Cidra Minecraft lan Komando paling apik: Teleport, Kesulitan, Spawn & More – Dexerto, Dexerto, Dhaptar Efek Minecraft (Nintendo Switch Exition)

Dhaptar Efek Minecraft (Edisi Ngalih Nintendo)

Tip: Yen sampeyan ora mbukak minecraft Nintendo SWIT SWALL, coba coba salah sawijining versi liyane:

Cidra Minecraft lan Komando paling apik: Teleport, Kesulitan, Spawn & Liyane

printah lan cidra Mine

Mojang

Minecraft minangka game sing nyedhiyakake kebebasan, nyenengake, lan eksplorasi – nanging game bisa digawe luwih gratis lan nyenengake Cidra lan Prentah sing tepat. Kita entuk dhaptar printah Minecraft paling apik kanggo mbantu sampeyan teleport, mobs spaw, lan liya-liyane, uga kepiye carane ngaktifake cidra kasebut.

Minecraft minangka salah sawijining game paling gedhe ing sejarah, kanthi ing ngisor iki isih tetep mayuta-yuta sawise 12 taun wiwit dibebasake. Iki biasane amarga pemain kabegjan diwenehake lan fitur-fitur terus ditambahake ing anyar. Thanks kanggo iki, pemain bisa njelajah pirang-pirang mobs, biomes sing apik, lan bisa uga bakal nemoni sing anyar saben-saben.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Nanging, kadang-kadang, pemain lan kanca-kancane pengin nyampurake game, yaiku ing endi cidra lan prentah mlebu. Kanthi Cidra Minecraft kaya ngono, sampeyan bisa teleport, fly, item tartamtu sing ditangkep ing, utawa mung nindakake apa wae sing dikarepake.

Dadi, kita wis nggabungake dhaptar printah Minecraft paling apik kanggo mbantu sampeyan nggawe game bisa digunakake kanggo sampeyan. Kita uga rinci babagan Cidra ing Minecraft supaya sampeyan bisa mlebu ing jagad anyar lan mbangun omah favorit sampeyan kanthi gampang.

Artikel terus sawise ad

Game minecraft

Saben jagad ing Minecraft kaiket beda

Isi

  • Apa prentah lan cidra ing Minecraft?
  • Cara Ngaktifake lan Gunakake Cidra
  • Bisa nggunakake switch ing xbox lan Nintendo?
  • Apa cidra lan dhawuh sing paling apik ing Minecraft?
  • Printah pamuter
  • Printah Donya
  • Printah barang / NPC

Apa prentah lan cidra ing Minecraft?

Prentah lan Cidra iki Frasa Pra-Saiki sing Ana Pamuter bisa mlebu ing konsol ing game ing Minecraft. Nindakake supaya teleport, mateni wong liya, lan luwih akeh.

Artikel terus sawise ad

Dheweke wis rampung aman kanggo digunakake, lan ora bakal mengaruhi urutane lan tata letak jagad iki akeh banget. Mojang wis ngetrapake prentah iki supaya para penggemar ngeculake, lan duwe luwih nyenengake karo printah sing wacky iki.

Cara Ngaktifake Cidra ing Minecraft lan Gunakake

Ngaktifake Cidra cukup gampang nanging ana sawetara aturan. Sing pertama yaiku Sampeyan kudu ngaktifake Cidra nalika miwiti jagad anyar lan nomer loro yaiku Ngaktifake Cidra bakal mungkasi sampeyan supaya ora entuk Prestasi ing jagad iki. Dadi, yen sampeyan arep mburu prestasi, iki dudu cara sing paling apik kanggo nindakake.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Nanging, kanggo ngaktifake Cidra ing Minecraft mung tindakake langkah-langkah iki:

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

  1. Pilih ‘nggawe jagad anyar’.
  2. Ing sisih kiwa kiwa layar, sampeyan bakal bisa ndeleng Umum. Gulung mudhun nganti sampeyan ndeleng ‘Cidra’
  3. Pilih ‘Cidra’ lan Togol Setting. Sampeyan uga bisa milih setelan liyane ing bagean iki yen sampeyan milih.
  4. Gawe game lan cidra bakal siyap.

Sawise sampeyan wis nggawe cidra, tututi langkah-langkah iki kanggo nggunakake:

  1. Pencet / ing keyboard kanggo nggawa kothak teks
  2. Ketik ngapusi banjur pencet Ketik. Sampeyan kudu katon kaya iki: / Atlantis
  3. Game bakal mbantu sampeyan ngapusi yen sampeyan butuh.

Bisa nggunakake switch ing xbox lan Nintendo?

Mc Cidra

Prentah ngidini para pemain menyang teleport lan luwih akeh!

Ora, sayangé, ora ana konsol ing game kanggo para pemain kanggo ngakses nalika melu konsol kasebut. Nanging, wis ana cidra sing bisa diaktifake ing game sing bisa diakses, mula ana prekara kanggo kabeh wong.

Apa cidra lan dhawuh sing paling apik ing Minecraft?

Saiki kita wis ngomong babagan langkah-langkah sing dibutuhake kanggo mlebu printah kasebut, kira-kira wektu kita ngomong babagan pemain Cidra bisa digunakake ing Minecraft.

Artikel terus sawise ad

Uga, ana printah konsol khusus kanggo donya, lan printah item; Iki beda karo aspek dhewe, mula kita bakal misahake kanthi bener.

Artikel terus sawise ad

Omah Mc Cool

Kita wis ndeleng sawetara omah-omah Minecraft Stellar!

Mangkene kabeh printah / Cidra aktif sing bisa digunakake ing Minecraft!

Pameran / Cidra pamuter

A alasle ing Minecraft

Ngapusi jagad ing saubengé karo dhaptar printah Minecraft iki.

Printah / Cidra / Cidra NPC

Minecraft cheat Printah kanggo nggunakake Apa sing ditindakake
Toko nyimpen / Dropstore Transfer item menyang dada
Kerusakan / Kerusakan Ngrusak karusakan ing entitas
Duplikat / duplikat Duplikat item
Smelt / Superheat Njupuk panganan utawa ores sing ora ditandur lan masak
Tambah menyang persediaan / menehi
Terus persediaan nalika mbalekake / gamerule tetep tetep Ngidini sampeyan njaga persediaan nalika mati
Mobs Spawn / Sunding Mobs Spawns menyang lokasi sing ditemtokake
Nunggang / numpak Ngidini entitas kanggo dipasang utawa mbuwang entitas liyane
Beku / beku [pamuter]] Beku pemain

Yaiku dhaptar Minecraft sing diisi cidra sing paling apik ing game kasebut. Mesthekake supaya kita ngerti prentah sing paling sampeyan gunakake, kayata printah Minecraft Teleport utawa ngrusak. Utawa, priksa sawetara pandhuan minecraft liyane:

Dhaptar Efek Minecraft (Edisi Ngalih Nintendo)

Dhaptar Efek Minecraft (Edisi Ngalih Nintendo)

Ing Minecraft Nintendo Switch Edition, sampeyan bisa menehi efek status kanggo wektu tartamtu sing bisa mbiyantu utawa mbebayani. Saben efek duwe jeneng lan id sing diutus. Sampeyan bisa nggunakake nilai efek ing / Efek Prentah.

Tip: Yen sampeyan ora mbukak minecraft Nintendo SWIT SWALL, coba coba salah sawijining versi liyane:

  • Edisi Java (PC / Mac)
  • Edisi Pocket (PE)
  • Edisi Xbox siji
  • PS4 Edition
  • Windows 10 Edition
  • Edisi Pendhaftaran

Iki minangka dhaptar interaktif saka kabeh efek kanggo versi paling anyar saka Minecraft Nintendo Lock Edition sing bisa digoleki.

Efek telusuran ing Minecraft Nintendo SWELL EDITION:

(Ketik nilai ing lapangan ing ndhuwur kanggo nemokake efek ing tabel ing ngisor iki)

Ikon Efek Status
(Jeneng ID Minecraft)
Katrangan Id Versi
Penyerapan
(Penyerapan)
Nambah Hati Penyerapan Kuning 1.5.0
Omen ala
(bad_ omen)
Nyebabake klompok mobs musuhan kanggo nyerang nalika pamuter kanthi ala mlebu ing desa 1.11.0
Wuta
(wuta)
Nggawe kabut ireng sing kandel 1.5.0
Kekuwatan
(kekuwatan)
Mbenakake visibilitas lan kacepetan pertambangan ing jero banyu, lan nambah kemampuan kanggo ambegan ing jero banyu 1.5.0
Racun fatal
(racun fatal_)
Ngrusak saben 1.25 detik (bisa mateni pemain) 1.5.0
Rintangan geni
(Rintangan Fire_)
Kekebalan kanggo murub, lahar, lan langsung langsung saka bal geni 1.5.0
Cepet-cepet
(cepet-cepet)
Kecepatan sepira cepet sampeyan ngilangi blok 1.5.0
Boost Kesehatan
(Kesehatan Health_)
Nambah Ati Tambahan menyang Kesehatan Dasar 1.5.0
Pahlawan desa
(pahlawan desa_)
Nampa perdagangan diskon saka warga desa sawise ngrampungake serangan 1.11.0
Keluwen
(Keluwen)
Depeletes meter panganan 1.5.0
Kerusakan cepet
(Kerusakan cepet_)
Kerusakan cepet 1.5.0
Kesehatan cepet
(Kesehatan Instant_)
Nambani langsung 1.5.0
Invisibility
(invisibility)
Ora katon kanggo wong liya 1.5.0
Langsung Boost
(Jump_ Boost)
Mlumpat luwih dhuwur 1.5.0
Levitation
(Levitation)
Pamuter ora sengaja ngambang munggah menyang langit lan terus mundhak 1.5.0
Penahing lemes
(Pertambangan_ lemes)
Alon-alon cepet sampeyan ngilangi blok 1.5.0
Mual
(mual)
Wobbles lan warps apa sing sampeyan deleng ing game 1.5.0
Wawasan wengi
(Wawasan wengi)
Nambah tingkat padhange nganti 15 (deleng luwih peteng) 1.5.0
Racun
(racun)
Ngrusak saben 1.25 detik (ora bisa mateni pemain) 1.5.0
Regenerasi
(Regenerasi)
Mulihake setengah jantung saben 2.5 detik 1.5.0
Rintangan
(Rintangan)
Nyuda kabeh karusakan 1.5.0
Saturation
(Saturation)
Nggawe ulang meter panganan 1.5.0
Alon-alon tiba
(Slow_ Mudhun)
Alon-alon mudhun cepet sampeyan tiba lan ngilangi karusakan 1.6.0
SUKU
(SUKU)
Nyuda kacepetan 1.5.0
Kacepetan
(Kacepetan)
Nambah kacepetan 1.5.0
Kekuwatan
(Kekuwatan)
Nambah karusakan serangan (serangan MELEE) 1.5.0
Napas banyu
(Banyu Banyu)
Ambegan ing jero banyu tanpa nggunakake garis oksigen 1.5.0
Kelemahane
(kelemahane)
Nyuda karusakan serangan (serangan mungsuh) 1.5.0
Wither
(Wither)
Ngrusak saben 2 detik (bisa mateni pemain) 1.5.0

Definisi

  • Ikon yaiku gambar sing bakal katon nalika sampeyan duwe pengaruh iki.
  • Efek Status Apa sing diarani efek lan (Jeneng ID Minecraft) Apa nilai senar sing digunakake ing printah / Efek Efek.
  • Katrangan Apa katrangan babagan efek status.
  • Id minangka nomer internal kanggo efek kasebut.
  • Versi Apa nomer versi Minecraft sing diwenehake efek kanggo jeneng lan ID sing didaftar.

Conto carane nggunakake efek

Sampeyan bisa menehi efek pamuter (yaiku: efek potion) sing bisa mbiyantu utawa mbebayani kanthi nggunakake komando / efek.

Contone, sampeyan bisa nggunakake / efek prentah kanggo menehi grefraft pamuter efek sing diarani resistensi geni sajrone 30 detik:

/ efek fire_resistance 30

Ing conto iki, Fire_resistance yaiku jeneng efek lan 30 yaiku jumlah detik yen efek bakal tahan.