Cara ngrusak rubah ing Minecraft Java lan Bedrock (2022) | Beebom, kepiye carane ngrusak rubah ing Minecraft lan nggawe kanca anyar | Gamerradar

Cara ngrusak rubah ing Minecraft lan nggawe kanca anyar

. . Ana uga foxe bayi, sanajan sing jarang banget ing alam bébas.

Cara ngrusak rubah ing minecraft Jawa lan bedrock

Cara ngrusak rubah ing minecraft Jawa lan bedrock

. Dheweke cilik, cepet, lan penggemar nyolong barang saka pemain. Kajaba iku, rubah uga minangka salah sawijining tambahan sing paling apik sing bisa ditindakake ing omah ing Minecraft. Nanging iku mung bisa sawise sampeyan pacar. Yaiku kita langkah kanggo nutupi fox ing Minecraft supaya ora ninggalake sisih sampeyan. Cara kita bisa digunakake ing Minecraft Java lan Bedrock Edition. Nanging bisa njupuk sawetara wektu kanggo njaluk kanthi bener. Dadi, aja nganti mbuwang wektu lan ngerti carane ngrusak rubah ing Minecraft langsung!

Taming fox nglibatake proses multi langkah, mula kita wis mbagi pandhuan kanggo bagean sing beda-beda. Sampeyan bisa nggunakake tabel ing ngisor iki kanggo njelajah saben wong sing cocog.

Ing endi golek rubah ing minecraft

  • Grove
  • Taiga Salju
  • Taiga wutah lawas
  • Taiga

Ing biomes kasebut, dheweke spawn ing klompok 2 nganti 4 rubah. . Yen sampeyan ora bisa nemokake rubah ing wilayah liar biomes iki, sampeyan kudu ngenteni ing desa sing cedhak. Foxes kadhangkala lunga menyang desa sing cedhak ing wayah wengi kanggo goleki pitik.

Jinis Foxes ing Minecraft

Jinis Foxes ing Minecraft - Kepiye Tame Fox ing Minecraft

Rubah abang Rubah artik. . Fokus Artik utawa Putih Mung Spawn ing biomes salju salju ing Minecraft lan luwih jarang.

  • Cemlorot Woh wohan beri

. Woh wohan beri cemlorot biasane bisa ditemokake ing guwa minecraft. Kangge, woh wohan beri sing apik banget minangka bushes ing taiga lan biomes.

Cara ngrusak rubah ing Minecraft

Taming rubah beda karo proses taming liyane ing Minecraft. Ora kaya proses kanggo ngrusak kucing utawa tame axolotls ing Minecraft, sampeyan ora bisa menehi feed kanthi rubah kanggo tame. Nanging, sampeyan kudu njaluk rubah bayi luwih dhisik, lan banjur bisa sampeyan tame. Dadi, ayo goleki aspek proses iki kanthi individu.

Cara nggawe breed foxes ing minecraft

Kanggo jenis rubah, sampeyan kudu utawa Kanggo loro rubah ing jarak cedhak. Foxes iki bakal jenis lan nyepetake rubah bayi. Bayi kasebut duwe varian sing padha karo wong tuwa. .

Banjur, padha karo jagad nyata, bayi fox ngetutake lan fokus ing foxes diwasa ngubengi. Nanging yen kita ngganggu proses iki kanthi njupuk bayi sing cukup saka wong tuwa, mula banjur dipercaya sampeyan.

Cara entuk kapercayan Fox

Sawise bayi sing duwe anak rubah, sampeyan duwe rong pilihan kanggo entuk kapercayan. Pilihan pisanan yaiku nggunakake a timbal kanggo nggawa bayi adoh saka wong diwasa sadurunge diwasa. Sampeyan mung kudu klik-tengen utawa nggunakake tombol tumindak sekunder ing rubah kanggo masang timbal kasebut.

Kanggo cara nggawe pecak, sampeyan kudu nggunakake papat senar lan siji slimeball. Tindakake resep kerajinan ing ngisor iki kanggo nggawe timur ing Minecraft:

Resep Masak

Yen sampeyan ora bisa nyekel timbal, uga ana cara kasar kanggo mbanting rubah bayi. Ing kene, sampeyan kudu Mateni rubah diwasa kanthi serangan Sadurunge bayi cilik tuwuh munggah.

Fitur paling apik saka rubah

  • . ora mundur saka iku.
  • Yen mob nyerang pemain, Roti rubah nyerang sing mob. Nanging iki ora kedadeyan yen MOB musuhan ora nyerang pamuter utawa yen pamuter nyerang mob kasebut.
  • Alamiah, , kalebu iwak, pitik, terwelu, lan liya-liyane.
  • Ora kaya Wolves Tamed lan Kucing, Sampeyan ora bisa nggawe rubah sing lenggah ing sak panggonan. Nanging ing wektu sing padha, ora bakal mlayu saka ndeleng sampeyan kaya rubah liar.

Pitakonan Paling Sering

P: Kepiye cara ngasilake barang saka rubah?

Tamed utawa ora, saben rubah luwih milih panganan liya. Dadi, yen nyolong apa-apa sing penting saka sampeyan, sampeyan mung kudu ngeculake woh wohan beri utawa woh wohan beri manis ing sekitar rubah. Banjur bakal nyelehake barang ing cangkeme kanggo njupuk panganan.

P: Apa aku kudu trap rubah sadurunge nyebar?

Sampeyan ora perlu nyepetake loro fox sadurunge nyebar. Nanging wiwit cepet lan angel dicekel, ora ana sing gawe piala kanggo nggawe wates.

P: Kepiye sampeyan ngundang fox Artik ing Minecraft?

Alamiah, rubah artik mung dienggo ing biomes minecraft.

P: Apa rubah sing tindakake sampeyan ing Minecraft?

Rubah sing setya karo sampeyan, nanging gerakan kasebut ora gumantung karo pamuter. Dadi, sampeyan kudu nggunakake timbal kanggo nggawa rubah ing petualangan sampeyan.

Breed lan Tame Foxes ing Minecraft dina iki

Kaya ngono, saiki wis siyap kanggo nggawe pirang-pirang kanca anyar ing Minecraft. Sampeyan ngerti carane jenis lan tame fox lan malah cara njupuk petualangan. Nanging ora ana alesan kanggo mungkasi ing kene. Sampeyan uga bisa sinau carane tame lan jenis axolotls ing Minecraft. Dheweke ora dinamis minangka rubah, nanging axolotls luwih dipercaya nalika ana petualangan jero banyu. Lan nalika sampeyan lunga menyang jero banyu, aja lali nggawe konvensi ing Minecraft kanggo ambegan tanpa watesan. Mbalik menyang rubah, proses taming bisa entuk tambahan yen sampeyan ora bisa nemokake rubah pisanan. Nanging ora kuwatir. Dhaptar wiji gunung Minecraft paling apik bisa ndharat ing wilayah spawning. Banjur, sampeyan mung kudu njaga mata sampeyan lan miwiti ndeleng. Kanthi sing ujar, vox varian sing luwih disenengi? Abang utawa artik? Dakkandhani ing bagean komentar ing ngisor iki!

Cara ngrusak rubah ing Minecraft

Ngerti carane ngrusak rubah ing Minecraft tegese sampeyan bisa nambah palit cilik sing wulu menyang petualangan, lan sapa sing ora pengin roaming sily sly ing sisihane? Dheweke ora mung kanca sing cute ing Minecraft, Nanging, amarga kadang-kadang bakal nggawa barang lan malah mbantu sampeyan nglawan penyerang yen sampeyan wis nggawe kapercayan sing cukup. Ana uga kemungkinan kanggo nggawe wong-wong mau yen wis cabul, supaya sampeyan bisa nambah akeh wong-wong mau menyang rombongan kewan sampeyan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan cara ngrusak rubah minecraft banjur nempel karo kita, kaya sing wis entuk kabeh rincian kanggo nemokake lan dadi kanca tegas.

Ing endi golek rubah ing minecraft

Siji bab sing kudu dicathet babagan rubah Minecraft yaiku dheweke yaiku kewan-kewan nocturnal, tegese sapa wae sing diwiwiti kanggo miwiti telusuran bakal kudu ditindakake nalika peteng. Mesthi wae, entuk luwih mbebayani nalika sampeyan lagi ngubengi wengi, mula para pendatang anyar bakal priksa manawa dheweke bisa ngupayakake barang-barang sing bisa dadi peta anyar kanggo nedha bengi.

Rubah bisa ditemokake ing biomes Taiga ing wayah wengi, biasane amarga padha seneng karo hutan godhong. Sampeyan bisa nemokake rubah ing biomes taiga ing ngisor iki: Taiga, wit buta Taiga, lan salju biomes. Sampeyan uga bisa nemokake dheweke ing desa Taiga yen ditekan ing saindenging jagad sampeyan. Ana kasempatan cilik kanggo foxes kanggo spek, lan yen sampeyan lagi ana ing salju salju ing salju, mula rubah bakal dadi putih tinimbang buntut klasik.

Cara ngrusak rubah ing Minecraft

Dadi, wengi wis tiba lan sampeyan wis nemokake rubah, nanging dheweke tetep scamper saka sampeyan. Kaya makhluk skittish liyane ing Minecraft, rubah rada isin, dadi sampeyan kudu nyelinep nyedhaki dheweke. Nanging, cara sing gampang kanggo jembatan jurang antara manungsa lan foxkind yaiku duwe woh wohan beri minang minang utawa woh wohan beri manis ing tangan. Dheweke seneng karo barang iki, mula priksa manawa sampeyan wis sakepel sadurunge nyelinepake lan sesambungan karo rubah. Sethitik ati mekar overhead bakal nuduhake yen dheweke wis nampa hadiah sampeyan.

Sawise sampeyan bisa nindakake wektu sing cukup iki – kita nemokake manawa papat utawa luwih akeh beri beri utawa woh wohan beri manis nindakake trik – critter sing seneng bakal dadi kanca lan dadi kanca sampeyan. Yen sampeyan mangan rong rubah sing padha karo saben liyane karo woh wohan beri lan tame loro-lorone duwe kesempatan kanggo procreate! Fox sing dipercaya sampeyan uga bakal nggawa sampeyan babagan sing dijupuk ing cangkem, lan sanajan biasane nampa wulu, kita yakin manawa ana barang-barang sing adhem liyane yen diwenehi kasempatan.

Foxes bra ing Minecraft kanthi otomatis tame kanthi otomatis

Pengin nyuwil tentara rubah ing Minecraft bisa uga kaya woh wohan beri utawa woh wohan beri manis dadi simpenan sing gampang diisi: apa wae cub cagak kasebut bakal dilahirake kanthi otomatis. Sing bener.

Sampeyan mung kudu nggunakake woh wohan beri ing sepasang rubah asli lan yen wis rampung, keturunan kasebut bakal tame kanthi otomatis lan anget kanggo sampeyan. Kita nyumurupake yen cepet-cepet narik sirip nalika srengenge rose, dadi sampeyan pengin pager kasebut ing yen tetep dadi bungkus rubah sing pengin ditindakake. Cubs roks bakal nempelake kanggo wong tuwane tinimbang ngetutake pamuter, supaya sampeyan ora kudu kuwatir yen duwe gantungan nalika lutut. Coklat sing dipercaya mung bisa mbebayani mungsuh, sanajan sing pengin ninggalake Cubs metu saka saiki.

Saiki sampeyan wis entuk ide sing luwih apik babagan cara ngrusak rubah, kabeh sing kiwa yaiku kanggo ngupayakake menyang bios pilihan sampeyan lan njupuk sawetara sing setya kanggo awake dhewe. Mung lengen karo woh wohan beri, sabar, lan suplai kanggo sawetara wengi ing wayah wengi nganti sampeyan nemokake kanca wulu iki.

Pandhuan Minecraft kanggo Foxes: Taming, Breeding lan Liyane

Pitakonan akeh sawise rubah resmi ngeculake kabeh Minecraft. Kita entuk jawaban.

Rubah abang lotta ing bolongan

Fokus abang Lotta ing bolongan (kredit gambar: windows tengah)

Foxes ana ing antarane mobs paling anyar kanggo nyawang Minecraft lan wis entuk perhatian akeh pemain kanthi buntut sing wulu lan naps wektu sing nggumunake. Sawise ana ing edition Java Minecraft sawetara, rubah wis resmi nggawe edition ing beta bedrock karo beta paling anyar, tegese wektu kanggo ngatasi kanca sing paling apik, lan kepiye carane bisa dadi kanca sing paling apik.

Apa rubah ing minecraft?

Gabung karo rangking mobs sing apik banget karo serigala, ocelots, lan kucing, rubah ngupayakake kewan kewan sing paling apik. Lan dheweke bisa sukses. Foxes minangka mobsif karo prilaku sing unik sing nggawe dheweke dadi tambahan sing apik kanggo koleksi satwa liar liar sing apik banget.

Gumantung saka luck, fox sampeyan bisa uga dadi tantangan tantangan kanggo nglacak game. Dheweke mung bisa ditemokake ing biomes Tiga (alas kadhemen sing dikepungake dening wit-witan minterake), lan ora umum kaya mobs kaya babi utawa sapi. Nanging, rubok biasane dienggo ing kelompok 3-4, sing ora ana gandhengane.

Ana rong macem-macem fox sing bisa ditemokake ing game kasebut. Ing biomes Tiga ora ana salju salju lan es, rubah sing ditimbulake abang lan putih. Nanging, rubah sing ditangkep ing biomes Tiga tindakake . Iki mesthi, nggawe dheweke paling apik ing Minecraft.

Yen sampeyan duwe kepinginan kanggo nggedhekake kemungkinan sampeyan bisa nemokake fox ing game, dheweke uga seneng numpak desa-desa. Foxes Minecraft kaya nakal minangka mitra urip nyata, sing ndadéangake sawetara capers sing lucu nalika wengi mlaku.

Sakabèhé, rubah cukup cilik (luwih gedhe tinimbang kucing nanging luwih cilik tinimbang serigala) lan duwe energi akeh nalika aktif. . Ana uga foxe bayi, sanajan sing jarang banget ing alam bébas.

Kepiye Foxes tumindak ing Minecraft?

Misale yen saben mojang mojang sabanjure nambahi Minecraft kudu luwih tenang lan pribadi tinimbang sing ditambahake sadurunge. Kanthi kabeh prilaku Foxes pameran, lan tawon sing bakal ditambahake mengko, Mojang nggawe sapi, babi lan pitik ngorok. Sing ujar, ana akeh kanggo nutupi, dadi ayo mlumpat.

  • . . Foxes kanthi aktif supaya ora siyaga nalika awan, goleki shady shalls kanggo ngrampungake nganti wengi tiba. Yen sampeyan ngganggu rubah turu, utawa yen lampu ing ndhuwur iku owah-owahan, rubah kasebut bakal nggoleki papan liya kanggo ngrebut sawetara z’s.
  • Rubah luwih seneng dadi kelompok. Nggoleki rubah solo ora mokal, nanging cenderung nyumerepi rubah liyane, malah turu ing jejere saben liyane.
  • . Fox Love munching muping pitik, terwelu, umume iwak ing game, lan malah kura-kura bayi yen ana ing daratan. Foxes abang utamane lunga sawise kritik tanah, dene foxes Artik luwih seneng nglangi kanthi mangan.
  • . Kapan wengi teka, rubah dadi luwih aktif. Fox bakal target desa khusus kanggo nyolong barang saka warga desa lan mangan pitik.
  • Foxes bakal nggawa barang-barang. Sing nggumunake, rubah bakal ngangkat lan nggawa macem-macem barang ing cangkeme. Dheweke bisa milih apa wae sing bisa ditindakake pamuter. Yen rubah wis dipateni nalika lagi nyekeli barang, bakal ngeculake item kasebut kanggo pamuter kanggo milih. ?
  • Foxes bisa nggunakake barang sing digawa. Malah luwih menarik, rubah bisa nggunakake apa wae sing dipilih! .
  • Foxes minangka jumpers luar biasa. Rubah ing Minecraft ora mlumpat, dheweke kabisat. Lan padha kababar. Rubah sing arep mlumpat bakal mudhun lan siap, banjur miwiti nganggo udhara. Dheweke bisa kanthi gampang pager lan tembok, lan bisa mlumpat 4 utawa 5 blok sing dhuwur! .Kasunyatan sing nyenengake: Yen rubah artik lompat lan tanah ing tumpukan salju sing dhuwur, dheweke bakal dadi macet. Ana animasi sethithik lan kabeh.
  • Rubah bisa cepet banget. Kacepetan rubah sing mlaku meh padha karo ocelot, saengga wong cilik iki cukup tantangan kanggo njaga.
  • Rubah tresna bushes Semono uga Sindhunata manis. Bushes Semono uga Sindhunata manis kalebu fauna sing luwih ngganggu sampeyan ora sengaja nabrak ing Minecraft, nanging ora bakal ditrapake kanggo rubah. Ora mung padha tresna karo dheweke, nanging rubah uga ora ngrusak lan ora kena kacepetan nalika obah liwat woh wohan beri manis. Dhiskusi babagan perk sing manis.
  • Wolves lan Bears Polar sengit Foxes. Kapan serigala utawa kutub cedhak karo rubah, dheweke bakal langsung nyerang. Bears Polar minangka rada rame, nanging asu ajag bakal mung kanggo.
  • Pemain sing ora dipercaya. Foxes umume ora ngindhari pemain. Ana cara ngubengi iki, amarga foxes bakal nyedhaki sampeyan yen sampeyan nyelinep nalika obah.

Cara Tame lan Baka Foxes ing Minecraft

Saiki sampeyan ngerti luwih akeh babagan foxes, luwih penting tinimbang sinau babagan carane bisa dadi kanca karo dheweke. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, rubah bisa ditrapake uga terserih, saengga sampeyan bisa duwe paket sampeyan dhewe. Kanthi cara kasebut, dheweke bisa turu sedina lan ora nglirwakake sampeyan. Mesthi wae, rubah mung kudu bukak lan beda karo mobs liyane, dadi sampeyan ora mung bisa nggawe pasangan, banjur wiwit mbobol. Iku sejatine kedadeyan ing urutan mbalikke.

  1. Nunggang sawetara woh wohan beri manis lan timbal. Woh wohan beri manis bisa dipanen saka grumbulan sing ditemokake ing fox biome sing padha ana ing. Timbal sampeyan bisa nggawe dhewe utawa NAB saka sawijining dalan / pedagang.
  2. Temokake klompok rubah. Siji rubah ora bakal ditindakake, mula kenapa begja biasane dadi kelompok. Sampeyan uga bisa nyoba nggoleki ing wayah wengi kanthi kasempatan sing luwih dhuwur kanggo nemokake yen sampeyan gelem nguasake mobs meduk.
  3. Nyedhaki klompok kasebut kanthi tenang. Sampeyan kudu nyelinep nalika nyedhaki fox liar, kaya-kaya bakal langsung mlayu yen ora.
  4. Feed loro woh wohan beri manis. Njupuk pilihan lan feed saben woh wohan beri manis. .
  5. Sawise rubah wis nggawe bayi, langsung nempelake. Foxes diwasa ora bisa ditrapake ing alam bébas, nanging ana bayi sing bisa dibantah bakal dilahirake kanthi dipercaya. Nanging, rubah bayi isih rawan kanggo ngetutake foxes diwasa, saengga sampeyan bakal nyegah kedadeyan kasebut.
  6. Sawise bayi tekan diwasa, bakal dipercaya sampeyan. Tindakake siji liyane wektu, lan sampeyan duwe duo saka wong diwasa sing dipercaya kanggo nggawe kulawarga. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi rubah abang lan artik.

Mburi dongeng wulune

Sing sampeyan kudu ngerti babagan rubah anyar ing Minecraft! Yen sampeyan muter ing edition Java, sampeyan wis bisa uga wis pirang-pirang wulan saiki, nanging kanggo kabeh wong sing main ing Edisi Bedrock, durung ana sing anyar kanggo metu lan golek. Aku, kanggo siji, kanthi tujuan kanthi lengkap kanggo ngisi omahku kanthi ora apa-apa nanging rubah.

Apa sampeyan mikir babagan rubah anyar? Apa sampeyan arep nggawe tentara fox? Ayo kita ngerti ing ngisor iki!