Cara Ngundhuh Bedrock Minecraft 1..30 nganyari, download Minecraft 1.20 gratis ing Android: Nganyari tilase lan tales

MINECRACK Edition 1.20 Download

Download Minecraft 1.!

Cara Ngundhuh Bedrock Minecraft 1.20.30 nganyari

Minecraft: Update paling anyar Bedrock wis debut nalika tanggal 19 September, 2023. Versi anyar iki dikenal minangka 1.20.30 lan nggawa litany njiwet, tambahan, lan akeh parity edition java. Akeh fitur sing sadurunge diselehake ing kategori eksperimen uga dadi bagean saka pengalaman vanila standar ing release iki.

.20.30 kasedhiya ing kabeh platform sing kompatibel, kalebu PC Windows, Konsol, lan Piranti Ponsel / iOS. Sampeyan bisa ndownload versi paling anyar saka game ing sawetara wektu, lan proses iki kadhangkala ditindakake kanthi otomatis ing platform sampeyan kanthi otomatis.

Nanging, yen sampeyan kepengin weruh babagan carane nganyari Minecraft nganti 1..30, ora babar pisan kanggo mriksa langkah-langkah kanggo saben piranti.

Cara Nganyari Kanggo Minecraft 1.20.30 ing kabeh platform edisi bedrock

Preduli piranti sing digunakake kanggo main Minecraft: Edition bedrock, ndownload versi game paling anyar yaiku proses sing cukup sederhana. Nanging, kudu dicathet yen langkah-langkah sing ditindakake kanggo miwiti nganyari kasebut beda-beda gumantung ing platform. .20.30, sampeyan kadang-kadang kudu nggawe dhewe.

Konsol Xbox

Preduli apa sampeyan wis ndownload Minecraft liwat Microsoft Toko ing Xbox utawa sampeyan lagi main game liwat langganan game Xbox. Sampeyan mung kudu ndownload versi paling anyar kanggo game yaiku ngakses perpustakaan game.

Kanggo nindakake, sampeyan bisa ngetutake langkah-langkah iki:

  1. Pencet tombol Pandhuan banjur pilih “Game & Aplikasi.”
  2. Sorotan Minecraft ing dhaptar game banjur pencet tombol menu.
  3. Pilih pilihan “Ngatur Game”.
  4. Gulung mudhun ing kategori “Siap kanggo nganyari” banjur pilih game maneh. Banjur, pencet “Instal” kanggo miwiti download manual.

Konsol Playstation

Kaya pangguna XBOX, pemain PlayStation ora angel banget kanggo ngakses versi paling anyar Minecraft. Sanajan PlayStions kudu ngaktifake nganyari kanthi otomatis nalika konsol wis aktif lan nyambung menyang internet, sampeyan kadang butuh kontrol luwih akeh babagan proses instalasi.

Nanging, sampeyan bisa tindakake pandhuan iki kanggo nganyari versi 1.20.

  1. Saka dashboard console, nyorot game banjur pencet tombol Pilihan sampeyan.
  2. Pilih “Priksa nganyari” saka dhaptar menu. Sembarang undhangan sing bisa ditrapake kudu ditambahake ing antrian sampeyan kanthi otomatis nalika sampeyan nyambung menyang Internet.
  3. Minangka alternatif, sampeyan uga bisa milih game saka perpustakaan banjur pencet tombol Pilihan kanggo nindakake fungsi sing padha.

Ngalih Nintendo

Proses kanggo nganyari Minecraft ing ngalih Nintendo meh padha karo konsol liyane, kanthi mung sawetara beda. Meh seneng karo Xbox lan PlayStation, switch Nintendo uga bisa ngetrapake download kanggo versi 1.20.30 kanthi otomatis nalika penggemar wis nyambung menyang internet.

Dadi, yen sampeyan luwih seneng ngundang download dhewe, sampeyan bisa nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. . Yen ora saiki, pemain uga bisa mbukak perpustakaan game kanggo golek game kasebut.
  2. Pencet tombol + utawa -. .”
  3. Anggere sampeyan duwe sambungan menyang internet, download kudu diwiwiti.

Windows 10/11 PC

Sanajan pemain cenderung muter bedrock ing windows windows liwat peluncur resmi game, program kasebut mesthi ora ngerti nalika versi versi anyar dibebasake. Untunge, iki bisa gampang dibenakake liwat aplikasi Toko Microsoft, sing mbantu nglacak program ing komputer windows-based.

Sawise lelungan cepet menyang Microsoft Store, sampeyan kudu sok dong mirsani game sampeyan wis ndownload versi paling anyar ing peluncur. Sampeyan mung kudu nindakake iki supaya bisa digunakake yaiku:

  1. Bukak aplikasi Microsoft Store saka desktop, Mulih menu, lsp.
  2. Ing jendhela toko, pilih tab Pustaka, banjur klik tombol Game.
  3. Mung klik tombol Update ing jejere dhaptar kanggo “Minecraft kanggo Windows” utawa pencet “Entuk nganyari” ing sisih tengen jendela. Salah siji cara, download kudu diterusake kaya sing direncanakake.
  4. Bukak Peluncur Minecraft, pilih Windows Edition, banjur pencet tombol Puteran.

Piranti Ponsel / iOS

Kaya platform sing kompatibel-bedrock liyane, piranti Android lan iOS biasane biasane nganyari game kanthi otomatis nalika duwe sambungan internet sing padhet utawa 5G sambungan. . Untunge, ana sawetara cara kanggo nindakake:

  1. Salah sawijining cara nganyari sing paling gampang yaiku kanggo mbukak aplikasi game ing piranti sampeyan. Ing loro Android lan iOS, yen nganyari anyar kasedhiya, sampeyan bisa uga nampa kabar sing njaluk sampeyan menyang Google Play Store kanggo download.
  2. Yen mbukak app game ora nindakake trick, tekan Toko App Sampeyan wis diundhuh lan mbukak perpustakaan app sampeyan. Gulung dhaptar dhaptar aplikasi banjur pilih Minecraft. Tutul tombol Update. Ing sawetara wektu, game kasebut kudu siyap!

Iku kabeh ana! Sampeyan bisa nglereni langkah-langkah sing kapacak ing ndhuwur kanggo ngakses update paling anyar kanggo Bedrock Edition saben siji teka. Nanging, yen sampeyan pengin ngindhari metode kasebut, sampeyan bisa uga luwih apik kanggo njamin manawa nganyari otomatis wis ana ing piranti sampeyan.

Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu kuwatir babagan maju liwat peluncur utawa aplikasi lan bisa mbukak game lan nyenengake. Nanging, keputusan pungkasan kasebut ana ing sampeyan, lan sampeyan gratis kanggo download versi 1.20.30 ing luang sampeyan.

MINECRACK Edition 1.20 Download

Download Minecraft 1.20 Nganyari lan Tales Nganyari gratis ing Android: MOB anyar, barang sing unik, lan akeh panemuan sing luar biasa ngenteni pahlawan saiki!

.

Minecraft PE 1.20.40.22

Minecraft PE 1..40.22

Minecraft PE 1.20.30

Minecraft PE 1.20.30

Minecraft PE 1.20.40.21

Minecraft PE 1..40.21

Minecraft PE 1.20.40.20

Minecraft PE 1.20.40.20

Minecraft PE 1.20.30.25

Minecraft PE 1.20.30.24

Minecraft PE 1.20.30.22

Minecraft PE 1.20.30.22

Minecraft PE 1.20.15

Minecraft PE 1.20.30.21

.20.30.21

Minecraft PE 1.20.30.20

Minecraft PE 1.20.30.20

Versi Minecraft 1.20: Pembaruan anyar 2023

Mangkene kabeh versi Edition Minecraft Edition lan jagad game Minecraft Bedrock Edition sing tau dirilis kalebu 2023 versi anyar. Kabeh nganyari bisa didownload ing McPedl lan digunakake ing Android lan Xbox Live.

Pengembang wis tambah Cherry Grove, Pilihan Arkeologis, MOB anyar – Sniffer, lan sawetara fitur tambahan. Pemain bisa nemokake lan tuwuh tanduran sing unik, uga nggunakake ing kerajinan.