Cara paling murah kanggo mbukak kunci heirloom ing legenda Apex – eSports, kepiye carane golek heirloom ing legenda APPEX ing PC, Xbox, lan PlayStation – Dot Esports

Kepiye cara golek heirloom ing legenda APEX ing PC, Xbox, lan Playstation

Set pusaka Octane dibebasake sajrone acara Koleksi Override.

Cara paling murah kanggo mbukak kunci heirloom ing legenda Apex

Ing Legenda apex, Heirloom minangka gaman melee melee, lan iki cukup langka. Ana sawetara cara kanggo njaluk pusaka, lan umume kalebu mbayar dhuwit nyata. Heirlooms dikenalake karo macem-macem koleksi acara ing Legenda apex, lan ana total 15 hirlooms ing Legenda apexs. Saben wong dirancang khusus kanggo karakter sing beda.

Pemain sing arep golek pusaka kasebut bisa nindakake sawetara perkara sing kudu dipikolehi kanthi gampang. Heirlooms temtu item kosmetik sing paling akeh Apes, lan duwe salah sawijine luwih gampang megat ing ngarepe kanca, uga mungsuh mungsuh. Nalika sampeyan bisa nggunakake dhuwit kanggo tuku dhuwit recehan Apex lan paket tuku sajrone acara koleksi, ana sawetara trik kanggo entuk pusaka kasebut kanthi murah. Tansah trik kasebut, yen sampeyan rencana njaluk pusaka sing bakal teka nalika ngeculake Apes.

Mangkene sawetara cara kanggo entuk pusaka kanggo murah ing Apes.

Cara njaluk pusaka kanggo murah legenda

Ana 15 pusaka ing game kasebut, nampilake legenda kaya Bloodhound, Bangalore, Wraith, Lifeline, Pathfinder, Octane, Mirage, Caustic, Wattson, Valkyrie, lan Loba. Sing wis dibebasake bisa dipikolehi karo shards pusaka. Sampeyan butuh 150 Shards Hirloom kanggo mbukak kunci salah sawijining 15 heirloom. Heirloom Shards bisa dipikolehi kanthi mbukak bungkus APEX, lan iki duwe tingkat sing sithik banget, mula sampeyan kudu duwe luck ing sisih sampeyan. Pemain duwe jaminan kanggo njupuk shards pusaka saka mbukak 500 bungkus apes, lan cara iki minangka proses sing berpanjangan.

Bundel acara koleksi

Acara koleksi ngenalake heirloom anyar kanggo game, lan pemain bisa ngrancang ngarep sadurunge acara kasebut ditindakake ing game kasebut. . . Siji bab sing bisa ditindakake para pamuter yaiku kanggo tuku sandhangan acara koleksi tinimbang siji pak sekaligus. Bundel kasebut mbukak kunci sawetara kosmetik ing acara koleksi, dadi luwih gampang kanggo njupuk pusaka. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mbukak bukak pusaka kanthi tuku bundle lan produk sing luwih sithik.

Kerajinan Kerajinan

Metals kerajinan bisa digunakake kanggo tuku kosmetik spesifik saka koleksi acara ing Legenda apex. . Iki tegese sampeyan kudu nggunakake dhuwit recehan sing luwih sithik kanggo mbukak kunci kabeh 24 paket acara sajrone acara koleksi. Rekomendasi para pemain kanggo ngirit logam kerajinan amarga iki ngidini sampeyan mbukak kunci pusaka kanthi rega sing luwih murah.

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo entuk Paket Ipex kanggo tuku langganan Play Play. Langganan biaya $ 4.99 Sasi, lan iki ngidini pemain entuk paket APEX ing diskon 10 persen. Sampeyan bisa mbatalake langganan mengko, nanging disaranake tuku langganan EA Puter sadurunge acara koleksi.

. Alamiah, dheweke gravitasi menyang judhul RPG lan FPS kaya telpon saka tugas, Halo, lan CS: Go. Dipancajan wis nyakup crita lan nulis babagan game video sajrone limang taun kepungkur. Dipancajan wis digunakake minangka penulis freelance akhir minggu kanggo Dot ESPORTS wiwit taun 19222, nutupi Fortnite, COD, lan rilis anyar.

Kepiye cara golek heirloom ing legenda APEX ing PC, Xbox, lan Playstation

Ana akeh kosmetik sing unik ing Legenda apex, lan Hiburan Respawaw Enterton terus nambah liyane karo saben musim lan acara anyar. Sanajan sawetara kosmetik kasebut dadi arang banget langka ing wektu, ora ana sing digoleki kaya peace. Alamiah, pamuter APEX sing pengin pusaka kudu ngerti carane njaluk Shards Heirloom.

. Biasane duwe makna khusus kanggo latar mburi saben legenda lan gunakake animasi eksklusif sing nggawe saben wong rumangsa unik. Ing kategori sing padha karo pusaka minangka kulit prestise. Nalika dheweke nuduhake langka mitos kanthi pusaka, kulit Prestige kebak kulit kanggo legenda.

Kulit unik iki bisa dielingi yen dituku kanthi ndhaptar mateni nalika nganggo kulit, kanthi kulit mbukak kunci luwih akeh pamuter nggunakake. Pungkasane, tingkat ndhuwur bakal dikunci, sing kalebu animasi finisher unik sing kasedhiya kanggo wong sing duwe kulit prestise sing larang regane.

Kabeh pemain bisa mbukak kunci set heirloom lan kulit prestise kanthi cara sing padha: kanthi shards pusaka, mata uang game khusus. Njupuk shards pusaka kasebut bisa luwih angel tinimbang swara, nanging. Preduli saka apa sampeyan gelem nyelehake jumlah sing signifikan kanggo dheweke, sampeyan kudu mbutuhake sabar.

Mangkene carane golek heirloom shards ing Apes.

Legenda apex

Pemain bisa entuk shards heirloom saka bungkus udara. Nanging ora dadi tetes sing umum, nanging saben pak bakal kurang sithik (dianggep dadi 0.2 persen) ngeculake.

Biaya rata-rata kanggo pusaka ing pusaka:

Yen sampeyan pancen ora becik, aja lali: ana sistem “sing ala” ing papan sing ngidini para pemain nampa shards pusaka ing paket 500, nanging ora nampa opsen 499 pack pisanan. Sawise pamuter nampa shards pusaka kasebut, pariwara 500 pack resets maneh. Iki nggawe nilai kira-kira saben item hiroom udakara $ 460 Yen pemain tuku kabeh paket sing dibutuhake kanggo penurunan dijamin.

Saliyane Paket Ipex, Sawetara koleksi acara bakal menehi heirloom khusus utawa kulit prestise kanggo legenda tartamtu minangka bonus kanggo mbukak kunci kabeh. Iki biasane kira-kira $ 160 sadurunge kerajinan sing wis ana, nawakake para penggemar kanthi cara sing gratis rgo kanggo njupuk pusaka. .

Kajaba iku, sawetara acara uga nawakake diskon ing bungkus sing akeh saka ing toko ing game, sing ditawakake pemain liyane kanggo entuk watesan 500-pack lan entuk pusaka kanthi dampak sing luwih cilik ing dompet. Jumlah sing isih penting, mula, kaya ngono iki kudu dianggep minangka upaya terakhir.

Duwe 150 Shards Heirloom ngidini para pemain tuku kulit pusaka utawa prestise sing dipilih saka toko mitung ing game, pangowahan sambutan saka sistem sadurunge. Sajrone wektu awal penembak, para pemain bakal entuk pusaka kanthi acak, tegese dheweke kudu nyiyapake legenda sing disenengi. Jumlah item mitos wis ngembangake kanthi signifikan wiwit introduksi kategori, menehi kabeh kosmetik kanggo milih.

Gumantung saka karakter sing sampeyan lakoni kanthi sering lan ora duwe pusaka utawa kulit prestise sing kasedhiya, kosmetik iki bisa uga luwih akeh kanggo sampeyan. . Kuwi sing menehi status kosmetik sing ditindhes, sawise kabeh.

Related: Tiar karakter legenda Apex saka

Penulis konten strategis lan timbal patbah kanggo Dot Esports. Gökhan Çakır lulusan minangka insinyur industri ing 2020 lan wiwit ngetrapake pamikiran analitis lan strategis kanggo akeh usaha. . .

Cara entuk heirloom legenda APEX ing musim 18

19 September 2023: Sekring minangka legenda paling anyar kanggo nampa pusaka! Temokake carane mbukak kunci ing pandhuan kita!

Nggolek Intel ing Pusaka legenda apex? Sampeyan wis teka ing panggonan sing bener! Musim 18 wis kebak lan sampeyan bisa uga mikir yen kesempatan sabanjure kanggo entuk pusaka eksklusif ditindakake.

Heirlooms angel kanggo tuku barang sing dituku nganggo shards pusaka. Senjata iki ora luwih kerusakan tinimbang kenek normal, nanging katon luwih adhem tinimbang sing kasedhiya ing musim 18.

Sijine, dheweke minangka kosmetik sing paling disenengi ing game, sampurna kanggo lentur ing pertandhingan rangking utawa nalika sampeyan nunggu ing lobi arena. Peerloom paling anyar teka minangka bagean saka acara koleksi Harbingers.

Nanging, sadurunge kita katon luwih cedhak karo pusaka legenda APEX, priksa pandhuan kita nuduhake gaman legenda APEX paling apik lan dhaptar undakan legenda APEX sing bisa digunakake.

Apa pusaka legenda Apex?
Cara njupuk heirloom legenda Apex
Dhaptar Heirloom Apex Legenda

Apa pusaka legenda Apex?

Heirloom minangka jinis kosmetik sing langka sing bisa entuk legenda. Dheweke pancen barang sing langka kanthi opsi dialog bespoke lan banner. Dheweke uga kalebu senjata melee sing dirancang khusus kanggo legenda sing sampeyan pilih. Dheweke ora duwe efek nyata ing kemungkinan menang game. Dheweke dadi tambahan kosmetik sing nggawe serangan sampeyan katon luwih adhem. .

Cara njupuk heirloom legenda Apex

1. Entuk Shards Hirloom

Heirloom Shards bisa digunakake kanggo nglereni pusaka. Dheweke bisa ditemokake ing packing apex, sing bisa dipikolehi liwat peringkat utawa tuku. Sampeyan uga bisa entuk Shards liwat Pasang Pertempuran. Yen sampeyan salah sawijining wong sing duwe begja, lan sampeyan entuk shards pusaka, sampeyan bisa nggawe pusaka sing dipilih.

Alesan utama sing angel banget kanggo njaluk tulung marang pusaka amarga sampeyan mung duwe kesempatan 1 kanthi 500 entuk pak Apex sing ngemot ahli pusaka sing bisa ditindakake kanthi cepet. Yen sampeyan pengin ngerti apa sampeyan bisa nyedhaki Shards sing pengin, sampeyan bisa nggunakake kalkulator APEX paket iki.

2. Heirlooms kerajinan

Sawise sampeyan duwe Shards Heirloom, sirah menyang menu utama game. Saka kana, klik ing toko lan sampeyan kudu duwe menu sing luwih cilik katon. Klik ing bagean sing ujar “Heirlooms” lan sampeyan bakal dijupuk menyang layar sing katon kaya iki:

Gulung opsi kanggo nemokake pusaka sing dikepengini lan klik. Tindakake proses kanggo tuku / kerajinan pusaka sing dikarepake. Sawise sampeyan wis nggunakake kabeh Shards, sampeyan kudu ngumpulake luwih akeh kanggo nggawe potongan pusaka liyane.

Setel heirloom sekring

Sekring minangka legenda paling anyar kanggo nampa pusaka sing nganggo hirloom. . Coba deleng gambar ing ngisor iki kanggo tampilan sing luwih cedhak!

Horizon Heirloom Set

Bisa uga wis suwe kanggo nampa pusaka, nanging saiki bisa njaluk tangan.

Iki katon luwih cedhak ing pesawat:

  • Kulit Senjata Gravitasi Melee
  • Cara ilmiah nuduhke
  • “Yen sampeyan ndeleng aku, sampeyan bakal ngerti pungkasane. Utawa wiwitan anyar. Iku kabeh relatif, tenan “intro quip

Settson Heirloom Set

Wattsson pungkasane duwe pesawat pusaka dhewe! Minangka salah sawijining legenda asli, wis sawetara wektu kanggo ahli listrik kanggo njaluk dheweke dhewe.

Iku kalebu:

  • Pembaca Energi Melee Senjata
  • “Coba kaya sampeyan, sampeyan ora bisa Kilowatt. .

Set Rampart Heirloom

Pungkasane Rampart entuk pusaka dheweke ing acara Koleksi Rampart Town, lan evolusi Koleksi Koleksi, Pipa Wrench sing diarani “Solver Masalah”. Dene jeneng kasebut ora ana Sheila utawa Meude, bedhil sing gandha minangka dispenser gembuh-permen karet gedhe.

Iku kalebu:

  • Masalah Solver Melee Senjata Kulit
  • “Aku nggawe samubarang kanthi tangan” quip

Set Hirloom Revenant dirilis nalika acara Koleksi Genesis sing mlayu ing wulan Juni 2021.

Iku kalebu:

  • Ora ana Banner Pose
  • “Sampeyan ora pengin ndeleng iki cedhak” Quip

Setel Heirloom Bangalore

Setel pusaka bangal dirilis nalika acara koleksi teori Chaos sing mlayu ing 2021.

Iku kalebu:

  • Ora ana bedhil, ora ana masalah spanduk
  • “Muga-muga sampeyan ora wedi njaluk tangan sampeyan” intro quip

Pesawat pusaka getih

Set pusaka Bloodhound asline mbukak kunci sajrone acara makutha wesi taun 2019.

Iku kalebu:

  • Hound Banner Pose
  • Kulit Senjata Gagak Raven

Set heirloom caustic

Set pusaka caustic dibebasake sajrone acara after.

Iku kalebu:

  • Hammer Time Banner Pose
  • Dati Hammer Melee Senjata Kulit
  • “Aku ngarep-arep njaluk tangan sampeyan” intro quip

Set Gibraltar Heirloom Set

Set Heirloom Gibraltar dibebasake nalika acara perang wengi perang.

Iku kalebu:

  • “Yen wis rampung, kabeh bakal ngerti jeneng ‘Gibraltar'” “Gibraltar ‘” Intro Quip

Setane pusaka liflinine

Set pusaka lifeline dibebasake sajrone Perang utawa Froween Fralloween Froney.

Iku kalebu:

  • Kaget Sticks Banner
  • Kaget Siket Melee Senjata Kulit
  • “Priksa yo dhewe – utawa ngrusak yo (ngguyu)” intro quip

Set Mirage Heirloom

Set pusaka Mirage dibebasake sajrone acara sing ilang.

  • Sampeyan Pancen Tresna Aku Banner Pose
  • “Bungah ndeleng sampeyan kabeh ing cincin. Aja kuwatir, akeh ‘mes’ kanggo ngubengi “intro quip

Set Heirloom Octane

Set pusaka Octane dibebasake sajrone acara Koleksi Override.

Iku kalebu:

  • Spin lan Flick Banner Pose
  • Kulit Senjata Kupu Melee Senjata kupu
  • “Mlayu banter. Hit cepet. Menang “intro quip

Set pusaka pathfinder dibebasake sajrone acara Bash Holo-Day Khusus.

Iku kalebu:

  • Lampu Banner Pose
  • Sarung tangan tinju Melee Weapon Kulit
  • ? Aku nindakake macem-macem gerakan sing apik tenan. Apa sampeyan ngrungokake?”mateni Quip

Setane pusaka WRIith wis dadi bagean saka game wiwit diluncurake nanging ora langsung dikenal minangka “pusaka”.

Iku kalebu:

  • Kulit Senjata Kunai Melee

Setane Crypto Heirloom

Dikenal sajrone acara koleksi Warriors, sapa wae sing ngrampungake pesawat kasebut diganjar kanthi pusaka kanthi otomatis. Mangkene apa sing kalebu pesawat

Set Valkyrie Heirloom Set

Pusaka Valkyrie muncul minangka bagean saka acara koleksi awakening. Mangkene apa sing disetel:

  • Arrivrival Arrival Banner Pose
  • Kulit Senjata Suzaku Melee
  • “Iki Viper cilik entuk fangs dheweke” intro quip

Set Loba Heirloom

Dikunci minangka bagean saka Beast of Beast Acara Koleksi, iki apa sing disetel pusaka Loba:

  • Garra de Alanza Melee Senjata Kulit
  • “Aku ing kelas” intro quip

Setane Seirloom SEER

Nampilake acara Koleksi Spellbound, pusaka Seer uga duwe barang sing unik:

  • Grand Finale Banner Pose
  • ShowToppers Melee Senjata Kulit
  • “Atiku dadi kuwat kanthi tantangan saben aku ngatasi” intro quip

Set Ash Heirloom

Pungkasan lan ora ana sing disetel dening Ash’s Heirloom:

  • Link paling kuat MEEE Senjata Kulit

Iku cukup proses kanggo njaluk pusaka legenda, Nanging iku pantes kanggo nggawe legenda sampeyan saka wong akeh. Nalika sampeyan lagi makarya kanggo njupuk shards pusaka, kenapa ora nguasake perang kanthi maca pandhuan babagan cara tembok mlumpat. Yen ora kanggo sampeyan, priksa pandhuan kita sing nuduhake sampeyan cara level perang kanthi cepet.

Dianyari Mei 323 dening Jon Nicholson. Kontribusi saka Rob “DECAR-TRTY” Kalajian

Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa kaca legenda lan pandhuan APEX kita.

Gfinity Esports didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap. Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan.com.