? Coba fix-prasaja sing gampang iki | Pcgamesn

Download Genshin Impact Download Al Slow? Coba fix-prasaja sing gampang iki

Ya, sampeyan bisa nambah kecepatan download Genshin Impact kanthi mung ngaso lan resuming download. Kacepetan sampeyan bakal ngganti rada saben sampeyan nglakoni, katon kanthi acak – kadhangkala bisa munggah, kadhangkala bisa alon-alon mudhun. Sanadyan nyoba, sampeyan bakal akhire lan sampeyan bakal mungkasi kanthi nguntungake. Aku mlumpat saka kacepetan awal 0.7MB per detik Kanggo 2.Kaping 7MB.

Genshin Impact Download Tutorial Download Cepet (nganti 200 MBPS!)

Aku mutusake kanggo nggawe video iki bengi kanggo mbantu kabeh wong sing nemoni masalah download sing padha. Video kasebut duwe (piye) wis mbantu akeh wong lan aku ngarep-arep kanthi ngirim ing sub iki sing bisa mbantu luwih akeh!

URL video Tutorial: https: // wwww.youtube.com / nonton?v = tsn2d04xktc

.

Video minangka pandhuan kanggo nginstal pengaruh Genshin kanthi cara sing beda banget tinimbang sing diarepake sing bisa entuk manfaat pangguna utawa pangguna sing alon-alon sing nampa kecepatan sing alon banget ing peluncuran asli.

Nggunakake cara iki, aku bisa ngasilake kecepatan download luwih saka 200 MBps! Mesthi wae, iki gumantung saka kecepatan internet sampeyan. Nanging aku yakin manawa kacepetan download sampeyan bakal luwih cepet tinimbang installer standar. METY AKU Ganti sing bisa diakses lan gampang saka postingan saka U / READSAMzingman123 (Link). Thanks, RasaneSosazingman123!!

Timestamps saka Video YouTube

  • 0:00 intro
  • 0:19 masalah kacepetan
  • 1:35 Tutorial
  • 2:10 download Desktop Filem
  • 3:25 Instal Desktop FileMail
  • 3:30 Gunakake Desktop Filememail kanggo ndownload zip
  • 4:35 Navigasi menyang folder Genshin Impak
  • 4:58 Kunci folder “Genshin Impaks”
  • 5:43 Seret Genshinimpact_1.0..zip menyang direktori game sampeyan
  • Langkah 6:01 Bukak peluncur Genshin Impact
  • 6:50 Outro

Aku pancene ngarep-arep yen tutorial iki aku wis mbantu sampeyan wong lanang! Sawise nulungi kanca-kanca ing wayah wengi, aku rumangsa inspirasi kanggo ngowahi tutorial iki. Aku ora tau lungguh lan nggawe video tutorial, mula muga-muga bisa dadi oke.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan tutorial, kirim komentar ing kene utawa ing video! Aku bakal nindakake sing paling apik kanggo tetep aktif lan nulungi sampeyan karo masalah potensial kaya sing wis daklakoni ing komentar kasebut nganti saiki.

Download Genshin Impact Download Al Slow? Coba fix-prasaja sing gampang iki

Efek Genshin lagi nggawe awal, uh, dampak, nanging yen sampeyan wis kejiret, sampeyan bisa uga wis mandeng ing garis download sing alon-alon alon-alon. Popularitas petualangan gratis kanggo muter-muter sing ketoke stres ing server, lan sampeyan bisa uga berjuang kanggo narik data kasebut. Ana solusi sing gampang, sanajan – sampeyan wis nyoba mateni lan urip maneh?

Ya, sampeyan bisa nambah kecepatan download Genshin Impact kanthi mung ngaso lan resuming download. Kacepetan sampeyan bakal ngganti rada saben sampeyan nglakoni, katon kanthi acak – kadhangkala bisa munggah, kadhangkala bisa alon-alon mudhun. Sanadyan nyoba, sampeyan bakal akhire lan sampeyan bakal mungkasi kanthi nguntungake. Aku mlumpat saka kacepetan awal 0.7MB per detik Kanggo 2..

Sawetara pemain wis nglaporake sukses kanthi miwiti maneh klien download, uga. Salah siji cara download sampeyan bakal tetep, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan mulai.

Anti-ngapusi Dampak Genshin wis nyebabake aduk, amarga katon terus nganti game ditutup. Devs ujar manawa wis ganti banget, nanging.

Miniatur YouTube

Kanggo game PC sing luwih gratis, sampeyan ngerti ngendi arep klik.

? Priksa syarat sistem Genshin Impak ing PCGAMEBENCHMark.

Dustin Bailey Dustin Kabeh game retro lan game petualangan, uga dadi pengabdian Fantasi Xiv pungkasan. Perlengkapan sing paling apik ing PCGamesn yaiku ngukir ceruk kanggo jangkoan simulator truk. Mantan penulis warta senior, saiki bisa ketemu dheweke ing Gamesradar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Efek Genshin – Cara ndandani kacepetan download alon

Apa sampeyan kepengin banget mlumpat ing jagad dampak Genshin, nanging frustasi kanthi kecepatan download alon? . Efek Genshin minangka game Open-World sing apik lan visual sing mbutuhake sambungan internet stabil lan cepet kanggo seneng fitur game kanthi lengkap.

Ing artikel iki, kita bakal nyedhiyakake solusi praktis kanggo ndandani masalah kacepetan download alon ing Efek Genshin. Kita bakal nuntun sampeyan liwat langkah-langkah sing gampang kanggo tindakake, kayata ngoptimalake sambungan internet, lan ngganti setelan download sampeyan. Kita ngerti manawa kecepatan download alon bisa tundha pengalaman game, saengga kita kene kanggo mbantu sampeyan ngrampungake kanthi cepet lan efisien.

Wiwiti maneh klien Genshin Impak

Yen nganyari anyar dibebasake, jumlah pangguna sing ndownload nganyari nyebabake sampeyan alon-alon. Nalika ndownload, Tutup peluncur. Sabanjure, mbukak tray sistem ing taskbar lan metu saka aplikasi kasebut. Sampeyan banjur bisa mbukak maneh peluncur Genshin Impact lan terus download. Iki minangka fix paling gampang kanggo pangguna paling, amarga workaround iki bisa nambah tingkat download sampeyan.

1 download Genshin Impact.jpg

Tes lan ningkatake sambungan internet sampeyan

Yen iki ora mbantu kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan ora nggunakake layanan VPN. Verifikasi sambungan jaringan sampeyan. Kanggo nyoba sambungan sampeyan, bukak kaca iki, kabeh sing dibutuhake bakal kapacak ing ngisor iki. Kacepetan munggah- lan download download, tanpa gangguan, penting kanggo duwe pengalaman game stabil. Utamane ping sampeyan kudu tetep ing ngisor 100ms. Kanggo luwih apik sambungan sampeyan, tutup peluncur lan gunakake kabel Ethernet kanggo njamin sambungan sing paling apik. Yen sampeyan kudu nggunakake sambungan WiFi, priksa maneh maneh dalan utawa modem sampeyan yen durung rampung, lan nyuda jumlah piranti sing gegandhengan karo sing padha Jaringan.