Cara Sambungake Oculus Quest menyang TV sampeyan: 2 Cara Gampang, Cara Cast Oculus Quest 2 ing TV sampeyan

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 menyang TV sampeyan

Ana sawetara solusi pihak katelu sing kasedhiya yen sampeyan pengin matak menyang Lenggang saka Amazon Geni utawa piranti sing bisa digunakake MacOS, biasane, biasane liwat aplikasi liyane.

Cara Sambungake Oculus Quest menyang TV

Artikel iki co-penulis dening panulis staf Wikiham, travis boyls. Travis boylins minangka panulis teknologi lan editor kanggo wikowi. Travis duwe artikel sing ana gandhengane karo teknologi teknologi, nyedhiyakake layanan pelanggan software, lan desain grafis. Dheweke spesialis ing windows, Macos, Android, iOS, lan platform Linux. Dheweke sinau desain grafis ing Pikes Peak Komunitas College.

Tim Tech Wikehong uga ngetutake instruksi artikel lan diverifikasi yen dheweke kerja.

Artikel iki wis dideleng 163,698 kaping.

Apa sampeyan duwe usul upaya lan pengin nuduhake apa sing sampeyan deleng ing layar TV? Pencarian lan nggoleki 2 yaiku headset kasunyatan virtual virtualone sing ora perlu disambungake menyang PC utawa konsol game, uga mbutuhake piranti pelacak. Masalah mung yaiku wong liya ora bisa ndeleng apa sing bisa dideleng ing njero headset. Untunge, nggoleki lan nggoleki 2 supaya sampeyan ngiringan utawa ngirami pengalaman sampeyan ing TV, sanajan sampeyan ora duwe TV sing cerdas. Kita bakal nuduhake sampeyan gampang kanggo nyambungake nggoleki lan nggoleki 2 menyang TV.

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 menyang TV sampeyan

Yen sampeyan kudu ngerti Cara nyusun usul oculus 2 menyang TV, .

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 menyang TV sampeyan
Napa aku kudu mbuwang upaya oculus 2 menyang TV?
Piranti apa sing bisa dakgawe upaya oculus 2 kanggo?

Mangkene carane sampeyan nindakake, ditambah sawetara informasi liyane sing migunani kanggo ngapa sampeyan kudu nindakake lan piranti apa sing bisa sampeyan uculus 2 kanggo.

Kepiye Cara Cast Oculus Quest 2 menyang TV sampeyan

Yen sampeyan pengin nyambungake kabeh, sampeyan bakal ngerti manawa proses proses sing gampang, anggere TV sampeyan duwe cara casting sing dibangun, utawa sampeyan entuk Chromecast Google, utawa sampeyan entuk Chromecast Google. Ana uga sawetara cara kanggo nindakake:

Cast quest quest 2 kanggo tv liwat telpon

  1. Nguripake TV lan Oculus Quest 2 Headset.
  2. Priksa headset sampeyan ing jaringan WiFi sing padha karo telpon sampeyan.
  3. Bukak aplikasi Oculus, yen durung.
  4. Tutul lambang cast ing sudhut tengen ndhuwur
  5. Menehi ijin sing cocog kanggo akses menyang jaringan WiFi saka aplikasi Oculus.
  6. Ing bagean ‘Cast’, pilih piranti sing bakal sampeyan cast, dadi TV kanthi langsung, utawa liwat Chromecast.
  7. Tutul Mulai ing sisih ngisor layar telpon banjur kudu digunakake.

Cast usulus quest 2 kanggo TV liwat headset

  1. Mateni headset sampeyan, yen durung.
  2. Sawise sampeyan sijine, navigasi menyang panel keperluan ing sisih tengen lan klik ‘Cast menyang’.
  3. Ing dhaptar sing kasedhiya, pilih TV utawa Chromecast banjur pencet Sabanjure.
  4. Kabeh kudu bisa lan headset sampeyan kudu miwiti casting.

Napa aku kudu mbuwang upaya oculus 2 menyang TV?

Ing cekak, casting headset 2 sampeyan mung ngidini sampeyan nuduhake perspektif karo sapa wae ing sekitar sampeyan.

Iku mung menehi luwih akeh wong sing bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni lan nggawe pengalaman VR VR sakabehe luwih nyenengake lan klebu.

Kajaba iku, bisa dadi gampang banget yen wong-wong njupuk giliran nggunakake headset lan sampeyan ora pengin kantun tumindak apa wae.

Piranti apa sing bisa dakgawe upaya oculus 2 kanggo?

Singkat, iki kudu bisa digunakake kanggo nampilake sing ndhukung casting nirkabel, dadi liwat sistem sing wis dibangun utawa matur nuwun kanggo piranti tambahan kaya Chromecast.

Iki ora mung kanggo TV, nanging uga kanggo telpon lan tablet uga yen sampeyan pengin output VR kasedhiya kanggo ditonton ing piranti seluler, angger sampeyan wis entuk app Oculus.

Ana sawetara solusi pihak katelu sing kasedhiya yen sampeyan pengin matak menyang Lenggang saka Amazon Geni utawa piranti sing bisa digunakake MacOS, biasane, biasane liwat aplikasi liyane.

Nanging, kita bakal menehi pitunjuk supaya bisa gampang lan nggunakake piranti kanthi kemampuan asli kanggo matak utawa liwat Chromecast Google.

Sampeyan kudu mbuktekake carane gerombolan piranti sing luwih murah 2, utamane sing diwenehake sampeyan ora butuh PC kanggo nggunakake, nanging yen sampeyan pengin nggunakake game sing wis ana Perpustakaan Game Native Gedhe.

Yen disambungake menyang PC, uga muter game uap, sampeyan uga bisa nginstal sawetara mod vr paling apik kanggo game non-vr kayata GTA V lan Doom 3, ing antarane wong liya.

Perpustakaan Game Pencarian 2 dibungkus kanthi padhet karo kabeh jinis judhul gratis, Sawetara game sing apik banget, sawetara game indie sing apik banget, sampeyan uga pengin mriksa pilihan sing gampang game multiplayer sing nggumunake, uga sawetara game medeni sing paling apik yen sampeyan dadi penggemar wedi.

Ana uga sawetara game sing apik banget kanggo ngarepake kalebu sing seneng banget saka Wayahe VR, GTA San Andreas VR, GTA San Andreas VR, Peaky Blackers VR, lan luwih akeh podo.

Kajaba iku, yen dibandhingake karo headset sing luwih dhuwur kaya Vive Pro 2 lan indeks katup, queest 2 nindakake kanthi nggumunake lan sawetara, bisa uga menehi pengalaman VR sing luwih murah amarga kasus panggunaan bobot sing luwih murah

Kita bakal bali maneh karo sampeyan kanthi warta, pandhuan lan info VR liyane, dadi manawa kanggo mriksa maneh karo kita enggal, lan aja lali yen Metu Pro sing katon yen sampeyan lagi nggoleki upgrade Nalika tanggal release Headset anyar wis muter.

Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa manawa urip VR, Tech, lan Deals Kaca.

Gfinity Esports didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. . Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan..