Cincin Elden: Pandhuan Quest Millicent – GameSpot, Elden Cincin Global Quince Elden | Gamerradar

Penggeluhan lan lokasi Elden millicent lan lokasi sing diterangno

Iki njupuk sampeyan liwat jumlah gaweyan pabrik, nanging ora teknis pungkasan. Isih ana perang bos lan hadiah potensial sing bakal dipikolehi saka galak sing luwih gedhe iki.

Elden Ring: Pandhuan Pencarian Millicent

Malah saka para veteran Software bisa uga bingung karo sawetara pitakon awal sing wis rampung, amarga bisa kanthi sengaja amarga rampung amarga informasi kriptik lan twists sing ora bisa diramal lan giliran. Kanggo sing wis berjuang karo questline pabrik, bisa uga kasar, amarga sampeyan kudu miwiti ing area caelid sing ora bisa digunakake. Nanging kita kene kanggo mbantu, diwiwiti wiwit saka pencarian pabrik kanthi lengkap.

Temokake lan ngomong karo gowry

Kanggo miwiti gaweyan millicent, sampeyan kudu ngomong kanthi sepisanan karo kanca-kanca lawas sing jenenge Gowry sing nyandhak ing caelid ing sisih wetan sadawane, kutha Sorcery. Exhaust dialog babagan jarum emas sing ora dialami dheweke njaluk, mula sampeyan bakal lunga menyang swaps sing cedhak kanggo nompo.

Gowry

Pangalahake komandan O’Neil

Entuk jarum emas sing ora dialami mbutuhake sampeyan njupuk komandan O’neil ing rawa ing sisih kulon saka gowry shack. Ora bakal dadi gelut sing gampang, nanging sampeyan bisa mriksa tips kanggo njupuk mudhun supaya bisa rada angel. Sawise dheweke wis mati lan sampeyan wis entuk jarum emas sing ora dialami, sampeyan kabeh wis disetel kanggo bali menyang gowry.

Panglima O

Bali menyang gowry lan kesele dialog sepisan maneh, banjur cepet-cepet menyang situs sing paling cedhak lan bali maneh. Sawise nglakoni, dheweke bakal menehi jarum sing didandani lan menehi kaweruh babagan rahasia saka Solam, kutha Sorcery. Sabanjure, sampeyan bakal mangkat menyang pasamuwan kanggo nemokake millicent lan resmi miwiti questline.

Ngomongake millicent ing pasamuwan saka wabah kasebut

Kanggo nggayuh pasamuwan saka wewelap, sampeyan kudu nglawan dalan liwat Solam, kutha Sorcery kanthi nyipta kabeh bela lan ngalahake bos wilayah. Yen sampeyan wis telepon menyang sancum kentang paling awal ing game sadurunge, sampeyan uga bisa lelungan kanthi cepet menyang situs sih-rahmat lan south kanggo nggayuh pasamuan.

Gereja saka Wewelak

Sawise sampeyan lagi ana, sampeyan bakal nemokake millicent. Wenehi jarum banjur leren ing situs sih-rahmat sing cedhak kanggo ngreset dialog. Sawise ngomong karo dheweke, dheweke pungkasane menehi sampeyan Talisman heirloom prostesis, lan sampeyan bakal mbungkus bagean pisanan kanggo nggoleki dheweke. Kanggo terus, sampeyan kudu bali menyang shack gowry sepisan maneh.

Bali menyang Shack Gowry maneh

Ing riko sabanjure kanggo goWry’s Shack, sampeyan bakal nemokake millicent saiki wis ditampilake lan duwe sawetara perkara sing bakal diajak. Exhaust dialog, lelungan cepet, banjur bali menyang shack kanggo ndeleng gowry wis bali. Exhaust dialog, lan sampeyan bakal ngrampungake segmen caelid crita milisent.

Temokake prostes Valkyrie ing kraton shaded

Supaya bisa nglereni gaweyan millicent, sampeyan kudu ngunjungi Castle Shaded, sing adoh ing sisih lor dienggoni ing antarane MT. Gelmir lan Altus Plateau. Nglawan dalan liwat wilayah kasebut nganti sampeyan nemokake ruangan cilik sing dijaga ksitara. Ing njero ruangan sampeyan bakal nemokake prostes Valkyrie, sing ngidini sampeyan maju ing dialog Millicent ing lokasi sing anyar saka Altus Plateau.

Kastil Shaded

Ngomong karo Millicent ing Plateau Altus

Kepala menyang situs bukit erdre-gazing ing Altus Plateau lan golek millicent ngadeg ing sisih lor ing ngendi sampeyan wis digawe. Wenehi prostesis Valkyrie, exhaust dheweke dialog. Sabanjure, sampeyan bakal mlebu menyang sisih lor maneh kanggo ngalahake lan bos lan ngomong nganggo millicent sadurunge luwih akeh.

Menyang desa kincir lan ngalahake rasul dewa

Ing sisih lor Plateau yaiku desa kincir angin, yaiku wilayah sing nduwe garansi sing cukup langsung saka mungsuh lan para dewa rasul rasul ing sisih ndhuwur. Rasul Godskin minangka perang kanggo karakter tingkat ngisor, nanging dheweke ora kudu ngetrapake masalah jangka panjang yen sampeyan wis ngelingake pola serangan.

Windmill desa

Sawise para rasul godskin, tenang ing situs sih-rahmat sing cedhak. Yen sampeyan tangi maneh, sampeyan bakal nemokake millicent ngadeg kanthi luwih akeh dialog kanggo ekzos. Tindakake, mula sampeyan bakal mbungkus bagéan saka upaya sing ditindakake ing plato altus. Sampeyan ora bakal nemokake dheweke maneh nganti sampeyan wis nemokake dalan menyang gunung game pungkasan saka raksasa.

Ngomongake millicent ing gunung ing raksasa

Pungkasan ing crita utama, sampeyan bakal entuk akses menyang gunung ing raksasa. Millicent bisa ditemokake ing jejere cedhak karo Snow Valley Site ing biome iki. Dheweke duwe prelu ujar ing kene, saengga kabeh dialog dheweke banjur nyiyapake rong bagian medallion sing dibutuhake kanggo nggayuh area haligtree.

Temokake loro halves medali Haligtree

Salah sawijining bagean saka medali Haligtree bisa ditemokake ing sisih ndhuwur Castle Sol Sawise Ngurangi Komandan Niall ing sisih wetan Gunung. Sing liyane mbutuhake sampeyan mencet pot aneh sing ana ing desa Albinaurik ing Lampung kidul saka tlaga. Yen sampeyan, sampeyan bakal nemokake manawa pot kasebut mung nyamar kanggo wong tuwa sing bakal menehi setengah liyane saka medallion.

Kepala menyang Haligtree

Sawise sampeyan duwe loro, sampeyan bakal duwe haligtre medallion lengkap. Sampeyan bisa nggunakake medali iki ing laptis Rold – angkat sing padha sing nggawa sampeyan menyang bagean pisanan ing Gionts – kanggo mudhun menyang wilayah sing anyar saka biome.

Ordina, kutha lathigtical

Gawe dalan ing sisih lor bagean anyar iki lan ngrampungake teka-teki sing gampang ing Ordina, kutha liturgis (MAJUU MEGOLISTIK (MAJUU INGKANG KANGGO SOLLIIA, THESE SORCERY). Sampeyan bakal enggal golek dalan sampeyan.

Ngomongake millicent ing situs kamar pandonga

Nalika sampeyan njelajah haligtree, sampeyan bakal pungkasane teka ing ruangan pandonga. . Dheweke bakal tetep ing titik iki nganti sampeyan wis ngrampungake langkah sabanjure. Sampeyan meh rampung!

Asor Roh Wit Ulcer Transcerator cedhak karo saluran saluran saluran

Luwih saka haligtree, sampeyan bakal nemoni salah sawijining wong wit roh ulcerated Laut sing luwih seneng sengit. Monsstrositas iki bakal angel angel amarga perang sing ditindakake ing blumbang sing bakal entuk efek status rot Scarlet ing sampeyan. Yen bisa, nglawan dheweke kanthi nggunakake bank-bank njaba.

Sawise Roh Tanduran Ulcerated, tentrem ing situs saluran saluran saluran lan siyap perang liyane.

Bali menyang ngendi sampeyan mateni roh wit ulcerasi

Tumuju ing ngendi sampeyan mung mateni roh wit ulcerasi kanggo golek tandha sinar kuning lan tandha sinar abang. Tilas ngidini sampeyan mbantu millicent nglawan para penjajah ing jagad iki, dene sing terakhir menehi kesempatan kanggo mateni dheweke.

Milih mateni dheweke bakal net sampeyan Talisman prostesis sing millicent, sing ngasilake kerusakan sampeyan kanthi sukses. Nanging umume kasus, sampeyan pengin milih tandha sinar kuning kanggo mbantu dheweke ambush.

Mateni invaders kasebut

Pilih tandha sinar kuning lan mbantu millisent ing pertemuan angel nglawan papat penjajah NPC. Nalika sepisanan, bisa uga bisa nyoba tank siji utawa loro lan supaya dheweke bisa ngatasi wong liya, nanging dheweke bakal mati kanthi cepet yen sampeyan nindakake. Nanging, mbantu dheweke nglawan target lan terus tekanan nganti kabeh patang penjajah wis tiwas. Kanggo masalah sampeyan, sampeyan bakal entuk pedhang roten sword insignia Talisman, sing bakal nambah serangan kanthi hits sing sukses.

Goleki tandha-tandha sundel cedhak kene

Bali menyang millicent kaping pindho kanggo mbungkus upaya

Sawise ninggalake jagad millicent, lunga saka Site saluran saluran saluran maneh, banjur bali menyang ngendi sampeyan mung nglawan para penjajah kanggo golek millicent. Exhaust dheweke dialog, ngaso maneh, banjur bali maneh wektu kanggo ketemu dheweke mati. Nyuwilake awak bakal entuk jarum emas sing ora dialami. Sampeyan bisa nggunakake jarum ing kembang sing ana ing kamar perang boss Malenia sawise sampeyan ngalahake jarum Miquella, barang sing penting sing bisa digunakake ing pungkasan game sing bakal ditindakake sampeyan milih nglakoni.

Pandhuan Dering Elden

  • Apa sing kedadeyan ing ring elden? Crita Game, Bagean 1: Limgrave
  • Elden Ring Rune Farming: Wilayah sing paling apik kanggo level cepet
  • Apa sing kudu ditindakake ing Ring Elden: Rute paling apik, Senjata, lan lokasi peta penting
  • + Tampilake link pandhuan elden luwih akeh (7)
  • Elden Ring: gaman paling apik sampeyan bisa nemokake awal ing limfrave
  • Elden Ring margit The Frow OMen Pandhuan – tingkat sing disaranake lan cara ngalahake bos pisanan
  • Elden Ring: Cara nganyarke gaman – Smithing Stones nerangake
  • Tips Elden Ring kanggo pamula: Nelajar dalane tanah ing antarane
  • Cara Nganggo Nganggo Cincin Elden, stats diterangno
  • Elden Ring: Suwene paling apik kanggo milih sajrone nggawe karakter
  • Peta Cincin Elden: Ngendi golek fragmen peta pisanan

Penggeluhan lan lokasi Elden millicent lan lokasi sing diterangno

Elden Ring Millicent Questline Miquella

Penggalian Elden Dering Millicent minangka salah sawijining pencarian sing paling gedhe lan paling rumus ing cincin Elden, crita ing saindenging tanah, kanthi jarum Fabled Miquella minangka hadiah telu lan mburi sing murub. Sanajan salah siji saka quinlines sing paling ora jelas lan kompleks ing Ring Elden, kita wis nggawe pandhuan whiting sing jelas lan prasaja kanggo mbantu sampeyan supaya bisa digayuh kanthi cepet, kanthi nggunakake sampeyan kanggo digunakake, kabeh Dadi sampeyan bisa entuk hadiah khusus – kalebu jarum Miquella.

Ngalangi usah upaya millizent kanggo elden cincin

Pencarian Millicent bakal njupuk sampeyan kabeh ing saindenging cincin elden, kalebu wilayah pilihan game pungkasan lan malah nemoni Malenia, Boss paling angel perang ing game (paling ora yen sampeyan pengin jarum Miquella sing terkenal). Kita wis nuntun pandhuan langkah-langkah ing endi sing bakal dituju ing ngisor iki, kanthi kabeh lokasi ing peta ing ndhuwur lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngrampungake pitakon sing luar biasa. Kita uga wis nglumpukake sawetara rincian sing luwih cedhak ing wilayah Caelid lan Haligtree ing ngisor iki, amarga lokasi utama sing cedhak karo saben liyane lan kita ora pengin wong sing bingung. Paling apik, tarnished!

  1. Sadurunge arep golek millisent, ketemu gowry ing shack cilik mung kidul Solia, Kutha Sorcery (ing caelid tengah). Dheweke bakal njaluk sampeyan jarum emas sing ora dialami.
  2. Sirah menyang rawa saka Aeonia, khusus wilayah ing sisih kidul-wetan. .
  3. Yen wis rampung, bali menyang gowry lan menehi jarum, Banjur wektu lelungan cepet / pas ing situs sing cedhak. Yen sampeyan bali, dheweke bakal ndandani.
  4. Njupuk menyang pabrik, sapa ing pasamuwan saka walang ing sisih wétan, dijaga dening saperangan wong sing nggegirisi. Wenehi jarum, banjur istirahat / lelungan cepet maneh lan exhaust dheweke dialog.
  5. Istirahat / lelungan cepet maneh lan bali menyang shack gowry. Dhiskusi menyang Millicent lan exhaust dheweke dialog maneh.
  6. Kepala menyang Plateau Altus, mung sisih lor situs bukit erdre-gazing lan kidul reruntuhan wyndham. Millicent nggoleki ing tebing – exhaust dheweke dialog maneh.
  7. Kepala menyang Castle Shaded lan entuk prostes Valkyrie, kang ana ing dada bandha dijaga dening satria resik ing sisih lor-kulon. Nggawa maneh kanggo millicent lan ngobrol karo dheweke luwih lanjut. Sampeyan kudu lunga tanpa ujar yen sampeyan wis nate ngobrol karo dheweke, priksa manawa sampeyan bisa ngomong kabeh sing ana.
  8. Pindhah menyang desa Dominula lan ngalahake para dewa Apastri Dewaskin perang. Sawise nggandhengake wilayah kasebut, dheweke bakal ana ing arena. Dhiskusi kanggo ngrampungake kaya biasane.
  9. Millicent banjur nggawe lompat sing signifikan menyang sugga salju salju ing salju sing kuna Ing gunung saka raksasa, dadi sampeyan kudu ngalahake morgott raja omong kanggo tekan wilayah iki. Dhiskusi karo dheweke kaya biasane – sampeyan meh ana (miturut).
  10. Millicent banjur ditemokake ing area Haligtree Game Opsional Ing salju salju sing ngatur salju. Khusus dheweke ana ing situs ruangan pandonga, kira-kira separo liwat wilayah kasebut. Yen sampeyan ora ngerti carane entuk, priksa pandhuan babagan cara menyang salju salju sing disusun ing Ring Elden.
  11. Sirah mudhun ing ngisor nganti sampeyan nemokake situs saluran saluran saluran saluran, Banjur sirah munggah tangga menyang wilayah cavernous lan sirah kiwa nganti sampeyan nemokake Roh Tree Ulcerated – ora teknis dadi boss perang, nanging kasar padha. Mateni Roh Wit, banjur tindakake wilayah kasebut. Ana saiki bakal ana tandha loro ing lemah, siji sing ngundang millisent, siji kanggo nglawan dheweke.
  12. Yen sampeyan milih Mbantu Millisent, sampeyan bakal kerja bareng karo mateni papat NPC Kanthi macem-macem gaman, kanthi pedhang pedhang sing roten insignia Talisman minangka hadiah (sing ngrusak serangan sukses). Yen ora, sampeyan bakal nglawan dheweke langsung kanggo pejuang prostesis sing millicent, sing uga padha uga uga nambah ketaguhan lima. Yen sampeyan pengin jarum Miquella, sampeyan kudu milih mbantu dheweke. . Dhiskusi menyang dheweke pungkasan kanggo entuk jarum emas sing ora dialami maneh lan mungkasi questline dheweke.

Iki njupuk sampeyan liwat jumlah gaweyan pabrik, nanging ora teknis pungkasan. Isih ana perang bos lan hadiah potensial sing bakal dipikolehi saka galak sing luwih gedhe iki.

Kepiye cara njaluk jarum Miquella

Sawise sampeyan njupuk jarum emas sing ora dialami maneh saka pabrik ing pungkasaning sampeyan, sampeyan salah siji langkah adoh saka jarum Miquella – masalah kasebut, iku langkah sing angel banget. Saka Site Saluran Saluran Saluran Saluran, terus mudhun liwat haligtree lan sampeyan bakal pungkasane tekan arena Malenia, salah sawijining panggedhe sing paling angel. Ngelingi tantangan kasebut, kita wis ngalahake Cara ngalahake Malenia ing Elden carian ing pandhuan kita ing kene, kalebu cara keju sing gampang.

Sampeyan kudu mateni Malenia. Sawise sampeyan, dheweke bakal ninggalake kembang abang sing jembar banget, nalika sesambungan karo lemari emas menyang jarum Miquella (lan sampeyan bakal entuk Somber). Elinga yen iki minangka tumindak sing unik kanggo barang sing unik.

Ing ngendi lan carane nggunakake jarum Miquella nerangake

Kabeh Ring Ring Elden

Pungkasan Cincin Elden kasedhiya kanggo sampeyan!

Jarum Miquella minangka panggunaan sing dirancang kanggo duwe fungsi – yen pamuter wis ngunci ing mburi flame kanthi nggawe celuan nganggo telung driji ing ngisor Leyndell, bisa mbatalake tumindak kasebut ing salawas-lawase, lan mbukak pungkasan pungkasan maneh. Nanging, ana mung siji papan sing bisa digunakake, arena placidusax Dragonlord, dadi bos perang ing Farum Farum Azula. Yen sampeyan kudu ngerti kepiye tekan kana, kita wis apik lan jelas ing kaca kita ing PLAX DP Dritlord PLACIDUSAX PLACIDUSAX PLACIDUSAX PLACIDUSAX PLACAVIDUSAX BOSS FOLD PLUCACIDUSAX PLACAIDUSAX PLACIDUSAX PLACIdUSAX PLACAVIDUSAX BOSS FOLD PLUCIDUSAX PLACAIDUSAX PLACAIDAX BOSS FOLD Pandhuan lan Lokasi.

Gunakake jarum Miquella ing endi wae ing arena iki, sadurunge utawa sawise mateni placidusax Dragonlord. Iki bakal kanthi efektif “ngobati” sampeyan saka geni sing angel banget, lan sampeyan bakal ngerti kerjane amarga nalika sampeyan isih diobong maneh. Sampeyan ora bisa nggawe pakta maneh nganggo telung driji sawise iki, priksa manawa sampeyan ora pengin finale khusus iki. Melina uga ora bakal bali maneh sanajan bisa ngobong dhewe – sawise kabeh, kepiye dheweke ngerti yen sampeyan wis ngliwati kabeh kekacauan iki?

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

.