Cara njaluk katalis badai QuickSilver ing Destiny 2, Destiny 2 Catalyst katalis cara njaluk lan mbukak kunci, Efek | Loadout

Storm Stom Agung Destiny 2 Catalyst Catalyst Carane entuk lan mbukak kunci, Efek

Sampeyan bakal mbukak kunci kemampuan kanggo ngrampungake upaya iki sawise ngrampungake mudhun, misi katelu ing dhaptar Destiny 2 Lightfall List. Sampeyan kudu pindhah menyang holoprojekector cedhak Nimbus ing Neomuna kanggo miwiti nggoleki.

Cara Entuk Katalis Ribut Cepet Cepet ing Destiny 2

Dadi sampeyan wis preordered sing larang Takdir 2 Bundle ngemot loro Cahya ekspansi lan pass taunan sabanjure. Minangka bagean saka iki, sampeyan diwenehi akses menyang Ribut Cepet QuickSilver Euto. Nalika kita wis nutupi kepiye carane bisa nuntut gegaman sawise tuku, akeh pemain sing kepingin weruh katalis. Sawise kabeh, kaca dodolan ora ana badai quicksilver, katalis, lan hiasan kabeh bebarengan ing baris siji. Dadi, apa sing kita ngerti babagan katalis iki? Kepiye carane entuk? Apa kita ngerti apa sing ditindakake? Kabeh mau ing kene Takdir 2 Pandhuan.

Cara Entuk Katalis Ribut Cepet

Sampeyan saiki ora bisa entuk katalis badai Quicksilver. Senadyan apa kaca penjualan, menehi hadiah sing diakses menyang bedhil otomatis. Cahya ekspansi.

Badai Cepet Destiny 2

Apa sing ditindakake dening katalis badai QuSilver?

Sayange, kita ora ngerti apa sing bakal ditindakake dening katalis. Nalika ana placeholder ing file game, kurang informasi babagan katalis kasebut bakal nyedhiyani. Iki minangka salah sawijining kahanan sing nem wulan wiwit saiki senjata bisa uga luwih apik tinimbang sing dingerteni.

Cara Nganggo Katalis Ribut Cepet

Nalika sampeyan durung bisa entuk, nanging kita durung ngerti apa sing ditindakake, kita ngerti manawa sampeyan mung bisa ngilangi sawise ngalahake 700 mungsuh. Ora ana jinis bonus kanggo mode game tartamtu utawa saka katalisasi kemajuan musim iki. Sampeyan mung bisa nggunakake bedhil utawa tlatah kanthi cepet.

Ana pirang-pirang papan sing bisa ngrampungake katalis iki, nanging sampeyan kudu nyathet yen lorong Thall. Sampeyan kudu golek lokasi liyane yen ana sing asring ditindakake. Sampeyan bisa nggunakake wiwitan pertemuan Shuro Chi utawa garansi avarice minangka alternatif.

Saiki kita nyaranake kegiatan kaya wong wuta lan misbyah alternatif kaya alternatif sing apik banget. Sing terakhir mbuwang akeh mungsuh sembrono sing ringkih sampeyan, supaya gampang ngrampungake katalis iki. Paling ora kanthi jeneng anyar ammo sing paling ora duwe wates utama, sampeyan bisa kanthi harfiah mung ngadeg ing salah sawijining papan minangka garis musuh sing mbukak sampeyan. Susah, rekomendasi liyane, sektor kingship ilang ing pesisir tangled, wis vaulted karo peluncuran Ratu Penyihir. Iki minangka sektor sing ilang sing sithik banget dikempalken karo mungsuh sampeyan bisa liwat sawetara menit.

Nggolek liyane Takdir Liputan? Kita wis nuntun ing musim 18 MODS musiman, katon ing musim tanggalan plunder, lan dhaptar kewan omo lan masalah sing dikenal. Yen sampeyan nggoleki masa depan, kita duwe pandhuan babagan kabeh sing kita ngerti babagan subkelas strand anyar, zona Neptune anyar sing bakal teka Cahya, Lan fitur loadout ing-game. Lan yen sampeyan a Fortnite Penggemar, priksa Crossover ing endi Zavala, Ikora, lan Stranger Exo mlebu Fortnite, Nalika telung kulit saka judhul epik wis nggawe mlumpat menyang Takdir 2 minangka ornamen universal.

Storm Stom Agung Destiny 2 Catalyst Catalyst Carane entuk lan mbukak kunci, Efek

Daya bedhil sing nyenengake endah eksotis endah endah kanthi katalis badai restin 2, kalebu apa sing ditindakake lan efeke.

Storm Storm Storm Destiny 2 Catalyst Catalyst: A Titan kanthi nggunakake badai QuickSilver lan katalis nalika ngusapake

Diterbitake: Mar 3, 2023

Badai Quicksilver Euto Exotic Otomatis wis dadi senjata sing nyenengake, nanging katalis kasebut dadi kedudukan kanthi nambah interaksi unik karo kekuwatan strand anyar. Yen sampeyan nggoleki amp-up daya bedhil otomatis endah iki, mula sampeyan ana ing papan sing bener. Mangkene ringkesan babagan Katalis Ribut Restiny 2, kalebu carane njaluk katalis lan efek tambahan.

Senjata iki wis nggawe karya kanthi cepet saka Tormentor, utamane kanggo wong-wong sing pengin ngerti carane mateni Tormentor ing Destiny 2. Nanging yen sampeyan ngarep-arep tekan takdir 2 musim 20 tumpeng daya, katalis badai Quicksilver bakal nggawe gabungan anyar.

Storm Storm Destiny 2 katalis cara njaluk lan mbukak kunci

Sampeyan bisa entuk lan mbukak kunci storm storm 2 Destiny kanthi ngrampungake port data ing Quest Storm.

Sampeyan bakal mbukak kunci kemampuan kanggo ngrampungake upaya iki sawise ngrampungake mudhun, misi katelu ing dhaptar Destiny 2 Lightfall List. Sampeyan kudu pindhah menyang holoprojekector cedhak Nimbus ing Neomuna kanggo miwiti nggoleki.

Kanggo mbukak kunci katalis badai Quicksilver, sampeyan kudu ngalahake petugas pematangan kanggo ngumpulake data ing gunas, granat, utawa peluncur granat. Kanggo ngrampungake langkah kapindho lan pungkasan saka questline kasebut, sampeyan kudu ngalahake mungsuh kanthi geni badai QuickSilver kanggo nampa katalis.

Sawise sampeyan nampa pemangkin, sampeyan kudu mateni mungsuh nganggo gaman supaya bisa nggunakake.

Efek Storm Destiny 2 ClusEPsilver Efek katalis

Katalis badai Quicksilver ing Destiny 2 Ganti bedhil menyang efek untaian, lan granat pungkasan saka senjata nggawe tangles.

Miniatur YouTube

Yen sampeyan wis digunakake kanggo takdir 2 subkelas sing bener, sampeyan bakal ngerti yen tangles migunani banget. Ora mung bisa ditembak utawa dibuwang kanggo njeblug, nanging sampeyan bisa mbuwang menyang udara lan gunakake minangka titik grap nalika nggunakake subkelas. Nanging, sampeyan kudu ngerti carane mbukak kunci strand ing Destiny 2 pisanan.

Sing kabeh ana sing ngerti babagan katalis badai restine 2 sing ora apik, kalebu carane entuk lan efek unik. Iku dudu wiwitan lan mburi potensial strand. Mangkene kabeh senjata sing takdir 2 sing ditepungi kanthi entheng.

Luwih saka loadout

Rory Norris nalika ora muter Rail Honkai Star, Nasibe, utawa penembak-penembake liyane, Rory tulisan babagan dheweke evidly. Nyatane, wis main looter Bungie’s Shooter wiwit diluncurake, minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing kabeh wektu, kanthi ewu jam sing sugih. Tresnane kanggo kabeh perkara rampokan, RPG, lan nggoleki sing nggawa dheweke kanggo miwiti karir minangka wartawan game freelance sadurunge dadi panuntun tuntunan full-time kanggo loadout. Wiwit saiki, dheweke ditulis atusan pitung sing kalebu kabeh saka favorit lawas kanggo judhul anyar kaya Mirage Creed FC 24 lan Assassin. Ana uga kasempatan sing dhuwur yen dheweke nggunakake gelar sejarah kanggo nggawe sawetara sambungan alam b├ębas kanggo sejarah nyata ing game sing kita seneng ing PS5, Xbox, lan Nintendo Switch. Dheweke nggumunake hubungan antara Perang Dingin lan pangembangan videogames ‘bener’ sing pertama, lan cara pengalaman kita nggawe industri game lan kepiye sesambungan karo. Saiki ilang njelajah alam semesta ing Starfield lan nggawe keputusan sing angel ing Gerbang Baldur 3 nalika ngenteni tugas MW3 menyang Airdrop menyang tangan kita.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.