Cara nindakake serangan sing wis ditemtokake ing Gotham Knights | PCGAMESN, Kepiye cara serangan timed ing Gotham Knights – Game Prima

Kepiye cara serangan tim ing Gotham Ksatria

Kadhangkala kabeh karusakan sing sethithik mbantu, utamane yen sampeyan ora bisa nggegepake kanthi apik kanggo gelut boss. Njupuk gagang ing serangan sing bakal ditindakake kanthi cara sing dawa kanggo sampeyan ing Gotham Ksatripam.

Cara nindakake serangan sing wis ditemtokake ing Gotham Ksatria

Gotham Knights Striked Strik: Robin ndharat serangan sing wis entek ing mungsuh nganggo setelan putih. lan topeng ing tengah kamar .

Gotaham Knights Striked minangka kunci kanggo nyandhang mungsuh kanthi gampang. Dadi, yen sampeyan pengin ngalahake mungsuh kanthi cepet ing game superhero lan diputer minangka karakter Ksatria Gotham sing fokus kanggo omah abang kayata hood abang, mula sampeyan bakal bisa ngerteni wektu kanthi cepet.

Kanggo nindakake serangan Tutorial Knights Knights, Sampeyan kudu mencet tombol serangan sanalika ing tanah serangan saiki. Ngerti Yen Sampeyan Sampeyan Nggawe Strike sing Tenyat Ora Nduwe Tanpa Nemokake Nomer Kerusakan Apa Ora Bisa, Nanging Tandha Telltale Apa Ana Semono Ana Semalat Tanah. .

Cara Nggampangake Bathi Tutsham Knighted

Yen sampeyan butuh refresh babagan cara bracham knighted mogol katon lan muni ing lingkungan sing luwih aman, sirah bali menyang belfry lan pindhah menyang pelatihan dummy ing sisih kiwa kiwa. . Yen sampeyan ora ndeleng pilihan iki, ngrampungake kabeh tugas latihan dhasar, lan kudu katon.

Sawise sampeyan wis rampung nglatih batham knights sing ditetepake serangan, sirah menyang bagean latihan dhasar ing ngendi sampeyan bisa sinau carane nggunakake bom kumelun kanggo nggawe cepet getawane. Minangka kanggo prekara-prekara sing ora dingerteni, kita bisa ngomong kanthi nyritakake babagan cara nggunakake mods Raja Gustam Knights lan ing endi golek kabeh lokasi lelungan cepet Tukang Knight. Pungkasane, ana kabeh klompok koleksi sing bisa ditemokake, kalebu landorm, Batarangs, lan Mural Seni Mural, kanggo jeneng sawetara.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kepiye cara serangan tim ing Gotham Ksatria

Dadi nalika Gotight Knights wiwit metu, ana akeh brouhaha babagan apa game apa-apa kaya Arkham Knight (lan sedulur), utawa yen iki ana sing anyar. Akeh “Dang, iki ora kaya Arkham”, nanging ora ana cacing liyane. Sing ujar, salah sawijining cara sing gedhe kanggo Gatamam Knights beda karo game liyane, AAA Batman minangka cadence tempur. Nalika Arkham cepet lan cairan, Gotham Ksatria luwih alon lan luwih taktik. .

Muga-muga sampeyan seneng karo mario rpg mario rpg mario ing kana, utamane amarga mbandhingake sing migunani! Kanggo nindakake serangan sing wis entek, sampeyan kudu nyerang, banjur pencet tombol kanggo serangan sabanjure nalika siji sing pertama wis kena. . Akeh kaya Mario RPG, sing kudu dingerteni ora mung nalika mencet tombol, nanging ing endi.

Yen sampeyan pengin praktek serangan sing wis entek, sampeyan bisa mriksa misi pelatihan ing belfasan, sing pancen sampeyan kudu dilakoni yen ora terang. Sampeyan entuk kabeh kanggo nindakake kabeh tantangan, lan sampeyan ora bakal metu ing Google ngarep-arep sawetara nerd bisa ngucapake babagan cara kerjane kanthi bener. Mung sayin ‘.

Sampeyan bakal ngerti sampeyan nindakake kanthi bener yen sampeyan entuk lampu kilat sing amba. Sampeyan bisa uga nglebokake praktik ing seri hit sing luwih dawa, amarga sampeyan ora seneng karo hit normal. Nalika ana kaping yen Gotham Knights feed sampeyan informasi sing menang (ing ndhuwur, ing ndhuwur, ing endi negara-negara ing Jason Todd mung bisa ngetrapake serangan sing wis ditemtokake), sampeyan kudu entuk serangan paling akeh.

Kadhangkala kabeh karusakan sing sethithik mbantu, utamane yen sampeyan ora bisa nggegepake kanthi apik kanggo gelut boss. Njupuk gagang ing serangan sing bakal ditindakake kanthi cara sing dawa kanggo sampeyan ing Gotham Ksatripam.

Babagan penulis

Lucas White

Lucas muter akeh videogames. Kadang dheweke seneng. Fave kalebu naga Quest, saga lan mistery. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing Twitter @Hokutonolucas. Pengen ngirim email? Tembak menyang [email dilindhungi].