Cara njaluk tendha lan efek sing misuwur | Lokasi Tumpukan Famalled | Dampak Genshin | Game8, Handguard Lawas | Database Genshin Impak – Madu Hunter World

Pandu genshin

Tumpukan sing misuwur x12

Cara njaluk tendha lan efek sing misuwur | Lokasi gawanan sing misuwur

Tempat sing misuwur minangka bahan munggah sing dibutuhake kanggo gaman lan karakter ing dampak Genshin. Sinau senjata lan karakter nggunakake tuduhan sing ditabuh lan ing ngendi entuk tuduhan ing pandhuan iki!

Dhaptar konten

  • Cara njaluk
  • Cara nggunakake
  • Efek lan informasi dhasar

Cara njaluk tendha sing misuwur

Lokasi gawanan sing misuwur

Lokasi 1 Dropped dening lv.
Lokasi 2 Digawe

Ngalahake nobushis lan kaéragis

TUDGUARD OLD, KAGEUCHI TENDAHAN, lan Tumpukan sing misuwur, tetes saka Nobushi lan Kairagi .

Digunakake kanggo munggah senjata

Digunakake kanggo munggah watak

Bahan iki digunakake kanggo munggah karakter menyang tingkat panemu sabanjure. Priksa manawa kanggo ngumpulake jumlah sing dibutuhake ing advance supaya sampeyan bisa langsung munggah nalika tekan tutup level kasebut.

Kabeh karakter
Wanderer Ayaka Yae miko
Raiden Ayato

Total Tuduhan Famalled sing dibutuhake

Tumpukan sing misuwur x12

Tumpukan sing misuwur

Efek brocade abang lan informasi dhasar

Tumpukan sing misuwur Ritas 3
Ketik Barang pangembangan karakter
Efek Bahan level level karakter

Gawasan sing digawe sing wis dipasang ing gaman sing misuwur.
Ana wong sing percaya manawa pedhang duwe jiwa lan urip dhewe, lan kanthi mangkono pantes jenenge dhewe. Wong-wong sing seneng karo lading kasebut bakal diakoni maneh. Nanging wong-wong sing ndeleng pedhange minangka kanca utawa malah para penyayang kudu dielingake manawa hubungan iki dibangun ing pati lan getih. Nasion wong-wong sing nari karo agul-agul ing tengah-tengah udan.

Pandhuan sing gegandhengan

Genshin - Barang lan Bahan Slim Slim

Dhaptar bahan level level karakter

Dhaptar barang
Kne Aritficial Hunter Pisau korban korban Pisau korban inspektur
Serbuk sari serbuk Suket Mist Wick Grass Mist
Piranti Chaos Cahaya Chaos Caos inti
Cabang baris mati Ley Garis Garis Mati Ley Line Line Sprout
Sungu abot Tanduk tembaga ireng
Topeng sing rusak Topeng sing di wernani Kelamin gangguan
Treasure Hoarder Insignia Insignia Raven Perak Golden Raven Insignia
Tegas arrowhead Sharp Arrowhead Arrower
Gulung Divining Gulung Sinau Gulungan kutuk dilarang
Slime Condensate Sekresi slime Slime concentrate
Recruit insignia Insignia Sersan Letnan insignia
Tulang basalt Wiji Hurricane Prisistik kilat
Shard balung rapuh Tulungan balung sturdy Saji balung fosil
Whopperflower nectar Nectar shimmering Energi nectar
Inti hoarfrost Wiji Everflame
Jade Jade Kristal mekar Inti Marionette
Jantung Perpetual Kageuchi Handguard Tumpukan sing misuwur
Gaweyan lawas Prisma Dismal Prisma Kristal
Polarisasi prisma Mutiara Mutiara Chaos Axis
Gear Chaos Ebun saka repudiasi
Manik-manik badai Nukir spektral Spectral Husk
Jantung spektral Cakar sing ndhelik Ndhaptar Unguis
Talon ndhelik Regalia Riftborn Fin palsu nagaheir
PatiTly stabilte Statuik Dark Statusun Gloomy
Spora jamur Luminescent serbuk sari
Bledug kista kristal Tumpukan sing megah Satin Abang Faded
Trimmed sutra abang Brocade abang sing sugih Panyimpen Chaos
Modul Chaos Chaos Bolt Thunderclap fruitcore
Nuklir Jamur Dormant Nukir jamur sing ora aktif Inti jamur sing kuat
Cahya nuntun Tetrahedron Prisma sing rusak Prism Turbid
Kaliber perpetual Creeper quell
Cangkang desiccated Stamens pseudo Cangkang sing kuat
NAMBAHAN TINDAK Kembang sing isih mekar Ring Evergloom
Kembang Kembang Kembang Blooming Wanderer Résolusi Kaisar
Komponen Clocks Share Artiked – Coppelius Komponen Clockswork Spare Artiked – Coppelia Intine Life Alien
Synaps manca Inti rift NewBorn Tuwa Hydro Phantasm
Scoop banyu sing dicelup Nyelehake banyu sing dicelup Gear Dinamis Artik
Gear spur mekanik Meshing Gear Kristal xenochromatic
Cuwilan transoceanic Mutiara Transoceanic

Pandu genshin

Watak

Klambi

MATERI MARI

Permata

Stones Elemental

Bahan umum

Bahan Lokal

Tingkat bakat-up

Bahan buku

Bahan Boss

Bahan umum

Bahan Ganjaran

Bahan EXP karakter

Pedhang

Claymore

Polearm

Gandhewo

Katalis

Bahan Munggah Senjata

Bahan Munggah Senjata

Bahan Ascensi Senjata (Utama)

Bahan Ascensi Senjata (Umum)

Bahan peningkatan gegaman

Setel Artifact

Gadget

Mancing

Pancing fishing

BAIT

Iwak

Blumbang iwak

Mondstadt

Inazuma

Sumeru

Non-codex

Toko

Kominasi fishing mondstadt

Asosiasi fishing Liyue

Asosiasi fishing inazuma

Sumeru Fishing Assement

Inventori

Mata uang

NamEcard

Glider angin

Panganan

Curiga

Biasa

Enak

Khusus

Vendor & Acara

Potion

Bahan

Forge

Alchemy

Adhang

Proses

Perabot

Bahan artifact peningkatan

Buku

Seri Codex

Rubah ing segara dandelion

Pilihan Ballad Hilichurl

Vera

Putri celeng

Menara Mondstadt

Putri pucet lan enem pygmies

Legenda vennessa

Wong

Cathetan saka jueyun

Budaya Budaya Hilichurl

Balada Squire

Legenda saka halberd sing wirang

Ati

Wisatawan

Ati Clear Springs

Balada Draftichurl

Dongeng saka ombak

Hex & Hound

Hutan Bambu Bambu

Wong mabuk

Legenda saka archon geo

Katrangan saka pedhang lone

Adat saka Liyue

Senar mutiara

Cathetan saka galam

Angin ing tengah alas

Pandhuan tedvat

Toki Alley Tales

Bangsa Anyar Enem Kitsune

Saga saka hamavaran

Legenda pedhang

Putri Mina saka bangsa sing tiba

Kembang kanggo Putri Fischl

Kisah Talerbang saka Shinkageuchi Chuken

Koleksi Byakuyakoku

Dongeng saka Shiruyeh lan Shirin

Folio godhong-godhongan

Gulung lagu streaming

Sewu bengi

Sejarah penurunan mudhun lan tiba ing Returia

Dongeng de fontaine

Robben mungsuh Chesterton: brosur iride

Seri Non-Codex

Puisi sing ora lengkap (Bagean 1)

Treasure Clue (I)

Peta Bandha

Poster

Peta Tuntunan Lone Gorge

Peta Treasure Raksasa

Peta bandha Biru Biru

Transkripsi saka tablet watu

Transkripsi saka rusak

Notebook rame

Meadow Gems

Jurnal Investigation kuno: Bagean I

Gambar Kamera

Slip Fortune

Slip Fortune Aneh

Apotekis

Kertas Tattered

Gambar Mengeti Pulo Seirai

Cathetan lawas

Ayo

AKO

Log Rute: i

Wigati saka asal sing ora dingerteni: i

Cathetan rame

Zandik

Sacail

Prasasti sing bisa diwaca

PathFinders

Cathetan saka Gurabad: bagean i

Cathetan saka MT. Damavand: Bagean i

Dogma Topeng Kuningan: Bagean I

Kapten Zoya Snezhevna

Cathetan Rusak: i

Kontrak Akademiya Akademiya

Kaca-kaca sing sumebar maneh sing wis disimpen (i)

Skor koryBaTes: Vijnana

(Tes)

Tim penyelidikan Akademiya

Kaca saka sawetara cathetan sing ilang (i)

Peneliti jeneng

Mercenary

Kaca Enigmatic (I)

34 Rencana Squad Investgative independent ing Rencana Penyebaran Esus (ETURT

Institut Peneliti Fontaine Sertifikat Teknik Kinetik

Antologi pasang anyar: Bagean I

Barang-barang Non-Codex

Resep

Forge

Alchemy

Adhang

Proses

Perabot

Makhluk urip

Kabeh-siji-siji

Mungsuh

Lifeformasi Elemental

Hilichurs

Fatui

Automaton

Fraksi manungsa liyane

Kewan gaib

Bosses

Non-codex

Kewan liar

Burung

Iwak

Critter

Domain

Lawang

Artifact

Bahan bakat

Bahan Senjata

Boss

Spiral abyss

Domain biasa

Acara

Non-codex

Domain

Mantu

Liyue

Inazuma

Sumeru

Non-codex

Acara

Ganjaran reputasi

Mondstadt

Reputasi mondstadt

Patung pitu

Wit frostbearing

Liyue

Reputasi Liyue

Patung pitu

Adjak Lumeneton

Inazuma

Reputasi inazuma

Patung pitu

Sakura suci

Sumeru

Reputasi sumeru

Patung pitu

Wit impen

Kolam Amrita

Sudut pandang

Mondstadt

Inazuma

Sumeru

Buku Petualang Adventurer

Bab 2

Bab 3

Bab 5

Bab 6

Bab 7

Bab 8

Bab 9

MUSH

Bab II

Bab III

Bab IV

Pot Serenitea

Ganjaran Peringkat Dipercaya

Pangkat Energi Adeptal

Pangilon Adeptal

Babak 1

Babak 2

Babak 3

Babak 4

Bahan

Tanduran

Perabot

Tembok

Lantai

Langit-langit

Lampu langit-langit

Pintu Kamar

Kabinet

Bookcase

Tabel

Nglawan

Amben

Tank iwak

Kursi

Hiasan

Karpet

Lampu

Tanduran potted

Utensil

Karya

Hanging hiasan

Pigura gambar

Hiasan gedhe

Liyue

Mondstadt

Gaya Hilichur

Mercantile

Roto gratis

Inazuma

Sumeru

Gaya Fontaine

Gunung

Rock

Wit-witan

Semak

Platform ngambang

Item

Teras

Hiasan

Lampu

Curio

Kanca

Kanca

Kanca lelungan paling apik!

Kanca lelungan paling apik!

Makhluk njero ruangan

Makhluk njaba

Mansion

Pager

Kursi

Tabel

Kabinet

Waypoint

Blumbang iwak

Paving

Set perabotan

Setel

Set hadiah

Setel

Set hadiah

Iwak hiasan

Dreambloom

Komponen Snowman

Adegan Floral

Kembang utama

Komponen ukiran

Komponen toko

Depot Realm

Depot Wisata

Genius Invokation TCG

Level pamuter

Pertandhingan pisanan

Pertandhingan kapindho

Pertandhingan katelu

Pertandhingan kaping papat

Toko

Toko Sumbang

Toko NPC

Toko Acara

Prestasi

Kabeh-siji-siji

Kaelokan jagad

Kenangan jantung

Trava Mortal: Seri II

Treät Mortal: Seri III

Treät Mortal: Seri IV

Seni petualangan

Pahlawan

Mondstadt: Kutha Angin lan Lagu

Liyue: Pelabuhan watu lan kontrak

Spesialis Elemental: Series i

Spesialis Elemental: Seri II

Markmanship

Challenger: Seri II

Challenger: Seri III

Challenger: Seri IV

Challenger: seri v

Challenger: seri VI

Challenger: Seri VII

Challenger: Seri VIII

Domain lan Spiral Abysss: Series i

Alah !: Series i

Snezhnaya ora percaya karo luh: seri i

Pelabuhan watu

Rapat ing Outrealm: Seri I

Rapat ing Outrealm: Seri II

Rapat ing Outrealm: Seri III

Rapat ing Outrealm: Seri IV

Pengunjung ing gunung es

A kasunyatan ngluwihi: seri i

Realm ngluwihi: seri II

A kasunyatan ngluwihi: seri III

Inazuma: pulo gludhug lan kalanggengan - seri i

Inazuma: pulo gludhug lan kalanggengan - seri II

Bangsa-Bapak Laut Fog

Pandhuan mancing teyvat: Seri I

Chasmlighter

Sumeru: The Rainforest of Lore

Sumeru: Gurun Gilded - Seri I

Sumeru: Gurun Gilded - Seri II

Genius Invokation TCG

Rahayu Hamada

Fontaine: Tari saka Dew-White Springs (I)

Fontaine: Tari saka Dew-White Springs (II)

Pencarian

Pitakon Archon

Nggoleki acara

Kisah Kisah

Acara Hangout

Quions World (Seri)

Pitakon Donya

(NPC) Acara acak

Acara acak

(NPC) Komisi nggoleki

(NPC) Komisi nggoleki

Mondstadt

Liyue

Inazuma

Sumeru

Komisi nggoleki

Mondstadt

Liyue

Inazuma

Sumeru

Non-codex

Tutorial

Reaksi unsur

Pengetahuan Pertempuran

GameLay Tutorial

Mungsuh

Pesen penting

loc_codex_aranara

Peta

Tidalda mung minangka bahan masak. Nganggep dheweke ora butuh bahan sing durung diweruhi, nanging.

* Bizu Bagukan banget *

Trailblazer, ngumpul!
Dianyari kanggo 4.1ku

Gaweyan lawas

Jeneng Gaweyan lawas
Jinis (ingame) Bahan tambahan lan senjata tambahan
Kulawarga Item Ascension Watak, FOR Umum Item, Weapon Munggahake Item, WEP Item Umum, Barang Bakat, Bahan Bakat, Bahan, Bahan Alchemy
Ritas Raritystr
Sumber item alternatif (ingame) Dropped dening nobushi
Exchange Stardust
Katrangan Sawijining pekerja sing diparengake perang sing dipasang ing agul-agul ing inazumuman.
Kanggo wong-wong kasebut ing seni pedhang, Tsuba minangka pertahanan saka pinggir agul-agul lawan. Kanggo pamula, iku pertahanan sing digawe kanggo tangan tengen, kanggo nglindhungi saka awake dhewe.

Tampilan garis

Tampilan tab

Dijupuk saka

Digunakake dening

Galeri

Dijupuk saka

Nyelehake

Toko

Nyelehake

Toko

Digunakake dening

Watak

Gegaman

Resep

Watak

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartri

RartriRartriRartriRartriRartri

Resep

3

25

Galeri

Ikon Tumpukan lawas

Refresh

>>

Ninggalake balesan Batal reply

Refresh

>>

Topbutton

Discord Twitter Spiral abyss Ganyungan bot Ganyu

Situs web iki digawe kanggo tujuan pendhidhikan lan riset (lan AS, mangan macaroni).
Kebijakan | Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan
© 2022 – Honeyhunterworld.com hhwpengine mk 1.