Cara tuwuh wit mangrove ing Minecraft, rawa mangrove ing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti (2022) | Beebom

Mangrove Swamp ing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Kontrol game nggunakake panganan balung gumantung saka versi Minecraft:

Cara tuwuh wit mangrove ing Minecraft

Tutorial minecraft iki nerangake babagan cara tuwuh wit mangrove kanthi gambar lan instruksi langkah-langkah.

Ing Minecraft, wit mangrove minangka wit sing bisa diadaptasi banyu sing cocog karo akar lan duwe kasempatan kanggo susuh tawon. Sampeyan bisa tuwuh wit mangrove dhewe saka propagule.

Wit Mangrove

Ayo njelajah cara nindakake iki.

Bahan sing dibutuhake kanggo tuwuh wit mangrove

Ing Minecraft, iki bahan sing bisa digunakake kanggo tuwuh wit mangrove:

1 Propagule Mangrove

Langkah-langkah kanggo tuwuh wit mangrove

1. Tanduran Propagule Mangrove

Sawise sampeyan duwe propagade bakau kanggo tanduran, tambahake menyang hotbar lan nggawe barang sing dipilih ing hotbar sampeyan.

Sabanjure, posisi pointer sampeyan (tandha ditambah) ing blok ing ngendi sampeyan pengin nandur wit. Sampeyan kudu ndeleng blok kasebut dadi disorot ing jendela game.

Cara tuwuh wit

Kontrol game kanggo nandur propagule gumantung saka versi Minecraft:

  • Kanggo Ampato Java (PC / Mac), klik tengen ing blok.
  • Kanggo Edisi Pocket (PE), sampeyan nutul blok.
  • Kanggo Xbox One, pencet tombol LT ing Controller Xbox.
  • Kanggo PS4, pencet tombol L2 ing pengontrol PS.
  • Kanggo Nintendo Lodlet, pencet tombol ZL ing pengontrol.
  • Kanggo edition Windows 10, klik tengen ing blok.

Cara tuwuh wit

Sampeyan saiki kudu ndeleng propagule mangrove sampeyan katon ing lemah. Saiki, sampeyan duwe rong pilihan. Sampeyan bisa uga bisa ngenteni lan supaya propagule bakau tuwuh dadi wit mangrove sing wis diwasa kanthi alami utawa sampeyan bisa nyepetake proses sing akeh nggunakake dhaharan balung.

2. Pupuk Propagule Mangrove

Kanggo nyepetake proses sing tuwuh kanthi dhaharan balung, pilih balung ing hotbar sampeyan banjur gunakake tulang tulang ing propagule mangrove sampeyan.

Kontrol game nggunakake panganan balung gumantung saka versi Minecraft:

  • Kanggo Edisi Java (PC / Mac), klik tengen ing Sapling.
  • Kanggo Edisi Pocket (PE), sampeyan nutul Sapling.
  • Kanggo Xbox 360 lan Xbox One, penet tombol LT ing Controller Xbox.
  • Kanggo PS3 lan PS4, pencet tombol L2 ing pengontrol PS.
  • Kanggo Wii U, pencet tombol ZL ing gamepad.
  • Kanggo Nintendo Lodlet, pencet tombol ZL ing pengontrol.
  • Kanggo edition Windows 10, klik tengen ing Sapling.
  • Kanggo Edisi Pendhidhikan, Klik Kanan ing Sapling.

Cara tuwuh wit

Perlu sawetara sawetara balung sadurunge ndeleng propagule bakau sampeyan dadi wit mangrove.

Cara tuwuh wit

Sugeng rawuh, sampeyan mung sinau cara tuwuh wit mangrove ing minecraft.

Mangrove Swamp ing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Mangrove Swamp ing Minecraft Kabeh sing Sampeyan Kudu Ngerti

Minecraft 1.19 nganyari dadi pirembagan kutha ing saindenging jagad. Lan duwe kabeh alasan sing tepat kanggo narik kabar kaya ngono. Kita ora mung entuk mobs anyar ing Minecraft 1.19, kaya sing ana ing saben nganyari utama. Nanging wektu iki, Minecraft uga nggawa sawetara upgrade kanggo biomes sing ana ing game kasebut. Salah sawijining biom sing begja yaiku rawa rawa mangrove ing Minecraft. Biome iki minangka versi rawa sing revik, lan sanajan sampeyan ora seneng rawa sing ana, biome anyar iki bakal nyekel mripatmu. Wis satwa liar anyar, mobs anyar, lan malah terrain seger. Dadi, aja sampah wektu lan nyilem menyang jagading rawa ing Mangrove ing Minecraft 1.19.

Mangrove Swamp ing Minecraft 1.19 (nganyari tanggal 20 Juni)

Kita nutupi macem-macem aspek biome anyar ing macem-macem bagean kanggo gampang. Gunakake Tabel ing ngisor iki kanggo njelajah kabeh babagan rawa-mangrove anyar ing kepenak sampeyan.

Cathetan : Artikel iki pungkasan dianyari tanggal 7 Juni ing 8:55 PST sawise peluncuran Minecraft 1.19 nganyari ing kabeh platform sing didhukung globally.

Apa sing rawa rawa mangrove ing Minecraft

Biome ing Minecraft nuduhake flora wilayah lan fauna tartamtu. Saben biome duwe tanduran, mobs, uga generasi terrain. Biome Rawa Anyar Mangrove yaiku Versi sing dirombak saka rawa sing ana Ing game. Ora ngganti biome rawa asline nanging nyedhiyakake versi sing luwih apik.

Mangrove rawa ing Minecraft

Iku omah kanggo eksklusif Wit-witan Mangrove, variasi anget saka kodok, Muddy Water, Blok anyar, lan liya-liyane ing Minecraft.

Fitur rawa mangrove

  • Dheweke ditangkep lembab lan Anget wilayah, kaya rawa rawa biasa.
  • Sampeyan bisa nemokake tawon, Kodok anget, lan Fireflies Ing biome iki.
  • Luwih asring tinimbang ora, sampeyan bakal duwe logging banyu Ing paling biome iki.
  • Ing wektu, bisa ngluwihi Pegunungan lan bukit uga. Nanging umume, rawa mangrove duwe terrain sing wis ditemtokake.
  • Pungkasan, lantai biome iki digawe saka lumpur. Sikil pemain nglelebke sethithik nalika mlaku, nanging ora kena pengaruh.

Cara Nggoleki Rawa Mangrove ing Minecraft

Yen sampeyan pengin pindhah rute tradisional, coba njelajah wilayah kanthi gurun, rawa biasa, lan biomes savanna. Rawa Rawa Mangrove sing diumbar ing lembab lan anget. Nanging ora ana jaminan yen sampeyan bisa nemokake atusan utawa sawetara ewu blok saka titik luang.

Cara sing luwih dipercaya kanggo nemokake rawa mangroves nggunakake printah Minecraft ing-game. Yen jagad sampeyan wis ngaktifake Cheats, sampeyan bisa nggunakake printah ing ngisor iki kanggo nemokake rawa mangrove.

/ lemarize mangrove_swamp

Printah iki nuduhake koordinat ing biome rawa sing paling cedhak. Sampeyan banjur bisa lelungan utawa teleport ing Minecraft kanggo nggayuh ana.

Sampeyan mung kudu ngerti babagan wit mangrove

Eksklusif kanggo rawa mangrove rawa, wit mangrove minangka jinis wit sing paling langka ing game. Dheweke bisa adaptasi karo malah tuwuh ing banyu. Iku amarga saka dheweke Propoping Roots. Banyu bisa gampang mlebu ing akar kasebut sing ngidini wit tuwuh ing jero banyu.

Wit-witan Mangrove

  • Papan
  • Kayu sing ditarik
  • Gerbang lan gapura pager
  • Pintu lan trapdoor
  • Slabs
  • Tombol
  • Tangga
  • Piring Tekanan
  • Boat lan prau nganggo dada

Item Mangrove

Generasi wit

Woh-witan sing luwih umum ing biome kasebut dibandhingake karo sing luwih cendhek. Luwih asring ora, wit-witan sing dhuwur iki didhukung kanthi akar sing dhuwur sing meh padha karo wit sing luwih cilik. Yen akar kasebut ora bakal ditandur ing banyu, sampeyan bisa nemokake karpet lumut sing nutupi saiki.

Generasi wit saka rawa-rawa

Kaya sing sampeyan ngarepake, iki ROOT mungkasi nggawe biome alas sing kandel Ing mobs musuhan bisa gampang ndhelikake. Nanging ora ateges sampeyan kudu ngarep-arep mati ing biome iki. Nanging, apa sing sampeyan entuk yaiku kompleks nanging rute sing padha karo peta Minecraft Parkour. Iki amarga meh kabeh akar mbengkongake kanggo nggawe bukaan rong blok kanggo pemain liwat.

Cara ngembangake wit mangrove

Ora kaya wit Minecraft liyane, wit mangrove ora tuwuh saka wit-witan. Nanging, sampeyan kudu nggunakake mangrove Propagules sing alamiah ngasilake saka wit mangrove sing ana.

Propagule Wit Mangrove - Mangrove Swamp ing Minecraft

Sawise dipikolehi, sampeyan bisa nyelehake Propagule ing jero banyu utawa ndhuwur lemah kanggo tuwuh. Iki tuwuh ing saben biome luwih saka saben wong lan adaptasi miturut sekitar. Kanggo sawetara sebab, wit mangrove njupuk luwih murah tinimbang jompo biasa tuwuh. Nanging sampeyan bisa nyepetake wutah kanthi nggunakake bonemeal.

MOB sing ditemokake ing rawa mangrove mangrove minecraft

  • Tawon
  • Kodok anget
  • Tadpoles
  • Fireflies

Mobs saka rawa mangrove

Thanks kanggo dhuwur wit mangrove, lebah tetep cedhak karo sarang lan ing sisih ndhuwur rawa mangrove. Kangge, kodok terus golek ing banyu ing banyu. Kemampuan kanggo mlumpat ing ndhuwur pamuter dhuwur mesthi mbantu akeh. Dene kanggo petugas pemangan, umume katon ing wayah wengi lan nyebar kabeh biome.

Cara nggunakake lumpur ing Minecraft

Paling pungkasan nanging paling ora ana sing ana ing swamp mangrove anyar ing Minecraft yaiku blokir mudha. Minangka jeneng kasebut, iki minangka varian wet sing cukup ngasilake blokir rereget. Sampeyan bisa nemokake dheweke kanthi eksklusif ing rawa mangrove. Nanging yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa nggawe kanthi manual Nggunakake botol banyu ing blok reged, kalebu rereget biasa, rereget kasar, lan rereget bosok.

Sampeyan bisa nggunakake blok mipis ing Minecraft kanggo nggawe:

Sampeyan uga bisa nggunakake lumpur kanggo tuwuh pring lan tebu. Lan bisa uga amarga waterlogging, tuwuhing tanduran loro kasebut katon rada dhuwur ing lumpur sing dibandhingake karo rereget biasa.

Panggunaan blokir lendek - rawa mangrove ing minecraft

Nggawe lempung saka lumpur ing Minecraft

Sampeyan bisa nggawe akeh blok kulawarga lumpur kanthi nggunakake meja kerajinan ing Minecraft. Nanging proses nggawe lempung unik lan menarik. Dadi tindakake langkah-langkah kasebut kanggo garing banyu saka lumpur lan nggawe lempung ing Minecraft:

1. Pisanan, sampeyan kudu entuk Titik Titik Saka guwa driptone ing Minecraft. Sampeyan bisa nggunakake maneh dripstone sing padha uga.

Guwa Driptone Minecraft 1.18 Biome

2. Sabanjure, Selehake blokir papat blok sing dhuwur ing langit. Sampeyan bisa uga kudu nggawe struktur dhukungan sementara kanggo nindakake.

Mblokir blok papat blok sing dhuwur ing langit

3. Pungkasan, nyelehake akar bakau ing ngisor blokir. Banjur, Pasang Driftone ing ngisor akar. Banyu bakal alon-alon netes, ngganti blok lumpur kanthi blok lempung.

Cathetan : Sampeyan uga bisa nggunakake blok liyane tinimbang akar bakau, nanging kita bisa dadi pilihan sing paling efisien ing tes kita.

Lempung karo lempung karo Driftone - Mangrove Swamp ing Minecraft

Bonus: winih karo rawa rawa mangrove sing gedhe banget

Wiji kanthi rawa rawa mangrove sing gedhe banget

Untung kanggo sampeyan, wiji sing digunakake kanggo nyoba rawa rawa bakau duwe salah sawijining variasi biome paling gedhe iki. Iku ora cedhak karo spawn, Nanging sampeyan bisa nggunakake koordinat sing kasebut ing ndhuwur menyang teleport menyang. Biome ing wiji iki ngluwihi pirang-pirang chunks lan uga kalebu bukit-bukit. Yen wiji iki gagal ngematake sampeyan, ora kuwatir, kita wis nemokake akeh kanggo ngrampungake kerajinan sampeyan. Mung pindhah menyang dhaptar wiji rawa sing paling apik lan temokake winih sing sampurna kanggo sampeyan.

Jelajahi rawa mangrove ing Minecraft dina iki

Kanthi mangkono, sampeyan saiki ngerti kabeh babagan rawa Mangrove sing anyar saka Minecraft 1.19. Sampeyan saiki bisa melu njelajah alas sing kandhel iki kanggo ketemu macem-macem mobs. Apa nggawe prau dhisik supaya ora mlaku-mlaku ing area lambung banyu reged. Sawetara boots sing enchanted bisa uga bisa digunakake, nglawan lengkungan lengen. Nanging, yen kita wis fokus ing apa sing wis metu. Ana akeh minecraft sing didhelikake.19 Fitur sing isih kanggo ketemu mripat umum. Kita ngarep-arep njaluk desa rawa mangrove anyar amarga wis ana desa rawa lan blok bangunan desa ing game kasebut. Nanging apa pikirane babagan revamp biome iki? Lan apa biome minecraft liyane sing sampeyan kudu upgrade? Ayo ngrembug babagan komentar ing ngisor iki!