Cara njaga tawon ing Minecraft: 11 Langkah-langkah (kanthi gambar) – WikiHOH, Tutorial / Madu Pertanian – Wiki Minecraft – Minecraft Wiki

Wiki minecraft

Kanggo creeper ing urip sampeyan!

Cara njaga tawon ing Minecraft

Wikipedia minangka “wiki,” padha karo Wikipedia, tegese akeh artikel kita sing ditulis karo pirang-pirang penulis. Kanggo nggawe artikel iki, penulis sukarelawan nyawiji lan nambah wektu.

Artikel iki wis dideleng 70,500 kaping.

Tawon minangka wong sing ngenalake 1.15 nganyari. Dheweke mabur, kembang polling lan ngasilake madu. Tetep tawon bisa bingung, nanging artikel iki bakal nerangake persis carane nindakake.

Gambar sing judhul 1_bees_nest_wild_.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Lelungan menyang dataran, alas, utawa biome alas kembang. Njaga mripat kanggo sarang tawon nggantung ing ngisor wit utawa lebur mabur.

Gambar sing judhul 2Pollenflower.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Kembang kasebut ora bakal luwih saka telung blok saka susuh tawon, utawa tawon ora kepincut. [2] Sumber riset X

Gambar sing judhul 3campfiresest.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Tawon kasebut ora sengaja mabur menyang geni lan ngobong mati. Yen kedadeyan kasebut, digulung bolongan ing ngisor sarang lan nyelehake campfire ing kana.

Gambar sing judhul 4comB (Gunakake) .png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

    Resep Kerajinan Teehive yaiku 3 madu ing baris tengah lan papan kayu ing saben slot liyane. Padha fungsine meh persis kaya susuh tawon.

Gambar sing judhul Crafthive.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Gambar sing judhul 5belead.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Aja cepet banget utawa timbal bakal break.
  • Entuk paling ora rong tawon supaya sampeyan bisa nggawe.

Gambar sing judhul 6beoflower.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Nggodho tawon kanthi kembang yen ora duwe timbal. Tawon bakal ngetutake sampeyan yen sampeyan nyekel kembang apa wae. Cara iki angel nanging murah.

Gambar sing judhul Cropsflower.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Tanduran tuwuh luwih cepet nalika tawon karo serbuk sari. Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo kauntungan kanthi ngetrapake tanduran ing antarane kembang lan sarang / sarang.

Gambar sing judhul campfirecarpet.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Selehake ing tawon. Sampeyan bisa njaga campfires kanthi permanen ing ngisor iki supaya dheweke ora nesu karo sampeyan. Selehake sawetara karpet liwat campfires.

Gambar sing judhul Enterbee.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Nggodho tawon ing njero. Gunakake salah siji timbal utawa kembang kaya sadurunge. Yen sampeyan ngangkat susuh tawon nggunakake sutra sutra, cukup mudhun.

Gambar sing judhul Babybee.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Breed tawon kanthi menehi panganan kembang kanggo wong diwasa. Iki bakal menehi tawon bayi, sing bakal tuwuh dadi diwasa ing 20 menit. Elinga yen sarang mung bisa omah 3 tawon, mula sampeyan kudu nggawe luwih akeh yen sampeyan tetep nggawe breeding.

Gambar sing judhul finalsstep.png

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Blok madu migunani kanggo redstone lan parkour. Kanggo nyabrang, ngatur papat botol madu ing pembentukan alun-alun.

Komunitas Q & A

Sampeyan bisa njaga tawon minangka pet lan yen sampeyan bisa, bisa uga dipasang lan mabur?

Sampeyan bisa njaga tawon minangka pet yen sampeyan pengin, nanging ora kaya ngono, sampeyan bisa uga asu utawa kucing. Sampeyan ora bisa tebing lan ora bakal ngetutake sampeyan asu, kajaba sampeyan lagi nyekel kembang. Nanging sampeyan bisa njaga tawon ing utawa cedhak karo basis kanggo njaga tawon minangka pets. Sampeyan ora bisa dipasang utawa mabur tawon.

Matur nuwun! Kita seneng iki mbiyantu.
Matur nuwun kanggo saran sampeyan.
Minangka matur nuwun cilik, kita pengin nawakake kertu hadiah $ 30 (bener ing gonift.com). Gunakake kanggo nyoba produk lan layanan anyar sing gedhe ing saindenging negoro tanpa mbayar rega anggur, pangiriman panganan, sandhangan lan liya-liyane. Sekeca! Pratelan hadiah sampeyan yen wikiwira mbantu sampeyan, tulung kontribusi cilik kanggo nyengkuyung kita kanggo mbantu para pamaca kaya sampeyan. Kita setya nyedhiyakake jagad kanthi cara sumber daya, lan uga $ 1 mbantu kita ing misi kita. Dhukungan Wikilow

Kepiye carane sampeyan ngluncurake “tetep” ing jejere Hive? Aku duwe tawon ing saindenging omahku.

Tawon bakal ngumbara ngubengi sarange dhewe kanggo golek kembang utawa pemain. Sampeyan bisa njaga sacedhake sendhang kanthi mbangun kandhang ing saubengé, nyepetake.

Matur nuwun! Kita seneng iki mbiyantu.
Matur nuwun kanggo saran sampeyan.
Minangka matur nuwun cilik, kita pengin nawakake kertu hadiah $ 30 (bener ing gonift.com). Gunakake kanggo nyoba produk lan layanan anyar sing gedhe ing saindenging negoro tanpa mbayar rega anggur, pangiriman panganan, sandhangan lan liya-liyane. Sekeca! Pratelan hadiah sampeyan yen wikiwira mbantu sampeyan, tulung kontribusi cilik kanggo nyengkuyung kita kanggo mbantu para pamaca kaya sampeyan. Kita setya nyedhiyakake jagad kanthi cara sumber daya, lan uga $ 1 mbantu kita ing misi kita. Dhukungan Wikilow

Apa karya iki ing Edisi Pocket?

Ya. Tawon ditambahake ing bedrock edition 1.14.0 tanggal 11 Desember 2019 bebarengan karo barang sing gegandhengan karo tawon kaya tawon, madu, sarang madu, lsp.

Matur nuwun! Kita seneng iki mbiyantu.
Matur nuwun kanggo saran sampeyan.
Minangka matur nuwun cilik, kita pengin nawakake kertu hadiah $ 30 (bener ing gonift.com). Gunakake kanggo nyoba produk lan layanan anyar sing gedhe ing saindenging negoro tanpa mbayar rega anggur, pangiriman panganan, sandhangan lan liya-liyane. Sekeca! Pratelan hadiah sampeyan yen wikiwira mbantu sampeyan, tulung kontribusi cilik kanggo nyengkuyung kita kanggo mbantu para pamaca kaya sampeyan. Kita setya nyedhiyakake jagad kanthi cara sumber daya, lan uga $ 1 mbantu kita ing misi kita. Dhukungan Wikilow

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Tutorial / Madu Pertanian

Madu Pertanian Apa proses ngempalaken botol madu lan madu saka tawon lan sarang tawon. Kanggo njaluk madu, sampeyan bisa nggunakake shears nalika sarang tawon utawa tawon wis tekan honey_level 5. Honeycomb digunakake kanggo nyipta tawon utawa sarang tawon kanggo tawon kanggo pandhita, uga kanggo nyipta blok madu, lilin, lan blok tembaga wax. Kanggo njaluk botol madu, sampeyan bisa nggunakake botol kosong ing hive utawa sarang ing tingkat madu 5. Botol madu yaiku barang-barang panganan sing bisa ngobati racun, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe gula lan blok madu, sing terakhir yaiku duwe macem-macem situs sing migunani.

Madu digawe dening lebah sawise nglumpukake serbuk sari lan nectar. Lebah muncul saka omah lan golek kembang. Sawise ngempalaken serbuk sari lan nectar ing kembang, tawon bali menyang omah lan mlebu menyang nectar dadi madu. Yen wis rampung, tawon muncul maneh kanggo nggoleki kembang liyane. Suwe-suwe madu nglumpukake nganti sarang tawon utawa tawon wis kebak lan banjur bisa dipanen dening pamuter ing macem-macem wujud.

Isi

  • 1 miwiti
    • 1.1 entuk tawon
    • 1.2 mbantu tawon
    • 1.3 Panen
    • 1.4 Ngindhari anger bee
    • 1.5 Lacak tawon
    • 2.1 botol madu
    • 2.2 sarang madu
    • 3.1 madu madu
    • 3.2 botol madu
    • 3.3 Video

    Miwiti []

    Entuk tawon []

    Lebah ing alas kembang kanthi susuh lan campfire

    Langkah pisanan ing fulay sampeyan menyang apikitasi yaiku golek tawon ing jagad sampeyan. Sumber tawon awal sampeyan minangka tawon tawon sing digawe kanthi alami utawa legi. Sarang tawon duwe kasempatan cilik kanggo ngasilake wit oak utawa birch ing biomes tartamtu sajrone generasi donya. Sawise generasi donya, ana uga kasempatan kanggo tawon kanggo tawon ing wit kayu oak utawa birch nalika wit kasebut tuwuh kembang cedhak kembang (pirsani generasi pos).

    Sarang tawon lan loro-lorone alon-alon diisi madu sajrone madu sajrone tawon nindakake pakaryan nglumpukake serbuk sari saka kembang. Yen sampeyan nemokake sarang tawon alami lan lumadah, sampeyan bisa ninggalake kaya lan bali kanggo ngumpulake madu nalika sampeyan pengin. Elinga yen mecah susuh tawon tanpa sutra sutra ngilangi tanpa ngeculake apa wae lan Nimbulake kabeh tawon saka susuh kasebut kanggo grombolan pamuter preduli apa ora ana campfire diselehake ing ngisor iki. Kajaba saka bebaya kanggo pamuter, iki mbebayani amarga tawon mati saka sting sampeyan, lan iki bisa ngilangi sarang.

    Yen sampeyan pengin tawon ing lokasi liyane, sampeyan duwe sawetara pilihan kanggo njupuk ing kana. Pisanan, sampeyan butuh tawon ing lokasi anyar. (Tawon dibangun nganggo sarang madu. Kanggo entuk sarang pertama, sampeyan kudu golek susuh tawon sing wis tekan tingkat madu 5 banjur nggunakake shears ing. Waca Ngindhari Anger Bee ing ngisor iki.) Sampeyan banjur bisa nggawa tawon menyang susuh sampeyan saka sarang. Sampeyan uga bisa mindhah sarang yen sampeyan pengin, deleng ing ngisor iki.

    Tawon bisa diobrol (lan dikembangke) nggunakake jinis kembang (kalebu 2 blokir kembang lan mawar garing), lan uga bisa dipindhah nganggo timbal. Yen sampeyan Feed kembang tawon, dheweke mlebu mode katresnan lan jenis, ngasilake tawon bayi. Nanging, yen sarang tawon mapan ing jarak gedhe saka ngendi sampeyan pengin nggawe beekeeping, cara sing trep kanggo ngeterake tawon yaiku ngilangi sutra tawon sing duwe sutra lan nggawa susuh karo sampeyan. Tawon sing ngenggoni sarang nalika rusak karo alat kanthi sutra sutra tetep ana ing njero susuh minangka barang lan ora nesu. Tawon bali menyang sarang ing wayah wengi utawa nalika udan; iki kaping optimal kanggo ngrusak susuh.

    Yen sampeyan ora duwe alat kanthi sutra sutra utawa ora pengin ngilangi susuh tawon saka lokasi alam, pilihan liyane yaiku tetep karo tawon nalika dheweke ngebaki sarang karo madu. Banjur, nyelehake campfire paling ora rong blok langsung ing ngisor sarang, lan Sijine karpet ing ndhuwur campfire [ Edition java mung ] . Campfire njaga tawon amarga nesu karo sampeyan, lan karpet tetep sampeyan masak tawon isih urip.

    Nalika iki ana ing panggonan, nggunakake shears ing sarang kanggo ngekstrak telung madu (dheweke bakal mabur kanthi arah acak). Madu bisa digunakake kanggo nggawe tawon sing bisa diselehake ing ngendi wae sing disenengi.

    Tawon besis kanthi fungsi bebo, nanging ora dirusak yen rusak karo alat tanpa sutra (sanajan iki isih nyebabake tawon ing njero hive lan grombolan). Kajaba iku, yen sampeyan ora pengin ngilangi populasi tawon asli, nimbang breeding klompok tawon dhewe saka klompok asli kanggo mulih karo sampeyan. Sampeyan bisa nggodho kanggo ngetutake sampeyan kanthi nyekel kembang.

    Minangka Jawa Edition 1.15.2, bengok-bengok tawon uga duwe kesempatan 5% kanggo spawn ing wit oak utawa birch ing biome sing thukul saka jompl ing rong blok kembang sing padha. Kanthi sethithik luck lan sumber wit kayu kayu oak utawa bulet sing gedhe, bisa entuk tawon kanthi gampang tanpa kudu lelungan, kanthi bola-bali wit-witan sing saya suwe saya gedhe nganti ana tawon. Iki uga minangka cara sing cocog kanggo entuk tawon ing jagad lawas digawe sadurunge Java Edition 1.15, amarga nyimpen pemain supaya ora golek apa-apa.

    Kembang bisa dipanen saka lanskap, lan / utawa diprodhuksi kanthi nggunakake sajian balung ing blok suket. Wesi petani bakal nyedhiyakake persediaan poppies sing ora ana pungkasane minangka produk sampingan.

    Ngewangi tawon nyambut gawe []

    Padha karo warga desa, tawon ngetutake jadwal dhewe. Sajrone awan ing cuaca sing jelas, tawon ninggalake sarang tawon utawa tawon lan tawon lan ngumbara ing nggoleki kembang. Nalika tawon nemokake kembang, nglayangake kembang kanggo wektu sing cendhak kanggo ngumpulake serbuk sari, ganti katon, sawise iku bali menyang sarang. Tawon serbuk sari mlebu ing sarang lan bisa nganti 2 menit, banjur yen isih awan lan cuaca wis entek, metu sarang kanggo mbaleni proses kasebut. Nalika wengi tiba utawa hawa udan udan utawa badai, tawon bali menyang sarang, nanging ora nglumpukake serbuk sari.

    Tawon ing jaring

    Kanggo nambah efisiensi karya tawon, papan Kembang Cedhak sarang supaya bisa ngumpulake serbuk sari lan bali menyang sarang kanthi cepet. Sampeyan uga bisa nambah efisiensi tawon kanthi pindhah menyang nerjemah utawa mburi, amarga dimensi kasebut ora ngalami cuaca utawa silangan awan, tegese tawon bisa mlaku kapan wae. [ ngecek ] Yen sampeyan kuwatir karo tawon sing adoh banget saka sarang, bisa uga wicaksana kanggo mbangun kurungan kanggo nglindhungi lan nyegah saka Straying adoh banget. Iki penting banget yen sampeyan milih tawon ing jala utawa ing pungkasan, amarga dimensi kasebut bisa mbebayani.

    Perlu dicathet yen partikel serbuk sari sing tiba saka tawon bisa nyebabake tahap maju kanthi nggunakake panganan balung. Mangkono, bisa migunani kanggo mbangun tawon sing cedhak karo tawon supaya bisa mbantu tuwuh luwih cepet, sanajan nindakake ora nambah efisiensi tawon kanggo nggawe madu.

    Panen []

    Hondhletsexle

    Tawon polusi mabur dadi tawon lan mulai kerja. Yen wis rampung, dheweke metu sarang, nambah tingkat madu 1. Yen level madu tekan 5, pangowahan blok kasebut, nuduhake yen kebak madu, lan ngasilake partikel madu sing netes yen ditundha ing ndhuwur lemah. Yen shears digunakake ing tawon sing lengkap, iku nyelehake telung madu. Ora kaya labu sing nyenyet, barang madu iki digawe langsung ing tengah blok, nyebabake dheweke disemprotake ing endi wae (iki tumindak sing dikarepake). [1] Yen botol kaca kosong digunakake ing tawon lenggah, botol kasebut ngisi madu, dadi botol madu. Nanging, yen iki ditindakake kanthi tangan tanpa nyiapake, tawon njupuk pelanggaran lan nyerang pamuter kasebut!

    Nyingkiri Bee Duka []

    Sayange, kasual panen madu utawa sarang madu nyebabake sembarang tawon mlebu lan nyerang pamuter sing nindakake. Yen pamuter gelut bali karo serangan apa wae, kabeh tawon ing sawetara gabung. Sembarang wektu tawon sukses kanggo ndharat serangan, Pamuter bakal diracun, lan tawon dhewe mati udakara menit mengko. Alamiah, iki ala nalika sampeyan ngarep-arep bisa nganggo tawon, lan luwih elek nalika umume swarmeku bunuh diri!

    Ana rong cara utama kanggo nyegah nasib iki: yaiku nyelehake campfire (utawa uga geni) langsung ing ngisor sarang. Campfire bisa dadi limang blok ing ngisor sarang, Yen ora ana sing ngalangi asap. Iki “ngrokok” Hive, supaya panenane ora ngganggu tawon. Nanging, sawijining campfire (ayo ana blokir geni) uga ngrusak mobs sing ndemek, lan tawon ora ana sing istiméwa. Ing Edisi Jawa, Sampeyan bisa nyelehake campfire ing ngisor tingkat lemah, kanthi karpet liwat. Karpet ora ngalangi asap, lan campfire sing ditutupi bisa tetep ana ing salawas-lawase, ngidini sampeyan panen susuh utawa sarang. Trapdoor uga bisa uga. Ing Edisi Bedrock, carpeting Campfire ngalangi kumelun kasebut. Luwih becik dilebokake ing campfire ing bolongan ngisor tawon lan sijine pager ing bolongan kanggo nyegah kewan saka ngobong awake dhewe (karya iki Edisi Jawa uga).

    Liyane yaiku njaga deniability kanthi nggunakake Redstone: sarang bisa dipanen kanthi nggunakake dispenser (kanthi botol kaca utawa shears), banjur tawon ora nyerang sapa wae. Iki bisa ditindakake amarga nalika blok bakal diaktifake kanthi redstone, kayata dispenser, game ora bisa nemtokake manawa blok sing diaktifake diaktifake liwat redstone. Kaya ngono, game ora bisa nemtokake target kanggo tawon kanggo nyerang. Mekanik iki uga bisa ngluwihi aspek liyane saka game, kayata nemtokake sapa sing nyerang village liwat njeblug tnt utawa kemampuan kanggo ngalangi tnt kanthi tameng. Bagean panen #autatik Panen ing ngisor iki ngrembug desain kanggo nggunakake redstone.

    Sanajan ora ana tawon ing sarang utawa sarang, panenane utawa nyuwil bisa nesu yen lagi cedhak. Salah sawijining cara kanggo mesthekake susuh utawa sarang kosong sadurunge mecah yaiku mblokir kabeh enem sisih solid kanthi blok padhet supaya tawon ora bisa mlebu. Banjur ngenteni nganti wengi dadi tawon bali menyang sarang sing isih ana, lan sarang bisa rusak (utawa dipanen) kanthi aman. Blok kasebut kudu padhet lan ndemek hive. Kirim pager, panel kaca, lan lawang sworo ora ngalangi permukaan utawa ngemot tawon.

    Tawon metu sarang utawa susuh liwat ngarep. Ing kesempatan sing langka, bisa uga panen susuh saka ngarep ing wektu sing tepat tawon muncul saka sarang. Yen kedadeyan kasebut, tawon nganggep awake dhewe bakal disabetake, sanajan ana asap ing sangisore susuh, lan lebah cedhak bakal nyerang. Kanggo ngindhari kahanan sing langka iki, mesthi panen madu utawa madu saka sisih liyane saka ngarep sarang.

    Nglindhungi tawon []

    Ati-ati babagan bahaya ing sacedhake, ngelingi lebah njajahi macem-macem lan mabur ing pager lan tembok. Banyu, lahar, geni, campfire, lan kaktus bisa tumindak kabeh “bug-zap-zap” lan ngilangke koloni sampeyan. Tawon uga bisa ngumbara liwat portal nether – sampeyan bisa uga pengin njaga kembang utawa loro siap ing sisih liya kanggo mbantu mbahas maneh. Kajaba saka nggawe wilayah kasebut kanthi aman, sampeyan bisa uga pengin nggawe sarang / susuh utawa loro utawa loro, ngumpulake sutra sutra, lan stash dheweke ora aman ing kasus bencana.

    Sawise sampeyan wis nggawe sawetara hives sing produktif, bencana sing paling mungkin ora sengaja mbebayani tawon – aja kesusu mbebayani sampeyan, Nanging saben tawon sing sukses bakal mati, sing bisa ngilangi sarang kabeh. Yen sampeyan ora bisa uwal cepet-cepet uwal menyang papan ing ngendi tawon ora bisa ngetutake sampeyan, pilihan sing paling apik bisa uga mung ngadeg ing kono lan supaya tawon njaluk Cepet, lan ngenteni tiwas tawon. Mung mangan panganan sing cukup, saengga karusakan sting ora bakal mateni – kerusakan racun ora bisa mateni sampeyan kanthi dhewe, lan yen sampeyan wis duwe botol madu sing bisa ditambani. Sawise sampeyan ngenteni tésa, ngrebut kembang sing luwih dawa – Yen sampeyan wis begja, sawetara tawon sampeyan bisa uga sibuk Ing njero Hives dheweke kanggo durasi serangan, dadi sampeyan bisa nyebar kanggo ngisi hives sing mencep. Kaya ing ndhuwur, tetep gangguan serep kanthi aman ing dada uga bisa mbantu kahanan iki.

    Produk []

    Botol Madu []

    Botol madu bisa uga dikaniaya nganggo botol kaca ing tawon utawa sarang tawon. Tawon mabur ngubengi kembang kanggo ngumpulake serbuk sari. Yen dheweke nggawa serbuk sari bali menyang sarang, banjur tingkat madu saka sarang digedhekake 1. Nalika tingkat madu udakara 5, tekstur pangowahan hive utawa sarang kanggo nuduhake madu netes, lan sampeyan bisa ngumpulake madu. Banjur sampeyan bisa menet tombol ‘Gunakake Item’ ing sarang kanthi botol kaca ing tangan sampeyan kanggo njaluk botol madu. Botol madu nyedhiyakake obat sing bisa ditrapake kanggo racun; Ora kaya susu, dheweke ora ngilangi buffs utawa debuff liyane. Botol madu tumpukan 16 saben slot persediaan.

    Botol madu bisa digawe menyang blok madu ing kothak kerajian persediaan; sampeyan njaluk botol kosong. Blok madu duwe macem-macem fitur migunani: minangka lantai, dheweke nyuda karusakan kanthi 80%, nanging uga gerakan alon lan mlumpat. Minangka tembok, dheweke ngladeni pemain sing alon-alon banjur ora ngrusak. Yen dipindhah piston, bisa nyeret bebarengan karo blok sing cedhak (kaya blok slime) lan malah ora kaya blok slamet) nggawa kabeh makhluk sing mlaku ing ndhuwur. Sampeyan uga bisa nggawe dheweke bali menyang botol madu, kanthi nempatake tabel kerajinan kanthi papat botol kosong (papat slot / tumpukan kapisah).

    Madu

    Nggunakake shears ing hive utawa sarang sing kebak madu ngasilake telung madu. Sekawan madu bisa digawe menyang blok madu, yaiku blok hiasan. Minangka 1.17, honeycombs uga bisa digunakake kanggo nggawe lilin lan kanggo njaga blok tembaga saka (luwih) oksidasi.

    Nanging, sing paling relevan, madu sing wis digunakake kanggo nyipta tawon. Resep kanggo tawon ing ngisor iki. Tawon beda karo sarang tawon alam ing endi sarang bisa dipanen tanpa sutra sutra (nanging lebahe ing njero, utawa mabur ing cedhak, kudu dilapisi).

    Pemanen otomatis []

    Dispenser s bisa digunakake kanggo panen botol madu lan madu saka sarang nggunakake sinyal redstone. Output dispenser kudu nuduhke menyang tawon, lan dispenser kasebut kudu ngemot botol kaca kanggo ngumpulake botol kaca, utawa nyukur kanggo ngumpulake madu. Ngempalaken botol madu nempatake barang kasebut langsung menyang dispenser, dene ngempalaken madu nyebabake barang-barang kanggo nyelehake menyang lantai. Sampeyan bisa nyegah botol madu sing diisi saka dispenser kanthi nggunakake filter item ing ngisor dispenser. Mupangat kanggo nggunakake filter item yaiku sampeyan ora kudu ngisi saben slot dispenser. Dispenser nyuda daya tahan saka shears kanthi nggunakake. Elinga yen panen saka sarang nggunakake dispenser ora nesu, dadi nempatake campfires ing ngisor iki ora perlu yen sampeyan panen kanthi cara iki.

    Redstone Comparator Comparator S Output sinyal redstone saka tawon banyune adhedhasar tingkat madu. Saben-saben tawon metu sarang sawise kerja karo serbuk sari wis diklumpukake, level madu mundhak 1. Saben level madu nambah output redstone saka komparator redstone kanthi 1, maksimal 5, yaiku nalika hive sing katon lan nuduhake wis siyap kanggo panen. Kanthi nggunakake mekanik iki, sampeyan bisa nyiyapake sistem kanthi sinyal output kanggo ngaktifake dispenser sanalika sendhang kebak. Kaloro desain sing ditampilake loro-lorone bisa digunakake; Sing luwih dawa lan luwih larang nempatake sarang ing ndhuwur, lan ngidini hopper nyaring diselehake ing ngisor iki..

    Pengamat s kurang migunani ing kene, amarga output sinyal saben tingkat madu owah-owahan sarang, ora mung nalika sarang wis dipanen dipanen. Iki minangka masalah yen nyoba ngumpulake botol madu: Yen sarang ora dipanen dipanen, dispenser nolak botol kaca nalika pemerintah ngaktifake. Iki bisa nyebabake pirang-pirang botol kaca sing ilang yen sampeyan ora duwe sistem kanggo milih maneh. Para pengamat luwih apik kanggo panen madu – yen sarang ora siap, dispenser ora nganggo shears utawa nyopot.

    Madu

    Nalika dispenser nglumpukake madu saka sarang tawon utawa tawon kanthi shears ing persediaan, 3 madu sing diprodhuksi lan sempit ing njero dispabilitas 1. Ing Edisi Jawa madu madu ditumpuk ing blok hive lan bisa diklumpukake dening hopper ing ngisor sarang, nalika mlebu Edisi Bedrock lagi diprodhuksi ing pojok blok sing jejer sanajan padhet.

    Dispenser kasebut kudu diisi pirang-pirang cukur sing bisa nggedhekake wektu sistem bisa digunakake sadurunge reflodasi. Sampeyan bisa uga bisa nyiyapake cara kanggo mbalekake dispenser kanthi otomatis kanthi shears nalika daya tahan metu.

    Skematika iki nuduhake persiyapan 1-blok sudhut kanggo ngaktifake dispenser ing ndhuwur sarang lan ngumpulake madu nganggo hopper. Blok madu nuduhake sarang lebah utawa sarang, kanthi sisih kiwa kiwa.

    Pandhuan Minecraft kanggo tawon: blok madu, tawon, tanggal release, lan liya-liyane

    Tambahan paling anyar kanggo Minecraft bubar tekane, sampeyan ngira, tawon!

    • tawon
    • tawon tumindak?
    • kerajinan tawon?
    • jebul tawon?
    • tawon lan polusi kanggo pertanian?
    • Item sing gegandhengan karo tawon?
    • Bukak nganyari buzzy Bees?

    Malah sepuluh taun sawise beta wiwitan wiwitane Minecraft terus berkembang kanthi cepet sajrone upaya kanggo ngembangake jagad alami kanthi urip. Tambahan paling anyar kanggo Minecraft bubar tekane, sampeyan ngira, tawon! Ing pandhuan iki, kita bakal ngliwati saben rinci babagan nganyari New Bees Buzzy anyar ing kabeh platform 10 Desember lan 11.

    Legenda incarnate

    Minecraft minangka salah sawijining game sing paling infam. Yen sampeyan wis mikir apa-apa sing ana ing kabeh (Spoiler: Game sing pantes dipuji), mula Minecraft kasedhiya ing meh kabeh platform sing bisa dibayangake.

    • Apa tawon?
    • Kepiye tawon tumindak?
    • Kepiye sampeyan kerajinan lepies?
    • Kepiye sampeyan breed tawon?
    • Kepiye sampeyan nggunakake tawon lan polusi kanggo pertanian?
    • Apa kabeh barang sing gegandhengan karo tawon?
    • Nalika bukak buzzy tawon?

    Apa tawon?

    Tawon minangka mob sing netral – dheweke mung nyerang nalika wis diserang – sing ditanduri alami ing wit tawon sing dipasang ing wit oak utawa birch. Dheweke dadi penggemar kembang saengga duwe kasempatan sing luwih dhuwur ing papan sing akeh kembang lan wit tartamtu sing disenengi. Iki kalebu dataran, dataran kembang, lan utamane biome alas sing ora umum.

    Dheweke duwe kasempatan sing sithik ing wit, lan mung nindakake nalika jagad iki digawe, dadi ora ana susuh ing saben wit. Ing ndhuwur, wit-witan asring tuwuh ing rong jinis biome sing bisa ditampilake, nggawe luwih langka.

    Kepiye tawon tumindak?

    Nuduhake prilaku lan kemampuan unik dhewe, tawon ngenalake suite mekanika anyar kanggo ekosistem sing wis ana ing Minecraft. Iki tegese ana sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika sampeyan sesambungan karo lebah, lan barang sing kudu sampeyan lakoni utawa ora kudu dilakoni.

    Tawon sing ana ing Minecraft bakal duwe telung bentuk “sing beda-beda,” supaya bisa ngomong, kanthi drastis babagan tumindak kanthi cara. Iki nalika tawon minangka netral, nggawa serbuk sari, utawa provokasi.

    Tawon netral

    Negara standar tawon ora netralitas. Umume wektu bakal dihabisake kanggo nggoleki kembang sing cedhak karo sarang kanggo ngumpulake serbuk sari, lan sisa-sisane bakal dibuwang ing sarang karo kulawargane.

    • Tawon netral ora bakal nyerang pemain. Kajaba tawon digunakake kanggo diserang utawa duwe sabotage, ora bakal nyerang sampeyan.
    • Tawon kaya sarang. Dheweke bakal tetep ing sarang paling ora 2 menit lengkap nalika dheweke bali maneh, sadurunge mulih.
    • Tawon metu siji sekaligus. Dheweke bakal dadi giliran sarang, saengga ora umum kanggo ndeleng kabeh kulawarga sekaligus.

    Jinis tawon

    Mupangat utama sing bakal dipikolehi saka lebah yaiku kemampuan kanggo pollinate. Iki uga dadi perkara sing paling disenengi ing jagad iki, supaya sampeyan ora kudu nyurung supaya bisa mlebu.

    • Tawon golek kembang. Nalika iku bisa acak, tawon katon milih kembang. Sawise dheweke wis nemokake pilihan sing cocog, tawon kasebut bakal bunder kembang kaping pirang-pirang sadurunge njupuk serbuk sari kasebut.
    • Tawon pollinated katon beda. Penampilan tawon nggawa owah-owahan serbuk sari, lan butts sing cetho dadi ditutupi serbuk sari. Sampeyan uga bakal weruh efek partikel minangka serbuk sari mudhun saka tawon nalika mabur.
    • Lebah bisa pollinate tanduran lan tanduran. Yen ana partikel serbuk serbuk serbuk sing disalahake kanthi kontak karo tanduran utawa potong sing durung thukul, sing bisa maju ing siji tahap wutah. Akeh kaya nggunakake dhaharan balung.
    • Tawon njupuk serbuk sari bali menyang sarang. Sawise tawon wis entuk hadiah sing paling apik, mula bakal bali menyang sarange. Yen tawon bali menyang sarang sing nggawa beban serbuk, sarang ngisi madu sithik.

    Tawon agresif

    Paling pungkasan, sampeyan ora duwe tawon sing nesu. Wong-wong iki duwe mata abang sing cerah lan ora seneng banget karo sapa wae ing wilayah kasebut. Sampeyan bakal pengin supaya tawon duka, amarga dheweke mbebayani sampeyan lan uga kanggo awake dhewe.

    • Tawon bisa provokasi. Nalika tawon biasane gampang grapyak, dheweke ora bakal ragu-ragu kanggo nglindhungi dhewe. Kapan tawon dadi agresif, mripate bakal dadi abang lan kabeh tawon ing upaya langsung kanggo nyoba main pamuter.
    • Telung prekara bakal nyebabake tawon. Yen pamuter serangan utawa cilaka tawon; Yen sarang utawa sarang dirusak dening pamuter; utawa yen pemain ngethok madu saka sarang utawa sarang. Samubarang iki bakal nyebabake kabeh tawon ing wilayah kasebut kanggo mbantah agresif.
    • Gunakake Campfires kanggo tawon tebal. Yen pamuter pengin panen madu saka sarang utawa sarang tanpa diserang, nyelehake campfire ing ngisor iki bakal nyepetake tawon. Asap kasebut tenang supaya dheweke ora nyerang.
    • Tawon nggunakake tatu kanggo nyerang. Mbok menawa ora ana kejutan, tawon nyerang lan ancaman liyane kanthi nyandhang. Stingers iki mung karusakan 1-2 ati gumantung saka kesulitan game, nanging uga nyebabake karusakan racun sing bisa ngrusak 3-4 ati sing rusak sajrone wektu.
    • Tawon tawon nyebabake ancaman cilik. Lebah individu mung bisa nindakake akeh banget, mula dheweke ora kuwatir. Nanging, telu utawa papat lebah nyerang kanthi cepet bisa cepet-cepet ngatasi pamuter sing ora siap.
    • Tawon mati sawise stinging. Kaya ing jagad nyata, tawon bakal kelangan stinger lan sabanjure mati sawise nyerang sawise nyerang. Tawon tawon kira-kira siji menit sawise stinging. Nalika iki tegese tawon nduweni potensial kanggo ngrusak pamuter, tegese tegese provokasi siji bisa nyebabake saben tawon ing wilayah kasebut kanthi ora sengaja mati.

    Kepiye sampeyan kerajinan lepies?

    Amarga kekurangan lebah alami sing kedadeyan ing Minecraft, sampeyan bakal bisa nggawe sarang dhewe kanthi tambahan blok-pemblokiran merek anyar: tawon. Elinga, nyipta tawon tawon isih mbutuhake sumber lebah asli, nanging yen sampeyan duwe klompok cilik sampeyan bisa nggawe tawon dhewe menyang masyarakat. Malah luwih apik, mbangun tawon sampeyan pancen gampang banget anggere sampeyan bisa nemokake sarang tawon ing endi wae ing game minecraft.

    Kanggo nggawe tawon, tindakake langkah-langkah kasebut:

    1. Ngenteni susuh tawon utawa sarang kanggo dadi madu. Sawise tawon celengan serbuk sapi ing sarang tawon utawa sarang kaping lima, penampilane bakal ganti lan bakal miwiti madu.
    1. Gunakake sepasang shears ing susuh tawon utawa sarang. Sampeyan kudu nyelehake telung madu, sing sampeyan kudu mbutuhake.Cathetan: Kanggo bagean iki, penting duwe campfire sing diselehake ing ngisor iki utawa cedhak sarang tawon kanggo nyegah tawon saka nyerang.
    1. Gabungke sarang madu kanthi enem plancongan kayu. Njupuk madu anyar karo sawetara kayu menyang meja kerajinan lan nggawe roti lapis karo papan ing ndhuwur lan ngisor lan madu ing tengah.

    Tawon diteliti meh ing endi wae ing overworld lan bisa nyimpen nganti telung tawon. Ora ana watesan nyata kanggo jumlah hives sing bisa digawe. Tawon uga bisa direjat lan pindhah menyang akeh sing pengin, ora kaya sarang tawon sing mbutuhake alat sing dituju sutra sutra.

    Mung elinga yen tawon isih bakal agresif lan nyerang yen sampeyan ngrusak sarang kajaba ana kampanye diselehake ing ngisor sarang. Nggunakake alat sing ditepungi sutra ing sutra utawa sarang bakal ngilangi kabeh tawon sing disimpen ing njero, supaya sampeyan bisa mindhah kabeh.

    Kepiye sampeyan breed tawon?

    Saka ngendi tawon? Uga mojang biasane wis dirampungake, lan dheweke uga ngenalake macem-macem cara kanggo nggawe tawon dhewe utawa timah anyar menyang omah sing dipilih.

    Kanggo jupuk tawon, mung ing ngisor iki:

    1. Temokake tawon loro. Semalat sing luwih dikenal: Seni Nggawe Urip mbutuhake Loro. Temokake tawon loro sing cedhak karo saben liyane.
    2. Feed saben kembang. Lembu butuh gandum, babi kudu wortel, tawon butuh kembang.
    1. Tawon kudu ngetik mode katresnan. Yen tawon wis siyap kanggo breed, mesthine kudu metu saka ati.
    1. Ndelok kaendahan titah. Sawise sawetara detik, tawon bayi kudu dipikirake ing cedhak loro tawon diwasa.

    Tawon ora bisa nggawe kasuksesan kanthi cepet. Saben-saben anane tawon, butuh limang utawa menit sadurunge wis siyap kanggo breed maneh. Ngluwihi, bayi tawon njupuk rong dina game kanggo tuwuh dadi diwasa. Pamuter bisa cepet-cepet proses iki kanthi menehi kembang tawon bayi. Nggunakake proses iki, pamuter mung kudu nanggung tawon asli supaya bisa duwe sumber tanpa wates.

    Tawon bakal ngetutake pamuter yen pamuter nyekeli kembang, saengga pamuter bisa ngeyel pirang-pirang lebah saka susuh lan meksa dheweke nampa omah sing anyar. Utawa, nggunakake timbal minangka cara liya kanggo ngempalaken tawon.

    Cara pungkasan entuk Keuntungan saka susuh tawon utawa watesan sing ana gandhengane. Maksimal telung tawon bisa manggon ing sarang / sarang, lan yen populasi tawon, ana sing luwih gedhe telu, tawon ekstra kudu golek omah anyar. Tawon duwe radius gedhe sing nggumunake golek omah anyar, tegese pamuter bisa ngenalake tawon menyang sarang buatan sampeyan kanthi mung nambah populasi asli.

    Ing sisih liya, iki uga tegese yen sarang asli wis dirusak, kabeh tawon bakal langsung miwiti golek omah anyar. Kanggo metode tartamtu iki, kanthi tikel penting kanggo duwe campfire kanggo ngatasi tawon sadurunge ngrusak sarange.

    Kepiye sampeyan nggunakake tawon lan polusi kanggo pertanian?

    Salah sawijining perkara sing paling migunani yaiku kanggo pamuter ing Minecraft yaiku nyepetake pertumbuhan panganan lan tanduran liyane. Sampeyan sing seneng tani ing Minecraft bakal luwih efisien mung kanthi sawetara sarang tawon / sarang ing sekitar papan kasebut. Ana sawetara cara sampeyan bisa njamin tawon nindakake pakaryan:

    1. Duwe macem-macem koloni tawon. Yen sampeyan duwe akeh tanduran sing bisa entuk manfaat saka ngarsane, luwih akeh tawon sampeyan luwih apik. Kanthi telung tawon menyang sarang / sarang, luwih becik bisa njamin sari serbuk sari sing terus-terusan.
    2. Tanduran akeh kembang sing cedhak. Tawon nyelehake serbuk sari lan mbubarake nalika lelungan ing antarane kembang lan omah sembarang. Duwe ton kembang ing saubengé bakal nyengkuyung laut supaya tetep cedhak.
    3. Terus tanduran ing antarane tawon lan kembang. Meksa tawon sampeyan kudu mabur langsung liwat tetanen nalika lelungan lan saka kembang. Ing perjalanan bali, meh dijamin manawa dheweke bakal pollinate sawetara.
    4. Mbangun dome kaca kanggo tanduran lan tawon. Sampeyan uga bisa mbangun griya ijo pseudo kanthi ngadeg dome kaca sajrone kabeh operasi. Yen tawon sampeyan ora bisa moander, dheweke ora bisa ngilangi serbuk sari sing larang.

    Sawise pitunjuk iki tegese sampeyan bisa duwe sumber tanpa wates saka apa wae sing tuwuh kapan wae. Ora bakal angel kanggo ngisi dada kanthi panganan nalika sampeyan wis cedhak panen kanggo ngumpulake saben sawetara detik.

    Apa kabeh barang sing gegandhengan karo tawon?

    Bebarengan karo tawon lan kabeh mekanika jero sing ngancani uga ana macem-macem barang lan blok. Kabeh barang kasebut salah siji sing dipanen saka sarang tawon lan sarang, utawa digawe saka bahan sing diklumpukake saka dheweke.

    • Madu. Nectar manis, lengket sing misuwur ing Minecraft, lan apik banget. Madu bisa diklumpukake saka susuh tawon utawa sarang sing kebak madu. Kabeh pamuter kudu ditindakake yaiku nyedhaki sarang / sarang karo botol kaca kosong banjur tutul / klik tombol Gunakake. Madu minangka barang panganan sing mulihake 3 bar keluwen lan uga ngobati racun yen pamuter kena pengaruh. Iki uga digunakake kanggo nyambut gawe madu blok, lan bisa diowahi dadi gula kanggo resep liyane.
    • Madu. Nalika madu diklumpukake saka sarang utawa sarang liwat botol kaca kosong, madu sing diklumpukake kanthi nggunakake sepasang shears ing sarang utawa sarang. Anytime sampeyan nglakoni, sampeyan bakal entuk telung madu, yaiku jumlah sing cocog kanggo mbangun tawon manmade. Honeycomb uga bisa digunakake kanggo nggawe blok hiasan anyar sing ditambahake menyang Minecraft.
    • Blok madu. Blok hiasan sing digawe kanthi gabungke papat bit madu. Kaya Blocks Terracotta, madu mung kanggo nyepetake tampilan hasble sampeyan, nanging aku positif wong sing metu bakal nindakake perkara kasebut.

    Bener minangka tambahan paling gedhe kanggo Minecraft karo nganyari tawon buzzy – Kejabi tawon, jelas – minangka blok madu anyar. Madu lan madu madu teka kanggo mungkasi, tinimbang tambahan sing unik lan anyar kanggo Minecraft. Blok madu, ing tangan liyane, blok serbaguna sing nggawa mekanika host anyar sing kudu ditindakake kanggo kreatifitas anyar. Mangkene cepet mudhun:

    • Blok madu digawe saka madu. Dadi tepat, papat botol kaca gabungan ing meja kerajinan bakal nyebabake siji blok madu.
    • Blok madu lengket. Amarga digawe saka madu, blok madu lengket. Apa tegese mobs lan pemain ora bisa mlumpat utawa mlayu nalika ngadeg ing blok madu; barang lan blok liyane bakal kelet ing blok madu, sanajan obah; Blok madu kanthi alon-alon tiba, ndadékaké kemungkinan parkour sing menarik.
    • Blok madu bisa digunakake karo redstone. Salah sawijining perkara sing paling nyenengake babagan blok madu yaiku tumindak blok, kajaba rong perkara: slime blok bouncing, lan blok madu ora ngidini sinyal redstone dheweke. Iki bisa uga ora ateges luwih akeh pemain Minecraft sing luwih santai, nanging menyang Redstone Wizards The Gear wis miwiti ngowahi ing sirahe.

    Nalika bukak buzzy tawon?

    Sawise ngenteni snippets sing terus-terusan nggodha game, nganyari tawon buzzy resmi diluncurake tanggal 10 Desember 2019, gumantung karo zona wektu. Mung ing wektu liburan!

    Apa sampeyan bungah kanggo nganyari mbesuk? Apa bagean favorit sampeyan? Nuduhake buzz ing komentar kasebut!

    Merch Merraft Apik

    Kita seneng Minecraft kaya sing sampeyan lakoni. Iki minangka sawetara aksesoris Minecraft sing paling disenengi.

    Pengin sinau luwih lengkap babagan kerumitan Minecraft? Buku sing apik tenan iki nggawe pengalaman sing apik banget, utawa sinau sing luwih enom kanggo wong sing luwih enom!

    Kanggo creeper ing urip sampeyan!

    Topi creeper ($ 14 ing Amazon)

    Kupluk sing paling apik kanggo kabeh. Matur nuwun, ora njeblug.

    Creepers Banget Banget? Coba iki cuty plushie!

    Entuk Newsletter Central Windows

    Kabeh warta, ulasan, lan pandhuan paling anyar kanggo Windows lan Xbox Diehards.

    Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.