Petualangan

Petualangan dianggep minangka tumindak-petualangan sing pisanan digawe lan minangka salah sawijining judhul sejarah game video sing paling penting. Dikembangake dening Warren Robinett kanggo Atari, dirilis ing taun 1979-1980 kanggo konsol Atari 2600.

Horde: Angin Utara

Horde: Angin Utara

Horde: Angin Utara (ing basa Rusia, ORA: Veter SEvernyi) minangka game strategi nyata-wektu sing dikembangake dening 7th Bitlabs lan diterbitake Buka ing taun 1999 kanggo Windows..