Cara Tame Dinosaurus ing Ark: Berastian Berasiswa – Dododex Pitulung, Cara Tame Dinosaurus ing Ark – Scalacube

Cara Tame Dinosaurus ing Ark

Sampeyan kudu nemokake Dinosaurus lan menehi ImMobile sadurunge bisa miwiti metu. Sawise Dinosaur Apa Ora Kuwatir, Jupuk Tranquilizer ing awak nggunakake senjata tranquilizer kaya crossbow utawa longneck bedhil. Aja nganti mangan dinosaurus ing sirah utawa gulu, kaya sing bisa nyebabake pati tinimbang mung ora sadar.

Cara Tame Dinosaurus ing Ark: Survial ngalami berkembang

Kanggo nggegirisi makhluk ing Ark: Survival wis √Čvolusi, sampeyan kudu Feed minangka nomer set panganan sing disenengi. Sawetara Makhluk kudu dikalahake dhisik (temah temah) dene liyane bisa panganan nalika padha sadar (pasif).

Ark Survival sing berkembang - Cara Tame Dinos

Kanggo kabeh kabutuhan taming, gunakake Dododex.com, utawa dododex ing Android utawa iOS.

1. Priksa Dododex kanggo Sumber Dibutuhake

Klumpukne sumber daya sing dibutuhake:

  1. Panganan sing paling disenengi makhluk. . Sampeyan bisa uga nimbang nggawa sawetara tambahan mung ing kasus.
  2. Senjata lan ammo sing tenang (kanggo ngalahake tames), kayata panah Tranq, Tranq Darts, Slingshot, lsp.
  3. Narkotika (kanggo ngalahake tames), kayata narkoberries utawa narkotika, yen dibutuhake. Umume, yen sampeyan lagi nyandhang panganan sing luwih dhuwur utawa Taming: Tinging tingkat ngisor, sampeyan butuh narkotika sing luwih murah, utawa bisa uga ora ana.

2. Nemtokake cara taming

Makhluk umume kudu dicekel nggunakake siji saka telung cara:

  1. Ngalahake taming (dhaptar makhluk) (sing paling umum) – Nyuda torpor nganti makhluk kasebut kanthi tenang lan dipakani nalika ora sadar.
  2. Taming pasif (dhaptar makhluk) – Mlaku nganti makhluk lan dipakani nalika sadar. (Kadhangkala disebut non-kasar, nanging asring bisa kasar)
  3. Liyane .

3. Coba nimbang titah utawa nggawa menyang pena taming sampeyan.

Sawetara pemain luwih seneng nggunakake “Taming Pens” – struktur sing digawe kanggo nyepetake Dino supaya sampeyan bisa tenang utawa nyepelekake utawa nyuwil saka pena. Iki bisa mbiyantu supaya luwih gampang tenang Dino lan mesthekake utawa Dino ora diserang sajrone proses taming. .

Sampeyan uga bisa nggunakake lingkungan alam – kayata tebing utawa struktur tebing – kanggo “trap” Dino nalika ora tentrem.

4.

Sabanjure minangka bagean sing paling angel. Sampeyan bakal pengin tentremake makhluk. .

Nyedhaki titah lan tenang karo gaman nganti tekan. Sanalika sampeyan mencet makhluk, mula bakal nyerang sampeyan utawa mlayu. Disiapake!

Milih gaman paling apik

Umume, sampeyan pengin nggunakake senjata paling kuat sampeyan bisa. . Dododex bakal nuduhake dhaptar gaman lan senjata sing paling efektif kanggo nuthuk makhluk.

Tip Pemain Pro: Ing wektu iki, luwih akeh pemain veteran bisa milih mriksa stats basis makhluk kanggo njamin sing cocog. Sampeyan bisa nggunakake kalkulator Stat Dododex kanggo nemtokake kepiye statistik makhluk yaiku.

5. Panganan panganan

Kanggo Taming Knock-Out: Saiki, titah sampeyan wis kalah, sampeyan bisa miwiti mangan. Transfer kabeh sumber daya sing dibutuhake menyang persediaan Dino. Sawise makhluk wis keluwen banget, bakal nganggo siji barang. Proses iki bakal mbaleni nganti wis ngombe kabeh panganan ing persediaan. Mesthekake cukup; Yen tekan titik ing endi sing mangan kabeh panganan ing persediaan lan isih butuh luwih akeh, meter taming bakal wiwit suda. Dododex bakal pitutur marang kowe suwene saben cokotan sing bakal ditindakake, lan butuh wektu sing dibutuhake.

Kanggo Taming Pasif: Sijine panganan sing paling disenengi makhluk menyang slot terakhir saka hotbar sampeyan lan nyedhaki makhluk. Gunakake tombol tumindak kanggo Feed Dino. Elinga kanggo tames pasif, interval kasebut sawise dipakani pisanan biasane mbutuhake wektu sing luwih suwe wiwit Dino kudu tekan keluwen sadurunge bisa miwiti mangan kanthi rutin sawise dipakani pisanan. Dododex bakal nyritakake sepira suwene saben cokotan sing bakal dijupuk – kalebu interval sing luwih dawa – lan total wektu sing dibutuhake.

Yen Dino sampeyan bakal nyerang sajrone taming, bisa uga bisa ilang efektifitas taming utawa mati.

Kanggo nyegah sumber daya sing ora sengaja, sampeyan bisa nimbang keluwen taming.

6. Terus kanthi tenang supaya ora tangi nalika sampeyan mangan (ngalahake taming)

Nalika iku taming, sampeyan kudu mesthekake yen ora tangi kanthi dipakani narkotika kasebut. Priksa Meter Torpor Meter lan Priksa Ora Bisa 0. Priksa bagean narkotika Dododex kanggo ndeleng pira narkotika sing dibutuhake.

Elinga yen narkotika ora dibutuhake saben-saben sampeyan tame, lan kurang bakal digunakake yen 1) titah sampeyan luwih murah lan 3) makhluk sing digunakake luwih cepet lan 3).

Yen titah sampeyan tangi, taming bakal ngreset lan sampeyan bakal ilang kabeh sumber daya.

7. Titahmu wis cilaka! Wenehi jeneng!

Titah sampeyan bakal tame lan entuk tingkat bonus. Yen sampeyan ora yakin apa sing jenenge, priksa “Tip” Makna “Tips” makhluk ing Dododex lan menyang bagean “ide jeneng” kanggo nemokake jeneng kreatif!

Cara Tame Dinosaurus ing Ark

Ark sampeyan dhewe: Survival Evolusi mung 5 menit!

Cara Tame Dinosaurus ing Ark

. .

!

Taming Knock-out

Teknik paling populer kanggo dinosaurus taming ing Ark dikalahake. Teknik iki nyemprot Dinosaurus kanthi senjata tranquilizer banjur tiwas kaya daging, woh-wohan, utawa tanduran. Proses taming kanggo dinosaurus bisa njupuk wektu sing beda-beda, wiwit pirang-pirang jam, adhedhasar spesies lan perawatan sing diwenehake.

Sampeyan kudu nemokake Dinosaurus lan menehi ImMobile sadurunge bisa miwiti metu. Sawise Dinosaur Apa Ora Kuwatir, Jupuk Tranquilizer ing awak nggunakake senjata tranquilizer kaya crossbow utawa longneck bedhil. Aja nganti mangan dinosaurus ing sirah utawa gulu, kaya sing bisa nyebabake pati tinimbang mung ora sadar.

Selehake barang-barang panganan sing dibutuhake ing persediaan Dinosaur yen ora sadar, banjur nonton kaya ngene. Riset Dinosaur sing sampeyan tahan sadurunge nyoba mateni kanggo sinau babagan panganan sing disenengi wiwit macem-macem dinosaurus duwe macem-macem pilihan. Tetep jam tangan ing negara Torporor Dinosaur uga, amarga bisa tangi yen entuk kesadaran sadurunge dirasakake.

Tame Dinosaurus Ark

Imprinting

. Nyepetake nyusun dinosaurus enom kanthi dipakani tangan lan tetep aman. Dinosaur Domestik entuk luwih setya minangka asil, lan statistik ningkatake.

Sampeyan kudu nemokake endhog sing dibuahi lan inkubate sadurunge bisa miwiti nggawe imprinting. Nalika endhog endhog, feed dinosaurus enom kanthi nutrisi sing tepat kanthi nggunakake trough utawa tangan. Dinosaurus Bayi mbutuhake panganan sing beda amarga wis tuwa, lan bisa uga kudu ngrangkul utawa dijupuk mlaku-mlaku supaya tetep tetep konten.

Gumantung saka spesies dinosaurus lan jumlahe perawatan sing dibutuhake, proses pencidikan bisa uga sawetara jam utawa malah dina. The Upsides saka imprinting, ing tangan liyane, kalebu Dino sing luwih fervent lan manut lan duwe statistik unggul tinimbang sing wis disalahake dinosaurus.

Barang panganan sing disenengi

Pemain bisa nyepetake proses taming kanthi nggunakake barang-barang panganan tartamtu kaya kubble utawa diet sing disenengi dinosaurus saliyane kanggo ngalahake taming lan imprinting. Sawetara dinosaurus luwih seneng panganan khusus sing dikenal minangka kible menyang panganan liyane, sing bisa ditindakake kanthi nggunakake macem-macem bahan.

Kanggo nyandhang dinosaurus nggunakake kible, pemain kudu nggawe jinis sing cocog kanggo dinosaurus tartamtu. Mateni dinosaurus sawise iku, lan tambahake kuble menyang saham. Kibble bakal dikonsumsi dening Dinosaurus, sing bakal nyebabake kenaikan garis taming tinimbang yen sampeyan nggunakake panganan liyane.

Barang barang panganan

FAQ

Apa ana teknik khusus sing bisa digunakake kanggo ngalahake dinosaurus kanthi cepet?

Ana cara sing bisa digunakake kanggo mateni dinosaurus kanthi luwih cepet. Siji strategi yaiku kanggo nembak sikil utawa buntut Dinosaur tinimbang sirahe utawa gulu. Iki bisa luwih suwe ora sadar Dinosaurus lan luwih murah sing ora sengaja mateni.

Nggunakake senjata sing kuat utawa tame tingkat dhuwur yaiku strategi liyane. Sampeyan kudu luwih sithik taniquilizer utawa panah kanggo ngirim dinosaurus sing luwih dhuwur output karusakan.

Apa bisa nyuwil Dinosaurus tanpa ngalahake dhisik?

Pancen, sawetara dinosaurus ing prau bisa dilatih tanpa dipateni dhisik. Gallimimus, Equus, lan Procoptodon minangka sawetara dinosaurus iki. Sampeyan kudu nyedhaki dinosaurus kasebut nalika nyekel barang sing cocog kanggo nggawe tame. Nalika sampeyan nyedhaki, dinosaurus kasebut bakal dipakani saka tangan nganti sampeyan wis nyandhang dheweke.

Bisa aku jenis dinosaurus sing disalahake kanggo nggawe keturunan sing luwih apik?

Ing Ark: Survival wis evolusi, bisa uga kanggo breed dinosaurus sing disengiti. Pemain bisa ngiyatake progeny kanthi nyebarake kanggo nyampur karakteristik lan statistik saka dinosaurus sing paling gedhe. Nanging, kanggo ngasilake, dinosaurus mbutuhake lanang lan wadon, wektu ing antarane kawin, lan inkubasi kanggo endhog sing dibuahan. Mutasi digedhekake dening pembiakan bisa uga nambah statistik progeny.

Apa aku bisa ngilangi dinosaurus sing wis dikalahake?

Ora, mung dinosaurus bayi sing pamuter duwe panganan sing dipasrahake tangan lan diopeni bisa dicithak. Dinosaurus ora bisa dicithak nalika wis dikalahake.

Apa ana dinosaurus sing mbutuhake cara taming unik?

Ya, ana sawetara dinosaurus ing Ark sing butuh teknik latihan khusus. Contone, Giganotosaurus kudu kanthi tenang nggunakake jumlah tranquilizer sing ora umum utawa panah, dene quetzalcoatlus kudu dipasang ing titah mabur lan tenang saka ndhuwur. Sadurunge nyoba nyembah Dinosaurus, penting kanggo sinau kahanan sing tepat kanggo nglakoni.

Bisa nggunakake taming pasif kanggo nggawe dinosaurus tartamtu?

Bener, sawetara dinosaurus ing Ark bisa dadi pasif: Dadi angel banget kanggo urip. Nalika Dinosaur kanthi pasif, dipakani nalika isih siyaga lan bisa ditindakake kanthi nyedhaki panganan sing cocog. Wiwit taming pasif ora melu nuthuk dinosaurus, umume luwih aman tinimbang Taming sing ketukan. Nanging, bisa mbutuhake luwih dawa lan mbutuhake panganan liyane.

Kepiye carane bisa nglindhungi dinosaurus sing disengiti saka pemain liyane utawa makhluk liyane?

Sampeyan bisa mbangun barang kaya tembok utawa gapura ing dinosaurus disian disian kanggo njaga pemain utawa monsters liyane. Turrets lan konstruksi pertahanan liyane uga bisa didegake kanggo mbantu para intruder. Ngramut kesejahteraan dinosaurus sing disengiti penting, amarga bisa nambah ketahanan lan kemampuan mandhiri.

Ark Woods

Pikiran Pungkasan

Sampeyan bisa uga angel nanging menehi hadiah kanggo dinosaurus ing Ark: Survival ngalami. Kanca dinosaurus pamuter bisa digunakake kanggo macem-macem tugas sing gegandhengan karo game kanthi nggunakake taming, imprinting, utawa barang panganan sing paling disenengi kanggo nggawe hubungan sing cedhak karo dheweke.

Nanging, penting kanggo ngeling-eling yen dinosaurus tartamtu mbutuhake macem-macem teknik lan panganan, dadi priksa manawa sampeyan nindakake tugas lan nggawe rencana kanthi tepat. Sampeyan bakal nunggang Dinosaur Dinosaur anyar ing wektu sing ora ana wektu sing sabar, ngrencanakake, lan kabegjan.

Cara nggawe dinosaurus ing Ark: Survival ngalami

Cara nggawe dinosaurus ing Ark: Survival ngalami

Pengin dadi bff karo t-rex? Sinau babagan carane nggegirisi Dinosaurus ing Pandhuan kita kanggo Ark: Survival ngalami.

9 Agustus 2017 4:15 PM

Dinosaurus nglayani akeh tujuan ing Ark: Survival ngalami. Sinau babagan nyuwil Dinosaurus, lan sampeyan bisa numpak siji minangka gunung, sing dijaga sampeyan nalika njelajah utawa nglawan mungsuh, utawa mung dadi pet kanggo nuduhake kanca-kanca. Pandhuan iki bakal menehi pitunjuk babagan poin sing luwih apik babagan cara nggawe dinosaurus ing Ark: Survival ngalami.

Cara nggawe Dinosaur ing Ark: Survival ngalami

Dinos dudu jinis kewan kanggo mlaku-mlaku, dilat tangan sampeyan, lan ngenteni sampeyan mbuwang tongkat. Kanggo ngrampungake, sampeyan kudu siyap-siyap kanthi pasokan munggah, yaiku panganan. Ora mung panganan sing bakal ditindakake. Carnivores kepengin banget, dadi sampeyan pengin nyedhiyakake macem-macem jinis iwak mentah lan masak lan daging liyane. Jerky lan Perdana Meats Bisa Uga. Ing tangan liyane, herbivora luwih seneng noth, wohan beri, lan akeh tanduran, woh-wohan liyane, woh-wohan liyane.

Sabanjure, sampeyan bakal mbutuhake senjata. Dinos paling kuat kanggo mlaku-mlaku Bumi ora bakal njaluk lan muter mung amarga sampeyan wis nggawa cemilan. Sampeyan kudu nggawa dheweke menyang tumit kanthi nyerang nganti ilang kesadaran. Senjata sing kuwat bakal ngalahake dheweke kanthi cepet, lan sampeyan pengin ngalahake dheweke kanthi cepet. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing dikarepake yaiku dinosaurus sing duka. Nanging elinga, yen dinosaurus isih tetep urip sawise padha metu. Yen sampeyan tetep nyerang, sampeyan bakal mateni. Coba dipakani narkotika utawa narkoberries kanggo njaga supaya luwih suwe sawise nuthuk.

Sawise sampeyan wis stok ing jinis panganan sing pas lan tongkat gedhe (kanthi kiasan ujar), tumuju ing ara-ara samun kanggo golek dinosaurus. Kaya dinosaurus duwe pilihan panganan sing beda, makhluk kasebut metu ing papan sing beda ing pulo kasebut. Nalika waktune nyembah dinosaurus pisanan, aja kaya picky. Nambani minangka pengalaman sinau supaya sampeyan ngerti carane ngatasi awake dhewe nalika sampeyan siyap kanggo nyandhang mangsa sing luwih gedhe kayata T-Rex.

Sawise nemokake dinosaurus-utawa dino diubati sampeyan nganti metu, banjur nyedhaki lan masang jinis panganan sing cocog karo persediaan. Bakal miwiti mangan, lan liwat Dinosaurus bakal cukup cukup kanggo sampeyan numpak. Elinga tuku pelana. Kajaba iku, amarga sampeyan wis tiwas Dino ora ateges ora bisa disalahake. Makhluk liyane isih bisa nyerang. Ngawasi kesehatan kanthi rapet lan nambani nalika lara.

Saiki sampeyan ngerti carane nggegirisi dinosaurus ing Ark: Survival wis evolusi, maca pandhuan kanggo muter pamuter tunggal supaya sampeyan bisa eksprimen karo Dinos ing privasi game game sampeyan dhewe.

David L. Craddock nyerat fiksi, dhaptar grosir, lan grosir. Dheweke dadi penulis seri sing tetep lan ngrungokake, lan seri novel khayalan Gairden Chronicles kanggo wong diwasa. Ing njaba nulis, dheweke seneng main Mario, Zelda, lan game jiwa gelap, lan bakal seneng ngrembug ing sadhuwure alasan sing nyenengake kenapa Dark Jiwa 2 paling apik ing seri kasebut. Tindakake dheweke kanthi online ing DavidlCraddock.com lan @davidlCraddock.