Cincin Elden | Kabeh wiji emas | Peta Genie, sing golek wiji berlian ing Elden Ring – Polygon

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Contents

Ning kene Elden Ring Pandhuan Golden, kita bakal nuduhake sampeyan kanggo nemokake saben wiji emas ing limrave sisih kulon lan luwih.

Elden cincin – kabeh lokasi winih emas

Lokasi: Ing sikil wit emas.

Lokasi: Ing sikil wit emas ing ledge kasebut

Lokasi: Dropped dening root monster.

Lokasi: Ing sikil wit emas.

Lokasi: Ing sikil wit emas, ing mburi jembatan rusak.

Lokasi: Ing sikil wit emas. Ing sisih lor-kulon ing plataran, liwat situs parlor parlor debat.

Munggah tangga, ing wit emas.

Ing dasar wit emas.

Lokasi: Ing sikil wit emas.

.

Lokasi: Ing dasar wit emas ing pinggir dalan nalika tumuju Lor saka “Altus Highway Junction” Site saka sih-rahmat.

Ing sikil wit emas

Lokasi: Ing sikil wit emas

Lokasi: Ing dasar wit emas

Cedhak karo wit emas sawise mudhun saka langkah saka Site Level Manor Tahap

Lokasi: Dropped dening Roh Tree Ulcerated

Lokasi: Ing sikil wit emas.

Lokasi: Ing lokasi Gargoyle Boss ing ngisor wit.

Lokasi: Ing ngisor wit emas

Lokasi: Sedak South situs wit Phantom Tree Wall Phantom. Iku nyelehake saka roh wit ulcerasi.

Lokasi: Ing pangkalan wit emas sing dijaga kanthi pirang-pirang trebucht

Ganjaran kanggo Ngalahake Roh Tree Ulcerated ing Catacomms Giance Mountainop

Lokasi: Ing sikil wit emas.

Dropped dening Roh Tree Putrid.

Ing dasar wit emas ing ravine.

Dhasar wit emas

Lokasi: Hard kanggo ndeleng amarga salju

. Njupuk elevator sisih kulon saka kene

Lokasi: Ing jejere manuk gedhe ing tengah tlaga.

Lokasi: Ing ngisor wit emas – dijaga golem buta

.

Dropped dening Roh Tree Ulcerated

Lokasi: Ing sandhinge struktur nganggo Somber watu kuno Dragon Dragon, selehake ing ngisor iki ing sawetara watu. .

Cathetan: ?).

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

. .

Elden Ring Pandhuan Golden, kita bakal nuduhake sampeyan kanggo nemokake saben wiji emas ing limrave sisih kulon lan luwih.

Wiji emas minangka barang sing bisa digunakake kanggo sampeyan Situs-Site saka sih-rahmat kanggo nganyarke Flasks suci. Bisa njupuk sawetara wong (sing relatif) awal bakal menehi kauntungan gedhe.

Tabel konten

LOKASI ELDEN Cincin Golden Limba

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Ana limang wiji emas (utawa enem) wiji emas sing kasedhiya ing wilayah West Limgrave. Sing pertama, sing ora kalebu ing peta, kasedhiya minangka prestake sajrone nggawe karakter. Liyane ana ing utawa cedhak , Stormgate (2), , karo lan Ruangan liftside (5) Ing kastil Stormveil.

LOKASI Wiji Golden Fringefolk

Wiji emas pisanan iki sampeyan bisa uga bisa entuk akeh karya kanggo njupuk – nyatane, angel banget kanggo ngrampungake wektu sing suwe. Sampeyan kudu ngetik Gua fringefolk Kanthi nggunakake Loro tombol watu (sing bisa sampeyan pilih minangka prestasi utawa sampeyan, pungkasane, temokake ing jagad), navigasi racun lan traps, banjur ngalahake bos dungeon, . Sampeyan bakal entuk a Wiji Emas Minangka hadiah kanggo ngalahake.

Lokasi Wiji Emas sing Stormgate

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Nalika sampeyan ngliwati sisih lor-kulon saka Gatefront Ruins menyang Kastil Stormveil, sampeyan bakal ngliwati Stormgate. Cetha metu saka Demi-manungsa lan troll, lan sampeyan bakal bisa terus munggah gunung. Nalika kurva dalan ing sisih tengen, ndelok sisih tengen kanggo wit sing mencorong. Iki Wiji Emas bakal ing dhasar.

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Ing Langsing Wétan, . Ing njaba tembok lan ing sisih kidul, sampeyan bakal nemokake iki Wiji Emas jejere wit sing mencorong.

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Jero jero , sadurunge sadurunge tekan boss, Godrick The Grafted, Ana situs saka rahmat sing dijenengi . Ing sisih kidul, goleki wit sing sumunar liyane kanggo nggoleki iki Wiji Emas.

Ing ngisor iki Bèntèng Badhe, ana area lemah – sampeyan kudu mbukak kunci lawang ing situs higar ruang Liftside kanggo entuk. Wiji Emas.

Elden Ring Tangseling Peninsula Emas Linity

Ana mung siji Wiji Emas Ing semenanjung nangis. Sampeyan bakal nemokake ing sisih wetan ing sisih morne.

Lokasi Wiji Wiji Golden Semenu Peninsula

Udakara separo ing antarane Angkat morne Santan rampart saka sih-rahmat, Ana tembok watu sing rendah (kira-kira) East-to-West. . Mung kidul reruntuhan, sampeyan bakal nemokake wit sing mencorong liyane lan a Wiji Emas Ing pangkalan (iku mung sisih kidul-kulon peta fragmen tangisan plateau ing Stele).

Lokasi Lokasi Minu Emas Elden Ring Luarja

Ana lima Wiji emas ing LAnnia saka tlaga sing ana ing (utawa cedhak) , Gerbang Akademi Utama (2), Akademi Raya Larcaria (3), , lan Village-Village Villa (5).

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Ing banjir , sampeyan bakal nemokake wit sing mencorong lan iki Wiji Emas sisih lor-kulon sisih lor-kulon Situs saka sih-rahmat ing akademi Gate Town (lan amarga kulon lambang Gate Town Academy Town ing peta sampeyan).

Lokasi Gerbang Emas Gate Emas Lokasi

Saka Situs Gapura Akademi Akimemi MAIN, Tindakake jembatan ing sisih lor-wetan lan sampeyan bakal nemokake iki Wiji Emas ing ngisor wit sing mencorong ing mburi.

Akademi Lokasi Wiji Emas Raya Raya Raya

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Jero ing njero Akademi Raya Lacaria, miwiti ing Situs parlor debat parlor (sing mbukak kunci sawise sampeyan ngalahake wulu radagon abang). . Wiji Emas Ing pojok tebing.

Lokasi Winih Caria Manor Emas

Pandhuan Ring Elden: lokasi winih emas

Ing njero Caria Manor ing sisih lor-kulon Linnia, terus liwat Situs Tahap Level Manor Upper. Iki .

Lokasi Winih Emas Villik Villik Villen Villen Village

Gambar pamisah nuduhake peta lan wit cemlorot ing endi wiji emas emas sing dituding

. Sampeyan bakal ngliwati sawetara racun sing cedhak karo wit sing mencorong ing ngendi sampeyan bakal nemokake iki Wiji Emas.

Lokasi Caelid Elden lan Linary Golden Emas Golden

Peta sing nuduhake lokasi siji-sijine caelid lan Dragonbarrow Golden

Ana papat wiji emas ing Caelid lan Dumunung ing utawa cedhak , lan Sancum Bestial (4).

Gambar pamisah nuduhake lokasi winih kidul aconia rawa

Tindakake dalan saka Situs Bank Rawa Akonia Swamp . Sampeyan bakal ngliwati wit sing mencorong lan wiji emas iki.

Jual Backstreets Emas Lokasi Golden

Saka Solia Backstreets Site Site, Kepala South – liwat utawa liwat alangan ajaib – lan sampeyan bakal nemokake wit sing mencorong lan wiji emas ing jero tembok.

Catacomb Catacombs Golden Emas Lokasi

Gambar pamisah nuduhake lokasi winih Catacombs Gembar War-Wiji

. Catacombs mati perang. Ngalahake pimpinan penjara iki, Roh Tanduran Putri, ing catacomms perang sing ditembak kanggo nglumpukake wiji emas iki.

Gambar pamisah nuduhake lokasi winih sancum sankum sankumal lan peta

Udakara separo ing antarane lan , sampeyan bakal ngliwati wit sing mencorong lan wiji emas ing sadawane dalan.

Elden Ring Siofra lan Nokon, Lokasi Linary Kutha Emas Abadi

Peta sing nuduhake lokasi Siofra lan Nokon, abadi sing abadi

Ana siji mine emas ing Kali Siofra lan Nokron, kutha abadi Dumunung ing utawa cedhak .

Gambar pamisah nuduhake lokasi ing ngisor lokasi lan peta emas sing apik

. .

Peta sing nuduhake Kali Ansel lan lokasi winih emas Nokstella

lan Kutha Nokstella Dumunung ing utawa cedhak .

Ora ana cara sing gampang kanggo ngasilake wiji emas iki – lan ora ana situs sing cedhak karo sih-rahmat. . Yen sampeyan metu ing sisih kidul, sampeyan bakal nemokake elevator kanggo numpak mudhun. Wit sing mencorong lan wiji emas ing njaba ing ngisor angkat kasebut.

Peta sing nuduhake lokasi rot lokasi Golden Emas

Ana siji wiji emas ing Lake rot dumunung ing utawa cedhak Grand Cloister (1).

Lokasi Wiji Emas Emas Cloister

Gambar pamisah nuduhake semangat wit ulcerasi ing lokasi winih emas emas lan peta

Saka , tumuju ing tingkat paling ngisor. Yen tekan lemah, tututi kali Rot hulu ing sisih wétan lan sisih lor. Ngalahake Roh Tree Ulcerated Ana kanggo wiji emas iki.

LOKASI ELDEN Cincin Altus Plato Emas Linon

Ana Wit Woh-wohan Emas (ing enem lokasi) ing plato altus lan pinggiran LEYNDELL, MODER RASA Altus Highway Junction (1), Erdree Minor (2), Tower Lookout Jalan Raya (3), Wit-witan Rawa Pintonan njaba (4), Roh Tree Ulcerated (5), .

Ana rong wiji emas tambahan ing leyndell, ibukutha kerajaan.

Lokasi Wiji Golden Altus Highway Junction

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan lokasi wiji emas Altus Higus Highway

Tindakake dalan lor saka mung sethithik lan sampeyan bakal bisa ndeleng wit sing mencorong iki lan Wiji Emas ing sadawane sisih kiwa dalan.

Lokasi Wiji Emas ErdTree Minor

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan lokasi winih emas sing ora endu

Sampeyan bakal nemokake iki Wiji Emas Erdtree Minor. Situs paling cedhak saka sih-rahmat yaiku Windmill desa. Tindakake dalan kulon lan kidul saka desa lan wit sing mencorong iki ana ing dalan.

Lokasi Looking Green Lookout

Uga diwiwiti saka Situs Kampung Kincut Kayu, Kepala Tenggara menyang Menara lookout dalan gedhe. Wit mencorong lan wiji emas bakal ana ing sisih tengen (sisih kidul) dalan nalika sampeyan nyedhaki ibukutha kerajaan.

Lokasi Wiji Winih njaba Tembok Pinggir Emas

Gambar pamisah nuduhake peta lan lokasi winih tembok njaba tembok njaba

Nalika sampeyan ngetik ibukutha kerajaan, situs pisanan sing sampeyan lakoni yaiku Site Taman Nasional Tembok Phantom. Ana neng kana.

Lokasi Wiji Emas Ulcerated

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan ulcerasi wit ijo ulcerasi

Sisih kidul sisih kidul Site Taman Nasional Tembok Phantom, ana vekamper prajurit. Yen sampeyan wis teka, Roh Tree Ulcerated bakal tiba saka langit. .

Lokasi Wiji Golden Fingerter

Gambar pamisah nuduhake Peta lan Finger Reader Golden Lokasi

Tindakake dalan ing sisih lor-wetan saka menyang plaza sabanjure – ana sing maca driji ing kene kanggo ngobrol karo. Ana liyane Loro wiji emas Ing wit sing mencorong ing tengah.

. Lokasi Wiji Golden Gelmir

Peta sing nuduhake Elden Ring Mt. Lokasi Linary Golden Golden

Ana telung wiji emas Ing . , Dumunung ing utawa cedhak Erdre-Gazing Hill (1), Kali Seethewater (2), karo Kéwan Mudhun.

Lokasi Wiji Golden ErdTree-Gazing Hill Emas

Gambar pamisah nuduhake peta lan endertree-gazing bukit emas emas

Mudhun ing pojokan kidul tengah MT. Gelmir, sampeyan bakal nemokake Situs Hukuh ErdTree-Gazing karo Runtuhan Lux. Sampeyan bakal bisa ndeleng wit sing mencorong lan winih emas mung sisih lor-wétan situs sih-rahmat.

Lokasi Winih Sehat Emas

Saka Situs Kali Seethewer, tututi Canyon Lor. Sampeyan bakal ngliwati wit sing mencorong lan winih emas kepungkur sawetara set geyser pisanan.

Lokasi wiji Golden Beast Empingstar

. Gelmir, sampeyan bakal terus West ing plato. Sadurunge sampeyan terus terus menyang manor gunung geni, wit sing mencorong lan winih emas bakal ana ing dalan.

Elden Ring Mountain Mountain of the Biants Emas Linity

Ana Gunung ing raksasa Tengkorak Buta (1), Gaun MountainTop Catacacacts Catacacacts (2), sikil Forge (3), Danau Pembekuan (4), lan Town Ordina, Liturgi (5).

Lokasi Winih Emas Tengkorak Buta

Nalika sampeyan pisanan mlebu ing Gunung ing raksasa, . Angkat angkat saka rold, sampeyan bakal ngliwati buta (s) tengkorak. Sithik sisih lor, sampeyan bakal weruh wit sing mencorong lan iki Wiji Emas.

Buta Catacomms Catacombo

Ing njero Dungeon, sampeyan kudu ngalahake (liyane) Roh Tree Ulcerated. Iku bakal nyelehake a Wiji Emas.

Saka , Kepala Northeast kepungkur macem-macem mayit raksasa. Sampeyan bakal nemokake wit sing mencorong iki lan Wiji Emas Ing ngarepe salah sawijining raksasa ing plato cilik.

Lokasi wiji emas emas pembekuan

Lokasi pamisah sing nuduhake peta lan binatangan winih emas emas

Freiding Lake Sitra, Kepala South menyang Canyon. Mung kepungkur munggah heretis, sampeyan bakal nemokake wit sing mencorong iki lan .

Lokasi Wiji Town Emas Ordina, Liturgi

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan ordina, liturgi Town Emas Lokasi

Gunung ing raksasa, sirah kulon sisih kulon saka Situs kutha liturgi menyang kali beku kanggo nggoleki iki Wiji Emas.

Elden Ring Crumbling Farum Lokasi Golden Golden Farum Azula Emas Linity

Ana Loro wiji emas kanggo ngumpulake ing lan .

Naga Temple ngangkat lokasi winih emas

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan Naga Campuran angkat lokasi winih emas

Site Naga Temple, . Sampeyan bakal bisa ndeleng wit sing mencorong lan wiji emas ing sisih ndhuwur sawetara undhak-undhakan sing dijaga kanthi kerangka kabeh.

Lokasi Wiji Bumbung Naga Tengah

Gambar pamisah sing nuduhake peta lan lokasi winih bumbung payon emas temple

Saka , . Nalika sampeyan mudhun, sampeyan bakal ngliwati wilayah sing kebak pilar lan stormhawks ing sisih kiwa sampeyan. Katon menyang sisih wetan kanggo golek dalan nganti wit sing mencorong iki lan .

Kita bakal terus nganyari pandhuan iki amarga golek wiji emas luwih akeh.