Crusader Kings 3 Console Dhaptar (2023) |, klik Steam: Руководстводоводство: Cidra CK3 Komprehensif

Crusader Kings 3 Cidra

Contents

Mods
Ana pirang-pirang mods, kaya akses konsol konsol gratis lan togel debug gratis .
Dheweke ngidini milih mode debug lan mateni, kanthi gampang nggunakake konsol lan muter, nanging iki ora bisa mbalekake file. Kanggo modding, luwih becik nggunakake opsi mod lan bukak.
Peluncur
Ing launcher game:

Perintah Crusader Kings 3 Cidra lan Konsol

Ing ngisor iki dhaptar lengkap, up-to-tanggal kabeh 99 printah konsol ck3, Iki asring diarani minangka cidra.

Supaya bisa ngakses console CK3, sampeyan kudu ngaktifake mode debug. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nambah -console kanggo pilihan peluncuran game, utawa liwat tombol “Open Game in Debug” ing peluncur game (ing ngisor “setelan game)). Yen sampeyan butuh pitulung, utawa sampeyan ora muter liwat uap, deleng Ngaktifake Console Pandhuan CK3 kanggo Tutorial Langkah-langkah.

Kanthi game sing mlaku ing mode debug, pencet tombol ‘(Grave) ing keyboard kanggo mbukak. Yen ora bisa, coba ~, § lan shift + 2, lan yen ora ana karya iki, deleng Pandhuan Konsol. Ketik printah saka ngisor dhaptar ing ngisor iki menyang konsol lan tekan ENTER kanggo mbukak.

ID karakter bisa ditemokake kanthi nglayangake karakter ing GUI (ID bakal ditampilake ing tooltip).

Klik “Tampilan Tabel” lan “Ndeleng Card” kanggo ngganti carane printah ditampilake. Sampeyan bisa nggoleki printah tartamtu kanthi ngetik jeneng ing kothak telusuran ing ngisor iki.

Tampilan kertu tampilan

Jeneng Sintaksis Katrangan
umur Umur [Jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah umur sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, umur bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.
add_claim add_claim [judhul ID] [ID karakter] Prentah iki nambahake tuntutan sing ditekan saka judhul sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula tuntutan kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.
Add_doctrine Add_doctrin [Doktrin ID] [ID ILA] Printah iki nambah doktrin sing ditemtokake kanggo iman sing ditemtokake. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula piwulang bakal ditambahake ing iman sampeyan.
add_dread add_dread [jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah sing ora pati jelas babagan karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, rasa wedi bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.
add_maa Add_maa [Doben Dataran] [ID karakter] Printah iki nambahake pembaharuan wong-ing-lengen kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula regimen bakal ditambahake ing karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Regimen sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
add_perk add_perk [Perk ID] [ID karakter] Printah iki nambah perk kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula perk bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Perk sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.
add_piety add_piety [jumlah] Printah iki nambah jumlah sing ditemtokake saka karakter sampeyan, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, ungkhe bakal nyuda jumlah iki.
add_prestige add_prestige [jumlah] Printah iki nambahake prestise sing ditemtokake kanggo karakter sampeyan, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, prestasine sampeyan bakal nyuda jumlah kasebut.
add_realm_law add_realm_law [ID Law] [ID karakter] Prentah iki ngliwati hukum sing ditemtokake ing kasunyatan karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula angger-anggering Toret bakal diwarisake ing kasunyatan sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Hukum sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
add_realm_law_skip_elu add_realm_law_skip_elu [Hukum ID] [ID karakter] Prentah iki nambah hukum sing ditemtokake kanggo kasunyatan karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula angger-anggering Toret bakal ditambahake ing kasunyatan sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Hukum sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
Add_Relation Add_Relasi [ID hubungan] [ID karakter] Printah iki nambah hubungan sing ditemtokake ing antarane loro karakter sing ditemtokake. Yen mung siji karakter sing ditemtokake, mula ana hubungane karo karakter kasebut lan karakter sampeyan.
nambah_secret add_secret [ID Rahasia] [ID karakter] Prentah iki nambah rahasia sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula rahasia kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Nggunakake rong ID karakter bakal nggawe rahasia sing dicekel mung loro karakter kasebut.
add_stress Add_Stress [Jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah stres sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, stres bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula stres bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.
Add_Title_law Add_Title_law [ID judhul] [Law ID] Printah iki nambah hukum kasuksesan sing ditemtokake kanggo judhul sing ditemtokake.
add_trait add_trait [ID Trit] [ID karakter] Printah iki nambah sipat sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Ndeleng kabeh ID sipat ing: printah.GG / CK3 / sipat.
add_lifestyle_xp_all add_lifestyle_xp_all [jumlah] [ID karakter] Printah iki nambahake jumlah pengalaman sing ditemtokake kanggo kabeh gaya urip saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
add_diplomacy_lifestyle_xp add_diplomacy_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip diplomacy sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
add_martial_lifestyle_xp add_martial_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip saridhak sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
add_stewardship_lifestyle_xp add_stewardship_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah gaya urip stewarga sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
add_inrigue_lifestyle_xp add_inrigue_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah gawan 1,000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
add_learning_lifestyle_xp add_learning_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip sinau ing karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.
bypass_requirement bypass_requirement Prentah iki ngidini karakter sampeyan kanggo mbantah syarat kanggo keputusan, skema, ukum, interaksi, penciptaan judhul, lan uga ora ana perjuangan.
Ganti_culture Ganti_culture [County ID] [ID Budaya] Prentah iki ngganti budaya sing wis ditemtokake kanggo budaya sing wis ditemtokake.
ganti_development_level ganti_development_level [jumlah] [ID County utawa ID Barony] Printah iki nambah jumlah pangembangan sing ditemtokake kanggo kabupaten utawa barony sing wis ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, pangembangan bakal mudhun kanthi jumlah iki. Yen ora ana County utawa Barony sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing ibukutha sampeyan.
Change_FUVER Ganti_FUVUR [Jumlah] [ID ILA] Prentah iki nambah jumlah sing cocog karo iman sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 10. Yen nilai negatif digunakake, fervor bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula jumlah kasebut bakal ditambahake kanggo iman sampeyan.
Change_Diplomacy Ganti_Diplomacy [Jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah katrampilan diplomasi sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan diplomasi bakal nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
Ganti_martial Ganti_martial [Jumlah] [ID karakter] Prentah iki nambah jumlah sifat-marketing kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula kebutuhan beladiri bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
Ganti_stewardship Ganti_stewardspon [Jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah steward sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula steward skeward bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
Gantian_intrigue Ganti_intrigue [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nambah jumlah keterampilan intrik kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan intrik bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
ganti_learning Ganti_Learning [Jumlah] [ID karakter] Printah iki nambah jumlah katrampilan sinau kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan sinau bakal nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
ganti_prows ganti_prows [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nambah jumlah keprigelan sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula keterampilan sing bisa nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.
charinfo charinfo Prentah iki nampilake informasi karakter game ing game.
Clear_Character_modifiers Clear_Character_modifiers [ID karakter] Printah iki ngilangi kabeh modifer karakter saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula modifikasi kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan.
Clear_Title_laws Clear_Title_laws [ID judhul] Printah iki ngilangi kabeh hukum suksesi saka Kakaisaran sing ditemtokake.
Clear_Traits Clear_Traits [ID karakter] Printah iki ngilangi kabeh sipat saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan.
Discover_all_eras Discover_All_eras [ID karakter] Prentah iki nemokake kabeh inovasi kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan.
Discover_era Discover_era [ERA ID] Printah iki nemokake kabeh inovasi jaman ERA sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID ERA sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.
Discover_Fascination Discover_Fascination [ID karakter] Printah iki nemokake pasukan saiki kanggo budaya saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan.
Discover_innovation Discover_innovation [ID Inovasi] [ID Watak] Prentah iki nemokake inovasi sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Inovasi sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game. Ndeleng Kabeh ID Inovasi ing: Prentah.GG / CK3 / Inovasi.
Dyntty_Prestige Dinasti_Prestige [ID Dinasti] Printah iki nambah jumlah sing ditemtokake ing dinasti sing ditemtokake, kanthi nilai standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, banjur renown bakal mudhun kanthi jumlah iki. Yen ora ana dinasti, banjur renown bakal ditambahake ing dinasti karakter sampeyan.
efek start_cat_story_cycle_effect efek start_cat_story_cycle_effect Prentah iki menehi karakter kucing kucing.
efek wiwitan_dog_story_cycle_effect efek wiwitan_dog_story_cycle_effect Prentah iki menehi karakter pet sampeyan.
end_schemes end_schemes Prentah iki mungkasi kabeh skema sing target sampeyan.
Acara Acara [Id Acara] [ID Watak] Printah iki diwiwiti acara sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula acara kasebut bakal diwiwiti kanggo karakter sampeyan. Ndeleng Kabeh ID Acara ing: Prentah.GG / CK3 / Acara.
FOW FOW Printah iki mbisakake lan mateni (togel) perang perang.
Gain_all_dynasty_perks Gain_all_dynasty_perks [ID karakter] Prentah iki tuku kabeh legacies dinasti kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, kabeh legaulasi dinasti bakal dituku kanggo karakter sampeyan.
Gain_all_perks Gain_All_perks [ID karakter] Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake karo kabeh tunjangan gaya urip. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula tunjangan bakal diwenehake menyang karakter sampeyan.
Menehi_Title Menehi_Title [ID judhul] [ID karakter] Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake kanthi judhul sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula judhul bakal diwenehake menyang karakter sampeyan.
Emas Emas [Jumlah] Prentah iki menehi karakter sampeyan kanthi jumlah emas sing ditemtokake, kanthi nilai standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, mula emas bakal suda kanthi jumlah iki.
njamin_scheme_success njamin_scheme_success Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya bisa sukses.
njamin_scheme_secrecy_success njamin_scheme_secrecy_success Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya bisa dadi rahasia.
Instabtuild Instabtuild Prentah iki langsung ngrampungake kabeh proyek konstruksi ing domain Characer sampeyan. Sembarang konstruksi anyar sing diwiwiti bakal ngrampungake sajrone sedina, lan senjata karakter sampeyan kanthi cepet dikuatake. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.
Instan_Birth Instan_Birth Prentah iki nyebabake kabeh meteng nganti sedina. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.
gabung gabung karo_era [era id] Prentah iki mlebu ing jaman sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jaman bakal mlebu budaya karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID ERA sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.
mateni Mateni [karakter ID] Printah iki mateni karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula karakter sampeyan bakal dipateni.
ngerti_schemes ngerti_schemes Printah iki nemokake kabeh skema sing saiki target karakter sampeyan.
merge_culture Merge_Culture [ID Budaya] [Budaya ID] Prentah iki nyebabake kabeh kabupaten kanggo ngalih saka budaya sing ditemtokake menyang budaya liyane.
Kandhutan Kandhutan Kehamilan [ID karakter] [ID karakter] Prentah iki impregnates karakter wanita sing ditemtokake karo bapak sing wis ditemtokake. Yen ora ana bapak sing ditemtokake, mula bapak sing ora dingerteni bakal dipilih.
mbusak_doctrine Mbusak_doctrin [Doktrin ID] [ID ILA] Printah iki ngilangi piwulang sing ditemtokake saka iman sing ditemtokake. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula piwulang kasebut bakal dicopot saka iman sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh Dokter Doktrin sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
mbusak_nick Copot_nick [ID karakter] Printah iki ngilangi julukan saiki saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, banjur julukan bakal dicopot saka karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID julukan sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.
mbusak_relasi Copot_relasi [ID hubungan] [ID karakter] Printah iki ngilangi hubungan sing ditemtokake ing antarane loro karakter sing ditemtokake. Yen mung siji karakter sing ditemtokake, mula karakter sampeyan bakal digunakake minangka karakter nomer loro.
mbusak_trait Copot_trait [ID Trit] [ID karakter] Printah iki ngilangi sipat sing ditemtokake saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan. Ndeleng kabeh ID sipat ing: printah.GG / CK3 / sipat.
set_culture SET_CULTURE [ID Budaya] [karakter karakter] Prentah iki ngganti budaya karakter sing ditemtokake kanggo budaya sing anyar. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula budaya bakal diganti kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID budaya sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
Setel_dread Setel_Dread [Jumlah] [ID karakter] Prentah iki nemtokake rasa wedi karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula wedi bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_faith SET_FAITH [ID ILA] [ID karakter] Prentah iki ngganti iman karakter sing ditemtokake kanggo iman sing anyar. Yen ora ana kanca sing ditemtokake, mula iman bakal diganti kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Iman sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
set_focus Set_Focus [Fokus ID] [ID karakter] Prentah iki nyetel fokus karakter sing ditemtokake kanggo fokus sing wis ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula fokus bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_nick Set_nick [ID Nickname] [ID karakter] Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake kanthi julukan sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, banjur julukan bakal diwenehake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID julukan sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.
set_sexuality set_sexuality [ID seksualitas] [ID karakter] Prentah iki ngganti orientasi seksual sing ditemtokake menyang seksualitas tartamtu. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula seksualitas bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
Set_Stress SET_STRESS [Jumlah] [ID karakter] Prentah iki nyetel stres karakter sing ditemtokake menyang jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula stres bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_diplomacy set_diplomacy [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nemtokake katrampilan diplomasi karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula katrampilan diplomasi bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_martial set_martial [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nyetel katrampilan karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula keterampilan beladiri bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_stewardship set_stewardship [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nemtokake katrampilan karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula ketrampilan pramugari bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_intrigue set_intrigue [jumlah] [ID karakter] Prentah iki ngesepake katrampilan introt karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula ketrampilan intrik bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_learning set_learning [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nyetel katrampilan sinau karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula katrampilan sinau bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_prows set_prowess [jumlah] [ID karakter] Prentah iki nyetel katrampilan sing ditemtokake karakter kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula keterampilan keprigelan bakal diganti kanggo karakter sampeyan.
set_date Setel_date [Taun] [Wulan] [Day] Prentah iki nemtokake tanggal saiki menyang tanggal sing ditemtokake anyar. Yen ora ana tanggal sing dipilih, mula bakal disetel tanggal 1 Januari.
Yesmen Yesmen Prentah iki nyebabake karakter AI kanggo nampa usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.
yesmen_instant yesmen_instant Prentah iki nyebabake karakter AI supaya bisa nampa usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.
Progress_Struggle_phase Progress_struggle_phase [Perjuangan ID] [FAASE ID] [Jumlah] Printah iki nambah jumlah katalis sing ditemtokake menyang fase sabanjure perjuangan sing ditemtokake. Kanggo ndeleng kabeh ID Perjuangan sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
Cetha Cetha Prentah iki ngresiki kabeh sejarah konsol.
dump_bookmark_portraits dump_bookmark_portraits Prentah konsol iki bakal nggawe lan mbuwang potret tetenger kanggo kabeh karakter bookmark. Potret Bookmark sing disimpen kanggo disimpen “Dokumen \ Perapis Paradoks Interactive \ Crusader Kings III \ CommonT_Portraits”.
efek Efek [skrip] Prentah iki ngetrapake efek skrip sing ditemtokake.
faksi_spawn fraksi_spawn [jinis fraksi] Prentah iki menehi fraksi sing wis ditemtokake, anggere ana kabupaten sing bener kanggo nggawe.
generate_cadet_coa generate_cadet_coa Prentah iki nggawe juru lengen anyar kanggo omah karakter sampeyan.
njamin_scheme_failure njamin_scheme_failure Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya ora bisa ditindakake.
njamin_scheme_secrecy_failure njamin_scheme_secrecy_failure Prentah iki ngalangi kabeh skema saka dadi rahasia.
Pitulung Tulung [printah] Printah iki nampilake katrangan babagan prentah sing ditemtokake. Yen ora ana prentah sing ditemtokake, mula kabeh printah konsol bakal ditampilake.
Instamove Instamove Prentah iki nyebabake tentara kanggo mindhah siji barony saben dina (iki bakal mengaruhi tentara lan AI sampeyan).
map_editor map_editor Printah iki mbukak peta editor.
nomen nomen Prentah iki nyebabake karakter AI kanggo nolak usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.
Mirsani Mirsani Iki printah mlebu mode pengamat.
Puter Play [karakter ID] Prentah iki ngalih karakter sampeyan menyang karakter sing wis ditemtokake anyar.
Potret_editi Potret_editi Printah iki mbukak editor portrait.
Reload Gawe maneh [jeneng file / target] Mod lan file game printah iki dadi memori. Kanggo ndeleng kabeh target sing bisa digunakake maneh, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.
Run Run Prentah console iki nglakokake dhaptar printah (dipisahake karo garis anyar) ing file teks sing ditemtokake. Berkas teks nganggo dhaptar printah kudu disimpen menyang folder ing ngisor iki: “Dokumen / Crusader Kings iii / Run”.
set_is_ai set_is_ai [ID karakter] Prentah iki nyebabake AI ngontrol karakter sing ditemtokake.
set_is_player SET_IS_Player [ID karakter] Prentah iki ngalangi ai kanggo ngontrol karakter sing ditemtokake.
script_docs script_docs Iki minangka printah debug sing bakal nyimpen dhaptar lengkap kabeh modifer, efek, scope acara, lan informasi debug liyane kanggo “debu \ Crusex Interactive \ Crusader Kings iii \ Logs”.
tick_development Tick_Development [Jumlah] Printah iki nambah jumlah pangembangan sing ditemtokake kanggo kabeh kabupaten.

printah umur

Umur [Jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah umur sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, umur bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.

Jumlah Pira taun sing pengin ditambahake kanggo karakter. Nemtokake nomer negatif (e.g. -5) bakal nyuda umur karakter kanthi jumlah iki.
ID karakter ID saka karakter sing pengin umur ditambahake.

Pitulung liyane

Add_Claim printah

add_claim [judhul ID] [ID karakter]

Prentah iki nambahake tuntutan sing ditekan saka judhul sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula tuntutan kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.

ID Judhul ID saka judhul sing pengin dituntut sing dipencet ditambahake.
ID karakter ID saka karakter sing pengin nggawe pratelan sing dipencet.

Pitulung liyane

Add_doctrine Command

Add_doctrin [Doktrin ID] [ID ILA]

Printah iki nambah doktrin sing ditemtokake kanggo iman sing ditemtokake. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula piwulang bakal ditambahake ing iman sampeyan.

ID DOKTRININE ID saka piwulang sing pengin ditambahake kanggo iman.
ID Iman ID saka iman sing pengin doktrin ditambahake.

Pitulung liyane

Add_Dread Prentah

add_dread [jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah sing ora pati jelas babagan karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, rasa wedi bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah wedi sampeyan pengin nambah karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin dibuwang kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_maa printah

Add_maa [Doben Dataran] [ID karakter]

Printah iki nambahake pembaharuan wong-ing-lengen kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula regimen bakal ditambahake ing karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Regimen sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID regimen KTP saka regimen pria-tangan sampeyan pengin ditambahake.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin diturunake kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_perk printah

add_perk [Perk ID] [ID karakter]

Printah iki nambah perk kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula perk bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Perk sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.

ID Perk ID saka perk sampeyan pengin nambah karakter.
ID karakter ID saka karakter sing pengin perke ditambahake menyang.

Pitulung liyane

add_piety printah

Printah iki nambah jumlah sing ditemtokake saka karakter sampeyan, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, ungkhe bakal nyuda jumlah iki.

Jumlah Jumlah sing pengin ditambahake.

Pitulung liyane

Add_Prestige Command

Printah iki nambahake prestise sing ditemtokake kanggo karakter sampeyan, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, prestasine sampeyan bakal nyuda jumlah kasebut.

Jumlah Jumlah Prestige sing pengin ditambahake.

Pitulung liyane

add_realm_law

add_realm_law [ID Law] [ID karakter]

Prentah iki ngliwati hukum sing ditemtokake ing kasunyatan karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula angger-anggering Toret bakal diwarisake ing kasunyatan sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Hukum sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID Law KTP saka ukum sing pengin dilalekake.
ID karakter ID karakter sing pengin hukum sing bakal dilalekake.

Pitulung liyane

Add_RealM_Law_SKip_Effects

add_realm_law_skip_elu [Hukum ID] [ID karakter]

Prentah iki nambah hukum sing ditemtokake kanggo kasunyatan karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula angger-anggering Toret bakal ditambahake ing kasunyatan sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Hukum sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID Law ID saka ukum sing sampeyan pengin ditambahake.
ID karakter ID saka karakter sing pengin hukum sing bakal ditambahake.

Pitulung liyane

Add_Relation Command

Add_Relasi [ID hubungan] [ID karakter]

Printah iki nambah hubungan sing ditemtokake ing antarane loro karakter sing ditemtokake. Yen mung siji karakter sing ditemtokake, mula ana hubungane karo karakter kasebut lan karakter sampeyan.

ID Hubungan ID saka hubungan sing pengin ditambahake menyang karakter..
ID karakter KTP saka karakter sing sampeyan pengin hubungan sing ditambahake.

Pitulung liyane

add_secret printah

add_secret [ID Rahasia] [ID karakter]

Prentah iki nambah rahasia sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula rahasia kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Nggunakake rong ID karakter bakal nggawe rahasia sing dicekel mung loro karakter kasebut.

ID rahasia ID saka rahasia sing pengin ditambahake menyang karakter sampeyan.
ID karakter ID saka karakter sing pengin rahasia ditambahake ing antarane.

Pitulung liyane

Add_Stress Command

Add_Stress [Jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah stres sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, stres bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula stres bakal ditambahake menyang karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah stres sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin stres supaya ditambahake.

Pitulung liyane

Add_Title_law Command

Add_Title_law [ID judhul] [Law ID]

Printah iki nambah hukum kasuksesan sing ditemtokake kanggo judhul sing ditemtokake.

ID Judhul ID saka judhul sing pengin hukum kasuksesan sing ditambahake.
ID Law KTP saka Hukum Sukses sing pengin ditambahake menyang judhul.

Pitulung liyane

add_trait printah

add_trait [ID Trit] [ID karakter]

Printah iki nambah sipat sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal ditambahake menyang karakter sampeyan. Ndeleng kabeh ID sipat ing: printah.GG / CK3 / sipat.

ID sipat ID sipat sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID saka karakter sing pengin diselehake kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_lifestyle_xp_all

add_lifestyle_xp_all [jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambahake jumlah pengalaman sing ditemtokake kanggo kabeh gaya urip saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah gaya urip XP sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID karakter sing pengin gaya urip XP sing ditambahake.

Pitulung liyane

Add_diplomacy_lifestyle_XP

add_diplomacy_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip diplomacy sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah gaya urip diplomasi xp sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID saka karakter sing pengin gaya urip diplomasi xp sing ditambahake.

Pitulung liyane

add_martial_lifestyle_xp

add_martial_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip saridhak sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah lifestyle lifestyle xp sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID karakter sing pengin lifestyle lifestyle xp kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_stewardship_lifestyle_xp

add_stewardship_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah gaya urip stewarga sing ditemtokake menyang karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah Gaya Gaya Urip XP sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin gaya urip stewards xp kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_inrigue_lifestyle_xp

add_inrigue_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah gawan 1,000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah gaya urip intrik xp sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID saka karakter sing pengin gaya urip intrik xp kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

add_learning_lifestyle_xp

add_learning_lifestyle_xp [jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah pengalaman gaya urip sinau ing karakter sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 1.000. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula pengalaman bakal ditambahake ing gaya urip karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah gaya urip layen XP sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID karakter sing pengin gaya urip learning XP sing ditambahake.

Pitulung liyane

Prentah Bypass_Requirements

Prentah iki ngidini karakter sampeyan kanggo mbantah syarat kanggo keputusan, skema, ukum, interaksi, penciptaan judhul, lan uga ora ana perjuangan.

Ganti_culture

Ganti_culture [County ID] [ID Budaya]

Prentah iki ngganti budaya sing wis ditemtokake kanggo budaya sing wis ditemtokake.

ID kabupaten ID saka kabupaten sing budaya sing pengin diganti.
ID Budaya ID budaya sing sampeyan pengin County kanggo ngganti.

Pitulung liyane

Ganti_Development_level Command

ganti_development_level [jumlah] [ID County utawa ID Barony]

Printah iki nambah jumlah pangembangan sing ditemtokake kanggo kabupaten utawa barony sing wis ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, pangembangan bakal mudhun kanthi jumlah iki. Yen ora ana County utawa Barony sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing ibukutha sampeyan.

Jumlah Jumlah pembangunan sing pengin ditambahake ing kabupaten utawa barony.
Kabupaten ID utawa ID Barony KTP saka kabupaten barony sing pengin dikembangake kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

Change_FUVER COMBORM

Ganti_FUVUR [Jumlah] [ID ILA]

Prentah iki nambah jumlah sing cocog karo iman sing ditemtokake, kanthi jumlah standar dadi 10. Yen nilai negatif digunakake, fervor bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula jumlah kasebut bakal ditambahake kanggo iman sampeyan.

Jumlah Jumlah fervor sing pengin ditambahake kanggo iman.
ID Iman Iman sing pengin semangat kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

perintah ganti_diplomasi

Ganti_Diplomacy [Jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah katrampilan diplomasi sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan diplomasi bakal nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan diplomasi sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter ID saka karakter sing pengin diplomasi sing ditambahake.

Pitulung liyane

perintah ganti_martial

Ganti_martial [Jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nambah jumlah sifat-marketing kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula kebutuhan beladiri bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan martial sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin keterampilan beladiri sing ditambahake.

Pitulung liyane

Ganti_stewardship Command

Ganti_stewardspon [Jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah steward sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula steward skeward bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah keterampilan sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin ketrampilan pramugari kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

Change_Antrigue

Ganti_intrigue [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nambah jumlah keterampilan intrik kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan intrik bakal nyuda jumlah kasebut. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan intrik sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin keterampilan intrik kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

Ganti_Learning printah

Ganti_Learning [Jumlah] [ID karakter]

Printah iki nambah jumlah katrampilan sinau kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula katrampilan sinau bakal nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah skill sinau sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin katrampilan sinau kanggo ditambahake.

Pitulung liyane

ganti printah_prow

ganti_prows [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nambah jumlah keprigelan sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen nilai negatif digunakake, mula keterampilan sing bisa nyuda jumlah iki. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jumlah bakal ditambahake ing katrampilan karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah skill keprigelan sing pengin ditambahake menyang karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing sampeyan pengin katrampilan sing bakal ditambahake.

Pitulung liyane

Printah Charinfo

Prentah iki nampilake informasi karakter game ing game.

Printah Clear_Character_Modifiers

Clear_Character_modifiers [ID karakter]

Printah iki ngilangi kabeh modifer karakter saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula modifikasi kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan.

ID karakter ID saka karakter sing pengin ditrapake karakter kanggo dicopot saka.

Pitulung liyane

Clear_Title_laws printah

Clear_Title_laws [ID judhul]

Printah iki ngilangi kabeh hukum suksesi saka Kakaisaran sing ditemtokake.

ID Judhul ID judhul sing pengin undang-undang kasuksesan bisa dicopot saka.

Pitulung liyane

Clear_Traits printah

Clear_Traits [ID karakter]

Printah iki ngilangi kabeh sipat saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan.

ID karakter ID karakter sing pengin dicopot saka.

Pitulung liyane

Discover_all_eras Printah

Discover_All_eras [ID karakter]

Prentah iki nemokake kabeh inovasi kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan.

ID karakter ID karakter sing pengin mbusak ERA sing bakal ditemokake.

Pitulung liyane

Discover_era Prentah

Discover_era [ERA ID]

Printah iki nemokake kabeh inovasi jaman ERA sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID ERA sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.

ID ERA ID saka jaman sing pengin ditemokake.

Pitulung liyane

Komando Discover_Fascination

Discover_Fascination [ID karakter]

Printah iki nemokake pasukan saiki kanggo budaya saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan.

ID karakter ID karakter sing sampeyan pengin narik kawigaten.

Pitulung liyane

Komando Discover_innovation

Discover_innovation [ID Inovasi] [ID Watak]

Prentah iki nemokake inovasi sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula inovasi bakal ditemokake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Inovasi sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game. Ndeleng Kabeh ID Inovasi ing: Prentah.GG / CK3 / Inovasi.

ID Inovasi ID inovasi sing pengin ditemokake dening karakter.
ID karakter ID karakter sing pengin ditemokake inovasi kasebut.

Pitulung liyane

Komando Dinasti_Prestige

Dinasti_Prestige [ID Dinasti]

Printah iki nambah jumlah sing ditemtokake ing dinasti sing ditemtokake, kanthi nilai standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, banjur renown bakal mudhun kanthi jumlah iki. Yen ora ana dinasti, banjur renown bakal ditambahake ing dinasti karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah sing diowahi sing pengin ditambahake ing dinasti
ID Dinasti ID Dinasti sing pengin ditambahake maneh.

Pitulung liyane

Efek Start_Cat_story_cycle_effect

Prentah iki menehi karakter kucing kucing.

efek start_dog_story_cycle_effect

Prentah iki menehi karakter pet sampeyan.

end_schemes printah

Prentah iki mungkasi kabeh skema sing target sampeyan.

printah acara

Acara [Id Acara] [ID Watak]

Printah iki diwiwiti acara sing ditemtokake kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula acara kasebut bakal diwiwiti kanggo karakter sampeyan. Ndeleng Kabeh ID Acara ing: Prentah.GG / CK3 / Acara.

ID Acara ID acara sing sampeyan pengin diwiwiti.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin acara kanggo miwiti.

Pitulung liyane

Komando Fow

Printah iki mbisakake lan mateni (togel) perang perang.

Gain_all_dynasty_perks

Gain_all_dynasty_perks [ID karakter]

Prentah iki tuku kabeh legacies dinasti kanggo karakter sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, kabeh legaulasi dinasti bakal dituku kanggo karakter sampeyan.

ID karakter KTP saka karakter sing pengin leg sing bakal dituku.

Pitulung liyane

Gain_all_perks Printah

Gain_All_perks [ID karakter]

Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake karo kabeh tunjangan gaya urip. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula tunjangan bakal diwenehake menyang karakter sampeyan.

ID karakter KTP saka karakter sing pengin tunjangan kanggo diwenehake.

Pitulung liyane

printah_Title

Menehi_Title [ID judhul] [ID karakter]

Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake kanthi judhul sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula judhul bakal diwenehake menyang karakter sampeyan.

ID Judhul ID saka judhul sing pengin diwenehake karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin judhul kanggo diwenehake.

Pitulung liyane

printah emas

Prentah iki menehi karakter sampeyan kanthi jumlah emas sing ditemtokake, kanthi nilai standar dadi 1.000. Yen nilai negatif digunakake, mula emas bakal suda kanthi jumlah iki.

Jumlah Jumlah emas sing pengin sampeyan karakter kanggo diwenehake.

Pitulung liyane

Dijamin printah printah

Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya bisa sukses.

Dijamin_scheme_Secrecy_succes

Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya bisa dadi rahasia.

printah instabuild

Prentah iki langsung ngrampungake kabeh proyek konstruksi ing domain Characer sampeyan. Sembarang konstruksi anyar sing diwiwiti bakal ngrampungake sajrone sedina, lan senjata karakter sampeyan kanthi cepet dikuatake. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.

Komando Instan_Birth

Prentah iki nyebabake kabeh meteng nganti sedina. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.

gabung karo printah_era

gabung karo_era [era id]

Prentah iki mlebu ing jaman sing ditemtokake kanggo budaya karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula jaman bakal mlebu budaya karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID ERA sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.

ID ERA KTP saka jaman inovasi sing pengin ditemokake.

Pitulung liyane

mateni printah

Mateni [karakter ID]

Printah iki mateni karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula karakter sampeyan bakal dipateni.

ID karakter ID saka karakter sing pengin dipateni.

Pitulung liyane

Komando ngerti_schemes

Printah iki nemokake kabeh skema sing saiki target karakter sampeyan.

merge_culture printah

Merge_Culture [ID Budaya] [Budaya ID]

Prentah iki nyebabake kabeh kabupaten kanggo ngalih saka budaya sing ditemtokake menyang budaya liyane.

ID Budaya ID budaya sing sampeyan pengin kabupaten kanggo ngalih.
ID Budaya ID budaya sing sampeyan pengin kabupaten kanggo ngalih.

Pitulung liyane

printah kehamilan

Kandhutan Kehamilan [ID karakter] [ID karakter]

Prentah iki impregnates karakter wanita sing ditemtokake karo bapak sing wis ditemtokake. Yen ora ana bapak sing ditemtokake, mula bapak sing ora dingerteni bakal dipilih.

ID karakter ID saka karakter sing pengin sampeyan impregnanted.
ID karakter ID karakter sing pengin dadi bapak.

Pitulung liyane

Prentah Copot_doctrin

Mbusak_doctrin [Doktrin ID] [ID ILA]

Printah iki ngilangi piwulang sing ditemtokake saka iman sing ditemtokake. Yen ora ana iman sing ditemtokake, mula piwulang kasebut bakal dicopot saka iman sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh Dokter Doktrin sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID DOKTRININE ID saka piwulang sing pengin dicopot saka iman.
ID Iman ID saka iman sing pengin doktrin supaya dicopot saka.

Pitulung liyane

Printah Copot_nick

Copot_nick [ID karakter]

Printah iki ngilangi julukan saiki saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, banjur julukan bakal dicopot saka karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID julukan sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.

ID karakter ID karakter sing pengin mbusak celukan saka.

Pitulung liyane

Printah Copot_relasi

Copot_relasi [ID hubungan] [ID karakter]

Printah iki ngilangi hubungan sing ditemtokake ing antarane loro karakter sing ditemtokake. Yen mung siji karakter sing ditemtokake, mula karakter sampeyan bakal digunakake minangka karakter nomer loro.

ID Hubungan ID saka hubungan sing pengin dicopot saka karakter.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin sampeyan bisa dicopot.

Pitulung liyane

Prentah Copot

Copot_trait [ID Trit] [ID karakter]

Printah iki ngilangi sipat sing ditemtokake saka karakter sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula sipat kasebut bakal dicopot saka karakter sampeyan. Ndeleng kabeh ID sipat ing: printah.GG / CK3 / sipat.

ID sipat ID sipat sing pengin dicopot saka karakter kasebut.
ID karakter ID saka karakter sing pengin dicopot saka.

Pitulung liyane

printah set_culture

SET_CULTURE [ID Budaya] [karakter karakter]

Prentah iki ngganti budaya karakter sing ditemtokake kanggo budaya sing anyar. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula budaya bakal diganti kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID budaya sing kasedhiya, pencet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID Budaya ID budaya sing pengin dadi karakter kanggo ngganti.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin budaya sing bakal diganti.

Pitulung liyane

Setel_Dread

Setel_Dread [Jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nemtokake rasa wedi karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula wedi bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah wedi sampeyan pengin nyetel karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin distrik kanggo disetel.

Pitulung liyane

printah set_faith

SET_FAITH [ID ILA] [ID karakter]

Prentah iki ngganti iman karakter sing ditemtokake kanggo iman sing anyar. Yen ora ana kanca sing ditemtokake, mula iman bakal diganti kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID Iman sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID Iman ID saka iman sing pengin dadi karakter kanggo ngganti.
ID karakter ID saka karakter sing pengin iman bakal diganti.

Pitulung liyane

SET_FCUS COMBAND

Set_Focus [Fokus ID] [ID karakter]

Prentah iki nyetel fokus karakter sing ditemtokake kanggo fokus sing wis ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula fokus bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

ID Fokus ID saka fokus sing pengin karakter kanggo ngganti.
ID karakter ID karakter sing pengin fokus kanggo diganti.

Pitulung liyane

Setel Komando

Set_nick [ID Nickname] [ID karakter]

Prentah iki menehi karakter sing ditemtokake kanthi julukan sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, banjur julukan bakal diwenehake kanggo karakter sampeyan. Kanggo ndeleng kabeh ID julukan sing kasedhiya, penet tombol Tab ing keyboard nalika game.

ID Nickname KTP saka julukan sing pengin diwenehake karakter kasebut.
ID karakter ID saka karakter sing pengin diwenehake karo julukan.

Pitulung liyane

printah set_sexuality

set_sexuality [ID seksualitas] [ID karakter]

Prentah iki ngganti orientasi seksual sing ditemtokake menyang seksualitas tartamtu. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula seksualitas bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

ID seksualitas ID saka seksualitas sampeyan pengin karakter kanggo ngganti.
ID karakter KTP saka karakter sing sampeyan pengin seksualitas sing bakal diganti.

Pitulung liyane

SET_STRESS COMMENT

SET_STRESS [Jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nyetel stres karakter sing ditemtokake menyang jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula stres bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah stres sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin stres supaya bisa disetel kanggo.

Pitulung liyane

printah set_diplomacy

set_diplomacy [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nemtokake katrampilan diplomasi karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula katrampilan diplomasi bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan diplomasi sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin skill diplomasi sing bakal disetel kanggo.

Pitulung liyane

printah set_martial

set_martial [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nyetel katrampilan karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula keterampilan beladiri bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan martial sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin keterampilan beladiri sing bakal disetel kanggo.

Pitulung liyane

printah set_stewardship

set_stewardship [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nemtokake katrampilan karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula ketrampilan pramugari bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah keterampilan pramugari sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin ketrampilan pramugari kanggo disetel kanggo.

Pitulung liyane

SET_INTRigUE COMMENT

set_intrigue [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki ngesepake katrampilan introt karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula ketrampilan intrik bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah katrampilan intrik sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin ketrampilan intrik kanggo disetel kanggo.

Pitulung liyane

printah set_Learning

set_learning [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nyetel katrampilan sinau karakter sing ditemtokake kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana karakter sing ditemtokake, mula katrampilan sinau bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah skill sinau sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing pengin sampeyan katrampilan sinau kanggo disetel kanggo.

Pitulung liyane

set_prowess printah

set_prowess [jumlah] [ID karakter]

Prentah iki nyetel katrampilan sing ditemtokake karakter kanggo jumlah sing ditemtokake. Yen ora ana watak sing ditemtokake, mula keterampilan keprigelan bakal diganti kanggo karakter sampeyan.

Jumlah Jumlah Skill Prowess sing pengin disetel kanggo karakter kasebut.
ID karakter KTP saka karakter sing sampeyan pengin katrampilan sing kudu disetel kanggo.

Pitulung liyane

printah set_date

Setel_date [Taun] [Wulan] [Day]

Prentah iki nemtokake tanggal saiki menyang tanggal sing ditemtokake anyar. Yen ora ana tanggal sing dipilih, mula bakal disetel tanggal 1 Januari.

Taun Taun sing pengin disetel tanggal.
Wulan Wulan sing pengin disetel tanggal.
Dina Dina sing pengin disetel tanggal.

Pitulung liyane

printah yesmen

Prentah iki nyebabake karakter AI kanggo nampa usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.

Prentah Yemen_Istant

Prentah iki nyebabake karakter AI supaya bisa nampa usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.

Progress_Struggle_phase

Progress_struggle_phase [Perjuangan ID] [FAASE ID] [Jumlah]

Printah iki nambah jumlah katalis sing ditemtokake menyang fase sabanjure perjuangan sing ditemtokake. Kanggo ndeleng kabeh ID Perjuangan sing kasedhiya, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

ID Perjuangan ID saka perjuangan.
ID fase ID fase sing pengin ditambahake caketst.
Jumlah Jumlah katalis sing pengin ditambahake menyang phase.

Pitulung liyane

printah sing jelas

Prentah iki ngresiki kabeh sejarah konsol.

dump_bookmark_portraits printah

Prentah konsol iki bakal nggawe lan mbuwang potret tetenger kanggo kabeh karakter bookmark. Potret Bookmark sing disimpen kanggo disimpen “Dokumen \ Perapis Paradoks Interactive \ Crusader Kings III \ CommonT_Portraits”.

printah efek

Prentah iki ngetrapake efek skrip sing ditemtokake.

Skrip Efek Efek sing pengin ditindakake.

Pitulung liyane

printah faksi_spawn

fraksi_spawn [jinis fraksi]

Prentah iki menehi fraksi sing wis ditemtokake, anggere ana kabupaten sing bener kanggo nggawe.

Jinis Faksi Jinis fraksi sing pengin ditandur.

Pitulung liyane

printah generate_cadet_coa

Prentah iki nggawe juru lengen anyar kanggo omah karakter sampeyan.

Dijamin_Scheme_Sfailure

Prentah iki nyebabake kabeh skema supaya ora bisa ditindakake.

Dijamin_Sheme_Secrecy_failure

Prentah iki ngalangi kabeh skema saka dadi rahasia.

Prentah bantuan

Printah iki nampilake katrangan babagan prentah sing ditemtokake. Yen ora ana prentah sing ditemtokake, mula kabeh printah konsol bakal ditampilake.

Printah Prentah sing sampeyan pengin katrangan supaya ditampilake.

Pitulung liyane

Komando Instamove

Prentah iki nyebabake tentara kanggo mindhah siji barony saben dina (iki bakal mengaruhi tentara lan AI sampeyan).

Komando Map_editor

Printah iki mbukak peta editor.

Komando Nomen

Prentah iki nyebabake karakter AI kanggo nolak usulan. Nggunakake perintah iki mateni fitur iki.

printah mirsani

Iki printah mlebu mode pengamat.

Play printah

Play [karakter ID]

Prentah iki ngalih karakter sampeyan menyang karakter sing wis ditemtokake anyar.

ID karakter ID saka karakter sing pengin dialihake.

Pitulung liyane

Komando portrait_edit

Printah iki mbukak editor portrait.

Reload Prentah

Gawe maneh [jeneng file / target]

Mod lan file game printah iki dadi memori. Kanggo ndeleng kabeh target sing bisa digunakake maneh, penet tombol Tombol ing keyboard nalika game.

Jeneng / Target File Jeneng file, utawa target, sing pengin rego.

Pitulung liyane

run printah

Prentah console iki nglakokake dhaptar printah (dipisahake karo garis anyar) ing file teks sing ditemtokake. Berkas teks nganggo dhaptar printah kudu disimpen menyang folder ing ngisor iki: “Dokumen / Crusader Kings iii / Run”.

Setel_is_AI

set_is_ai [ID karakter]

Prentah iki nyebabake AI ngontrol karakter sing ditemtokake.

ID karakter KTP saka karakter sing pengin AI ngontrol.

Pitulung liyane

SET_IS_Player Command

SET_IS_Player [ID karakter]

Prentah iki ngalangi ai kanggo ngontrol karakter sing ditemtokake.

ID karakter ID karakter sing ora pengin ai ngontrol.

Pitulung liyane

printah_doc_docs

Iki minangka printah debug sing bakal nyimpen dhaptar lengkap kabeh modifer, efek, scope acara, lan informasi debug liyane kanggo “debu \ Crusex Interactive \ Crusader Kings iii \ Logs”.

Tick_development Prentah

Printah iki nambah jumlah pangembangan sing ditemtokake kanggo kabeh kabupaten.

Jumlah Jumlah pembangunan sing pengin ditambahake kabeh kabupaten.

Pitulung liyane

Crusader Kings 3 Cidra

3

2

1

1

1

1

1

Этот предмет в избраннное.

Topeng-specter
Ве в Сети

4,700 уникосетителелелейей
198 добави в в в в взбранное

Огггавление рукровододства

Cahya cidra terus

Durung luwih cidra cidra

IDS / Tag Srait

Artifak Spawning terus

Wiwit paradoks wis mutusake dadi angel lan gapuraep ngapusi ing game strategi abad pertengahan sing paling disenengi, sampeyan kudu ngaktifake.

Mods
Ana pirang-pirang mods, kaya akses konsol konsol gratis lan togel debug gratis .
Dheweke ngidini milih mode debug lan mateni, kanthi gampang nggunakake konsol lan muter, nanging iki ora bisa mbalekake file. Kanggo modding, luwih becik nggunakake opsi mod lan bukak.
Peluncur
Ing launcher game:

1.Ngalih menyang setelan game ing sisih kiwa
2.Gulung menyang “Open Game In Debug Mode” banjur klik Bukak
Uap
Ing uap:

1.Klik-tengen game, mbukak properti
2.Tambah -debug_mode kanggo Pilihan Peluncuran ing sisih ngisor
3.Miwiti game
Windows
Tanpa Kukus, ing Windows:

1.Pindhah menyang folder CK3 sampeyan, “binari” folder
2.Klik-tengen Ck3.exe lan nggawe trabasan
3.Klik-tengen trabasan, terbuka sifat
4. Ing lapangan target nambah -debug_mode ing mburi (supaya katon kaya iki “. \ ck3.ace “-debug_mode)
5.Bukak game nggunakake trabasan
Ngapusi mesin
Sampeyan bisa nggunakake Tabel iki [WediRessRevolution.com] Ngaktifake mode debug.

Ana sawetara cara kanggo nindakake, Nanging, aku mung bakal nuduhake apa sing aku yakin minangka cara paling gampang kanggo nyimpen / sunting. Aku nggunakake angka iki [WediRessRevolution.com] Tabel ngapusi kanggo nyimpen / suntingan DNA.