Cara Tame Docmodus ing Ark Fjordur, Ark Desmodus: Lokasi Lokasi, Ngontrol, lan Cara Cara Tame | Pcgamesn

Tenan jenenge Desmodus Draculae teka ing bentuk bat raksasa. Cakar sing landhep ing wingtips lan snout sing direndhem getih.

Donya kuno Ark Fjordur nyusup karo akeh makhluk sing ilang. Nanging, yen wis diremehake, makhluk iki tetep setya marang para master kanggo urip. Desmodus minangka salah sawijining makhluk sing kaya ngono.

Bat iki biasane bisa ditemokake ing guwa tartamtu ing pulo kasebut. . Sing ujar, iki kepiye carane bisa ngejak Desmodus ing Ark Fjordur.

Ing endi golek desmodus ing Ark Fjordur?

Ana sawetara barang tartamtu sing kudu ditindakake para pemain yen pengin nyandhang desmodus ing Ark Fjordur. Syarat sing sepisanan kanggo taming desmodus yaiku bungkus getih. Ora kaya kewan sing paling akeh ing pulo kasebut, Desmodus minangka siji-sijine makhluk sing bisa disengiti karo bungkus getih. .

. Sanajan para pemain bisa uga ora mbutuhake akeh bungkus getih kanggo tame siji makhluk, ora babar pisan dadi aman ing game kasebut.

Pemain kudu kudu stok saka bilut medis saliyane ngemas getih. . Tames iki dibutuhake amarga guwa ing njero kewan-kewan kasebut bisa ditemokake karo makhluk musuhan liyane, lan para pemain kudu bisa ngilangi sadurunge bisa miwiti ngrungokake makhluk iki. Liyane saka iki, pemain kudu nggawa pasangan mate-booting maos.

Desmodus bisa ditemokake ing telung wilayah tartamtu ing Ark Fjordur. Lokasi kasebut kaya ing ngisor iki:

  • Guwa banyu terjun – 38.2 Latitude, 74.
  • Guwa lava – .8 Latitude, 77.7 Longitude
  • – 49.7 Latitude, 13.8 Longitude

Umume kasus, guwa iki diisi ing onycs uga. Pemain kudu mateni dhisik supaya dheweke ora ngganggu proses taming. Sawise rampung, dheweke bisa miwiti proses taming.

Pemain kudu nyelehake bungkus getih ing slot pungkasan garis panas. Yen ana trap, pemain bakal kudu nggawe sworo cangkem utawa dheweke kudu nggodho Desmodo Dewam sing pengin disalahake menyang papan sing paling gedhe kanggo taming sing luwih gampang.

. Proses taming bakal diwiwiti nalika desmodus pisanan milih pamuter. Makhluk kasebut bakal miwiti ngupayakake bungkus getih. Yen wis entek udakara 10-12, Desmodus bakal nyelehake pamuter lan nyoba mabur adoh. Iki sebabe trap prelu.

Kanthi desmodus diwatesi ing jero trap, pemain kudu mbukak lan ngobati awake dhewe. Pemain bisa nggunakake bir medis lan banjur bali maneh kanggo desmodus kanggo njupuk. Nanging, saben-saben makhluk nyelehake pamuter, efisiensi taming bakal suda. Mangkene ing endi moschops mlebu.

Efisiensi taming mundhak nalika desmodus nyelehake pamuter lan njupuk moschops. Pemain kudu mbaleni proses kasebut nganti makhluk kasebut dirusak.

Iki nyimpulake karo pandhuan iki babagan cara ngrusak desmodus ing Ark Fjordur. Iki minangka tame sing migunani banget ing game kasebut. Kajaba iku, iki uga dadi tame ing game kasebut. Dadi para pemain mung miwiti petualangan ing Ark Fjordur ora kudu melu iki kajaba wis entuk pengalaman navigasi lan taming kewan ing game kasebut.

Ark Desmodus: Lokasi Ngadangkan, Kontrol, lan Cara Tame

Ark Desmondus: Desmondus sing disengiti ing ndhuwur udhara ing Ark

Dadi sampeyan pengin ngrusak Ark Desmodus? Dikenal ing nganyari FJordur gratis kanggo game kaslametane, makhluk sing apik iki dianggep minangka salah sawijining ark sing paling apik kanggo sampeyan bisa ngatasi kabeh game. Iki utamane kanggo kemampuane kerajinan sanguine Elixir, nanging Desmodus duwe keuntungan liyane, saengga bisa dadi prioritas gedhe iki.

Nanging kepiye sampeyan tame saka desmodus? Ngendi dheweke spawn? Lan kepiye hack sampeyan sejatine tegese mabur bab iki? Aja wedi, kita entuk kabeh jawaban kanggo sampeyan ing pandhuan sing gampang iki. Alat sambungan: sampeyan butuh bungkus getih akeh. .

Lokasi Ngadangkan Ark Desmodus Paling apik

Desmodus umume bisa ditemokake ing guwa ing saindenging peta fjordur anyar, nanging sampeyan bakal raasclarkk nyaranake guwa spesifik sing ditemokake ing sisih pinggir banyu ing peta koordinat 37..9.

.

A Ark Desmondus ngisi pamuter

Cara ngrusak Ark Desmodus

. Premis dhasar langsung – Aggro saka desmodus, mlayu, nanging supaya sampeyan milih, sing bakal miwiti proses taming.

Nanging, sampeyan bakal kelangan kesehatan nalika sampeyan digawa dening desmodus. Tanpa ngrencanakake ing ngarep, sampeyan bakal mati kanthi becik sadurunge tekan mburi meter taming. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani efisiensi taming sampeyan mandheg, meh ora nyepetake 50% nalika sampeyan tekan pungkasan. Strategi kanggo DESModus Tame sing sampurna bakal melu langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Priksa manawa sampeyan entuk akeh bungkus getih. Kita wis ndeleng tuntutan manawa bisa ditindakake kanthi 80, nanging sing paling akeh nyaranake wong liya atus dadi manawa. Iki bakal njamin sampeyan slamet cukup suwe kanggo ngrampungake taming
  • Kirimi ing moschops dhisik, uga dilengkapi bungkus getih. Ngirim desmodus duwe cara karo Dino-Lamb Dino-Lamb iki bakal njaga efisiensi taming paling ndhuwur nganti 100%
  • Mesthekake ora ana desmodi liyane kanggo ngganggu proses kasebut

Ana sawetara nanuhi tambahan sing sampeyan bisa digunakake – priksa manawa sampeyan bisa nggawe Dammodus sing dipilih ing guwa sing dipilih ing guwa bakal njamin sampeyan ora ilang pertengahan taming. .

Yen sampeyan pengin ndeleng strategi iki tumindak, disaranake mriksa video Rasclark Lik ing topik kasebut:

Miniatur YouTube

Kontrol Ark Desmodus

Dadi, sampeyan wis nyuwek dhewe ing desmodus. Aku mbayangno sampeyan pengin ngerti carane mabur. Kontrol dhasar padha karo makhluk sing paling mabur:

Sampeyan uga duwe tombol gerakan biasa sampeyan, lan serangan dhasar / geni utami karo klik kiwa sampeyan. Ana sawetara kontrol tambahan sing unik kanggo desmodus sing uga kudu dipikirake:

  • Panggonan – Nalika ing jejere langit-langit utawa tembok, sampeyan bisa menet papan kanggo njupuk dhewe.
  • Klik kiwa (ditahan) .
  • Klik tengen (pencet) – Narik makhluk cilik. Sampeyan banjur bisa nggunakake klik kiwa sampeyan kanggo nyerang nalika ing udara.
  • Klik-tengen (terus) – giliran ora katon. Nalika mabur, sampeyan mung bisa nindakake iki ing wayah wengi, nanging yen sampeyan nempel ing tembok utawa langit-langit, sampeyan bisa nindakake kapan wae.

Desmodus uga duwe kemampuan kerajinan gangguan sing ngidini nggawe elixir sanguine saka 200 bungkus getih. Yen pikirane ngempalaken getih sing akeh nempuh sampeyan, mula kita entuk sawetara Warta – Desmodus bakal ngasilake bungkus getih saben wektu nyerang makhluk. Bungkus getih kanggo dina!

Game Pass Kanggo Pc

Game Pass Kanggo Pc Game Pass Kanggo Pc Microsoft $ 9.99 $ 1 (wulan kapisan) Lengganan Network N Entuk Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Microsoft lan Program liyane.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan Ark Desmodus. Kanggo tips Ark liyane, priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan kanggo printah Admin Ark, uga warta babagan Ark 2, saiki wis diumumake kanthi resmi.

Strategi Strategi Joe Robinson Game Aficionado Joe minangka sadurunge editor Wargamer lan wis ditulis kanggo RPS. Seneng kabeh game paradoks, utamane ati wesi 4, perang total: warhammer, halo, lan mlaku-mlaku ing pantai.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. .

Ark Fjordur: Desmodus – Cara Tame, Feed lan Breed!

Ark-fjordur-desmodus-dossier

Dipandu

DESMODUS Draculae ing Fjordur DLC kanggo Ark: Survival ngalami ngeling-eling saka bat sing gedhe banget. .

Temokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bat raksasa ing pandhuan desmodus. .

Iki Desmodus ing Ark: Survival ngalami

Katon: Tenan jenenge Desmodus Draculae teka ing bentuk bat raksasa. Cakar sing landhep ing wingtips lan snout sing direndhem getih.

Liar: . Sanalika sampeyan nyedhaki desmodo, bakal nyerang sampeyan lan nyoba nyekel sampeyan.

Domestik: Sawise sampeyan wis nggawe desmodo, sampeyan bisa nggunakake minangka kewan mabur, mula sampeyan uga bisa nggunakake senjata. . Nanging bat sing gedhe banget wis akeh kemampuan sing nyenengake lan gampang:

  • Tahan tombol mouse sing tepat kanggo ngindhari (mung bisa digunakake ing wayah wengi utawa nalika nggantung tembok).
  • Tekan tombol mouse kiwa kanggo nglereni njerit sing nemokake makhluk liyane lan menehi tandha kanthi bunder abang. Makhluk sing ditandhani njupuk 20% luwih rusak saka desimode ing wayah wengi.
  • Tahan tombol R kanggo ngalih menyang wawasan wengi utawa ngaktifake mode urip.
  • . Sawise sampeyan duwe 200 bungkus getih ing Desemodus ‘persediaan, sampeyan bisa nggawe elixir Sanguine, sing ngidini sampeyan nggawe makhluk sing luwih cepet. Kanggo iki, sampeyan kudu nggunakake Elixir yen sampeyan wis mandhegake Dino. . Saliyane ngemas getih, sampeyan entuk daging roten lan daging mentah. .. Mutton nalika mangan wedhus.

Ark Fjordur Desmodus

Cara Tame Desmodus ing Ark

Cara mburu Desmodus: Iku ora gampang. Sampeyan mung kudu mlaku menyang papan sing ana desmodus. . Ana sawetara lokasi ing Fjordur ing ngendi sampeyan bisa ngrusak Desmodus, E.g. Ing kene:

  • Moria: koordinat menyang lawang mburi 86.2/5.1
  • koordinat 68.4/37.
  • .6 / 78/8

Cara ngremehake dheweke: . Sawise dheweke wiwit ngombe getih, proses taming diwiwiti. .

.
Sinau luwih lengkap

Tansah mbukak blokir YouTube